Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United

Laatste update:

De kans is aanwezig dat Erik ten Hag komend seizoen alsnog aan het roer staat bij Manchester United. The Athletic weet namelijk te melden dat de directie van de club komende week de tijd neemt om het seizoen te evalueren, voordat er een beslissing wordt genomen over de toekomst van Ten Hag. Van een definitief besluit, zoals eerder gemeld door Engelse media, is volgens The Athletic dus geen sprake.

Het ging in aanloop naar de FA Cup-finale van zaterdag tegen Manchester City bijna uitsluitend over de toekomst van Ten Hag. The Guardian schreef vrijdag namelijk dat Ten Hag, ongeacht het resultaat in de finale van het bekertoernooi, het veld moet ruimen.

Ten Hag en Manchester United maakten grote indruk in de finale, die tegen de meeste verwachtingen in met 2-1 werd gewonnen van de stadgenoot. Na afloop van de bekertriomf werd Ten Hag zoals verwacht gevraagd naar de geluiden over zijn toekomst.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De Haaksberger reageerde stellig. "Ik ben er niet mee bezig, we zitten in een project en we staan precies waar we willen staan. We zijn een team aan het bouwen voor de toekomst en dat gaat met ups en downs. En wat je ziet is dat het team zich aan het ontwikkelen is."

"Er is waarde in de ploeg, we hebben spelers met een groot potentieel en we winnen prijzen. Twee prijzen in twee jaar is niet slecht, maar we moeten doorgaan. Het moet beter, en als ze me niet meer willen, dan ga ik ergens anders naar toe om wedstrijden en prijzen te winnen, want dat is wat ik mijn hele carrière heb gedaan."

Hoe de toekomst van Ten Hag er ook uitziet, feit is dat de clubleiding al gesproken heeft met andere kandidaten. Onder hen Kieran McKenna, die Ipswich Town afgelopen seizoen naar de Premier League liet promoveren en ook op het lijstje staat bij onder meer Brighton & Hove Albion.

Een definitief besluit is er dus nog niet genomen. De clubleiding, onder leiding van mede-eigenaar Sir Jim Ratcliffe, wil komende week de tijd nemen om 'alle aspecten objectief te beoordelen'. Man United werd dit seizoen achtste in de Premier League en eindigde als laatste in een Champions League-groep met Bayern München, Galatasaray en FC Kopenhagen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, dat is me toch ook een poppenkast daar. Ten Hag zelf ook, die op de persconferentie zegt dat ze zijn waar ze willen zijn op dit moment. En dat is een positie in de eindstand vd PL buiten de plekken die recht geven op een Europese plek? Willen ze volgend seizoen dan richting de degradatiezone? Er zit toch totaal geen progressie in? En hoe zeer ik het Ten Hag ook gun, maar het werkt gewoon niet en het zou terecht zijn als ie er uit zou moeten.

26 mei 2024 om 00:03

Dat stukje is wel onzin idd, alsof je plan was om zo hoog mogelijk te eindigen vorig seizoen en nu een stap terug te doen.

26 mei 2024 om 08:11

Van plek CL voetbal naar plek acht. Lijkt me veel progressie idd. 😉

26 mei 2024 om 08:36

Hij verwoord zich niet altijd goed in het Engels, dat is inmiddels toch geen nieuws meer. Ten Hag noemde het seizoen ook shit en rubbish. De progressie zit vooral in de talenten die doorkomen en dat je een beter elftal hebt als iedereen fit is.

26 mei 2024 om 00:09

Dan heb jij niet goed geluisterd Formus. Of ik moet een ander moment voor me hebben. Excuses dan. Maar wat ik gezien heb is dat hij duidelijk zegt, dat ze nog ver weg zijn van hetgeen waar United hoort te zijn. Dit kost jaren en door oa goede aankopen te doen. Dat het spel zeker niet goed was dit seizoen, door de gegeven reden, maar uiteindelijk het wel gaat om de prijzen en die pakken ze nu. Dat heeft hij gezegd namelijk.Je ziet vandaag wat een fittere selectie kan. Dit was ook in de uitwedstrijd tegen Wolves te zien. De enige wedstrijd dat iedereen fit was. Met zulke momenten zie ik dan wel de progressie. Er is ook geen betere trainer beschikbaar op dit moment die het duidelijk beter zal doen. En vooral de United fans willen gewoon wel door met ten Hag en hebben er nog steeds vertrouwen in. Die ook de jeugd door laat komen, 3 finales haalt in 2 jaar tijd en 2 prijzen pakt. Dat is wel iets waar je op voor kan borduren en iets wat United ook graag wilt.

26 mei 2024 om 00:13

Ze hebben toch Europees voetbal nu? Er zit progressie in, op vlakken die jij misschien niet ziet. Dat kan zijn omgaan met tegenslagen, enkele spelers waar men op bouwt in de toekomst die vooruitgang laten zien, de jeugd die sterk op weg is, de zaken achter de schermen waaronder organisatie. Maar kennelijk concludeer jij op basis van korte artikelen op VZ.

26 mei 2024 om 08:04

Tangaroa, dat ze Europees voetbal hebben op basis van deze ene wedstrijd had net zo goed anders kunnen zijn natuurlijk (penalty wel/niet, bal onderkant lat erin ipv eruit van Haaland), dus daar kan je een seizoen niet op plannen. Progressie op t gebied van hoe om te gaan met tegenslagen? Ja, zo lust ik er ook nog een paar. Dus Ajax heeft misschien wel heel veel progressie getoond afgelopen jaar...... En ik baseer het niet op artikelen van VZ, ik baseer het op het voetbal dat United op de mat legt. En daar zit echt totaal geen progressie in. Het is los zand, er zit totaal geen lijn en structuur in. En dat is waar de voetballiefhebber naar kijkt lijkt me. En als hij zegt dat er progressie in zit en hij bedoelt daar mee in het omgaan met tegenslagen, dan moet ie snel een studie psychologie gaan doen ipv voetbaltrainer zijn. Een voetbaltrainer moet zorgen dat zijn ploeg resultaten haalt, het liefst met herkenbaar voetbal (en voor mij mooi, maar dat terzijde). Psychologen kunnen je prima leren hoe om te gaan met tegenslagen.

26 mei 2024 om 09:16

@formus, het is bijna onmogelijk om een herkenbaar systeem te implementeren als je vrijwel nooit de gewenste voetballers hiervoor tot je beschikking hebt gehad. Het was een seizoen vol tegenslagen met extreem veel blessures. Hier ga je wat makkelijk aan voorbij. Bij Ajax heeft Ten Hag bewezen met attractief en herkenbaar voetbal succesvol te zijn.

26 mei 2024 om 10:12

Dat is gewoon onzin. Een Ange heeft ook half zijn selectie gemist met momenten. Een Eddy Howe ook.

En die speelden gewoon goed voetbal hoor.

26 mei 2024 om 02:46

Als Arsenal of City zoveel blessures hadden gehad stond het er ook anders voor. Natuurlijk kon het beter buj United, maar hij heeft wel echt heel veel ellende gehad.

26 mei 2024 om 08:08

Blessures zijn vaak ook te wijten aan mentale weerbaarheid/gesteldheid. Hoe minder goed je in je vel zit, hoe meer blessures je krijgt/kan krijgen. Maar ook met die reservespelers moet het echt een stuk beter. Heb bv een wedstrijd tegen Crystal Palace gezien en dat was echt om te janken zo slecht. En de poppetjes die er stonden, waren bijna allemaal stuk voor stuk beter dan die van CP.

26 mei 2024 om 08:12

Veel te simpel gedacht Formus. Die spelers kunnen individueel wellicht beter zijn, wat ik van sommige echt betwijfel, maar spelers zonder ritme spelen ook vaak beneden hun kunnen.

En de blessures wijten aan Ten Hag door mentale weerbaarheid? Tja..

26 mei 2024 om 07:50

Ten Hag heeft gisteren in alle interviews ook minstens 10x aangegeven dat het seizoen niet goed was, dat dit United onwaardig was, en dat het veel beter moet. Die uitspraak doet hij in een bepaalde context maar hij verwoord het gewoon niet goed. Alleen de media pikken het op, knippen en verspreiden het. Lekker makkelijk. Ten Hag noemde het seizoen ook 'shit' waarna de Engelse natuurlijk verontschuldigen voor het taalgebruik.

Fergie won niks in zijn eerste 5 seizoenen. De andere 20 is geschiedenis

26 mei 2024 om 00:45

De eerste 5 ook

26 mei 2024 om 00:59

Correctie, eerste 4 zul je bedoelen!

26 mei 2024 om 09:16

Andere tijden en andere verwachtingen

26 mei 2024 om 10:29

Andere regels, ander geld.....eigenlijk ik was het hele voetbal anders toen dat hij begon.

Volgens mij weten ze gewoon geen goede kandidaat die hem zou moeten opvolgen. Misschien gewoon samen gaan zitten en dan kijken wat nodig is. Lijkt mij niet heel lastig, paar verdedigers goede aanvaller en middenvelder

25 mei 2024 om 23:55

Onana was ook geen succesverhaal dit seizoen....

25 mei 2024 om 23:57

Paar verdedigers, goed aanvallers en middenvelder. Zo’n beetje een hele elftal hahah. Nee maar is eigenlijk wel waar helaas

26 mei 2024 om 00:07

Je ziet gewoon dat ze 11 goede spelers hebben, maar de wissels zijn echt dramatisch. als je dan een seizoen hebt waarbij je te maken hebt met blessures en spelers die uit vorm zijn. Dan is wat hij gedaan heeft gewoon de de verwachting, zeker met een Newcastle en Aston Villa die een top seizoen draaien na enorme investeringen

26 mei 2024 om 00:13

Jep Martinez en Varane erbij en gelijk gaat het niveau stukken omhoog. Het is gewoon niet makkelijk om het hele jaar te spelen met Evans, Casemiro en Kambwala achterin. Net zoals het hele jaar zonder linksback waardoor Dalot, Wan-Bissaka en zelfs Amrabat daar hebben gespeeld. United moet echt hun breedte gaan versterken en dan kunnen ze echt wel weer meedraaien.

Geloof er weinig van. Dat interview van hem was ook erg matig… “When I arrived it was a mess” daar houden engelsen ook helemaal niet van. Gewoon niet chique en deed me zelfs aan van Gaal denken.

Erik heeft toch zelf een Antony, malacia, amrabat en hojland gehaald?

26 mei 2024 om 00:16

Antony heeft het prijskaartje tegenzitten, maar dat komt door het management die het zover heeft laten komen, malacia was prima maar is geblesseerd geraakt en kennelijk door fouten in herstel ernstig teruggevallen, amrabat heeft nooit in een draaiend team gevoetbald maar heeft laten zien in de laatste wedstrijden echt goed te zijn, hojlund is met plus 15 goals erg succesvol terwijl hij nauwelijks aanvoer heeft gehad.

26 mei 2024 om 00:22

Matig?? Heeft net de FAcup gewonnen en er worden alleen maar vragen gesteld over zijn toekomst. Geen 1 vraag over de wedstrijd, tactiek of bijvoorbeeld dat er 2 jeugdspelers de goals maakten.
Die Engelse journalisten zouden zich moeten schamen.

26 mei 2024 om 00:42

AFC-BusbyBabe, Tjah en hoe komt dat dat men juist daarover spreekt? Prestaties in de competitie waren zwaar ondermaats dit seizoen, voetballend was het ook erg slecht. Je wint nu een beker, dat is zeker mooi maar dat poetst niet een matig seizoen in de competitie weg.

Volgens mij was het the Guardian die over zijn ontslag berichtte, dat is niet de minste krant. Maar goed we zullen zien, ik vraag me af wie een geschikte kandidaat zou zijn. Veel mensen zijn al van stoeltje gewisseld of zitten juist net comfortabel. Daarbij is de aantrekkingskracht van United momenteel niet erg groot lijkt me, zeker als je ergens al redelijk goed zit.

26 mei 2024 om 01:02

Dat er eens een keer vragen gesteld worden begrijp ik ook wel. Maar dat dst gelijk op de persconferentie na een gewonnen FAcup gebeurd en dan niet eens 1 vraag te stellen over de wedstrijd is toch wel schrijnend vind je niet? Het zal dan waarschijnlijk tussen Tuchel en Mckenna gaan. Duidelijk niet beter en moet er weer een heel nieuw proces aan gaan met middelmaat die weer een jaartje langen mogen blijven hangen.

26 mei 2024 om 08:20

Ze begonnen toch op diverse interviews met felicitaties en job well done? Of is dat niet zo?

Vervolgens zijn zijn antwoorden gewoon matig ja. Dat het een puinhoop was, “dan ga ik verder met prijzen pakken, wat ik bij al mijn andere clubs heb gedaan”, kom op. Dit is behoorlijk matig.

26 mei 2024 om 08:31

Hij werd in meerdere interviews respectloos benaderd en vecht een beetje terug. Niet gek na alle shit die hij over zich heen heeft gekregen. Hij leek ook 'dronken' te zijn (niet letterlijk) na de overwinning, waarschijnlijk vanwege de ontlading van alle stress. Ik vond hem juist sterk en strijdlustig

26 mei 2024 om 09:57

Moest er nog eens bijkomen als ze dat deden nadat net een FA Cup hebt gewonnen. Dat.maakt dus alles goed voor jou omdat ze hem gefeliciteerd hadden Maar wat ik al eerder zei, waren er verder geen vragen over de wedstrijd en de manier van spelen en bepaalde spelers die uitgelicht konden worden. Niet 1 vraag erover!! Dan kun je zulke en strijdvaardige reacties verwachten van ten Hag. En ja...het was een puinhoop toen ten Hag kwam. Toen liepen er nog spelers rond als een Sancho Ronaldo en Pogba.

Tsja, ik weet het nu nog steeds niet. Zo lang er geen officiële mededeling is neem ik aan dat hij blijft, maar gied, dit seizoen was wel erg slecht.

Maar se speculaties ben ik wel een beetje klaar mee.

26 mei 2024 om 00:13

Vanuit United doen ze er ook niks aan om iets naar buiten te brengen dat ze hem willen behouden. Dan bmijf je speculaties houden.

Het mooie ervan is dat dit al heel jaar lang aan toe gaat. Over Chelsea en Newcastle werd nooit gesproken of gespeculeerd over ontslag. De rest weten we

26 mei 2024 om 09:48

Ten Hag heeft gewoon nog een contract van een jaar, dus United hoeft ook helemaal niks naar buiten te brengen.
De media begint wat te roepen en dan zou een club zich opeens gaan moeten verdedigen tegen die uitspraak.
We zullen het alleen horen als hij ontslagen wordt, en anders gaan we gewoon de zomer in en zien we hem vanzelf weer terug in de voorbereiding.

26 mei 2024 om 10:02

Dat is ook zo.Want anders kun je bij United elke week een bericht naar buiten brengen.Maar ga ervanuit dat deze keuze allang gemaakt is en niet dat ze nu pas gaan bespreken of ze verder willen met ten Hag. Het seizoen is nu voorbij dus kan de keuze gemaakt worden. Denk dat bepaalde aankopen en mogelijk vertrekkende spelers ook wel willen weten wat United doet met de trainer. Een beetje steun betuigen mag wel imo. Ik zou het juist vinden als ze vandaag of morgen iets naar buiten brengen.

26 mei 2024 om 13:57

Ik neem ook aan dat die keuze al gemaakt is. Maar misschien weten de mensen intern dat er niks aan de hand is. Als je nu gaat reageren, ga je mee in de media onzin.
Van alles wat ik Ten Hag hoor zeggen in interviews, hoor ik alleen maar dat hij en het bestuur op één lijn zitten en dat hij, zover hij weet, gewoon volgend seizoen nog manager is. Er zou vaak genoeg naar hem uitgesproken zijn dat ze vertrouwen in hem hebben.

Gewoon lekker behouden. Ten Hag hoeft dit keer geen technisch directeur meer te spelen met de nieuwe mensen die het nieuwe bestuur hebben aangetrokken. En met een fatsoenlijk verdedigingsduo kan United toch wel prima weerstand bieden. Ook gaat een project met pieken en dalen, vooral bij United. Ook zijn de namen die genoemd worden in de media zoals Mckenna, Southgate en Tuchel nou niet namen waar je zo blij van wordt. Anders begin je weer dezelfde cyclus. Opnieuw beginnen zou ook weer triest zijn met die kandidaten.



Ik zie het niet gebeuren, hij heeft toch een dramatisch seizoen gedraaid.
Geen Europees voetbal, voor het eerst een negatief overall doelsaldo (teruggekeken tot 92/93), een flinke zak geld uitgegeven waar je verlies op gaat maken. Er zijn trainers voor minder weggestuurd daar.

26 mei 2024 om 00:27

En toch heeft ie europees voetbal en een prijs te pakken. Hij laat de jeugd doorbreken, dat is altijd goed. Daarnaast roept ie al het hele jaar om de blessures, en nu heeft ie een keer een goed elftal winnen ze direct van city, dat sterkt zn punt ook. Gewoon hem niet verantwoordelijk meer laten zijn voor de aankopen en grondig naar de medische staf kijken. Gaat goed komen met Erik bij United.

Soms denk ik wel eens bij mijzelf dat journalist zijn een mooi beroep is. Je kan wat bedenken, je zet het op papier, en je publiceert het.
Zoals gisteren een artikel dat Ten Hag zijn laatste wedstrijd tegen City zou spelen of het nou wel of niet winst zou zijn.
Nu weer een verhaal dat hij mogelijk toch wel mag blijven. Ik zou ook zo mijn geld wel willen verdienen op het werk, alles puur op speculaties doen.
Lachwekkend.

Ten hag had gewoon pech met blessures, als de ene topspeler geblesseerd was, was er geen juiste vervanging

Het zal eeuwen duren voordat man united zich kan meten met de topploegen in de wereld, als ze bij elke slecht seizoen trainers ontslaan, want dan moet je alweer van voorafaan beginnen, andere filosofie andere speelwijzr etc ga zo maar door...ze moeten gewoon vertrouwen houden in ten hag die heeft bewezen bij ajax dat hij het kan als hij de juiste kwaliteit in selectie heeft

Kortom, alle media l*llen maar wat..
Ik vind het dan toch merkwaardig dat de Telegraph zo stellig geweest is over zijn definitieve ontslag. INEOS houdt de kaarten alsnog dicht voor de borst.

26 mei 2024 om 01:43

The guardian was dat. En ondanks dat deze twee verhalen nier allebei tegelijk waar kunnen zijn betekent dat niet dat "alle media maar wat l*llen".

Meer dan 45 individuele blessure’s dit seizoen en toch nog een (grote) prijs winnen.

Geen enkele andere coach in de geschiedenis van voetbal was dit seizoen met dezelfde team en dezelfde stroom aan blessure’s in de top 4 geëindigd. Geen enkele andere ploeg in Europa was zo erg geteisterd door blessures als Man U.

Vaak hoor je dat grote ploegen zoals United gewoon moeten kunnen presteren ondanks de blessures. Sorry maar nee, niets kon verder van de waarheid liggen.

Als Real Madrid het grootste gedeelte van het seizoen zonder Rudiger, Kroos, Vinicius, Bellingham, Nacho, Alaba, Tchouaméni en Mendy moest spelen waren ze in de groepsfase van de CL eruit gevlogen en derde of vierde geëindigd in La Liga.

Heel veel mensen vergeten wat voor een impact 45(!) individuele blessure gevallen van belangrijke spelers op cruciale posities heeft.

26 mei 2024 om 01:13

Je zet “grote” tussen haakjes. In mijn jeugd (jaartje of 20 geleden) was de FA Cup bijna net zoveel waard als het kampioenschap. Het enige bekertoernooi van Europa waar echt extreem veel waarde aanzat.

26 mei 2024 om 09:18

Ja daar heb je zeker een punt! Het was ook eigenlijk niet mijn intentie om de waarde van de FA cup winst te verbloemen. Absoluut een grote prijs.

Ik zou hem gewoon houden en dit seizoen bestempelen als een freak year met al die blessures. Goede TD ernaast (dat is wel cruciaal) en doorbouwen, in plaats van weer een hele nieuwe cyclus te beginnen. Ten Hag heeft als coach weinig spatjes en heeft bewezen heel goed te kunnen functioneren in een driehoek samen met een TD en AD . Daarin is hij een teamplayer die constructief denkt. Een stabiele factor, en dat heeft United nodig.

Een nieuwe topcoach wil ook weer een flinke vinger in de pap en zo begin je weer opnieuw. Coaches die dat niet willen/hoeven (omdat ze de status niet hebben) zijn niet beter dan Ten Hag. De rust bewaren is nu het belangrijkste. Want er komt echt, echt, echt(!) niemand met een toverstokje zwaaien om dit jarenlang gemismanagede United plotsklaps kampioenskandidaat te maken.

26 mei 2024 om 02:00

Ben dat helemaal met je eens. Ten Hag is communicatief, zeker naar Engelse maatstaven, een beetje een koekenbakker maar je maakt mij niet wijs dat het een slechte trainer is. En dan ontsla je hem? En dan? Kun je wéér iemand aanstellen die van voren af aan moet beginnen. Ergens geloof ik wel in zijn project.

Geef hem twee goede centrale verdedigers erbij, zodat hij daar niet meer in de problemen komt en z'n tactiek werkt gewoon. Het grote verschil vandaag was Martinez en Varane.

Louis van Gaal won de FA cup en werd vervolgens ontslagen. 8 jaar geen successen en 8 jaar klagen en schelden. En nu gaan ze tegen beter weten in opnieuw dezelfde fout maken? Bijzonder slim …

Dus men vergeet dat hij 14 keer heeft verloren in de competitie en enorm veel tegendoelpunten heeft geïncasseerd. Man United dat al meerdere decennia nog nooit zo heeft gepresteerd en omdat hij won van een half dronken City in de Fa cup mag ie blijven!
Van mij mag ie blijf, graag zelfs. Maar wel absurd dat men opeens niet meer kritisch is

26 mei 2024 om 08:28

Het United dat ten Hag overnam haalde 58 punten. Niet zo overdrijven dus. En een FA cup win je niet over 1 wedstrijd, er is bijvoorbeeld tegen Liverpool gewonnen. Je eigen club, onder de huidige manager, werd zelf ook 2x 8e. Fijn dat hij van jou mag blijven. En iedereen is kritisch, inclusief ten Hag.

26 mei 2024 om 10:17

Je eigen club heeft zelfs jarenlang met Arteta mogen aanmodderen. Iedereen wou hem eruit na 2-3 jaar maar het bestuur van Arsenal bleef stevig in hun schoenen en uiteindelijk plukte het de vruchten uit vorig seizoen. En ook dit seizoen heeft Arsenal stabiel gepresteerd in de Premier League. Een project gaat met pieken en dalen. Zeker bij een club als United. Daarnaast zijn de namen in de media nou niet zo heel indrukwekkend met Mckenna, Tuchel en Southgate.

Gewoon nog even aanblijven, wel met clubs praten. Als er wat voorbij komt, snel er van door gaan en Man U ontgoocheld achterlaten.

Akelige club, Ten Hag verdient beter.

Welke coaches zijn beschikbaar en significant beter dan Ten Hag. Ik zie weinig opties voor United. Als bijvoorbeeld Klopp of een andere top coach de coach zou willen worden, dan heb je nog een goede reden om wellicht Ten Hag te ontslaan. Als je de beelden ziet ligt Ten Hag ook nog gewoon goed bij de spelers.

26 mei 2024 om 09:08

Tuchel. Een malloot maar een antwoord op jouw vraag.

26 mei 2024 om 11:50

Goede knock-out trainer, maar in competitie verband valt het ook wel vies tegen. Ging Weg bij PSG nadat het erop leek dat ze de titel zouden weggeven en dat gebeurde uiteindelijk ook ten koste van Lille. Bij Bayern vorig jaar mazzel gehad dat Dortmund het verpestte en nu dit jaar weer geen titel. Ook bij Chelsea waren de eindklasseringen niet binnen de top-2.

Die Ten Hag haat hier blijf ik bizar vinden. Ik vind dat hij naar omstandigheden helemaal niet zo slecht heeft gepresteerd.

Ik blijf hem een toptrainer vinden. Als United hem eruit wil knikkeren gaat hij dit een bij een andere topclub wel bewijzen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren