Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Clubloze Luciano Narsingh is ditmaal wel gevoelig voor lokroep uit Polen

Laatste update:

Luciano Narsingh begint aan zijn derde avontuur in het buitenland. Het Poolse MKS Miedz Legnica meldt woensdag namelijk dat de 31-jarige vleugelaanvaller zijn handtekening heeft gezet onder een eenjarige verbintenis, met daarbij de optie voor de club om het contract met nog eens een seizoen te verlengen. Narsingh was transfervrij nadat Sydney FC in mei besloot om het aflopende contract van de buitenspeler niet te verlengen.

Narsingh had in januari van dit jaar al de mogelijkheid om in Polen te gaan spelen. Lechia Gdansk had serieuze interesse, maar de keuze van de routinier viel uiteindelijk op de club uit Sydney. Narsingh kwam in Australië tot veertien wedstrijden (een doelpunt), meestal als invaller. Het was niet voldoende voor het bestuur van Sydney FC om de samenwerking een vervolg te geven. Enkele maanden later kiest hij dus alsnog voor een contract in Polen.

De door Miedz Legnica aangetrokken Narsingh speelde eerder in het buitenland voor Swansea City. In Nederland waren er dienstverbanden bij sc Heerenveen, PSV, Feyenoord en FC Twente voor de negentienvoudig international van het Nederlands elftal. Narsingh was in eigen land laatstelijk actief bij Twente, dat afscheid van hem nam medio 2021. Daarna zat de aanvaller een halfjaar zonder club, om vervolgens in Sydney onderdak te vinden.

Narsingh speelt komend seizoen op het hoogste niveau in Polen, want Miedz Legnica promoveerde in de afgelopen jaargang naar de Ekstraklasa. Zondag werd op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen een punt gepakt op bezoek bij Radomiak Radom. De kersverse aanwinst van de promovendus kan komend weekeinde zijn debuut maken tegen Lech Poznan, de kampioen van het seizoen 2021/22.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja.. je moet er maar heen willen. Ik heb Narsingh altijd een leuke speler gevonden met goede momenten bij Heerenveen en PSV. Als je dan afzakt naar de kelders van de Poolse liga dan is er toch iets misgegaan.

20 juli 2022 om 17:21

Wat is er mis met Polen? Meeste gedeeltes prima om te wonen, dichtbij Duitsland, goedkoop, Poolse economie groeit ook erg snel.

20 juli 2022 om 18:00

Blijf het bijzonder vinden dat je als donkere speler hier heen gaat.

20 juli 2022 om 18:06

Zolang je hetero bent en blank is het wel leuk inderdaad.

20 juli 2022 om 19:24

Alsof dat overwegingen zijn voor een voetballer? De Poolse competitie staat niet bekend als een erg sterke competitie en als je dan naar een laag liever vertrekt lijkt me dat niet de meest voor de hand liggende keuze voor een goede voetballer. Wat Narsingh dus blijkbaar ook niet meer is. Of de Poolse economie groeit of dat je dicht bij Duitsland zit (?) heeft daar niks mee te maken.

20 juli 2022 om 21:15

Poolse economie is spanje en italie ook al voorbij.

20 juli 2022 om 21:24

Nou vertel maar waarom dan Polen kenner?

20 juli 2022 om 17:22

Krijgt gewoon een mooi salaris om te voetballen, het was nooit een geweldenaar, helemaal niks mis om dan in polen nog wat geld te pakken

20 juli 2022 om 18:23

Moet je in Polen zijn om in de nadagen van je carrière centen te rapen?

20 juli 2022 om 19:26

Het ligt eraan wat Narsingh daar nog verdient. Het zal vast meer zijn dan de bodem van de Eredivisie of de Keuken Kampioen Divisie, want anders had hij daar waarschijnlijk wel gezeten.

20 juli 2022 om 18:07

Nou ze snelheid was zijn talent maar als je als verdediger hem goed afsnijd is ie kansloos in zijn begin periode was het nog een wapen maar naderhand weet je hoe hij speelt en heb je hem in je broekzak zitten als het meezit zo niet dan verdedig je hem op afstand en is ze wedstrijd uit gespeeld misschien wel een leuke klus voor hem Polen ook een upcoming country



Ik was hem al bijna vergeten. Vond hem bij PSV nog best aardig. Daarna is de klad er behoorlijk ingekomen

20 juli 2022 om 17:25

Die goal tegen Man United in eigen huis vergeet je natuurlijk nooit. Jammer dat hij zo is afgegleden, heeft na z'n blessure ook wel wat snelheid (toch wel z'n grootste wapen) ingeleverd.

20 juli 2022 om 17:40

Maar die penalty tegen Atletico was dan ook wel weer typerend voor Narsingh. Niks ten nadele van hem, maar hij was altijd wel de schlemiel. Desondanks heeft hij wel dankzij zijn zaakwaarnemers nog bij hele leuke clubs gespeeld.

Nu hij wat ouder wordt zal zijn snelheid wel afnemen. Dan blijft er weinig over bij Narsingh

Jeetje, was toch ooit een flitsende buitenspeler die zijn mannetje ontzettend makkelijk passeerde. 19 interlands ook. Is niet mis hoor. Sonde dat hij zich niet dusdanig heeft doorontwikkeld dat hij bij mooiere clubs terecht is gekomen.

Redelijke speler, die toch wel een mooie carrière heeft gehad uiteindelijk.
19 interlands gespeeld, bij PSV, Feyenoord, FC Twente en Heerenveen gespeeld.
Daarnaast nog een tijd in Engeland gespeeld bij Swansea en ondertussen ook nog wat van de wereld gezien in Australië.

Nu dan nog even naar Polen, waar ik persoonlijk minder snel heen zal zijn gegaan, maar toch ziet hij nog wat van de wereld en verdiend hij gewoon nog wat centjes met zijn ''hobby''.

Veel succes daar jongen! Voor mij werd het bij Feyenoord pijnlijk duidelijk dat deze speler zijn succesvolste jaren al achter zich had.
Was echt een veelbelovende winger in zijn Heerenveen tijd, had snelheid en een goede voorzet.

Wat is deze gozer afgegleden. Bij Sydney op de bank zitten...

Er staat nu dat hij wel ingaat op de aanbieding. Zouden er verder geen opties zijn geweest?

Was bij Heerenveen en PSV goed ja maar dat is lang geleden. Bij Sidney raakte hij geen pepernoot en heeft hij aan snelheid ingeboet want hij kwam niemand meer voorbij. Polen is alleen nu lech poznan van vd brom en legia Warschau de top. De rest is zwak en als donkere speler heb je het daar niet makkelijk en krijg je veel met racisme te maken. Denk dat hij desperate was en zich niet goed heeft verdiept of dat er weinig interesse was. Velen vroeg zich af waar ging het mis? Het ging mis toen zijn teamgenoten in Nederland gingen rusten en thuis waren ging hij veel naar feestjes en chillen en wou hij met een bepaalde rapgroep omgaan en de man spelen vervolgens werd hij jaren lang afgeperst en kwam hij erachter dat hij toch niet zo straat is. Als prof moet je wel discipline hebben. Hij was iets te snel tevreden. Later zal je hem zien bezorgen of net als zijn vader in een bandje spelen.

Ik snap gewoon niet dat jongens zoals dit, die in de eredivisie gewoon heel puik spelen, leagues zoals die van Australie niet helemaal
Aan flarden spelen. Je kan me niet vertellen dat de spelens in Sydney fc daadwerkelijk allemaal
Beter zijn dan Narsingh toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren