Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal dankt VAR in tegenvallend duel met Manchester United

Laatste update:

Manchester United heeft maandagavond een punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Arsenal (1-1). The Red Devils kwamen kort voor rust op voorsprong door een fraaie knal van net buiten het strafschopgebied van Scott McTominay, maar Pierre-Emerick Aubameyang redde in de tweede helft een punt voor the Gunners. Het doelpunt van de Arsenal-aanvaller werd in eerste instantie geannuleerd wegens buitenspel, maar op aanraden van de VAR keurde scheidsrechter Kevin Friend de treffer alsnog toe.

De eerste helft van het duel in het regenachtige Manchester stond bol van de overtredingen, maar van goed voetbal was nauwelijks sprake. Er werden wel vier gele kaarten uitgedeeld door Friend. Voormalig PSV'er Andreas Pereira testte Arsenal-doelman Bernd Leno na een halfuur spelen met een schot in de rechterbenedenhoek. Arsenal zette daar teleurstellend weinig tegenover in de eerste 45 minuten. Tot overmaat van ramp voor de bezoekers uit Londen kwam Manchester United pal voor rust op voorsprong, toen McTominay Leno verschalkte met een knap schot vanuit stand in de linkerbovenhoek.

Arsenal kwam na een klein uur spelen op gelijke hoogte via Aubameyang, die doelman David De Gea passeerde met een bekeken lobje van binnen het strafschopgebied. Het duurde echter wel even voordat het doelpunt werd toegekend door Friend, daar de aanvaller van de Londenaren volgens de grensrechter buitenspel stond toen hij op De Gea afstormde. Op advies van de VAR werd de beslissing alsnog teruggedraaid, omdat Manchester United-verdediger Harry Maguire de buitenspelsituatie ophefde. De protesten van manager Ole Gunnar Solskjaer langs de zijlijn haalden niets uit.

Het doelpunt van Arsenal was voor Manchester United het teken om opnieuw vol in de aanval te gaan, met Pereira en Paul Pogba die voor gevaar zorgden met afstandsschoten. De eerder al trefzekere McTominay was met een kopbal dicht bij zijn tweede treffer, al vloog zijn poging over de lat. Een rake knal van Maguire werd vakkundig gekeerd door Leno, die in de slotminuut een vrije trap van Marcus Rashford op fraaie wijze stopte. Beide ploegen gingen in de slotfase voor de winst, maar een winnaar kwam er niet meer in Manchester. Arsenal wacht al sinds 2006 op een zege in competitieverband op Old Trafford. The Mancunians, donderdag tegenstander van AZ in de Europa League, bezetten een tegenvallende tiende plaats in de Premier League, terwijl Arsenal zichzelf na de uitwedstrijd in Manchester nummer vier mag noemen.

Terechte uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een laag niveau van beide teams. Was echt niet om aan te zien, alhoewel het in de laatste fase zeer spannend was. Geen van beide teams verdiende te winnen.

Rampzalig niveau, Pepe is een flop, Xhaka is een grap van een aanvoerder en onze manager is een debiel.

30 september 2019 om 22:57

Die Pepe is slecht zeg, ongelofelijk.

30 september 2019 om 23:10

Gervinho begon beter.

30 september 2019 om 23:11

Misschien is Gervinho wel beter.

30 september 2019 om 23:17

Gelukkig heeft ie al een goede periode gehad om aan te passen aan zowel Engeland, de PL als de club.. Geef die jongen even wat tijd voordat je hem afschrijft. Niet iedereen kan zich direct zo aanpassen dat hij goed presteert.

30 september 2019 om 23:47

Je legt geen 80 miljoen neer voor tijd, je legt 80 miljoen neer voor prestaties. Als je dat niet onmiddelijk kan leveren, dan moet je niet raar opkijken als men op een gegeven moment zich gaat afvragen wanneer ze nou waar voor hun geld gaat krijgen.

1 oktober 2019 om 00:27

Hazard was ook geen instant succes, was de beste speler van Frankrijk en kwam voor een vergelijkbaar bedrag (markt van toen). Geef die jongen tijd.

1 oktober 2019 om 08:35

Gast, denk je dat we tijd hebben? Terwijl wij wachten totdat Pepe doorheeft in wat voor soort hij speelt, blijven wij onnodige punten verliezen. Als hij randje 16 die bal erin knalt ipv huizenhoog over schiet, win je hier voor de eerste keer sinds de 19e eeuw op Old Trafford. We hebben geen tijd om te geven man, top-4 strijd is ultra competitief. Emery moet je ook per direct ontslaan om jezelf een betere kans te geven.Oh, Emery had ik ook soort van tijd moeten geven, je had hem een jaar geleden al moeten ontslaan. Betekent niet per se dat Pepe het niet meer gaat redden, maar het betekent wel dat als hij rampzalig slecht speelt, dat het moet worden uitgelicht. Dit is gewoon niet goed genoeg en dat moet hij sterk verbeteren.Dat dit zo'n controversiële opinie is, is ook wel tekenend voor Arsenal. Bij de club zelf heerst er ook een cultuur van dat men niet veeleisend genoeg is. Wanprestaties worden gedoogd, spelers nemen geen verantwoordelijk en alles is maar oke. Daarom staan spelers zoals Sokratis en Kolasinac basis en is een nietsnut als Xhaka aanvoerder. Terwijl als je keek naar de vroege aanwijzingen je al vroege beslissingen had kunnen nemen.Dit is Arsenal, geen Everton. Koe bij de horens pakken als je wat wilt betekenen op het hoogste niveau, excuses zijn je niet gegund bij de grote jongens.

30 september 2019 om 22:58

Pepe mag nog wel wat krediet krijgen, maar verder...man man man. In welk universum begin je tegen dit Utd met 3 middenvelders zonder diepgang? Hoe dan?!

30 september 2019 om 23:03

Emery is gewoon een verschrikking. Het is dat Auba zo goed is dat die in elk team wel functioneert. Ozil heeft hij al weggepest, nu bankt hij Ceballos in een grote must-win wedstrijd, vreselijk.overigens waren alle talentjes vandaag ook dramatisch. Saka had één leuke bal, daar kwam de goal uit maar dat was ook meer de fout van United.

30 september 2019 om 23:07

Met Torreira als nummer 10. Logica ontbreekt.

30 september 2019 om 23:12

Ja onze enige verdedigende middenvelder van niveau speelde het hoogst, lol.

30 september 2019 om 23:01

Pepe speelt inderdaad heel slecht maar ik zou hem de tijd geven en niet meteen afschrijven.

30 september 2019 om 23:03

Ik denk dat het te vroeg is om te zeggen dat Pépé een flop is. Het talent heeft hij duidelijk, gezien het feit dat hij de gehele Ligue 1 aan flarden schoot en Lille eigenhandig naar de tweede plaats leidde. Ik dat Aubameyang en Pépé als vleugelspitsen, en Lacazette als inzakkende spits echt wel kan gaan werken, mits er meer aanvoer komt vanaf de backs en het middenveld. Bellerin en Tierney zullen een verademing zijn, Ceballos zou elke wedstrijd moeten starten samen met Guendouzi en Torreira. Ik zou Laca, Bellerin en Holding als captains aanstellen. Xhaka vertraagt het spel en blinkt eigenlijks nergens echt in uit.

30 september 2019 om 23:04

Of Ligue 1 is gewoon van een veel lager niveau waar je veel minder ruimte krijgt. Pepe heeft het overduidelijk heel moeilijk met het tempo, dat kan indiceren dat hij de techniek niet heeft.

30 september 2019 om 23:06

Ja maar laten we eerlijk zijn. Heeft Pépé één fatsoenlijke bal aangespeeld gekregen?

30 september 2019 om 23:09

Net een paar potjes gespeeld in de Pl. Je moet je ook ff beseffen dat je bij een club komt waar er elke week andere spelers in staan en waar elke week iets anders wordt neergezet. Maakt t niet makkelijker.

30 september 2019 om 23:09

Op dit moment wordt hij echter voor schut gezet door een 17-jarige Saka. Pepe kostte 80 miljoen, hij krijgt niet eeuwig de tijd. Mag het wel eens waar gaan maken, Aubameyang kan hem niet elke week penalties gunnen.

30 september 2019 om 23:11

Ik hoop het, eerlijk. Alleen in hetgeen wat hij momenteel laat zien, zit echt nul muziek.

30 september 2019 om 23:17

Dat Pepe 80 miljoen kost kan die jongen zelf ook niks aan doen hè. Je gaat van de Ligue 1 naar het grote Arsenal. Dat is een enorm verschil. En volgens mij zijn we nog niet eens 10 potjes onderweg dus ik vind dit weer allemaal erg overdreven. Het talent is er duidelijk wel, het is allemaal alleen nog wat nerveus. Hoort bij jeugdigheid.

30 september 2019 om 23:21

Wat voor onzin praat je allemaal? Hij mag het wel waar gaan maken, serieus? Dat hij vandaag niet goed was is waar, maar daar heeft elke speler last van toch? En hoezo wordt hij voor schut gezet door een 17 jarige Saka? Hij deed ook niet veel goed vandaag hoor.

30 september 2019 om 23:44

Saka is al een paar weken de beste speler bij Arsenal.

Nogmaals, 80 miljoen. Dat betaal je in de verwachting dat Pepe er geen last van heeft. Objectief gezien is hij rampzalig begonnen. En bij Arsenal zijn er geen garanties dat hij met de tijd beter wordt. We hebben genoeg flops meegemaakt bij veel clubs, dit heeft de air van Torres of Falcao.

1 oktober 2019 om 00:41

De beste speler vd laatste weken is Guendouzi. Kop en schouders.

1 oktober 2019 om 08:13

Saka speelt goed, dat is het punt.

1 oktober 2019 om 08:34

Dan moet je dat zeggen en niet dat Saka de beste is de laatste weken.

1 oktober 2019 om 08:46

Zoveel verandert er niet aan mijn punt als ik zeg dat Saka een van de beste was ipv de beste, het komt erop neer dat het idee dat Saka slecht speelt onzin is, dus dan verwacht je dat men dat gedeelte wel uit zichzelf kan vervangen. Kan me niet voorstellen dat jij het niet doorhad trouwens.Maar dit is het internet, dus natuurlijk is de focus daarop gericht. Is goed joh, gefeliciteerd. Saka was niet de beste, maar een van de beste.

30 september 2019 om 23:18

Na welgeteld 4 wedstrijden al concluderen dat Pepe een flop is. Hazard schoot ze er van alle kanten in toch, in zijn eerste wedstrijden? Man man man.

30 september 2019 om 23:40

Noem maar iets positiefs op van Pepe in een Arsenal-shirt. En besef dat hij 80 miljoen kost. Je betaalt dat soort bedragen met het idee dat ze vrijwel direct impact hebben. James was net zo duur als een pakje boter en is veel beter begonnen. Dit is het verwachtingspatroon dat hoort met zo'n prijskaartje. Simpel.

1 oktober 2019 om 00:30

Helemaal niet simpel, veel te zwart-wit juist.

1 oktober 2019 om 03:12

Flop? Omdat hij de ó zo grote TheRoscoe niet kan overtuigen? Bijna elke grote speler heeft aanpassingstijd nodig gehad. Van Neymar tot aan Hazard. Dat andere spelers in een lekker draaiend team starten is een voordeel voor hen, maar zolang Emery Arsenal laat spelen alsof ze een bunker zijn gaat Pepe geen kans krijgen de Lille-acties te laten zien.

1 oktober 2019 om 08:12

"Omdat hij de ó zo grote TheRoscoe niet kan overtuigen?"Ik ben ervan overtuigd dat sommigen hier therapie nodig hebben, met die rare conclusies van jullie.Flop omdat hij 80 miljoen kost en speelt alsof hij het niveau voor geen meter aan kan. Het gaat wekelijks slechter en slechter en de simpelste passes komen niet aan en zijn acties werken voor geen meter. Dan noem je een Hazard en een Neymar, die gewoon goed begonnen, vooral vergeleken met dit, maar wie ook zo rampzalig begon, waren Torres en Falcao en die zijn er nooit bovenop gekomen.Als iedereen unaniem het erover eens was dat een Mkhitaryan rampzalig speelde en het niveau niet aan kon, dan moet je ook kunnen erkennen dat Pepe tot nu toe niets beters heeft laten zien.Ik noemde eerder Daniel James, denk je dat Manchester United een goed draaiend team is? Ik blijf zeggen 80 miljoen, want dat is een prijs waarvoor je verwacht dat iemand zich onttrekt aan de malaise, niet er volledig in meegaat.Betekent niet dat het niet beter kan worden voor Pepe, maar dat is geen garantie. En niemand die kan zeggen dat je niet gerechtvaardigd bent in het zorgen maken om zijn vorm.

1 oktober 2019 om 08:35

Maar je doet het toch zelf door hem meteen al als flop te bestempelen ipv de genuanceerde opmerkingen die je na een nachtje slapen maakt. Dan moet je ook niet raar opkijken dat mensen daar heftig op reageren.

1 oktober 2019 om 08:58

Men reageert op alles heftig hier. Ik kan dingen super genuanceerd uitleggen en het zou niks uitmaken. In dat opzicht ben ik niet verbaasd nee.Plus, ik noem Emery een debiel en niemand die daar wat over te zeggen heeft. Dus ik denk dat als ik andere termen had gebruikt omtrent Pepe, dat ik nog steeds dezelfde reacties had gekregen.Naar mijn mening heb ik nog best lang gewacht ermee. De eerste paar weken was het nog afwachten. Net nieuw, na een wedstrijd of 5 wordt het beter. En dan gaat het juist slechter. En nu is het echt een probleem aan het worden, je kan niet zo'n wanprestatie leveren op Old Trafford. Ik heb te lang teveel spelers de kans gegeven, alleen maar om erachter te komen dat ze je nog harder laten vallen dan eerst. Dan doe je dat met Pepe en dan word je beloond met dat soort wedstrijden? Ja, dan is mijn geduld op. Eigenlijk was het al een paar jaar geleden op, maar dat kleine beetje restgeduld waarvan ik niet eens wist dat ik had, is ook op. Ik ben dan ook nog steeds verbaasd dat je niet wint op deze zoutplek tegen dit rampteam. Het is dat Nelson zo slecht is dat hij bij Feyenoord niet eens basis zou staan, anders had Pepe echt naar de bank gemogen. Het enige wat ik vraag, is een flankaanvaller van een duidelijk hoger niveau dan wat we nu hebben. Dat krijg ik nu niet.

1 oktober 2019 om 09:16

Nogmaals, staar je niet blind op die aankoopsom, daar kan die jongen zelf ook niets aan doen. Hij wordt voor een vergelijkbaar bedrag als Hazard in die tijd gekocht en was net als Hazard 1 vd beste spelers in Frankrijk. Hazard was ook geen instant hit, maar we weten allemaal hoe dat uitgepakt heeft voor Chelsea. Geef hem tijd en laat hem een periode met Hector achter zich spelen, ik weet zeker dat hij dan wel goede prestaties zal leveren. Overigens snap ik je opmerking over geduld wel en had er gisteren flink gewonnen moeten worden, maar dat gaat niet als je op OT met een laf middenveld aan komt zetten.. Geen Ceballos, geen Ozil, zelfs geen Willock....drama.

Recht voor je neus staat een man ca. 3 meter geen buitenspel.. toch vlag je, zonder twijfel. Dan ben je ongeschikt voor het vakm

30 september 2019 om 23:03

Of je bent een mens en maakt een foutje.

30 september 2019 om 23:06

Wat een onzin. Je fluit op het allerhoogste niveau.en als je twijfelt, dan vlag je Niet en laat je VAR het afhandelen. Nu vlag je en stopt straks de helft van de spelers omdat die vlag namelijk in de lucht gaat en wat dan? Heb je dan wel of niet eerlijk gescoord. Krijg je dat.

30 september 2019 om 23:28

Natuurlijk mag een foutje. Maar in dit geval was het een mispeer van jewelste. En hij vlagt, dus hij twijfelt niet. Dan vraag ik me echt af wat je aan het doen bent.

1 oktober 2019 om 03:28

Sowieso, dat je vlagt kan, maar laat de aanval doorlopen voordat je fluit. Als De Gea de bal had gepakt, of als hij naast was gegaan, was er niets aan de hand geweest.

30 september 2019 om 23:12

Het is onbegrijpelijk. Overigens stond Maguire daar enorm te pitten, daarvoor bedankt.

1 oktober 2019 om 06:15

@baloog wat zeg jij allemaal haha? Tuanzabe speelde de bal in Saka’s voeten die in één keer doorspeelde naar Auba. We gaan niet doen alsof Maguire in de toekomst kan kijken he?

1 oktober 2019 om 07:43

Maguire zakt daar in om aanspeelbaar te zijn/ruimte te trekken. Dat Tuanzebe de bal zo verspeeld en Maguire daar dan buitenspel opheft kan je hem echt onmogelijk aanrekenen.

Wat een armoedige wedstrijd. Arsenal was slecht en United nog veel slechter. Met twee doelpunten hebben de kijkers nog te veel gekregen.

30 september 2019 om 22:59

En dan was de arbitrage nog slechter. Hoe haal je het in je hoofd om bij de goal van Arsenal te vlaggen? En zoveel andere inconsistente dingen. Echt, de Premier League moet eens een paar miljoen investeren in goede arbitrage, want vandaag was die weer dieptriest.

30 september 2019 om 23:02

Dat snap ik ook niet, het gebeurt rechts voor hem.

30 september 2019 om 23:04

Lastige hoek. Beter voor grensrechters om op 1 lijn te staan.

30 september 2019 om 23:12

Hij keek net op dat moment denk ik naar het moment dat de bal zou gespeeld worden(hij keek naar Saka)gelukkig is er een VAR anders was het een nog ergere drama geweest voor Ons.

1 oktober 2019 om 00:37

Het was echt bedroevend inderdaad. Was ook wel te verwachten na laatste weken. Ik zie az best een puntje of zelfs meer pakken donderdag op kunstgras. In mindere vorm ga je United zo wat niet treffen en AZ andersom. Zeker als United weer met een veredeld B-team gaat spelen.

1 oktober 2019 om 07:45

United heeft over de hele wedstrijd echt meer laten zien. Raar dat je zegt dat ze nog veel slechter waren. Arsenal kwam heel sterk uit de rust maar buiten die pakweg 20 minuten was het constant tranen trekken. Als iemand een overwinning verdiende was het toch echt meer United dan Arsenal.United speelt bij vlagen best aardig maar zijn momenteel simpelweg zo goed als ontwapend met de blessures van Martial en Rashford. Rashford heeft het al lastig dit seizoen en was gisteren duidelijk nog niet fit. Ik hoop dat Olé Greenwood gewoon in de spits durft te zetten donderdag. Rashford gaat maar even op de flank weer.

1 oktober 2019 om 08:35

Je speelt thuis, je hoort het spel te maken. In die zin vond ik United net zo dramatisch. Die lui voorin zijn allemaal blinde paarden. Pogba gaf een paar goede passjes, maar die ‘grote man’ laat verder barweinig zien. Wat doet die Tuanzebe trouwens op het veld? Die was echt om te janken. Maar je wordt natuurlijk niet zomaar de slechtste man op het veld, als David Luiz er ook op staat. Wat een malloot. Hoe hij tegen het einde van de wedstrijd nog een doodlopende speler omver kegelt, vlak voor de zestien, is zo gigantisch amateuristisch. Ja, weer een avond vol frustraties, waarbij je de hele tijd terugverlangt naar Fergie en Wenger. Wat mis ik die mannen zeg. Op eens kijkt menig Arsenal fan met weemoed terug. Told you so.

1 oktober 2019 om 08:40

Mja, dubbel gevoel natuurlijk. De laatste jaren onder Wenger waren ook om te huilen, maar die man wist nog wel hoe hij zijn team op moest bouwen en er was nog iets van een idee of speelstijl zichtbaar. Alleen ook bij Wenger werden daar genoeg vraagtekens bij geplaatst de laatste 2 seizoenen, identiek met hoe het nu gaat eigenlijk. In die zin geen verbetering zichtbaar en dat is zorgelijk. Ik wil wel nog even zien hoe het gaat als Holding, Hector, Tierney en Laca er (weer) bij zijn, hopelijk klopt mijn gevoel dat dan alles beter gaat draaien.

1 oktober 2019 om 10:49

We verschillen nogal van mening. Stellen dat je het spel moet maken als je thuis speelt is natuurlijk onzin, en United had in de eerste helft ook gewoon 58% bbz. Arsenal liet niets zien en loerde op de counter.Tuanzebe speelde gewoon een prima pot. Moest op linksback spelen terwijl hij daar nooit speelt en deed het gewoon heel behoorlijk. Hij geeft de 1-1 weg en dat is zuur, maar daarnaast speelde hij een prima pot.Arsenal liet begin tweede helft zien dat ze wel degelijk prima kunnen spelen, maar 15 a 20 minuten in een wedstrijd is te weinig. United is voorin gewoon totaal niet daadkrachtig. Rashford niet fit en überhaupt niet in vorm. Pereira is geen RW. James doet het naar mijn mening uitstekend. Maar je hebt echt Martial Er bij nodig en een goede RW. En Lingard aub nooit meer in de basis en zeker niet op de 10. Pogba speelt veel te ver van de goal af en heeft dan Lingard en Rashford voor hem staan. Vindt je het gek dat hij dan niet zo gek veel uit kan richten.

1 oktober 2019 om 12:12

Die terugkerende spelers gaan zeker verschil maken. Hoe weinig stabiel het team van Wenger ook was, het was in ieder geval met een achterliggend idee. Aanvallend en leuk samenspel. Nu zie ik een mislukte opstelling, dramatische tactieken en altijd 2 of 3 spelers die je absoluut niet opgesteld wilt zien. Guendouzi - Torreira - Ceballos / Ozil is toch het meest logische middenveld? Hoezo moet er elke wedstrijd geswitched worden en worden deze 3 spelers nooit samen opgesteld...

Jeetje, wat waren beide ploegen slecht zeg. Vooral de eerste helft leek het wel alsof je naar amateurs zat te kijken. Voorzetten en vrije trappen die gewoon ruim uit vlogen zonder een speler te bereiken. Arsenal die drie keer achter elkaar geen normale voorzet kan geven, lompe overtredingen en knullig elkaar de bal in de voet kaatsen. Tja.

Ongelooflijk. United was klaar om naar de sloop gebracht te worden, kom je met zo'n opstelling aan met drie DMs, Torreira als meest aanvallende middenvelder en dan laat 'ie Xhaka de hele wedstrijd staan (want dat ging tegen Tottenham ook allemaal zo goed). Begin nu echt wel een beetje klaar te zijn met Emery. Hij lijkt gewoon niet van zijn fouten te leren.

United had her hier echt af moeten maken. Arsenal was alleen gevaarlijk tijdens het eerste kwartier vd tweede helft. Onervarenheid kost je het tegendoelpunt, die er wel aan zat te komen. Maar doodzonde dit zeg. Uiteindelijk missen beide teams wel wat kwaliteit.

Xhake en Luiz hoe kunnen die voor Arsenal spelen echt waar dit is echt om te gieren. En Pepe begint echt een flop te worden mag van mij ook wel banken volgende wedstrijden.

1 oktober 2019 om 00:33

Tja en dan waren er serieus nog Chelsea fans ontevreden toen Luiz vertrok. Die vent is echt een verschrikking verdedigend gezien. Dat hij zo ongeveer de meest gegarandeerde basisplaats had vorig jaar was mijn grootste frustratie van het seizoen.

Niet om aan te zien bij Arsenal zeg. Zo slecht als de eerste helft, heb ik Arsenal echt nog nooit gezien. Tweede helft werd het wat beter, en het ging nog wat beter lopen toen Ceballos werd ingebracht.emery is gewoon een laffe herder. Begint weer met drie (semi) verdedigende middenvelders, waardoor Torreira veel te hoog stond, terwijl hij juist de enige echte verdedigende middenvelder is van niveau. Ozil mocht weer thuis op de bank kijken, terwijl dat nog altijd de meest talentvolle speler van Arsenal is. Gaan we ooit een middenveld zien van Torreira - Ceballos - Ozil? Ik weiger te geloven dat dat te aanvallend is.

30 september 2019 om 23:18

Guendouzi op de bank zetten zou echt een schande zijn, verreweg de sterkste speler van Arsenal op het moment.

30 september 2019 om 23:21

Is dat zo? Vind het wel meevallen. Er is maar één onvervangbare speler bij Arsenal momenteel, en dat is die knul die vandaag welgeteld één kans kreeg en scoorde.

1 oktober 2019 om 06:47

Onzin. Op dit moment zijn er meerdere spelers niet vervangbaar. Leno heeft vandaag echt uitstekend gekeept, als Martinez daar staat ben ik toch gelijk een stuk minder zeker. Guendouzi is de laatste weken onze beste speler. Aubameyang is Aubameyang, en zonder Ceballos lijkt ons middenveld nergens op. Verder denk ik ook dat in een paar weken Holding, Bellerin en Tierney ons niveau enorm op gaan krikken.

Wat een wanvertoning van beide ploegen, ik mag hopen dat beide coaches morgen niet meer hoeven terug te komen. Ze zijn beide gewoon veel te zwak in elk opzichte om deze clubs te coachen. Alles waar SAF en Wenger voorstonden zijn zo snel uit de clubs verdwenen, zo zonder

30 september 2019 om 23:08

OGS kan gewoon geen betere spelers opstellen. Emery kiest er bewust voor om met iemand als Xhaka te starten.

30 september 2019 om 23:09

Van Emery moet onze op-een-na beste speler thuis op de bank kijken.

30 september 2019 om 23:11

Dan nog, OGS is niet van het juiste niveau. Heeft ook nul uitstraling en geen isee wat die doet

30 september 2019 om 23:14

Uitstraling vind ik altijd een beetje flauw om over te beginnen. Een winnaar heeft altijd uitstraling. Zonder zijn successen zou Klopp er ook uit zien als een halve verstrooide

30 september 2019 om 23:16

Is OGS een winnaar als trainer dan?

30 september 2019 om 23:22

Was bij Molde de trainer die hun voor het eerst kampioen heeft gemaakt in de geschiedenis, als ik me niet vergis. PL is pas 1 jaar aan de gang voor hem, dus hem daarop beoordelen is niet eerlijk.

Dit is een avond die eigenlijk alleen een co-commentator als Aad de Mos mist. Verder denk ik dat we redelijk dicht bij de bodem zijn gekomen qua internationaal topvoetbal. Opmerkelijk toch hoe ongelofelijk rijke clubs met dit soort elftallen aan komen zetten...

Jammer. Dit Arsenal was te verslaan. United niet veel beter, maar wel wat beter. Arsenal was alleen na rust, tot hun goal en een aantal minuten daarna de betere.

Ongelofelijk als je de opstelling van vooral united ziet, zo ontzettend veel geld uit gegeven en beschikbaar en dan zo’n opstelling. Armoede zeg. Gewoon United onwaardig. Wedstrijd was ook niet om aan te zien op een paar momenten na.

1 oktober 2019 om 07:51

Tja, met enkele blessures is het direct een heel stuk minder. Met Wan-Bisakka en Shaw er bij is de verdediging prima. Met Martial er bij ipv Pereira is de aanval ook een stuk beter. James doet het echt gewoon heel goed.

Het is vooral het middenveld dat weinig interessant oogt. Lingard moet gewoon nooit starten en McTominay is voor niemand een naam die tot de verbeelding spreekt, maar die jongen doet het momenteel overigens ook gewoon goed.

subtop niveau. Var redt punt voor Arsenal. Grens staat er boven op en toch ziet hij buitenspel. Allebei hebben ze niks aan 1 punt. Morgen Cl en zei spelen om de competitie. Waar zijn de mooie tijden van beide clubs??

Oh how the Mighty have fallen.maar serieus: Vroeger had je Keane en Vieira als aanvoerders, twee van de beste middenvelders in de wereld op dat moment. Nu zijn het Young en Xhaka. Ik denk serieus dat eigenlijk iedereen die 15 tot 20 jaar geleden beide clubs zagen spelen nu echt droevig worden van het niveau.pepe valt mij enorm tegen, ik ben bang dat hij onze duurste flop gaat worden. Saka heeft tot nu toe een betere indruk achtergelaten dan Pepe, dat zegt eigenlijk al wel weer genoeg.

30 september 2019 om 23:07

Tien jaar geleden was Fabregas in zijn eentje beter dan dit middenveld. Maar goed dat ligt ook aan de techniek en opstelling, want zo slecht zijn Torreira en Guendouzi niet. Door deze belachelijke zaad opstelling moet Torreira geforceerd heel hoog gaan spelen, dat terwijl hij onze enige verdedigende middenvelder van niveau is. Toon godver eens een beetje ballen en speel met 1 verdedigende (torreira) en 2 aanvallendere (Ozil-Ceballos of desnoods Guendouzi-Ceballos) middenvelders. Mij was verteld dat Emery een aanvallende coach was, zie er niks van.

30 september 2019 om 23:11

Torreira en Guendouzi zijn niet slecht, maar vroeger stonden daar eerst Petit en Vieira, toen Gilberto en Vieira, en toen Gilberto en Fabregas. Dat waren toen allemaal spelers van wereldklasse. Torreira is goed, Guendouzi ook, maar nog lang niet op dat niveau.ik begrijp nog steeds niet wat voor een coach Emery is. De ene keer kan het er echt heel goed uitzien, om vervolgens zoals vandaag te spelen. Dit komt bijna in de buurt van Mourinho vandaag.

30 september 2019 om 23:19

Ik denk dat Torreira wel echt van niveau is, maar dat is momenteel een beetje moeilijk te zeggen. Alles valt of staat natuurlijk ook de tactiek. In het Fabregas tijdperk was het gewoon duidelijk en prachtig gedaan van Wenger; Cesc was de spelmaker en daar draait het elftal om. Vandaag weet niemand wie de spelmaker is of wie er simpel moet voetballen. Vandaag was inderdaad Mourinho-esque, zo weinig Arsenal-DNA. Ik verlang zo terug naar het Fabregas tijdperk, naar Wenger. Maar ja, de laatste twee jaar onder Wenger waren ook ronduit dramatisch. Maar niet zo slecht als vandaag.

1 oktober 2019 om 08:49

De laatste 2 jaar onder Wenger waren inderdaad ook dramatisch, alleen had je daar in ieder geval nog het idee dat er een idee achter zat, en dat hij in ieder geval spelers op de juiste plek positioneerde. Het enige wat Emery tot nu hoe heeft gepresteerd als Arsenal trainer is dat ie Wenger zijn reputatie heeft hersteld.

30 september 2019 om 23:20

Helemaal mee eens man, ik word er oprecht triest van om deze grote namen nu aan het werk te zien.... Zelfs de zweem van het vroegere allure is verdwenen nu het heden ze echt volledig heeft bijgehaald.

Als ik het voetbal van Manchester United zo zie heb ik het idee dat ze in het verleden aan het voetballen zijn. Dat wil ik zeggen dat het voetbal van Manchester United niet meer van deze tijd is. Het werd de tijd dat ze moeten moderniseren. Ik weet het niet of de stafleden van Manchester United te lang hebben gezeten??

Wat een drama wedstrijd van Arsenal. Iedereen hoopte/verwachtte op een aanvallende opstelling, maar nee....emery gaat lekker een middenveld opstellen met Xhaka, Torreira en Guendouzi!? Het was 1e helft 3x niks! 2e helft was het iets beter, maar dit United kon je gewoon pakken (met alle respect)saka voor mij Motm (aan de kant van Arsenal) en dat zegt genoeg, jongen is pas net 18, maar bracht veel meer dan Pepe, die nu echt ff het moet gaan laten zien. Je ziet echt wel dat die kan ballen, maar het lijkt net alsof hij een jaar een bal niet aan heeft geraakt.

1 oktober 2019 om 08:53

Wat verlang je bij dit soort wedstrijden terug naar de tijden waarin de man in je gebruikersnaam de manager was zeg.. Toen werd er in ieder geval aan de wedstrijd begonnen om te winnen, terwijl er nu wordt gespeeld om niet te verliezen. Hoe bedenkt deze clown het om met Torreira als 10 te beginnen, en dat al meerdere wedstrijden. Die jongen is een klasse speler als verdedigende middenvelder, iets wat precies nodig is op dit middenveld. Saka speelde inderdaad een top wedstrijd, zeker voor een jongen van 18 jaar, heeft het verdiend om de komende wedstrijden gewoon te starten.

Twee vervallen topclubs aan het werk gezien, echt een duel van middenmoot niveau. Rampzalige intenties ook van beide selecties, het is zo schrijnend om te zien hoe weinig creativiteit en voetbalgogme in beide ploegen zit. Die Young die bij een klein beetje druk de bal direct lang peert en aan de andere kant een mega statisch Arsenal middenveld zonder enig lef. Ondanks wat leuke talentjes zijn beide clubs lichtjaren verwijderd van de top, zowel qua spelopvatting als materiaal.

30 september 2019 om 23:14

Los van het materiaal, zijn de trainers ook erg matig. Zit totaal geen idee achter, helemaal niks. In het geval van Emery is het ook wekelijks een andere opstelling en andere namen. Ook qua drukzetten, geen flauw idee. Die ene wel, die andere weer niet en ga zo maar door. Kan met echt niet voorstellen dat ik het slechter zou doen.

Moet je dus nagaan dat als de VAR er niet was geweest, deze goal gewoon niet had geteld. Triest dat je op zo'n hoog niveau zo'n enorme fout maakt als grensrechter. Ben wel benieuwd naar zijn verklaring.

Onwijs armoedig... deprimerend om deze twee gevallen grootmachten aan het werk te zien. De enorme stadions, transferbudgetten en supportersschares etc. maakt het eigenlijk alleen maar triester. Vooral de spelopvatting.. ze proberen niet eens goed te voetballen. Kijk naar Pep, kijk naar Jurgen, kijk naar Erik (geintje, maar ergens ook weer niet): leer ervan en probeer er zelf wat van te maken. Dit kan gewoon niet meer. De afstanden tussen spelers enorm, enige wat je kunt is lange ballen naar voren schieten. Maar goed... ook het spelersmateriaal. Pogba is de enige die, wanneer hij het op zijn heupen heeft, van het gewenste niveau is. Natuurlijk: de Gea is een van de beste doelmannen ter wereld, maar in het veldspel heb je daar niets aan.

Arsenal fans, hoe doet Pepe het? Toch een dikke aankoop geweest van 75(?) Miljoen. Bij Manu lopen nu, op De Gea en Pogba na, Alleen maar jeudige talenten rond. Paar jaar geleden liepen er alleen maar grote spelers/verdettes

30 september 2019 om 23:25

Pepe valt door de mand, goed dat Manu met de jeugd doorstart en 2 overgangsjaren heeft. Iedere topclub ontkomt er niet aan... zie Bayern, Real, Barca.

1 oktober 2019 om 07:46

2 overgangsjaren? Zijn er al 5 ofzo op dit moment.

1 oktober 2019 om 10:57

Tja. Die spelers zijn momenteel niet haalbaar voor United. En dan is James ook geen goed voorbeeld denk ik, want vooralsnog doet die jongen het echt uitstekend bij United.

Dat vind ik dan juist weer schitterend. Een Britse jongen uit de Championship waar lacherig over wordt gedaan, maar die vooralsnog de criticasters hun ongelijk bewijst.

1 oktober 2019 om 00:01

Pepe heeft het nog niet. Je ziet wel kwaliteiten, maar dat komt er nog niet uit(met als dieptepunt vandaag)meeste Arsenal-fans geven hem nog wel de tijd, komt van andere competitie en had in de zomer de Africa cup + geen voorbereiding, maar zijn prijskaartje helpt niet mee natuurlijk!

Waarom speelt Cebellos niet? Iemand argumenten of inside info? Ozil niet bij selectie, geblesseerd?
Pepe wilde ik afwachten met beoordelen totdat hij matches in de benen had. In mijn ogen valt hij door de mand en heeft Bayern en Liverpool het goed gezien om niet door te scouten of toe te slaan tijdens se prijzenoorlog.

30 september 2019 om 23:34

Emery speelt liever met een Torreira als 10 en dus heeft hij geen plek voor Ceballos.... En Ozil tja, is wel duidelijk dat Emery hem weg wilt pesten.

30 september 2019 om 23:44

Toreira is toch geen 10 maar eerder een 8 of in mindere mate een 6? Hij was CDM bij uru.

30 september 2019 om 23:58

Ja dat was mijn punt. Torreira is gewoon een pure CDM maar vandaag speelde hij het meest naar voren. Xhaka speelt altijd op 6 onder Emery ook al speelt die meestal waardeloos en Gouendouzi meestal op 8. Emery is een aparte trainer...

Ajax is 5 x beter. Heb 10 minuten gekeken, maar al die zg sterren kunnen nog niet 12 x de bal naar elkaar toespelen. Wat een droefenis zeg!

Arsenal's selectie vind ik nogal vreemd.. is het nu een counter ploeg of willen ze zelf het spel maken? De mix van spelers heeft weinig balans qua speelstijl..united is ook niet om aan te gluren.. nog steeds ettert het tijdperk Mourinho na met spelers die fysiek de ballen veroveren maar vervolgens er niks mee kunnen..pogba is een over het paard getilde nummer 6 die gewoon ballen moet veroveren en een creatieve speler in balbezit moet brengen maar die wilt de hele tijd de show stelen.. In principe is United het PSV van Engeland met goede voorhoede maar wat erachter staat is niet veel. De Gea is wel wereldtop maar heeft ook steeds vaker een "mindere" dag ertussen zitten.

Vandaag iemand op Espn fc horen zeggen dat je deze wedstrijd kon vergelijken met een bokswedstrijd tussen veteranen van 50 jaar, en hij heeft niet gelogen. Veel goodwill, maar het is allemaal net niet goed genoeg. Beide clubs waren 15 jaar geleden bovenaan te vinden, die wedstrijden tussen elkaar waren echt om van te smullen. Andere tijden nu zeker...

Arsenal dankt Aubemayanh voor de 1-1, niet de VAR. Die neemt alleen waar dat t geen buitenspel is. Daar is de VAR toch voor?

Wat mis ik de goede wedstrijden tussen man united en arsenal in de jaren van Henri, Bergkamp, van nistelrooij, Beckham, Ronaldo, etc.
Deze clubs zijn helaas aan het wegzakken en kunnen nauwelijks nog op opboxen tegen clubs als City, Liverpool, etc

Man United is shit team we hebben sinds die PSG wedstrijd vorige champions league 18 gespeeld en 5 gewonnen ,dat is degradatie vorm ,, ole is niet de man voor dit ... Zijn speel wijze en tactisch klopt niet. We weten niet eens wat zijn tactiek is .... Hij weet zijn beste opstelling niet eens en speler zijn gwn niet goed genoeg.... Brendan Roger is pas 7 wed trainer van Leicester city en je ziet gelijk zijn speelstijl zij handwijzer..... Lampard heeft pas 1 jaar ervaring en je ziet wat hij met Chelsea tenminste een visie laat zien, door jonge spelers opstellen
... Ik mag Ole echt een top legend van de club maar hij is niet de man die de job ... Ik ben niet ole out hij haalt het niet tot december met dit vorm.

1 oktober 2019 om 09:25

"Gary Neville zei dat het echt een goede wedstrijd was." Het verbaast mij niet als ik dit lees, dit zeggen veel Engelse mensen. Dat kan vroeger prima, maar nu kan dit niet meer, van de huidige tijd. Je moet moderniseren en meer aan voetballen denken, in plaats van fysieke grote spelers. De huidige voetbal is heel belangrijk: alle spelers moeten fit zijn en een goede uithoudingsvermogen en concentratievermogen hebben, gedurende hele wedstrijd. Dat zie je bij Liverpool, Barcelona, Ajax, Manchester City. Plus moderne trainer is daarin ook heel belangrijk met een goede staf achter de hand.Pogba bijvoorbeeld heeft geen uithoudingsvermogen en ook geen concentratievermogen. Dat zegt toch genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren