Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Hakim Ziyech de uitstraling van Ali B had, was er niets aan de hand’

Laatste update:

Riemer van der Velde, Regi Blinker en Leo Beenhakker zijn eensgezind over Hakim Ziyech. Het gaat Van der Velde, voormalig voorzitter van sc Heerenveen, aan het hart dat Ziyech het de afgelopen weken moest ontgelden bij de fans van Ajax. Hij kent de middenvelder goed uit zijn tijd in het Abe Lenstra Stadion. “Hakim is een buitengewoon talent en een prima mens”, vertelt de voormalig bestuurder vrijdag in gesprek met De Telegraaf.

“Hakim maakt soms een ongeïnteresseerde indruk. Maar dat is uiterlijke schijn, want ik weet dat hij als geen ander met voetbal bezig is, altijd”, verzekert Van der Velde. “En hij kijkt misschien niet zo vrolijk. Dat betekent niet dat hij onvriendelijk is.” Hij verzekert dat geen enkele ex-ploeggenoot van Ziyech in Friese dienst negatief zal zijn over de Marokkaans international. “Als Hakim de uitstraling van Ali B had, was er niets aan de hand. Hakim zou Ali als adviseur in de arm moeten nemen”

“Als hij les van Ali krijgt, zou hij wat handiger met bepaalde situaties omgaan.” Van der Velde verzekert dat geen enkele andere voetballer in Nederland zó veel goede ballen in een wedstrijd geeft. “En dat is een verademing, want ik word gek van al die neutrale balletjes breed in Nederland. En ja, als je zo veel risico in je passing legt, gaat er ook weleens iets fout. Maar laten we zulke spelers koesteren in plaats van ze uit te fluiten.”

Blinker denkt dat Ziyech er goed aan doet om in zijn zoektocht naar een nieuwe club vooral aan plezier en het totaalplaatje te denken. “Hakim moet een team vinden, waarin hij wordt geaccepteerd en gewaardeerd, zodat hij zijn geweldige kwaliteiten verder kan ontwikkelen”, stelt de oud-aanvaller. “En hij moet met plezier gaan spelen, zoals hij bij Marokko wél en bij Ajax zichtbaar niet doet.” Beenhakker benadrukt dat je van Ziyech houdt of je vervloekt hem. “Als Hakim niet in vorm is, speel je met z’n tienen, maar als hij het op zijn heupen heeft, speel je met z’n twaalven. Dan wint hij wedstrijden voor je.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Helemaal mee eens, spelers als hij lopen er niet in Nederland. Belachelijk die hetze tegen hem. Dan is het weer zijn balverlies, dan is het weer zijn uitstraling, dan weer zijn manier van juichen. 'We' houden hier nou eenmaal meer van jaknikkers en nuchtere werkers. Zien liever middenvelders als Van Ginkel, Hendrix, Siem, Toornstra etc. Voor mij als liefhebber bizar

20 april 2018 om 07:52

Qua voetbal heb je gelijk. Maar ik vind het ook irritant als hij zegt dat de kritiek hem niks doet, maar dan aan alles laat merken dat het hem wel wat doet, mer gebaartjes en gejuich. Hij heeft een publieke functie op het veld. Kan iedereen om hem heen wel roepen dat het zo'n eerlijke en lieve jongen is. Maar wij als voetbalvolgers hoeven toch nergens doorheen te prikken? Wij mogen toch oordelen op wat we zien?

20 april 2018 om 08:24

Als je structureel "gepest" wordt terwijl je altijd 100% inzet toont en alles geeft voor de club, dan kan het zo zijn dat er een keertje iets knapt en er een reactie van Ziyech komt op het publiek. Grappig dat er wel " Ziyech, rot op" gescandeerd mag worden, maar Ziyech die moet het allemaal maar slikken.

20 april 2018 om 08:31

Ik heb het niet over gister of afgelopen weekend. Want dat kan niet, ben ik met je eens. Alleen meer dan 99% van de supporters heeft niet de mogelijkheid, tijd of zin om Ziyech persoonlijk te leren kennen. Dus moeten we doen met wat we zien op het veld en de interviews. Daar mogen we dan toch een oordeel over vellen? Dan kunnen zijn ploeggenoten etc. wel roepen dat het zo'n lieve en sympathieke jongen is, maar dat kan ik als buitenstaander onmogelijk beoordelen. En het publieke gedeelte hoort gewoon bij profvoetbal.

20 april 2018 om 11:01

Waar men aan voorbij lijkt te gaan is dat het merendeel van de geniale acties van Ziyech plaatsvindt vanuit de omschakeling en/of nadat de wedstrijd eigenlijk al is opengebroken en er dus meer ruimte komt te liggen. Wanneer de tegenstander nog voluit de bus kan parkeren is ie vaak matig en komen zijn passes er ook niet echt doorheen.

Er moet dus wel echt ruimte liggen, anders rendeert ie een stuk minder. Als Ajax het lastig heeft is hij doorgaans niet degene die de ban weet te breken, al zijn er uiteraard uitzonderingen. Pas wanneer Ajax al op rozen zit en de tegenstander moet komen blinkt hij echt uit.

20 april 2018 om 15:17

Heb jij ooit wel een volledige wedstrijd gekeken en op Ziyech gelet? of zie je Ziyech net als al die andere negatievelingen alleen maar bij balverlies.

20 april 2018 om 17:18

Zie vrijwel elke wedstrijd ja, en daar zie ik wat ik hierboven ook heb beschreven.. Vaak als de wedstrijd al opengebroken is hij gaat excelleren omdat er ruimte komt te liggen. En dat onthouden mensen dan, ipv dat hij voor rust (/of voordat Ajax voor staat) vaak behoorlijk matig was.

Of zie jij Ziyech net als al die andere positievelingen alleen maar bij zijn highlights? Zo kan je het ook omdraaien.
Want het is natuurlijk wel een 'samenvatting' voetballer. Zijn geniale momenten worden eruit gepikt, zijn minder sterke momenten (balverlies) zie je niet echt terug tenzij je live kijkt.

Vreemd dat van der Velde zegt dat hij Ali-B als adviseur moet nemen. Alle mensen zijn verschillend en zo hebben Ziyech en Ali-B een andere persoonlijkheid. En dat moet je niet willen veranderen omdat een stelletje gekken niet tevreden is met Ziyech zoals hij nu is.

20 april 2018 om 07:42

Met andere woorden moet ook kontjes gaan likken! Zo zit hij niet n mekaar!!! En daarbij Ali b moet wel anders was ie nooit zo ver gekomen! Ziyech kan je nie omheen, is gewoon de beste speler van Ajax en de eredivisie! Wat zullen ze hem missen volgend seizoen!

20 april 2018 om 11:30

@fairplay81

Het gekke is, Ajax zal hem niet missen ondanks dat hij de beste spelers is van de eredivisie. Ziyech trok geen wedstrijden over de streep toen het er nog om ging, hij was zelden beslissend.

Het enige wat we zullen missen is zijn geweldige techniek en zijn balletjes die zijn mede spelers vaak niet begrepen. Maar hij is niet iemand die prijzen pakte voor Ajax.

20 april 2018 om 08:01

Ik moet altijd lachen om mensen die Ali B als soort van vaandeldrager voor de Marokkaanse gemeenschap probeert aan te dragen. Die man is in veel opzichten nog steeds hetzelfde als vroeger, maar door de jaren heen weet hij het ‘spelletje’ beter te spelen. Hij is niet achterlijk, want ook hij weet waar hij zich bevindt en dat een grove uitglijer ervoor zorgt dat hij niet meer geaccep... Nee, dat niet hij meer getolereerd wordt.

Het is jammer dat mensen Ziyech niet op zijn voetballende kwaliteiten beoordelen, maar fouten in zijn zogenaamde houding zoeken.

20 april 2018 om 08:43

Ik denk dat heel veel voetballiefhebbers hem juist wel op zijn kwaliteiten beoordelen, en juist daar zit voor mij de irritatie. Het ene moment zit je genietend op het puntje van je stoel , en het andere moment lijdt hij weer enorm knullig onnodig balverlies. Hij schommelt gedurende een wedstrijd voortdurend tussen een 9 en een 3 , en ik vind hem daar persoonlijk te goed en ook te oud voor. Wil hij in het buitenland slagen moet zijn ondergrens echt omhoog, ik hoop dat hij dat voor elkaar krijgt want alleen dan is hij goed genoeg voor de top. Zijn houding vind ik niet zo erg , daar prik ik wel doorheen. Vind het juist wel prettig , what you see is what you get.

20 april 2018 om 09:14

@baradona
Spijker op zijn kop. De balans is zoek. Hij wisselt schitterende passes af met kansloze afstandsschoten die in de tweede ring eindigen en balverlies op de meest ongelukkige momenten. Als je inmiddels 25 jaar bent moet dat wispelturige wel uit je spel zijn verdwenen.

20 april 2018 om 11:31

Andresom is het ook jammer dat sommige niet zien dat er ook mensen zijn die weleens terecht zich irriteren aan Ziyech. Hij is de beste voetballer maar is echt zelden beslissend geweest voor Ajax. Bijna iedereen heeft het gevoel dat hij veel beter kan, dat hij elke week kan spelen zoals hij gisteravond liet zien.

20 april 2018 om 09:04

Je hebt gelijk over verschillende persoonlijkheden en dat het eigenlijk generaliserende teksten zijn. Echter van een wat verouderde Riemer, welke Ziyech een prima mens noemt, kan ik het wel hebben.

Liever de persoonlijkheid van Ziyech dan de linkse knuffelmarokkaan die muziek maakt voor kleine kindjes.

20 april 2018 om 09:50

Wat is er mis met knuffelmarokkaan die muziek maakt? Ja ik heb ook niets Alib, maar dat is toch een prima gozer?

Hebben mensen weleens het gezicht van Strootman gezien? Ook die kijkt niet bepaald vrolijk. Ziyech moet zo snel mogelijk weggaan daar, anders vervalt hij alleen in negativiteit. Alleen voetbalzone heeft al tig artikels de afgelopen 24 uur over hem geplaatst.

20 april 2018 om 10:26

Wat een rare discussie en vooral veel aannames. Als een.voetballer klaagt over allerlei zaken dan moet ie zijn mond houden want hij verdient toch zoveel maar als hij verontwaardigd rondloopt omdat een paar malloten fluiten na de zoveelste verkeerde pass of mislukte schot dan moet ie maar weg want wordt ie niet gewaardeerd. Nou Ziuech wordt binnen en buiten Ajax ontzettend gewaardeerd en je mag als voetballer ook wel eens dealen met het feit dat je een voetballer bent met alle randzaken die daarbij komen. Supporters verander je niet maar de manier hoe je ermee omgaat kin je wel veranderen of gewoon accepteren. Vooral als 90 procent van de.mensen in het stadion je gewoon waarderen.

Oke is het nu weer klaar? Hij heeft gister 1 goede helft gespeeld en direct weer 4 artikelen over Ziyech sinds die wedstrijd.

@ Johanbeumer

Wat maakt Ali B zijn politieke voorkeur nou weer uit? Misschien is Ziyech ook wel links?

Hier wordt een van de problemen genoemd die een deel van de Ajax fans zo boos maakt. "als hij niet in vorm is, speel je met 10". Als het niet lukt laat hij alles vallen en lopen dan heb je niets aan hem en is ie ook nog verontwaardig als ie gewisseld wordt. Daarnaast willen supporters in ieder geval de illusie dat een speler iets om de club geeft. Ziyech heeft altijd geroepen dat Ajax een tussenstap is en dat ie 2 jaar blijft om daarna naar het buitenland te gaan. Hij straalt ook uit dat ie er voetbalt voor Ziyech niet voor Ajax.
Ik snap ook wel dat het voor meer voetballers zo is, maar zijn eerlijkheid nekt hem hier.

20 april 2018 om 08:32

Kluivert heeft ook meerdere malen aangegeven dat Barcelona zijn droomclub is, de Ligt gaf ook aan dat hij aan zijn carrière moet denken en liever op een hoger niveau actief is. Ben benieuwd waarom die dan niet worden uitgefloten?

20 april 2018 om 11:12

Omdat zij geen spelers zijn die een haat/liefde verhouding met een deel van het publiek hebben? Omdat zij een toekomstverlangen uitspreken in plaats van het als voorgenomen doel de media inslingeren? Omdat het producten uit de eigen jeugdopleiding zijn waardoor ze meer krediet krijgen dan een gekochte speler? Omdat De Ligt wel aan de hoge verwachtingen? In tegenstelling tot Ziyech? Omdat Kluivert jonger is dan Ziyech en nog niet als spelbepalende speler wordt gezien? Genoeg mogelijke redenen zo?

Hakim is Hakim en kan gewoon goed voetballen. Hoe zijn blik staat of overkomt is allemaal niet boeiend. Uiteindelijk moet hij het op het veld laten zien en dat is volgens mij ook het enige waar hij zelf om geeft.

Laat Hakim lekker Hakim blijven, als ze mij zo zouden behandelen met dat uitfluiten zou ik er ook zo klaar mee zijn. En laat ik nu net een hekel aan die Ali-B hebben zeg. Wordt overal maar als knuffel Marokkaan naar voren geschoven, je gaat bijna denken dat die subsidie geld krijgt om de Marokkaan er beter op te krijgen. Wat iemand al zei hierboven die speelt een rolletje waardoor ze hem zo geweldig vinden en hem dik betalen voor slechte shows. Want laten we eerlijk zijn wie verzint het om een rapper te laten beoordelen over echte zangers?!

Als er 1 is in de selectie dat een ongeïnterresseerde indruk maakt is het IJsberg (Dolberg) wel. Straalt geen plezier uit. Gezicht altijd op storm en wanneer hij scoort toont hij geen emotie. Daar worden grappen over gemaakt, maar is het Ziyech die met een gezicht op storm loopt is het niet goed, dan is hij "ongeïnteresseerd". Kan de media Ziyech met rust laten. Zij zijn deze haatcampagne tegen hem begonnen vol insinuaties. Het gaat altijd over de zogenaamde "indruk" dat hij wekt. Nu moet je dan net een groep mensen hebben dat 'indruk wekken' aanziet als iets feitelijks en vergeet dat dat letterlijk wilt zeggen dat de schrijver(s) van die flutstukken VIND(EN) dat hij zich op een dergelijke manier gedraagt. Dat is dus zijn/hun mening. Neem je deze mening zonder eigen onderbouwing dat niet is afgeleid van iets dat is gelezen over noemt men dat 'schaapjes gedrag'. Je kan het er niet mee eens zijn als je kijkt naar het jaar dat Ziyech (en de rest van de selectie) heeft gehad met Appie, het vertrek van Bosz, de aanstelling van 2 nieuwe trainers en alles wat daarbij komt kijken.

20 april 2018 om 13:38

Sallons, je zegt het precies goed: Dolberg vertoont nooit emoties, maar van hem wordt het wel geaccepteerd. Blijkbaar hebben sommige 'supporters' liever iemand die niets toont, dan iemand toont hoe hij zich voelt. Raar.

Ik ben echt geschrokken door de hoeveelheid Ajax fans die als 13 jarige meisjes praten over hoe iemand "kijkt". Ik moest echt denk aan hoe een aantal klasgenoten van de brugklas werden gepest omdat ze "raar kijken".

Ajax supporters negatief.. een hetze tegen Ziyech.. wat lees ik toch allemaal..

Volgens mij vergeet iedereen dat dit inmiddels de derde club is waar meneer Ziyech 'probleempjes' en 'akkefietjes' heeft. Het is volgens mij juist tijd dat Ziyech een grote spiegel gaat kopen ipv al die zeikende en negatieve Ajax supporters.

Ben trouwens een fan van de voetballer Ziyech.. had hem toendertijd graag naar mijn club zien gaan,. Maar ik weet ook zeker dat we dan in exact dezelfde situatie hadden gezeten met deze speler. 100 procent, gegarandeerd.

Ik moest ineens denken aan een zeker Roman Riquelme. Had meer techniek in zijn linkerteen dan al zijn ploegmaten bij Villareal. Hij zette de club op de kaart samen met Forlan, haalde bijna de Cl finale als hij die penalty niet had gemist tegen Arsenal in 2006. Om een of andere reden werd hij uitgekotst. We spreken hier over Juan Roman Riquelme, een van de mooiste voetballers die ooit op het veld te zien was. En toch werd hij weggepest omdat ie lui was, nooit lachtte, arrogant en ongeinteresseerd was.

Wat ik wil duidelijk maken is dat er weinig liefhebbers zijn. Dit zijn de spelers waarvoor je naar het stadion komt, de echte voetballers die er verstand van hebben. En dan ga jij ze wegjagen, geef jezelf een applausje daarvoor.

20 april 2018 om 10:29

Wie jaagt Ziyech weg dan? Die paar malloten die fluiten als ze ontevreden zijn?? Zijn er weinig liefhebbers? De meeste mensen in het stadion genieten van Ziyech net zoals de meeste die van.voetbal houden. Die verhouding is echt enorm groot in vergelijking tot de mensen die fluiten.

Moet Michiel Kramer ook bij Frans Bauer advies inwinnen?
Wat heeft Ziyech met Ali B te maken?
Zo zie je maar hoe het brein van bepaalde mensen denkt. Alles vanuit etniciteit redeneren.
Men doet alsof Ziyech iemand vermoord heeft.
Als je een uitstaling hebt waar mensen zich niet mee kunnen identificeren en afkeer van hebben dan zij het zo.
Je gaat je niet naar de wens van de bekrompen geesten schikken.
In NL heerst er sowieso een mentaliteit van een "normen en waarden, moraliteit en waarden" politie. Dit zijn vaak mensen die uit de eigen ego willen laten zien dat ze over superieure normen en waarden beschikken en hoe moreel ze verheven wel niet zijn.
Dit soort gedrag is een vorm van onderwerping in de individialiteit van een persoon. De dictatuur van de gedragsregels politie van de media die het volk op de tribune aansturen.
Mooi om te zien dat Ziyech zich niet laat onderwerpen en gewoon wilt zijn zoals hij is.
De hele opzet van de media is om voetballers in hun macht te hebben zodat ze naar dezelfde media rennen om hun imago op te poetsen. Een smerige verdienmodel van de media aka "normen en waarden dictators".
Zouden meer voetballers moeten doen schijt hebben aan wat anderen van hen denken ipv je door angst te laten overmeesteren door dezs dictators. Dan is het gauw gedaan met de macht van de media.
Mediatraining heeft meer kwaad dan goed gedaan.

typisch de Eredivisie. misschien wel de enige creatieve speler uit de competitie het hardst bekritiseren. ik ben blij dat er nog iemand is die wat leuks laat zien op het veld

fucking Ali B volksm*** #1. Abel Tamata ging ooit een voorbeeld aan Ali B nemen die is op 25 jaar met pensioen gegaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren