Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arne Slot wijst PSV'er aan als beste man op het veld: 'Met afstand'

Laatste update:

Arne Slot heeft Joey Veerman aangewezen als beste man op het veld tijdens de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De middenvelder van PSV zag zijn ploeg met 1-0 winnen van Feyenoord door een late treffer van Noa Lang: 0-1. Slot erkende tijdens de persconferentie dat zijn ploeg moeite had om op de gewenste plekken de bal te veroveren, daar PSV iemand had die 'niet in de war raakte'.

Slot erkent dat de verwachtingen hoog zijn na het kampioenschap en vindt dat terecht. "Zeker. We hebben vorig jaar een fantastisch seizoen gehad. Als je kampioen wordt, is het logisch en terecht dat het jaar erop veel verwachtingen zijn. Maar de realiteit is ook dat wij vandaag vier basisspelers misten van ons elftal van vorig jaar (Idrissi, Kökçü, Trauner en Szymanski, red.) en de vijfde niet volledig fit was (Giménez, red.)."

Vervolgens gaan de complimenten naar Eindhoven. "Ik wil niks afdoen aan de terechte overwinning van PSV. Zij blijken net als vorig seizoen een hele lastige tegenstander. We hebben denk ik niet veel kansen weggegeven in de eerste helft. Idealiter heb je meer druk op de tegenstander, maar er stond bij PSV één speler op het middenveld die daar niet echt van in de war raakt. Die vond ik met afstand de beste man van het veld", doelt hij op Veerman.

Vond jij Joey Veerman ook de beste man op het veld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat was de ideale vervanger voor Kökçü geweest. Hopelijk kunnen we het middenveld opnieuw inrichten want gisteren stond het heel slecht.

5 augustus 2023 om 10:53

Vorige week zei Slot nog dat ze verder waren dan vorig jaar, bleek gisteren nergens uit. Zeer zwak Feyenoord.

5 augustus 2023 om 11:22

Spelers haalden hun niveau niet dat kan omdat ze veel wedstrijden achter elkaar speelden

Slot zou slot ook niet zijn als hij even aanhaalt dat zijn elftal niet compleet is en er mensen weg zijn. Calimero-gedrag… terwijl hij zo’n goede trainer is.

Een niet fitte gimenez is nog altijd beter dan De jong. Kokcu is weg, maar kennelijk heb ik Simons en Branthwaite gemist gisteravond?

PSV heeft mij in geheel positief verrast. Overigens vond ik Boscagli de beste.

Ik vond vooral de combi Zerrouki-Wieffer echt heel zwak waardoor Veerman kon excelleren. Heb t nooit zo in Zerrouki gezien. Prima speler maar niet iemand die Feyenoord, Ajax of psv beter maakt.

5 augustus 2023 om 08:41

Wat maakt hem een calimero wanneer hij gewoon de feiten benoemt? Je hebt gewoon weer even de tijd nodig om bepaalde spelers in te passen, zeker wanneer je de beste speler van de Eredivisie verliest. Ik blijf Feyenoord de favoriet vinden voor het kampioenschap, dat verandert niet na 1 potje. Ze hebben de beste trainer van de Eredivisie, het is alleen zaak die eerste maanden redelijk door te komen. Staat Feyenoord bij de winterstop binnen 6 punten van een koploper, dan worden ze fluitend kampioen.

5 augustus 2023 om 08:45

Want Ajax en PSV moeten niet even inkomen? Die hebben zelfs een nieuwe trainer waar ze zich aan moeten passen. Mag toch hopen dat Feyenoord beter op elkaar ingespeeld is dan PSV en Ajax op het moment. Ik zie niet in waarom Feyenoord fluitend kampioen zou worden als ze met de winterstop 6 punten achterstaan, dat betekent imo alleen dat ze dan al zijn ingehaald door PSV of Ajax.

5 augustus 2023 om 08:49

Consy, dat dit zo is betekend niet dat je dit altijd moet benoemen. Vooral na verlies partijen hoor je dit vaak. Aardig niveautje Calimero gedrag dan inderdaad.

5 augustus 2023 om 08:51

Maurice Steijn haalt sinterklaas niet eens en PSV heeft uiteindelijk niet de verdediging die het spel van Bosz het hele seizoen vol zullen houden. Het is onzin om te denken dat Feyenoord zo makkelijk de eerste maand van het seizoen inrolt met al die wijzigingen in de basiself.

5 augustus 2023 om 08:59

Consy

Met jouw Zwolle foto snap ik dat je slot verdedigt… maar kom op. Altijd dit soort steken onder water!

Vorig jaar na iedere wedstrijd dat hij een nieuw team moet bouwen (wat Ajax en psv ook moesten) … maar aan de andere kant heb ik hem nooit gehoord over dat hij tijdens het wk 2 maanden de tijd extra heeft gehad tov Ajax en psv… omdat Feyenoord alleen alireza en szymanski op t wk had.

Overigens denk ik ook dat Feyenoord t wordt alleen moet Slot wel zijn eigenwijsheid loslaten. Slot blijft lang vasthouden aan inzichten (zie idrissi en alireza). Ik denk dat de keuze voor Zerrouki boven Timber hem duur kan komen te staan. Zerrouki is alles in 1 tempo. Timber maakt t spel wat dynamischer.

En mbt je andere reactie; wat heeft Steijn hier nou weer mee te maken?

5 augustus 2023 om 09:04

Combinatie Wieffer-Zerrouki is een mis match. Laat staan de wissels die Slot toepast. Timber is in mijn ogen ook een controlerende middenvelder. Dus geen diepgang op het midden. Maar de conclusie is dat het gewoon te matig was van Feyenoord kant

5 augustus 2023 om 09:11

Als Feyenoord met de winterstop op 6 punten staat, dan is de kans natuurlijk gewoon klein dat ze kampioen worden. En dan worden ze zeker niet fluitend kampioen

5 augustus 2023 om 09:32

Dan snap ik dat gezeur over Ajax ook niet! Die moeten bijna 11 nieuwe spelers inpassen… Maar daar hoor ik de Telegraaf niet over. Alleen maar negatief!

5 augustus 2023 om 10:04

Favoriet zijn ze als kampioen zeker, al probeert Slot dat op allerlei manieren af te zwakken, zoals het constant benoemen dat er spelers niet fit zijn of vertrokken. Dat fitheid (Gimenez) is eigenlijk wel een grappig punt, want dat is exact waar Ajax en PSV mee te maken kregen NA het WK. Feit is dat Slot nu voor de 4e keer niet weet te winnen van PSV, waarvan 2x ietwat gelukkig een gelijkspel eruit wist te slepen in De Kuip. Moet ook wel zeggen dat ik weer flashbacks kreeg toen het bord omhoog ging met 6 min blessuretijd… En als het gemis van de beste speler van de Eredivisie zo benadrukt wordt, mogen wij dan ook benoemen dat we in Gakpo en Xavi de enige echte MVP’s van de Eredivisie hebben verloren?

5 augustus 2023 om 10:24

Denk dat er meer wordt gedoeld op de opvolging hiervan. Jullie zijn Xavi kwijtgeraakt en hebben op die positie Lang terug, wij zijn Kokcu kwijtgeraakt en halen Zerrouki.

Als het nou daar bij bleef, maar wij zetten vervolgens Zerrouki op Wieffer’s vertrouwde stekkie en vragen van Wieffer om compleet anders te gaan spelen. Deze nieuwe speelwijze behelst een nieuwe rol voor zowel Wieffer als Santi, Santi die pas 45 minuten samen gespeeld met o.a. Stengs dusverre. De linie die afgelopen jaar by far onze allerbelangrijkste was is compleet ontregelt en amper op elkaar ingespeeld, waar PSV met Veerman en Sangaré waarschijnlijk het best gebalanceerde middenrif van Nederland heeft.

Wel mooi hoe verraderlijk de voetballerij kan zijn. Na Benfica was Feyenoord torenhoog favoriet, na een veredeld oefenpartijtje waarin je met 0-1 verliest is het meteen PSV haha. Feyenoord komt er wel, maar ik hoop dat ondertussen meerdere mensen het met me eens zijn dat Zerrouki het nooit was, is of zal worden en het gewoon beter is als we een creatieve 8 erbij halen óf Timber eindelijk eens de kans gaan geven op zijn echte positie. Kan die jongen ook eindelijk eens eerlijk beoordeeld worden.

Feyenoord heeft met het vertrek van Kokcu en Szymanszki een behoorlijke jas uitgedaan en dat gaan we niet één op één opvullen met onze oorlogskas - en Slot weet dat. Ik heb lang gedacht dat Timber het ontbrekende puzzelstukje zou worden, maar Slot lijkt totaal geen vertrouwen te hebben in Timber op 8. Jammer..

5 augustus 2023 om 10:54

@Zanazanyan, Noa Lang is de vervanger van Gakpo. De opvolger van Xavi moet nog komen en strijden voor zijn plek met Babadi.

5 augustus 2023 om 10:59

Ik zie Feyenoord ook nog wel als favoriet, maar die moeten ook nog wel de transfermarkt op.

Het was mijn eerste volledige pot van Feyenoord deze voorbereiding (ik dit potje persoonlijk als afsluiter van de voorbereiding), en er vallen mij wel een aantal zaken op;
- Wieffer en Zerrouki gaat niet samen; eigenlijk moet je een van de 2 opstellen. Teveel van hetzelfde. Wieffer komt nu gewoon niet in zijn kracht, kreeg hier een beetje Timber vibes van die Martinez niet meer naast zich had.
- Ze missen echt een spelmaker die dynamiek heeft, ongekend wat Bosz heeft kunnen doen met Veerman. Die speelde echt als Kokcu, uitzakken in de opbouw, spel maken, mee naar voren om daar ook regie te verzorgen. De man loopt enorm veel, werkt echt als een paard om overal spel te regisseren. Ajax heeft Van den Boomen, PSV Veerman en Feyenoord mist dat nu. Zonder dat profiel op het middenveld missen ze de controle op het middenveld en gaat dat pressing spel van Slot nooit goed uitgevoerd kunnen gaan worden. Dit wordt een probleem, zeker in de CL waar de tegenstanders nog beter zijn dan PSV gisteravond.

Dan PSV, ik vond de intensiteit die ze konden brengen echt uitstekend, Veerman als grote regisseur, Boscagli komt ook weer geweldig uit de verf. Babadi is geweldig diamant, maar ik snap wel dat ze daar een waar meer ervaren profiel willen. Ook moeten ze nog een RCV en een linksback. Pepi zat veel te jagen, maar aan de bal was ik nog niet echt overtuigd. Lang heeft zijn plek ook gevonden, uitstekend, daar is denk ik al genoeg over gezegd. Staat wel een team, en dat middenveld staat echt uitstekend. Ik was wel onder de indruk moet ik zeggen.

Vandaag Ajax, die trainen ook hard op intensiteit, die zullen nog wel met een peuterspeelzaal achterin spelen en dus wel verliezen, maar gaat mij meer om de rest van het spel. Ben benieuwd wat die qua intensiteit al kunnen brengen bijvoorbeeld. Als die de drie genoemde verdedigers kunnen vastleggen (ito, Sutalo en Medic) hebben die ook een heel aardig team.

5 augustus 2023 om 13:14

@FCKorsou Xavi is toch echt topscorer geworden op de linksbuiten positie bij PSV, niet op 10.

5 augustus 2023 om 17:09

@Zanazanyan Xavi moest noodgedwongen op de linksbuiten positie spelen aangezien Gakpo werd verkocht en Hazard meteen geblesseerd raakte. Gakpo is dus nooit vervangen, daar is Lang nu voor gekomen. De bedoeling is altijd geweest om Xavi op 10 te laten spelen en Lang op de LB.

6 augustus 2023 om 01:50

Kan de bedoeling zijn geweest, hij heeft er toch echt amper gespeeld en is topscorer geworden als linksbuiten. Lang is dan ook vervanger van Xavi in deze.

5 augustus 2023 om 08:47

Ach PSV was op een gegeven moment beter en Feyenoord kreeg er geen druk op. Zeker na wissel van Gimenez was het helemaal zoek. Er waren paar spelers die me goed opvielen bij PSV. Boscagli, Veerman Lang en Babadi jonge speler die veel beweegt. Volgens mij is PSV wel ready voor de voorrondes.

5 augustus 2023 om 09:02

PSV op een gegeven moment beter? Je bedoeld 80 procent van de wedstrijd. Feyenoord had de eerste 15 minuten wat in te brengen maar daarna was de wedstrijd volledig voor PSV. Gewoon terecht verloren door Feyenoord. Wat vrij opvallend is want ik denk dat iedereen had verwacht dat juist Feyenoord zo goed als compleet is voor het nieuwe seizoen. De reacties voor de wedstrijd waren ook duidelijk. Feyenoord zou dit met gemak winnen. Nou mooi niet dus.

5 augustus 2023 om 10:41

Ik snap nooit waarom men iets zegt om maar iets te zeggen. Als je de wedstrijd had gezien was de openingsfase juist voor PSV. Daarna herpakt Feyenoord en eindfase van 1e helft was weer voor PSV.

Reactie die ik had gelezen was van supporters van PSV. Een PSV supporter die Feyenoord al feliciteerde met een gemak 4-1. Een realistische supporter had gewoon gezegd dat het lastig zou worden. Bij Feyenoord zat grootste pijnpunt met middenveld dat te ver uit elkaar speelde. Aanval kwam alleen via counter. Gimenez zou niet helemaal fit zijn en 2e spits hadden we destijds niet. Hartman die ik wel goed vond, die heeft voorlopig niks te zoeken in PL. Bakayoko was gewoon veel beter en sneller. Ook jeugdspelers Babadi speelde heel soepel en Boscagli was verdedigend goed en opbouwend ook heel sterk. Met een sterke rcb zie ik ze wel ver komen.

Minteh heeft snelheid maar is nog te speels, van den belt zat er maar kort in maar die speelde niet geweldig. Timber speelde vrij anoniem. Dilrosun probeert in de paar min die hij krijgt te forceren. Met andere woorden middenveld moet de draai nog vinden en aanval moet ook nog wel veel beter.

5 augustus 2023 om 11:09

@mr_knowledge, ik vond dat Feyenoord de eerste 10-15min er nog grip op had, en sterk er steeds uitkwam via met name de passing van Stengs. Daarna hebben ze eigenlijk geen enkel moment echt druk kunnen houden op PSV, die er doorlopend eenvoudig onderuit speelde onder leiding van Veerman en Boscagli.

Het probleem voor Feyenoord op het middenveld is wel wat groter dan dat het middenveld wat ver uit elkaar speelt; er zit geen balans in. Er mist een echte regisseur zoals Kokcu dat kan, Van den Boomen deze voorbereiding dat doet bij Ajax en Veerman bij PSV. Een dergelijke speler moet Feyenoord echt nog gaan kopen, anders gaan ze in geen enkele grote wedstrijd succesvol dat hoge pressing spel succesvol kunnen spelen. Zerrouki en Wieffer is te veel van het zelfde, waardoor Wieffer ook niet meer in zijn kracht kan spelen.

Ik vond Hartman wel echt goed hoor, Bakayoko kwam er een paar keer door, maar is nog wel echt een halve jeugdspeler als Minteh, Paixao en Conceicao. Veel dreiging, maar nog te weinig volwassen in de keuzes op de beslissende momenten. Hartman zat er vaak goed kort op, werd een paar uitgespeeld, maar dat wordt iedere back tegen een echt goede dribbelaar. Zijn passing is ook echt goed geworden, vorig jaar vond ik dat hij nog veel mee hobbelde, vond de lof overdreven, maar echt grote stappen gezet. Geweldige speler die interessante kwaliteiten combineert. Die gaat een hele mooie toekomst tegemoet. Veel clubs zien dat, en proberen hem nu te halen voor dat die echt duur wordt.

5 augustus 2023 om 12:50

Hartman wordt telkens beter hé, maar focus moet toch wel blijven. Zeker als je naar Premier League wilt gaan. Bakayoko heeft misschien niet zo veel rendement maar dat komt wel goed met veel wedstrijden spelen.

Behalve middenveld, zie je ook voorin. Gimenez probeert het wel maar een spits kan niet zelf alles creeren en scoren. Paixao heeft wel potentie en komt er soms uit. Jahanbaks is een goede supersub, ik zie hem niet als basis. Dilrosun begon zo goed vorige jaar, snap niet dat hij blijft vertrouwen in zichzelf. Met Ivanusec en Ueada heb je al sterker kwaliteit voorin.

Middenveld moet je nu ook niemand meer halen: ik heb de wedstrijd nogmaals gezien. Ik denk dat Wieffer gewoon zijn oude rol moet blijven hanteren, daar is hij goed in. Zerrouki moet een tandje hoger of Timber (waar ik het had gehoopt).

5 augustus 2023 om 08:50

Boscagli vond ik ook heel goed, ook buiten zijn geniale pass bij de goal om. Man was rustig aan de bal en stond verdedigend zijn mannetje. Daar vanuit kon psv weer bouwen.

5 augustus 2023 om 09:08

Slot gaf een kraakheldere analyse waarom hij vond dat ze in het laatste half uur verloren hadden. Niks mis mee toch? Er waren ook dingen (de combi Wiefer en Zerrouki) waar hij een beetje omheen kletste, maar dat is logisch. Je gaat je nieuwe speler niet meteen een klap na geven. Het was een serieuze oefenpot he? Met je calimero..

5 augustus 2023 om 09:31

Precies, dit was de eerste serieuze wedstrijd. Geef Stengs en Zerrouki wat tijd.

5 augustus 2023 om 09:22

Wat een verschrikkelijk eng mannetje ben je toch.het afzeiken is weer begonnen. Leuke wedstrijd om het seizoen mee te starten.
Beloofd veel goeds

5 augustus 2023 om 10:21

Janken dat iemand aan het janken is. Goed gedaan shenkie

5 augustus 2023 om 10:27

Ik zou een keer wat afleveringen van Calimero kijken, dan snap je misschien wat Calimerogedrag is

5 augustus 2023 om 11:00

Calimero omdat hij verteld dat er eer aantal spelers niet bij waren? En de tegenstander een compliment geven.

5 augustus 2023 om 12:49

Dat er 4 spelers weg zijn en Gimenez nog niet fit was is toch ook gewoon de reden dat Feyenoord gisteren nog niet op het nivo van vorig seizoen was en dat is ook de reden dat ze van Psv verloren. Boscagli speelde inderdaad prima en Veerman óók

Ik blijf het een genot vinden om naar deze man te luisteren. Hij praat met respect over de tegenstander en is realistisch.

Joey was verreweg de beste van het veld. Liet Wieffer constant achter de feiten aanlopen en was constant aanspeelbaar met een snelle doorspeelpass. PSV speelde goed, Feyenoord kan dit gebruiken om in te zien dat het toch best een jas uit doet zonder Kokcu en als Gimenez en Stengs er uit gaan.

Dat is echt de fout die Feyenoord heeft gemaakt. Poleposition voor Veerman en laten schieten voor 500K oid. Geweldige middenvelder waar PSV veel plezier aan gaat beleven dit seizoen en een mooie transfersom na dit seizoen verwacht ik

5 augustus 2023 om 08:46

500k? Dat klopt niet.

5 augustus 2023 om 08:51

Ik denk dat ie bedoelt dat het verschil tussen vraag en aanbod 500k was. Dat men dus 500k extra had neer moeten leggen en dan was Veerman van Feyenoord geweest.

5 augustus 2023 om 08:50

Veerman wilde zelf naar PSV. Maar Slot gebruikt dit inderdaad wel om naar het management toe even te laten weten dat hij inderdaad graag Veerman erbij had gehad.

Vond PSV verassend goed als geheel spelen. Hij zal het vast eerder hebben geroepen, maar Bosz lijkt er zelf ook van te schrikken hoe snel de jongens zijn tactiek oppakken. Echter heb ik vaker gedacht dat we eindelijk een mooi seizoen tegemoet zouden gaan. Het probleem de laatste jaren is constant zijn. De tijd zal uitwijzen of we hierin ook stappen hebben gemaakt.

5 augustus 2023 om 09:04

Aan de andere kant verbaast t me niet dat spelers t zo snel opgepakt hebben, want veel spelers van t huidige team hebben onder Schmidt ook al flink druk moeten zetten tijdens de wedstrijden. In dat opzicht zal t voor veel spelers enigszins herkenbaar zijn en zullen ze weten wat er gevraagd wordt.

5 augustus 2023 om 09:47

Dat klopt, jaa al speelde die wel een ander soort voetbal. Met dat 442 en die trechter.

5 augustus 2023 om 10:50

Valt wel mee. De tien stond wat hoger en de buitenspelers iets minder diep. Maar verder is het wel hetzelfde qua formatie.

Feyenoord had toch de beste aankopen gedaan? Slot was toch geniaal? Feyenoord had toch het beste elftal voor het aankomende kampioenschap? Beide pootjes weer op de grond denk ik he.

5 augustus 2023 om 08:54

Wauw, allemaal gebaseerd op een veredeld oefenpotje. Het seizoen is nog niet eens officieel begonnen.

Wel geef ik aan dat Feyenoord echt niet zo sterk is als men doet voorkomen. Ja de verdediging is hetzelfde gebleven (voorlopig) en de aanval is met de Kroaat erbij echt goed. Maar het middenveld is echt 3 stappen achteruit gegaan. Dat was echt 1 van de sterkste punten vorig seizoen.

5 augustus 2023 om 09:07

Dit soort reacties moet je nu gewoon op je kin nemen. Het is de hele voorbereiding een en al hosanna met Feyenoord. Nu blijkt dat Feyenoord nog niet zo sterk is als gedacht. Het gemis van Kokcu is erg groot. Om dit nu af te wimpelen als veredeld oefenpotje.. Dat zeg je ook alleen maar omdat Feyenoord heeft verloren. Dit was een eerste krachtmeting en het is overduidelijk dat Feyenoord die Kroaat nodig heeft.

5 augustus 2023 om 09:11

De Johan Cruijff schaal is altijd al een veredeld oefenpotje geweest. Of je die nu wint of verliest.

5 augustus 2023 om 09:16

Was zo’n oefenpotje dat Bijlow in de laatste minuut nog mee naar voren gaat idd

5 augustus 2023 om 09:18

Het is gewoon een veredeld oefenpotje. Tuurlijk willen ze graag winnen, maar om hier nou alle verwachtingen op te zetten? Dat is gewoon overdreven.

5 augustus 2023 om 09:24

Veredeld oefenpotje kun je het noemen als het gaat om de belangrijkheid van de prijs misschien. Maar het is natuurlijk wel degelijk een eerste krachtmeting tussen 2 toppers, en wat dat betreft wel gewoon een goed meetpunt. Het zegt nog niet alles, maar het geeft inderdaad aan dat Feyenoord (nog) niet zo sterk is als velen deden vermoeden. En dat PSV er op dit moment juist beter uit ziet dan van tevoren leek.

5 augustus 2023 om 08:54

Als het 4 dagen geleden was geweest had iedereen geroepen: och het is nog voorbereiding, zegt nog niets. Eerste pannenkoeken zijn voor de kinderen. Er komt bij Feyenoord nog wel wat bij. En wat Slot allemaal kan met een vernieuwde selectie heeft hij al 2 seizoenen op rij laten zien, dus wat dat betreft heeft hij niets meer te bewijzen.

5 augustus 2023 om 09:04

Buiten dat ik Slot een ideale coach vind, doe je nu net alsof PSV 0-4 heeft gewonnen. In de eerste helft PSV bijna geen kans gehad en had Feyenoord best mogen scoren. Deze wedstrijden worden op details beslist.

Buiten dat vond ik psv wel goed spelen en het hoge druk zetten ging ook best aardig. Je zag wel dat Santi een paar keer er doorheen kwam. Een 100% fitte Santi is dan ook weg.

5 augustus 2023 om 09:19

Maximus psv was op de eerste 15 min na heer en meester in de kuip. Waar Psv het altijd moeilijk heeft. Ik vind het persoonlijk zeer knap. Psv oogde vorig seizoen vaak als los zand maar door Xavi werd er vaak veel verbloemd. Nu zag ik een team met automatismes waarbij ik alleen luuk en ramalho als disodanten zag lopen hoop dat bosz snel pepi brengt en een vervanger voor ramalho dan is de basis zo goed als klaar als niemand weggaat. Dan nog een paar leuke spelers erbij voor de 10 en cvm. Komt helemaal goed.

5 augustus 2023 om 09:32

Verdediging van PSV was gehele eerste helft zo lek als een mandje. Het was dat Feyenoord hier niet van profiteerde, maar Ramalho bleef telkens zo diep hangen dat hij wel 6 of 7 keer buitenspel ophief. Bijna elke bal over de flanken werd een gevaarlijke aanval voor Feyenoord. Het is leuk om mensen na te praten, maar PSV had echt niet zoveel overwicht als iedereen het wil doen lijken. Feyenoord moet gewoon met 2-0 de rust in gaan (kans Paixao en 3x uitbraak Gimenez).

5 augustus 2023 om 09:46

Inderdaad Magnet. Psv had misschien meer de bal in de eerste helft, maar iedereen lijkt te vergeten dat Feyenoord het gevaarlijkst was. Met 1 of 2 simpele passes was de verdediging van Psv volledig weg. Dat Feyenoord daarvan uiteindelijk niet weet te profiteren is zwak van Feyenoord, maar met een beetje meer scherpte had Feyenoord met minimaal 2-0 de rust ingegaan inderdaad. Ik vind dat Psv over de gehele wedstrijd verdiend heeft gewonnen, maar we moeten niet net doen alsof Feyenoord helemaal nergens was. Iets scherper in de eerste helft, en Feyenoord wint deze wedstrijd.

5 augustus 2023 om 10:03



De gevaarlijke momenten van Feyenoord kwamen vanuit de omschakeling, dit is een groot contrast met vorig seizoen waar Feyenoord vrijwel iedere wedstrijd dominant was en kansen voort kwamen uit pressing en goed voetbal vanuit het middenveld.
Nu werd het middenveld voor grote delen overklast doordat van PSV. Met het vertrek van Kokcu en Szymanski heeft Feyenoord een grote jas uitgedaan en is het maar de vraag of de aangetrokken spelers hetzelfde niveau gaan halen. Het middenveld Zerrouki Wieffer Strengs heeft op het eerste oog toch behoorlijk wat tekortkomingen .

5 augustus 2023 om 14:06

@040vaart: psv heer en meester? Ze waren in de 2e helft wel wat beter dan Feyenoord,maar de eerste helft was psv echt veruit de mindere. 2e helft waren ze beter en al helemaal toen Feyenoord moest wisselen en ze geen spits meer hadden en Stengs er óók uit ging.

5 augustus 2023 om 09:31

Onder de fans van Feyenoord hoor je dit echt niet hoor.
Misschien een paar popijopi's hier op het platform. Maar meeste Feyenoord fans zijn echt nog njet blij met de huidige selectie.

Middenveld, buitenspelers en de Rechtsback positie is echt nog zwaar ondermaats.

5 augustus 2023 om 09:40

Komt goed, soms is het goed om even pas op de plaats te doen om verder te groeien

5 augustus 2023 om 09:50

Precies. Las ook dat Feyenoord op 6 (en soms wel 9) posities een betere speler heeft staan dan PSV. En dat ze zeker Veerman niet in een Feyenoord schirt hoefden te zien want ze hadden Wieffer en Zerouki

5 augustus 2023 om 12:56

@achterman: die laatste verzin je,want er zijn echt maar een heel minimaal aantal supporters te vinden die blij zijn met Zerrouki.

5 augustus 2023 om 10:41

En das juist goed. Zweven laten we lekker aan anderen over.

5 augustus 2023 om 11:04

Tegen wie heb je het? Zou maar even een aantal wedstrijden afwachten. Kijken wie er nog vertrekken en erbij komen bij de clubs.

Ik vond beide ploegen niet heel verzorgd voetbal spelen het werd op een gegeven moment gewoon een flipperkast zonder enige rust op twee PSV spelers na Vreeman en Boscagli. Dit is begrijpelijk aangezien het de eerste wedstrijd is maar had van te voren verwacht dat Feyenoord een stuk verder zou zijn.

5 augustus 2023 om 09:05

Dat heeft er natuurlijk ook mee te maken dat beide teams vol druk zetten. Dan is er weinig tijd voor rust en krijg je inderdaad een flipperkast.

5 augustus 2023 om 09:15

Beiden wel heel aanvallend. Ik denk oprecht dat het een flinke strijd tussen Feyenoord en PSV gaat worden. En wellicht kan zelfs Ajax nog lang mee en dan heb je helemaal een mooi seizoen voor de top

5 augustus 2023 om 11:06

@Mangalista, nee Ajax is niets. Zo lek als een mandje en hebben op minimaal 5 posities versterking nodig. Vd Boomen heeft het geeneens gered in de eredivisie en de aankopen van Mislintat zijn weinig indrukwekkend. Steijn als coach is ook niets, leuk voor de subtop. Het gaat tussen feyenoord en PSV. Dus graag de focus op die twee, kan mislintat in de tussentijd rustig verder koken 😉

Als Koeman nu even meeluistert. Joey als bepalende middenvelder in oranje. Wellicht gaat hij er dan zelf opkomen geloven en nog meer investeren in zichzelf. Hele goede voetballer. Dribbelt zonder naar de bal te kijken. Prachtig inzicht en overzicht. Goede trap. Voor de echte top moet de snelheid omhoog denk ik.

5 augustus 2023 om 09:46

Probleem is denk ik dat je hem en Frenkie op dezelfde positie zou willen hebben. Beide hebben een breker naast zich nodig, zoals Sangare. Denk dat ze samen niet echt kunnen

5 augustus 2023 om 10:54

Verdedigend is Frenkie toch ook ijzersterk? En Veerman wordt daarin ook steeds sterker. Ik zie graag Nederland op balbezit spelen en kiezen voor dat soort spelers tov brekers zoals de Roon oid. Met Frenkie en Veerman op het middenveld, en dan Simons op 10, raak je de bal natuurlijk ook veel minder kwijt waardoor je minder vaak een breker nodig hebt. Dat moet wel kunnen, vooral als je wereldklasse cvs hebt die weten wanneer ze kunnen doorschuiven om counteraanvallen vroeg plat te leggen.

Met Sangaré en Veerman heeft PSV twee middenvelders die soms wat nonchalant ogen, maar zich moeiteloos een hoger niveau aanmeten als dat van hen gevraagd wordt. Viel me vorig seizoen al op in de topwedstrijden waar die twee steevast de besten waren. Hoop dat het duo nog een seizoen intact blijft en er nog een 10 wordt gehaald, dan heb je weer een prima middenveld

Werd hier door een aantal Feyenoorders nog voor de wedstrijd gezegd dat Veerman zou verzuipen als het tempo omhoog ging. Hahaha wat een grap. Die sprinte de Feyenoord aanvallers er nog uit in zijn verdedigende taken. Maar de Feyenoorders waren het erover eens dat ze liever Zeroukki hadden.

5 augustus 2023 om 10:57

Die Feyenoorders volgen PSV natuurlijk niet zo goed. Veerman is namelijk sinds zijn aankomst langzaam maar zeker steeds sterker geworden. Elke PSV fan ziet dat. Deze voorbereiding lijkt hij fysiek en verdedigend nóg een stap gezet te hebben. Hopelijk blijft hij dit volhouden en kunnen we veel van hem genieten dit seizoen, o.a. in de Champions League 😀

5 augustus 2023 om 14:09

Wat een complete onzin verkondig je hier. Werkelijk niemand wilde Zerrouki bij Feyenoord en al helemaal niet liever Zerrouki dan Veerman. Beetje populair doen met zelfverzonnen verhalen dit

5 augustus 2023 om 20:11

"werkelijk niemand wilde Zerrouki bij Feyenoord"

Lol dat is niet waar. Jullie trainer wilde hem zo graag dat ze zelfs in twee transferwindows een poging hebben gedaan om hem te halen en er daarna grof geld voor hebben betaald.

5 augustus 2023 om 15:02

Welke Feyenoorders hebben dat geroepen dan? Veerman krijgt terecht alle credits, ook van Feyenoord kant?

5 augustus 2023 om 20:10

Onder een ander topic waren er erg veel reacties van Feyenoorders die zeiden dat Feyenoord zeker op 6 posities (en sommige zeiden zelfs op 9 posities) een betere speler hadden bij PSV. Veerman was steeds een van die spelers die minder was dan de Feyenoorders Wieffer of Zerouki.

Dacht echt dat Feyenoord de bovenliggende partij zou zijn. Selectie meer bij elkaar gehouden en nog de zelfde trainer en al een aantal gewilde spelers gehaald. Een top voorbereiding en een thuis wedstrijd.

Maar PSV troefde Feyenoord in alles af. Hoop dat Slot door heeft dat Wieffer en Zerrouki niet beide achterin kunnen.

Jeetje wat probeert iedereen de stoelpoten van Feyenoord en Slot af te zagen joh. Alsof dit ene potje het seizoen al heeft beslist. Geef gewoon Bosz de credits voor gisteren, die heeft PSV geweldig neergezet. Slot krijgt Feyenoord ook echt wel aan de praat en blijft de favoriet.

Bijlow, Pedersen, Giminez, Wiefer, allemaal dikke onvoldoene!

PSV heeft gisteren verdient gewonnen en maakte een behoorlijke indruk. Feyenoord vond ik ook zo slecht nog niet, maar het middenveld werd overklast, iets wat vorig jaar niet gebeurde. Ik denk dat slot het nog wel naar zijn hand gaat zetten . Persoonlijk zou ik het zelf graag zo zien.
Stengs Gimenez paixao
Aankoop
Wieffer/zerrouki Timber.

Gefeliciteerd psv supporters.
Gefeliciteerd alle andere dat Feyenoord nu ineens een degradatie kandidaat is, er niets meer van kan en Slot ontslagen moet worden.
Zucht, het seizoen is net begonnen en Feyenoord heeft net zijn 2e wedstrijd met Stengs en Gimenez gespeeld en zoals Slot zegt nog een afwezige Geertruida. PSV was beter dan ik had verwacht maar het is niet dat Feyenoord van het kastje naar de muur is gespeeld. Ook vorig seizoen had Feyenoord moeite met en tegen PSV.

Ja. Zo'n speler hebben wij nou ook nodig bij Feyenoord. Een creatieve spelverdeler Niet de zoveelste stofzuiger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren