Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor tegenstander

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Jadon Sancho, die na zijn uitstekende wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (1-0 winst) lof krijgt van een andere volprezen collega-vleugelaanvaller.

Sancho was woensdag de meest opvallende speler bij Borussia Dortmund, zo bewijzen ook de statistieken. De Engelsman noteerde gedurende de wedstrijd twaalf succesvolle dribbels.

Dat is het hoogste aantal in een halve finale van de Champions League in ruim vijftien jaar. In het seizoen 2007/08 completeerde Lionel Messi namens FC Barcelona een duizelingwekkende zestien dribbels, toen tegen Manchester United, leert data van Opta.

Vinícius Júnior was naar het schijnt ook onder de indruk van het spel van zijn collega-aanvaller. "Wat een speler", plaatste de Real Madrid-ster onder de foto van zijn mogelijke opponent in de Champions League-finale.

In Engeland is het optreden van Sancho niet ongemerkt voorbijgegaan. Sancho, officieel nog eigendom van Manchester United, wist zijn stempel niet te drukken bij the Red Devils en werd na een akkefietje met manager Erik ten Hag uit de selectie gezet.

Ten Hag werd naar aanleiding van het goede spel van Sancho gevraagd wat hij van zijn optreden vond. "Jadon heeft gisteren laten zien waarom Manchester United hem gekocht heeft, zoveel is duidelijk", antwoordde de voormalig Ajax-coach.

"Hij speelde erg goed en liet zien dat hij een hoge waarde voor de club vertegenwoordigt, dus dat is goed. Ik ben blij voor Jadon en we gaan zien wat er in de toekomst gaat gebeuren", aldus de trainer, die volgens enkele Engelse bronnen ook volgend jaar nog voor de groep staat in Manchester.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste man op het veld gisteren. Ik heb genoten van zijn acties.

Zag gisteren trouwens een statistiekje van Vinicius passeren. In de 16 knock-out tweeluiken die hij gespeeld heeft, heeft hij nog maar 1 keer geen goal of assist gegeven. Toch ook echt een big game player.

2 mei 2024 om 18:35

Vinicius is inderdaad verschrikkelijk goed. Wat een aankoop voor 50 miljoen. Zoveel druk op zijn schouders door dat prijskaartje, (meen de duurste 16-jarige allertijden nog steeds) en het alsnog waarmaken. Echt heel erg knap.

Opvallend trouwens hoe hij bij terugkomst van Ancelotti ineens wel rendement kreeg. Alsof alles ineens in elkaar klikte. Sprong van 3g3a in 35 wedstrijden naar 17g16a in 35 wedstrijden. Echt een bizarre sprong.

Was het trouwens Vinicius waar dat gedoe omtrent Benzema mee was? Dat Benzema zei dat Mendy vooral niet naar Vinicius moest passen omdat hij de bal altijd verspeelde? Kan je je tegenwoordig echt niks meer bij voorstellen.

2 mei 2024 om 18:54

Jaa dat was met Benzema en Vinicius. Echt ongelooflijk inderdaad. Hij heeft vervelende trekjes maar dit is echt een extreem goede speler. Zo super dreigend

2 mei 2024 om 18:35

Sinds 2021/2022 heeft hij ook de meeste G/A in de champions league met 31!

2 mei 2024 om 19:06

Was dit tegen Ajax dan?

2 mei 2024 om 19:08

Beide duels tegen Ajax geen goal of Assist.

Of bedoelde je enkel dit seizoen. Want dan valt het wel mee met 3 duels toch.

2 mei 2024 om 19:27

Tegen Ajax had hij een assist in de 1-2 overwinning. De 0-1 van Benzema.

2 mei 2024 om 20:19

31 g/a in 32 wedstrijden geloof ik. Daarmee de hoogst genoteerde Braziliaan en pas 23 jaar.

Vinicius heeft hier ook gewoon gelijk, wat een wedstrijd speelde Sancho ook tegen Parijs. Echt een fantastische voetballer.

Vini was overigens ook enthousiast over Toni Kroos, de beste spelverdeler van de wereld. Daar wordt altijd aan voorbijgegaan, maar zoals TK8 is er momenteel echt geen betere. Ook tegen Bayern waren zijn cijfers weer subliem. De prijzenkast van Real Madrid van de laatste pakweg 9 jaar is ook voor een belangrijk deel te danken aan Kroos. En dan te bedenken dat Bayern het niet in hem zag zitten. Wel gek dat hij door het publiek in Munchen werd uitgefloten, dat soort gedrag was ik niet van ze gewend.

2 mei 2024 om 18:42

Bayern wou verlengen met Kroos.. maar niet voor het salaris wat Kroos wou. Dus om te stellen dat ze het niet in hem zagen zitten is gewoon verkeerd.

Overigens past die perfect bij Real en is die echt niet weg te denken. Op en top prof.

2 mei 2024 om 20:36

Hij wou hetzelfde salaris dat ze Hotze boden. Meer dan billijk achteraf gezien.

3 mei 2024 om 16:00

Nee hoor, niets verkeerd aan. Hij heeft ook gezegd dat het niet alleen over geld ging, zeker niet. Hoeness probeerde partijen tegen elkaar uit te spelen, maar Kroos en Struth vormden een hecht front en lieten elkaar niet vallen.

Guardiola heeft de transfer nog geprobeerd tegen te houden want hij wist wat voor klasbak Bayern kwijtraakte, maar erger nog, die ging naar Pep's eeuwige nagel aan de doodskist.

Mooi voorbeeld Sancho, een Engelsman die niet slaagt in Engeland, maar wel in Duitsland. Kun je zeggen dat het ‘het niveau’ is, maar daar komt gewoon meer bij kijken. Je thuisvoelen, minder spelers van 3 meter breed en dat een wedstrijd wat sneller gaat wil niet altijd wat zeggen over het niveau.

2 mei 2024 om 18:36

Ik denk dat minder druk hem ook wel goed doet, en een lager verwachtingspatroon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren