Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord spreekt over oppikken en direct doorverhuren van jeugdinternational

Laatste update:

Feyenoord hoopt Ilias Sebaoui te kunnen contracteren. Dat schrijft de Gazet van Antwerpen maandagochtend. De 21-jarige aanvallende middenvelder van Beerschot moet definitief over worden genomen van de Belgen, waarna hij op huurbasis naar FC Dordrecht kan verkassen. Feyenoord heeft een samenwerkingsverband met de Schapekoppen en stuurde al een staflid en twee spelers naar de Krommedijk.

Sebaoui, die jeugdinterlands speelde voor Marokko, is het afgelopen seizoen voornamelijk invaller geweest bij Beerschot op het tweede niveau in België. In 32 officiële wedstrijden scoorde hij een keer en leverde hij ook een asist af. Feyenoord ziet echter toch potentie in de aanvallende middenvelder, die volgens het gerenommeerde Transfermarkt een waarde van drie ton vertegenwoordigt. Het is echter de verwachting dat de Rotterdammers meer moeten neertellen voor Sebaoui, aangezien Beerschot eerder al hoog in de boom zat toen KV Mechelen en KAA Gent zich meldden voor het talent.

Die twee clubs besloten toen niet door te pakken, omdat ze de vraagprijs voor Sebaoui te hoog vonden. Nu heeft de 21-jarige Marokkaan nog twee jaar contract in Antwerpen en denkt Feyenoord wel zaken te kunnen doen met Beerschot. Mocht het lukken om Sebaoui over te nemen, dan is het de bedoeling dat hij op huurbasis naar Dordrecht verkast en daar vlieguren gaat maken in de Keuken Kampioen Divisie. De samenwerking met Dordrecht zal met ingang van 3 juli aanstaande weer nieuw leven in worden geblazen.

Dan zullen ook twee spelers en een staflid de tijdelijke overstap maken. Guus Baars en de onlangs van Brighton & Hove Albion overgenomen Antef Tsoungui zullen het komende seizoen de kleuren van Dordrecht verdedigen en worden dus wellicht vergezeld door Sebaoui. Daarnaast zal Pascal Bosschaart het komende seizoen aan de Krommedijk actief zijn. Hij zal als assistent-trainer gaan fungeren en ondersteunt de samenwerking tussen Feyenoord en Dordrecht. Ook zullen de Rotterdammers ervoor zorgen dat er een performance coach toegevoegd wordt aan de technische staf in Dordt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ja, er wordt iig doorgepakt. Ik ken deze speler niet maar Dordrecht spint hier garen bij.

Ja als de onder 21 maar niet promoveert dan is dit wellicht de beste optie die feyenoord heeft om jonge gasten toch speeltijd te kunnen bieden.

Dordt als satelietclub van Feyenoord kan nooit slecht uitpakken voor geen van beiden. Als Dordt hetzelfde spel speelt als Feyenoord komt er op zeker wat positiefs uit

Feyenoord doet dit wel goed. Talentvolle jongens oppikken en die gelijk in de KKD plaatsen. Soort van opleidingclub wordt dat Dordrecht voor Feyenoord.

Komt ook door het ontbreken van een jong team in de kkd

26 juni 2023 om 12:43

Ik krijg de indruk dat Feyenoord het niveau van FC Dordrecht probeert op te krikken. De genoemde namen klinken niet als de grootste talenten en niet heel jong, maar zullen voor Dordrecht een versterking zijn.

26 juni 2023 om 13:06

En dan met wat ervaren jongens de jeugd erbij zetten en je hebt mogelijk een prima team die, conform het Feyenoord spel gaan spelen. Dus idd geen gekke acties. Ben benieuwd hoelang Feyenoord dit blijft doen. Lijkt mij dat als Jong Feyenoord eindelijk in de KKD zit ze talenten niet meer naar Dordrecht sturen.

26 juni 2023 om 13:24

En dat laatste kan wel eens een veel jaren plan blijken te zijn (hetgeen het feitelijk al is, met weinig succes tot op heden).

26 juni 2023 om 13:26

Mwoa....moet eerlijk bekennen dat ik de speler niet ken. Maar als je op je 21e wordt verhuurd aan een clubje als Dordt (Wat echt geen reet voorstelt) twijfel ik direct aan hoe groot dat talent nou daadwerkelijk is en of hij ooit goed genoeg zal zijn voor Feyenoord 1.

Ik zie liever 1 a 2 echte versterkingen komen ipv een handjevol van dit soort constructies.

26 juni 2023 om 13:37

Dat is dus het punt, zowel Feyenoord als Dordrecht willen er voor zorgen dat Dordrecht wel wat voor gaat stellen in de KKD. Dordrecht heeft vandaag 5 spelers erbij, zonder deze jongen. Baars en Tsoungui waren al bekend maar nu is ook bekend dat: Kriwak, Owusu en Hilton bij Dordrecht gaan tekenen. De trainer geeft hiermee direct aan: "we hebben ze samen met Feyenoord gescout", vertelt trainer Michele Santoni over het drietal dat bij FC Dordrecht onder contract te staan. "zeker een daarvan (kriwak, red.) had nooit gelukt zonder de hulp van Feyenoord om hem te overtuigen hierheen te komen."

26 juni 2023 om 13:41

Leuk voor Dordt. Maar wat heeft Feyenoord hier precies aan?

26 juni 2023 om 13:51

Wellicht steekt een speler eruit die wel goed is en heb je hem aardig wat speeltijd gegeven? Het is een investering met misschien wel uitblinkers.

26 juni 2023 om 13:53

Ja....ik vind dit vaak nogal long shots eerlijk gezegd. Natuurlijk heb je er zo heel af en toe een Wieffertje tussen zitten die iedereen verbaast en veel beter blijkt te zijn dan velen dachten. Maar in 99% van de gevallen wordt het helemaal niets met dit soort jongens.

26 juni 2023 om 13:53

Maximaal 4 jonge spelers zullen worden verhuurd aan Dordt, de rest komt direct op de payroll bij hen. Bosschaart is de nieuwe assistent en er komt ook een performance coach van Feyenoord. Zij moeten er voor zorgen dat het niveau structureel bij Dordt omhoog gaat zodat onder andere deze 4 mannen zich ontwikkelen. Uiteindelijk moeten zij de stap naar Feyenoord 1 gaan maken en anders met winst worden verkocht.

Wat is de vooruitgang voor deze speler van De 21-jarige aanvallende middenvelder van Beerschot naar FC dordrecht?

26 juni 2023 om 13:05

Dat hij bij een goed seizoen daarna kans maakt op een plek in de selectie bij Feyenoord.

Goede oplossing zolang Feyenoord geen jong team heeft in de KKD. Maar ik had begrepen dat er een beperking betreft het aantal verhuren van spelers?

Is het voor Feyenoord niet interessant om een keer 2 tot 5 miljoen te investeren in het -21 elftal zodat zij ook promoveren naar de KKD? Lijkt me veel gezonder voor de jeugd die wil doorgroeien naar Feyenoord 1. Op deze manier hadden Hartjes, Azarkan en Burger het wellicht wel gered?

26 juni 2023 om 14:29

Schijnt een jarenlang en onzeker traject te zijn. Ik weet het niet meer exact, maar is hier al paar keer uitgelegd. Moeten meerdere keren promoveren en hopen dat andere -21 teams het slecht doen zodat er een plekje vrijkomt oid.

26 juni 2023 om 17:30

Een ding weet je zeker, als je er nooit serieus werk van maakt gaat het in ieder geval zeker niet lukken. Feyenoord moet de belofte competitie winnen en een belofte team moet in de 2e divisie 11e of lager eindigen. Dan promoveert Feyenoord naar de 2e divisie. Dit jaar werd er in de 2e divisie een belofte team 16e en eentje 11e. Dus de kampioen van de beloftecompetitie promoveert. Alleen werd Feyenoord 7e. En dan onder teams die echt een heel stuk minder zijn dan Feyenoord. Zelfs belofteteams van KKD-clubs eindigde hoger dan Feyenoord. Dus je kunt blijven roepen dat het een lange en lastige weg is, maar neem het eens een keer serieus. Dit jaar had de eerste horde al genomen kunnen worden.

Ilias zat vorig seizoen veel op de bank in de belgische tweede klasse.
Bedreigde een tijd terug ook de voorzitter van het Vlaams Belang online...

Feyenoord is te hoog gegrepen.
Had de kans om vorig jaar naar KV Mechelen te gaan, maar de relatie tussen Malinwa&Beerschot is verzuurd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren