Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Anton Gaaei noemt twee teamgenoten bij Ajax die hem volop steunen

Laatste update:

Anton Gaaei gaat door een moeilijke periode bij Ajax, zo erkent hij in een video-item op de officiële kanalen. Onlangs moest hij een harde tik incasseren in het Eredivisie-duel met AZ, toen hij vroegtijdig naar de kant werd gehaald. Hij verwijderde direct zijn publicaties op Instagram om niet in nog meer negativiteit te belanden.

“Alles gebeurt met een reden”, vertelt Gaaei in het openhartige interview. “Natuurlijk had ik liever niet zo'n moeilijke periode gehad. Maar uiteindelijk maken lastige tijden mij alleen maar sterker. Zolang ik nederig blijf en elke dag hard blijf werken zoals ik nu doe, komen mijn kansen weer.”

“Natuurlijk had ik een rotgevoel na de wissel tegen AZ, ook omdat het de tweede keer was. Ook al maakte ik fouten die wedstrijd, ik deed aanvallend ook een paar goede dingen. Het kwam hard bij me aan, maar de trainer legde me daarna uit waarom hij het had gedaan. Gelukkig heb ik er met hem over kunnen praten.”

Direct na de wissel besloot Gaaei al zijn foto’s op Instagram op niet zichtbaar te zetten. Dat had een duidelijke reden, zo geeft hij nu aan. “Ik had nog niks gelezen, maar ik zag dat er veel reacties bij mijn foto's stonden.”

“Toen heb ik besloten om alles weg te halen, omdat ik wist dat het geen leuke berichten zouden zijn. Ik heb alles gedeactiveerd, maar niet permanent verwijderd. Ik wilde gewoon niet negatief beïnvloed worden.”

Verder kon Gaaei wel rekenen op veel steun van enkele ploeggenoten. “Sivert Mannsverk en een paar andere spelers kwamen naar me toe en lieten weten dat ze er voor mij waren. Dat was heel aardig van ze. Vooral met Mannsverk praat ik vaak.”

Ook Henderson sprak bemoedigende woorden uit tegenover Gaaei. “Hij zei dat ik een goede speler ben, maar dat ik mijn zelfvertrouwen terug moet vinden. Het gaat allemaal om zelfvertrouwen en dat is wat ik nu nodig heb. Ik moet blijven lachen en niet opgeven. Ik ben blij dat mensen om mij heen en bij de club mij veel steun bieden”, aldus de rechtsback van Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je bent gewoon van het niveau Telstar. Daar is niks mis mee en kan je zelf ook niet zoveel aan doen. Gewoon je afkoop meepakken en een transfer maken naar een club waar je qua niveau mee kan.

20 maart 2024 om 00:10

En toch heeft die jongen ook in jeugd elftallen van Denemarken gezeten.Dat het bij Ajax niet lukt, wil niet automatisch zeggen dat hij er niks van kan. Hij zal niet de eerste speler zijn die na een ongelukkige periode alsnog de weg omhoog inzet.Zo'n Zinchencko kreeg niet veel speelminuten bij psv (weliswaar als huur speler), maar haakt vervolgens aan bij City en bij Arsenal.

20 maart 2024 om 07:38

Hij kan er echt heelmeesters geen klote van! Alle argumenten over jeugdelftallen ten spijt. Het inderdaad niveau Telstar, op zijn hoogst.

20 maart 2024 om 07:58

Ook pas sinds eind 2022 in O21 waarvan 3 interlands en 6 oefenwedstrijden.

A. Salah-Eddine en S. Hansen e.d. zitten ook bij O21 van Oranje, maar zijn toch ook niet goed genoeg voor de traditionele top 3.

Gaaie is niet veel slechter dan Pedersen toentertijd bij ons. Allebei veel drang naar voren. Pedersen verdedigend sterker (blijft beter in positie), Gaaie een betere voorzet.

20 maart 2024 om 07:58

@Jaakke,

Als je ziet hoeveel fouten Gooijer maakt en hoe lang iedereen al klaagt over Rensch. Alleen mogen die twee week in week uit blijven staan.

Schip maakt dezelfde fouten als Steijn, teveel rouleren, geen vastigheden, spelers slachtofferen etc etc.

Hoeveel wedstrijden hebben we dit seizoen met dezelfde vier (of vijf) spelers achterin gestaan om wat vertrouwen/vastigheden en looplijnen te creeeren?

Verassing: nul

20 maart 2024 om 08:29

Er zit nogal wat tussen niet goed genoeg voor de top 3 en er helemaal niks van kunnen..Zijn zelfvertrouwen en ook dat van Sutalo is al sinds de eerste paar wedstrijden tot het 0 punt gedaald, daarbij wordt er, zoals Bergkamp ook aangeeft, veel te veel gewisseld waardoor er geen vastigheid en automatismen ontstaan.

20 maart 2024 om 08:43

Grappig, dat werd in het eerste jaar van Schone ook gezegd

20 maart 2024 om 09:09

Je hebt gelijk Fr010frdam.
Mensen schreeuwen zo lekker makkelijk van dat populistisch geneuzel. "niveau Telstar" doet het goed voor de bühne.
Natuurlijk heeft Gaaei geen beste periode, maar om al direct te blaten dat hij er niets van kan slaat nergens op. Je hebt genoeg voorbeelden van spelers die wat meer tijd nodig hebben of gewoon niet in het systeem passen. Daarbij komt ook nog eens dat de rest van het team wel een geoliede machine is......

20 maart 2024 om 09:10

Met al die rode kaarten en blessures moet hij wel rouleren. Tel daarbij op het gebrek aan kwaliteit en de persoonlijke fouten en de trainers moeten wel veel wisselen. Deze spelers hebben niet de kwaliteit waardoor ze op hun tenen moeten lopen. En dat kan best eventjes maar niet te lang en dan maken ze fouten.

Dat ligt niet aan de trainers, maar aan jouw held Mislintat die zowel Steijn als van Schip met deze drama selectie hebben opgezadeld.

20 maart 2024 om 09:24

Zelfvertrouwen doet zoveel voor de kwaliteit, zelfvertrouwen laat je hard werken en je maakt minder fouten. Juist als een speler een keer een persoonlijke fout maakt, moet hij wel het vertrouwen blijven voelen. Kan natuurlijk niet keer op keer, maar meteen je spelers afvallen en wisselen doet het zelfvertrouwen geen goed.

20 maart 2024 om 09:35

Het is gewoon een speler (zoals velen) die niet bij Ajax past. Hij komt van Viborg, een kleinere club uit Denemarken. Hij heeft nooit hoeven domineren in kleine ruimtes maar kreeg alle vrijheid en ruimte op rechts. Daarvoor heb je je voetballende kwaliteiten minder nodig

20 maart 2024 om 10:24

@burdym

Trainers als Ten Hag, Slot, Bosz. Maar ook Guardiola, Zidane, Ancelotti etc etc hebben allemaal 1 ding gemeen. Ze creeeren een basis opstelling en daar word weinig aan gesleuteld. En gedurende het seizoen gaan die ploegen allemaal beter en beter voetballen over het algemeen.

De kunst als manager is om juist iemand niet direct te slachtofferen na persoonlijke fouten. De fouten zijn al gemaakt, dus iets repareren doe je niet, het gaat alleen maar circulerend naar beneden.

Je mag van de spelers vinden wat je wil, en mij ook persoonlijk aanvallen, dat is jou keuze. En dat Ajax er tegen Villa (goed spelende nummer 4 PL) af gaat mag je ook wat van vinden.

Alleen stellen dat de selectie niet goed genoeg is om minimaal 3e te worden, dat ligt toch echt aan de trainer:

Twente speelt met: (en hebben er 25 tegen)
Sampsted (komt van Bodo Glimt)
Propper (komt van Heracles)
Small (komt van Volendam)
Hilgers (komt uit de jeugd)

AZ speelt met: en hebben er 23 tegen
Sagawara
Wolf (komt van SK Brann)
Penetra (komt van FC Famalicao)
Bazoer (komt van Vitesse)

Hoe kan het dat deze clubs (en de nummers 6 t/m 10) er allemaal minder tegen krijgen dan Ajax waar diverse spelers basis staan die zichzelf op veel hogere niveau's bewezen hebben?

20 maart 2024 om 06:53

Je kan het ook anders zien. Toch nog 2 mensen van 39 eerste elftal spelers.

Ik gun het hem ook zo erg, gaat altijd vol voor onze club, voetballen kan hij alleen niet echt. In ieder geval niet wat Ajax na moet streven, ik zou hem een jaartje verhuren volgend jaar.

20 maart 2024 om 07:06

Het is fijn om bij hem te zien dat het hem allemaal wel wat uitmaakt. Dit in tegenstelling tot Sutalo en Sosa, waarbij het lijkt alsof niks hij echt boeit. Wat zijn dat karakterloze personen zeg.

20 maart 2024 om 07:56

Precies dit. Mentaal en helemaal qua inzet is dit echt top niveau, qua voetbal is het echt bagger. Als alle 12 aankopen dezelfde mentaliteit en instelling hadden stond ajax er wat beter voor. Helaas heeft het merendeel dit juist niet. Wat wel opmerkelijk is, aangezien Mislintat hard riep daar wel op te scouten en dat, dat zwaar mee woog......

20 maart 2024 om 08:06

Maar het niveau wat jullie als fan nastreven is vaak niet realistisch. Dest was niet goed genoeg, Mazaroui was een tijd lang niet goed genoeg, daarvoor had je Teze geloof ik. Van der Wiel was men wel redelijk tevreden dacht ik, maar hij kreeg wel veel kritiek op zijn balletjes terug en breed. Zelfs Veltman had de nodige kritiek. Nu verlangt het gros naar Dest, maar van de zomer waren de meeste Ajacieden tegen zijn terugkomst.

Bij Gaaie begrijp ik de kritiek. Maar die jongen speelt pas een paar jaar als RV (was in de jeugd een aanvaller) en is veels te vroeg naar Ajax gehaald. Die had eerst 2 jaar bij Utrecht moeten spelen of zo.

Tsja, soms werken zulke waardeloze momenten juist om sterker terug te komen en als team samen tegen de wereld fantastisch in vorm te komen. Zo gebruikte Van Gaal juist altijd de media als vijand om een teamgevoel te creëeren. Ik heb alleen niet het idee dat het dit seizoen nog bij Ajax gaat gebeuren.

Hij kan zelf ook niks aan doen dat hij niet eens NEC niveau is (ik hoef hem niet) Schuld van Mislntat . Wel heel sneu voor die jongen, echt goede mentale ondersteuning nodig.

Die kerel kan je volgend seizoen beter verhuren en kijken of die zich dan ontwikkeld in met name het verdedigende aspect. Gaaei geeft altijd wel alles op het veld dus dat kan je hem niet verwijten. Alleen hij komt gewoon kwaliteit tekort en ook omgaan met de druk is voor hem nog moeilijk. Een jaartje ervaring ergens anders zou de perfecte oplossing voor hem zijn.

1 van de weinige die er gewoon alles aan probeert te doen. Aan zijn instelling ligt het niet !

Zo dachten velen ook over Calvin Bassey, kan er helemaal niks van en Ajax onwaardig. Speelde vervolgens een super sterke AfrikaCup en is dit seizoen niet weg te denken uit de basis van Fulham. Ik denk dat die Gaaei echt wel kan voetballen, helaas niet bij Ajax.

Een winnaar zonder veel kwaliteiten helaas. Hopelijk kan hij zich de komende jaren verbeteren.

Het is in ieder geval niet Van 't Schip. Als je hem eerst voor de rust wisselt en hem ineens weer in de basis ziet staan daarna, geef je wel gemixte signalen af. Zeker als deze 2 gebeurtenissen zo relatief kort op elkaar hebben plaatsgevonden.

20 maart 2024 om 08:06

Tja Gooijer en Rensch waren beide niet beschikbaar, wie ga je anders rechtsback zetten dan? Ik ben geen fan van Schip, maar dat heeft weinig met gemixte signalen te maken.

20 maart 2024 om 08:23

van t Schip heeft er een problemen mee op spelers op rare positis te zetten. Hlynsson en Taylor bijvoorbeeld? En lekker Forbs op d bank laten zitten. van t Schip is gewoon heel raar bezig. Gaeei heeft echt een doorzettingsvermogens en de wil om te winnen. Heeft aardig wat zooi over zich heen gekregen en niemand bij Ajax die m echt beschermd. Hopelijk bewijst hij iedereen weet hij kan en laat hij snel een stijgende lijn zien.

Vind het niet helemaal eerlijk hoe hij behandeld is de afgelopen keer tegen AZ. Balverlies op de helft van de tegenstander en gelijk moeten wisselen.Dan zie ik een Gooijer stuntelen, balverlies op eigen helft waaruit een kans komt en die mag blijven staan in eerste instantie. Ik vind Gaaei niet eens de slechtste back in de selectie, en hij zet zich altijd 100% in.

20 maart 2024 om 08:26

Mee eens, sommige spelers mogen echt week in en week uit aankloten en anderen worden zonder pardoes aan de kant gezet. Ik vind dat Gaeei echt goed met dit alles omgaat, respect voor. Hij zeurt niet, maar knokt voor wat hij waard is.

Gaeei is geen topper, maar ik heb het al eerder gezegd. De technische staf stuntelt continu en dat helpt de selectie niet verder, maar haalt het juist verder onderuit. Dit Ajax heeft geen top selectie, maar moet met een fatsoenlijke coach echt veel beter kunnen hoor. Bepaalde spelers spelen gewoon echt zonder vertrouwen en dat is zonde, zit dan gewoon veel meer in.

Hij heeft een aantal cruciale fouten gemaakt, maar naar mijn idee veel te hard aangepakt, vooral als je vergelijkt wat er nog meer staat. Werd een Gooijer uitgefloten toen hij enorm liep te stuntelen tegen Fortuna? En dan heb ik het nog niet eens over Rensch, één van de slechtste verdedigers van Ajax in jaren, loopt altijd te slapen en stapelt fout op fout maar ho ho, laten we makkelijk op een Mislintat aankoop afgeven.

Gek genoeg denk ik dat dit de beste rechtsback van ajax is. Rensch op rechtsback is helemaal niks en Gooijer zou bij fc den Bosch nog niet in de basis staan. Geef deze jongen wat vertrouwen en ik zie er een oke back in. Veel inzet wil er alles voor doen en kan aanvallend een steentje bijbrengen. Sowieso moet ajax wel dingen veranderen, maar kijk naar conceicao die bij Porto goed speelt. Sommige jongens moet ajax iets langer de kans geven Mannsverk, Sosa, Forbs , Sutalo en Gaaei wil ik nog wel een jaartje zien. Avilla Tahirovic en Akpom zou ik verkopen en Mikautadze verhuren in de eredivisie. Dan zie je hoe goed die is, is die niet goed genoeg zal die nog steeds wat goaltjes maken en kun je hem alsnog verkopen.

20 maart 2024 om 15:13

Gaaei is echt veel minder dan Rensch. Gaaei kan niet mee in het positiespel, zijn voorzetten komen vrijwel nooit aan en verdedigen kan hij al helemaal niet. Gooijer heeft ook meer potentie dan Gaaei (maar is eigenlijk een centrale verdediger).

Behouden als 2e keuze en laten ontwikkelen of verhuren, deze jongen en bijvoorbeeld Tahirovic zou ik niet verkopen. Vind hem echt niet minder dan Rensch of Gooijer en qua mentaliteit lopen die echt nog 4 niveaus achter op deze Gaaei.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren