Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van ‘koning van de assists’ naar degraderen in Polen

Laatste update:

Luciano Narsingh leek in 2012 de wereld aan zijn voeten te hebben liggen. Mede door een succesvolle periode bij sc Heerenveen, en belangrijke doelpunten voor het Nederlands elftal tijdens de kwalificatie voor het WK in 2014, wist de snelle buitenspeler een droomtransfer naar PSV af te dwingen. Helaas sloeg het noodlot toe in Eindhoven. Narsingh werd geteisterd door langdurig blessureleed en vond zijn vorm zelden weer terug. Dit is het verhaal van de ‘koning van de assists’ die inmiddels werkloos dreigt te raken na een mislukt avontuur in Polen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na amrabat kan narsing ook wel naar hveen. 30 plus lijkt de norm te worden bij hveen.

8 juni 2023 om 18:02

Hoezo de norm? Loopt er nu 1 van 30 of ouder (Bruma, 31 jaar). Voor de rest allemaal onder de 30. Ze hebben interesse in Owusu (26), Deijl (25) en nog een aantal jongens die niet echt oud zijn. Maar volgens mij volg jij de club meer dan ik, dus verklaar je nader?

8 juni 2023 om 18:39

Deijl in plaats van van Ewijk is een behoorlijke downgrade. Lijkt mij niet te kloppen

8 juni 2023 om 19:50

Je bedoelt Utrecht

Narsingh. Ik was hem vergeten. Soms, als ik zwaar getafeld heb, word ik ‘s nachts gillend wakker en zie ik hem in een oranje shirt lopen op een veld.
Het is mij een raadsel hoe iemand die zo goed was bij Heerenveen zo slecht heeft gespeeld in de rest van zijn carrière.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren