Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal meldt zich met schaamrood op de kaken in volgende ronde

Laatste update:

Arsenal heeft geen goede beurt gemaakt in de Europa League. Het elftal van Arsène Wenger wist zich in de zestiende finales weliswaar te ontdoen van het Zweedse Östersunds, maar leed donderdagavond op eigen veld wel een beschamende nederlaag: 1-2.

Wenger besloot na de 0-3 zege van vorige week in Zweden een veredeld B-elftal het veld op te sturen en dat kwam de Franse manager duur te staan. Arsenal werkte in een matig gevuld Emirates Stadium een bedroevende eerste helft af en verliet het veld uiteindelijk met het schaamrood op de kaken. Östersunds maakte vanaf het eerste fluitsignaal jacht op het doel van David Ospina en kreeg na 22 minuten voetballen uiteindelijk loon naar werken.

Hosam Aiesh werd aan de rechterkant van het veld weggestoken door Saman Ghoddos, waarna hij de bal via het been van verdediger Calum Chambers voorbij Ospina schoot. Nauwelijks bekomen van de schrik moest Arsenal amper zestig seconden later voor een tweede maal capituleren. Ken Sema legde Chambers in de luren met een fraaie voetbeweging, waarna hij met hard schot de verre hoek vond: 0-2.

Östersunds mocht daarmee hopen op een stunt, maar een doelpunt van Sead Kolasinac vlak na rust zorgde ervoor dat Arsenal al gauw iets meer lucht kreeg. De verdediger schoot van dichtbij binnen na een voorzet vanaf de rechterflank van Héctor Bellerín. Arsenal kreeg via onder anderen Kolasinac daarna enkele kansen op de gelijkmaker, maar speelde nooit groots en werd uiteindelijk met een striemend fluitconcert van het veld begeleid.

Wint Arsenal de Europa League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb veel slechte potjes van Arsenal gezien, maar dit sloeg echt alles.

Welbeck is de slechtste spits op deze planeet

23 februari 2018 om 01:33

Daarom speelt hij ook bij Arsenal en niet bij een top club ;-)

23 februari 2018 om 08:21

Ruilen met Castaignos?

23 februari 2018 om 09:58

Je mag welbeck houden en we geven je nog een paar miljoen extra

Waar heb ik in hemelsnaam naar lopen kijken. Arsenal die gewoon voetballend wordt overklast door een Zweedse middenmotor. Als dit het verval van Arsenal onder Wenger niet bevestigd weet ik het ook niet meer. Na alle ophef over Bellerin en Arsenalfantv en dan dit in de eerstvolgende wedstrijd op de mat leggen. Niet één speler bij Arsenal die hier met een voldoende van het veld kan stappen. Zelden zoveel spelers op één veld gezien die het niet waard waren om het Arsenal shirt te dragen.

22 februari 2018 om 23:15

Dan mag de beste man ook meteen een nieuw schaduw elftal kopen. En mijn zegen heeft ie. Pathetisch samenraapsel dit. Oke , je bent niet niet goed genoeg, maar ga dan tenminste tot het tandvlees om de manager van het tegendeel te bewijzen. Niks van dat alles. Idd wegwezen.

22 februari 2018 om 23:19

Van mij mogen ze inderdaad allemaal weg, maar er zijn nog gewoon echt Engelsen die het zien zitten in spelers als Welbeck, Iwobi en Chambers. Dit zijn spelers van het niveau West ham en dergelijke en die durft Wenger nog als toegevoegde waarde te zien.

22 februari 2018 om 23:24

In theorie is de job vrij makkelijk. Zo'n beetje elke speler op Ozil en Aubameyang na moet vervangen worden - lichtjes overdreven maar allez.

22 februari 2018 om 23:27

Maar vooral Welbeck moet zsm aan een League Two club verkocht worden. Daar kan hij dan materiaalman of terreinverzorger gaan spelen.

Als je iemand die zo overduidelijk tekort komt jarenlang ziet aanmodderen heb je toch het gevoel dat er een weddenschap of grap uit de hand gelopen is of zo.

22 februari 2018 om 23:40

Inderdaad, man utd lacht zich nog te pletter dat ze hem aan Arsenal hebben kunnen slijten. Na 1 seizoen had ik het wel gezien en dan mag hij elke keer maar weer erin komen. Geef mij maar Lucas Perez of Joël Campbell dan Welbeck.

22 februari 2018 om 23:12

Precies dit, Bellerin kan wel zon grote mond hebben.. Maar als Arsenal dit soort zaadpartijen op de mat blijft leggen krijg je idd boze fans

22 februari 2018 om 23:22

Onbegrijpelijk dat hij kritiek uit over fans die een sterke mening hebben over de bijna wekelijkse wanprestaties die Arsenal levert. Hij kan zich beter druk gaan maken over zijn eigen functioneren, want dat lijkt helemaal nergens naar de afgelopen twee seizoenen.

23 februari 2018 om 01:38

Arsenal was al weggezakt tot het lachertje van de CL. Nu bakken ze er in de EL ook niet geweldig veel van terecht. Maar 50 miljoen uitgeven voor spelers zoals die onder wiens naam jij je hier uitgeeft, dat is ook je eigen doodvonnis tekenen. Wat een slechte speler is die Xhaka! Hoezo ben je eigenlijk fan van hem?

23 februari 2018 om 01:56

Misschien is hij een Zwitser, fan van Zwitserland of nog fan van xhaka sinds zijn BMG tijd waar hij toendertijd echt wel 1 van de uitblinkers was

23 februari 2018 om 08:29

Heyhallo, ze zijn gewoon door naar de volgende ronde? Dat ze na een 0-3 uitoverwinning minder focus hebben bij deze wedstrijd is dan niet gek. Maar sommige mensen hebben liever kritiek natuurlijk.. Ik zie je hieronder ook al ad hominem reageren, maar niet eens direct op mij, chique man.

Leuk om te zien dat Everton-thuis een incident was voor vele spelers. Wat een wanvertoning, lachte me kapot.

Arsenal moeten zich echt heel, heel diep schamen. Wat een achterlijke vertoning. Jammer voor Ostersunds, ik had het ze echt veel meer gegund dan Arsenal die dit totaal niet serieus nemen.

Niet om het een of ander, maar Arsenal speelde vorige week ook met een B-Elftal. Iets wat ze al heel de Europa League doen, de opstelling van vandaag had absoluut niks te maken met vorige week, wat dit stukje probeert te beweren.

Dat maakt het trouwens nog een slechtere zaak van Arsenal, want met dit team kan je ook makkelijk winnen. We zullen het er maar op gooien dat de volle focus op het tweeluik met City ligt.

22 februari 2018 om 23:46

De grote grap is dat ze helemaal niet met een B-opstelling speelden. Bellerin, Elneny, Wilshere, Mkkhi en Iwobi staan er bijna wekelijks in.

Met een B-opstelling of een team vol jeugd had ik dit niet zo een ramp gevonden.

23 februari 2018 om 01:54

Mwah, Elneny en Iwobi zijn normaal gesproken invallers. Komt puur door de smalle selectie, mede door blessures, dat er geen vol b-team staat.

Waarschijnlijk de afgelopen week flink getraind op het tweeluik tegen City. Niettemin uiteraard schandalige prestatie, had ook graag gezien dat het niet gebeurde. Maar Arsenal is nu eenmaal niet volwassen genoeg, dat zou voor niemand een verbazing zijn.

Waardeloze pot, bet verloren door gebrek aan wilskracht bij Arsenal. Enige positieve is dat we zometeen van Arsenalfantv kunnen genieten.

22 februari 2018 om 23:19

Haha ja wat ontzettend triest. Denk je binnen te zijn omdat alleen Arsenal nog moet winnen en presteren ze het om te verliezen.. 😂

Godsamme gaat mijn inzet weer door dit, wtf is dit dan, verwacht je een makkelijke winst voor Arsenal, verkloten ze t toch op een of andere manier.

22 februari 2018 om 23:22

Haha idem dito hier, scheelt me ongeveer 160 euro's.. erg zonde..

Ostersunds is dit jaar wel de verrassing van het jaar tot nu toe. Normaal gesproken is dat gewoon een team van het niveau Cambuur, Roda jc (met alle respect). Kegelen eerst Galatasaray en Paok erg knap uit de voorrondes. Weten daarna in de poule boven Hertha te eindigen, en samen met Bilbao uit de groep te komen. Winnen daarna ook nog eens uit bij Arsenal. Respect ..

22 februari 2018 om 23:51

Ja echt prachtig, wonen 111.000 mensen in die regio en is groter dan qua oppervlak NL. Ik heb er jaren gewoond, geweldige stad! Voor die stad ook geweldig al dat bezoek en avontuur.

Ze zaten met -7 op het centrale plein op klapstoeltjes

En dan hoor ik Samcro nog roepen dat Elneny een stabiele middenvelder is die zijn werk doet.

22 februari 2018 om 23:25

Elneny is echt een hele simpele kracht, die nooit opvalt of iets noemenswaardig in een duel vertoond. Hij speelt de bal naar de juiste kleur en daar is ook wel alles mee gezegd. Hij zal nooit een speler alleen voor de keeper zetten of een team op sleeptouw nemen.

22 februari 2018 om 23:58

Maar hoeveel van die passes zijn breed en terug. Bij Xhaka zie ik ook meerdere malen zulke statistieken voorbij komen, maar bijna elke pass vooruit levert hij in. Ik vind Elneny echt een schoolvoorbeeld van de aftakeling van het niveau van Arsenal. Hij voegt in mijn optiek nog minder toe dan Flamini in zijn 2e periode bij Arsenal.

23 februari 2018 om 00:19

Haha misschien zou ik hem meer waarderen als er dan niet Xhaka naast hem staat die ongeveer hetzelfde doet.

23 februari 2018 om 08:30

@hangover96

Busquets speelt regelmatig vooruit hoor, ik zou dan eerder Kroos noemen. Die speelt graag breed en kort. Busquets durft wel een bal tussen 3 man te steken

23 februari 2018 om 10:20

En heb je ook een voorbeeld dat het niet zo is dan? Zijn werk is om de bal of het spel te verplaatsen, niet om aanvallen op te zetten. Ik heb de wedstrijd niet gezien, dus misschien kan je aangeven waar je dit op baseert... Al zal het wel weer een gevalletje zijn waarin jij je gelijk wilt halen gebaseerd op 1 slechte wedstrijd, zou me niets verbazen

Als je niet geconcentreerd speelt, dan kun je tegen iedere profploeg in de problemen komen. Het was natuurlijk al gespeeld, dus moet je er niet zo zwaar aan tillen.

23 februari 2018 om 00:07

Zeg dat tegen die ongestelde bende boven je 😂

23 februari 2018 om 00:12

Toch is het natuurlijk vrij lachwekkend dat er van deze ploeg wordt verloren, ook al is het een B-team. Gelukkig gewoon door zonder blessures en dergelijke.

23 februari 2018 om 00:17

Eens, maar hoe er weer gereageerd wordt zeg... Alsof mensen erop loeren, soms lijkt het net aftv hier 🤣

23 februari 2018 om 00:51

Maar was het een b-team dan. Welbeck, Ospina, Chambers en Holding zijn de enige spelers die niet regelmatig in de basis staan. En ze verliezen niet gewoon ongelukkig, ze werden echt voetballend overklast door Ostersunds.

23 februari 2018 om 01:44

Gaat ie nu afgeven op mede reaguurders....

23 februari 2018 om 06:35

Gio, serieus? Cech, Mustafi, Kos, Monreal, Xhaka, Ramsey, Ozil, Lacazette. Doe even normaal.

23 februari 2018 om 09:25

Vorig duel tegen Spurs speelde van dit elftal; Bellerin, Xhaka, Elneny, Wilshere, Mkhitaryan en Iwobi. Kolasinac kan je ook geen reserve speler noemen, want ook die stond regelmatig in het elftal. Dat zijn 7 spelers van de 11 waarvan ik zeg dat die regelmatig in de basis staan. Daar valt toch geen speld tussen te krijgen.

23 februari 2018 om 10:15

We hebben maar 1 rechtsback, dus logisch dat Bellerin alles speelt. Xhaka was wissel. Elneny en Wilshere stonden erin omdat Ramsey en Ozil niet fit genoeg waren. Kola is al lang geen basisspeler meer. Dat zijn er nog maar 3 dus. Het was gewoon een b-team, 8 spelers die normaal basis staan waren er niet bij.

23 februari 2018 om 11:57

Als we zo gaan redeneren kan ik toch ook zeggen dat Lacazette geen basisspeler meer is. Of xhaka er als wissel in kwam of niet, hij speelde gisteren. Wilshere is de laatste wedstrijden gewoon een basisspeler dus ik snap niet hoe je die tot het b-team vindt behoren.

23 februari 2018 om 12:27

Lacazette is in de EL basisspeler omdat Auba niet speelgerechtigd is.

Als iedereen fit is is wat er gisteren stond simpelweg een b-team.
Cech, Bellerin, Mustafi, Kos, Monreal, Xhaka, Ramsey, Mkhi, Ozil, Iwobi en Auba.
Laca dan ipv Auba omdat die niet in EL uit mag komen.

Maar goed, agree to disagree dan maar. Ik vind de reacties weer heerlijk overdreven hier. Was het een ander team geweest had iedereen er wat luchtiger over gedaan, Arsenal is nu eenmaal de laatste tijd vaak de klos als het om overdreven kritiek gaat. Daar hebben ze het zelf ook wel naar gemaakt, maar sommige mensen hier springen er echt iets te vaak bovenop met non-realistische argumenten e.d.

23 februari 2018 om 15:37

Wat de rest doet is voor mij niet interessant. Ik heb kritiek op Arsenal, omdat ik bijna het hele seizoen heel matig voetbal zie. Dan win je 0-3 bij Ostersunds en zijn alle ingrediënten er om gewoon een leuk duel te spelen zonder enige vorm van druk. Zelfs spelers die zich zouden bewijzen voor de Bekerfinale van Zondag en dan krijg je dit. Ostersunds dat vooral in de eerste helft Arsenal echt voetballend overklaste. Dat gaat er bij mij gewoon niet in.

Wat een waardeloze wedstrijd was dit zeg, echt een wan vertoning!
Leuk dat meneer Wenger veel spelers wil sparen, maar dat kan je het thuis publiek toch ook niet aan doen?!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren