Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax lijkt plots niet te stoppen na mondeling akkoord met volgend doelwit

Laatste update:

Ajax is zeer dicht bij de komst van Diant Ramaj. De Telegraaf schrijft dat de Amsterdammers een mondelinge overeenkomst hebben bereikt met de sluitpost. De Duitser, die onder contract staat bij Eintracht Frankfurt, zou in de rol van tweede doelman de concurrentiestrijd moeten aangaan met Gerónimo Rulli. De Argentijn is voorlopig de nummer één onder de lat.

De interesse in Ramaj komt niet uit de lucht vallen, daar De Telegraaf eind juli al melding maakte van de interesse in de Duitser met Kosovaarse roots. De Amsterdammers waren ook nadrukkelijk geïnteresseerd in de diensten van Sparta-doelman Nick Olij, maar de komst van de Haarlemmer bleek moeilijker haalbaar. Bovendien worden de kwaliteiten van Ramaj hoger ingeschat.

Ramaj staat in Frankfurt nog tot medio 2027 onder contract, waardoor Ajax met een transfersom over de brug moet komen. In tegenstelling tot Olij heeft Ramaj een stuk minder ervaring op het hoogste niveau. De sluitpost kwam tot slechts twee wedstrijden in het eerste van Frankfurt. Kevin Trapp geldt bij de Duitse club als de absolute nummer één onder de lat.

Ramaj doorliep meerdere jeugdteams van de Duitse nationale ploeg, maar zijn laatste jeugdinterland dateert van november 2021. Destijds stond hij onder de lat tegen Portugal Onder 20 (1-1). Bij Ajax lijkt Ramaj in ieder geval geen rekening te hoeven houden met Jay Gorter. Hij mag de Amsterdammers bij de komst van een nieuwe doelman verlaten. Eerder op de dinsdag werd al bekend dat Ajax zeer dicht bij de komst van Carlos Borges is. De Portugese vleugelaanvaller moet worden overgenomen van Manchester City, waar hij vorig seizoen uitblonk in het Onder 21-team.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
1 augustus 2023 om 18:54

Weer geen geruchten. Wel fijn dat er zaken binnenskamers lijken te gebeuren.

1 augustus 2023 om 18:59

Het is toch juist de Telegraaf die dit meldt?

1 augustus 2023 om 19:01

Over deze doelman schreef de Telegraaf vorige week al wel, dus helemaal geen geruchten klopt in dit geval niet.

1 augustus 2023 om 19:06

Dan had ik die gemist. Maar het lijkt allemaal redelijk binnenskamers tot het echt concreet is. Of straks moeten de oude geruchten gaan opspelen en zitten we met v Geel.

1 augustus 2023 om 19:09

Neemt overigens niet weg dat het onmiskenbaar veel rustiger is bij de Telegraaf wat betreft (correcte) transfergeruchten. Er wordt absoluut meer onzin in het rond geslingerd omdat er aanzienlijk minder lijntjes naar de bestuurskamer van Ajax zijn vandaag de dag.

1 augustus 2023 om 19:17

Ik snap dat jullie graag rust in de tent willen, maar ik hoop voor Ajax dat jullie TD meerdere ballen omhoog houdt en dat er snel meer gaat gebeuren. Dit zijn natuurlijk niet de transfers waar jullie op zitten te wachten. Dan heb ik toch liever dat de Telegraaf een paar toppers toeschrijft waarvan er 1 of 2 ook daadwerkelijk komen. De tijd begint te dringen. Voordat een transfer is afgerond, speler werkelijk traint en in het team is gepast ben je nog wel even verder.

1 augustus 2023 om 19:22

@Thamike,

Kan me voorstellen dat de Ajax supporters liever de geruchten hadden dat spelers als, Tadic, Ziyech of Anthony kwamen. Dan dat ze binnenskamers met dit soort spelers komen. Dat hier geen enkele journalist in geïnteresseerd is snap ik ook wel. Dit lijkt me niet beter dan wat ze al hebben.

1 augustus 2023 om 19:23

Klopt hoor romarky, er is zeker nog veel werk aan de winkel. Het schijnt dat Spertsyan deal ook verder vordert, als Sutalo dan ook nog komt centraal achterin begin ik er weer wat meer vertrouwen in te krijgen!

1 augustus 2023 om 19:51

@Sanderr, Fiorentina en Napoli zijn beide doorgeschakeld mbt Sutalo. Kan goed nieuws zijn.

Borges heb ik m’n vraagtekens bij, zelfs als Daramy vertrekt. Op beelden alleen maar vanaf links te zien terwijl we daar toch ruim bezet zijn met Bergwijn en Godts.

1 augustus 2023 om 19:57

Ik vind het ook wel opmerkelijk inderdaad die Borges. Enorm talent, daar bestaat geen twijfel over. Maar linksbuiten is zo ongeveer de enige positie waar Ajax echt prima voorzien is. Of Godts (of deze Borges) moet zich meer gaan richten op de rechterkant eventueel, dat zou ook kunnen. Ook erg benieuwd naar de transfersom want ik meen dat West Ham serieus geld voor Borges wilde betalen eerder. Als er dan toch een beperkt budget is had ik liever andere versterkingen gezien, hoe goed deze jongen ook is.

1 augustus 2023 om 20:08

Apart dit, je hebt net met een keeper van 19 verlengd, dat Gorter liever verhuurd wordt kan ik nog begrijpen en snap ook dat de spoeling dun is wanneer je alleen Rulli hebt met daarachter Setford....barkas kunnen halen die was transfervrij maar toen zat Sven nog in de zomerslaap maar ja er gebeurt in ieder geval iets.

1 augustus 2023 om 20:18

Speelde Godts tijdens een oefenwedstrijd niet rechtsbuiten ? Dat ging volgens mij wel lekker, ookal is het een ofenwedstrijd, met een assist en een doelpunt?

1 augustus 2023 om 21:03

Klopt inderdaad, Godts heeft wel wat minuten vanaf rechts gemaakt en deed dat niet onverdienstelijk. Wel gaf hij zelf aan dat het wat onnatuurlijk voor hem was omdat hij gewend is naar binnen te gaan naar zijn goede been vanaf links. Speelde bij Genk ook nooit vanaf rechts zover ik weet. En deze Borges heeft ook weinig tot geen ervaring op de rechterflank naar mijn weten. Zolang Kudus in Amsterdam is lijkt hij me de nummer 1 op rechtsbuiten, maar de vraag is of hij uberhaupt zal blijven.

1 augustus 2023 om 21:08

Die citeren Duitse bronnen. Werd al gemeld op Twitter door wat Duitsers.

1 augustus 2023 om 22:14

Net als Rulli ( 10
Miljoen humor? ) matig! Pak Olij! Beter!

Matige keeper, ik zou altijd Gorter prefereren.

1 augustus 2023 om 18:54

Maar als Gorter verhuurd wordt is het toch fijn om hem erbij te hebben. Rulli zie ik niet lang blijven uiteindelijk dus dan kan hij misschien volgend jaar al concurreren met Gorter.

1 augustus 2023 om 18:56

De reservekeeper van Frankfurt die de afgelopen 2 jaar 2x in de Bundesliga gekeept heeft.
Poeh.

1 augustus 2023 om 18:58

Ene Kevin Trapp staat daar op doel wat gewoon een van de beste Bundesliga keepers is.

1 augustus 2023 om 18:56

@xavifcb Klaassen, Wijndal, Salah, Daramy en Gorter zijn bij Steijn uit de gratie, dus hij wil deze spelers niet in zijn selectie althans dat heeft hij vanmorgen in een bericht op Voetbalzone verklaard.

1 augustus 2023 om 19:01

Jij hebt hem zien keepen merk ik? Welke wedstrijd aangezien hij altijd op de bank zot.

1 augustus 2023 om 19:08

Ken hem niet, maar zijn er geen betere alternatieven? Had dan toch beter Nubel kunnen halen en Rulli maar laten gaan. Noppert zou ook een prima keuze zijn geweest, alleen is hij vaak geblesseerd.

1 augustus 2023 om 19:42

@xavifcb: Waar baseer je dat op? Hij is 2e keeper achter Kevin Trapp, een prima keeper.

Maar hoe vaak heb je hem zien spelen als ik vragen mag?

1 augustus 2023 om 19:45

Waarom vind je hem matig? Ooit zien keepen? Logisch dat hij Trapp niet uit de basis speelt.

1 augustus 2023 om 21:00

Z'n uittrapp is ronduit belabberd.

Gorter kan z’n contract ook wel laten Verschuren dan lijkt me.

1 augustus 2023 om 18:53

Die gaat verhuurd worden zodat hij aan speeltijd toe komt.

1 augustus 2023 om 18:54

Gorter een jaar verhuren, is nog jong.. Tijd om ergens een vol seizoen te keepen

Goed artikel. Geen leeftijd of informatie over de club. Snap dat het snel moet maar niet steeds wel heel weinig weer...

1 augustus 2023 om 18:56

Heb je geen google?

1 augustus 2023 om 19:16

Moet je niet te hoeven googlen als je het artikel wil lezen. Zou gekke journalistiek zijn als je verwacht dat de lezers de informatie over de speler zelf maar opzoekt haha

1 augustus 2023 om 19:23

Tegenwoordig is google more reliable dan de Telegraaf 😉

1 augustus 2023 om 19:00

Diant Ramaj is een Duitse profvoetballer die als doelman speelt bij Bundesliga-club Eintracht Frankfurt. 21 jaar. Alsje

Sutalo, Ziyech, Borges en nu ook deze vent... Opeens, binnen een uur

1 augustus 2023 om 18:54

Waar heb je gelezen over Sutalo vandaag?

1 augustus 2023 om 19:00

Nog nergens, alleen wel gelezen dat Fiorentina en Napoli zijn afgehaakt dus dat lijkt positiever dan eerst

1 augustus 2023 om 19:02

Dat is fantastisch nieuws. Ik hoop dat we ook nog voor Vitik gaan daar heb ik al lang niks meer over gehoord. Er zullen toch echt 2 centrale verdedigers moeten komen.

Ja echt fijn, die diepteversterkingen... Er moet basiskwaliteit book bij. Dit is allemaal voor de breedte.

1 augustus 2023 om 18:56

Die komen om 19:15 en 19:45 vandaag. Gaat hard opeens😅

Stoppen hoor. Mike verweij kan dit niet aan

1 augustus 2023 om 18:56

Dat Ajax 2 jeugdspelers haalt?

1 augustus 2023 om 18:58

Nee omdat Mike Verweij geen inkijk heeft op Ajax die de stappen zet intern. En dus zo geen nieuws kan uitbrengen.

1 augustus 2023 om 19:00

Dit nieuws komt toch juist van de Telegraaf?

1 augustus 2023 om 19:01

Dit transfernieuws is van de Telegraaf?

1 augustus 2023 om 19:02

Dit nieuws komt van de Telegraaf... edit: potverdikkie ik ben een papegaai.

1 augustus 2023 om 19:04

Ach, daar is Marocberkane weer met zijn positieve reacties in een Ajax-gerelateerd bericht.

Heeft toch 6 minuten geduurd. Zou je de volgende keer sneller kunnen reageren, kijk altijd uit naar jou fantastische bijdrages hier.

Maar wel lekker dat De Telegraaf loopt te zeuren dat Mislintant zit te niksen op het trainingskamp en dat er dan vandaag opeens dit komt.

1 augustus 2023 om 19:05

Excuses dat klopt idd.. Haha iets te enthousiast

Het heeft even geduurd maar daar zijn ze dan. Nu hopen dat het ook versterkingen zijn maar met van de Boomen, Tahirovic ziet het er belovend uit. Nu hopen dat Sutalo, Ziyech en Weghorst nog komen dan kan het seizoen beginnen

1 augustus 2023 om 18:55

Weghorst? Serieus?

1 augustus 2023 om 18:57

Ja prima spits om er bij te hebben.

1 augustus 2023 om 18:57

Weghorst hahaha. Dan wil je ook niet voor de eerste plaats spelen

1 augustus 2023 om 18:59

Nou ik heb wel weer zin in een Ajax titel hoor :'. Met eventueel Ziyech dromen mag even maakt Weghorst zijn goaltjesdief wel en zeker in de eredivisie een soort de Jong. Als het even niet loopt kan Weghorst belangrijk zijn.

1 augustus 2023 om 19:15

Met een Bruno Fernandes, Eriksen en Rashford achter zich scoorde hij ook al niet.

1 augustus 2023 om 19:20

Eredivisie is toch anders dan de PL

Geef Ajax het krediet om aan een nieuw team te bouwen, ze verdienen het.

Nou poeh he, wat een overdonderend artikel. Dit zegt natuurlijk, net als de speler, helemaal niks. Wanneer komen de serieuze aankopen of wil ajax gaan vechten om de Conference league?

Dit is toch de 2e/3e keeper van Eintracht? Zie het artikel nog niet

Moet je voor deze rol echt een buitenlandse jongen halen? Begint een beetje een vreemdelingenlegioen te worden op deze manier. Zonde.

1 augustus 2023 om 18:59

Klopt, haal dan gewoon Noppert binnen en laat hem concurreren.

1 augustus 2023 om 19:10

Die kost een stuk meer

1 augustus 2023 om 19:24

Misschien Rulli laten gaan en Noppert halen als eerste keeper...

1 augustus 2023 om 19:29

Dan kan je net zo goed Rulli houden, dat gehype van Noppert begint ook wel sneu te worden, het feit dat geen enkel club op deze planeet naar Noppert hengelt zegt ook wel wat

1 augustus 2023 om 20:00

Ik heb Noppert in de korte tijd dat Rulli bij Ajax onder de lat staat, nog niet zo vaak de fout in zien gaan. Los van wat je van Noppert vindt, Rulli is een heel matige keeper.

1 augustus 2023 om 20:40

Ook niet gek dat je Noppert niet vaak in de fout hebt zien gaan sinds Rulli bij Ajax keept, die heeft in die periode namelijk 3 of 4 wedstrijden gekeept door een blessure..

(niet dat ik Rulli nou een geweldenaar vind ofzo)

Wie had dat gedacht anno 2023, dat Amsterdam weer volledig zou worden overgenomen door de Duitsers.

1 augustus 2023 om 19:00

Ajax het Bayern van Nederland :' :'

1 augustus 2023 om 19:11

Huh?! Speelt Bayern ook geen CL dit jaar? Dat heb ik gemist.

1 augustus 2023 om 19:14

Het was als grapje bedoeld

1 augustus 2023 om 19:18

Hier ook maat

1 augustus 2023 om 19:23

Leuke grap voor een supporter van een club die al sinds van Seumeren probeert de top 3 aan te vallen maar steevast in de middenmoot bungelt

Het bod op Spertsyan is vanmiddag ook verhoogd, rvc heeft groen licht gegeven om ook deze transfer rond te maken en Fiorentina en Napoli zijn afgehaakt voor Sutalo. Verwacht snel nieuws na de wedstrijd van Dinamo Zagreb morgenavond

1 augustus 2023 om 18:57

Kijk dat is beter nieuws. Dit willen we horen en zien!!

1 augustus 2023 om 19:02

Hier teken ik voor, dat zijn de echte kanonnen. Nu nog wat nieuws over een linksback en 2e spits de komende week.

1 augustus 2023 om 19:03

Dat is zou topnieuws zijn! Wel even een vraagje @ajaxclub, hoe kom je aan deze informatie?

1 augustus 2023 om 19:17

Sutalo dat kan nog tot half augustus duren dus ik zou daar nu nog niet hyper van worden.

1 augustus 2023 om 19:22

Is dat waar? Want dat is wel een directe versterking....

1 augustus 2023 om 19:49

@pinko Ja, eigenaar van Zagreb wil ze houden totdat ze zeker zijn van CL. Zelfde geldt voor die aanvaller van Zagreb die Feyenoord wil hebben.

1 augustus 2023 om 20:09

@suddervleesch: Dan duurt het nog wel even, Dinamo speelt morgen namelijk de return wedstrijd in de 2e voorronde. Er volgt dan ook nog een 3e en 4e voorronde alvorens je het hoofdtoernooi bereikt. Als Zagreb wacht met Ivanusec en Sutalo verkopen tot ze CL hebben veiliggesteld (als dat uberhaupt gaat gebeuren natuurlijk) zit je wel ver op de transfer deadline denk ik.

1 augustus 2023 om 19:58

Volgens mij moet Dinamo Zagreb nog meer rondes spelen voordat die in het hoofdtoernooi terecht kunnen komen. Astana zal geen probleem opleveren, maar daarna volgen bij winst nog zeker een voorronde + play/off.

1 augustus 2023 om 20:05

Spertsyan zijn komst is dus geen probleem voor Ajax? In twee opzichten. Wat mij betreft gewoon halen....

Leuk een 2e keeper, maar de prio ligt bij een RCV, linksback, een creatieve 10.

Het lijkt wel alsof ze hebben gewacht tot augustus. Ik wacht vooral nog op de nieuwe verdedigers, die lijken me de grootste prioriteit. Een back-up keeper is niet heel boeiend.

1 augustus 2023 om 18:58

Hey Hakim, ben je op weg naar Amsterdam? Een tweede termijn zal alleen maar tegenvallen denk ik, kies liever voor het grote geld!

1 augustus 2023 om 18:59

Nu ben ik volledig overtuigd.

1 augustus 2023 om 19:01

Hij is bereid om in te leveren

1 augustus 2023 om 19:18

Ja en? Zoiets moet voor Ajax ook financieel verantwoord zijn en gezien de spelers die op zijn positie spelen is Ajax goed voorzien.

1 augustus 2023 om 19:25

Ziyech kan ook prima op 10 spelen naar mijn idee, aangezien Bergwijn ook liever in de bal komt dan diep gaat zou ik op rechts geen Ziyech halen die ook geen diepgang heeft

Zal je zo zien dat aan het einde van de transferwindow ze een extra spits, vleugelaanvaller, nummer 10 en een keeper hebben, en geen nieuwe verdedigers.

Ik zou gewoon voor Noppert gaan en Rulli lekker naar Spanje laten gaan.

1 augustus 2023 om 19:11

Waarom Noppert en niet Olij?

1 augustus 2023 om 19:18

Rulli wil niet weg. Hoe vaak moet hij dat nog zeggen.

Een speler halen zodat we Gorter kunnen verhuren, kunnen we Gorter dan niet gewoon verkopen?

1 augustus 2023 om 20:16

Wellicht dat Gorter het zelf niet ziet zitten om tweede keeper te zijn. Als Ajax nog wel toekomst in hem ziet dan is deze constructie logisch.

Als Ajax niet in Gorter ziet dan meteen voor een laag bedrag verkopen met een doorverkooppercentage.

Plots niet te stoppen hahahaha. Wat een drama spelers allemaal zeg!

Super! Wat een geweldige aankoop, deze topper gaat ajax verder helpen.

Wooow ze zijn niet te stoppen inderdaad!!!! ooh wacht het gaat over een reservekeeper……🙈

Een beetje achter de broek aanzitten helpt dus toch;-)))

Ik snap iets niet.

Laatste 5 jaar vanaf 19/20 t/m huidige seizoen 23/24 tot vandaag (bron: transfermarkt, voor gemak geen cijfers achter de komma, geen huur meegerekend + Ajax heeft vooral uitgaande huur).

19/20
Aankopen: 63 M
Verkocht: 109 M
Saldo: +46 M

20/21
Aankopen: 59 M
Verkocht: 218 M
Saldo: +159 M

21/22
Aankopen: 18 M
Verkocht: 46 M
Saldo: +28 M

22/23
Aankopen: 113 M
Verkocht: 216 M
Saldo: + 103 M

23/24
Aankopen: 7 M
Verkocht: 63 M
Saldo: + 56 M

Laatste 5 jaar: saldo +392 M

Waar is dit geld gebleven dan?
Ik snap best: hoge salarissen dus je moet jaarlijks wat verkopen ivm begroting maar toch, je speelde ook jaarlijks CL. En nu kan Ajax niemand halen, behalve cheap zoals deze reserve keeper, zonder eerst te verkopen?

1 augustus 2023 om 20:04

Dat is wat ik mij ook afvraag. En dan nog afgezet tegen de uitspraak van van der Sar dat Ajax zich 2 van de 5 jaar zonder CL financieel probleemloos kan permitteren. Nou, dit is de eerste na 4 jaar onafgebroken CL. Dus wie houdt wie nu voor de gek?

1 augustus 2023 om 20:07

Ik zou de We Talk Ajax podcast, ook op YT, even checken. Gisteren deden ze daar exact uit de doeken hoe het werkt met het loon wat uit die omzet betaald moet worden etc. Zeer interessant. En ook meteen duidelijk waarom er relatief weinig over is voor inkomende transfers.

1 augustus 2023 om 20:59

Hoe komt van der Sar dan tot die uitspraak van probleemloos 2 van de 5 jaar geen Cl???

1 augustus 2023 om 22:14

@remix Okee ik heb de podcast bekeken. Ik zit zelf ook in business met ammortization (licenties niet spelers), maar dit is een boekhoudkundig verhaal. Noodzakelijk om dit in de gaten te houden voor FFS en de jaarrekening uiteraard. Maar er is ook een cash positie. Ik snap dat de irritant hoge agent fees, loyalty fees etc ook een flinke hap nemen uit die 394 miljoen, maar er moet gewoon nog wel een aardig bedrag over zijn lijkt me. Als ik zo beluister in de podcast en de spelers waar ze op aan het bieden zijn, schat ik in dat Ajax ca 35 miljoen te besteden heeft nu, maar dat Kudus en Alvarez toch verkocht moeten gaan worden en dat er dan evt nog wat extra mogelijk is. Ik snap alleen niet waarom ze niet de echte problemen aanpakken bijv 3 a 4 posities in de defensie, rechtsbuiten en tweede spits ipv een onnodige reservekeeper halen of weer een middenvelder. (enne: We zullen in September eens kijken als de jaarrekening uitkomt wat de cashpositie nou eigenlijk is per 30-6-23.)

Mooi zo, snel een contract aanbieden!

Ik geef toe dat ik hem niet ken en weet niet wat hij kan, ik zelf zou voor Olij gaan want het is toch fijn dat er een keeper staat die Nederlands spreekt.
Ik weet nu niet of Rulli weg wil of blijven

Een reservekeeper van Frankfurt die de afgelopen 2 jaar 2 wedstrijden heeft gekeept. Ja jongens de zwaargewichten worden echt binnengehaald nu.

Haha veel mensen zijn nu weer extreem opportunistisch, omdat er "iets" gebeurt.. Bizar. Het zijn onervaren spelers die nog nergens bewezen hebben überhaupt in aanmerking te kunnen gaan komen voor een basisplaats en niet eens op posities waar we de meeste behoefte hebben aan versterkingen... Dit wordt gezien als vuurwerk, maar het zijn slechts sterretjes.

1 augustus 2023 om 20:09

Eens!

1 augustus 2023 om 20:46

Het is inderdaad geen vuurwerk, maar ik vind het wel redelijk geruststellend dat er dus wel budget is om spelers aan te trekken en dan ook voor posities die momenteel geen topprioriteit zijn. Dan ga ik er vanuit dat ze ook daadwerkelijk het vuurwerk en het grote geld bewaren voor de echte toppers als bijvoorbeeld een Sutalo of Spertsyan.

Dat heb ik al een tijdje geleden gezegd. We spelen met Jong Ajax in de Ere- en Eerste Divisie;-))

In totaal 12 miljoen waarvan initieel 4 miljoen voor een keeper die 759K waard is op transfermarkt. Geen idee, wel uit de Stuttgart jeugd maar in Duitsland zijn er wel een paar beter op die leeftijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren