Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als Depay kan kiezen, dan zou ik kiezen voor Manchester United’

Laatste update:

PSV werd zaterdag voor de eerste keer sinds 2008 weer kampioen van Nederland en voor Memphis Depay was het dus de eerste landstitel die hij mocht vieren. De kans is wel groot dat het voor de 21-jarige vleugelspits voorlopig de laatste keer is dat hij als eerste eindigt in de Eredivisie.

/

De Oranje-international stond afgelopen zomer immers al in de belangstelling van diverse grote clubs en de verwachting is dat Depay na dit seizoen uit Eindhoven vertrekt. Willy van de Kerkhof, die zes landstitel meemaakte bij PSV, gunt de topscorer van de Eredivisie een mooie transfer. De oud-middenvelder waarschuwt de buitenspeler er wel voor dat hij elders op de bank terecht kan komen.

“Ik hoop in ieder geval dat hij aan het voetballen toekomt bij een grote ploeg”, geeft Van de Kerkhof aan in gesprek met Omroep Brabant. “Dat is vaak het manco. Je bent een van de dertig spelers en je hebt bijna geen vaste stek bij zo’n club. Als hij kan kiezen, dan zou ik kiezen voor Manchester United, want de Engelse competitie ligt hem wel en Louis van Gaal ziet het in hem zitten”, doelt Van de Kerkhof op de trainer van United, die Depay als bondscoach van het Nederlands elftal meemaakte op het WK van 2014.

Denk je dat Memphis Depay naar Manchester United gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De vraag is of Depay slim genoeg is om voor zijn carriere te kiezen en daarom het beste onder de vleugels van Van Gaal verder kan groeien, of kiest hij voor het geld en PSG waar hij inderdaad terechtkomt in een groep vol met wereldspelers/zakkenvullers.

20 april 2015 om 11:07

Als je ziet wat voor reclameinkomsten clubs in de PL de komende tijd binnenkrijgen dan denk ik dat het verschil niet eens zo heel groot hoeft te zijn... Het salarishuis in de PL zal echt flink gaan groeien.

20 april 2015 om 11:57

Haha, net alsof hij bij Manu maar net genoeg kan krijgen om rond te komen...

20 april 2015 om 13:40

Nee, maar als je bij PSG twee keer zoveel verdient als bij Man Utd dan kan die keuze alsnog moeilijk zijn.

20 april 2015 om 11:08

Depay is denk ik verstandiger dan de meeste mensen denken.

20 april 2015 om 11:15

Arsenal zou een mooie club voor hem zijn
Wenger is ook goed met jonge spelers

20 april 2015 om 11:15

Het blijft zonde dat het zo gelopen is met Bakalli. Hij was de natuurlijke opvolger van Depay geweest nu.

20 april 2015 om 11:58

Ja inderdaad. Hij heeft echter zijn eigen ramen ingegooid. Staat al bijna twee jaar stil in zijn ontwikkeling.

20 april 2015 om 12:56

Jaaaa duhhhh. Psg kreeg een straf van de fifa weet je nog.

Als hij moet kiezen tussen United, PSG en Liverpool dan zou ik ook voor United gaan. Louis is gecharmeerd van Memphis en ik denk dat hij daar veel gaat spelen. Qua fysiek kan hij in ieder geval overal uit de voeten. Ben benieuwd waar hij gaat tekenen. Ook met het oog op het WK is het natuurlijk goed als Depay en Wijnaldum op een hoger niveau gaan acteren.

20 april 2015 om 11:03

Waarom denk je dat hij daar veel gaat spelen? In het huidige systeem worden Young en Mata opgesteld op de flanken, waarbij Mata meer als middenvelder speelt dan als flankspeler. Op links kunnen Di Maria, Januzaj en Young spelen. Ik zie Depay nog niet zo snel één van die 3 spelers uit de basis spelen.

20 april 2015 om 11:07

Nou ja, als Manchester United de Champions league haalt, dan heb je volgend jaar de wedstrijden in de Premier League, Carling Cup, Fa Cup en CL. Genoeg wedstrijden voor iedereen om in te spelen. Januzaj wordt hopelijk uitgeleend, hij moet echt aan spelen toekomen bij een andere club zodat hij niet stil gaat staan in zijn ontwikkeling. Di Maria's beste positie is lcm. Dan heb je dus alleen Young als vleugelspeler op links en Depay kan met hem om een plek vechten.

20 april 2015 om 11:10

Januzaj is een linkspoot maar wel eentje die beter op rechts uit de voeten kan (a la Robben). Bovendien is hij nog erg jong en denk dat Depay al wel verder is dan Januzaj. Young is wel in vorm maar Depay kan echt wel beter worden dan Young. Di Maria, tja, briljante speler maar doet het ook niet echt goed op dit moment. En Depay zal ook tijd nodig hebben om te wennen aan het Engelse spel. Ik denk dat hij genoeg speeltijd gaat krijgen als hij eenmaal gewend is.

20 april 2015 om 11:37

daarnaast is young bijna 30? en Depay 21, is logisch om hem misschien als opvolger te zien

20 april 2015 om 11:03

Dan zal hij wel de concurrentiestrijd van Di Maria moeten winnen. Ik zou het belachelijk vinden als ze in 2 seizoenen tijd meer dan 100m uitgeven voor een linksbuiten en zijn backup

hoop dat het united word

United een goeie club. veel spelers waar die veel van kan leren! Ook een coach die vertrouwen in hem heeft. Net als Ronaldo bij Ferguson had. Ik zeg halen die Memphis!

Depay staat er goed op bij van Gaal, dus denk dat hij nog redelijk veel zal spelen bij United. Vind hem beter dan Young en Di Maria wordt door van Gaal alleen centraal of op de bank gezet.
Toch zou ik hem adviseren bij PSV te blijven, cl spelen en dan na een goed EK een grootte transfer maken.

20 april 2015 om 11:05

Beter dan Di Maria? Sorry hoor maar hoe kun je dat nou zeggen? Di Maria is een vaste waarde in het Argentijnse elftal en heeft zich al bewezen bij real madrid...Depay heeft talent/potentieel, maar Di Maria heeft op dit moment veel meer bewezen.

20 april 2015 om 11:21

Tuurlijk is Di Maria beter. Ik bedoel te zeggen dat Depay beter is dan Young en dat Di Maria geen concurrent is voor Depay op links, omdat van Gaal hem daar niet neer zet.

20 april 2015 om 11:39

Oke dat is heel iets anders dan wat je zei in je eerste bericht... Nu snap ik je beter..

20 april 2015 om 11:43

Een transfer na man u is geen grote transfer. Bij zulke clubs heb je altijd concurrentie. Als ik depay was ging ik na liverpool als sterling daar weggaat. Zal die zeker veel spelen en is een hele mooie club.

20 april 2015 om 13:42

Misschien moet jij even beter lezen

20 april 2015 om 13:24

Zeker niet beter dan young. Depay is doelgerichter en beter dwarrelschot maar young heeft beter geplaatst schot, korte pass en voorzet. Young past veel beter in het systeem van van gaal

Hij moet ook voor man u gaan, maar als ze in hetzelfde systeem gaan spelen moet hij ook verdedigen en daar is die nou bepaalt niet de beste in.

Verder zou man u een prima keus zijn

20 april 2015 om 11:09

Je bent nooit te oud om te leren.

Manchester is alleen een goede optie omdat LVG daar de trainer is.
Liverpool zou beter bij hem passen denk ik als RS vertrekt.
Ik hoop dat Psv Januzaj kan huren voor een jaartje en bij de deal betrekken.
Is het trouwens waar dat er vroeger bij SAF al bij het begin van het seizoen bekend werd gemaakt hoeveel wedstrijden je gaat spelen ?

Ik denk dat Depay, mocht United PSV benaderen, wel naar die club zal gaan. Het bertrouwen van Van Gaal, de (voorlopige) aanwezigheid van Van Persie met wie hij het goed kan vinden én Van Nistelrooy die op de Herdgang aanwezig is die ook wel op hem in zal praten. Lijkt mij een goede keus!

4-3-3 punt naar achter.
Fellaini wordt dan wel het slachtoffer. Carrick is in een dergelijke rol beter.
Mata een rol geven als hangende rechtsbuiten. Met Depay heb je toch wel eentje die veel diep gaat en zelfs een Di Mariá die buitenom kan gaan (zijn rol laatste seizoen bij Real).

de Gea
Valencia
Hummels
Rojo
Blind
Ander Herrer
Carrick
Di Mariá
Juan Mata
Rooney
Depay
20 april 2015 om 11:08

Goede opstelling al zie ik 100x liever Otamendi komen dan Hummels. Shaw ipv Blind en Clyne ipv Valencia trouwens!

20 april 2015 om 11:14

Gok dat het toch wel 4-4-2 blijft in Engeland. Daarnaast is Fellaini juist enorm in vorm de laatste weken dus zou me verbazen als die niet meer in het plan voorkomt. De namen die je hier opnoemt zijn niet de namen die alle wedstrijden in de PL gaan spelen. Je hebt gewoon een 18 spelers nodig waar je het mee moet doen, anders houd je het niet vol in Engeland.

Ik zou niet meteen naar de absolute top gaan, zeker met het oog op speelminuten en ik denk dat hij verzuipt.

Liverpool zou beter bij Memphis passen, alleen straks belandt hij op de bank daar en met het oog op het EK in 2016 is dat niet goed voor hem. Memphis kan beter nog een seizoen in Eindhoven blijven, hij speelt nog niet zo heel erg lang daar. CL ervaring opdoen en een heel seizoen basis, na het EK de stap maken.

Beter te laat klaar dan vroegtijdig falen he Memphis.

Is deze jongen nou echt klaar voor een volgende stap?
Ik ben in ieder geval niet gecharmeerd van Depay, niet voor het niveau Manu, Psg, Liverpool.
In topwedstrijden in de Eredivisie is hij niet de uitblinker.
Nederlands elftal doet hij het goed, maar is dit goed genoeg voor de topclubs?
Ik ben er in ieder geval niet van overtuigd, al hoop ik wel dat hij het goed gaat doen met het oog op Ek16!

20 april 2015 om 11:34

Misschien is hij er nog niet helemaal klaar voor, maar wat kan hij in de eredivisie nog leren dan? Hoe je de verdedigers van Willem 2 uit moet spelen? Ik was ook hogerop gegaan. Leer je veel meer van dan hier.

20 april 2015 om 11:58

Niet de uitblinker nee maar wel de doelpuntenmaker. Thuis en uit tegen Feyenoord en uit bij Ajax ook.

Ik zou juist voor Liverpool gaan. Meer kans op speeltijd dan bij United. En daarna kan je nog altijd hogerop. Bij United wordt dat lastiger maar heb je minder kans op grote prijzen.

Als Depay echt een grote jongen is , dan heeft hij Van Gaal niet nodig om zn handje vast te houden. De beste club zou Bayern zijn. Een jaar invallen voor Ribery en het dan rustig overnemen.

20 april 2015 om 12:30

Depay heeft specifieke kwaliteiten. Van Ginkel is een 13 in een dozijn middenvelder. Bij Bayern zou hij leren van de besten. En daar wordt ie ook een echte prof.

Heeft bij United te maken met van Gaal, maar ook met Young als concurrent. Als ik hem was zou ik naar PSG gaan. Heeft op links geen concurrent en het huidige PSG speelt standaard CL en overleven ook de poulefase de afgelopen jaren.

Ik moet het allemaal nog zien. Hij haalt hooguit de bank bij een topclub. Daarbij denk ik dat Manchester United andere prioriteiten heeft. Louis moet gewoon presteren, dus kan hij gen risico nemen.

Hmm, zou nog een stapje maken. PSV verliest gewoon tegen zwakke Europese tegenstanders waar ook Depay zo goed als onzichtbaar was. Een subtopper als Liverpool is interresanted voor hem. Anders PSG of een Borussia ofzo, al moet je daar wel weer kijken wie erin stapt. Als het zo'n halfgare Duitser is kan depay volgend jaar zomer naar Rio inplaats van Frankrijk

Dzsudzsak zou een goede vervanger van depay kunnen zijn een aflopend contract en kan zowal op links als rechts.

21 april 2015 om 09:25

Met welk geld? 😂😂😉

'als Depay kan kiezen, dan zou IK voor Man United kiezen'. Wat een rare zin....

Ik hoop echt dat die naar PSG gaat omdat daar beteren mensen zijn die hem kunnen helpen en dan komt die ook nog vaak in de cl

Ik hoop dat Depay faalt, misselijkmakend vies mannetje

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren