Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ajax vangt bot bij Barcelona na telefoontje Overmars'

Laatste update:

Ajax is achter de schermen op zoek naar nieuwe impulsen voor de aanval, zo meldt Sport vrijdag. Volgens de Catalaanse krant klopte de club uit Amsterdam afgelopen week middels directeur voetbalzaken Marc Overmars aan bij het goed bevriende Barcelona. Collega Andoni Zubizarreta gaf de oud-aanvaller van los Azulgrana echter nul op het rekest.

/

Overmars zou meer dan gemiddelde belangstelling hebben gehad voor de huur van Munir El Haddadi vanaf 1 januari aanstaande. Het bestuurslid kreeg echter van Zubizarreta te horen dat de aanvaller absoluut niet mag vertrekken, ook al is hij het voornaamste slachtoffer van de aanwezigheid van Luis Suárez. Tijdens de schorsing van de Uruguayaan deed Luis Enrique vaak beroep op de tiener, die deze maand echter genoegen moest nemen met 45 minuten speeltijd.

Barcelona ziet geen heil in een uitleenperiode van El Haddadi. De clubleiding wil de ontwikkeling van de negentienjarige aanvaller van dichtbij evalueren, ook al lijkt het elftal van Barcelona B nu het hoogst haalbare voor de tiener. Volgens Luis Enrique zal El Haddadi middels trainingen zonder meer aan het eerste elftal verbonden blijven. In het weekeinde zal de aanvaller voornamelijk voor Barcelona B uitkomen, uitzonderingen daargelaten. Een tijdelijk vertrek van de Spaans international. behoort niet tot de mogelijkheden.

Ajax kan een nieuwe aanvaller goed gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ajax moet eens stoppen met huren/kopen met spelers van Barcelona, ik kan me namelijk op Gabri na geen enkel succesnummer herrineren. Gewoon lekker genieten van onze eigen spelers uit de jeugd, want er lopen wat parels rond zeg! ..

28 november 2014 om 08:22

Hey je mag toch af en toe een spelertje kopen of is dat verboden

28 november 2014 om 08:31

Lijkt vme ook niet heel realistisch omdat 1 Ajax goed voorzien is voor die posities en 2 die jongen gewoon zijn invalbeurtjes maakt bij Barca. Vermoed dat Ajax niemand haalt in de winter, maar als er behoefte is aan versterking lijkt me dat eerder een linksback.

28 november 2014 om 08:34

Hij heeft het over spelers huren/kopen van Barcelona, Ajax krijgt eigenlijk alleen maar de spelers van Barcelona die versleten of afgedankt zijn, die hebben in het verleden laten zien dat ze geen meerwaarde hebben voor het niveau dat Ajax nastreeft.

Snap überhaupt niet waarom ze deze Munir El Haddadi zouden willen huren als je Zivkovic en Fischer heb lopen die er bijna klaar voor zijn, tuurlijk is Munir El Haddadi een groot talent en kan geweldig voetballen, maar geef je eigen jeugd een kans inplaats van andere proberen te huren waarvan je niet eens zeker weet of ze wel van grote waarde kunnen gaan zijn, iedereen dacht ook dat Bojan Ajax naar een hoger niveau zou tillen maar dat viel zwaar tegen.

28 november 2014 om 08:48

Dat doen ze ook wel. Ten tijden van het huren van Bojan en cuenca waren er duidelijk vacatures op de flanken, nu niet. Dus reken maar dat overmars niet gebeld heeft. Wellicht vd zomer, maar niet recent, niet na het doorbreken van el Ghazi.

28 november 2014 om 09:01

@ Caribbean

Bojan was dan ook met afstand de meest talentvolle speler tijdens de trainingen van Ajax. Dat hij niet geslaagd is bij Ajax heeft meer te maken met een taalbarriere, een nieuwe team, verkeerde positie en blessures. Iedereen die trainingen heeft gezien met Bojan heeft kunnen zien dat hij een uitzonderlijk talent was en nog steeds is. Iedereen vergeet voor het gemak even dat die jongen nog slechts 24 jaar oud is. Maar wel 100 wedstrijden voor Barcelona heeft gespeeld, 3x landskampioen is geworden, de copa del rey en 2x de champions league. En voordat je het zegt, ja in vrijwel alle competities heeft hij toendertijd vrij veel gespeeld. (3 seizoenen, 29 wedstrijden CL bijv)

En dat je over Fisscher begint, dat is verre van een spits. Milik en Zivkovic zijn de enige spitsen die Ajax als het goed is na de winter stop heeft. Begrijp me niet verkeerd, ik hoef Haddadi niet te zien bij Ajax op huurbasis. Alleen als er een koopoptie in zit wat hoogst onwaarschijnlijk is.

28 november 2014 om 09:25

Carribean....

Ben je nou echt serieus....

Zivkovic vergelijken met Munir..

Als zivkovic zo goed was als ze dachten dan zat hij op z'n minst bij de selectie.

28 november 2014 om 09:32

Maxitaxi

Natuurlijk wel, maar alleen een gerichte aankoop bij hoge uitzondering en een buitenkans. Afgelopen zomer ben ik er flink ziek van geweest, dat Ajax Ziyech niet had gekocht. Maar na behoorlijk veel betogen te hebben gelezen, van mede leden Dbergkamp en Afcanats. Kan ik alleen maar concluderen dat ze gelijk hebben gehad, en dat we geduld moeten hebben. Als Ziyech was gekomen, had ik afgelopen dinsdag niet zo kunnen genieten van Andersen.

Als ik bijvoorbeeld terug denk aan Oleguer, Urzaiz, Atouba, Tanio en Luque. Springen de tranen me weer in de ogen, niet omdat ze goed waren maar duur kostten en niks toevoegden aan Ajax....

28 november 2014 om 09:46

@ D-Bergkamp, echter heeft niemand (van ons fans) dat kunnen zien omdat elke training bij Ajax besloten is. Alleen insiders als Sjakie Swart bekijkt wel eens (een deel van) een training. De enige openbare trainingen waren die van de voorbereiding en die 2 in het stadion voor de wedstrijden tegen Feyenoord..

28 november 2014 om 10:00

@D-bergkamp

Allemaal leuk en aardig dat hij de beste was op de trainingen en dergelijke, maar conclusie is dat hij Ajax niet naar een hoger niveau heeft kunnen tillen, je doet ook hier alsof ik hem gelijk afschrijft, ik begrijp ook dat hij nog jong is etc. maar tot nu toe hebben we bij Ajax, Milan en Stoke niet de Bojan gezien die we willen zien of gewent waren bij Barcelona, hij kan wel zoveel gewonnen hebben maar ik praat nu puur over wat hij bij Ajax gepresteerd heeft. Ik ben van Mening dat speler als Bojan en Munir El Haddadi ontzettend veel talent hebben maar als ze ergens anders moeten voetballen dan bij Barcelona dan vallen ze toch in een diep gaat, bij Barcelona voetballen ze allemaal met goede voetballers om zich heen.

ik noemde Fischer op omdat Munir El Haddadi naar mening ook op de vleugels zou kunnen spelen, waarom niet? Frank zet af en toe zelfs Sigi op de vleugels en ook Schone als voorbeeld.. dus ik vind niet zo gek dat ik Fischer opnoemt.

@masterdamm

Misschien toch beter leren lezen? Ik vergelijk Zivkovic niet met Munir El Haddadi, alleen zou ik eigen spelers als Zivkovic en Fischer etc. naar voren schuiven en speeltijd geven inplaats van een groot talent gaan huren van Barcelona.

28 november 2014 om 10:11

@ Trodat4030

Gelukkig zijn er genoeg trainingen openbaar en kan je vaak genoeg de trainingen bekijken als je wilt. Natuurlijk zijn er besloten trainingen maar je kan er echt wel genoeg zien als je dat wilt.

En je hoeft iemand geen 50x te zien voetballen om te zien of hij talent heeft ja of nee.

28 november 2014 om 10:16

@ Caribbean

Vele mensen schrijven vaak en snel (ex) spelers van Ajax af. Cuenca, Bojan, vd Hoorn, Blind, Van Rhijn om zo eens een aantal voorbeelden te noemen. En in mijn ogen is dat veelal onterecht. De enige die ik echte miskopen noem zijn Duarte en Sana. Voor de rest zijn er relatief weinig missers geweest.

Om gelijk met het volgens velen slechtste geval te beginnen: Isaac Cuenca.
Nee helaas hebben we niets van hem gezien. Maar mensen vergeten dat dit puur door blessures is gekomen. Ajax had een groot gebrek aan een rechtsbuiten. Cuenca is een pure rechtsbuiten, met een snelheid, individuele actie en een goede voorzet. Ik was en ik ben er heilig van overtuigd dat hij mits fit gewoon een meerwaarde zou zijn voor Ajax.

Spelers die bij Barcelona vandaan komen moeten goed kiezen naar de club. Vanaf Barcelona naar een AC Milan gaan is van voetbal naar anti-voetbal. Geen logische stap. Het voetbal bij Barcelona is vrij uniek, en die club verlaten en ergens anders slagen ligt ook aan het kiezen van de goede club.

Bojan had zoveel problemen die overwonnen moesten worden. Hij kon met vrijwel niemand communiceren. Nieuwe club, nieuwe trainers, nieuwe team genoten, nieuwe land, nieuwe gebruiken, nieuw klimaat. Persoonlijk vind ik het nog steeds jammer dat we Sigthorson hebben behouden en Bojan hebben laten gaan. Aangezien hij dit jaar al vele drempels zou hebben overwonnen.

28 november 2014 om 10:21

Een linksback?
Je hebt Riedewald en Viergever die daar tot de winterstop kunnen spelen.
Een maand later zal Boilesen wel weer fit zijn. Anders Kan Tete of Ligeon er ook wel spelen

28 november 2014 om 16:50

VD Hoorn kan je vooralsnog makkelijk bestempelen als miskoop.. Wat heeft die nou laten zien? Duarte en Sana zijn duidelijk. Zimling heeft ook meer slechts dan goede dingen laten zien. Viergever is ook niet bepaald een geweldige aankoop. Multifunctioneel, maar that's it.

Cuenca was drama bij Ajax. Bojan kon helaas niet al te veel laten zien.blind doet het niet geweldig bij United. Dat hij te safe speelt wat ik jaren al zie komt nu pas boven water. Balletje breed en terug etc.

Ricardo is wel erg sterk bezig dit seizoen!!

28 november 2014 om 17:44

Hoe goed el ghazi ook is, zijn mentaliteit gaat een struikelblok vormen. Daarnaast maakt hij ook egoïstische keuzes. Zolang het goed gaat niets aan de hand..

28 november 2014 om 17:47

Cuenca heeft 3 wedstrijden gespeeld. Daar kun je hem niet op beoordelen.

Duarte is naar mijn mening ook nog geen miskoop...

29 november 2014 om 10:31

Maxitaxi, dat heeft Ajax nu toch helemaal niet nodig. Voor de vleugels heeft Ajax nu al 5 a 6 (top)talenten klaarstaan. Fischer, Kishna, El Ghazi, Muric, Meleg, Menig, El Idrissi etc. Het enige dat Ajax nog goed kan gebruiken is een goede cvm. Een type Blind. Ik denk aan Ayoub.

28 november 2014 om 08:28

Ik weet niet of ze direct helemaal moeten stoppen, maar wel met dit soort plannetjes. Voor alle posities waar hij voor in aanmerking komt heeft ajax eigen talenten of een talentvolle huurling met optie tot koop. Mocht het belangrijk gevonden worden daar ervaring bij te zoeken, dan zou ik dat snappen, maar een talentje tijdelijk laten meehobbelen is van geen enkel nut..

28 november 2014 om 08:29

Het is maar een gerucht he. Van 1 Catalaanse bron en je zou t bijna eerder in de wandelgangen moeten plaatsen.

28 november 2014 om 08:31

Helemaal eens. Ten eerste blokkeren dergelijke jongelingen de doorstroming van eigen spelers, daarnaast zullen gehuurde spelers altijd een andere instelling hebben dan eigen spelers, ze hebben een andere agenda en zijn geen deel van het proces waar de rest van de selectie meerdere jaren in rondloopt. Je leidt uiteindelijk gewoon spelers op voor een andere europese club en als die speler echt meerwaarde gaat krijgen zal hij teruggaan naar de eigen club. De tijdspanne is gewoon te kort om er meerwaarde uit te halen.

Daarnaast is het inderdaad helemaal niet uitgemaakt dat een speler van Barcelona per definitie een versterking is voor Ajax. De jonkies missen nog alle ervaring en zijn daarmee echt geen zekerheidje bij Ajax en de spelers die het in Barcelona niet redden hebben in het verleden bewezen echt niet altijd meteen een aanwinst voor Ajax te zijn.

We hebben voldoende eigen jeugd om dergelijke constructies niet te hoeven opzetten. Laat Barcelona maar een keer langskomen om iemand van óns te lenen. Misschien dat Muric wat spelritme op kan doen in Camp Nou...

28 november 2014 om 08:50

Ik geloof er weinig van.
Misschien dat ze aan het begin van het seizoen een keer iets hebben voorgesteld.
Maar niet en zeker niet met een buitenspeler.
Ajax heeft schøne el ghazi kishna muric fischer menig becker rond lopen.
Sommige zijn wel minder maar om daar nou een speler voor te huren geloof ik niet.
En je blokkeerd hun hele ontwikkeling wat tegen het beleid van ajax is.

28 november 2014 om 09:21

Haha lekker voor die overmars

28 november 2014 om 10:29

Stoppen van aanvallers huren voor een half jaar ja, ik denk dat het Ajax schort aan ervaring/ verdedigende impulsen. Hierdoor komen ze iedere jaar tekort in europa. En dan bedoel ik geen lichtgewichten als zimling en viergever, geef eens wat meer uit aan een redelijke middenveld/verdediging...

28 november 2014 om 14:58

Bojan was zo slecht nog niet vond ik hoor. die zouden jullie nu gewoon goed kunnen gebruiken.

Zeer jammer om te zien dat zo'n getalenteerde jongen, die begin dit seizoen gewoon prima mee kon met het niveau van Barca, nu maar zeer zelden speeltijd krijgt.

OT: Denk dat deze speler toch wel van een iets hoger niveau is als de andere huurspelers die we van barcelona mochten hebben .

28 november 2014 om 08:24

Denk niet dat hij op dit moment verder is dan Bojan of Cuenca was. Alleen hebben we van Cuenca niets kunnen zien

Ik denk dat dit helaas niet gaat gebeuren. Als ze nou is gewoon voor een fatsoenlijke speler de portemonnee trekken..

28 november 2014 om 08:54

We hebben met Fischer, Kishna, Milik, Zivkovich en Wl Ghazi gewoon aanvallers die de wereldtop kunnen halen. Dan haal je er toch niet nog een jonge speler bij die hun weer in de weg gaat lopen

28 november 2014 om 10:18

@ Ibrahimovic

Noem eens een paar namen? Iedereen schreeuwt altijd maar om aan kopen maar komen nooit met voorbeelden.

Laat me raden, Ziyech en Sinkgraven? Andersen heeft meer ervaring en meer potentie. Dat laat hij nu wekelijks zien. Als we Ziyech (5mil) of Sinkgraven (8? mil) hadden gehaald had dit weg gegooid geld geweest.

Volgende gok: Mokotjo voor 1 miljoen? We hebben Serero, Riedewald en Bazoer die daar kunnen spelen.

28 november 2014 om 10:24

Je vergeet dat Blind ook nog niet was vertrokken.
Achter af is het gewoon makkelijk praten. Die aankoop is achteraf gezien ook niet nodig

Lijkt me niet echt een meerwaarde. Straks is Fischer namelijk ook terug. Of ze moeten uitgaan van een vertrek van schone deze transferperiode

28 november 2014 om 09:32

Dan nog krijgt deze jongen geen basisplek.

28 november 2014 om 10:26

Waarschijnlijk niet. Fischer en kishna op links. Milik Sigthorsson en Zivkovic in de spits.
Enige optie is als back up voor El Ghazi. Maar hier kan Muric of Menig ook wel spelen

Dat zou toch heel vreemd zijn? De flanken zijn dit jaar voor het eerst in jaren eigenlijk wel redelijk bezet. Kishna en El Ghazi laten goede dingen zien, Schöne doet dat al anderhalf seizoen op die positie en dan komt na de winter Fischer ook nog eens terug. Waarom zou je dan een jonge speler, die waarschijnlijk ook wisselvallig is, willen huren? Geef dan lekker de jeugd de kans.

El hadaddi zou zeker een versterking zijn. Maar het nadeel is natuurlijk dat hij de eigen jeugd in de weg loopt. Spelers als el-ghazi, kishna maar ook fisher die na de winterstop weer fit is. Van mij hoeft hij om die reden dus niet per see te komen. Maar waarom barca hem zo graag wil houden snap ik niet. Hij komt nauwelijks aan spelen tie en ajax 1 is natuurlijk altijd nog brter dan barca b.

Hopelijk gaat dit niet door. We zitten ruim zat in de jonge aanvallers en voor je het weet zijn we een soort psv die het de eigen jeugd heel moeilijk maakt.

Man man man ik begin steeds meer te twijfelen om zelf een krant te beginnen. Wat een onzin staat er toch allemaal in. Als er tegenwoordig iets in de krant staat mbt voetbal dan ga ik al bijna eerder van uit dat het onzin is, dan dat het klopt. Dit slaat toch nergens op...? Dat mensen dit überhaupt geloven..

Linksvoor: Fischer, Kishna, Cerny
Spits: Milik, Zivkovic, Sigthorsson
Rechtsvoor: El Ghazi, Schöne, Muric

Op Sigthorsson en Schöne na hebben deze jongens allemaal ontzettend veel potentie. Waarom zou Overmars dan ineens deze El Haddadi voor een halfjaar willen huren? Het slaat gewoon nergens op haha

28 november 2014 om 10:20

76-F-Side

Voor de spits kan je eventueel Ezra Walian toevoegen als vrij talentvolle spits in de jeugd. Terwijl je voor de vleugels natuurlijk de minder getalenteerde Menig en Becker eventueel nog op kan schrijven. De aanval is de komende jaren gewoon om te kwijlen. En als je dan het middenveld ook nog ziet dat we hebben en er nog aan zit te komen.

Nouri, Vd Beek uit de jeugd. Klaassen en Andersen staan er nu.
Schöne en Serero kunnen er spelen. Bazoer, Riedewald etc

Waarschijnlijk een nietszeggend gerucht. Ajax heeft in het verleden spelers gehuurd, Barca wil El Haddadi verhuren. Dus komen ze me een gerucht.

Ajax heeft al gereageerd; ''het bericht dat Ajax zich gemeld zou hebben om El Haddadi te huren is onzin. Circuleerde afgelopen zomer en staat nu Niet op site van Sport.''

Bovendien, we hebben Kishna en binnenkort Fischer voor linksbuiten, waarom zouden we in vredesnaam deze gast dan huren?

Ik geloof hier weinig van, de vleugels bij Ajax zijn uistekend bezet. En na de winterstop komt fischer ook weer. Enige plek waar Ajax iemand kan gebruiken zou nog Verdedigend middenveld zijn. Dan kan je Zimling terug sturen.

Bojan of Cuenca hun niveau is niet opgekrikt tijdens hun verblijf bij Ajax.
Om het simpel te zeggen : ze zijn er totaal niets op vooruit gegaan.
De trainingen weerspiegelen de uitslagen in Europa en laat ons eerlijk zijn,die zijn niet best.

Een heel vreemd bericht.

Ajax heeft met Milik, Sigthorsson en Zivkovic al 3 spitsen. Vervolgens kun je met Kishna ook nog als spits spelen en Klaassen en El ghazi kun je uitproberen als valse spits. Ook al vertrekt Sigthorsson in de winterstop, die positie hoeft m.i. niet versterkt te worden.

De linksbackpositie lijkt na het wegvallen wel een prioriteit te hebben. Viergever, Denswill en Ligeon kunnen daar spelen, maar echt ideaal is het niet. Maar wie ? Lucas Bijker ?

28 november 2014 om 09:58

Riedewald linksback

hier is niks van waar, dit bericht is van afgelopen zomer. overmars heeft afgelopen tijd geen navraag gedaan naar hem.

haal gewoon eens een echte verdediger, al extra impuls, een echte kerel.
dat zou al heel wat doen.

Gewoon traore proberen. Heeft nog niet zoveel mogen proeven aan het grote werk als munir.

Overmars.. Overmars... Wat ben jij freaking gierig zeg!!

Koop een speler in plaats van voor de goedkoopste optie te gaan!

Zooo dat is jammer. Zou een geweldige aanwinst zijn. Maar gezien het spel van Ajax zou hij hier niet uit de verf komen en voor hem een achteruitgang zijn. Jammer!

Deze lul die overmars heet weet niet van ophouden.elke keer maar bot vangen. Geen enkele speler van barca wilt komen.dus hou een keer op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren