Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Theo fit was gebleven, had hij Arsenal het kampioenschap bezorgd’

Laatste update:

Arsenal staat nog altijd bovenaan in de Premier League, maar de voorsprong die het elftal van trainer Arsène Wenger had op de concurrentie is geslonken tot één punt. Een nieuwe tegenvaller is de blessure van Theo Walcott; de aanvaller viel uit tegen Tottenham Hotspur en zijn seizoen is voorbij.

/

Charlie Nicholas, voormalig spits van the Gunners, denkt dat het wegvallen van Walcott zijn ploeg de titel kan kosten. “Ze gaan hem heel erg missen. Als Theo tot en met het einde van het seizoen fit was gebleven, dan denk ik dat hij Arsenal het kampioenschap had bezorgd”, vertelt Nicholas aan Sky Sports. “Met zijn snelheid kan hij het alle verdedigers moeilijk maken.”

“Alex Oxlade-Chamberlain komt terug, Lukas Podolski is weer beschikbaar en ze hebben de getalenteerde Serge Gnabry, maar zij missen de pure snelheid en de doeltreffendheid van Walcott”, meent Nicholas. Ian Wright, die met 185 goals in 288 tweede staat op de topscorerslijst aller tijden van Arsenal, vindt het vooral spijtig voor de Engels international dat hij het WK in Brazilië mist.

“Daar zal hij kapot van zijn”, vertelt Wright, die hetzelfde overkwam in 1998, aan BBC Sport. “Zoiets behoort bij de dingen waar je nooit echt helemaal overheen komt. Nou is Walcott een intelligente jongen, die komt wel weer terug, maar hij zal hier echt kapot van zijn. Het is een klap voor het Engels elftal en voor hemzelf is het een nachtmerrie dat hij het WK gaat missen.”

Denk je dat Arsenal alsnog kampioen van Engeland wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mee eens, het wegvallen van Walcott KAN inderdaad zorgen voor het mislopen van de titel, maar gezien Walcott voor een lange tijd afwezig was en Arsenal toen ook genoeg punten heeft gepakt, Heeft Arsenal zonder Walcott kans op de titel

7 januari 2014 om 10:27

Walcott behaalt altijd deftige statistieken, maar is vaak genoeg de oorzaak van een gemiste mogelijkheid. Theo is geen topspeler en ik betwijfel dan ook of we hier echt onder lijden. Mocht Gnabry het nu echt aankunnen dan ga je er simpelweg behoorlijk op vooruit, bovendien komt Chamerlain ook een keer terug.

Wenger wordt nu gedwongen om daar nu een grote belofte neer te zetten, en dat zie ik als een groot pluspunt.

7 januari 2014 om 11:01

Maar Walcott produceert wel, en ik weet niet of die andere wingers dat ook kunnen. Ik ga er vanuit dat Theo zo'n 15 doelpunten zou maken in de tweede seizoenshelft, en hoewel hij geen topspeler is, zijn er maar weinig wingers die zulke cijfers afleveren.

En dan moet je nog maar afwachten of je al een spits vindt die er +- 10 meer inschiet dan Giroud doet. Ik ben niet heel erg optimistisch.

7 januari 2014 om 11:21

Ik ben het met je eens dat hij geen topper is, maar er gaat wel altijd dreiging van uit. Met zijn snelheid heb je zoveel mogelijkheden, de tegenstanders moeten toch rekening houden met een voetballende Usain Bolt.

7 januari 2014 om 12:07

Vergeet niet dat Walcott fantastische cijfers op tafel kan leggen. Waar onze spits bijvoorbeeld alleen maar van kan dromen.

Er mankeert veel aan hem, maar exact hetgene waar de rest van het team niet in uitblinkt, pure snelheid, diepgang en gewoon koelbloedig afmaken, daar is hij fantastisch in.

Ik zie Gnabry het ook gewoon oppikken hoor, maar die gaat niet zulke cijfers overleggen, en Giroud en Chamberlain al helemaal niet. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe Podolski en Gnabry samen zouden spelen, want Podolski is dan natuurlijk wel weer zo'n klinische speler.

7 januari 2014 om 14:18

Zowel Gnabry als Chamerlain hebben het nog niet bewezen, maar zijn beide technisch superieur aan Walcott, dus waarom zouden zij niet kunnen afronden?

Het is meer dat beide heren nog onvoldoende kansen hebben gehad, maar in principe moeten zij in staat zijn om Walcott op alle fronten de baas te zijn.

Wat ik nog het ergst vind, is dat hij het WK nu moet missen, dat is één van ergste gebeurtenissen voor een voetballer. (Op sportief gebied)

7 januari 2014 om 15:21

Hoe zit het met Chu Young Park? heeft nooit echt de kans gekregen om zichzelf te bewijzen vind ik.

7 januari 2014 om 15:51

Puur een commerciële transfer geweest.

7 januari 2014 om 10:52

Nou ik vind het maar een beetje overdreven hoor. Theo walcott die arsenal het kampioenschap bezorgd. Het zou ze zonder walcott ook moeten lukken, al ben ik bang dat ze het met of zonder walcott toch wel hadden weggeven. Ik schat city zn kans t hoogst, gezien hun spel en selectiebreedte

7 januari 2014 om 11:18

Arsenal heeft idd al bewezen dat het ook prima wedstrijden kan winnen zonder Wallcot. Maar dan moeten er dus wel genoeg spelers fit en in vorm blijven. Dit risico is bij Arsenal nou eenmaal groter omdat ze een minder brede selectie hebben dan de andere titelkandidaten.

Ik denk dat Arsenal vooral de titel gaat verliezen omdat de selectie niet breed genoeg is om een heel seizoen top te presteren. Man City kan dit door het vele rouleren waarschijnlijk wel.

Als m'n zusje klote had, was het m'n broertje geweest!

7 januari 2014 om 10:14

Als mijn tante wieltjes had gehad, was ze een karretje geweest.

7 januari 2014 om 11:08

als me tante me oom was, had ze een andere fiets

Wie zou Arsenal kunnen halen als vervanger?
nu hebben ze alleen podolski&oxlade die op de flanken kunnen spelen, vind carzorla die ook wel een RV staat meer op middenveld, Gnabry zou die al wekelijks kunnen spelen??

7 januari 2014 om 09:59

Voor de winger hebben ze niet echt iemand nodig imo.
Rechts heb je Wilshere, Ox, Gnabry.
En links heb je Podolski, Cazorla, Ox.
Spits is echt een prioriteit voor Arsenal.

7 januari 2014 om 10:11

@vinnieeboy

Er gaat geen vervanger komen voor Walcott op de flanken. In de zomer komt hoogstwaarschijnlijk Julian Draxler over namelijk als grote aankoop. Dit is nog niet bevestigd maar meerdere goed geinformeerde journalisten bij Engeland en Arsenal bevestigen dit nieuwsfeitje allemaal.

En voor de spits positie zal er ook niemand komen. De komende 2 weken moeten we het met Podolski in de spits uit houden. Maar dan hebben we Giroud en Bendtner weer terug. In tegenstelling tot vrijwel iedereen gelooft Wenger nog in Bendtner.

7 januari 2014 om 10:29

Lord Bendtner natuurlijk geloof die erin..
Nee even serieus arsenal heeft een beter spits nodig dan bendtner en giroud.
Giroud is dit jaar wisselvallig er goed begonnen maar is niet constant genoeg , diego costa zou de perfecte aankoop zijn denk ik maar wel erg duur.

7 januari 2014 om 12:01

Heb ook al veel gelezen over dat Draxler naar Arsenal zou gaan, hij heeft schijnbaar zelf al een rondleiding gehad op Colney? Alleen ben ik er niet echt van overtuigd dat we nog zo'n speler nodig hebben ( hoewel het een fantastisch talent is), bij mijn weten is het een Cam/ LAM of heb ik dit verkeerd? Het is niet iemand die echt snel is maar het meer van zijn techniek en inzicht moet hebben juist?

Draxler zou een fantastische aankoop zijn maar ik zie als topaankoop liever een wereldspits

7 januari 2014 om 13:36

Denk dat je Draxler wel goed kan vergelijken met Cazorla, geen echte winger maar meer iemand die hangend vanaf de zijkant speelt en ook graag naar binnen trekt.

In mijn ogen hebben ze niet per se zo'n speler nodig al is het een wereldtalent, zou eerder voor die echte breker gaan op het middenveld en een goeie spits.

Haal als Arsenal een beest als M'vila terug uit Rusland en als spits Jackson van Porto, dan ga je er veel meer op vooruit dan met het aantrekken van Draxler.

7 januari 2014 om 14:52

@ V-watcher

Of hij nodig is weet ik niet, maar hij schijnt wel te komen volgens goed geinformeerde journalisten en heeft natuurlijk die aantrekkelijke transferclausule. Daarnaast is hij goede vrienden met Mertesacker en Ozil.

Een goede Cvm/cm is inderdaad belangrijk. Er zijn meerdere opties die je daarvoor kan bekijken. Bender of Bender zouden fantastisch zijn. Maar wat te denken van een Gundogan die nog maar een contract heeft voor ene jaar en niet bij wil tekenen? Is niet een echte CVM maar dat is op het moment Arteta ook niet. Gundogan is alleen 2 klasses beter.

En een spits.... Tja...

7 januari 2014 om 16:19

Gundogan is toch gewoon een passer? Die kan volgens mij echt niet als CVM fungeren. Arteta kan dat wel, ook al zijn er beteren op ie positie.

Net als V-Watcher hoop ik enorm op de komst van M'vila, toen hij 2 (?) jaar geleden in de picture stond bij Arsenal vond ik hem echt fenomenaal. Het lijkt er alleen op dat Wenger op een of andere reden wel afziet van die transfer, anders had hij hem wel gehaald.

Misschien nog steeds omdat Bergkamp er ooit speelde. Maar ik blijf dat Arsenal toch altijd een super mooie club vinden.

Walcott was dit seizoen inderdaad eindelijk de bepalende speler die al jaren in hem zit, maar een uitspraak als deze is, nu we het toch nooit zullen weten, wel erg makkelijk gemaakt. Voor Arsenal èn Engeland is het te hopen dat Oxlade-Chamberlain het gat kan gaan vullen.

Makkelijk gezegd als het niet meer kan gebeuren.. Walcott is een redelijke speler, maar geen speler die je naar het kampioenschap schiet.

Het begint een behoorlijk zielig clubje te worden. Wat zichzelf al prijzen gaat toekennen terwijl ze nog niets hebben gepresteerd. Net zoals al die fans die roepen dat van Persie een fout heeft gemaakt omdat Arsenal nu bovenaan staat. Feit blijft dat van Persie al zijn prijs heeft gepakt en Arsenal nog niets.

7 januari 2014 om 09:48

Eierenhoofd,

1 prijsje zegt niet veel in de voetballerij, en ja hij heef iid een fout gemaakt niet alleen omdat Arsenal eerste staat maar ook omdat ManU gewoon bar en bar slecht presteert, als je naar een andere club gaat om je sportieve vooruitzichten te verbeteren wat niet is gelukt dan noem ik t een slechte transfer. Al eindigt Arsenal 4 en ManU 5, is het uit sportieve vooruitzichten nog een slechte transfer

7 januari 2014 om 09:59

Wat er met United gebeurt heeft niemand weten te voorspellen. Vorig jaar glanzend kampioen, en met 1 á 2 aankopen die niet eens spelen. Dus basically spelen ze met hetzelfde team dat kampioen werd maar presteren ze gewoon slechter. Raadsel..

Wat ik wel vind is dat van Persie in dit geval, misschien beter bij Arsenal kon blijven, misschien eens naar de toekomstplannen had moeten kijken, de reden daarvoor is dat Arsenal nu de weg omhoog heeft gezet en dat geeft de club een erg positieve uitstraling! Özil en van Persie, had et wel eens willen zien, en Giroud als tweede spits. Geniet alleen al van de gedachte.

7 januari 2014 om 11:42

Betaalautomaat_falcao

Het is de landstitel die hij heeft gewonnen. Een prijs die jullie al 10 jaar niet hebben gewonnen. Alleen daarom is het al geslaagd voor hem. Welke fout. Hij is sportief al geslaagd want zijn doel is behaald.

7 januari 2014 om 09:51

en daarom wordt het een zielig clubje? Dit zijn mensen die niet direct iets met het eerste team van arsenal te maken hebben, dus waarom reken je arsenal er op af.
Maar hoe je het ook bekijkt, arsenal gaat walcott missen. T is niet net als bij man city dat er nog wel wat toppers op de bank zitten als aguero geblesseerd raakt.

Of ze het uiteindelijk het kampioenschap kost kun je maar in 1 situatie 100% zeker weten en dat is als ze kampioen worden. In alle andere gevallen blijft t koffiedik kijken

Ik heb geloof ik iets gemist.. Is zijn seizoen al over? Ik wist dat hij per stretcher van het veld is gedragen en dat hij een 2-0 gebaar maakte naar het publiek maar is zijn blessure zo erg? Kan iemand vertellen wat hij heeft dan?

7 januari 2014 om 10:09

Hij heeft z'n knieband gescheurt en is er minimaal 6 maanden uit

7 januari 2014 om 14:08

ZO DAN maar hoe kan hij lachen op de brancard? Doet dat niet verschrikkelijk pijn? :O Kwam het door een smerige overtreding of weg gedraaid terwijl zn onderbeen bleef staan?

7 januari 2014 om 10:14

Zn kruisband is afgescheurd, 6 maanden aan de kant en wk mist hij ook. Word binnekort geopereerd.

Het is wel jammer dat Arsenal Walcott moet missen maar daarvoor hebben ze ook zonder hem punten weten te pakken. Dus echt groot gemis is het niet en bovendien staat hij dan de ontwikkeling van Gnabry niet in de weg, zie op dit moment liever die Duitse winger in de basis spelen dan Walcott.

Ook vind ik nogal te vroeg om te zeggen dat Walcott Arsenal kampioenschap kan bezorgen. In mijn ogen kan Giroud, Koscielny en Mertesacker (mits ze fit zijn) ons de kampioenschap bezorgen juist omdat zij voor Arsenal veel belangrijker zijn, want er is geen degelijke vervanger als een van hun weg valt. Daarom hoop ik dat Wenger de transfermarkt op gaat en een spits en extra verdediger haalt, dan pas zie ik Arsenal echt tot het einde mee blijft strijden om de landstitel.

Op dit moment en gezien de wedstrijdprogramma in februari/maart zie ik Arsenal nog steeds een outsider voor de landstitel.

7 januari 2014 om 10:17

@ Thiery2004

Hoe erg ik het ook met je eens ben, er gaat gewoon geen extra spits komen en zeker niet in de winter. Wenger heeft Lewandowski geprobeerd omdat het een kans was die je niet kon laten schieten. Maar voor de rest gaat hij niets doen. Wenger spendeert niet graag enorme transferbedragen, is geen fan van de winter transfer periode.

Maar wat het belangrijkste is, in tegenstelling tot vrijwel iedereen in de gehele wereld. Is Wenger er van overtuigd dat zijn selectie in de breedte en kwalitatief sterk genoeg is. Tenslotte heeft hij voor de spits positie alsnog Giroud, Bendtner en Podolski. Dat is zijn antwoord.

7 januari 2014 om 10:21

Ik weet wel zeker dat jij dit niet zo als feit kan melden, dit weer namelijk niemand met zekerheid. Bovendien is Podolski geen spits, dat is inmiddels wel duidelijk geworden.

7 januari 2014 om 10:35

@ De-lano

Daarom hoop ik dat Wenger z'n principe opzij zet maar zoals je al zei, gaat Wenger niks doen in de winter.

2 weken zonder Giroud en Bendtner moet waarschijnlijk wel lukken en gezien de programma is het niet echt zwaar al moeten we Fulham nooit onderschatten. Die doen altijd wel aardig in Londonse derby.

Moet toch wel weer de complimenten geven aan de FA met hun georganiseerde wedstrijdprogramma's, wederom krijgt Arsenal achter elkaar zware wedstrijden. Er wordt sowieso veel punten gemorst denk ik.

Liverpool (uit), Man. United (thuis), Bayern Munchen (thuis), Sunderland (thuis), Stoke City (uit), Swansea City (thuis), Bayern Munchen (uit), Tottenham (uit), Chelsea (uit), Man. City (thuis) en Everton (uit). Pittige schema hoor, hopelijk dat dit keer iedereen fit blijft en blessurevrij door heen komen.

7 januari 2014 om 10:38

@ Arsenaladdict

Ik kan het ook niet als feit melden, het is een mening. En mijn mening baseer ik op de manager stijl van Wenger. En door de selectie

Giroud is komend weekend weer terug
Podolski is geen spits, maar word wel regelmatig gebruikt
Bendtner is over 3 weken terug, en Wenger gelooft nog heilig in hem

Een quote van Wenger van 5 dagen geleden
'ik geef mensen nooit op, je moet ze altijd een kans geven. Ik weet dat de waan van de dag regeert bij de fans, maar ze veranderen altijd van mening als je je laat gelden.'

Uit deze quote blijkt hoe fan Wenger nog steeds ik van Bendtner, voor vele onbegrijpelijk maar schijnbaar ziet Wenger nog steeds positieve punten in Bendtner. Ik concludeer hier uit dat Wenger in Bendtner nog een waardevolle toevoeging voor de selectie ziet.

Een quote van Wenger van 2 dagen geleden:
"mijn transferplannen? Ik wacht af wie er op de deur kloppen hier en graag binnen willen komen. Wees eerlijk, gaan we op de transfermarkt nou echt betere spelers vinden dan we hier al hebben?"

Deze quote kwam nadat hij wist dat Bendtner tot eind januari out of the running zou zijn en nadat Walcott geblesseerd was geraakt. Dus met het feit dat hij 2 spitsen mist vertelt hij doodleuk dat hij hoogstwaarschijnlijk niet de transfermarkt op gaat.

Tel daarbij op dat een goede spits ongelofelijk veel geld moet gaan kosten, Wenger geen fan is van de winterse transferperiode. En dan kom ik tot de conclusie dat hij niets gaan kopen.

7 januari 2014 om 11:07

Qutes van Wenger serieus nemen.. ik hoop voor je dat je al wat langer fan bent.

Daarbij kan je de mogelijkheden die Wenger nu tot zijn beschikking heeft niet vergelijken met voorgaande jaren. We weten allemaal dat voorgaande zomer voor het eerst echt veel geld uit kon worden gegeven en dat leverde ons Mesut op.

Waarom denk je dat Wenger het geprobeerd heeft bij Suárez? Higuain? Lewandowski? In mindere mate Rooney en Benzema?

Geloof mij maar dat Arsène nog altijd op zoek is naar die wereldspits. Natuurlijk wordt Wenger het vertrowen gegeven, dat kan immers alleen maar voordelen opleveren, maar dat zegt verder niets over de werkelijke plannen.

Podolski wordt daar enkel in grote nood gebruikt, terwijl Wenger ook wel weet dat de LW-positie zijn beste positie is.

Wenger beseft dat het in januari lastig wordt, maar hij gaat het hoe dan ook proberen.

7 januari 2014 om 11:26

@ Arsenal fans

Misschien een raar idee, maar is Vela niet iets voor Arsenal? Toen hij wegging bij Arsenal was hij simpelweg niet goed genoeg, maar heeft bij Sociedad zijn vorm gevonden en naast het feit dat hij makkelijk zijn goals meepikt, geeft hij ook genoeg assists.
Dit is altijd handig, een aanvaller die kan voetballen en dus ook de aangever kan zijn voor een opkomende Wilshire, of een van de zijkant komende Podolski/Oxlade-Chamberlain..

Ik weet niet hoe Wenger omgaat met verkochte spelers, maar als hij nog vertrouwen in Bendtner houdt, omdat hij gek is op zijn eigen jeugdspelers, is Vela misschien wel de beste optie?

Graag jullie opinie..

7 januari 2014 om 11:30

Hij heeft vorig jaar ook Monreal gehaald in de winter door de blessure van Gibbs en onderbezetting van die positie. Hetzelfde geld nu eigenlijk ook voor de spits, dus ik hoop stiekem dat Wenger weer zo iets gaat doen, omdat het nodig is namelijk.

7 januari 2014 om 11:46

@de-lano

Ik ben het met Arsenaladdict eens. Wenger is echt wel nog steeds op zoek naar een spits, maar dat maakt hij logischerwijs niet bekend, zodat hij in alle rust kan werken. Kijk op Youtube naar het kanaal hughwizzy, daarin komt die man Wenger meerdere malen tegen, en Wenger zei in een van die Arsebang-videos dat hij sowieso wel op zoek is naar een spits (niet dat hij uiteindelijk echt een spits haalt, maar hij werkt er wel aan en probeert het). Ik geloof dat dat de Arsebang na de wedstrijd tegen Newcastle is. Natuurlijk kan Wenger dat gezegd hebben om die Gooners blij te maken, maar ik geef gewoon aan dat Wenger echt wel nog aan het proberen is om iemand te halen, niet dat hij het al opgeeft.

7 januari 2014 om 12:13

Ik denk ook dat zijn prioriteit nu ligt bij een spits, maar zeker niet deze winter. Voorlopig zou hij eerder een half jaar contract aan iemand aanbieden ofzo. Een grote transfer hoeven we voor de zomer echt niet te verwachten.

Arsenaladdict, je zegt dat je Wenger quotes niet serieus moet nemen, wat vaak ook zo is. Maar anderzijds, je weet toch net zo goed dat Wenger de terugkeer van Chamberlain en Podolski ziet als twee aankopen? Hij gaat geen paniekaankopen doen waar dat niet nodig is.

Vorig jaar is een voorbeeld dat het echt nodig is en het ons de vierde plek heeft bezorgd, Monreal namelijk. Gibbs raakte twee maanden geblesseerd, en er was meteen een vervanger. Wenger gaat rationeel te werk, die schiet niet in de stress.

7 januari 2014 om 12:36

@ Arsenal-addict

Ik zeg dat Wenger nog wel op zoek is naar die wereldspits. Ik merk alleen maar op dat die wereldspits niet in de winter gaat komen. En dat vanwege meerdere redenen. In de zomer verwacht ik dat Wenger een spits en Draxler aantrekt. Aangezien de geruchten rondom Draxler stevig en aanhoudend zijn.

Nee ik ga er vanuit dat er geen spits komt in de winter.

7 januari 2014 om 14:28

Je weet wat Draxler moet kosten? Tel daarbij een deftige spits op en je zit zo aan de 70-80 miljoen.

De winter bied best mogelijkheden, alleen heb je wat meer daadkracht en geluk nodig. Minder clubs en ook spelers zijn namelijk bereid om mee te werken en wachten liever. Een clausule zet de verkopende club buitenspel, maar wil de speler in kwestie wel vertrekken?

Gelukkig zijn er altijd uitzonderingen. Clubs die het lastig hebben of in financiële nood verkeren. Bij Balotelli maak je bijvoorbeeld best een kans.

7 januari 2014 om 14:50

@ Arsenaladdict

Draxler moet 35 miljoen kosten vanwege zijn transferclausule. En de reden waarom ik denk dat hij gaat komen is vanwege meerdere journalisten rondom Arsenal. Als Arsenal volger zal je vast wel te horen hebben gekregen dat de journalist (jan Aage Fjortoft) die het eerste was met het nieuws rondom Ozil ook verklaard heeft dat Draxler gaat komen. Hoe betrouwbaar het is weet ik niet. Maar de betreffende journalist heeft wel vaker in de juiste hoek gezeten en heeft vaak persoonlijk contact met Arsene Wenger.

Daarnaast heeft Draxler ook gesproken over Arsenal, een paar quotes van Draxler in de media:

- “I won’t switch in January but who knows what will happen in the summer? Arsenal is a very nice team,”
- “I sometimes speak to Mesut or Per about the club and they’ve only good words.

Maar in de zomer verwacht ik een spits, en een spits hoeft niet 50 miljoen te kosten. Het is maar net welke spits je achterna gaat jagen. Ga je achter Benzema aan die bij Madrid basisspeler is en flink verdiend kost het je minimaal 50 miljoen ja. Maar er zijn genoeg andere opties die in de zomer interessant zijn om te bekijken.

- Mandzukic, zal hij nog wel basispeler blijven? Of is hij aan te trekken.
- Edin Dzeko, in feite 3e wissel bij Manchester City
- Mario Gomez misschien die misschien weer een stap omhoog wil doen
- Balotelli die naar verluid ontevreden is bij Milan
- Rooney die nog maar een 1 jaar contract heeft bij United

Om zo even een paar voorbeelden uit de mouw te schudden.

7 januari 2014 om 16:25

Rooney is natuurlijk een natte droom, maar ik acht het niet reeel dat hij aan te trekken is. De kans dat Van Persie terug komt acht ik nog altijd groter, bovendien is Van Persie beter, doch ouder.

Voor die andere 4 betaal je een redelijke hoofdprijs, en geen van die is de ultieme droomspits. Balotelli heeft nog nergens bewezen van wereldklasse te zijn en die andere 3 zijn nauwelijks verbeteringen tov Giroud. Allemaal traag en de Mario's hebben niet het gewenste technische niveau. Dzeko zou een redelijke aankoop zijn, maar blijft een trage slungel en is technisch niet volmaakt. Bovendien acht ik de kans dat City die naar Arsenal laat gaan heel klein.

Toegegeven, een Giroud die zijn kansen afmaakt zou ons al weer een behoorlijk stuk verder brengen.

7 januari 2014 om 19:13

@vp10arsenal

Mensen die van Persie hoger in schatten dan Wayne Rooney moeten toch eens verder kijken. Van Persie heeft in zijn gehele carriere welgeteld 2 jaar beter gepresteerd dan Wayne Rooney. Waarvan één jaar mede dankzij Wayne Rooney. Tel daarbij op dat Rooney 2 jaar jonger is en zijn beste jaren onderweg zijn. Nee liever Rooney dan van Persie. En daarbij hoef ik van Persie nooit meer bij Arsenal te zien. Wannee rhij in de top 10 staat hoef ik hem niet, wanneer hij de beste speler aller tijden is hoef ik hem ook niet. Van Persie + Arsenal is gesloten.

En die andere spitsen, waarom zijnd at geen droomspitsen? Arsenal heeft een verbeterde vorm van Giroud nodig. Een targetman is één van de belangrijkste onderdelen van het Arsenal spelletje. We hebben niets aan een speler als Diego Costa wat een coutner spits is. Een verbeterde vorm van Giroud met scorend vermogen. En dan heb je het toch echt over Gomez, Dzeko, Mandzukic, Ibrahimovich etc. Dat zijn toch echt wel de absolute topaankopen voor het Arsenal speleltje.

Walcott is een belangrijke pijl in de aanval, die echt wat anders kan bieden dan de rest van de spelers en gewoon goede statistieken aflevert. De laatste vijf wedstrijden die hij speelde gewoon wel vijf doelpunten, ondanks dat het geen geweldige voetballer is.

Probleem is dat zoals het nu lijkt, we afhankelijk gaan zijn van een achttienjarige vleugelspeler óf een middenvelder op de rechterkant. Met de laatste keuze hebben we wel onze wedstrijden gewonnen, maar tegenstanders die het doorhebben kunnen zo gemakkelijk druk zetten en dan kom je er moeilijk aan te pas.

Het enige positieve wat we hier uit kunnen halen is dat Wenger de mogelijkheid heeft om op de transfermarkt te kijken, dat hadden we toen met de blessure van Eduardo (dat was februari geloof ik) niet.

7 januari 2014 om 18:18

Afhankelijk van rechtermiddenvelder? Ik heb genoet gevaar en doelpunten zien vallen via links of het centrum

als als als,dat zegt die Wenger al 10 jaar,als dit dan dat,maar kampioen worden nee hoor,ook dit jaar niet,te smalle selectie en kwalitatief niet goed genoeg.

7 januari 2014 om 10:53

Oké. Een vraagje, waar zegt Wenger hier iets?

Pure overschatting die Theo Walcott. Net alsof hij in zn eentje het verschil maakt!
Tuurlijk zal Arsenal zwakker worden zonder Walcott, maar om gelijk te zeggen dat ze de titel mislopen is wel weer overdreven. Met Walcott zie ik Arsenal ook geen kampioen worden. Titelfavoriet was vanaf begin seizoen al Man city.
Arsenal is dit jaar wel stabieler, maar dat heeft meer te maken omdat ze collectief sterker en volwassener spelen. En niet zozeer met de snelheid en doeltreffendheid van Walcott, want dat is nog steeds zeer matig met als maatstaf van een topclub!

Weet niet of de titel, letterlijk geciteerd is. Maar wel erg goedkoop.
Als Norwich city 10 miljard te spenderen heeft, dan zitten Zlatan, van Persie, Robben, Suarez, Bale, Neymar,messi en C Ronaldo in 1 zelfde club!!!

7 januari 2014 om 11:33

Arsenal word niet echt zwakker, maar ze missen wel een wapen nu. Je zag hoe moeilijk Arsenal het had in de periode dat alle wingers geblesseerd waren, dan speel je met 5 middenvelders die allen in de bal komen. Het ontbrak aan diepgang. Met de terugkeer van Podolski en Walcott was dit wel redelijk opgelost, maar nu valt Walcott dus weer weg.

Toch heeft Arsenal in die periode wel hun punten gepakt en ik verwacht dat ze dit blijven doen. Chamberlain komt weer terug en Gnabry gaat nu veel speeltijd krijgen hoop ik. In potentie zijn die 2 veel beter als Walcott en wie weet komt dat er ook al nu uit. Ook zijn zij veel completer (betere techniek en overzicht).

Sommige zijn het er mee eens en sommige niet. Ik vind walcott een speler die wel produceert, hij maakt ongelofelijk belangrijke goals voor Arsenal en had de draad te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat hij zeker 10/15 goals nog erbij zou maken tot het einde van het seizoen alleen in de competitie dan. Walcott wordt een gemis voor Arsenal daar kunnen jullie zeker vanuit gaan. Ik vind het heel erg voor hem dat hij zoiets meemaakt, geen WK gewoon er gaat veel door zijn hoofd nu en hopelijk blijft hij sterk

Walcott is ook zeer belangrijk. Een Chamberlain of Gnabry zijn voetballend en technisch beter en enorme talenten, maar Walcott is zo ontzettend snel en doelgericht, dat hij genoeg doelpunten maakt en assists geeft.
Zullen zien. Denk dat Chamberlain en Gnabry hem kunnen opvangen. Hopen dat er een nieuwe spits bijkomt nu, maar wss niet omdat Wenger het nog ziet zitten in Bendtner.

Zeer jammer dit voor ons en voor Walcott zelf natuurlijk!
Hoewel velen meestal gek van hem worden is hij wel uitermate handig om erbij te hebben.
Hij is een constant gevaar voor elke verdediging en hij scoort ook nog veel.
Zijn voorzetten worden ook steeds beter en de timing van zijn runs zijn steeds vaker op de millimeter perfect!
Dit maakt het seizoen wel moeilijker voor Arsenal, maar ik denk dat ze dit redelijk goed kunnen opvangen.
Chamberlain komt binnenkort weer terug (wat ik persoonlijk een heerlijke speler vind), en Gnabry ontwikkelt zich ook goed. Dan kun je met deze twee spelers rouleren, en anders nog Rosicky of Wilshere/ramsey er neerzetten.
Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar Rosicky omdat hij zo'n geweldige drive heeft. Wilshere heeft op rechts ook nog een aantal aardige wedstrijden gespeeld (in tegenstelling tot op links waar hij elke wedstrijd waardeloos was zowat). Ramsey heeft veel loopvermogen maar zie ik liever in het midden (evenals Wilshere).
Naar mijn idee is er keuze genoeg voor de flanken en is de spits het enige echte zorgenkindje.
Giroud is tijdelijk geblesseerd en naarmate hij veel wedstrijden achter elkaar speelt is hij niet meer zo doelgericht. Bendtner wordt weer steeds beter maar is nog een maandje out, en is nou ook niet de gewedlige spits die je bij Arsenal wilt zien.
Podolski ben ik persoonlijk wel van overtuigd, maar als enige spits in de punt rendeert hij minder goed. Als hij van de flank (of 2e spits) komt vind ik hem zeer gevaarlijk overkomen, met zijn geweldige pegels op goal!

Ik zou zo spelen de komende tijd:

Met de opties die Arsenal op de bank heeft kan er nog vrij veel gerouleerd worden.
lb: Cazorla, Podolski, Ox
Cam: Özil, Cazorla, Rosicky, (wilshere?)
rb: Gnabry, Ox, Rosicky
cm: Ramsey, Wilshere, Arteta
cvm: Flamini, Arteta

Lijkt mij een redelijke bezetting voor de aanvallende posities.
De spits en de rb zijn de echte problemen. Jenkinson is te matig, en Giroud is oververmoeid ondertussen. Bendtner is ook out en zie ik meer als supersub.
CV is nog wel aardig bezet, alleen daar krijg je een probleem als er meer dan 1 CV geblesseerd is. Sagna kan prima CV, maar dan krijg je bovengenoemd probleem van de te matige Jenkinson..

Szczesny
Sagna
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
Flamini
Ramsey/Wilsh
Gnabry/Ox
Özil
Cazorla/Podo
Giroud

dat is echt lullen,... in de topwedstrijden zoals tegen chelsea heeft theo geen fatsoenlijke bal gekregen van zijn medespelers omdat ze onder druk weinig nauwkeurig waren, hij zag de ballen vliegen en op een moment keek hij heel erg boos maar ook verwonderd dat hij weer eens een ziekenhuisbal in zijn richting zag komen . arsenal heeft te weinig om door te zetten in de toppers , tegen de kleintjes lukt het wel met mooi voetbal maar als je kampioen wil spelen moet je ook toppers kunnen winnen , daar in die wedstrijden het verschil maken en daar loopt het fout en dat zal dan ook de enige reden zijn van het missen van de titel !
anderzijds is het steeds sneu voor een team zulk een topplayer zien uit te vallen .

Walcott is een goede voetballer, maar volgens mij was die in t begin van dit seizoen er ook niet bij en toen presteerde Arsenal zelfs geweldig! Alsof een kampioenschap afhangt van 1 speler. Zo bepalend is die ook weer niet geweest

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren