Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ druk bezig met terugkeer Rienstra naar Alkmaar

Laatste update:

PEC Zwolle raakte deze zomer onder meer Warner Hahn, Maikel van der Werff, Jesper Drost, Jody Lukoki en Tomás Necid kwijt en lijkt nu weer afscheid te moeten nemen van een belangrijke basisspeler. Ben Rienstra is op weg naar AZ: volgens het Algemeen Dagblad wordt er momenteel onderhandeld over een transfersom, RTV Oost claimt dat de clubs er al uit zijn.

/

Rienstra krijgt dus de kans om terug te keren bij de club waar hij in het verleden in de jeugdopleiding speelde. De in Alkmaar geboren middenvelder wist niet door te breken bij AZ en maakte in 2010 de overstap naar Heracles Almelo, waarvoor hij 107 competitiewedstrijden in de Eredivisie speelde. Vorig jaar maakte hij transfervrij de overstap naar PEC, waar hij direct een belangrijke basiskracht werd.

Afgelopen zondag maakte Rienstra nog het winnende doelpunt voor PEC in de thuiswedstrijd tegen FC Twente en dit lijkt een afscheidscadeau van de middenvelder aan de supporters te zijn geweest. Rienstra moet nog wel in gesprek met AZ over een contract, maar er worden geen problemen verwacht.

Ben Rienstra is een aanwinst voor AZ

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat snel zo met deze jongen. Binnen 2 jaar tweemaal een stap hogerop. Denk dat hij het goed zou kunnen doen bij AZ!

26 augustus 2015 om 15:32

Hoop hier al sinds vertrek gudelj op! Een enorm goede, stabiele middenvelder. Zeker welkom. Dan nog een lcv en dan kunnen we knallen

26 augustus 2015 om 19:25

Tikkeltje kapitaalsvernietiging noemen we dat. Op zijn twintigste laten gaan en nu een dikke transfersom betalen.
Heracles en PEC Zwolle hebben er flink van geprofiteerd.
Ik heb trouwens nooit van deze speler gehoord toen hij bij AZ zat. Ik als Alkmaar volg die club redelijk. Wist ook helemaal niet dat hij een Alkmaarder was die bij AZ in de jeugd zat.
Een versterking voor AZ zal het zeker zijn. Is niet best wat er nu rond loopt.

26 augustus 2015 om 15:58

Ik denk dat hij het mischien nog beter zou doen bij ajax dan gudelj. Ik denk dat hij in elke team in de eredivisie mee kan

26 augustus 2015 om 16:17

komt ook van Ajax - Zat in de lichting van Blind etc. was echt één van de beteren. Altijd apart om te zien dat andere zoveel meer tijd nodig hebben (over minder over het paard getild worden ) dan anderen. Desalniettemin goede speler.

26 augustus 2015 om 16:43

Rienstra speelde bij AZ in de B en A en de beloften... Dus belangrijke jeugd periode bij AZ jeugd

26 augustus 2015 om 16:48

Klopt, kwas meer verrast dat hij bij Ajax weg moest (of ging) .. was altijd 1 van de beteren. Speelde de belangrijkste jaren van de Jeugd indd bij AZ

26 augustus 2015 om 19:30

Belangrijkste jaren? Wat maakt die zoveel belangrijker dan? Maar goed dat is muggenziften.

Lijkt een beetje op het verloop van Strootman z'n carriere, telkens snel een stap hogerop. Hopelijk zonder zware blessures..

26 augustus 2015 om 17:05

Jij vind PEC Zwolle een stap hoger dan Heracles?

26 augustus 2015 om 17:17

Ik vind Pec ook een grotere club dan Heracles hoor

26 augustus 2015 om 17:18

Kijkend naar de ranglijst, ja! Pec zit de laatste jaren in de lift!

26 augustus 2015 om 17:28

Pec stuk groter dan heracles. Wellicht dat heracles inhaalslag maakt met nieuwe stadion. Zelfs Smit erkende dat pec heracles was voorbij gestreeft

26 augustus 2015 om 18:31

Zeker weten. Momenteel is PEC (vooral qua prestaties de laatste jaren) een grotere club dan Heracles. Zo zal Rienstra dat vorig jaar ook gezien hebben anders was ie wel gebleven. Hoop overigens dat Heracles een flinke stap gaat maken met het vernieuwde stadion, gun ze alles.

26 augustus 2015 om 20:11

Als je kijkt naar de resultaten zie je dat Rienstra met Heracles 6e, 8e en 2x 12e is geworden en bij Zwolle 11e en 6e.
Dus qua resultaat doet het niet zoveel voor elkaar onder.

Maar bij voetbal leeft iedereen in het moment en dan heb je gelijk dat PEC op het moment groter is dan Heracles.

26 augustus 2015 om 17:51

goh, het zal ook eens niet dat de clubs er al meteen over uit zijn. Of een vastgelegde transfersom of niet goed uit onderhandeld. Zo jammer dit voor Pec, waar haal je nu nog zo'n goede verdedigende middenvelder vandaan die de lijntjes uitzet en kan scoren...

Zou wel jammer zijn voor pec, dan hebben ze nog minder ervaring

26 augustus 2015 om 15:51

Ze hebben ook Marcellis en veldwijk gehaald hoor

26 augustus 2015 om 15:52

Pec is nu in 2 jaar 2 complete elftallen kwijt. Niet normaal meer. Volledig uitgekleed zo.. Maar nog steeds de punten binnen harken. Rons army!

26 augustus 2015 om 15:59

Dit zelfde geld voor az! Lijkt me een goede versterking voor az!

26 augustus 2015 om 16:33

Heb AZ nog geen punten binnen zien harken. Een gelijkspel tegen Willem II is natuurlijk geen topprestatie in eigen huis.

26 augustus 2015 om 17:38

Hij heeft het over de laatste twee seizoenen.... Niet alleen de start van dit seizoen....

Prima aankoop. Maak me wel zorgen Zwolle nu. Ze hebben dan wel 7 punten maar tegen De Graafschap vond ik ze echt dramatisch. Ze verliezen nu echt al hun sterkhouders. Dat gun ik ze niet. Maar goed, wij konden wel wat versterking gebruiken. Nu Diomande er nog bij en we kunnen weer knallen. Zeker als Jahanbakhsh en Brezancic ook kunnen spelen. Heb je vier nieuwe spelers.

26 augustus 2015 om 16:16

Hoop voor AZ dat Alireza snel fit is. Als ik AZ zie spelen dan missen ze toch echt iemand met een individuele actie zoals die van Alireza. Gaat, zeker op termijn, heel veel toevoegen aan AZ. Mag ook wel als je als AZ-zijnde aardig wat voor hem betaald. Zoveel leuker om naar te kijken dan dat geren en gevlieg van Hupperts.

26 augustus 2015 om 16:58

Helemaal mee eens. Iedereen in Alkmaar kijkt ook uit naar de entree van Jahanbakhsh. De meeste zijn wel klaar met dravertje Hupperts.

Waar is necid eigenlijk heen? Niks van mee gekregen.

OT: Rienstra is een prima speler voor AZ, iemand met veel diepgang en inzicht, al zie ik hem niet hogerop komen dan het niveau van AZ.

26 augustus 2015 om 15:17

@Dollydolly, Bursaspor

Juiste stap omhoog, geen reuzensprong direct.

klotezooi. de belangrijkste kracht op t middenveld ook nog weg.

mag hopen dat AZ wel een goede transfersom overmaakt..

maar dom van pec dat ze nu nog spelers laten gaan.

26 augustus 2015 om 15:23

Zwolle lijkt me een slimme club die in deze periode een goede prijs heeft gevraagd. We zijn jullie dankbaar! Prima speler erbij

26 augustus 2015 om 15:39

Naar verluid wilde Zwolle een paar weken terug Wuytens hebben maar was zijn salaris te duur.

Misschien betaald AZ "maar" een half miljoen voor Rienstra maar krijgt Zwolle Wuytens er ook nog eens bij.... En dan nog 2 ton salaris voor Wuytens ter compensatie of zoiets

Rienstra is een welkome versterking.... AZ is met Janssen, dos santos, Haye, Haps en van Overeem veel te jong momenteel....

26 augustus 2015 om 15:55

Wuytens is niet meer nodig door de komst van Marcellis en Schenkeveld. Dus ga maar niet uit van deze constructie.

26 augustus 2015 om 16:09

Wuytens is beter dan schenkeveld hoor. Alleen al qua ervaring

26 augustus 2015 om 16:52

Leuk, maar we hebben al 5 centrale verdedigers. Dan gaat PEC echt niet Wuytens erbij halen omdat hij beter is dan Schenkeveld

Nou Nijkamp aan het werk !!!

Schijnt een ruildeal te worden Wuytens voor Rienstra met een vergoeding naar Zwolle toe.

Dus goede deal!

Zou een goede aanwinst zijn. Heeft me verrast bij PEC, ben benieuwd hoe ver hij nog kan komen.

26 augustus 2015 om 15:30

Ik denk nog wel verder dan AZ, Rienstra is lang sterk uithoudingsvermogen en kan ook nog eens voetballen. Was ook wel iets voor ajax geweest die body op middenveld zochten.

26 augustus 2015 om 18:17

Rienstra lang?

26 augustus 2015 om 19:42

1,84 dacht ik of groter

Misschien kan Zwolle Excelsior te snel af zijn, en Van Nieff huren van Groningen. Zou voor Pec een aanwinst zijn vermoed ik,

Wat een competitievervalsing is het ook. Ik had het er met een klant van mij nog over gister, die is groot PEC-fan: Rienstra is echt de beste speler van PEC momenteel. Twente, Cambuur en de Graafschap hebben gewoon tegen een kwalitatief beter PEC gespeeld als dat de rest gaat doen.....

Ik weet wel: het is nu eenmaal zo maar het is en blijft raar.

Ontopic: wel goede stap voor hem. Vind hem echt een goede speler!

26 augustus 2015 om 15:51

Als een speler tegen club a geblesseerd is en tegen club b niet heb je natuurlijk hetzelfde effect.

Snap het eerlijk gezegd niet, alle trainers klagen over het feit dat de transferperiode moet stoppen als de competitie begint, maar al diezelfde trainers kopen nog wel spelers als ze dat nodig vinden.
Lijkt mij vrij simpel hoor, wil je dat er geen transfers plaatsvinden als de competitie begonnen is, koop dan geen spelers meer. Dan wordt er na 2 jaar besloten dat de transferperiode van 1 juni t/m 31 juli is. Maar ja dan moet iedereen het zo doen, en dat gaat natuurlijk nooit gebeuren, want er is er altijd wel 1 die vindt dat het bij hem net even anders is

26 augustus 2015 om 15:54

Aan de ene kant begrijp ik je reactie maar zulke dingen horen erbij. Als er bij een team veel geblesseerde of geschorste spelers zijn dan is het ook een ander team. De ene keer tref je een team in vorm de andere keer niet. Uiteindelijk als je het zelf goed doet dan win je.

26 augustus 2015 om 16:01

Ik weet wel dat het zo is, maar soms voelt het heel zuur..... Botteghin heeft ook nog tegen Twente gespeeld bijvoorbeeld en is nu ook weg.

Het is niet anders, dat weet ik ook wel.

Ontopic: van Nieff zou ik inderdaad wel bij PEC willen zien spelen!

Ik zei Jeff Stans wel als opvolger voor Rienstra bij PEC Zwolle. Rienstra heeft zich afgelopen jaar goed ontwikkeld en de transfer ook zeker verdiend.

26 augustus 2015 om 16:02

Stans trouwens ook inderdaad. Dat vind ik ook echt een goede speler. Goede techniek, prima inzet en goede kop! Zou ook een goede aankoop zijn zeg!

26 augustus 2015 om 17:00

Jeff Stans zou prima voor Zwolle zijn al is die wat meer aanvallend ingesteld en Rienstra staat defensief op het middenveld.

Wellicht dat PEC weer aan klopt bij Pec. Donny van de Beek zou voor PEC prima passen en zie hem wel graag minuten in de eredivisie maken wat een talent is dat! Al zou PEC hem maar huren tot de winterstop dan kan hij zich mooi ontwikkelen. PEC heeft met uitvallen Saymak nu echt een probleem op het middenveld. Spelers als Dekker en Marinus daar win je de oorlog niet mee die zijn veel te jong. Natuurlijk (voor nl begrippen een megatalent) komt Hebling er ook aan maar die is maar 19 jaar. er mist een Nestor maar misschien dat Bram van Poolen ook wel als middenvelder uit de voeten kan, die is wel multifunctioneel

Misschien Serrero, Duarte bij Ajax huren?

Of Jari Schuurman huren van Feyenoord

Jammer voor PEC dat Ritzmaier al weg is bij PSV en Schaars wil natuurlijk ook niet verhuurd worden.

Wordt een lastige puzzel voor Pec.

26 augustus 2015 om 17:48

pec weer aanklopt bij pec?

26 augustus 2015 om 18:04

Duarte zou natuurlijk wel kunnen, is op een dood spoor bij Ajax en mag weg. Vraag alleen is of PEC die kan kopen en of Ajax anders een verhuur ziet zitten.

26 augustus 2015 om 19:30

Ajax laat Donny echt nog niet gaan voor een verhuurperiode. Die mag de eerst komende tijd laten zien of hij zich staande kan houden in de JL. Ajax gaat niet riskeren dat hij straks bij een andere club het hele seizoen op de bank belandt.

Lekker aankoopje! Nu Wuytens de omgekeerde weg bewandelt lijkt het me slim om een CV erbij te halen. En een RB is ook nodig! #goodwork Stewart

26 augustus 2015 om 15:31

Het zou inderdaad mooi zijn als er een verdedigend sterke linker centrale verdediger terug komt. Het liefst met wat snelheid. Goed om te zien dat er daadwerkelijk aan het elftal gesleuteld wordt, al waren de pijnpunten al eerder zichtbaar. Desalniettemin kan er met twee of drie aankopen toch wel weer een aardig elftal staan.

26 augustus 2015 om 15:42

AZ heeft derrick Luckassen, Joris kramer en pantelis hatziakos als 3 talentvolle jeugd talenten achter van der linden en gouweleeuw

Een rechtsback is veel urgenter..... Linksback is Brezancic al nieuw...

26 augustus 2015 om 16:09

Kramer en Derrick kan je nog niet voor de leeuwen gooien vind ik. Meer ervaring heb je nodig! Vooral in Europa! ( Ga er ff van uit dat we de Groepsfase halen )

Een uitstekend aankoop! Een middenvelder die niet alleen diepgang heeft, maar ook verdedigend zijn mannetje staat. Bovendien heeft hij behoorlijk wat ervaring op het hoogste niveau en kent hij de club. Aanpassingsproblemen zal hij nauwelijks hebben. Hopelijk voegt hij fysiek ook wat toe.

Verrassend zeg, maar een goede transfer voor Rienstra en voor AZ. Ben er dan ook blij mee! Niet verwacht dat we nog voor een middenvelder zouden gaan met Henriksen, Ortiz, Haye en Van Overeem al als goede middenvelders, maar denk dat een extra middenvelder niet mis is. Ben wel benieuwd hoe het middenveld zal worden ingevuld. Hoop niet dat we klaar zijn op de transfermarkt, zou mooi zijn als Diomande nog komt (en een cv).

oi oi... toch jammer... benieuwd naar de tranfersom en of we nog iemand gaan halen.

26 augustus 2015 om 16:25

Wordt grotendeels een ruil tussen Rienstra en Wuytens met een paar ton erbij voor Pec.

26 augustus 2015 om 20:23

Ga daar maar niet vanuit, Pec zit niet te wachten op Wuytens en zal minimaal 2 miljoen willen beuren

27 augustus 2015 om 13:36

Las ergens tussen de 1.2 en 1.4 miljoen

Az zou voor Jef Stans kunnen gaan als Rienstra niet lukt of te duur is, speelt sinds vorig jaar al heel behoorlijk voetbal en heeft goeie trap + tecnniek

26 augustus 2015 om 15:34

Hij is niet te duur, clubs zijn er al uit en het salaris is geen probleem lijkt me. Geef me dan maar Saymak. Leuke speler.

26 augustus 2015 om 15:37

Die ligt er voorlopig maandenlang uit helaas!
is nog maar de vraag hoe hij uit zijn revalidatie komt.

Dacht je even dat het nog wel goed ging komen, dat je het wegvallen van Drost en Saymak wel op kon vangen met Dekker en Marinus, krijgen we dit weer.

26 augustus 2015 om 15:37

Spoeling en ervaring wordt inderdaad erg dun zo !!

26 augustus 2015 om 15:43

Wuytens wordt misschien in de deal betrokken. Flink wat ervaring.

Misschien kan Zwolle een Avdic, Gorter etc van AZ huren of cadeau krijgen. Verwacht overigens niet dat Zwolle daar interesse in heeft.

26 augustus 2015 om 15:51

Klich wordt hieronder genoemd, lijkt me wel dat PEC in die categorie moet kijken. Dekker en Marinus zijn allebei gratis gekomen dacht ik, dan zou PEC er goed aan doen om voor de derde middenvelder toch een transfersom te betalen voor een speler die er gelijk staat.

26 augustus 2015 om 16:02

PEC zit momenteel nog steeds in categorie 1, een afkoopsom zullen ze niet snel betalen.

26 augustus 2015 om 16:43

Klich zou natuurlijk geweldig wezen. Maar die lijkt mij onhaalbaar voor Pec. Misschien toch maar weer Brama proberen te halen ?

26 augustus 2015 om 18:00

Met de verkoop van Drost en nu Rienstra moet er toch wat mogelijk zijn zou je zeggen. Je kan niet alleen maar gratis jongens halen, Klich zou het team sterker maken waardoor ook de jonge jongens beter worden.

Kijk, hier word ik nou blij van. Eindelijk een goede aankoop en niet een Jupiler League spelertje. Alleen hoop ik dat er een verdediger bij komt. Want dat is toch echt noodzaak nr 1. En anders Wuytens er maar in gooien.

26 augustus 2015 om 15:38

Wuytens betrokken in de deal

26 augustus 2015 om 15:43

Nee betrek Jop maar in de deal. Die kan er echt niks van. Behalve dat hij een goede trap heeft, hebben we er niks aan.

26 augustus 2015 om 15:49

Of allebei, je heb toch niks aan beide. Meer ruimte voor een goede verdediger en misschien dan wel twee.

26 augustus 2015 om 15:55

Net of AZ nog twee nieuwe spelers gaat halen ;...
Er is vertrouwen in van der Linden dus die blijft toch wel. Wuytens lozen en een nieuwe betere verdediger halen lijkt me een prima plan.

26 augustus 2015 om 17:24

Nou Diomandé en Zeneli worden toch genoemd?

26 augustus 2015 om 17:57

Nee waarschijnlijk niet nee, maar voor AZ zou het beter zijn om achterin een aantal toppers te halen. Gouweleeuw is komende winter, uiterlijk volgende zomer weg. Beter om nu in ieder geval een verdediger te halen die zijn rol volgend jaar kan overnemen. Wuytens en vd Linden zijn leuk voor de middenmoot, maar niet voor een ploeg die subtop wil spelen en Europa in gaat. Ik weet dat er weinig meer gaat gebeuren achterin, maar voor AZ zou het beter zijn om betere verdedigers te halen.

26 augustus 2015 om 17:58

Tot dusver blijven dat geruchten en lijkt het niet concreet, bovendien zijn dat beide aanvallers.

26 augustus 2015 om 20:17

Daar is dus niks van waar, wat heeft PEC Zwolle aan 5 centrale verdedigers?
Ga er maar niet vanuit, de interesse in Wuytens was voor dat zwolle marcellis en schenkeveld hadden

26 augustus 2015 om 15:41

Ik wordt ook blij van deze voor aankondiging.
Rienstra is balvast, een loper en hij scoort redelijk makkelijk.
Op zeker een aanwinst voor Az.
Nu die Serviër even aankijken en een Jahanbaksh inpassen en Az heeft alles weer op orde.....
Oooowww neeee......verdediging is nog steeds bok slecht.

26 augustus 2015 om 16:02

De verdediging is inderdaad erg mager. Van der Linden en Johansson komen te kort. Haps is een redelijke speler, en daar hebben we al een vervanger voor.
Met Alireza en die linksback komt er een aardig team te staan, zeker als we Rienstra ook erbij hebben.

Ik zou zo spelen, in een 4-5-1 opstelling, zodat er een blok van 2 man voor de verdediging staat om ze te ondersteunen.
Ortiz laat ik eruit, omdat ik toch liever Henriksen zie en met Rienstra hebben we ook een goede speler voor die positie.
Zie opstelling.

Coutinho
Johansson
Gouweleeuw
Wuytens
Brežancic
Henriksen
Rienstra
Alireza
Overeem
Dos Santos
Janssen
26 augustus 2015 om 16:32

Deze opstelling geeft inderdaad veel meer verdedigende zekerheid. De grootste zwakke plek blijft de lcv-positie. Op de een of andere manier lijkt AZ alleen op lengte te scouten voor die positie, terwijl snelheid en kracht eveneens essentieel zijn. Hopelijk komt er nog een redelijk ervaren speler voor die positie.
Goed om te zien in ieder geval dat er toch nog ervaring bij komt, dat kan AZ goed gebruiken.

26 augustus 2015 om 15:50

Idd, een topaankoop! Dit is echt een type speler wat AZ nodig had op het middenveld. Hopelijk komt er nog een (linksbenige) verdediger bij. Dan hebben we toch weer een uitstekend elftal staan, wat hopelijk kan meestrijden om de vierde plek.

misschien klich terughalen vond dat altijd een geweldige speler.

26 augustus 2015 om 15:47

Speelt die nog ergens? Zonde dat PEC hem destijds moest laten gaan, was prima op zijn plek in Zwolle.

26 augustus 2015 om 15:59

Speelt bij Kauserlautern in de Bundesliga 2, speelt geregeld daar maar wel hierdoor ze plek bij Polen kwijt geraakt die hij wel heeft gehad toen die Zwolle speelde.

26 augustus 2015 om 17:59

Speelt vanaf januari daar, tot dusver acht wedstrijden. Dat is niet echt veel. Beter wekelijks spelen in de Eredivisie zou je zeggen. Alhoewel K'lautern een geweldige club is.

26 augustus 2015 om 19:26

Mokotjo terughalen lijkt me beter. Alles mag toch bij VfB twente

Dat is een goede speler voor AZ, zal direct van waarde zijn.

Goede speler, een middenvelder die goed is in de passing en de lijnen kan uitzetten. Zou niet misstaan naast Ortiz, al zou dit wel ten kosten kunnen gaan van van Overeem wat ik ook een goede speler vindt. Voor PEC zou dit wel een serieuze opdoffer zijn, want vindt maar eens een vervanger binnen enkele dagen. Dekker en Marinus doen het goed, maar mede dankzij de meer ervaren Rienstra daarnaast.

26 augustus 2015 om 16:08

kan niet ivm inschrijvingen voor Europese wedstrijden. Zal pas vanaf de poulfase beschikbaar zijn als je weer aanpassingen mag doen.

Ben Rienstra zou echt een goede versterking voor AZ zijn. Bij PEC Zwolle maakt Rienstra een goede indruk op mij. Zeer stabiel, verdedigend doet hij z'n werk, aanvallend doet hij z'n werk en hij pikt zo nu en dan (mooie) doelpunten mee.

AZ is moeizaam aan dit seizoen begonnen, maar ik zie ze uiteindelijk wel tussen de vierde en de zevende plaats eindigen. Ik hoop in ieder geval wel dat ze tussen de vierde en de zevende plaats eindigen, want ik heb altijd wel een zwak voor AZ als club gehad, tenzij ze tegen Ajax spelen.

Rochet
Johansson
Gouweleeuw
vd.Linden
Brežancic
Henriksen
Rienstra
Ortiz
v.Overeem
Jahanbakhsh
Janssen
26 augustus 2015 om 16:12

Prima opstelling, alleen zat ik te denken, is Jahanbakhsh geen pure winger? Lijkt me onverstandig hem dan als 2e spits op te stellen.
Verder vergeet je ons grootste talent: Dabney dos Santos! Die moet spelen!

Rochet zou ik vervangen voor Coutinho maar misschien draait Rochet bij. Heeft ook vertrouwen nodig.

26 augustus 2015 om 16:18

Alireza heeft hier in Nijmegen wel eens als spits gespeeld en kan denk ik best uit de voeten als 2e spits, maar is idd veel meer een vleugelspeler met goede dribbels, prima voorzet en scorend vermogen. Gaat AZ zowel sportief als financieel veel plezier van beleven. Ze kunnen hem ook goed gebruiken als ik AZ zie spelen de eerste wedstrijden dit seizoen.

Prima speler, denk dat hij onder Van der Brom helemaal tot zijn recht zal komen.

Die voetballers bij Excelsior zoals die Stans, die kunnen toch ook wel een stap omhoog lijkt me! vertrek Rienstra is niet leuk en zeer onwelkom

Zonde dat jij weggaat. Maar hij verdiend deze transfer zeker. Zeer stabiele kracht. Gaat az heel veel plezier aan beleven.

Rienstra is een hele goede speler en zal enorm gemist worden in Zwolle. Hoopte dat Feyenoord hem nog zou oppikken als back-up achter Veijinovic, ik vind Verdonk nog te licht .

Man man, is dit de prijs die je betaald voor de successen van de afgelopen jaren? Wat is dit kut zeg. Complete middenveld overhoop gehaald... Lekker ook zo vroeg voor het sluiten van de transfermarkt. Smerige naaistreek.

26 augustus 2015 om 16:35

Bij ons Az na alle jaren succesvol te zijn geweest word jaarlijks het halve elftal weggekaapt.
Wij weten hoe dat aanvoelt in Alkmaar.

26 augustus 2015 om 16:58

Jep, dat is helaas de prijs van succes. Maar dan nog zijn we nu even gefrustreerd als dat mag

26 augustus 2015 om 17:14

Ja hoor dat mag uiteraard.
Ik/wij snappen hoe jij/jullie je voelen, vooral zo vlak voor het einde van de markt.
Ik hoop ook dat in de toekomst de markt per land gesloten word zodra de competitie begonnen is.
Wel zo eerlijk en ik snap niet waarom dit niet allang zo is.

26 augustus 2015 om 17:15

Beste Z038, wen er maar aan! Als je geen geld hebt, contracten lopen niet heel lang door en spelers kunnen zich makkelijk financieel verbeteren elders ga je gewoon ieder jaar je beste spelers kwijtraken.
Wees blij dat Zwolle met hun gedegen scouting wel weer een vervanger voor een fractie van de prijs op de kop gaat tikken en zo mooi wat winst maakt.

Wat baal ik hier van! Begint het elftal net ergens op te lijken na het vertrek van Necid, Hahn, vd werff, Drost en Saymak die het hele seizoen eruit ligt, krijg je dit weer.

Word tijd dat de transfermarkt aangepakt wordt............

26 augustus 2015 om 17:28

Hoezo het transferbeleid moet aangepakt worden. Als het een week eerder gesloten is, worden spelers gewoon een week eerder verkocht en is er ook ,,een laatste week''. Nogmaals, het heeft met beleid en een goed ,,contractbeleid'' te maken. Als je niet je transferrechten van deze spelers niet verkwanseld had aan een spelersfonds en de centjes al op hebt gemaakt, dan had je dit seizoen naar schatting zo'n 4 miljoen binnen gekregen. Als je daar dan 2 miljoen van had kunnen investeren, dan was je spekkoper geweest. Maar nee, we zijn doldriest met de centjes omgesprongen in de succesperiode en daarom kun je nu nog niet eens 1 euro uitgeven van die transfergelden. En dan hebben we nog geluk met Marinus en Dekker dat die zich zo voortreffelijk aanpassen. Er staat nu gewoon een niet-eredivisiewaardige selectie.
Het heeft niets met de transfermarkt te maken, alhoewel ik wel hoop dat bij aanvang van de competities de transfermarkt gesloten moet zijn.

26 augustus 2015 om 18:03

Zal allemaal best. Maar laat de clubs hun selectie maar bij elkaar kopen voordat het seizoen begonnen is en niet na 3 rondes na het starten van de competitie. Tijdens de oefenwedstrijden en trainingen kun je bekijken wat je nodig bent en anders wachten tot de winter.

Marinus en Dekker moeten nog maar blijken. Het complete middenveld is weg m.u.v Ryan misschien. Het is nu wel erg jong en onervaren. Vang Drost/saymak en Rienstra maar eens op. Hebling misschien (als hij komt) en die is ook nog erg jong.

26 augustus 2015 om 19:29

Zou maar niet klagen over transfermarkt. Zwolle aardig pien binnen met lukoki, drost en nu rienstra. Pec heeft geen grote sponsors en geen vet op de botten. Door deze transfers kan pec weer wat doorgroeien. Via alle andere wegen komt het ook niet binnen.

27 augustus 2015 om 11:51

Wellicht niet duidelijk verwoord met transfer markt. Maar ik bedoelde ermee te zeggen dat ze de transfermarkt wel mogen sluiten als de competitie begint. Niet 4 weken erna.

Leuk van het ´poen´ dat ze gekregen hebben maar na al die spelers verloren te hebben ook rienstra nog eens kwijt te raken op het middenveld is gewoon waardeloos.

Rienstra is een prima speler voor AZ en wens hem veel succes! Maar goed dat PEC 7 punten heeft, nu wordt het toch wel een trieste selectie zowel in kwaliteit als kwantiteit. Dit zijn dus de consequenties van 2 jaar slecht financieel beleid. Maar goed.... even afwachten maar, maar voor alle Peinke-criticasters...... ,,ik hoef geen gelijk heren''..... En Adriaantje Visser, lul nog maar even lekker door als in het interview met Pec.nu. Inmiddels hebben jullie de gehele selectie verkwanseld. Triest!

26 augustus 2015 om 16:49

Deze keer ben ik het compleet met je eens.

Echt een blunder als ze Rienstra nu nog ( IN DE Laatste Week ) laten vertrekken.
Nijkamp kan weer aan de bak, Rienstra in vorm scheelt je zo 4 a 5 plekken op de ranglijst.

Weer een top aankoop Stewart is opdreef en men moet maar eens gaan beginnen met excuus brieven of mails naar Stewart gaan sturen.

Want wat deze man over zich heen kreeg is onterecht!

26 augustus 2015 om 17:04

niet mee eens, de competitie is al lang onderweg en er staat nog steeds geen definitief elftal, Hij moest eerder kijken naar de defensie en een keeper. Nog steeds niet in orde.

Dus ja: kritiek is gewoon terecht

26 augustus 2015 om 17:17

Ik had 10 keer liever een betere keeper en een goede stabiele lcv dan Rienstra en die spits die ze mogelijk gaan halen. Ook moeten er nog veel contracten van jeugdspelers worden verlengt dus Stewart is nog zeker niet klaar.

26 augustus 2015 om 17:39

nee is het niet want AZ supporter zijn te veel verwend en rot op met je nieuwe keeper AZ heeft ook nog coutinho en Olij

Verdedigend staat het redelijk moet gewoon aan elkaar wennen en van der linden is beter dan gouweleeuw miss moeten AZ supporters echt een keer naar een wedstrijd gaan kijken van AZ en die roze bril afzetten.

Van der linden haalde afgelopen weekend elke bal weg bij AZ bijv.

een betere rechtsback is er gelukkig al en oke over de linksback heb je gelijk!

Echt dood zonde als hij weggaat. Ik ben benieuwd of PEC daar nog een vervanger voor gaat halen. PEC zit in cat 1 dus veel kunnen ze niet doen op de transfermarkt. Alleen Hebling komt nog naar PEC maar hij is ook maar 19. Dit worden nog spannende dagen voor Pec.

26 augustus 2015 om 17:03

AZ wilde eigenlijk Saymak hebben! maar die heeft een blessure

Jammer dat AZ misschien uit Europa is voor Rienstra, Brezancic en Ali Reza spelen.

26 augustus 2015 om 18:52

Alireza en Brezancic kunnen toch spelen morgen?

Wel stoer van Rienstra dat hij van een middenmoter naar een degradatiekandidaat gaat

Het is trouwens wel te hopen dat AZ de poulefase in europa haalt, want dan hebben we met 3 in europa nieuw inzetbare spelers tenminste weer een beetje europaleague waardig team. Toch zou AZ voor het goede in ieder geval nog 1 goede aanvaller en 1 goede rechtsback moeten halen. Dan staat er tenminste echt weer een leuk team.

Eindelijk weer een goede aankoop van AZ, naast Janssen. AZ is flink verzwakt, dus Rienstra is zeer welkom. Nu nog een linker centrale verdediger.

Ik moet nog even kijken hoe dit uitpakt, maar stiekem vind ik het wel ontzettend leuk om weer een Alkmaarder op het veld te hebben.

Rienstra naar AZ en Gorter de omgekeerde weg naar Zwolle.

Lukoki is niet deze zomer verkocht. Slecht hoor vz. Maak je artikelen eens op feiten. En niet op wat sommige pubers denken te weten, die denken dat ze voetballiefhebbers zijn. De site gaat met de dag achteruit. Ik haak definitief af. Zoveel fouten elke dag, het was ooit nog eens een leuke site..tegenwoordig alleen maar hits willen scoren, en gewoon onzorgvuldig overnemen van artikelen en heel vaak ook de fouten. Voetbalzone, verander jullie naam maar in Crapzone

26 augustus 2015 om 20:01

Wanneer is Lukoki wél verkocht dan?

26 augustus 2015 om 20:06

Hoezo is Lukoki niet deze zomer verkocht?

Lukoki is 26 juni 2015 verkocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren