Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal-legende rekent in drie woorden af met mokkende recordaankoop

Laatste update:

Nicolas Pépé uitte onlangs in een interview met Canal+ zijn frustraties over de gang van zaken bij Arsenal. De recordaankoop, voor wie the Gunners in 2019 tachtig miljoen euro neerlegden, zou graag zien dat hij vaker aan spelen toekomt onder manager Mikel Arteta. De klaagzang van Pépé valt slecht bij Lee Dixon, die tussen 1988 en 2002 uitkwam voor Arsenal en nog steeds zeer populair is bij de Londense aanhang.

"Speel beter dan", schrijft Dixon bij een bericht op Twitter dat verwijst naar het interview van Pépé met het Franse medium. Er wordt zeer wisselend gereageerd op de kritiek van de voormalig rechtsback van Arsenal op de miljoenenaankoop van anderhalf jaar geleden. Sommige mensen vinden dat Pépé veel beter kan worden gebruikt door Arteta, maar er zijn ook veel fans van de Londense club die van mening zijn dat de vleugelaanvaller zijn kwaliteiten veel te weinig laat zien.

Pépé liet tegenover Canal+ duidelijk weten wat zijn ambities zijn voor de komende periode. "Ik wil gewoon vaker aan spelen toekomen. Een speler die regelmatig speelt is automatisch veel gelukkiger en het is mijn doel om de lach weer terug te vinden." De buitenspeler krijgt, als hij speeltijd heeft, altijd duidelijke instructies mee van Arteta. "De manager wil dat ik negentig minuten lang voor honderd procent gefocust ben. Maar later, als we getraind hebben, lees ik dan weer dat ik de volgende week als wissel begin. Het is wel zo dat de manager vaak met mij praat, net als zijn assistenten."

"Maar er bestaat geen discussie over het feit dat iedere speler die op de bank zit gefrustreerd is. De manager maakt zo zijn keuzes en ik moet ervoor zorgen dat hij niet om mij heen kan", voegt Pépé daaraan toe. Arteta gunde de vleugelaanvaller dit seizoen pas één basisplaats in de Premier League. In de Europa League heeft Pépé meer succes. Tot dusver kwam hij in de drie groepsduels tot twee doelpunten en evenveel assists.

Ben jij het eens met Lee Dixon over Nicolas Pépé?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo makkelijk altijd dat roepen dat je dan maar “beter moet spelen”. Terwijl er vaak spelers wel week in week uit in staan die beduidend minder presteren.

12 november 2020 om 13:41

Jup Willian staat wekelijks te prutsen maar lijkt zeker van zijn plekje ( is dan ook een Arteta transfer) en Pépé moet niveau Messi halen om eens 2 wedstrijden achter elkaar te mogen spelen ( maar is dan ook geen Arteta transfer). Maar goed, we zijn de vreemde opstellingen en het ondoordachte selectiebeleid van Arteta ondertussen al gewoon. Hij doet mijn inziens ook iets teveel moeite om een soort van Guardiola 2.0 te zijn...

12 november 2020 om 18:33

Eerder Mourinho 2.0 met zijn laffe tactieken. En die rare opstellingen inderdaad. Als Arsenal verliest kijk ik gwn geen MOTD, het irriteert me om dan te zien dat bijv. Spurs met 1-0 winnen van WBA.

12 november 2020 om 15:09

Wat jij roept is net zo makkelijk. Pepe heeft al zovaak de kans gekregen, ook in de basis. Deze jongen heeft gewoon de balbehandeling van niveau Kkd. Af en toe een leuke actie, voorzet, of goal weegt daar niet tegen op.

12 november 2020 om 16:31

Pepe heeft wat mij betreft nauwelijks een fatsoenlijke kans gekregen. Presteerde ontzettend goed aan het einde van vorig seizoen. Dan moet je hem ook belonen met een basisplaats in het nieuwe seizoen. In plaats daarvan mag Willian elke week dramatisch spelen en ziet Pepe zijn vertrouwen nog verder wegzakken.

Tegen Villa kwam hij erin en was hij meteen dreigend, hij zou altijd de voorkeur moeten krijgen boven Willian.

12 november 2020 om 17:26

Ontzettend goed??? Heb je Arsenal uberhaupt zien spelen de afgleopen 15 maanden? Pepe heeft nog geen bijzondere wedstrijd in het Arsenalshirt gespeeld.

12 november 2020 om 23:40

Pepe is niet geweldig inderdaad vp10Arsenal, maar wil jij dan zeggen dat Willian beter is? Want dat is gewoon brandhout. En ondanks dat Pepe niet top presteert, doet hij het wel beter dan Willian. Maar Pepe speelt niet en Willian wel. Dat klopt dan toch niet? Dat is het hele punt van velen. Bepaalde spelers mogen week in en week uit prutsen, terwijl van anderen schijnbaar verwacht wordt dat ze in een invalbeurt 3 goals en een assist leveren (ik charcheer natuurlijk). Dat is het hele punt.

Pepe heeft gewoon de pech dat hij in een team terecht is gekomen dat totaal niet draait en hij daardoor ook onder toe lijdt. Pepe heeft bijvoorbeeld een sterke behoefte een aan creatieve nummer 10 die hem van steekballen voorziet en als bliksemafleider fungeert, zodat niet alles van Pepe hoeft te komen. Ik denk dat met een Ozil, Aouar, Olmo, Grealish, Coutinho of Szoboszlai op nummer 10 die hem met steekballen voedt, Pepe ongetwijfeld zal excelleren.

12 november 2020 om 12:22

Ozil? Oh wacht... best betaalde voetballer in de selectie, maar niet ingeschreven voor de competitie. Ik blijf me over dit wanbeleid verbazen. Wordt weer een seizoen dat we als Arsenal supporters gaan lijden 😔.

12 november 2020 om 12:32

Dat Ozil niet is ingeschreven heeft een totaal andere reden, namelijk een politieke reden.

12 november 2020 om 12:42

En dat is walgelijk. Spelers om politieke redenen uitsluiten.. dan ben je een mislukte club.

12 november 2020 om 12:57

Weet ik, maar is in mijn ogen gewoon een waardeloze reden. Je hebt een speler, die met spitsen als Giroud en Welbeck het aantal gecreëerde kansen record verbreekt van Henry. Om vervolgens kanonnen als Aubameyang en Pepe te halen en hem dan er niet achter te zetten. De wereld op z’n kop? Ik weet ook dat Ozil niet meer de speler is van een aantal seizoenen geleden, maar in dit huidige team zag ik hem weer opleven.

12 november 2020 om 13:22

Zal zijn loon ook door China aan Arsenal worden betaald?
Onbegrijpelijk van het bestuur van Arsenal.

12 november 2020 om 12:25

Pepe lijkt ook gewoon te beperkt in zijn spel. Doet keer op keer hetzelfde trucje, laat zich makkelijk van de bal zetten en doet de simpele dingen te vaak fout. Verder ook echt een speler die veel vertrouwen nodig heeft en die tijd is er simpelweg niet bij Arsenal. En over dat wegstreken; dat klopt ook niet helemaal aangezien Pepe juist de bal zelf aan de voet wil hebben, van daaruit wil creëren en helemaal niet de man van de loopactie is.

12 november 2020 om 12:40

Wel één essentieel punt Arsenaladdict: hoezo is die ''tijd'' er bij ons niet? Ik heb persoonlijk niet de illusie dat Pépé de nieuwe Alexis Sanchez wordt bij wijze van spreken (qua goede prestaties bij ons), maar ik vind wel degelijk dat er rare keuzes worden gemaakt omtrent hem. En ik snap Pépé zijn opmerking wel degelijk, aangezien hij dan vanaf de bank naar brandhout Willian mag kijken. Dit terwijl hij doordeweeks een ''prima'' prestatie heeft geleverd in de EL en Willian letterlijk buiten zijn 1e wedstrijd om niks heeft gepresteerd bij ons. Hoe wil je dan dat hij in vorm komt, als je hem niet een echte kans geeft? Bovendien heeft ook het continu opstellen van Lacazette invloed op hem, want daardoor moet hij met 3/4 spelers concurreren voor 1 positie, in plaats van 2. En nu ik erover nadenk, Arteta heeft het zelfs meerdere keren geflikt om Nketiah de voorkeur te geven op de flank... Dat vind ik persoonlijk toch echt wel dramatisch.

12 november 2020 om 12:50

Omdat de aanval bij Arsenal totaal niet loopt waardoor iedere matige pot van Pepe waarin hij niets brengt een probleem is. Pepe moet het vooral van output hebben, die moet met een actie ervoor zorgen dat hij op doel kan schieten of na de actie een splijtende pass af kan leveren. Willian is veel meer gericht op het spel zelf, zorgt er daadwerkelijk voor dat we makkelijker voetballen. Het balverlies en zijn slordigheden zijn het grootste probleem bij Pepe, het is hit or miss met hem. Te vaak het tweede.

12 november 2020 om 12:58

Dat wat betreft Willian zie ik dus 0,0 terug op het veld. En wat betreft Pépé, is het dan misschien niet eens tijd om die spelopvatting wat betreft aanvallen te veranderen? Want het is niet zo dat het op dit moment loopt, ondanks dat je Willian gebruikt om ''ervoor te zorgen dat we makkelijker voetballen''. Dat blijkt in de praktijk namelijk dus niet zo te zijn. We voetballen totaal niet makkelijk. Dus wat jij zegt dat de toegevoegde waarde is van Willian t.o.v. Pépé, zie je niet terug op het veld. Oftewel, die toegevoegde waarde is er helemaal niet.

Dat laatste is zeker een punt, maar denk jij ook niet dat een deel daarvan ook komt omdat hij juist geforceerd speelt omdat hij anders nooit de kans krijgt? Zolang hij niet elke pot een 8 of hoger speelt (bij wijze van spreken), krijg hij niet meerdere wedstrijden op rij de kans. Terwijl Willian mag blijven staan nadat hij een 3 speelde bijvoorbeeld. Pépé speelt dus continu met het gevoel van: ''ik moet nu een doelpunt of assist maken, want anders speel ik de volgende pot niet''. Dan ga je forceren. Dat helpt in mijn optiek absoluut niet mee. En zo ga je zijn prestaties ook niet verbeteren, als Arteta zijnde.

Je gaat pas andere/betere prestaties zien (of niet natuurlijk, maar dat bepaal je dan achteraf) als je hem een rij wedstrijden op rij 70-90 minuten geeft als basisspeler. Dan komt hij in een ''flow''. Presteert hij dan alsnog niet beter? Ja dan heb je een terechte reden om hem te banken.

12 november 2020 om 13:20

Over Willian is er echt heel veel discussie, net zoals bij Coutinho met Liverpool en Maddison bij Leicester. Wat voegen ze toe aan het spel, maar vooral wat kost het je. Persoonlijk denk ik dat de nr 10, die steekballen geeft, kan schieten, vrije trappen neemt verjaard is, want het kost je in de verdediging teveel bij de meeste spelers omdat ze vaak het loopvermogen van een allround middenvelder missen. Het is een lastige discussie, want de groep voor ziet de steekpass en de vrije trap erin gaan, maar de groep tegen zien ze keer op keer in de omschakeling hun mannetje laten lopen. Ik denk dat Liverpool beter is gaan voetballen zonder Coutinho, De Bruyne duidelijk zijn spel heeft verbeterd en dus meer allround is geworden en dus de Willians, die het in de omschakeling niet bijbenen, uitgefaseerd moeten worden . De nieuwe 10 zie ik meer in de vorm van Thiago, dus een linie terug zal de steekpasses vaker moeten kunnen leveren....

12 november 2020 om 15:12

Ik weet ook niet precies waarom Willian er in staat, maar ik begrijp wel dondersgoed waarom Pepe er naast staat. Die jongen heeft gewoon een waardeloze techniek. Dat je af en toe dan een flits hebt, doet daar niets aan af. Dit is gewoon een waardeloze aankoop, als hij niets gekost had, dan had hij al lang lekker op de tribune gezeten. Ik begrijp niet waarom supporters telkens om hem blijven roepen, hij is niveau Gervinho.

12 november 2020 om 23:43

Wederom vp10Arsenal, Willian is niveau Sanogo. Kiezen tussen twee kwaden, maar dan kies ik liever voor niveau Gervinho dan niveau Sanogo... Want wat zijn je alternatieven? Saka speelt al alles, Martinelli is nog geblesseerd en Nelson is ook geblesseerd. Houdt je dus alleen Pepe en Willian over. Dan kies ik toch liever voor Pepe, die in die "flitsen" wel far more likely is om een goal/assist te leveren, dan Willian die afgelopen weekend een bal nog over de zijlijn schoot terwijl hij vanaf midden voor de goal op goal probeerde te schieten...

Ik heb nog wel vertrouwen dat het goedkomt, geef Pepe een aantal wedstrijden achter elkaar de kans. Zeker wanneer er in januari een creatieve middenvelder bij komt, dan hoop ik dat de kwaliteiten weer naar boven zullen komen.

12 november 2020 om 12:25

*Als er in januari een creatieve middenvelder bij komt.. heb er ‘n hard hoofd in.

12 november 2020 om 12:28

In de momenten dat hij het laat zien denk je ook echt wow, maar het zijn altijd hele korte momenten en hij lijkt niet het gif te hebben om dit vaker te kunnen. Hij schakelt te vaak uit en dan gaan simpele dingen ook fout. De ondergrens ligt te laag.

12 november 2020 om 12:40

Liever een lagere ondergrens met een hoge bovengrens dan Willian. Dat is momenteel steady een dieptepunt. Pepe heeft momenten van genialiteit. Hij moet 5 duels op rij spelen. Geef hem vertrouwen en hij kan geniale dingen doen.

12 november 2020 om 12:58

Je kan Willian en Pepe niet vergelijken. Pepe is een pure aanvaller, Willian veel meer middenvelder. De reden dat Willian nodig is, is omdat ons middenveld niet compleet is.

12 november 2020 om 13:09

Willian is niet nodig. Willian staat niet eens op het middenveld. Raar argument.

12 november 2020 om 15:14

Zijn ondergrens ligt 50 meter onder de grond. Zijn gemiddelde aannames zijn zo vreselijk slecht, ik begrijp echt niet hoe een scout deze jongen heeft aan kunnen bevelen. Als je niet goed genoeg bent om in het gemiddelde positiespel mee te gaan, dan kun je niet verwachten dat je ooit kans maakt op een basisplaats.

12 november 2020 om 16:26

Arsenal heeft nog steeds flink te maken met het wanbeleid van oa Gazidis. Komende zomer lopen er heel veel contracten af en komt er dus ook heel veel salarisruimte vrij. Ik denk ook niet dat er in de winter veel zal gebeuren, tenzij ze veel spelers met aflopende contracten al kunnen slijten. Helaas heeft Arteta daardoor geen fijne start, maar hij moet zelf ook wel wat dingen gaan verbeteren want na een hoopvolle start is het spel nu vrij matig. Maar goed, Klopp had het ook niet zomaar op de rit en ik geef hem sws nog tijd.

12 november 2020 om 16:31

En over 4 seizoenen valt dit redelijk mee. Toen werd er namelijk voor 160 miljoen verkocht. Maar wel met je eens hoor, Arsenal geeft al tijden te veel geld uit aan matige spelers.. en ook kunnen zij door de hoge salarissen vaak geen spelers kwijtraken of voor weinig geld zie bv. Barca. Aankomende zomer zal er wel enorm veel salaris wegvallen bv Kolasinac, Mustafi, Ozil en Sokratis gaan sowieso vertrekken en ik denk Lacazette ook..

12 november 2020 om 17:35

Bij Klopp zag je van moment 1 wel een heel duidelijke (exponentiële) lijn omhoog, dat is bij Arteta toch wel even wat anders.

12 november 2020 om 17:58

Dat is dan weer het verschil tussen een beginnend coach en een ervaren coach. Geef het tijd, komt vanzelf goed.

12 november 2020 om 19:18

"Komt vanzelf goed" mensen kunnen dus niet zeggen dat ze hem eruit willen maar dit soort uitspraken kun je natuurlijk wel doen. En je valt de hele tijd terug op Klopp, maar vergeet het niet, deze man had al eerder goed gepresteerd en haalde in zijn eerste jaar meteen de EL finale. En de selectie die hij overnam was slechter dan die wij nu hebben.

Ik hoop overigens gewoon dat je uiteindelijk gelijk krijgt, maar ik krijg er steeds minder vertrouwen in.

Haha kom op zeg. Pépé speelt echt niet altijd goed hoor maar hij zorgt tenminste voor gevaar. Hij kan op elk moment wedstrijden beslissen. Geef hem vertrouwen en ik geloof echt dat hij het wel kan. Die jongen kan namelijk geweldig voetballen. Willian laat helemaal niks zien en hoort echt geen basisplek te krijgen. Pépé moet het constant doen met korte invalbeurten of 1 keer een basisplek.

12 november 2020 om 15:15

"hij kan wedstrijden beslissen". Als jij niet mee kan in het positiespel dan beslis je de wedstrijd, alleen dan de andere kant op.

12 november 2020 om 15:19

Ben je wedstrijden vergeten tegen west ham en Sheffield? Ik zeg niet dat hij dat altijd doet maar hij kan dat tenminste wel met individuele kwaliteiten in tegenstelling tot Willian.

12 november 2020 om 15:22

Dat is dan ook het enige wedstrijd die hij beslist heeft. Laat ik je verder aan herinneren dat de eerste helft van die wedstrijd _d_r_a_m_a_t_i_s_c_h_ was, ook Pepe.

Tja, van beide is wat te zeggen. Pepe is iemand die echt vertrouwen nodig heeft en dat krijgt hij niet genoeg van Arteta. Aan de andere kant moet je het gewoon laten zien en dat doet hij niet. Grote reden hiervoor is natuurlijk dat het voor zowat elke speler ter wereld lastig is om je te laten zien bij een ploeg die aanvallend zo ontzettend pover is. Het spel loopt totaal niet en opstellingen blijven veranderen. Ik hoop wel dat Pepe ook harder gaat werken in wedstrijden. Hij is zwak, slap en lijkt mentaal gewoon niet top. Maar goed, zoals ik al zei mag hij ook meer kansen krijgen. Willian presteert helemaal niet en staat er wekelijks in. Verschil is dan wel dat Willian wel iemand is met veel inzet, mja dat vind ik bij mijn rechtsbuiten niet echt een kwaliteit die bovenaan staat.

12 november 2020 om 12:38

Maar toch laat hij meer zijn dan de alternatieven. Hij rendeert beter dan Willian, zijn concurrent. Die heeft 1 duel oké gespeeld. Pepe heeft veel meer dreiging in zijn spel. Dat verschil zag je perfect tegen Sheffield. Verder helemaal gelijk. Spelers zoals Pepe worden niet goed in stelling gebracht. Diepteballen krijgt hij nagenoeg niet. Tegen Sheffield deed Bellerin dat 1x en voila. Goal. Helaas staat er niemand die dit elk duel kan doen. Het resultaat is, is dat Pepe altijd de bal in zijn voeten krijgt en vanuit stilstand iets moet creëren. Niet heel veel spelers kunnen dat altijd goed doen.

12 november 2020 om 12:52

Volgens mij is dat laatste nog niet eens de essentie van het probleem Arsenallz. De essentie is niet zozeer dat hij de bal in zijn voet krijgt, maar de positie c.q. hoogte op het veld waar hij de bal krijgt. Dat is namelijk vaak op of rond de middellijn, zonder dan opties voor/naast hem. Wat je zegt over Bellerin bij Sheffield klopt, maar de essentie was daar dus ook dat hij die bal 20-30 meter verderop kreeg dan dat hij normaal krijgt. Dan ben je als team ook een stuk gevaarlijker natuurlijk.

12 november 2020 om 12:57

Goed punt Jackie. De hoogte op het veld is inderdaad ook problematisch. Wederom een gebrek aan opbouwend vermogen waardoor de aanvallers de bal moeten halen of in moeten zakken.

12 november 2020 om 13:46

Uitleg is nochtans simpel: Willian is een Arteta transfer, Pépé niet. Meeste managers geven voorrang aan hun ‘ eigen’ transfers. Jammer dat dat Arteta blijkbaar blind maakt voor de realiteit, nl dat Willian sportief niets bij brengt en Pépé eens meerdere wedstrijden op rij een kans verdiend.

12 november 2020 om 15:16

Onzin, Pepe is gewoon niet goed genoeg en heeft al __meerdere__ malen de kans gekregen. Ik begrijp niet hoe iedereen dat vergeet. Willian of Pepe is lood om oud ijzer. Dan heeft Willian nog een iets betere basistechniek en ik denk dat hij daarom de voorkeur krijgt.

Goedkoop van Dixon zonder onderbouwing. Pepe is gewoon beter dan Willian momenteel. Waar Pepe non-stop moet presteren omdat hij anders weer op de bank wordt gezet mag Willian aankloten. Reactie van Pepe niet ideaal maar hij heeft wel gelijk. Pepe Willian.

12 november 2020 om 12:47

Helemaal met jou eens Arsenallz! Pépé is niet de verlosser en moet zelf ook aan meerdere dingen werken, waarbij zijn inzet met name het belangrijk is. Maar zijn ''concurrentie'' presteert nog 10x minder. Dat doet mentaal ook wel iets met je natuurlijk, als slechter presterende spelers toch non stop de voorkeur boven jou krijgen. Mijn god, zelfs Nketiah stond in sommige gevallen op zijn positie in de basis ten faveure van hem.. Dan heb je het echt niet begrepen hoor!

En wat jij egt over dat non-stop presteren, dat is echt zo inderdaad. Bepaalde spelers mogen wanprestatie na wanprestatie leveren en spelen de wedstrijd daarna gewoon weer. Terwijl andere spelers elke minuut die hij speelt uitmuntend moet zijn om überhaupt weer overwogen te worden voor de volgende wedstrijd... Dat is gewoon krom.

Plus het feit dat doordat Arteta koppig weigert Auba in de spits te zetten (en als gevolg daarvan altijd Laca of Nketiah opstelt en Auba linksbuiten zet), er nu 3-4 flankspelers concurreren om 1 plekje! Wie heeft bedacht dat dit een logische manier is? Ik snap het niet in ieder geval. In mijn optiek zou het in de basis op deze manier moeten werken:

Spits: 1: Auba, 2: Laca, 3: Nketiah, 4: Balogun (waarvan ik persoonlijk 3 en 4 zou omdraaien)
Vleugelspelers: 1 en 2: Pépé en Saka, 3 en 4: Willian en Martinelli, 5: Nelson (hier zou je wat meer kunnen rouleren qua voorkeur, daar waar nodig).

Volgens mij is het geen rocket science, of denk ik daar nu te makkelijk over?

12 november 2020 om 12:54

Is Martinelli goed van zijn blessure teruggekomen of is het nog te vroeg daar iets over te zeggen?

12 november 2020 om 12:55

In principe zou je nu denken dat Arteta niet anders meer kan. Hij heeft ook gezien dat deze statische opstelling niet werkt. Ik verwacht, maar vooral hoop, dat hij na de interland periode naar een 433 overstapt met saka - auba - Pepe (Martinelli vanaf januari). Arteta is koppig maar niet dom, hij ziet ook dat dit niet werkt.

12 november 2020 om 13:19

Nog aan de vroege kant, hij traint wel weer redelijk mee volgens mij. Maar hoe zijn niveau is, is nog wel een grote vraag. Hopelijk is hij nog steeds even explosief en snel. Want hij is wel wat kilo's aan spiermassa aangekomen, maar dat is misschien wel goed voor een bijtertje als hij

12 november 2020 om 15:17

Hij presteert net zo goed als zijn concurrenten. Het is helemaal niet waar dat hij nooit de kans heeft gekregen. Elke keer als hij speelt, blijkt dat hij gewoon de basistechniek van een 3e klasser heeft.

12 november 2020 om 23:53

En met die basistechniek van een 3e klasser levert hij dus alsnog "meer" dan zijn concurrentie (Saka niet meegerekend). Dan kun je het wel lood om oud ijzer noemen, maar er zit wel degelijk een verschil in. Pepe 13 wedstrijden, 3 goals en 2 assists. Willian 10 wedstrijden, 2 assists. En dan zijn die van Willian ook nog eens in 1 wedstrijd, terwijl die van Pepe verspreid zijn. Daarnaast, voordat je over "Ja Pepe heeft dus meer gespeeld" begint: Willian 628 minuten, Pepe 643 minuten. Dus Pepe maakt per wedstrijd gezien minder minuten dan Willian en is daarin wel productiever. Allebei niet goed genoeg, maar de een wel degelijk beter dan de ander.

12 november 2020 om 13:47

Het hielp ook dat hij in het sterkste Arsenal ooit mocht voetballen😉 met 11 Lee Dixons speelde Arsenal nu in de kelder van de First Division😂

Goedkoop scoren van Dixon inderdaad.

Ik snap gewoonweg niet waarom Pepe niet eens een hele serie de kans krijgt om te laten zien. Laat hij het dan nog niet zien (bijvoorbeeld 5 a 10 wedstrijden achter elkaar, minimaal 70 minuten), dan kan je spreken van een miskoop.

Zo'n gast komt nu toch ook totaal niet in een ritme. Daarnaast helpt het niet aan het zelfvertrouwen als hij zo weinig speelt of vroegtijdig gewisseld gaat worden.

Het enige wat ik van Pépe verlang is dat hij defensief wat beter zijn arbeid verricht en in aanvallend wat meer zijn techniek laat zien. Hij heeft een heerlijke trap en een goede lichaams schijnbeweging(en). Daarnaast is hij aardig snel, alleen vrij beperkt met zijn rechter in mijn ogen.

Hij is een pak beter dan Willian, voor mijn gevoel.

Ik zou gewoon een tijdje met hem als rechtsbuiten spelen en hem een serie de kans geven en dan pas over hem oordelen.

Wellicht deze opstelling. Kan ook nog Ceballos op ''10'' of Auba op de flank en Saka meer vanaf de 10.

Ik denk dat als je daar een serie mee neerzet, hij gaat laten zien wat hij kan!

Leno
Bellerin
Luiz
Gabriel
Tierney
Partey
ElNeny/Xhaka
Pepe
Willian
Saka
Auba
12 november 2020 om 15:19

Pepe heeft al genoeg kansen gekregen. Het is gewoon helemaal niet waar wat daarover gezegd wordt. Nu ben ik ook geen fan van Willian, maar de ondergrens van Pepe ligt nog vele malen lager. Als Pepe niet scoort of geen assist heb, heb je meer aan mij op het veld en ik speel kelderklasse.

12 november 2020 om 16:47

Wat heb jij tegen Pepe? Willian grossiert in balverlies, gemiste kansen en creëert niks. Pepe creëert altijd wel iets.

12 november 2020 om 17:28

Hetzelfde als wat jij tegen Willian hebt. Nogmaals, ik vind Willian ook een verschrikking, Pepe ook. Pepe creeert zelden wat. Het is weer typisch dat opportunistische geneuzel. Als Pepe speeltijd krijgt, begrijpt iedereen waarom hij er naast staat. Als hij er naast staat, wordt er om hem geroepen. Pepe is gewoon niet niveau Arsenal. Willian ook niet, maar dat is een geheel andere discussie. Om even op je post terug te komen, Pepe creeert ook nooit wat en grossiert nog veel meer in balverlies dan dat Willian doet (sterker nog, balverlies is zn grootste zwakte). Pepe levert misschien 1 assist meer per 5 wedstrijden (en zelfs dat is koffiedik kijken. Van Willian weet je in ieder geval dat hij het basisniveau Premier League aan moet kunnen. Bij Pepe blijkt uit elke minuut dat hij op dat veld staat, dat niet zo is.

13 november 2020 om 00:00

Dus niet vp10Arsenal. 2 assists van Willian versus 3 goals en 2 assists van Pepe. Die van Willian komen overigens ook nog eens uit 1 wedstrijd. Wees dan tenminste zelf objectief als je het erover hebt. Jij praat over de Willian van Chelsea. Ik beoordeel de Willian van bij ons, want daar zijn we nu. En als je beide dit seizoen vergelijkt, doet Pepe het met minder minuten per wedstrijd gewoon domweg beter dan Willian, over alle competities genomen. Jij doet alsof iedereen Pepe de koning vindt. Dat is complete nonsens. De meesten hier zeggen gewoon, volledig terecht, dat zijn concurrentie kans op kans krijgt en ondanks wanprestaties mogen blijven staan. Terwijl hij die kans niet krijgt. En voordat je weer begint over "hij heeft die kans gehad", ik heb het over dit seizoen! Daar gaat het om namelijk. Het hier en nu. Dan vergeet ik overigens ook nog zelfs het leeftijdsverschil. Willian is 31 en takelt alleen nog maar af. Pepe is jonger en heeft tenminste nog de mogelijkheid om "beter" te worden.

Had in het begin wel vetrouwen in Pepe maar dat is nu toch een heel stuk minder, ik geloof zeker wel dat vetrouwen enz een rol spelen maar hij heeft al moeite met het aannemen van een bal en heeft een te zwakke rechterbeen, daar kan je toch geen 80 miljoen voor betalen? Maar toch heb ik hem nog steeds liever dan Willian, Pepe heef soms nog wel van die momenten dat hij voor dreiging kan zorgen en op de counter is het een prima speler. Willian gaat 10 seconden twijfelen om uiteindelijk weer terug te passen. Hij lijdt dan geen balverlies en dat vindt Arteta helemaal top. Zou hem ook graag liever wat meer centraal zien. Geen spits maar ook niet dat hij helemaal aan de zijkant staat om zn acties te maken, zo speelde hij ook tegen Chelsea in de FA cup finale en vond hem toen sterk spelen.

Ook al is hij beter en zou hij moeten spelen ten faveure van Willian, moet je nooit (social) media opzoeken om je onvrede te uiten. Dat doe je in het kantoor van Arteta met goede argumenten en op de training.

12 november 2020 om 13:49

Ach ja modern times he? En ik krijg meer en meer de indruk dat Arteta toch zijn eigen ding doet en niet echt openstaat voor goede argumenten. Er is anders geen enkele reden om te verklaren waarom clowns als Willian en Mustafi week ik, week uit basis staan🤷‍♂️

12 november 2020 om 15:19

Kijk jij uberhaupt wel eens als Pepe speelt? Die jongen is ongegeneerd brandhout.

12 november 2020 om 15:45

Dus eigenlijk net als Willian, alleen is die maar liefst 8 jaar ouder. Geef dan maar de kans aan de ‘jeugd’... nee? Maar dat zal kroonprins Arteta niet doen want Willian is ‘zijn’ transfer.

12 november 2020 om 17:32

Pepe is inderdaad ook geen jeugd, dus dat argument is bullshit. "maar dat zal kroonprins Arteta niet doen want Willian is ‘zijn’ transfer." Zulke nonsens is ook zo vreselijk suggestief. Van Willian weet je in ieder geval dat hij het basisniveau aan zou moeten kunnen. UIt elke minuut dat Pepe op het veld staat, blijkt dat hij niet op zou vallen in de Eredivisie.

13 november 2020 om 09:44

Vuur met vuur bestrijden? Van cynisme bij henry, naar shallow dismissal , well done! Maar wat is je doel met het basis niveau aan kunnen en in principe alleen maar minder wordende Willian? Is Arsenal van het niveau dat ze willen en moeten ze dit basis niveau aanhouden? Ik ben van mening dat als je vast houdt aan jeugd, Pepe hoeft van mij niet in het bijzonder, maar dus in ieder geval spelers die beter kunnen worden, je meer vooruitgang boekt op de lange termijn. Je kunt nu beter verliezen tegen Sheffield en over 8 maanden met de jeugd goed genoeg zijn om het Liverpool lastig te maken, dan op dat net niet niveau blijven steken.... Nu de pijn pakken, maar niet de pijn uitstellen, dat is je kop in het zand steken...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren