Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord krijgt opvolger Pusic aanbevolen: ‘Gewoon een hele goede trainer’

Laatste update:

Robert Maaskant ziet in Michele Santoni de geschikte opvolger van Marino Pusic als assistent-trainer bij Feyenoord. Dat zegt de voormalig oefenmeester te gast in FC Rijnmond. Volgens Maaskant is Santoni, de huidige hoofdtrainer van FC Dordrecht, de perfecte man om Arne Slot te ondersteunen in De Kuip.

Slot heeft na het vertrek van Pusic naar Shakhtar Donetsk nog twee assistenten over bij Feyenoord. John de Wolf is nog altijd de cultuurbewaker in Rotterdam-Zuid, terwijl Sipke Hulshoff belangrijk is op tactisch vlak en bekendstaat als een uitstekende veldtrainer. Nu Pusic naar Oekraïne is vertrokken, lijkt er nog een plek vrij te zijn.

Maaskant voorziet Feyenoord van een ongevraagd advies. De Schiedammer zou het logisch vinden als de Rotterdammers aankloppen aan De Krommedijk, om Santoni met al zijn connecties op te pikken bij Dordrecht. “Jullie zullen je verbazen over de contacten die Santoni heeft. Die heeft over de hele wereld, in de absolute top, contacten.” Santoni zou onder anderen bevriend zijn met Roberto De Zerbi, de succesvolle trainer van Brighton & Hove Albion.

Slot heeft eerder al kenbaar gemaakt dat hij fan is van De Zerbi. Maaskant zou het niet vreemd vinden als Feyenoord bij Santoni uitkomt. “Hij is enorm leergierig en is er altijd heel erg mee bezig. Hij is gewoon een hele goede trainer.” De 43-jarige Santoni is al sinds 2021 in dienst bij Dordrecht, de alliantieclub van Feyenoord.

“Ik had eigenlijk gedacht dat Santoni misschien wel naar Feyenoord zou worden geschoven”, gaat Maaskant verder. “Als assistent, de opvolger van Pusic. Dat had ik hem zien doen, omdat ik denk dat hij iemand is die geweldig spelers kan ontwikkelen.”

Maaskant zegt niet te weten of Santoni openstaat voor een dergelijke stap. “Geen idee. Dat heb ik niet gevraagd. Wij praten alleen over zinnige dingen. Ik stel niet van die journalisten-vragen”, grapt de oud-trainer van onder meer VVV-Venlo, Go Ahead Eagles en NAC Breda.

Santoni krijgt bij Dordrecht overigens juist steun van een Feyenoord-huurling in zijn staf. Pascal Bosschaart is als assistent-trainer actief bij de Schapenkoppen, die hem lenen van de Rotterdamse topclub. Of Bosschaart komende zomer terugkeert naar De Kuip is vooralsnog onbekend. Dordrecht is uitstekend aan het seizoen begonnen en staat momenteel op de vijfde plaats in de Keuken Kampioen Divisie.

Moet Feyenoord een poging wagen om Santoni los te weken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelijk halen super goede trainer

Dacht Steijn 😉. Maar serieus, dit is echt geen verkeerde denk ik. Of zou hij te graag al op de hoofdtrainerstoel willen zitten? Kan me voorstellen dat ie namelijk wel een aanbieding krijgt als ie het zo goed blijft doen bij Dordt.

En dit is dezelfde Maaskant die Santoni destijds bij Almere City op straat heeft gezet? Zeker een goedmakertje om hem nu in het zonnetje te zetten.

Geen hele gekke gedachten. Al ben ik ook benieuwd wie pusic meeneemt als assistent ?

Robert Maaskant, als die gaat zeggen wat je moet doen of wie je moet pakken. Dan weet je iig zeker dat je die nooit erbij hoeft te nemen.
Hetzelfde heb ik met Erwin van der Looi, ik heb het idee dat hij en Maaskant broers zijn ofzo. Ze komen altijd weer ergens aan de bak. Denken dat ze mozes zijn maar deze twee heren kunnen er in mijn ogen echt helemaal niks van.

Die Santoni zou eens moeten werken aan zijn voorkomen. Zelden iemand gezien die zo ongeïnteresseerd, bijna minachtend overkomt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren