Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Alliantie krijgt vorm: Feyenoord werkt aan directe versterkingen voor partner’

Laatste update:

Feyenoord is druk bezig met het versterken van FC Dordrecht, weet 1908.nl. De clubs uit Zuid-Holland werken de komende jaren nauw samen, waardoor de regerend landskampioen zich ook bezighoudt met aanwinsten voor de laagvlieger uit de Keuken Kampioen Divisie. Dordrecht hoopt oud-Feyenoorder Pascal Bosschaart, afgelopen seizoen assistent-trainer bij SC Cambuur, toe te voegen aan de trainersstaf. Verder werkt de Rotterdamse club voor Dordrecht aan de komst van drie niet eerder genoemde spelers, die allen aan de Krommedijk moeten gaan voetballen.

Eerder wist 1908.nl al te melden dat de twintigjarige verdediger Antef Tsoungui, die onlangs overkwam van Brighton & Hove Albion, in het komende seizoen voor de Schapenkoppen gaat spelen. De verwachting is dat beide clubs die huurtransfer op korte termijn gaan bevestigen. Verder zou Feyenoord de Venezolaanse rechtsback Jon Aramburu (20) willen strikken bij het Spaanse Real Unión, om hem vervolgens te stallen in Dordrecht. De verdediger maakte afgelopen week zijn basisdebuut als international van zijn geboorteland.

Naast de naam van Bosschaart, die al bekend is in Nederland, gaan er donderdag drie nieuwe spelersnamen rond. Feyenoord wil Dordrecht helpen René Kriwak te overtuigen. De 24-jarige spits kan transfervrij overkomen van SK Rapid Wien, dat reeds toestemming heeft gegeven. De Oostenrijker zelf moet nog wel zijn jawoord geven. Dordrecht zal het salaris van Kriwak vervolgens zelf gaan betalen. Datzelfde geldt voor het loonstrookje van de Amerikaanse linksback John Hilton, die momenteel speelt voor de Koninklijke HFC uit Haarlem. Mogelijk helpen de Rotterdammers wel mee aan de vergoeding voor de linkspoot.

Tot slot hoopt Feyenoord Ilias Sebaoui over te nemen van Beerschot. De 21-jarige aanvallende middenvelder staat bij de Belgische tweededivisionist nog tot medio 2025 onder contract, waardoor er een transfersom op tafel moet komen. Mocht de Marokkaans international overkomen van Beerschot, gaat Feyenoord hem direct verhuren aan Dordrecht. De Rotterdammers gaan in dat geval zijn salaris betalen. Van alle genoemde namen lijken met name Tsoungui, Aramburu en Sebaoui daadwerkelijk kans te maken op een toekomst in De Kuip.

Is dit een gunstige samenwerking voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Wat ik me afvraag waarom willen deze gasten bij Dord voetballen. Heb begrepen dat accomodatie echt heel oud is. Meestal willen dit soort jongens een betere accomodatie toch?

22 juni 2023 om 22:45

Het is echt een ruïne daar in Dordrecht. Het Colosseum lijkt op Wembley vergeleken met de Krommedijk

22 juni 2023 om 23:04

Bij fm wel. In het echt willen ze gewoon geld.

23 juni 2023 om 05:17

Een alliantie met Feyenoord, laat je zien bij Dordt is positieve zin en het kan zomaar je ticket naar Feyenoord zijn om vervolgens misschien naar de europese subtop te gaan.

23 juni 2023 om 06:00

Bij Dordt is juist de accomodatie veranderd.
Dat heeft de Turkse eigenaar als eerste gedaan toen hij er kwam.
Het is in ieder geval beter als dat het was.

23 juni 2023 om 08:48

Ik denk dat het juist hee goed is voor beginnende trainers en spelers om daar te zijn. Je leert creatiever te zijn, je moet meer inzet tonen

Later in je carriere kan je dan andere zaken veel meer gaan waarderen. Ze kennen de 'onderkant' van het voetbal

Een hele boel spelers overal en nergens vandaan halen en hopen dat er 1 iemand bij het 1e kan komen? Weet niet of dit een goede ontwikkeling is.

22 juni 2023 om 22:29

Waarom maakt Feyenoord niet eens serieus werk van hun Jong team zodat deze ook richting KKD komt?

22 juni 2023 om 22:34

Omdat die weg te lang duurt. Vorige jaar een poging gewaagd. Destijds hadden ze erin kunnen stappen maar van Geel vond het niet nodig.

22 juni 2023 om 22:39

Ja, als je er nooit aan begint duurt het steeds langer. Volgens mij kun je er in 2 á 3 jaar zijn. En denk dat spelers liever trainen bij Feyenoord en spelen bij Jong Feyenoord, dan trainen en spelen bij FC Dordt.

22 juni 2023 om 22:43

Dat is vrij ingewikkeld. Allereerst moet je kampioen van de beloftecompetitie worden (wat Feyenoord dit seizoen niet gelukt is) en dan moet een Jong team in de Tweede divisie op plek 11 of lager eindigen zodat die degraderen. Almere City O21 is kampioen geworden en zij gaan dus ook ten koste van Jong Volendam de Tweede Divisie in aankomend jaar. Vervolgens moet je als promovendus dan ook nog kampioen van de Tweede Divisie zien te worden het jaar erop (en dan moet wederom een Jong team in de KKD slecht presteren zodat die degraderen uit de KKD, Jong Utrecht kwam daarvoor dit seizoen met een 20e plek wel in aanmerking overigens). Jong Feyenoord gaan we echt niet 1, 2, 3 in de KKD zien denk ik..

22 juni 2023 om 22:49

Ze proberen het al een paar jaar, maar het valt toch tegen ...

22 juni 2023 om 22:50

Als je je beste talenten naar Dordrecht stuurt ipv op te stellen in het Jong team, dan kom je er nooit. Ze hebben nu de kans om binnen een paar jaar een fout uit het verleden te herstellen. Als ze het serieus willen dan moet dat lukken

22 juni 2023 om 22:53

Daar heb je inderdaad wel een punt, als je je beste talenten allemaal elders stalt wordt de toch al lastige route nog een heel stuk lastiger voor Jong Feyenoord!

22 juni 2023 om 22:57

Helaas is dit een enorm lastige opgave voor jong feyenoord. Kampioen worden in de beloftencompetitie is dan nog wel te doen. Echter ben je afhankelijk van de andere jong teams. Er moet minimaal één ander jong elftal in de tweede divisie lager eindigen dan 10 of 11? Je bent dus afhankelijk van een ander elftal. Dit geldt ook voor promotie naar de kkd divisie. Echter is kampioen worden in de 2e divisie niet zomaar even gedaan. Het kan wel, maar dan moet je gasten als benita bullaude enzo laten spelen. Dit ten koste van het eerste elftal. Met de spelers die tussen de a1 en onder 23 vallen en niet goed genoeg zijn om bij de selectie van zondag te zitten word je geen kampioen. Daarnaast is de kans groot dat je meerdere keren kampioen moet worden totdat jong az, psv, utrecht of ajax laag genoeg eindigt. Dit kan dis jaren gaat kosten en dan is het makkelijker om je spelers bij dordrecht te stallen.


We hebben simpelweg de boot gemist een x aantal jaar geleden. Feyenoord probeert nu een alternatieve oplossing te zoeken. Wat ik alleen nog hoop is dat we spelers als Wälemark, Benita, Thijs Janssen en Hendriks kunnen slijten aan een eredivisie club. Een excelsior is hier natuurlijk geschikt voor.

22 juni 2023 om 23:00

Ik zie dat Jong Feyenoord 8e is geworden in de reservecompetitie. Dat vind ik al slecht, maar als je kijkt naar welke teams er boven staan, wordt het nog erger. Heerenveen, Heracles, PEC, Groningen, NAC, RKC en Roda JC.

Van 4 van de 7 clubs speelde het eerste team vorig seizoen niet eens in de ED. FC Groningen is gedegradeerd. Feyenoord kan niet beweren dat ze het Jong team echt naar de KKD willen brengen.

22 juni 2023 om 23:05

@rooiedraad: Afgelopen seizoen werd Jong Sparta 10e en Jong FC Volendam 17e in de 2e divisie. Dit jaar hadden ze dus kunnen promoveren. Maar als je zelf 8e wordt in de reservecompetitie dan moet je je als Feyenoord zijnde wel een beetje schamen hoor.

23 juni 2023 om 02:07

Heb het idee dat Feyenoord en Rotterdam het wel prima vinden. Een jong team zou nog meer politie-inzet betekenen. Toen SC Feyenoord laatst naar Amsterdam moest was er al gezeik.

23 juni 2023 om 06:50

Wat een gelul dat van Geel het niet nodig vond? Er was simpelweg geen geld voor 40 contractspelers:..

23 juni 2023 om 08:50

Jsh88

Misschien eerste keer, bij de 2 keer was het wel zijn koppigheid. HIj dacht een beter voorstel te kunnen maken en had dat ook nog gepresenteerd (sloeg nerens op).

MvG heeft Feyenoord gewoon geen plezier gedaan. Ipv nutteloze aankopen had hij ook even kunnen bezuinigen om dit te realiseren.

22 juni 2023 om 22:40

Ik denk juist dat een satallietclub een goede ontwikkeling is. Je ziet dit de grote der aarde ook doen, zoals een City group.

22 juni 2023 om 22:47

Prima, maar dan een andere satelliet club. Wie is er echt beter geworden bij Dordrecht? En een satelliet club hoeft niet perse in NL te zijn, laten we kijken in Zuid Amerika.

22 juni 2023 om 23:00

ADO had een periode ook een nauwe samenwerking en naar ik weet heeft Tom Beugelsdijk in Dordrecht de eerste stappen gezet tijdens zijn verhuur, Giovanni Korte heeft er zich opgewerkt tot prof en ik kan mij ook herinneren dat het de club is waar Lars Veldwijk zijn nationale faam aan te danken heeft.

22 juni 2023 om 23:02

Bedoelde tussen de samenwerkingen van Feyenoord en Dodrecht.

22 juni 2023 om 23:10

Dat is wel ff een andere constructie he. Man City mag maar een bepaald aantal spelers verhuren. Daarom hebben ze andere clubs nodig. Die Savio die PSV afgelopen seizoen huurde is gekocht door Troyes. Maar geloof mij, die jongen gaat geen minuut spelen voor die club. Ik vraag me zelfs af of hij ooit in die stad is geweest. Hij wordt nu waarschijnlijk weer verhuurd aan AS Roma. En dat allemaal om hem ook goed genoeg te laten worden voor Man City. En anders wordt ie ooit verkocht met dikke winst. Die ook weer naar de City group gaat en niet naar Troyes.

Totaal andere situatie dan die bij Feyenoord en FC Dordt dus.

Feyenoord ontwikkelt zich enorm, die zijn PSV voorbij aan het gaan op vele fronten

22 juni 2023 om 22:32

Wat voor ontwikkeling is dit? Het lijkt eerste instantie op dat ze Dordrecht sterker willen maken? En niet met de insteek dat het een goede speler wordt voor de toekomst?

23 juni 2023 om 08:51

Mrknowledge

Feyenoord wil toch gewoon spelers ontwikkelen. Bij JF spelen zij op een lager niveau. Bij Dord spelen zij tenminste nog op 1 na hoogste niveau van NL

23 juni 2023 om 09:54

@mrkrillin,

Ik snap het idee erachter. Alleen vraag ik mij af, zijn deze spelers met het oog voor de toekomst of is het nu alleen versterken van dordrecht.

22 juni 2023 om 22:37

PSV heeft gewoon Jong PSV in de KKD zitten hoor. Dordrecht kan nooit zo optimaal worden als een Jong team.

23 juni 2023 om 07:06

Voordeel van een Dordrecht ipv een jong team. Je kan er ook wat ervaren gasten tussen laten spelen.

23 juni 2023 om 00:05

Ook weer een keer kampioen...

Het zal wel heel positief zijn, maar 'de voetballer' wordt wel steeds meer en meer tot een nummertje gemaakt. Sneue ontwikkeling wat dat betreft.

22 juni 2023 om 23:03

Dit is puur afhankelijk van de begeleiding vanuit Feyenoord. Als er iemand full time vanuit Feyenoord is die deze spelers monitoort en contact met ze dan zal dit allemaal wel mee vallen. Niet vergeten ook dat er gewoon een stad bij Dordrecht is

22 juni 2023 om 23:56

Juist het feit dat Dordrecht een bestaande stand is met een bestaande voetbalclub met bestaande voetbalfans vind ik het zonde. Tuurlijk is het voor hen prachtig als ze weer een stuk verzorgder voetbal te zien krijgen, maar de vluchtigheid waarmee ze spelers zullen begroeten en uitzwaaien, en de nadruk die er ligt op prestatie en naar mijn idee toch vooral verkoop is vooral negatief voor de beleving van de voetbal fan.

In eerste instantie dacht ik dat er een samenwerking kwam waarbij Dordrecht dus meer talenten te huur krijgt van Feyenoord. Uit dit artikel maak ik op dat ze bij Feyenoord naast een selectie voor zichzelf aan het samenstellen zijn ook de selectie aan het samenstellen zijn van Dordrecht.

22 juni 2023 om 23:34

Ach ja, Feyenoord gaat om lager niveau de werkwijze van een city/Chelsea proberen. Jonge talenten weghalen en bij Dordrecht stallen.

Je hebt wel echt geld zat als je ook al de selectie van een andere club bewust gaat lopen versterken hoor.

Was het niet het idee dat ze jeugdspelers naar Dordt zouden sturen?

Ok denk dat het niet zo zeer om het voetballen bij dordt gaat maar meer ok je eerste jaar te acclimatiseren zonder al teveel druk. Laten we eerlijk wezen bij dort heb je niet 30% van de druk die je bij feyenoord zou hebben. En zijn allemaal jonge spelers dus is het goed dat ze dat doen en dan volgend jaar kijken wie klaar is voor de volgende stap.

Dit toont wel aan dat Feyenoord toen de jong-teams werden geïntroduceerd in de KKD enorm de boot heeft gemist. Nu blijf je afhankelijk van andere clubs.

Als dordt en feyenoord supporter sta ik natuurlijk achter dit scenario.
Ik weet zeker dat alle voetbalsupporters uit dordt (12 minuten met de trein) in de Kuip zitten.
Het zou leuk zijn als iedereen ook (zeker nu) op de vrijdag avond aan De Krommedijk zitten!

Talenten in de Jong teams van grote clubs die spelen in de KKD hebben de afgelopen jaren laten zien zich in de KKD goed te ontwikkelen.In de huidige voetbalpiramide is het voor jong feyenoord ( ondanks investeringen ) moeilijk om in de KKD te komen. Wetende dat talenten zich goed ontwikkelen in de KKD is het toch slim dat feyenoord kijkt naar mogelijkheden hun talenten hier ook te laten ontwikkelen. In dit geval niet via een jong team maar via een constructie met Dordrecht. Dordrecht krijgt talentvolle spelers met een niveau dat ze zelf niet kunnen halen. Al met al voor beide clubs een goede samenwerking.De stap van jong feyenoord naar feyenoord 1 is op dit moment groot. De stap vanuit de KKD naar feyenoord 1 is veel kleiner. Had bijv wolemark een jaar voor Dordrecht in de KKD gespeeld zou hij hun team direct beter maken en zich ook beter ontwikkelen dan met een paar invalbeurten bij het eerste van feyenoord.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren