Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal komt met bijzonder goed nieuws over Jurriën Timber

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Jurriën Timber op korte termijn zijn rentree gaat maken voor Arsenal. De verdediger, die kampt met een knieblessure, is door de club ingeschreven voor het restant van de Champions League dit seizoen. Ook het EK met Oranje lijkt een haalbare kaart.

Timber raakte al snel na zijn overstap van Ajax naar Arsenal zwaar geblesseerd, maar kan mogelijk toch nog in actie komen dit seizoen. De verdediger maakt onderdeel uit van de lijst die door Arsenal is aangeleverd bij de UEFA voor de knock-outfase van de Champions League.

Champions League-deelnemers zijn door de regels van de UEFA beperkt in de mogelijkheden. Voor de start van de knock-outfase mogen ten opzichte van de eerste seizoenshelft maar drie nieuwe spelers worden ingeschreven.

Arsenal neemt het in de achtste finale van de Champions League op tegen FC Porto, dat als tweede eindigde in Groep H achter FC Barcelona. De ploeg van Arteta speelt op 21 februari in Estádio do Dragão en fungeert twee weken later als gastheer in Londen.

Manager Mikel Arteta gaf vorige maand al een hoopvolle update over Timber. "Op dit moment doet hij nog lang niet mee, dat is de realiteit. Maar als je vraagt of hij dit seizoen nog een grote impact kan gaan hebben? Ja, dat is zeker mogelijk", aldus de Spanjaard.

Het herstel van Timber wordt continu gemonitord bij Arsenal. "We hebben er goede hoop op als alles goed verloopt in zijn herstel, maar het is nog te vroeg om het precies te zeggen", aldus Arteta.

Timber kampt sinds halverwege augustus met een gescheurde kruisband, waardoor hij bij Arsenal al bijna veertig duels moest missen. De vijftienvoudig international zat tijdens de finales van de Nations League in juni nog wel bij de selectie van bondscoach Ronald Koeman, maar moest toen Lutsharel Geertruida voor zich dulden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws!Goed voor Arsenal en goed voor het Nederlands elftal.

6 februari 2024 om 18:56

Zeker goed voor Nederlandse elftal. Timber wordt opgeleid om overal achterin te kunnen spelen zoals Tomiyasu. Ik vond hem geweldig als linksback tegen City in de Engelse variant van de Cruijff Schaal.
Dan kan je bij afwezigheid van Dumfries of Ake, Timber neerzetten op de back posities.

6 februari 2024 om 19:02

Denk dat Ake op LCV staat in Oranje, niet als back.

6 februari 2024 om 19:48

Met Botman, vd Ven en v Dijk zou dat eigenlijk zonde zijn.

6 februari 2024 om 22:00

Ik denk dat hij niet geselecteerd wordt. Op RB heb je Dumfries en Frimpong. Op CV heb je v. Dijk, De Ligt, Geertruida (kan ook RB), Mickey van de Ven (kan ook LB, Ake (kan ook LB) en de Vrij. Op LB Hartman, Blind.

Daarnaast was hij al 2 wedstrijden gepasseerd ten faveure van Geertruida. Dus ik denk dat hij voorbij gestreefd is door aardig wat spelers. Daarnaast moet hij weer wedstrijdfit worden.

Onbegrijpelijk als hij eerder minuten maakt dan Partey. Ben wel erg blij als Timber aanschuift. We hebben al tijden geen rust gegeven aan White en spelers als Zinchenko en Tomiyasu blijven blessuregevoelig.
Denk dat Timber er ook voor kan zorgen dat Saliba af en toe rust krijgt. Arteta vertrouwt Gabriel niet om hem dezelfde taken te geven als Saliba. Saliba is laatste man achterin en verzorgt meer voor het opbouwen.

6 februari 2024 om 19:58

Partey kan je niet op bouwen. Denk dat dit ook echt zijn laatste seizoen bij the Gunners.

6 februari 2024 om 20:15

Zubimendi wordt veel genoemd. Dat zou pas een aankoop zijn. Arteta als mede Bask kan dat niet laten glippen. Barca heeft het geld niet en Real zit goed qua controleurs.

6 februari 2024 om 23:48

Partey dit seizoen is wel echt onbegrijpelijk hoor. Was gewoon fit bij de start, werd compleet misbruikt als rechtsback en heeft toen na 3 wedstrijden sindsdien geen minuut meer gespeeld... En dat terwijl zijn blessure helemaal niet serieus werd geacht. Geen season ending blessure, maar dat wordt het zo onderhand wel.

Timber mogen ze wat mij betreft rustig aan mee doen. Heb liever paar weken extra eruit dan weer direct geblesseerd. Geen risico nemen.

Als je Arsenal nieuws een beetje nadrukkelijk op twitter volgde wist je natuurlijk al dat Timber er in februari/maart weer bij zou zijn maar toch fijn om het nu officieel te zien!

Enorme boost voor ons in de verdediging samen met Tomiyasu waarvan zijn contract de komende dagen verlengd zal worden. Hopelijk raakt Partey nou ook eens een keer fit en kunnen we het seizoen sterk afsluiten.


6 februari 2024 om 20:03

Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar als Jorginho zo speelt als afgelopen zondag kan Partey me gestolen worden

6 februari 2024 om 21:05

Die speelde echt werelds tegen Liverpool, misschien wel de beste wedstrijd die ik hem ooit heb zien spelen.

6 februari 2024 om 23:24

Eens. komt ook omdat hij veel ondersteunt werd door Rice die fysiek een stuk beter is.
Jorginho als enige CVM is een stuk minder.

6 februari 2024 om 23:51

Tomiyasu verlengen vind ik misschien niet eens een goed idee Jari-Gunner.. Goede speler, maar mist 50% van elk seizoen tot nu toe. Kan je totaal niet op bouwen. En het is ook niet zo dat hij a la Robben er direct staat na een blessure. Daarom vind ik onze back line best fragiel qua bezetting. White, Saliba en Gabriel kun je op bouwen. Timber reken ik even niet mee, want dat is tot nu toe alleen pech. Maar Zinchenko is geregeld geblesseerd, Tomiyasu idem en Kiwior is een beetje hit and miss tot nu toe.

Dit zegt weinig. De CL duurt mogelijk tot eind mei, tuurlijk schrijven ze hem dan in. Gaat nog wel even duren voordat hij weer 100% fit op het veld staat denk ik. Hij begon zo enorm goed dus hopelijk kan hij sterk terugkomen van zo’n zware blessure..

6 februari 2024 om 23:46

Klopt. Doel is zaterdag 1 juni topfit...

Mooi zo! Ruim op tijd voor het EK. Fijn voor hem.
Begon erg goed bij Arsenal. Heel knap, had ik niet verwacht. Ik was sceptisch, vanwege zijn geringe lengte. Een buffel zal het nooit worden, maar hoe hij opbouwde in zijn eerste wedstrijden smaakte naar meer.

Met zo'n blessure lijkt het beter om door te revalideren en goed en rustig opbouwen tot de zomerstop en dan 100% fris aan het volgende seizoen beginnen.

6 februari 2024 om 21:10

Arsenal is juist enorm voorzichtig met hem. Hij hersteld een stuk sneller dan ze dachten en zet zich 100% in met revalideren. Hij is al die tijd in Engeland gebleven en bezoekt iedere wedstrijd.
Hij traint al een paar weken met de bal. Waarom zou hij moeten wachten tot volgend seizoen?

Dit is echt geweldig nieuws en dat op een heel belangrijk moment. Met Timber erbij is er veel meer variatie mogelijk.

6 februari 2024 om 23:52

Vooral geen Kiwior meer als linksback dan, dat is wel prettig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren