Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal verslikt zich in eigen huis in Watford; Narsingh belangrijk met assist

Laatste update:

De Londense topploegen Arsenal en Tottenham Hotspur hebben zich dinsdagavond in de strijd bovenin de Premier League een slechte dienst bewezen. The Gunners gingen in eigen huis onderuit tegen Watford, terwijl Tottenham Hotspur er op bezoek bij degradatiekandidaat Sunderland niet in slaagde om het net te vinden. Luciano Narsingh was bij Swansea City de aangever van het winnende doelpunt.

/

Arsenal - Watford 1-2
Voordat Arsenal goed en wel doorhad dat de wedstrijd al begonnen was, kreeg de thuisploeg twee doelpunten om de oren. Younes Kaboul mocht na elf minuten spelen van een flinke afstand aanleggen voor een vrije trap en zijn door Aaron Ramsey van richting veranderde inzet liet Petr Cech kansloos. De doelman was drie minuten later weer de pineut: hij redde in eerste instantie goed op een schot van Étienne Capoue, maar Troy Deeney was er als de kippen bij om de rebound binnen te werken.

Het uitvallen van de geblesseerde Ramsey vormde een volgende domper in een eerste helft waarin Arsenal er maar niet in slaagde om in de wedstrijd te komen. Na rust hadden the Gunners in aanvallend opzicht meer geluk en Alex Iwobi bracht zijn ploeg met nog ruim een half uur te spelen weer terug in de wedstrijd. Van een gelijkmaker kwam het echter niet meer: Lucas Pérez kreeg met nog vier minuten te gaan nog een enorme kans, maar de Spanjaard mikte op de lat.

/

Sunderland - Tottenham Hotspur 0-0
Tottenham, dat met Michel Vorm in plaats van de zieke Hugo Lloris onder de lat aftrapte, had net als de stadsgenoot moeite om het spel te maken tegen een lager geklasseerde tegenstander. The Spurs, die vanwege de onderlinge confrontatie tussen Liverpool en Chelsea goede zaken konden doen in de top van de Premier League, moesten de enige grote kans van het eerste bedrijf aan de thuisploeg laten. Fabio Borini mocht na een knappe individuele actie uithalen. De Italiaan stuitte echter op een oplettende Michel Vorm.

In het tweede bedrijf lieten dan ook de bezoekers zich voor het vijandelijke doel zien: een vrije trap van Christian Eriksen kon nog net gekeerd worden door Vito Mannone en Victor Wanyama sprong tien minuten later het hoogst bij een goede voorzet van de zijkant. Zijn kopbal vloog echter net over de lat, waardoor de score ongewijzigd bleef. Met het in de laatste vijf minuten inbrengen van Vincent Janssen probeerde Mauricio Pochettino nog iets te forceren. Tottenham kwam echter niet meer tot grote kansen.

/

Swansea City - Southampton 2-1
The Saints traden door de blessures van Virgil van Dijk en José Fonte met een nieuw centrum aan en dat was na een kleine veertig minuten spelen merkbaar. Fraser Forster kon nog net redden op een uithaal van Leroy Fer, maar uit de daaropvolgende corner was een inzet van Alfie Mawson de doelman te machtig. Na de onderbreking duurde het echter niet lang voordat de bezoekers weer langszij kwamen: Ryan Bertrand slingerde een voorzet voor het doel, waarna Shane Long Lukasz Fabianski verschalkte. Die gelijkmaker bleek twintig minuten voor tijd echter toch niet genoeg. Narsingh bracht Gylfi Sigurdsson in stelling, waarna de IJslander de 2-1 binnen knalde.

Wie denk jij dat er dit seizoen het hoogst gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dom punten verlies. Mocht je nu tegen de verwachting in van Chelsea winnen, heb je er toch niks aan. Bedroevend.

Wat een draak van een eerste helft, hoofdschuldigen daarvan Ramsey en Giroud. Giroud is gewoon een supersub en ook niet meer dan dat. Ramsey wil ik nooit meer in een Arsenal shirt zien.

De eerste fase van de 2e helft biedt wel weer hoop, gewoon weer met Alexis, Ozil, Walcott en Iwobi gaan spelen! Voor de rest maar hopen dat Bellerin er gauw weer in komt, want Gabriel was vandaag ook niet best.

Verwacht maar niet teveel van zaterdag, kan het alleen maar meevallen......

31 januari 2017 om 22:53

De hele opstelling was al niet best voordat we begonnen.. Gabriel op rechtsback terwijl Bellerin weer fit is, serieus? Ramsey weer op cm, terwijl hij daar (behoudens z'n laatste pot) al het hele seizoen dramatisch is? Giroud in de spits terwijl je afgelopen zaterdag zag hoe vloeiend Arsenal kan spelen als ze een beweeglijke man voorin hebben? Man man man wat dom dit. Je had gewoon 2 punten kunnen inlopen op Chelsea, maar in plaats daarvan lopen zij 1 punt uit. Bah! Een en al frustratie hier op dit moment!

31 januari 2017 om 23:05

Advocaat van de duivel, maar denk je niet dat Wenger juist zijn beste elf fit wilde houden en dacht dat het met deze elf wel zou lukken? Stel je wint met gemak, maar Bellerin (of een andere key-player) valt geblesseerd uit. Dan hadden we met z'n allen geroepen dat ie Bellerin niet had moeten laten spelen. Zelfde verhaal met Ramsey. Natuurlijk balen, maar de reden van deze opstelling lijkt me iets in die richting.

1 februari 2017 om 09:14

Dit is de sterkste opstelling volgens Wenger, los van Gabriel.

1 februari 2017 om 09:52

Dat Gabriel startte kan ik nog een beetje begrijpen. Hij deed het daar niet heel slecht en het zekere voor het onzekere nemen bij Bellerin mag wel. Wordt wel tijd dat er een fatsoenlijke back-up komt.

Waar ik met vooral aan erger, net zoals de meesten, zijn Giroud en Ramsey. Natuurlijk verdiende Giroud een basisplek na die belangrijke doelpunten, maar na 2 basisplekken zag je ook direct dat het minder liep met hem in het team. Giroud is top als 2e spits, af en toe basis, maar meestal als breekijzer. Ik kan niet begrijpen dat hij in de spits mag starten ipv Sanchez. Wenger probeert het met Sanchez, pakt geweldig uit en dan haalt hij hem daar weer weg? Echt waardeloze beslissingen maakt die man. Voortaan Sanchez in de punt, Iwobi, Ozil en Walcott/perez. Welbeck nog rustig brengen.

Dan komen we bij onze geliefde Ramsey. Een jongen die best kan voetballen, maar niet in het systeem van Arsenal. Nu ook weer hoofdverantwoordelijke voor 2 doelpunten (1e wel ongelukkig). Presteert nooit, maar krijgt wel altijd z'n plekje. Verkopen, en snel. Ox op die plek en wachten tot Santi terug is. El Neny dadelijk er nog bij, heb je weer wat meer keuze.

1 februari 2017 om 14:43

@Samcro. Dat snap ik wel, maar waarom gelijk alle snelheid uit je opstelling halen? Aan het begin van het seizoen, en afgelopen zaterdag, zag je hoe goed het spel van Arsenal liep wanneer er spelers staan die snelheid en diepgang hebben. Waarom gooi je dat dan weer compleet om na die goede periode? Tuurlijk zullen er wedstrijden zijn waarin het niet loopt, en dat bijvoorbeeld een Giroud een grotere bijdrage heeft, maar dat betekent nog niet dat dat de norm moet worden.. Giroud scoorde veel toen en verdiende inderdaad een basisplaats, maar je zag gelijk het verval in veldspel. Zodra Giroud dan niet meer scoort moet je hem vrolijk weer op de bank zetten, en dat moet veel sneller gebeuren. De reden dat Giroud ook vaak scoort als invaller is omdat de spelers met snelheid en diepgang de verdedigers doorgaans compleet moe hebben gespeeld, waardoor ze niet kunnen omgaan met het fysieke geweld wat Giroud brengt. Ik snap Wenger echt wel qua Bellerin rustig brengen bijvoorbeeld, maar waarom gelijk helemaal overboord gaan en elke speler met snelheid eruit halen?

1 februari 2017 om 14:56

@Gooner4. Tuurlijk is het wel te begrijpen dat Gabriel startte, maar dat maakt het nog niet meteen goed. In principe gaat het niet zozeer om de speler Gabriel, maar om het type speler. Als je met Monreal en Gabriel speelt dan haal je weer snelheid eruit en aanvallende impulsen eruit. 1 van de backs moet in mijn ogen toch ook aanvallend sterk zijn, vooral voor het spel van Arsenal. Had dan Gibbs op links gezet, wat hij dit seizoen ook echt verdient want hij speelt elke keer goed als hij speelt (terwijl Monreal echt als brandhout speelt dit seizoen...).

Helemaal met jou eens over Giroud. Je hebt allerlei beweeglijke opties voorin, maar nee je speelt weer met tractor Giroud zonder je tactiek ook daadwerkelijk daar op aan te passen. Het is dan ook niet geheel Giroud zijn schuld, want Giroud moet een spel spelen waarvoor hij totaal niet geschikt is. Dat gezegd hebbende moet hij natuurlijk zelf ook beter presteren dan, maar het is wel een bijkomende factor.

Met betrekking tot Ramsey ben ik het ook compleet met jou eens. Ramsey is een speler voor een underdog team met werkers en waar hij de op 1 na grootste "ster" is, niet voor een team wat de ambitie heeft om kampioen te worden. Daarom is Ramsey bij Wales ook zo goed. Mensen verwachten daar wel wat van hem, maar minder dan dat ze van Bale verwachten. Daarbij spelen er 8 spelers achter hem die als enige doel hebben om de bal te veroveren en in te leveren bij hem of Bale: werkers met veel loopvermogen. Dan kan Ramsey excelleren. Bij Arsenal dus niet, dus weg met die gast. Ox op die plek kan, maar hij is natuurlijk niet de Messias.

Arsenal was vroeger ontzettend goed vanwege hun combinatie van techniek, drive, power en snelheid. En op de een of andere manier vertikt Wenger het om dat weer in te voeren. Welbeck = power en snelheid. Walcott = snelheid. Lucas Perez = snelheid en techniek. Iwobi = snelheid en techniek. Ox = snelheid, power en techniek. Alexis = snelheid, techniek, drive en power. Coquelin = power en drive. Cazorla = pure techniek. Özil = pure techniek. Bellerin = snelheid en techniek. Het is dus zeker wel aanwezig, zij het niet overal op een even hoog niveau als toen. Waarom spelen we dan niet daarmee? Ik snap het echt niet...

Wat moet ik zeggen, 13 jaar het zelfde liedje. Elke keer weer hetzelfde ik zeg het vaak een Arsenal fan zijn is een van de meest frustrerende dingen in het leven. We weten de opstellingen al ver van te voren, weten dat op belangrijke momenten Arsenal spelers verzaken. Weten dat er pas in de 70e minuut gescoord wordt. In oktober zijn we kampioen, van november tot mei strijden we voor de 4e plek, want ja dan kunnen we championsleauge in en dat is extra geld. We kennen het verhaal allemaal... We doen alsof Arsenal een topclub is, maar het is een net niet club zoals Liverpool. En dat moeten we als fans gewoon slikken. Ik ben diep teleurgesteld, maar ik zag het toch eigenlijk al wel aankomen

31 januari 2017 om 23:57

De waarheid is hard, maar jij verwoord het precies goed. Arsenal is gewoon een engelse subtopper en met Wenger aan het roer gaat er geen kampioenschap komen.

1 februari 2017 om 09:55

Ik had de hoop op kampioen wel al aardig opgegeven. Ik dacht vandaag tot 6 punten te komen en dan dit weekend aantreden tegen Chelsea, dat was erop of eronder geweest. Op de Bridge had ik niet verwacht dat we zouden winnen, maar goed.

De laatste weken hadden we een schema waarmee we een gat konden slaan met de andere grote clubs. Die Cl plek zsm veilig stellen of in ieder geval snel een goede voorsprong pakken. Nu heb je 0 voorsprong.. Waarom het jezelf weer zo moeilijk maken.

Tegen Chelsea weer met Bellerin, Gibbs op links i.p.v. Monreal. Monreal wordt overlopen door snellere spelers. Coq en Ox centraal, Iwobi, Ozil, Perez/walcott en Sanchez spits. Veel lopende mensen om die 3 centrale spelers uit elkaar te trekken.

Wat moet ik zeggen, 13 jaar het zelfde liedje. Elke keer weer hetzelfde ik zeg het vaak een Arsenal fan zijn is een van de meest frustrerende dingen in het leven. We weten de opstellingen al ver van te voren, weten dat op belangrijke momenten Arsenal spelers verzaken. Weten dat er pas in de 70e minuut gescoord wordt. In oktober zijn we kampioen, van november tot mei strijden we voor de 4e plek, want ja dan kunnen we championsleauge in en dat is extra geld. We kennen het verhaal allemaal... We doen alsof Arsenal een topclub is, maar het is een net niet club zoals Liverpool. En dat moeten we als fans gewoon slikken. Ik ben diep teleurgesteld, maar ik zag het toch eigenlijk al wel aankomen

Nou je zag dus dat het in de tweede helft veel beter ging maar wat een onderschatting van arsenal zeg.
Ik stond vrij wel lang achter Ramsey in de basis maar het wordt steeds duidelijker dat hij en giroud gewoon niet meekunnen in dit elftal. Gewoon met Sánchez iwobi ozil en walcott spelen tegen Chelsea en hopen op winst.
Wat betreft xhaka die moet gewoon in de basis(wnr zijn schorsing afgelopen is) tot elneny/ cazorla terugkomen.

Leuk voor Narsingh en Fer dat ze weer winnen! Hopelijk hebben de Swans nu de weg naar boven ingezet! Narsingh zou zomaar een enorme aanwinst kunnen zijn voor de Premier League. Ik vind hem ook meer potentie hebben dan een Lens bijvoorbeeld. Ik zie het wel goed komen met Swansea dit seizoen.
Zonde dat Arsenal geen 3 punten erbij heeft kunnen tekenen. Dit soort wedstrijden breekt ze helaas toch weer op.

1 februari 2017 om 11:29

Precies, ik zie een leuke parallel met zijn topseizoen bij Heerenveen. Toen mochten ze ook counteren waar zijn snelheid goed werd benut om een voorzet te geven op een kopsterke spits zoals Dost en nu dus Llorente. Narsingh is een geweldige counterspeler, hij komt geen man op techniek voorbij maar rent wel mensen voorbij vanwege zijn snelheid in combinatie met timing.

1ste helft: FC Knudde
2ne half: Laten ze Gomes eruitzien als wereldklasse

Wenger’s XI faalt weer is keihard. Maarja de Spurs hebben gelijkgespeeld dus de Wenger Trophy is nog in het zicht!

Jammer, kampioen worden was al moeilijk maar is nu toch wel onmogelijk. Deze wedstrijd geeft maar weer eens aan waarom je niet met Ramsey moet spelen. Giroud heeft duidelijk gemaakt dat hij niet meer is dan een goede invaller. Op naar het weekend en dan met Ox naast Coq en een aanval van Iwobi, Sanchez en Walcott!

Ik snap sowieso niet waarom paulista rechtsback word gezet elke keer. Gooi dan Gibbs linksback en Monreal desnoods rechtsback. Dat zijn tenminste echte backs en Monreal is ook nog is twee-benig. Logica bij meneer Wenger is ver te zoeken, een centrale verdediger rechtsback....

Tja een typische Arsenal wedstrijd. Erg slap beginnen en tweede helft niet eens slecht spelen maar ook niet echt efficient met je kansen omgaan. Je moet dit weekend van Chelsea winnen wil je nog enigzins hoop houden op het kampioenschap. Gebeurd dit niet mag ik toch hopen dat er eindelijk eens verandering gaat komen deze zomer en er een nieuwe coach komt met op zijn minst een vernieuwing van de selectie.

Ga geen woorden vuil maken aan de wedstrijd.

Hopen dat tegen Chelsea of Welbeck of Perez start. Veel, veel, maar dan ook veel beter voor het spel dan Giroud. En Ramsey een domper dat hij geblesseerd is? Hoe bitter dit ook klinkt: het was eerder een godsgeschenk. Dit soort dingen moeten helaas gebeuren voordat Wenger de juiste spelers erin zet.
Gelukkig verspelen Chelsea, Liverpool en Spurs ook punten.

Kleine kanttekening nog wel: bij die 2e goal werd de schuld wel iets te veel bij Ramsey gelegd. Ja, hij laat zijn man stom lopen, maar hoe die andere door de hele verdediging snijdt alsof ze er niet staan...

31 januari 2017 om 23:06

Daarom moesten wij juist uitlopen. Maar die kans hebben ze zoooo onverwachts laten liggen. Ik heb liever dat walcott start en dat Sánchez eindelijk weer eens in de spits mag want die tijden gingen o zo goed. En iwobi op links is ook magisch. Maarja wenger zal vast en zeker met giroud en Ramsey starten.

31 januari 2017 om 23:12

Zolang Giroud en Ramsey inderdaad maar niet beginnen. Of hij Perez, Welbeck of Sanchez als spits gaat gebruiken is dan maar aan hem.
Iwobi op links weet ik niet zeker. Zijn afmaken is niet heel geweldig (al maakte hij deze voorzet prima af). Sanchez op links en Iwobi op rechts is in principe ook fijn, omdat je dan weet dat Walcott er niet in staat. Is vaker wel dan niet ook echt een pijn aan de ogen.

31 januari 2017 om 23:25

Dit seizoen echt totaal niet hoor. Ook vorige wedstrijd een hattrick meegepikt en dan toch met giroud beginnen terwijl je 3 betere spitsen heb blijf ik echt raar vinden

31 januari 2017 om 23:37

Dit seizoen ook heel erg. Hij pikt zo zijn doelpuntjes mee, maar hoeveel gemiste kansen daar tegenover staan is belachelijk.

Zijn er nog mensen die denken dat Giroud een goede spits is? Wenger moet echt wegwezen, hij blijft Ramsey maar opstellen terwijl Ramsey het niet verdient om voor Arsenal te spelen.

Als de druk te groot wordt, laat Arsenal het vaak voor gezien. Verschil is nu veel te groot en als ik Chelsea vandaag zie spelen, zie ik ze niet veel punten meer morsen.

Onnodig verlies en hele dure punten. Wel grappig dat Narsingh een assist geeft. Bij PSV kwam geen voorzet aan.

1 februari 2017 om 01:35

In Engeland gaat het spel veel sneller waardoor Narsingh met zijn snelheid en techniek best nuttig kan zijn.

Arsenal heeft iemand nodig met pit. Iemand die alles geeft. Een Kazim karakter maar dan zonder de ruzies.

Arsenal? Tjah, verschieten mensen hier echt om? Nou ik niet hoor! Arsenal is elk jaar rond deze periode van het jaar, altijd slecht en verliezen ze veel wedstrijden. En ze worden ook wel overschat, tegenover ander topteams in de Premier League hebben ze echt het zwakste elftal (mijn mening). Tottenham, Chelsea, Liverpool, City en zelfs Man Utd hebben allen een betere selectie dan Arsenal. Arsenal heeft het geluk dat ze 2 toppers als Özil en Alexis Sanchez onder contract hebben (zal denk ik niet lang meer duren) want anders was Arsenal helemaal niets zonder die 2.

1 februari 2017 om 09:58

De meeste fans hebben gewoon goede hoop. Je staat weer 2e, je hebt op papier een wedstrijd die je makkelijk moet winnen. Tja, dan doet Arsenal weer een Arsenal haha.

Niet met je eens dat ze overschat worden. Waarom? De selecties van City en Chelsea zijn iets sterker, maar die van Spurs en Liverpool sws iets minder. Je zegt wel dat Arsenal minder is zonder Sanchez en Ozil (natuurlijk), maar haal bij Spurs Alli en Kane eens weg, of bij Liverpool Coutinho en Manã©. We hebben wel gezien hoe dat liep.

Kwalitatief is Arsenal de 3e/4e ploeg in de Pl. Benieuwd waarom jij er zo over denkt.

1 februari 2017 om 16:10

Nee hoor, de selectie van Arsenal is prima. Het verschil is dat die teams allemaal een betere manager hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren