Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Analisten fileren Frank de Boer na ‘Advocaatje’: ‘Een statuswissel’

Laatste update:

Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder en Pierre van Hooijdonk snappen niets van de keuze van Frank de Boer om Donyell Malen in de achtste finale tegen Tsjechië (0-2 verlies) naar de kant te halen ten faveure van Quincy Promes na de rode kaart van Matthijs de Ligt. De oud-internationals zijn het erover eens dat Oranje door het ijs zakte tegen de Tsjechen. Desondanks was de wissel van Malen tien minuten na rust onderwerp van gesprek.

“Die wissel… Ik had nóóit Malen eraf gehaald”, zei Sneijder direct na afloop bij de NOS. Van der Vaart kan ook geen begrip opbrengen voor de wissel. “Dan ben je coach en krijgt een speler een rode kaart, dat is gewoon vervelend. Dan breng je Promes en haal je je gevaarlijkste man eraf. Zit er dan niemand op de bank die zegt: zullen we het niet doen? Zullen we Memphis op links en Malen in het centrum houden?”

Van Hooijdonk sluit zich aan bij Van der Vaart. De oud-spits weet niet wat de gedachte achter de wissel was. “Maar deze mag je wel plaatsen onder de noemer ‘een Advocaatje’”, waarmee hij doelt op de wissel in 2004, toen Dick Advocaat in de wedstrijd tegen Tsjechië Arjen Robben naar de kant haalde ten faveure van Paul Bosvelt. “Maar je gevaarlijkste aanvaller, met snelheid.. Als je met tien man komt te spelen, dan moet je kunnen counteren en dan heb je die snelheid nodig.”

De slechtste man van Oranje krijgt een 2 na wanvertoning in Boedapest

Voetbalzone deelde rapportcijfers uit aan de spelers van Oranje.Lees artikel

De oud-spits van Oranje spreekt van ‘een statuswissel’. “Als je toch een aanvaller af wil halen dan had je Memphis eruit moeten halen. Die was heel slecht”, aldus Van Hooijdonk. Van der Vaart: “Je gaat toch niet een aanvaller voor een aanvaller eruit halen als je met tien man komt te staan? Maar het was echt een hele, hele, hele slechte wedstrijd”, zei de oud-middenvelder.

Kraay junior had met tien man zelf gekozen voor een 4-3-2-systeem, met Wijnaldum, De Roon en Frenkie de Jong op het middenveld, en met Depay en Malen in de voorhoede. “Dan kan je met zijn tweeën dat hele slechte verdedigingsduo van Tsjechië onder druk zetten”, aldus Kraay junior, die niets begrijpt van de wissel van De Boer. “Op het moment dat jij Malen eruit haalt heb je geen diepte meer, je hebt geen druk meer, je nodigt een hele zwakke tegenstander uit: kom maar aanvallen, wij hebben geen diepte meer met Depay.”

De Boer werd na afloop gevraagd naar de wissel. “Donyell is een heel explosieve speler. Zestig minuten is eigenlijk wel zijn taks in dit soort wedstrijden op dit moment”, vertelde de bondscoach, die vooraf al het plan om Malen van het veld te halen. “Mijn plan was om Weghorst in te brengen voor Donyell. Maar we gingen 4-4-1 spelen. Dan heb je een jongen die langs de lijn op en neer kan, verdedigend ook zijn mannetje staat en aanvallend hopelijk ook. Vanaf de zijkant is het natuurlijk altijd makkelijk. Wij weten dat Donyell een fantastische speler is. Wij weten dat de koek bij hem op is na zestig of zeventig minuten. Daar moeten we rekening mee houden. Wij weten hoe de jongens in elkaar zitten. Dit was eigenlijk al een beetje voorspeld.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je het interview met de Boer ziet, zie je gelijk het probleem. Totaal geen zelfkritiek en inzicht over hoe de wedstrijd is verlopen.

27 juni 2021 om 21:06

Maar echt zo, en maar indirect andere zaken willen aankaarten waardoor het fout gaat. Malen zijn kans, vermoeidheid onzin over Malen etc. En dan roepen dat ze best goed speelden zo van aan mijn systeem lag het niet! Schandalige vertoning. Wordt er gek van, hij kan toch niet aanblijven als Oranje coach zeg. Wk is alweer over een jaartje! Drama coach. Mentaal zo zwak, brengt niets in het team. Alles wat Koeman opbouwde compleet verwoest. Maar riep het al maar hem moest een kans gegeven worden zogenaamd pff! Valse hoop!

27 juni 2021 om 21:30

Kan er geen petitie worden gestart
Weg met de boer
Volledig ongeschikt

28 juni 2021 om 11:43

Tijd voor een visuele/video campagne moet denken aan de reclame voor het leger keuze geschikt/ongeschikt waar een vakje werd ingekleurd. In geval van FDB is een enorme grote X wel geschikt waarna het hele beeld Diep Rood wordt ingevuld tergend langzaam.

Ik vind de verklaring van Frank wel acceptabel.

27 juni 2021 om 20:37

Dat het te warm was? 😂

27 juni 2021 om 20:44

Nee Malen was op maar dat had je zelf ook kunnen zien

27 juni 2021 om 20:47

Iedereen was op, frenkie, wijnaldum depay liepen voor geen meter en alleen maar balverlies...

27 juni 2021 om 20:51

Ik kan de Boer niet serieus nemen, sorry. 6 matige wedstrijden gezien inc de voorbereiding. 532 nooit meer doen

27 juni 2021 om 20:52

Ik ook, Malen brengt een bepaalde energie in zijn spel waardoor hij met max 70 minuten volhoudt. Dat is bij PSV ook zo momenteel, daar moet hij gewoon aan werken

Ongeschikt! Inter, Palace, Atalanta, oranje haha wat een clown zeg. Als deze man nog een baan krijg weet ik het ook niet meer. Promes mocht niet eens opgeroepen worden. 532 laffe keuze. Alles deugt niet aan die vent. Wegwezen nou

27 juni 2021 om 20:43

Drama, valse hoop. Maar moesten hem een kans geven hoor pff. Echt schandalig! Mentaal zo zwak, brengt niets, geen eenheid, geen klik, alles wat Koeman opbouwde compleet verwoest! Schandalige vertoning. Als deze man mag aanblijven mag de KNvB zich echt schamen, maar agh moeten ze al doen vanwege zijn aanstelling. Triest! Spelers hadden nooit een klik met de coach, het systeem e.d. maar moesten maar professioneel zijn en tsja je plek houden he.

27 juni 2021 om 21:59

Toch bijzonder dat iedereen vantevoren al zeker kan vertellen dat het aanstellen van Frank de Boer, de man die overal is mislukt, geen goed idee is. En dat een professionele organisatie hem gewoon die baan geeft.

Van de Knvb hoeven we overigens ook niks te verwachten, die zijn net zo incompetent als de Boer zelf.

Stel aub Bosz aan, een trainer met een beetje trots die ten minste wel aanvallend durft te spelen.

27 juni 2021 om 20:51

Aaa en als ie 433 had gespeeld en we hadden verloren had ie 532 moeten spelen. Kap eens om te zeuren over dat systeem. Als je geen goede vleugelspitsen hebt en een matige ploeg speel
Je gewoon 532. Je kan het wel
Op De Boer gooien maar uiteindelijk hebben de spelers het zelf keihard laten liggen en was er niks aan de hand geweest als Malen die bal er gewoon in had geschoten.

27 juni 2021 om 20:53

We zouden gewoon gewonnen hebben met 433

27 juni 2021 om 20:57

Het is heel makkelijk om hier de Boer de schuld te geven. Het is gewoon hard falen van onze sterspelers, met name Wijnaldum en Depay. Met geen enkel ander systeem hadden we deze wedstrijd wel makkelijk gewonnen, als deze spelers niet thuis geven

27 juni 2021 om 21:27

Frenkie en Blind zijn de ideale schoonzonen van dit Oranje.

27 juni 2021 om 21:28

Natuurlijk hebben spelers gefaald, maar als je gedwongen wordt in een systeem te spelen wat je niet door en door kent, dan vraag je om problemen. Je zag tijdens iedere wedstrijd dat het mist aan automatismen. De wedstrijden die werden gewonnen was op basis van individuele kwaliteiten en niet als verdienste van het team.

27 juni 2021 om 22:03

Frenkie en Blind zijn de diende spelers die de bal aan iemand kwijt moeten maar als de rest alleen maar verstoppertje speelt gaat dat moeilijk

28 juni 2021 om 07:02

Geen goede vleugel spelers???? Wat dacht je van Berghuis, Gakpo (die in bloedvorm steekt, zie Jong Oranje en de laatste weken van PSV in de competitie)

27 juni 2021 om 20:52

Atlanta natuurlijk

27 juni 2021 om 21:25

Je bedoelt Atlanta i.p.v. Atalanta 😉

27 juni 2021 om 21:26

Maar bij de KNVB zullen ze zeggen; Prima gedaan! 9 punten uit 4 wedstrijden is gewoon goed. De blinden leiden de blinden daar in Zeist.

En het dan nu tijdens zijn interview weglachen door te zeggen dat malen het maar 60 min vol kon houden.. Zou hij weten dat Malen wel vaker de 90 minuten heeft volgemaakt in zijn carrière? De Boer durft nu nog niet eens een klein beetje verantwoordelijkheid te nemen. Frank bedankt en tot ziens

27 juni 2021 om 21:22

En malen heeft dit seizoen bij PSV 22 van de 32 wedstrijden geen 90 minuten vol gemaakt.. Ik denk dat de mensen daar wel beter wat hij aan kan dan wij thuis op de bank.. Mmaargoed.... Ik zelf had alleen Berghuis/Gakpo gebracht ipv Promes maarja.

Uitstekende interviewer van de NOS. Iemand die geen onzinantwoorden van zo een coach pikt en gewoon kritische vragen blijft durven stellen

27 juni 2021 om 20:46

Je zag ook gelijk dat de Boer boos en geïrriteerd werd probeerde nog de schuld op malen te schuiven omdat die die kans miste haha hoop dat we morgen lezen dat die ontslagen is

27 juni 2021 om 20:53

Uhm je mag t als coach niet zeggen natuurlijk maar dat Nederland hier niet wint IS toch gewoon aan Malen te wijten? Wiens schuld is t dan? Frank de Boer staat niet in het veld hoor. Maakt Malen die bal dan ben je waarschijnlijk gewoon door. Als hij scoort had je een totaal andere qedstrijd gespeeld. Gewoon de schuld van Malen en slecht spelende spelers als Memphis die geen knikke rheeft geraakt het hele toernooi.

27 juni 2021 om 20:55

De schuld van Malen? Alles hangt af van die ene kans? Wat een drama wedstrijd van het NL elftal, waar de spelers én De Boer verantwoordelijk voor zijn.

27 juni 2021 om 20:59

@kolbeinn_sigi jij bent toch niet stiekem fdb ofwel??? De rode loper lag uit voor hem.. doordat malen 1 kans mist komt het door hem? De Boer is de hele tijd al onnavolgbaar. Oke je kan malen wisselen, maar dan Promes??? Er is werkelijk geen een mens in de wereld die daar op komt. Maar nee fdb wel.. zelfde in een wedstrijd waar ajax een doelpunt nodig heeft, wat doe je dan je meest scorende spits er af halen.. totaal ongeschikt...

27 juni 2021 om 21:00

Tuurlijk niet, malen creert zelf de kans. Al had hij m gescoord dan had de var hem afgekeurd. Hij maakt namelijk een overtreding op die verdediger. Ik snap dat je de boer verdedigd daar ben je onderling ajacied voor. Deze drama coach kan eig alleen nog maar bij espn waar ze afgedankte trainers een baantje aanbieden.

27 juni 2021 om 21:01

Hahah kolbein, je hebt niet stiekem
Een clubvoorkeur Hahah. Waar is de ligt in je verhaal? Of komt dat ook door malen haha

27 juni 2021 om 21:06

Khal Drogo: Eigenlijk komt dat inderdaad door de gemiste kans van Malen. Want direct uit die aanval valt de rode kaart.

27 juni 2021 om 21:28

Idd herlev zo kunnen we alles wel terig redeneren. Het was gewoon een domme fout maakt totaal niet uit wat daarvoor gebeurd.

27 juni 2021 om 22:26

Door De Ligt liggen we eruit. Een kans missen kan gebeuren. Opzettelijk hands maken is gewoon een oerdomme beslissing die nergens voor nodig is

28 juni 2021 om 00:07

We liggen er door de Ligt niet uit. Wedstrijd begon al kansloos. Kregen gelukkig in de rust tijd om van formatie te wisselen en dat werd niet gedaan. Ja de Ligt maakt daarna de situatie nog moeilijker dan het was. Toch zouden we zelfs met 10 man genoeg kwaliteit mogen verwachten dat we niet door Tsjechie met de rug tegen de muur en de broek op de enkels worden gezet.

middenveld had 0 voetbal. Frenkie werd goed vastgezet en was totaal niet meer met de wedstrijd bezig. Wijnaldum was een schande. Totaal onzichtbaar en ook hoe hij stopt met bewegen als hij bij 2-0 balverlies lijdt. Met de Malen wissel verloren we daarnaast diepte in onze aanval en Promes was weer lekker Promes. Ik kan nog meer schandelijke optredens noemen zoals die van Blind, v Aanholt, Depay, Stekelenburg.

27 juni 2021 om 22:02

Helemaal mee eens, fijn dat de interviewer hier geen genoegen mee neemt en durft door te vragen.

Dubbele post: mag weg, net als de Boer.

27 juni 2021 om 20:37

Inderdaad. Hij durft gewoon te beweren dat Oranje beter was. Wat is dat voor onzin?

27 juni 2021 om 21:05

Haha erg sterk dit. Bedankt voor een lach op een trieste voetbaldag.

Terechte kritiek maak dat je weg komt

27 juni 2021 om 20:45

0 schoten op doel.

Exit de Boer.

Echt een onvoorstelbaar gekke wissel. Hij zegt nu zelf dat Malen maar 60 minuten kon spelen, maar hoezo breng je dan je slechtste speler?

De Boer is gewoon ongeschikt is overal uitgeknikkerd is het niet om z'n resultaten is het wel om zijn communicatie. En dit was op het begin van het EK al te zien dat St.Juste even een appje krijgt dat hij niet meegaat en later wist dan het publiek.
Tijd om weer te gaan voor de Boer.

Memphis in 2 wedstrijden 50x balverlies. Oekraine en deze. Een Malen die ‘maar 60 minuten kan spelen’ is in de 80e minuut echt niet slechter dan Depay het hele toernooi. En dan met Promes komen..

Frank de Boer heeft duidelijk laten zien niet te beschikken over goede trainerscapaciteiten. Dus opstappen maar. (Had die al voor EK moeten doen.)

Verdedigend snap ik de wissel, Promes staat meer z'n mannetje dan Malen, die zogenaamd na 60 minuten op is. Haal Memphis er dan lekker af, zelfs m'n schoonmoeder raakt meer ballen dan Memphis vandaag. Malen was onze gevaarlijkste speler, al helemaal als je met tien man komt te staan en moet counteren. Leuk allemaal die uitleg, maar kom op hoor, falen van de bondscoach in een wedstrijd waarin iedereen faalde (behalve Dumfries misschien)

Malen eraf halen is al bizar dom, maar dan zet je ook nog Promes erin? Oprecht een van de slechtste Oranje spelers ooit? Gewoon de eer aan jezelf houden en stoppen met je trainerscarriere.

27 juni 2021 om 20:54

Misschien had die Malen gewoon die kans erin moeten schieten. Elke speler verdient om dan gewisseld te worden. Net als Memphis speelde hij behoorlijk zwak.

27 juni 2021 om 21:07

Als we spelers na 1 fout gaan wisselen blijft er bij NL niet veel meer over op het moment. De Ligt ook maar niet meer opstellen dan?

27 juni 2021 om 23:40

Zet aub die bril af man. De Vrij, De Roon en Dumfries speelde naar omstandigheden een prima pot. Daarnaast creëerde Malen als enige dreiging maar zou je het onvoldoende kunnen vinden. De overige 7 spelers (incl. Keeper) hebben echter niks, nada, nopppes laten zien.

28 juni 2021 om 02:43

Ga even op een Ajax forum typen ofzo, misselijke reacties van je bah

Snap ook niet waarom Memphis altijd mag staan. Speelde dramatisch dit EK. Mensen zoals Wijnaldum en Memphis hoeven blijkbaar nooit te wisselen. Had Malen laten staan zeker doordat we met 10 man stonden. Had Weghorst erin gebracht voor Memphis. En waarom Promes? Had dan Gakpo ofzo gedaan.

Nu zien we toch wel dat Malen helemaal niet in de basis moest staan maar gewoon Weghorst. hoe vaak heeft Malen bij Oranje een wedstrijd gestart? Hij heeft wel potentie maar hij moet gewoon rustiger zijn. De Boer heeft Weghorst gewoon in de steek gelaten omdat een paar analisten vonden dat Malen moest spelen.

27 juni 2021 om 20:56

Met Weghorst in de spits ben je zo voorspelbaar en beperkt. Ik sta achter de beslissing Weghorst op de bank te zetten.

27 juni 2021 om 21:50

Ja maar Malen is echt geen voetballer die er staat als je een doelpunt nodig hebt, leuk dat die een actie in huis heeft alleen heeft die helemaal geen rust en overzicht voor het doel

Helemaal mee eens. Hij had ze zo moeten laten staan, dan had je nog snelheid gehad. Malen speelde beter dan Depay, dus die had ik er eerder uitgehaald. En dan komt die Promes er ook nog in, man man.

27 juni 2021 om 20:50

Succes tegen Portugal! Dat de Boer binnekort zal vertrekken zie ik niet gebeuren helaas. Aan de andere kant zie ik Koeman het liever overnemen als hij weg is uit Barça. Tot die tijd maakt het vrij weinig uit wie er coach is

Kunnen wij nu eindelijk, als land, onze oogjes open doen en misschien eens een keer gaan denken aan een buitenlandse bondscoach? Een bondscoach die niet van kinds af aan geindoctrineerd is met fabeltjes over "nederlands Totaalvoetbal" alsof je de eerste de beste basisschool uit de Sovjet-Unie binnenstapt? Een bondscoach die het lef heeft om naar de kwaliteiten in ons elftal te kijken en te besluiten dat wij geen Xavi's hebben, dat wij geen Iniesta's hebben, geen Robben's, Sneijder's of Van Persie's meer hebben en dat wij ons misschien toch eens moeten schikken naar onze kwaliteiten en een realistische speelwijze moeten gaan kiezen in plaats van dat Dictaat wat opgelegd wordt door de voetbal maffia uit Amsterdam en omstreken, dat wij met 70% balbezit op de helft van de tegenstanders moeten spelen en heel snel met hele hoge druk zetten de bal weer terug winnen..
Wanneer leren wij het? Je zou denken dat wij na het missen van het EK 2016 en het missen van het WK 2018 toch al wakker geschud zouden zijn? Maar nee, we stellen weer een bondscoach aan die spreekt over "domineren", en dat met droge ogen wil doen met een 5-3-2.. Sorry hoor, maar dit begint gewoon lachwekkend te worden?!

27 juni 2021 om 20:43

Ik ken geen slechtere coach dan F de Boer.. overal gefaald na Ajax, en dan hem de baan als bondscoach geven..

27 juni 2021 om 20:46

We kunnen ook gewoon proberen om hierna een coach aan te stellen die niet drie keer op rij volledig is mislukt en duidelijk ongeschikt is voor het vak.

27 juni 2021 om 20:54

Dat alleen al zou reden moeten zijn om de volledige commissie die hem aangesteld heeft te royeren en nooit meer enige functie te laten bekleden binnen de sport..

28 juni 2021 om 00:09

De Knvb heeft een patent op incompetentie. In vergelijking met hun lijkt zelfs de belastingdienst een goed werkend orgaan.

27 juni 2021 om 20:56

Ik vind de het bashen van De Boer ontzettend overdrven want het spelersmateriaal is gewoon te zwak. Maar ik ben het met je eens. Ik had zelf ook niet De Boer aangesteld, kritiek is dan hard, maar het is zo jammer dat Nederland nooit voor een buitenlandse coach kan gaan. Ik dacht eindelijk dat Nederland een keer voor iets anders ging toen ik las over de geruchten over Wenger, maar uiteindlijk kregen we toch De Boer.

27 juni 2021 om 21:11

Het spelersmateriaal is vele malen beter dan Tsjechie. Ook dan Mexico, Turkije en ga maar door. Toch verliezen tegen allemaal onder Frank. Toegegeven, vandaag liet iedere belangrijke speler het afweten, maar de Boer is eindverantwoordelijke. Ik heb onder zijn bewind weinig positieve dingen gezien(al leek het wel iets beter te worden tot vandaag).

28 juni 2021 om 00:11

Ding is, je ziet het. Reageer er dan ook op. Vanaf minuut 1 van Wijnaldum onzichtbaar en speelde Tsjechie hard. Wissel hem in de rust dan.

28 juni 2021 om 09:54

Onder Koeman ging het toch echt vele malen beter met hetzelfde materiaal. Die is tactisch gewoon een stuk sterker dan Frank De Boer en ook een betere motivator voor de spelers

Frank de boer heeft laten zien dat hij geen goede coach is. No hard feelings maar hij is overal behalve de eerste paar jaar bij Ajax mislukt.

Dat je Malen wisselt slaat al nergens op maar om dan Promes in deze wedstrijd te brengen echt bizar dan snap je er gewoon niets van als coach.

Analisten praten over malen alsof hij de nieuwe robben/van persie is. Hij heeft 20 goals gemaakt in onze eredivisie.. natuurlijk was depay ook bijzonder slecht maar hij heeft iig bewezen een verschil te kunnen maken. Malen moet dat nog maar eens laten zien.

27 juni 2021 om 21:12

Het verschil maken? Die heeft 4 wedstrijden niks maar dan ook helemaal niks laten zien. En dan nog gewoon laten staan. Nee jij hebt er verstand van!

Malen gewisseld omdat hij max 60min mee kan? Hoe krijg je dit in je hoofd? Wie heeft dit verzonnen joh? Totaal geen zelfkritiek deze vent. Geef gewoon toe dat het een idiote wissel was man. Je gevaarlijkste speler wisselen ipv een Memphis of van Aanholt, onbegrijpelijk. En dat je dan met Promes aankomt wil ik niet eens over begonnen. De Boer functie elders.

Wat een troep site hebben jullie vandaag de dag zeg Vz pfff! Anyway, alsof dit het allen was agh, aan alles zag je dat na 1 tik het team er doorheen zou vallen! Mentaal zo zwak, met dank aan FdBoer en Knvb. Alles wat Koeman opbouwde compleet verwoest! Schandalig! Dit Oranje heeft een leider nodig, een echte manager geen koekenbakker! Die denkt dat ie een tactische genie is. Knikker toch op joh! FdBoerOut!!

Ik heb het aanstellen van de Boer ook nooit begrepen. Dit team heeft een coach nodig die meerdere trucjes kent, die spelers benut op hun sterkte en besluiten durft te nemen ongeacht de status van een speler. De Boer weet het toch altijd maar voor elkaar te krijgen om alle creativiteit uit zijn teams te zuigen en altijd maar verkeerde wissels doorvoert (herinnert iemand zich De Graafschap - Ajax nog waar hij Milik naar de kant haalde terwijl er gewoon een extra aanvaller bij moest?).

Nee, dit mag ook de directie van de KNVB aangerekend worden. Ook van deze directie mag het ontslag verwacht worden. Totaal gefaald, stel voetbalmensen aan die voetbal ademen en leven. Misschien maar eens blanco beginnen, doorselecteren en jongere spelers gaan oproepen? Wijnaldum, de Ligt en Stekelenburg hebben vandaag een absolute ondergrens gehaald.

Tot de rode kaart was er niks aan de hand alleen we denken dat wij in staat zijn om met een 10 man een wedstrijd te winnen op een EK notabene, wat een arrogantie zeg!

27 juni 2021 om 20:58

niets aan de hand? we waren met 11 al niet eens beter dan Tsjechië, dan weet je toch genoeg.

Enige wat je als argument kan gebruiken is dat Malen bij PSV gedurende het seizoen ook in de tweede helft ook vaak op was.

Maar dit was gewoon Oranje onwaardig op alle mogelijke vlakken. Toernooi is de meest kleurloze sinds ik Oranje volg (in 2012 had je nog leuke affiches) en het spel was niet om aan te zien. Hopelijk terug naar 433 met een nieuwe coach en misschien ook doorselecteren (dus geen Van Aanholt, Promes, Luuk de Jong).

Ik mag toch hopen dat Frank ontslagen wordt? Wat een clown zeg.

Wie zien jullie graag als de nieuwe trainer?

27 juni 2021 om 20:52

Eigenlijk Koeman. Tot die tijd maakt het niet veel uit wie er coach is. Dus laat de Boer maar staan met deze selectie.

27 juni 2021 om 21:00

Zidane, Van Gaal of Allegri zie ik graag het Nederlands Elftal coachen

27 juni 2021 om 21:05

Maar al deze namen lijken mij niet realistisch..

Dat Malen gewisseld werd, valt te verdedigen, omdat hij simpelweg onvoldoende bracht, met als klap op de vuurpijl zijn gestuntel bij die ene kans. Om dan Promes in te brengen is misschien niet de beste keuze, maar die kan (in principe) een hele flank bestrijken, in tegenstelling tot Malen, die het woord "meeverdedigen" blijkbaar nog moet vinden in het woordenboek. Maar goed, de "kenners" hier willen dat niet zien of kunnen dat niet begrijpen. Gelukkig zijn zij geen bondscoach, hoewel de meesten zullen denken en zeggen dat zij het "wel beter hadden gedaan", maar ja, het is makkelijk praten van achter een toetsenbord.

27 juni 2021 om 20:49

Malen was inderdaad niet top. Dat heeft iedereen gezien. Maar iedereen weet ook dat Promes er niks van bakt. Die jongen kan alleen maar rennen

Ik verwacht dat het intern wel gaat rommelen, en de spelers het vertrouwen in De Boer gaan opzeggen. Frank de Boer is totaal ander type dan Ronald Koeman, en je merkt dat bepalende spelers als Memphis, Wijnaldum en Frenkie nauwelijks een klik hebben met De Boer.

27 juni 2021 om 21:00

ik zou als trainer ook geen klik hebben hebben met memphis. wel de sterallures , niet de kwaliteiten.

Toch gelijk gekregen. Tegen dwerglanden houden zich staande , maar bij een beetje tegenstander van enig formaat was het echt 3x niks.

Voor mij totaal geen verrassing. Ook het wisselbeleid, de 532.

Gewoon terug naar 433 en zonder de Boer graag!!

Houdoe de Boer, welkom Phillip Cocu.

27 juni 2021 om 20:54

cocu ????? hebben we echt niks beters???

27 juni 2021 om 21:01

Cocu is waarschijnlijk een nog slechtere coach met nog minder titels en bijna net zoveel geflopte avonturen.

En Depay altijd maar laten staan. Heb me weer groen en geel lopen ergeren aan die vent! 90 minuten lang geen knikker geraakt.
Totaal ongeschikt deze bondscoach! #DEBOEROUT#

27 juni 2021 om 22:11

Ach weet je wat het is. Als hij Depay eruit haalt krijgt hij aan het eind van de dag weer het verwijt dat hij dat heeft gedaan. Het is net hoe de wind staat. Ik ben het met je eens hoor, Depay had gewoon gewisseld moeten worden, evenals Wijnaldum.

Misschien tijd voor een buitenlandse trainer die frisse start kan maken.. bij vi zeiden ze ja advocaat weer maar dat moet je echt niet willen. Een ding vind ik dat de boer mislukt is hij heeft geprobeerd en gefaald.

Als hij aanblijft als trainer kan het niet lang duren of we zakken naar het niveau Luxemburg…. Tactisch onbenul is het , het is eigenlijk een wonder dat deze man überhaupt aangesteld is als bondscoach van Oranje , serieus dat is toch lachwekkend als je zijn staat van dienst bekijkt van de afgelopen jaren .
Sneu voor die man ook , was een grote voetballer en krijgt nu de hoon van een hele natie over zich heen , doordat een nog grotere onbenul hem aanstelde als coach van het belangrijkste elftal van Nederland.

promes...... ongelooflijk dat die speelminuten krijgt. heeft niets maar ook echt niets laten zien het afgelopen jaar. behalve....nou ja ..dat.
en malen er af??????????????? Dan snap je het niet. Knvb alsjeblieft.... alles beter dan De Boer

Een Van Aanholt, De Roon, Depay, Wijnaldum en Malen hadden wat mij betreft allen gewisseld mogen worden. Helaas hebben we niet de diepte op veel posities om dit te doen. Vond het helemaal geen onaardig idee een frisse aanvaller te brengen, aangezien we het steeds meer van de counter moesten hebben nadat we met tien man kwamen te staan. Die zogenaamde gevaarlijke Malen speelde ook geen fantastische wedstrijd, en faalde te scoren tegen nota bene Vaclik. Nou, die heb ik twee jaar bij Sevilla aan het werk gezien, en die kan er echt helemaal niks van. Welke aanvaller er gewisseld mocht worden was een beetje 50/50. Waarbij ik bij twijfel toch iets meer vertrouwen heb in een individuele actie van Depay dan van Malen. Prima wissel van De Boer, dit soort kritiek is gewoon zoeken naar zondebok.

De incompetentie van de bondscoach is zeker een belangrijke oorzaak voor dit totale fiasco geweest, maar laten we het volledige falen van de meeste spelers vandaag niet vergeten. En daar kan FdB natuurlijk weinig aan doen.

Luister !! Al zet je de beste coach voor dit team, uiteindelijk moeten de dragende spelers thuis geven en de mindere jongens meeslepen maar hogere sferen, als die al drama zijn wat verwacht je dan van de mindere en van n coach , dat hij ze erin schiet misschien ???

Ik ben helemaal klaar met onze onschendbare spelers Wijnaldum en Depay. Wijnaldum sjokt over het veld en haalt al het tempo er uit en mister bigstar Depay staat alleen maar voor zichzelf in het veld. Wat gaat die door de mand vallen bij Barca als hij daar ook zo gaat spelen.
Hoe vaak die 2 Malen alleen voor de keeper hadden kunnen zetten en dan gewoon terug draaien of zelf lopen te pielen met de bal. En dat zijn dan onze toppers? Ik denk dat een Klaassen vanavond zelfs nog beter zou zijn dan Wijnaldum en nee dan heb ik geen bril op.

28 juni 2021 om 09:56

Ik ben het met je eens maar wel frappant dat je de onschendbaar Frenkie buiten beschouwing laat. Die was net zo slecht in over de domme opzettelijke handsbal van De Ligt nog maar te zwijgen

Zouden de mensen bij Crystal Palace, Internationale en Atlanta dan toch niet helemaal gek zijn? Fluttrainer.

Ik vind deze wissel nog slechter dan die van Advocaat in 04. Bosvelt kon tenminste nog voetballen, Promes daar in tegen zou waarschijnlijk alleen scoren als zijn neef op goal stond.

De Boer probeert met een onzin uitleg zijn eigen falen te verhullen. Een jonge speler als Malen zou maar 60 minuten kunnen volhouden.... wat een droeftoeter van een trainer ben je dan. Hij valt gewoon zijn eigen speler af ten faveure van hemzelf. Schandalig!

Ik begrijp de kritiek op De Boer volledig hoor, in sta er grotendeels ook achter. Maar jongens kom op, het is wel heel makkelijk om echt alles op hem af te schuiven toch? Ik vond dat Frank een eerlijke kans verdiende en dat we als land achter hem moesten staan. Vandaag liggen we eruit en hoe jammer dan ook, het zij zo. Maar de coach wordt nu de grond in getrapt terwijl De Ligt, Wijnaldum, Depay (onze captains, onze beste spelers) geen f. Hebben laten zien. Depay speelt al 4 wedstrijden slecht, Wijnaldum heeft meer praatjes over wanneer hij van het veld stapt dan dat hij daadwerkelijk iets laat zien op het veld zelf, De Ligt krijgt terecht rood, wat volgens mij alleen komt doordat hij de bal bewust weg slaat en niet door de handbal in eerste instantie. Wat ik probeer te zeggen is dat wanneer je hier de beste trainer ooit had neergezet, je deze wedstrijd niet had gewonnen. Het enige wat ik De Boer deze wedstrijd erg verwijt is zijn wissel. Had Depay eruit gehaald, maar dat durft geen enkele coach. Nougoed, kom op België!

Jammer dat je geen type Malen op de bank had zitten want je had echt behoefte aan een frisse counteraanvaller.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren