Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax wint zonder naar huis gestuurde Vertonghen ruim van FC Emmen

Laatste update:

Ajax heeft ook de derde oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. Na zeges op de amateurs van Huizen (1-3) en Oldenzaal (0-11) moest er zaterdagmiddag een profclub aan geloven: de Amsterdammers waren met 0-5 te sterk voor FC Emmen. De zege kwam tot stand zonder Jan Vertonghen, die op het punt staat een transfer naar Tottenham Hotspur af te ronden. “Jan zal al met zijn hoofd in Londen zitten, daarom hebben we hem naar huis gestuurd. Het gaat alleen nog om wat details tot het licht op groen gaat”, liet coach Frank de Boer voorafgaand aan de wedstrijd optekenen.

Ajax had in het eerste bedrijf weinig te duchten van Emmen, dat afgelopen seizoen op de onderste stek in de eindrangschikking van de Jupiler League eindigde. Na zeven minuten spelen kopte Kelvin Maynard de bal, na een voorzet van Ricardo van Rhijn, per ongeluk in eigen doel: 0-1. Even later werd een mooie aanval, na een prima balletje van Theo Janssen en een goede actie van Siem de Jong, afgerond door spits Kolbeinn Sigthórsson.

De Jong, die de aanvoerdersband droeg, zorgde na een klein halfuur met een schot in de korte hoek voor de 0-3. Coach De Boer wisselde in de pauze zijn gehele elftal en het was Davy Klaassen die drie minuten na de onderbreking voor het vierde Amsterdamse doelpunt zorgde. Hij nam met zijn borst aan en rondde koel af. In de absolute slotfase betekende een tweede eigen goal de 0-5.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Tegen Emmen hebben ze Vertonghen ook écht niet nodig. Daar walsen ze normaal gesproken toch echt wel overheen, zo ook nu.

7 juli 2012 om 17:50

Ja, dat is zeker waar. Ajax heeft Jan Vertonghen écht niet nodig tegen clubs als FC Emmen.

On:

Ajax speelde echt uitstekend, maar het was wel tegen FC Emmen. Ik kan niet wachten tegen 21 juli, want dan speelt Ajax eindelijk is 'n oefenwedstrijd tegen 'n grotere team, namelijk Celtic uit Schotland.

7 juli 2012 om 21:00

Ik weet niet of je recentelijk nog Celtic hebt zien voetballen, maar dat is werkelijk om te janken.
Inderdaad, het is meer dan FC Emmen, maar heel veel meer dan FC Groningen zal het ook niet zijn. Wanneer Celtic in de Eredivisie zou zitten zouden ze ieder jaar in de midenmoot/subtop eindigen.

7 juli 2012 om 21:05

Ja ik heb Celtic recentelijk zien voetballen, maar alle clubs uit Schotland voetballen niet echt geweldig.

Opstelling Ajax: Vermeer; Van Rhijn, Alderweireld, Blind, Koppers; De Jong, Anita, Janssen; Özbiliz, Sigthórsson, Fischer

Agja, het is een oefenduel. Maar volgens mij ging het vorig jaar een stuk moeilijker. 2 eigendoelpunten dus een beetje geluk maar geen slecht resultaat

Edit:
Ajax in 2e helft: Cillessen; Nieuwpoort, Veltman, Denswil, Dijks; Serero, Klaassen, Bonevacia; Lukoki, Ebecilio en De Sa

7 juli 2012 om 17:31

Geen Fisher vandaag? Jammer hij prikt toch al weleens een goaltje op zijn nog zeer jeugdige leeftijd als winger. Gevaarlijker dan Ebecilio

7 juli 2012 om 17:34

Klopt, geen Fisher, wel Fisscher (zie opstelling eerste helft)

7 juli 2012 om 18:03

Maoam,

Ooh Leesfoutje whaha. Heeft hij indruk achter gelaten buitenom de 1e 2 potjes. vandaag?

8 juli 2012 om 01:20

Ook geen Fisscher hoor, wel Fischer.

Leuk dat jochies als Dijks, Veltman en Nieuwpoort speelde.

Die Ozbilliz stelt me wel erg teleur, wat een matige speler is dat zeg..

7 juli 2012 om 16:58

Ja een tegen Oldenzaal schoot ie er 4 In.

Ozbilliz is nooit constant
die kan zo geweldig spelen, Maar het ook geweldig laten afweten.

Ozbilliz heeft de meeste techniek van allemaal bij Ajax

7 juli 2012 om 17:01

Nah, meeste techniek lijkt me niet.

Vind jongens als Janssen en Eriksen sowieso al meer techniek hebben.
Vind het een beetje Sulejmani versie 2.0, alleen zonder scorend vermogen, ja tegen Oldenzaal.

7 juli 2012 om 17:07

Geloof me, Ozbilliz heeft de Meeste Techniek van Allemaal van Ajax, Die jongen heeft een Balberheersing waar je Bang van Wordt, Alleen Lukt dat niet Altijd.
Daarom zeg ik ook dat ie nooit constant genoeg is geweest,

7 juli 2012 om 17:32

Borussiajero,

Is Özbiliz een talent van de 1e, 2e, 3e of de 4e klasse?

7 juli 2012 om 18:14

Ik vond de techniek van Fischer vandaag alleen al beter dan wat ik bij Ozbilliz heb gezien. Ook Anita schat ik wat techniek betreft hoger in dan Araz.

7 juli 2012 om 18:28

Ik vind Araz zijn stijl van voetballen ook fenomenaal bij vlagen. Nog veel te wisselvallig maar die jongen kan wel fantastisch voetballen. Jammer dat wij bij een aardig talentje meteen andere afschrijven. Als Fisscher dadelijk een wedstijdje een offday heeft kan hij er zogenaamd weer niks van.

7 juli 2012 om 20:08

Ben het helemaal met je eens dat Ozbilliz de beste techniek heeft, ik denk dat zijn probleem is dat hij niet tegen druk kan. Ik ga wel eens kijken bij trainingen en op de trainingen laat hij ook altijd geweldige dingen zien alleen in de wedstrijd loopt het gewoon niet altijd.

7 juli 2012 om 20:30

Maher 4 Ever
Ik zou het niet weten Grappenmaker.

Crocmaz,
Ozbilliz laat op de trainigen vaak geweldige dingen zien(zoals johanboskamp ook al aangeef) Maar in de wedstrijd lijkt ie wel te bezwijken.

Afcfokke.
Jij snapt het
Ozbilliz is een momentenvoetballer, Bij vlagen geniaal en bij vlagen gewoon matig

7 juli 2012 om 17:00

vond hem juist wel redelijk spelen vandaag
ebecilio was om te huilen vandaag

7 juli 2012 om 17:00

Ebecilio was nog erger leverde zo'n beetje elke bal in.

7 juli 2012 om 17:09

Dat zijn we toch wel gewend van hem?

Die heeft pas 1 goede wedstrijd gespeeld in Ajax 1, en dan was tegen Roda met een Hattrick

7 juli 2012 om 17:11

Ja, dat is waar maar dacht meld het toch even voor de mensen die het willen weten

7 juli 2012 om 18:30

1 goede helft bedoel je dan ; Ik kan me namelijk herinneren dat hij er hoogstpersoonlijk voor zorgde dat Ajax bij rust met 0 - 1 achter stond.

7 juli 2012 om 20:10

Ebecilio moet echt weg. Laat 'm eerst maar eens presteren in de Jupiler. Dan kan hij kerel worden !!

7 juli 2012 om 20:15

hij heeft in het seizoen van de 30e landstitel ook gewoon goede wedstrijden gespeelt vanaf links hoor, Had constant dreiging en heeft ook zijn doelpuntjes meegepikt.

overdrijven is ook een vak.

7 juli 2012 om 17:23

Ozbiliz was inderdaad matig vandaag, maar zoals Jero al aangaf hij was wel de grote man tegen Oldenzaal. Ik ben meer teleurgesteld over Serero eigenlijk waar ik veel meer van verwacht had, hij speelt veel te sober in vergelijking met het voorseizoen van vorig jaar en hoe hij kinderlijk eenvoudigweg, pun intended, werd weggeduwt een paar meter van het goal af terwijl die moest scoren was daar een mooi voorbeeld van.

7 juli 2012 om 17:37

Ozbiliz was matig? Heb toch wel slechtere voetballers aan t werk gezien vandaag hoor. Ik zeg niet dat hij goed gespeeld heeft maar er waren vandaag toch wel andere spelers die eerder matig waren dan Ozbiliz. Ene Jansen om er maar een te noemen, en anders was die Fischer wel dramatisch met zn slechte passing. Overigens was het veld bijzonder droog voor alle techneuten wel lastig altijd.

7 juli 2012 om 17:39

Janssen dramatisch? Een van de beste mannen van het veld.

7 juli 2012 om 17:54

Ja, Aras Ozbiliz stelt mij ook teleur.

In de jeugd bij Ajax speelde hij echt uitstekend, daar werd hij qua speelstijl vergeleken met Lionel Messi en in 2009 werd hij verkozen tot talent van de toekomst.

Daardoor heeft iedereen hoge verwachtingen van Ozbiliz, alleen weet hij het tot nu toe jammer genoeg niet waar te maken.

Kan iemand de opstelling en wissels geven?

Verder zijn twee eigen goals wel erg zwak voor een profclub. Je kan beter tegen de top van de topklasse spelen dan tegen FC Emmen.

7 juli 2012 om 16:58

Opstelling Ajax eerste helft: Vermeer; Van Rhijn, Alderweireld, Blind, Koppers; De Jong, Anita, Janssen; Özbiliz, Sigthórsson, Fischer.

Opstelling Ajax tweede helft: Cillessen; Nieuwpoort, Denswil, Veltman, Dijks; Bonevacia, Klaassen, Serero; Lukoki, Ebecilio, De Sa.

7 juli 2012 om 16:59

2de helft stond er een compleet nieuw team in dus om allees nu te geven..

lukoki, denswell, klaasen, serero, cillessen en dijks, nieuwpoort ect

goed eerste half uur (waar het 0-6 had moeten staan)
jammer van de 2de helft

Matige tegenstander, in de 1e helft wel aardig voetbal van Ajax maar dat is niet moeilijk tegen zo'n amateur verdediging. 2e helft aanzienlijk minder. Heb wel een boel talenten gezien die echt heel aardig kunnen voetballen. Ben erg gecharmeerd van Dijks! Jammer dat hij niet kopsterk is.. Voor mij de potentiele nieuwe linksback/lcv.

Ajax moet de selectie versterken, dit kan zo niet.
Poulsen had de ideale linksback geweest en dat dijks afentoe zijn minuten kan maken.

Daarnaast win je met ozbiliz de oorlog niet. En tja voetbal is oorlog.

7 juli 2012 om 17:24

Ajax heeft Poulsen niet zo heel erg nodig aangezien Boilesen, Blind, Koppers en Dijks daar allemaal kunnen spelen. Dijks heeft heel veel progressie geboekt en is nu al voor mij de ideale linksback voor Ajax.

7 juli 2012 om 17:44

Vind je het niet te voorbarig? Boilesen is nog enorm jong, laat staan Dijks. Grote talenten, maar de kans is gewoon groot dat die overlopen worden tegen de 'grote jongens'. Blind en Koppers vind ik beide matig tot pover.

Poulsen is gewoon de beste linksback van Nederland en mocht hij alsnog willen tekenen, an is het een topaankoop. Dat is toch prachtig als hij komt? Mochten Boilesen en Dijks écht zo goed worden, spelen ze meneer Poulsen wel uit de basis. Tot die tijd kunnen ze van hem leren en af en toe aan het echte werk ruiken.

Overigens is Boilesen van nature een centrum verdediger.

7 juli 2012 om 18:25

Prachtig als hij komt is iets heel anders als versterkingen nodig hebben. Poulsen vond het aanbod matig, dus kijkt hij lekker verder. Wachten totdat psv dadelijk opeens een paar ton meer bied;

Nee serieus, met Boilesen en Dijks heb je fantastische talenten. Dan is Poulsen niet keihard nodig. Wel bruikbaar.

7 juli 2012 om 19:22

Psv is wel de laatste club in Nederland die een LB nodig heeft

Heb de wedstrijd net op eredivisie live gezien. vond dat Sigthorsson een goede indruk maakte, moet nog scherper worden in afronden maar dat gaat wel goedkomen. verder stemde veel jongelingen mij wel tevreden als Fisher, Dijks en Klaasen.

Spelers die teleur stelden: Ozbiliz, Ebecilio en Serero. De Sa vond ik ook niet best maar van die andere 3 verwacht je eigenlijk meer omdat ze meer ervaring hebben bij het eerste!

Verder mag wat mij betreft VD Wiel echt vertrekken, zie net zo lief van Rhijn op de rechtsback positie. Zodra er een club 10miljoen durft te bieden gewoon direct een strik eromheen en wegwezen met die gast. wat betreft de keeper positie heb ik een voorkeur voor Cillesen, hij komt op mij beter over en heeft een betere en zekerdere uitstraling als Vermeer.

Vind het een beetje rare titel mensen die net komen kijken op site denken misschien door zijn gedrag weg is gestuurd. Maar goed Ajax heeft gewonnen dat is belangrijkst.

Narshing zegt dat ze ver uit elkaar liggen maar misschien wilt de meer proberen. Anders zegt die niet dat het te weinig is. Proberen kan altijd maar Frank is take or leav it. Dan maar andere zoeken. Maar ik snap nog steeds niet wat PSV met hem moet ze hebben 2 goede spelers die daar uit te voeten kan. Mickey moet dan gewoon bijtekenen. Als hij weer in zijn oude vorm komt van Heerenveen is hij denk beter maar probleem is komt hij wel in die vorm, zelfde is van Lens. Maar mocht Ajax hem niet halen dan hoop ik eigenlijk dat die naar buitenland gaat. We zien wel.

7 juli 2012 om 17:41

Mooi bericht waarin de pure angst voor PSV duidelijk te lezen valt....
Als ajax hem niet haalt dan maar buitenland.....

7 juli 2012 om 18:00

Hoezo, ik gun PSV ook Narsingh niet dus wat mij betreft gaat die ook naar het buitenland dan! Ik gun PSV sowieso niks dus laat dat maar duidelijk zijn. Heeft trouwens weinig met angst te maken, want als ik ergens niet bang voor ben... naja dat laatste mag jezelf invullen.

7 juli 2012 om 18:03

Ik ben wel ergens bang voor.... namelijk dat het al dun door jouw broek loopt....

7 juli 2012 om 19:08

Toen Ajax in de winterstop Narshing wou gaan halen, ik kan me nog goed herinneren dat veel PSV zeiden hopelijk gaat die naar buitenland. Dus die broeken zitten volgens mijn toen ook erg vol.

7 juli 2012 om 20:17

narsingh is een uiterst bruikbare rechterspits voor Ajax. Ik heb al vaker gezegd, eigenlijk is hij de missing link. Maar uit het feit, dat hij als Amsterdammer zijn voorkeur nog steeds niet uitgesproken heeft, zegt mij voldoende. Die zal wel naar PSV gaan, Na zoveel prijsloze jaren en talloze investeringen, zullen ze daar nog wel een keer diep in de buidel tasten. Nou laat 'm maar heel graag. We moeten spelers hebben, die graag bij onze club spelen. Geen twijfelaars !

En Sulejmani met echt weg. Geen contractverlenging, maar de boer op met 'm. De vorm van Heerenveen haalt hij bij Ajax nooit van zijn leven. Een typetje Robben, egoïstisch en altijd naar binnendraaiend en dus voorspelbaar.

Dus ik neem aan dat de scoutingsafdeling allang een andere potentiele kandidaat in het vizier heeft !

Prima uitslag jongens oogde alweer een stuk fitter. Fischer en Dijks blijven gelukkig nog even bij de selectie, toekomstige toppers. Duidelijk standpunt omtrent Narsingh gelukkig. Take it or leave it.

Kan Fischer niet ook gewoon op rechts? Mag die met Mickey vechten voor die plek is Narsingh ook niet nodig.

7 juli 2012 om 18:00

Fischer is van orgine volgens mij ook een buitenspeler, toen ik een keer op eurosport keek was er een jeugdtoernooi voor en daarin speelde Fischer bij denemarken ook gewoon op de flanken.

7 juli 2012 om 18:07

Klopt maar dat als linksbuiten daar speelt die bij de A1 ook maar als rechtsbuiten weer ik 't niet.

7 juli 2012 om 18:09

Dat zou die ook moeten kunnen lijkt mij een speler met zoveel talent kan ook wel een actie buiten om maken een de bal voorleggen.

“jan zal al met zijn hoofd in Londen zitten, daarom hebben we hem naar huis gestuurd. Het gaat alleen nog om wat details tot het licht op groen gaat

En dit is ook weer een reden waarom Ajacieden met de Boer weglopen. Geen mysterieus gepraat over tranfers, maar gewoon duidelijk zeggen waar het op staat. Dan weten wij ook waar we aan toe zijn

Vandaag de wedstrijd gezien, 2e helft was niet om aan te zien!!
Alleen Klaassens stond 2x op het juiste plekje...

Verder complimenten aan Fischer!
Jeetje wat een speler!
Continue in beweging, sterk aan de bal, technisch en drive naar voren..

Ik vond het mooi om te zien dat al die jongens die vorig jaar nog in de A1 speelde in de 2e helft moeiteloos overeind bleven tegen de volwassen kerels van Emmen, ook fysiek stonden ze hun mannetje. Emmen mag dan geen wereldteam hebben, het zijn wel fullprofs en die snotjochies zijn gewoon beter. Natuurlijk ging niet alles goed, maar dat is logisch, die jongens moeten nog veel leren. Na het drama van het Nederlands Elftal op het EK is het goed om te zien dat we juist in de achterhoede genoeg talent hebben voor de komende jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren