Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal bereikt mondeling akkoord en heeft nieuwe bestbetaalde speler

Laatste update:

Arsenal gaat het contract van Bukayo Saka openbreken en verlengen, zo meldt The Athletic. De 21-jarige publiekslieveling van the Gunners lag nog tot medio 2024 vast in Londen, maar met de nieuwe overeenkomst behoudt Arsenal zijn jeugdexponent voor de ‘lange termijn’, aldus The Athletic. Volgens the Daily Mail gaat Saka elf miljoen euro op jaarbasis verdienen, wat hem daardoor de bestbetaalde speler van de club maakt.

De Londenaren lichtten eerder al de optie in het contract van Saka om de verbintenis automatisch te verlengen tot medio 2024. Het nieuwe contract van de 24-voudig Engels international zal hoogstwaarschijnlijk lopen tot medio 2028. Daarmee slaat de koploper van de Premier League opnieuw een grote slag, nadat het eerder deze maand ook al Gabriel Martinelli langer aan zich wist te binden. De Braziliaan tekende bij tot medio 2027.

Mikel Arteta kan nog niets bevestigen over het akkoord met Saka, die ook in de belangstelling zou staan van Manchester City. “Het is onze verantwoordelijkheid om de beste spelers te behouden voor de club. We werken hier aan een project voor de lange termijn en daarvoor hebben we onze beste spelers nodig die zich committeren aan Arsenal. We willen ze bij elkaar houden, stabiliteit creëren en vanuit daar verdergaan om een betere club te worden.” De Londenaren zijn ook in gesprek met William Saliba en Granit Xhaka om hun contracten te verlengen.

Saka maakte zijn debuut voor Arsenal in 2018 en ontwikkelde zich sindsdien van linksback tot rechtsbuiten, de positie waar hij ook dit seizoen furore maakt. De Engelsman was tot dusver goed voor tien doelpunten en acht assists in 31 wedstrijden. Saka is daarnaast clubtopscorer van Arsenal in de Premier League met negen goals. De buitenspeler, die ook met Engeland meeging naar het WK in Qatar, speelde tot dusver 162 wedstrijden voor the Gunners.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Let’s goooooo, nu Saliba nog en de toekomst ligt vast! Heerlijk zeg! Hier zie je aan dat we echt gebouwd hebben de afgelopen jaren

Verdient dit dik en dik. Saka gaat een clublegende worden. Ben er zeker van. In een wereld vol egootjes doet Saka me een beetje denken aan Gakpo, of andersom. Beide zulke gewone jongens zonder groot ego en arrogantie. Gewoon lekker bezig met daar waar ze zo van houden en niet al die onzin eromheen.

25 februari 2023 om 15:27

Rashford mag je daar ook gerust onder plaatsen. En inderdaad, Saka verdient dit!

Fantastisch nieuws natuurlijk. Onze beste speler en nog maar 21 natuurlijk. Wordt vaak niet genoemd in lijstjes met toptalenten maar hoort er echt tussen. Draagt Arsenal al jaren.

25 februari 2023 om 16:45

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook dacht dat hij een stuk ouder was. Geweldige speler, zeker voor die leeftijd.

Topnieuws en niets op aan te merken dat hij de best betaalde speler wordt. 21 pas, maar geweldig goed.

25 februari 2023 om 18:42

Kan het verkeerd hebben hoor maar dacht dat Gabriel Jesus nog steeds de bestbetaalde speler is.

Groot gelijk, Saka trekt al drie jaar lang de kar bij Arsenal. Wereldtop speler en wat hebben wij geluk dat hij uit Hale End kwam rollen. COYG, nu alleen Wilo nog!

25 februari 2023 om 16:41

Een wereldtopper wil ik ook in grote wedstrijden zien en straks in grote wedstrijden in de CL.

25 februari 2023 om 16:50

3 G/A tegen Spurs
4 G/A tegen united
3 G/A tegen Chelsea
5 G/A tegen Liverpool
2 G/A tegen City

En hij is nog maar 21 jaar.

25 februari 2023 om 17:58

Wat klets jij nou weer. Meeste mensen beginnen rond 20.00 aan de biertjes, niet om 14.00.


Top nu Saliba nog.

Geweldig nieuws. Saka behoort tot één van de grootste talenten ter wereld en is de sterspeler van Arsenal.

Beste linksback vd wereld.

25 februari 2023 om 16:19

Misschien ben je sarcastisch, maar linksback???

25 februari 2023 om 16:26

Speelde pakweg 2 jaar terug als linksback. Is van oorsprong een aanvaller en werd sinds 2021 weer als aanvaller gebruikt.

25 februari 2023 om 17:37

Ik weet dat hij inderdaad doorbrak als linksback, maar daarna naar rechtsmidden verdween en laatste jaar zelfs als rechtsbuiten.
Vandaar mijn vraag.
Ik denk overigens dat dit zijn beste positie is.

Ik dacht dat Partey en G. Jesus de grootverdieners waren bij Arsenal? Niet dat het onterecht zou zijn als Saka het nu wordt. Meest consistente speler sinds Arteta de baas is. Hopelijk krijgt hij geen vervelende blessures want dan wordt hij een clublegende. Prachtig nieuws!

Enorm goede speler, maar volgens mij ook wel een hele goede jongen om in de selectie te hebben. Is vriendelijk en beleefd. Voornamelijk dat filmpje met arsenal dat zijn oude schoolleraren over hem praten is wel leuk om te zien en zijn reactie erop. Met bellingham en saka heb je twee jonge jongens die Engeland mooi kunnen vertegenwoordigen.

Echt een goede speler dit. Zou mooi zijn als hij zijn hele carrière bij Arsenal blijft maar zie dat in deze tijd niet echt gebeuren, over 2 jaar staat Real voor de deur.

25 februari 2023 om 17:01

Real kan altijd voor de deur komen te staan. Maar dat wil niks zeggen. Als Arsenal deze lijn van dit seizoen doortrekt kunnen ze weer meedoen met de grote jongens in Europa. Dan zie ik Saka echt wel zijn hele carrière blijven. Hij ademt Arsenal.

25 februari 2023 om 17:10

Ja, je weet het niet. Ik kan me het goed voorstellen dat je na zolang bij 1 club te hebben gespeeld wel een nieuwe uitdaging wil. Als ik naar Rashford kijk, ook een jongen van de club en wij zitten ook in de stijgende lijn, kan het me moeilijk voorstellen om hem in een ander shirt te zien, maar je moet het nooit uitsluiten.

25 februari 2023 om 17:18

Tja dat verschilt per persoon. Jij zal dat misschien wel graag willen, maar ik bijv niet. Zo kan dat met Saka en Rashford ook zijn. Voor iedereen is dat afwachten. Alles kan maar ik denk niet dat het gebeurt.

Saka is oprecht 1 van de beste spelers die ik ooit bij Arsenal heb gezien. Zo blij dat hij met Arsenal en Mikel de weg naar boven wilt vervolgen.

Saka was ook wel echt zo'n speler waarbij je het na een paar wedstrijden al zag dat hij heel wat in zijn mars had. Maakte meteen indruk, zelfs vanaf de linksbackpositie was hij superbepalend voor een zwalkend Arsenal, toen op erg jonge leeftijd (hij is nog steeds jong).

Gaan we nog veel plezier aan beleven! COYG

25 februari 2023 om 16:57

Haha, je kan ook doorslaan hoor. Saka is goed en zal alleen nog maar beter worden, maar hij zou niet in het elftal van The Invicibles staan en er zijn nog wel talloze beter spelers dan hij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren