AmsterdamAz
Algemeen
Vrienden (6)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Woensdag, 17 augustus 2011
 • AmsterdamAz
 • 67 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 207
 • 28 jaar (11-10-1993)
 • Amsterdam
 • ICT
 • Medewerker Ergens in Amsterdam
 • 6
Persoonlijke berichten
17 augustus 2011 om 10:03
#1

Hallo Allemaal ik ben een Amsterdamse Az-supporter,

Aangepast op 19 augustus 2011 om 01:28 door AmsterdamAz.

26 augustus 2011 om 01:39
#2

cool man dat is wel heel goed van je:) heb nog nooit met een Amsterdamse AZ supporter gesproken.
en je bent 2 dagen ouder dan mij haha:)
vanavond ook genoten van AZ? :D was je er bij vanavond?

26 augustus 2011 om 10:44
#3

Ik kon er Helaas niet bij zijn, Maar wat waren ze toch weer geweldig prima positiespel. en een paar mooie goals, :D

31 augustus 2011 om 18:05
#5

heb je ook een seizoenskaart? of lukt het niet kwa reizen?
maar je gaat toch wel naar de groepwedstrijden van de Europa League hé :)

31 augustus 2011 om 23:51
#6

Seizoenskaart Heb ik niet, Ik werk elke Zaterdag en Zondag en Meestal spelen ze dan, dus als ik een dagje vrij ben en ze spelen thuis probeer ik er te zijn, Wat Europa Betreft dat komt wel Goed denk ik

2 november 2011 om 15:18
#7

AZ wordt steeds groter in Amsterdam!

9 november 2011 om 09:47
#8

Ik heb nu al zin in Metalist Thuis

20 december 2011 om 15:18
#9

Hahahaha, een Amsterdammer met een Az-hart. Komt bijna nooit voor.

15 januari 2012 om 16:00
#10

Verborgen corruptie

Voetbalzone, zo op het eerste gezicht een leuke site. Een site die diverse onderdelen aanbiedt en nog fraai oogt ook. De site was zelfs nog in de race voor site van het jaar, iets wat natuurlijk niet voor iedere site is weg gelegd. Aan deze positiviteit zit echter ook een andere kant, een kant die de buitenwereld slechts sporadisch ziet. Sommige weten waarschijnlijk al waar ik het over heb, voor andere blijft het nog even spannend. Ik bedoel hier natuurlijk de moderators.

“een moderator is een door Voetbalzone aangewezen persoon die de reacties op de frontpage controleert om te zien of deze aan de regels voldoen. Indien dit niet zo is, dan zal de moderator actie ondernemen.” Dit is de functie van een moderator zoals deze op de site staat omschreven. Ik zal u hier alle regels besparen, feit is echter dat het niet zo simpel werkt als men doet voorkomen. Van een eigen mening zijn ze bijvoorbeeld niet gediend. Dan flikkeren ze het van de site af onder het motto van ‘provoceren.’ Dan zou je nog kunnen denken;) niks aan de hand, we sturen een mailtje. Dat mailtje kun je sturen, maar dat verandert de situatie natuurlijk niet. Het is zoals zij het zeggen ‘en daarmee basta!’ Het meten met 2 maten is hierbij niet vreemd. Zo mag Wondersloff aan de lopende band provoceren en doet men hier helemaal niks mee. Kijk voor de grap maar eens de reacties van dit lid en er is voor niemand een ontkennen aan. Zo zijn er nog meer leden die alle regels overtreden, maar gewoon op de site kunnen blijven alsof er niks aan de hand is. Ook wanneer de moderators hier attent op worden gemaakt, gebeurt er niks.

Als bovenstaande het enige minpunt zou zijn, hoefde ik er geen CE aan te wijten. Het gaat echter veel verder dan dit. Wanneer je namelijk voor je rechten opkomt en op een normale manier iets duidelijk probeert te maken, gaan ze je in de gaten houden. Het is immers te gek voor woorden dat een moderator iets fout heeft gedaan, onmogelijk. Wie denk jij, als eenvoudig lid zijnde, wel niet dat je bent om ons op de fouten te wijzen. Gevolg is dat je op vrij korte termijn een ban krijgt. Hierover zegt de site “dit gebeurt niet zomaar en een moderator zal hier zijn reden voor hebben gehad. Het enige wat rest is het uitzitten van je ban en wachten tot deze over is. Mocht je van mening zijn dat het een fout is van onze kant dan kun je de moderators een bericht sturen met een uitleg over waarom je het er niet mee eens bent.” Ook dit is weer zoals het er staat;) je stuurt een bericht en verder doen ze er niks mee. Je hebt maar met die ban te leven en dat de reden ongegrond is, doet verder niet ter zake. Dat er geen bewijs voor is, interesseert ze ook niet. Het is wederom zoals zij het zeggen en daarmee besta!

Ook de Club Experts ondervinden hier hinder van. Zoals de meeste wel weten, kunnen deze stukken beoordeeld worden met sterren. Diverse leden grijpen deze situatie aan om er misbruik van te maken en volledig ongegrond 1 ster te geven. Dan denk je bij jezelf;) de moderators moeten in actie komen? Klopt, maar dit gebeurt natuurlijk niet. Nee, deze zijn veel te druk met bans uitdelen en reacties verwijderen. Erg jammer, zeker gezien het feit dat met de stukken niks mis. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Ce’s van Goldfish, _elsalvador, Magic_feet7 en Expert4life. Daar staan reacties die er niet horen te staan, reacties waar nog steeds niks mee gebeurd is. Schandalig!

De moderators op wie bovenstaande van toepassing is, luisteren naar de naam Carpediem, Eldude, Viktor86, tristan aka tristanajax, herontheline aka timrooney en dan vergeet ik er vast nog een paar te vermelden. Wat u (als simpel lid zijnde) niet weet, is het feit dat we het hier hebben over moderators waarvan sommige slechts 14 jaar oud zijn! Die nog studeren op een middelbare school en communicatief amper onderlegd zijn. Moderators die nog in de ontwikkelingsfase zitten waarbij ze Voetbalzone als een machtsmiddel zien. Het verkrijgen van status over de rug van andere. Die de site voetbalzone soms verwarren met een chatsite, gezien de vele berichten op elkaars persoonlijke pagina. Met deze wetenschap in het achterhoofd, kunnen we ze de huidige gang van zaken nog geen eens kwalijk nemen. Deze kinderen weten niet beter. Wanneer ik het voor het zeggen had, zou ik moderators aannemen die verstand van zaken hebben, minimaal een Hbo-studie hebben afgerond en communicatief dusdanig onderlegd zijn dat ze ieder lid op een normale en respectabele manier te woord kunnen staan. Dat dit momenteel niet het geval is, is na bovenstaande wel duidelijk.

Voetbalzone moet alle moderators eruit flikkeren en nieuwe, verantwoorde mensen aannemen die weten wat hun taak is. Die Voetbalzone als bijzaak zien en niet als hun leven. Die simpel en verantwoord kunnen handelen. Dat is wat Voetbalzone in de topics nodig heeft. Geen kinderen die nog op een middelbare school zitten en het gebruiken als een ‘chatroom.’

15 januari 2012 om 19:14
#11

haha jij ook al dat bericht van hem. hij is wel held hoor haha.
al zin in AZ - Ajax? :D

20 januari 2012 om 10:04
#12

Oke, Ik ken de regels niet Maar ik ga uit van de manier hoe ik het zie en beoordeel.

Hands is: de bal aanraken met de hand. ( Mits dit Expres. ) Mnr Alderwereld loopt 4 stappen naar rechts waar Mnr Holman kan uithalen de bal komt tegen de hand en penelty. In eerste instantie denk ik Jah terecht, Maar dat is in de euforie, Na de wedstrijd kijk ik goed en zie dat de arm strak langs het lijf zit. dus Geen Penel maar Mnr, Alderwereld ´´ Loopt wel een soort van naar de bal toe ´ dus is er spraken van hands. Dus penelty,

En Alle Ajacieden No hard feelings.... Maar Jullie zuren om die penel:
Denk aan Minuut 91 Het natrappen van Vertonghen Is Donker Rood!!! Niks gegeven,
Dus wees Realistisch en neem je verlies...

Tot Zondag hopen op een mooie wedstrijd.

20 januari 2012 om 13:22
#13

ja zeker wel. dit was de eerste tik. zondag maken wij het helemaal af. dan kan je pas echt je collega's jennen;)) geen beker en geen schaal in Amsterdam wat een seizoen voor ons wie had dat verwacht;))

20 januari 2012 om 13:53
#14

ow dat is minder. ik ga wel zoiezo. heb seizoenskaart in de Ben Side en dat is een prima plek met AZ -ajax. heerlijke sfeer wordt het
als je geen ssc hebt is het lastig om naar zulke wedstrijd te gaan. die zijn altijd gelijk uitverkocht. en omdat Ajax altijd met 2 volle uitvakken komt is er geen extra vrije verkoop.
dus als ik jou was zou ik seizoenskaart nemen man;))

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 19 januari
Girondins de Bordeaux hoopt Thierry Henry aan te stellen als nieuwe trainer. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren