Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pijnlijk shot bij Manchester United: ‘Hij werd compleet in de steek gelaten’

Laatste update:

BBC-presentator Mark Chapman heeft hard uitgehaald naar de routiniers van Manchester United. De ploeg van manager Erik ten Hag ging zaterdag met 2-0 onderuit bij West Ham United, waarbij het tweede doelpunt kon worden aangerekend door de jonge Kobbie Mainoo. De tiener ging opzichtig in de fout, maar hoefde niet op steun te rekenen van zijn ploeggenoten.

United kwam op bezoek bij West Ham twintig minuten voor tijd op achterstand, waarna de score niet veel later werd verdubbeld. Bij het tweede doelpunt liet Mainoo de bal onder de voet door glippen. Mohammed Kudus profiteerde en verschalkte André Onana.

Chapman deed verslag van de wedstrijd namens BBC Radio 5 Live en haalde uit naar de routiniers van United nadat de tweede treffer was gevallen. In gesprek met Mark Warburton bekritiseerde hij de rol van ervaren spelers als Bruno Fernandes, Luke Shaw en Jonny Evans.

"Ik heb net de televisiebeelden bekeken, en hij maakt het goed af, Kudus, maar ik val over iets anders. Kobbie Mainoo raakt de bal kwijt, dat kan een jonge speler overkomen, hij rolde gewoon onder zijn voet door", aldus Chapman.

"Dan zie je hem op zijn shirt bijten, omdat hij degene is die de fout heeft gemaakt. En de enige speler die naar hem toekomt om hem een klein tikje te geven is Kambwala, de negentienjarige centrale verdediger die zijn debuut maakt. Geen enkele senior. Een jongen van negentien die zijn debuut maakt!"

Mainoo verscheen voor de tweede wedstrijd op rij aan de aftrap, nadat hij het vorige week zondag mocht laten zien tegen Liverpool. De tiener vormde het middenrif met Scott McTominay en aanvoerder Fernandes.

United leed tegen West Ham zijn dertiende nederlaag van het seizoen in alle competities. Van de laatste zeven wedstrijden werd er slechts één gewonnen. The Mancunians gaan de kerst in als nummer acht van de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is natuurlijk slechts één shot, maar dit zou echt alles kunnen zeggen over de sfeer binnen de selectie.

Als ik bij Arsenal soms zie wat voor sfeer er in de groep hangt, moet ik soms bijna lachen om hoe leuk ze het met elkaar lijken te hebben. Appels, peren… maar toch.

24 december 2023 om 09:15

Appels en peren vergelijken. Je zegt het zelf al.

United presteert ondermaats. Arsenal daarentegen loopt lekker. Als het andersom zou zijn geweest, is het waarschijnlijk andersom. 😉

Ik vind het dus logisch dat de sfeer binnen de selecties totaal van elkaar verschilt.

24 december 2023 om 10:20

Bij United ontbreekt de passie al jaren, op bepaalde fases na. Een goede sfeer en een hechte groep is niet alleen het resultaat van succes, maar ook de basis.

24 december 2023 om 10:38

Eerder kwaliteit. De perceptie is constant dat ze bij de absolute top moeten horen maar dat is na Ferguson eigenlijk nooit meer gebeurd. Ze hebben niet eens een top-15 waardige selectie van Europa als je het mij vraagt en het lijkt er ook op dat ze continue de verkeerde spelers halen.

Omdat de zogenaamde 'routiniers' het nog slechter doen dan dat kleine mannetje

18 goals voor en 23 goals tegen… Het United onder Solksjaer was een godenploeg vergeleken met dit zooitje onder Ten Hag

24 december 2023 om 12:33

Totaal andere competitie toen en nu. Je had toen ook goede ploegen maar nu.. Prem is in zn totaliteit zo sterk momenteel als je ziet met ploegen als west ham aston villa, new castle, arsenal, chelsea, brighton etc en wat voor geld er rond gaat.

24 december 2023 om 18:10

En ook hoe ze in Europa doen. Allen eerste in hun Europa League poule in Conference League poule. Alleen in CL minder, maar Newcastle viel in poule desdoods en Utd had veel pech uit tegen Kopenhagen.

Zegt genoeg over de teamgeest bij United. Dat is gewoon helemaal niks. Daarnaast zijn het de aankopen en de routiniers zelf die er ook helemaal niks van bakken. Zo'n Rashford bijvoorbeeld heeft ook weer een dramatische invalbeurt gehad waar die amper wat in toevoegde. Geen schim van de speler die hij vorig jaar was. Hetzelfde kan je zeggen met Bruno Fernandes. En dan heb je een aanval die gewoon geen scorend vermogen heeft...

24 december 2023 om 14:53

Logisch.
Iedereen baalt. Iedereen twijfelt.
Kan ook niet anders als er elke wedstrijd een ander team staat. Alleen de voorhoede is recent redelijk stabiel.

Ten Hag is niet in staat om met zogenaamde vedettes om te gaan. Deze lopen gewoon over hem heen, blijkt wel. Man. Utd. acteert af en toe als een team, maar meestal doen ze maar wat, en rommelen maar wat aan. En Ten Hag is niet in staat om er enige lijn of vastigheid in aan te brengen. Dus zullen de wegen wel snel gaan scheiden tussen club en coach. Als hij maar niet terugkeert naar Ajax, want daar ging het ook al steeds minder na het vertrek van de sterkhouders. Tactisch niet de sterkste coach. Maar wie Man. Utd. nog aan de praat kan krijgen, zullen we na de waarschijnlijke overname wel horen en zien.

24 december 2023 om 14:51

Als je eens goed zou kijken zou je zien dat er heel veel lijn inzit, maar dat er elke week grote persoonlijke fouten gemaakt worden. De spelpatronen zijn eenvoudig te herkennen, maar bij beide tegengoals wordt er kinderlijk verdedigd en zit het ook nog eens tegen. Verder heeft WH geen kans gehad.

Je opmerking over ETH en vedettes raakt kant nog wal.

25 december 2023 om 17:10

Hij is te star en rechtlijnig. Ik wil dat niet direct als een slechte eigenschap bestempelen, maar in de huidige voetbalwereld moet je juist een zekere flexibiliteit etaleren. Wel in de juiste verhouding, want anders lopen spelers over je heen. En Ten Hag zit als topcoach Ten Hag in de weg., FC Utrecht, dat is zijn plafond. Het is wat het is....

Mainoo liet Bowen ook zo maar weg lopen bij de eerste goal. En dan hoor ik mensen zeggen dat hij zo goed is.

24 december 2023 om 14:01

Als ik mij niet vergis was het op dat moment Bruno zijn man

24 december 2023 om 14:47

idd
Als Bruno meeloopt zal Paqueta die bal niet geven.

Het komt natuurlijk pas over jaren naar buiten, maar duidelijk is dat er iets heel diep niet goed zit in die club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren