Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Alves stookt vuurtje op via Twitter na pikante uitlatingen Ronaldo

Laatste update:

Daniel Alves kan smakelijk lachen om de uitlatingen van Cristiano Ronaldo na afloop van de 5-1 zege van Real Madrid op Sporting Gijón. De Portugese sterspeler werd gevraagd naar zijn mening over het feit dat Gerard Piqué en Alves hem voortdurend benoemen in hun interviews. “Dat snap ik wel”, zei Ronaldo. “Want wie over mij praat, weet zeker dat hij op de voorpagina komt.”

/

Die uitlatingen lijken inmiddels ook hun weg te hebben gevonden naar Alves, die maandagochtend op Twitter duidelijk maakt dat hij CR7 niet nodig heeft om headlines te maken. De Braziliaanse rechtsback plaatste een foto van zijn persoonlijke prijzenkast, vergezeld van een groot aantal hard lachende smileys. “Buenos días”, luidt de begeleidende tekst.

Ronaldo reageerde zondag op zijn beurt weer op de eerdere uitlatingen van Alves na afloop van de FIFA Ballon d’Or-uitreiking. Volgens de verdediger had Neymar als tweede moeten eindigen achter Lionel Messi. Alves’ landgenoot werd echter afgetroefd door Ronaldo.



Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kijk, dit zijn mooie dingen.
Ik kan dit alleen maar waarderen.

Ronaldo kan alles wel afschuiven op zogenaamde 'jaloezie' of 'de wens om op de voorpagina te staan' maar het feit blijft dat Ronaldo nog de helft aan teamprijzen niet heeft in vergelijking met zowel Pique als Alves.

Mooie reacties steeds naar elkaar, ik zeg: doorgaan!

18 januari 2016 om 13:23

Ronaldo is natuurlijk als voetballer individueel weer vele malen succesvoller dan een Alves of piqué

18 januari 2016 om 15:00

Voor individueel succes koop je niks

18 januari 2016 om 15:16

voetbal is een team sport

18 januari 2016 om 15:22

Voor individueel succes koop je zeker iets, of denk je dat Ronaldo een legere bankrekening heeft dan Alves?

Daarnaast is het gewoon triest dat dit soort dingen altijd via Twitter moeten, pak dan beide een telefoon op en praat het uit.

18 januari 2016 om 15:43

Praat het uit? Wat valt er uit te praten? Dit is niet echt ruzie over iets serieus. Laat ze elkaar toch wat jennen.

18 januari 2016 om 16:08

Ze hoeven beide nooit meer te werken, geloof me. Op dat niveau is het enige dat je wilt prijzen pakken

18 januari 2016 om 17:10

Van mij mag Ronaldo individueel succesvoller zijn dan Pique en Alvas. Zolang zij de team prijzen pakken vind ik het best .

18 januari 2016 om 18:26

Voetbal is inderdaad een teamsport, maar over het algemeen worden er alleen individuen onthouden. Over 50 jaar wordt er nog over dit Barcelona gepraat, maar is Alves een van de laatste namen waar je aan zal denken. Je laat een legacy achter. Ik weet zeker dat mensen het over 25 jaar vaker over Ronaldo hebben dan over Alves.

18 januari 2016 om 18:30

Individuele prijzen zijn leuk bij tennis waar je 1 tegen 1 speelt. Het gaat hier om voetballen, teamsport waarbij je 11 tegen 11 speelt. Zowel Alves als Pique stoppen CR in hun zak!

18 januari 2016 om 18:33

Curajo, hoeveel geld je ook hebt, je kan helaas geen prijzen kopen.

18 januari 2016 om 20:02

Alves en pique moeten anders wel beide samen 3 jaar voetballen om nog even veel te kunnen als ronaldo in zijn jarige inkomen.

*wat betreft prijzenkast, alves en pique hebben inderdaad meer prijzen. Alleen is ronaldo belangrijker voor zijn club dan een pique of alves die zijn vervangbaar en ronaldo niet

19 januari 2016 om 21:23

Helaas wel ja!

18 januari 2016 om 13:23

Van mij mag het ophouden dan uitdagen van elkaar. Wat Alves doet is niks mis mee is een leuke opmerking maar aan de andere kant heeft Ronaldo ook een punt, steeds als een speler van barca een uitspraak doet over Ronaldo wordt het direct uitgelicht in de media.

18 januari 2016 om 14:14

Verschrikkelijk he, het erge is dat je om de 2 weken hier een artikel leest van Alves die huilie doet en claimt dat de media hem kapot maken en spelletjes spelen.
Deze gozer gaat zelf voorop in deze activiteiten maar kan dat niet inzien.

18 januari 2016 om 13:25

ik vind het kinderachtig van alle 3, ben lekker bezig met je eigeb club etc, met alles elkaar proberen neer te halen, zowel spelers van real als van barca. neem eenbvoorbeeld aan casillas en xavi, allebij iconen bij hun club maar toch een van de beste vrienden van elkaar,

18 januari 2016 om 14:55

Xavi ging altijd modder gooien naar Real Madrid.

Xavi: Ronaldo en Di Maria zijn de meest individuele spelers. Ze rennen 40/50 meter met de bal. Wij spelen op balbezit.

Xavi: Actie Marcelo crimineel.

Xavi: Het zijn net beesten.

18 januari 2016 om 13:26

Ik snap niet goed wat hier mooi aan is. Naar mijn mening is dit gewoon zielig, zulke grote sportmensen die als verwende kinderen van 10-jaar op elkaar reageren. Zowel wat Ronaldo heeft bereikt, als wat Alves heeft bereikt is voor het overgrote deel een teamprestatie. Nu proberen ze elkaar steken in de rug te geven onder het mom van 'kijk eens hoe geweldig ik ben'.

Net een artikel van Raul gelezen over respect jegens Barcelona(spelers) als Real Madrid icoon, zo kan het ook. Dan ben je een groot sportman en mens. Dit zijn verwende kleuters met teveel geld en blijkbaar ook tijd, om zo onsportief en kleinzerig op elkaar te reageren.

18 januari 2016 om 13:59

@jomar3 Maar wat verschilt nou de reacties van zij van die reacties van jou? Of ben jij (en ikzelf dus ook) verwende kleuters alleen zonder (misschien jij wel) teveel geld? Wij zitten toch ook gewoon positief of negatief over al die spelers te praten, alleen onze reacties worden niet zo uitvergroot.

18 januari 2016 om 14:20

Dat begrijp je het niet. Ik veroordeel gedrag dat al getoond is, maar zal mijzelf nooit op zo'n manier uitlaten over een collega. Gefundeerde kritiek lijkt mij goed, mits je het kan onderbouwen. Bij Alves en Ronaldo is het gewoon over en weer pesten en plagen zonder een fatsoenlijk en gefundeerd argument.

Wat ik doe is in de verste verte niet te vergelijken. Maar als jij er anders over denkt, prima, ik respecteer dat.

18 januari 2016 om 17:11

Is iets met respect naar je collega's toe. Je ziet spelers van Feyenoord en Ajax elkaar toch ook niet elke week belachelijk maken? (op enkele uitzonderingen na). Dit is al zo lang gaande en de spelers van Barca lijken altijd wel het laatste woord te willen hebben.

18 januari 2016 om 13:40

Bij United heeft Ronaldo flink wat team prijzen gewonnen en bij real ook een aantal, maar hij heeft waarschijnlijke meer individuele prijzen dan pique en alves bij elkaar prijzen hebben.

Ronaldo is gewoon een van de beste voetballers ooit, alleen dit Barca is als team gewoon bizar sterk.

18 januari 2016 om 14:11

nadeel is dat individuele prijzen in een teamsport nagenoeg oninteressant zijn.

Zoals messi altijd zegt: ik zou al mn gouden ballen inruilen voor het winnen van het wk.

18 januari 2016 om 16:02

Weetje wat ik niet begrijp. Dat jullie allemaal zo pro Alves en piqué zijn. Terwijl Ronaldo zulke akkefietje juist nooit begint, het zijn altijd die twee randebielen. CR7 reageert er bijna nooit op, maar wanneer hij het een keer wel doet. Is hij gelijk de bad Guy..

Alves valt CR7 persoonlijk aan, maar verdedigt zichzelf met teamprijzen. Verdedig jezelf dan met individuele prijzen. Maar daar heeft hij niks van.

Jammer, Barca van nu is gewoon een wijvenclub geworden. Ik genoot zo erg van de Barca van 2006. Dat waren echte mannen en daar heeft de Bernabeu respect voor; daarom kreeg Ronaldinho toen een staande ovatie.

Maar de Barca van nu is teveel actief op twitter met stoken. Jammer, want ze hebben dat niet nodig.

18 januari 2016 om 17:09

Ik vind de spelers van Barca die maar blijven praten over Real gewoon diep triest en zelfs kleinerend. Altijd alleen met je eigen club bezig zijn. Nu zegt Ronaldo er wat over (grappend) en dan moeten ze er meteen weer op in gaan, altijd het laatste woord willen hebben.. het is gewoon sneu.

Sorry Alves ik mis de gouden ballen, deze prijzenkast stelt weinig voor

18 januari 2016 om 13:25

Haha wat laat jij jezelf kennen, waardeloze reactie.

Natuurlijk zijn de gouden ballen prachtige prijzen, op persoonlijk vlak misschien de hoogste prijs. Je kunt dit alleen al niet vergelijken omdat Alves als verdediger de gouden bal al bijna sowieso niet kan winnen.

Daarnaast denk ik dat Ronaldo een of twee van zijn gouden ballen wel wil ruilen voor de immense prijzenkast van Alves Voetbal is een teamsport en je gaat, normaal gesproken, voor alle prijzen als team zijnde.

18 januari 2016 om 13:29

Net alsof Ronaldo te klagen heeft over het aantal gewonnen prijzen. Hij heeft zich individueel veel meer bewezen dan Alves. Leuk dat Alves een prima back was in het succesvolste clubteam aller tijden vanaf het begin, maar het aandeel van Ronaldo in zijn gewonnen prijzen is groter dan het aandeel van Alves in zijn prijzen.

18 januari 2016 om 13:30

Alves had een groot deel van die prijzen niet gewonnen als Messi niet bij Barcelona zat.
Natuurlijk is Alves ook een belangrijke schakel in dat team dat valt niet te ontkennen,

Die gouden ballen (En gouden schoenen) zijn individuele prijzen waar je trots op kan zijn vanwege je eigen prestaties.

Ronaldo kennende zal hij die voor geen goud willen ruilen voor de prijzen van Alves.

18 januari 2016 om 13:31

Alves is de beste rechtsback aller tijden. In teamverband komt Ronaldo niet in de buurt van wat Alves heeft gewonnen.

18 januari 2016 om 13:36

Dani alves beste rechtsback allertijden? Man wat heb jij gedronken?

18 januari 2016 om 13:39

Hahaha beste rb aller tijden. Alves mag de veters nog niet eens strikken van een legende als Cafu en Philipp lahm. Mensen die tenminste ook een wk wonnen. Overschatte speler dit. Is gewoon een rechtsbuiten die niet kan verdedigen alleen valt dit niet op omdat barca nooit hoeft te verdedigen. Spelen meer dan de helft van de wedstrijd op de helft van de tegenpartij. Zet deze beperkte man een keer een wedstrijdje bij Sunderland of Sporting gijon achterin en hij valt direct finaal door de mand. Typisch gevalletje meeliften op succes van anderen. Piqué is er daar ook een van en dan zijn dat uitgerekend de spelers met de grootste mond. Echt lachwekkend is het.

18 januari 2016 om 13:41

Allertijden? Heb je een stoornis in je hoofd haha. Alves stelt niks voor, is maar ene rechtsbackje. Cr7 heeft 3 gouden ballen, 5 goudenschoenen, 200miljoen euro meer op de bank, mooiere vrouwen, meer fans, meer businesses etc. In vergelijking is Alves een hopeloos geval haha.

18 januari 2016 om 14:09

Jij onderschat pique zwaar. Hij moet alles tegen houden achter en elke counter breken. En daar naast heeft elke prijs gewonnen wat er te winnen valt behalve een goude bal maar ik denk dat je als verdediger moeilijk een goude bal kan winnen. maar hij heeft een prijs gewonnen waar iedreen van droomt Chakira chakira.

18 januari 2016 om 14:15

@vinnzidane een wk winnen maakt je niet gelijk veel beter. Duitsland had spelers in de selectie die beduidend minder zijn dan Alves.

Een giggs is nooit op het wk of ek geweest en was toch een erg goede voetballer.

Dat Alves niet de beste rb aller tijden is ben ik absoluut met je eens. Maar voor dit barca is het in ieder geval een uitstekende back en hij heeft toch een imposante carriere gehad inmiddels.

18 januari 2016 om 15:22

@ Jamesronaldo

D. Alves stelt niks voor ?? hahaha domste reactie ooit !!!
ben het met de meeste reacties eens de beste aller tijden is die zeker niet (dan heb ik het over zijn verdedigende taken) maar Noem mij eens 2 Rechtsbacks op aller tijden die aanvallend beter zijn dan alves ?? daar ben ik dan wel benieuwd naar want tegenwoordig draait het niet alleen om verdedigen als rechtsback dat is mijn mening dan.

18 januari 2016 om 16:11

Lol hoeveel landstitels met real als ik vragen mag?

18 januari 2016 om 20:08

Ja leuk en aardig altijd die voorbeelden van giggs en George weah bijvoorbeeld. Maar dat gaat niet op in dit geval. Feit is dat bijvoorbeeld Messi en Alves in absolute wereldploegen spelen. Totaal niet te vergelijken met bijvoorbeeld giggs. Anders kunnen we ook wel gaan zeggen dat Ramsey beter is dan giggs omdat ie nu toevallig wel op een EK aanwezig is met Wales. De beperkingen van Alves worden gewoon verbloemd door het dominante aanvallende spel van barca. Het enige verschil tussen Arbeloa en Alves is dat Alves nog een goede voetballer is en aanvallend wat kan uitrichten. En dat Alves natuurlijk een nog wat grotere mond heeft dan Arbeloa.

18 januari 2016 om 20:11

@vinnzidane

Mooie reactie van Alves
Even wat cijfers op clubverband want op nationaal niveau was Cafu beest.

Clubverband in competitie:
Cafu wedstrijden 285, goals 9, assists 4 (ja echt in 11 seizoenen 4 assists)
Alves wedstrijden 408, goals 25, assists 83.

Europese wedstrijden
Cafu, wedstrijden 78, goals 2, assists 10.
Alves wedstrijden 113, goals 9, assists 32.

Vraag me serieus af hoeveel mensen Cafu wel mee hebben gemaakt. Cijfers zeggen niet alles maar wel wat, Cafu speelde ook zelden een heel seizoen. Je zou kunnen zeggen dat Alves stukken efficiënter is. Geen mij maar Alves

19 januari 2016 om 15:05

je bent niet goed in je hoofd de beste rechtsback aller tijden, ik schat cafu nog hoger als alves die is alleen goed in commentaar leveren op real Madrid spelers

18 januari 2016 om 13:30

Dani Alves moet Suarez bedanken? Suarez die nog geen 50 wedstrijden heeft gespeeld voor Barca? Suarez die nog niet de helft van de prijzen heeft gewonnen die Dani Alves heeft? Dani Alves is al jaren een van de belangrijkste spelers van Barca, ik weet niet waar jij deze onzin op baseert.

18 januari 2016 om 13:49

Ik zeg niet dat Alves beter is dan Ronaldo, ik zeg dat Alves meer heeft bijgedragen aan het succes van Barca dan Suarez.

18 januari 2016 om 20:17

Ronaldo is zo vervangbaar als Arbeloa dat is. Dat hij veel doelpunten maakt zegt niet veel. In moeilijke wedstrijden is hij stelselmatig de zwakste speler op het veld.

18 januari 2016 om 13:31

Xavi kan er anders ook wat van en dat was zeker geen waterdrager.

18 januari 2016 om 15:14

Xavi was niet altijd even respectvol hoor. Hij had vooral ook een erg gekleurde bril op. Ontbrak hem keer op keer aan objectiviteit toen hij nog bij Barca speelde. Nu lijkt dat gebeterd te zijn omdat hij het allemaal van een afstandje kan bekijken ipv er middenin te zitten

Of het nou om Ronaldo, Alves, Messi of wie dan ook gaat. Dit blijft altijd super kinderachtig.

Barca had die prijzen ook gewonnen als ze Arbeloa op zijn positie had. Ronaldo heeft 3 Ballon d oro gewonnen en 4 gouden schoenen. Meer respect mag wel

18 januari 2016 om 18:03

En affelay op de positie van xavi.

Ach joh, wat maakt het uit. Ik kan er wel om lachen dat ze elkaar een beetje aan het sarren zijn. Ik denk dat de mensen die er de meeste problemen mee hebben de fans van real of barca zijn.

18 januari 2016 om 13:44

Het ergste vind ik nog dat ze dan een kant veroordelen en de andere kant toejuichen. Ik bedoel, ze hebben allebei gelijk, of allebei ongelijk. Ik zelf vind het allemaal wel leuk, en kan ook wel snappen dat Alves gewoon doorgaat met dit soort opmerkingen. En ik vind het ook wel gezonde sportiviteit als een Ronaldo of een Ramos daarop weer antwoord. Zolang het maar woorden blijven. Daarintegen, wat Cristiano gister zei over het natrappen sloeg nergens op. Ik snap niet waarom ze nog steeds die achtelijke regels hebben in Spanje dat je alleen iemand mag schorsen als de scheidsrechter iets waarneemt.

18 januari 2016 om 13:42

In welk universum heeft Dani Alves een WK gewonnen?

18 januari 2016 om 14:01

Onzinnig. Barcelona heeft meer prijzen dan Real.

18 januari 2016 om 14:20

@quepasa als je de onzinnige prijzen als de catalaanse supercup eruit haalt (real heeft ook een aantal van zulke prijzen gewonnen) dan heeft barca meer echte prijzen gewonnen dan real. Volgens mij nu 81 om 78.

Dat real vaker de CL en het kampioenschap gewonnen heeft, is zeker zo. En dat zijn wel de 2 belangrijkste prijzen.

En individuele prijzen zijn leuk maar niet boeiend. Zoals messi altijd zegt: ik ruil zo al mn gouden ballen in voor 1 wk overwinning.

En ronaldo heeft misschien alles gewonnen wat alves ook gewonnen heeft, maar wel minder vaak.

Dat wil niet zeggen dat Ronaldo natuurlijk nog altijd de betere voetballer is, maar zn twitter berichtje gaat nergens over.

18 januari 2016 om 14:22

De hoeveelheid prijzen van beide clubs is totaal irrelevant en heeft niets te maken met Ronaldo en Alves. Het gaat om de prijzen die beide spelers bij hun clubs in hun carrière hebben gewonnen, en daar lijkt mij Dani Alves toch in het voordeel. Barcelona heeft in de laatste 10 jaar nou eenmaal significant meer prijzen gewonnen dan Real Madrid, en daar is niets op af te dingen. Dat zijn ook ongeveer de prijzen die Dani Alves in clubverband heeft gewonnen, afgezien van zijn tevens succesvolle periode bij Sevilla.

18 januari 2016 om 14:31

Barcelona heeft 86 officiele prijzen. Real Madrid 80.

18 januari 2016 om 14:36

Waarom zie je me aan als Barcelona fan? Ik geef aan dat je je feitelijk gewoon vergist.
Naast het feit dat die prijzen van de club totaal niet relevant zijn in de discussie.

Als die prijzen wel relevant zouden zijn zou juist Alves meer recht hebben van spreken omdat de prijzen van Real voornamelijk midden in de vorige eeuw behaald zijn. Onder dubieuze omstandigheden. Die van Barcelona zijn veelal ook in de afgelopen 10 jaar behaald, waar Alves dus ook deel van heeft gemaakt.

Nogal triest om te gaan pronken met de prijzen van een ander, denk je niet?

18 januari 2016 om 15:55

Oh god de madristas gaan praten over cls die geen moer voorstellen van 50 jaar terug toen ze zelf nog niet eens vloeibaar waren en het niet eens hebben gezien. Whahaha. Feit blijft dat Alves zijn prijzenkast zeer goed gevuld is en dat hij Ronaldo zeker niet nodig heeft.
Denk dat Ronaldo al die gouden ballen wel in zou leveren voor een cl titel. Leuk 48 keer scoren tegen laagvliegers en de bal D or krijgen maar je hebt niks aan die goals als je geen prijzen wint. De oh zo grote Ronaldo heeft 1 cl gewonnen bij real 1. Dus calma.

18 januari 2016 om 16:17

Ja prijzen uit de jaren 50. Toen waren de meeste van ons geen eens geboren lol.

19 januari 2016 om 09:16

@quepasa? Ronaldo maakt idd deel uit van de geschiedenis van Real. Sinds 1950 is er een periode geweest dat Real zo weinig prijzen pakt als sinds Ronaldo er speelt.
En nee..ik zeg niet dat het aan Ronaldo ligt..ik zeg dat hij onderdeel is van dat stukje geschiedenis.

18 januari 2016 om 14:20

Alves heeft gewoon een enorm laag IQ. Blij voor hem dat hij het heeft kunnen maken als voetballer. Helaas heeft hij door zijn bekendheid ook een podium waarop hij ook nog eens veel aandacht krijgt en dan is dit het resultaat. Erbij lopen als een clown, je gedragen als een clown en dan als iemand dat in alles beter is er iets van zegt zulke reacties geven.

Heb wel medelijden met Barcelona dat ze zo iemand in hun gelederen hebben zitten.

19 januari 2016 om 09:22

in principe was er niks mis met de tweet van Alves.
Hij vond dat neymar op plek 2 moest staan. Dat kan...daar zal niet iedereen het mee eens zijn, maar t scheelt ook niet veel.

Ronaldo vond dat benzema, james en bale de besten waren...dat is pas gek stemmen.
Vervolgens zegt ie dat Alves hem...de grote ronaldo...nodig heeft om in de publiciteit te komen.

Enorm sneue opmerking. Alves laat alleen maar weten dat hij dankzij zijn successen met barca al genoeg in de publiciteit komt.

Alves heeft vaak genoeg twijfelachtige uitspraken, maar hier is het toch echt Ronaldo die sneu doet.

Heren, mijn moeder zei altijd "praatjes vullen geen gaatjes". Laat het maar op het veld zien. Ik verheug me alweer op de volgende "el Classico".

Piqué en Alves vind ik echt triestige figuren en heel kinderachtig. Voor spelers als Puyol, Iniesta en Xavi heb ik nog wel bewondering. Waren ook echt goed voor het imago van de club.

18 januari 2016 om 17:30

Pique heeft nooit gezegd dat hij een hekel heeft aan Spanje. Dat onwetende gasten als jij hem woorden in de mond leggen is niet zijn zaak.

18 januari 2016 om 18:10

Pique en alves mindere spelers ahhaha. Lol ga je mond spoelen

18 januari 2016 om 18:47

realshanji

als je de basis elf van barca bekijkt dan zijn pique en alves de onderste 2.
hun toegevoegde waarde aan de prijzen zijn niet hoog.


alves mag messi bedanken voor al zijn verlengde contracten.

Alves heeft hier wel een heel sterk punt. Voetbal draait uiteindelijk om de prijzen die je pakt. Want het tijdperk Ronaldo is voor Real Madrid begrippen natuurlijk vooralsnog een grote teleurstelling wat betreft het aantal gewonnen prijzen. Barca pakt alleen het afgelopen jaar al bijna net zoveel prijzen als Real in de hele periode Ronaldo. Ongelooflijk wat Barcelona een geschiedenis aan het schrijven is als je al die prijzen ziet.

Als CR7 verstandig was had hij noch aan Alves noch aan Piqué woorden verspild aan deze twee kleuters. De tegenreactie van Alves was dan ook te verwachten. In Barcelona smullen ze van de fratsen van deze twee, ik walg ervan. Niet vanwege de ernst want dit is niet kwetsend of iets dergelijks. Eerder door de hoge mate van infantilisme. Ze moeten voetballen, nu lijken het zielige kleuters die ruzie hebben in de zandbak om een schepje of een emmertje.

18 januari 2016 om 14:23

in principe was er niks mis met de eerste tweet van alves. Hij vond dat neymer de tweede plek verdiende.. Dat kan. Jij zult het er niet mee eens zijn. Ik betwijfel het ook. Maar dat mag zijn mening zijn. Ronaldo had op bale, james en modrid (?) gestemd geloof ik. Dat is een veel vreemdere mening dan neymar op plek 2 zetten.

Dus vind eigenlijk dat Ronaldo hier met kinderachtig twitteren begon.

En dat je niet op pique zn berichtjes moet reageren lijkt me duidelijk. Die gaan vaak nergens over.

18 januari 2016 om 15:19

Als je het zo bekijkt heb je helemaal gelijk. Echter ging het niet uitsluitend over de mening van Alves inzake de gouden bal verkiezing. Een journalist vroeg aan Ronaldo wat hij er van vindt dat Pique en Alves zo veel over hem te zeggen hebben. Daar gaf hij bovenstaand antwoord op

Wat een negatieve reacties over Alvas. Steeds meer mensen zijn helaas verblind door Barca-haat. Barca blijft maar presteren. Dus het blijven zware tijden voor jullie haters. Ontopic: Alves heeft duidelijk zijn mening gegeven door te stellen dat Neymar wat hem betreft nummer 2 had moeten zijn bij de verkiezing om de gouden bal. Daar is niets mis mee. Vervolgens is het die galbak van een Ronaldo die met zo een kinderachtige en arrogante opmerking komt, over dat hij mensen niet te veel aandacht wil geven. Wiens fout is het dan? En dat Ronaldo de veters niet mag strikken van Alves, Messi, Pique als het aankomt op clubprijzen is gewoon een feit. In zeven jaar tijd slechts vier clubprijzen winnen met je team dat zoveel goede spelers heeft, ja sorry dan ben je voor mij geen grote. Wel leuk hoor de gouden schoen en veertig keer scoren in een jaar. Maar als het je club geen prijzen bezorgd, koop je er weinig voor. Een narcist als Ronaldo heeft daar natuurlijk geen boodschap aan. Voor hem zijn individuele prijzen belangrijker dan teamprestaties.

18 januari 2016 om 16:14

Quepasa ofzo. Hoeveel landstitels met real in 7 jaar?

18 januari 2016 om 16:15

En hoe vaak won alves de CL?

18 januari 2016 om 13:59

Verblind door Barça haat? Grapjas. Als wij verblind zijn door Barça haat ben jij dan niet verblind door Barça liefde? Wie hou je voor de gek? Haha Ronaldo een narcist noemen en dan huilen omdat er mensen zijn die Piqué en Alves niet moeten.

Goed lezen gap. Ik zeg in zeven jaar tijd, dus dat betekent in zijn tijd bij Real. En nogmaals de fout ligt niet bij Alves, maar bij Ronaldo. Alves gaf op een respectvolle manier zijn mening, meer niet. Het is vervolgens Ronaldo die daar zoals wel vaker arrogant en persoonlijk op reageert. Dus verdraai de feiten niet.

18 januari 2016 om 14:27

Je gaat precies door waar je gebleven bent haha. I rest my case.

Over tien jaar is iedereen Alves alweer vergeten, maar Ronaldo zal altijd worden herinnerd.

Alves ben ik misschien over 10 jaar wel vergeten, maar ik geniet veel meer van de acties avan Neymar en Messi, dan Ronaldo. Ik vind Real een saaie ploeg. Soms zet ik het af, is me bij Barcelona nooit gebeurd.

Ik vind dit echt heerlijk van Alves, zo boor je iemand helemaal de grond in.

18 januari 2016 om 14:59

Over 8 jaar weet niemand meer wie Alves is hoor. Inderdaad in de grond boren ja maar niet heus

18 januari 2016 om 19:57

Beste duo Alves-Messi.....never forget!!

18 januari 2016 om 21:46

Mensen zullen alves okk niet vergeten hoor. Ronaldo zal natuurlijk wel meer herinneerd worden.

18 januari 2016 om 22:32

Alves de man die altijd wel goed speelt bij barca en bij brazilie als shit speelt. Bij Barca steeds op en meer rennen voor Messi, maar bij Brazilie geen ene ruk doet.

Ben hem over 10 jaar zeker vergeten.

hahaha dat was gewoon een schitterende uitspraak van Ronaldo

Haha... Ik denk dat de Team Prijzenkast van CR7 rijkelijker is gevuld dan jullie denke... Als je zijn tijd van Man U er bij rekent... Hij heeft alles gewonnen wat er te winnen valt... En dat in niet 1 maar 2 top competities... Dan hebben we de persoonlijke prijzen niet meegeteld... En over de bankrekening kan je zeker wel praten want daar heb je zeker en vast 100 alvesjes voor... Alves heeft altyd wel jaloezi gehad tegenover CR7... Maar jah wie niet in dat ploegje...

2e keeper van barca heeft ook al die team prijzen. dus wat wil alves hier nou aantonen?? Ronaldo lacht alves uit alleen het verschil is Ronaldo heeft twitter niet nodig.

18 januari 2016 om 20:26

Ronaldo heeft Twitter en andere social media zeker wel nodig. Marketing en PR is het belangrijkste aspect in zijn leven.

Lachwekkend dit.

Voetbal is een teamsport maar volgens mij heeft Cr7 met 2 verschillende clubs, uit 2 verschillende landen alle prijzen gewonnen die er maar te winnen vallen. Dit staat nog eens los van alle individuele prijzen die hij gewonnen heeft. Over 20 jaar weet iedereen wie Cr7 was maar niemand weet meer wie Piqué of Alves zijn.
Die 2 hebben het inderdaad alleen maar over Real en Cr7, alleen maar provoceren....waar het hart vol van is loopt de mond van over.

Ten eerste wil ik zeggen dat ik een real madrid supporter ben. En ook een fan van Ronaldo. Echter heb ik ook diepe respect voor Messi. Die het gewoon presteert om voor de 5e keer de ballon d'or te winnen. Proficiat. Ronaldo en Messi hebben respect voor elkaar en kunnen ook nog eens met elkaar lachen. Twee totaal verschillende spelers waar ik van kan genieten. Alves is een prima back, maar ik snap niet waarom die zo'n afkeer heeft tegenover Ronaldo. Hij lijkt af en toe meer op een fan van zijn club en fan van Messi. Ik snap dat voetballers van hun club houden en al helemaal als je voor deze twee voetbalmagnaten mag spelen. Maar respect over en weer moet er wel zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren