Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax laat zich voor nieuw derde shirt inspireren door Bob Marley’

Laatste update:

Ajax lijkt voor het seizoen 2021/22 het derde shirt op te gaan dragen aan Bob Marley. Op de website Footy Headlines is een design uitgelekt van het shirt, dat zwart is met gele, rode en groene accenten. Het shirt zou een verwijzing zijn naar het nummer Three Little Birds van Bob Marley, dat al jaren door Ajax in de rust van iedere wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA wordt afgespeeld.

Het gelekte shirt is afkomstig van het Twitter-account @hendocfc. In een tweet staat dat het voor zeventig procent zeker is dat dit het nieuwe derde shirt van Ajax wordt. “Ja, het wordt een eerbetoon aan Bob Marley”, zo klinkt het. Volgens Footy Headlines is de afbeelding afkomstig van een insieder die toegang heeft tot een catalogus, waarin het derde shirt van Ajax voor het nieuwe seizoen staat afgebeeld.

Gelekt nieuw thuisshirt van Ajax toont het oude clublogo

Bekijk hier het nieuwe thuisshirt van Ajax voor het seizoen 2021/22.Lees artikel

Op het shirt staat het Ajax-logo, het Adidas-logo en hoofdsponsor Ziggo in het rood afgebeeld. De kraag heeft de Rastafari-kleuren rood, groen en goud, evenals de Adidas-strepen op de mouw en de drie sterren boven het Ajax-logo. Maandagavond meldde dezelfde website al dat Ajax in het nieuwe seizoen 2021/22 met het oude logo op het thuisshirt gaat spelen. Beide shirts zijn vooralsnog onbevestigde designs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het thuisshirt was voor 60% zeker en deze voor 70%? 😅 Zulke percentages noemen maakt het een beetje dubieus, waar is dat op gebaseerd dan? Buiten dat zou zo'n Bob Marley shirt wel heel gaaf zijn denk ik. Die zal snel uitverkocht zijn.

22 december 2020 om 10:20

De bron is normaal gesproken goed ingelicht over dit soort zaken las ik. Maar dit shirt staat wel ver af van alle uit-shirts tot nu toe. Zou hoe dan ook wel een collectors item worden.

22 december 2020 om 10:29

Klopt dat las ik ook. Maar waarom dan zulke vreemde percentages noemen? Ik bedoel het is of wel zo of niet zo lijkt me haha. Tenzij die percentages doelen op de volledigheid van het shirt in de zin van dit het shirt er dus op grote lijnen zo uit gaat zien. Maar ook dan is 70 procent een raar percentage haha

22 december 2020 om 11:11

Haha ja volledig mee eens Skede, dit valt een beetje in dezelfde categorie als mensen die beweren dat speler X '3 klassen beter' is dan speler Y. Of zeggen dan team X op 70 procent speelt. Mooi is dat altijd, volstrekt arbitraire dingen als exacte percentages brengen of in 'klasses' onderverdelen hahah.

22 december 2020 om 11:16

Gaaf shirt. Zo mooi dat je dit als Feyenoordfan rustig kan kopen en dragen op een zomerse dag .het shirt heeft nml een universele betekenis. Marley liefhebbers in heel NL gaan hiervoor in de rij staan

22 december 2020 om 11:24

@Messi: heel goed ingeschat, zou dit inderdaad overwegen puur omwille van de collectie. Heel tof met die sterren ook.

22 december 2020 om 12:02

Er zijn supporters die andere clubs niet haten en dingen in een groter geheel kunnen zien, LuisSini. Jij bent in elk geval niet degene die bepaalt wie al dan niet Feyenoord-supporter mag zijn.

22 december 2020 om 14:35

Ehm @luissini ik denk dat Gluubstertj in dit geval sarcastisch was. Hetgeen ik overigens niet altijd kan waarderen, maar dit keer zeker wel. Ik verwacht ook dat geen enkele fan van welke andere club dan ook vrijwillig in een Ajax-shirt gaat lopen en daar heb ik alle begrip voor. Maar goed, on topic: rete-vet 3e shirt dit!

22 december 2020 om 19:29

Beste Luissini: Gelukkig leven we niet in een wereld waar een individu gaat bepalen wie wel en wie geen goede supporter is. Ik zou mijzelf eigenlijk niet eens hoeven verdedigen maar voor jouw beeldvorming, ik heb ook een Psv, Liverpool, Roda JC, Sparta, Ado, Inter en meerdere Feyenoordshirts. Allemaal aangeschaft omwille een speciale gebeurtenis of waarde. Daar zou een shirt ter ere van Bob Marley waar ik een groot fan van ben zeker bijhoren, ongeacht van welke club dit shirt dan ook mag zijn. Het enige kloppende aan je berichten vind ik het feit dat je heb dat het geen sarcasme was(op het laatste stukje na dan). Ik heb ook veel twijfels bij zo'n beetje ieder bericht wat jij post, maar voel mij niet geroepen om je aan banden te gaan leggen. Ik verwacht vice versa hetzelfde. Een prettige avond nog.

22 december 2020 om 10:22

Natte vinger werk natuurlijk. Heb dit soort design wel vaker zien langskomen rond deze tijd van het jaar. Kan mij niet herinneren dat in één van die designs daadwerkelijk gespeeld is.

22 december 2020 om 10:27

Is waar, maar FootyHeadlines is dé bron als het gaat om tenues. Zijn elk jaar als eerst met kleurcodes, designs, etc. Zelfs de hele trainingscollecties hebben zij als eerst. Dus als iemand het weet, zijn zij het, maar als zij aangeven er niet 100% zeker van te zijn is het inderdaad wijs een slag om de arm te houden

22 december 2020 om 10:55

Zij baseren zich op hetzelfde account als dit nieuwsbericht. Iemand die sinds 20 aug pas op twitter zit en zelf shirtjes maakt in photoshop. Het lijkt me sterk maar goed.

22 december 2020 om 11:02

@Borrelhond: klopt wat je zegt. Al vaker dingen langs gekomen waar je nooit meer wat van hoorde. Desalniettemin vind ik dit wel een heel gaaf idee, Marley-fan hier, evenals het nieuwe shirt met een oud logo heel tof zou zijn. Dat oude logo vind ik echt pure klasse👌.

22 december 2020 om 11:37

Ik heb het bericht van Footyheadlines er ook even bijgepakt: "today's leak comes via @hendocfc, who states that his info comes from a catalog that he has access to. The shirt expert has even created a full prediction of the jersey, which will be predominantly black.".
Oftewel: deze Jack Henderson heeft een connectie met iemand van de catalogus (geen idee of het van Adidas of Ajax is) en heeft op basis van de informatie van die persoon (waarvan wij ook maar moeten aannemen dat die bestaat) wat in elkaar geknutseld. Het enigste wat zeker lijkt is dat het shirt grotendeels zwart is en dat er een Ajax logo op komt te staan.

22 december 2020 om 10:44

Maak er maar 100% van. Was een tijd geleden in de sportzaak waar ik altijd mijn Ajax tenues koop en daar wisten ze mij al te vertellen dat dit het 3e shirt zou gaan worden.
Het uitshirt van komend seizoen gaat Groen/geel zijn gebaseerd op het uitshirt van seizoen 1991-1993, dan zijn jullie hier ook alvast van op de hoogte ;-)

22 december 2020 om 11:17

Ook met touwtjes? Was wel een vet shirt hoor.

22 december 2020 om 13:01

Dat was toch vanwege ABN AMRO als sponsor toen? Waren precies die kleuren.

22 december 2020 om 16:41

Hahaha dat is denk ik wel het meest commerciele shirt geweest in de voetballerij ooit. Gewoon elf rondrennende ABN-AMRO-logootjes waren dat. Als Ajax toch terug wil grijpen op het verleden, zou ik de kleuren kiezen van het uitsthirt waar het in 95 Europees kampioen mee werd.

23 december 2020 om 01:04

Ik denk eerlijk gezegd niet dat een sportzaak iets weet van de shirtcollectie van de clubs die ze binnenkrijgen. Sorry.

22 december 2020 om 10:51

70 zijn het logo, adidas logo en de adidas strepen.. Ik geloof er niks van. Een of andere gast op twitter, die sinds 20 aug post, zegt de catalogues te kunnen in zien en maakt op basis daarvan zelf shirtjes in photoshop. Waarom maken we hier een nieuwspost over? Eerst zien, dan geloven.

22 december 2020 om 14:33

Skede ik ga zeker zo een speciaal shirt reserveren, Bob Marley is een van mijn idolen. En ik ben gek van Reggae muziek.

22 december 2020 om 15:01

Haha ik kan het bijna niet geloven maar als dit klopt, echt een heel vet shirt. Nu nog een mooi hennepblad op de voorkant en hey...maak van Adidas dan ook effe Adihash. Helemaal top!

En een joint in de rust!

22 december 2020 om 10:28

Ik verwacht de nodige verwijzingen naar David Neres...

22 december 2020 om 10:52

Nu met Kudus als grote opkomende man, is het ook niet slecht om in de kleuren van Ghana te spelen. In (zuid) amerika heeft ajax al vele zieltjes gewonnen, maar hiermee kunnen ze ook in afrika een flinke slag slaan.

22 december 2020 om 11:14

Het gemiddelde inkomen in Afrika is ongeveer 400 dollar per maand en van de 30 landen met het laagste inkomen per capita komen er 23 uit Afrika, dan lijkt me de markt er niet echt enorm te zijn voor officiële voetbaltenues die iets van een 100 dollar kosten wat bijvoorbeeld 1/7de is van het gemiddelde jaarinkomen per capita van een inwoner van de centraal Afrikaanse republiek is.

22 december 2020 om 11:45

Met flinke slag bedoel ik echt niet dat ze binnenlopen op shirtverkoop, maar wel aan populariteit. Zelfs als ze alles namaken, dan nog doet het een hoop voor een club als vele jongeren dat shirt willen. Persoonlijk heb ik een zwak voor Palermo, vanwege dat authentieke rose shirt en spelers als dybala, cavani en pastore. Zelfde als roma, vanwege die prachtige oude kappa shirts. Chelsea, Man u en arsenal zijn heel groot in afrika en zodra een nieuwe Yaya Toure opstaat kiest hij zonder twijfel één van die clubs boven juve of barca. Voor ajax is het belangrijk dat ze in dat continent vol potentie gewoon vele malen populairder zijn dan een sevilla, lazio, everton etc, zodat de volgende kudus wéér voor ajax kiest. Niet voor niets kozen ze Anthony (zuid-amerika), Kudus (afrika) en gravenberch (nederland) voor de ruwe diamanten promo's voor de CL wedstrijden.

22 december 2020 om 12:36

Zouden ze daar niet veel goedkoper zijn? In ieder geval meer in verhouding?

22 december 2020 om 12:52

Ik zou denken van niet, zeker officiële tenues. Een vriendin van mij wilde ook eens een nieuwe telefoon kopen in Peru omdat ze dacht dat dat veel goedkoper was. Maar dat viel stevig tegen, gewoon een gelijkaardige prijs.

22 december 2020 om 14:44

@lierse1997 - ik denk dat het bij "zieltjes winnen" niet gaat om shirtverkoop, maar om fanbase uitbouwen en getalenteerde spelers makkelijker verleiden tot een overstap.

Lijkt me sterk. Rastafari is niet enkel 'bob Marley'. Dat is een geloofsovertuiging. Ik denk niet dat Ajax daar zijn vingers aan gaat branden, omdat er ongetwijfeld mensen zullen zijn die dat (vanuit hun eigen geloofsovertuiging) niet ok vinden. Vooral in deze tijd, waarin alles op een weegschaal ligt, denk ik niet dat ze zoiets zullen gaan doen. Ik zou het overigens persoonlijk wel tof vinden.

22 december 2020 om 10:23

Het is geen geloofsovertuiging, maar een levensbeschouwing/levenswijze. Waarom zouden mensen die volgens de rastafari wijze leven hier een probleem van maken? Het is een verwijzing naar het nummer van Bob Marley welke ze op deze wijze soort van terug laten komen op het shirt.

22 december 2020 om 10:36

Het is wel degelijk een geloofsovertuiging. Het is een overtuiging gebaseerd op een deel van de Christelijke bijbel. Ze zien in Haile Selassie een soort reincarnatie van Jezus. Google het maar, er is genoeg over te lezen. Ik snap dat het een verwijzing is naar het nummer etc. maar de kleuren staan uiteraard ook voor Rastafari en persoonlijk denk ik niet dat ze daar als club voor zullen gaan, met name omdat ze 'inclusive' zullen willen zijn en uitstralen. Overigens zeg je 'waarom zouden mensen die volgens de rastafari wijze leven hier een probleem van maken?' Dat was juist niet mijn punt. Ik denk dat mensen van andere geloofsovertuigingen hier een probleem van kunnen maken.

22 december 2020 om 12:57

Rastafari's zien het zelf niet eens als een geloof, maar een levenswijze. Google it

Het is een simple verwijzing naar Three Little Birds, maar ik begrijp dat er mensen zijn die overal een probleem van willen maken.

22 december 2020 om 10:27

Stel dat Ajax dit zou doen, met de nadruk op 'stel' want zeker is het allerminst, dan is dit gewoon een speelse verwijzing naar Marley en Three Little Birds, Rastafari als religieuze stroming heeft hier verder echt 0,0 mee te maken. Zou niet weten waarom iemand die volgens Rastafari leefwijze leeft (of juist iemand met een andere leefwijze/godsdienst) hier aanstoot aan zou nemen? Doe je dat wel ben je mijns inziens gewoon sneu.

22 december 2020 om 10:31

Zullen geeneens de rastafari zelf zijn maar bepaalde woke mensen, die hier zeker aanstoot aan zullen nemen

22 december 2020 om 10:38

Dat inderdaad. Maar aangezien je dat nu al aan kunt zien komen, denk ik dat ze het niet zullen doen. Ik zeg overigens niet dat ik het er mee eens ben. Persoonlijk vind ik het een mooi shirt.

22 december 2020 om 11:12

Inderdaad. Ik kan de term woke echt niet meer zien als ik. Mensen die denken voor anderen te bepalen wat goed of fout is komen echt mijn nek uit.

22 december 2020 om 11:37

Woke mensen? Mag ik een teiltje a.u.b.. Er zijn maar weinig woorden of uitdrukkingen die ik niet kan hebben maar 'woke' is er echt een van. Totaal gare idioten die denken dat ze meer zien/weten dan de rest (schapen noemen ze dat dan -_-) terwijl ze 9 van de 10 keer het IQ van een zeester hebben. Brrrr, eng volk.

22 december 2020 om 12:05

'Woke' is een term die gebruikt wordt als mensen anderen willen uitsluiten. Zo van: ik ben woke want ik weet het beter. Jij volgt de andere schapen. Ik ben echt helemaal klaar met die term en de mensen die het gebruiken om zichzelf beter te zien dan anderen

22 december 2020 om 10:34

Dan moeten die mensen vooral het shirt niet kopen.

22 december 2020 om 10:40

Skede, beetje open deur he? Je snapt zelf toch ook wel dat zoiets niet de insteek is op het moment dat een bedrijf als Ajax de keuze voor een shirt gaat maken? Die wegen echt wel meer af dan enkel 'als ze het niet ok vinden, moeten ze hem niet kopen'.

22 december 2020 om 10:47

Maar ik spreek dan ook vanuit mezelf, niet vanuit Ajax 😉

22 december 2020 om 11:23

Dan ben ik het helemaal met je eens.

22 december 2020 om 10:51

@Sieb je bent nu echt spijkers op laag water aan het zoeken. Geloofsovertuigende bezwaren? Ajax, wiens achterban zich 'joden' noemt tegen de wens van de daadwerkelijke joodse gemeenschap. Hier vrolijk mee doorgaat, en ja iedereen vat echt wel dat Ajax nu niet volop in de hennep en world peace vibe zal treden hoor, Ziggo zal niet vervangen worden door Aurora Cannabis. Het is een tribuut oftewel eenmalige actie. Niet alles ligt tegenwoordig op een weegschaal, men spreekt zich gewoon eerder uit tegen wangedrag waar ze voorheen de mond hielden. Dat is het enige wat veranderd is, men eist meer fatsoen. Als jij je fatsoenlijk gedraagt, is er niks aan de hand kan ik je vertellen uit eigen ervaring.

22 december 2020 om 11:22

'niet alles ligt tegenwoordig op een weegschaal'? Ik zou willen dat je gelijk had.. Nogmaals ik zeg niet dat ik het er mee eens ben, maar ik denk gewoon niet dat Ajax voor een Rastafari shirt zal gaan omdat die kleuren nou eenmaal sterk gelinkt zijn aan de geloofsovertuiging. Dat heeft niks met spijkers op laag water te maken en ook niet met de geuzenaam die door fans wordt gebruikt (dat doet de organisatie van Ajax zelf als club niet). Daarnaast denk ik dat dit gewoon een concept is dat uit de catalogus komt van de bekende Chinese webshop.

Doe het adidas logo dan ook in drie kleuren

22 december 2020 om 10:44

en bob Marley's gezicht als logo.

Dit is gewoon een creatie van een amateur designer, net als die van gister. Vervelend dat er zoveel geruchten op deze manier gepubliceerd worden. Ik verwacht hier nieuws te lezen.

Dit wordt weer een collector's item hoor, ik denk dat ik mijn slaapzak vast naast de fanshop parkeer! Wat een ontzettend vet concept en een gruwelijke uitvoering als dit waar is.vooral die sterren in 3 verschillende kleuren is echt een vondst!

22 december 2020 om 10:59

Zeker ... Ben niet eens Ajax fan wel in Amsterdam wonend maar denk wel dat ik deze zal aanschaffen. Past geheel bij het huidige Ajax: de stad zelf (wiet wordt gedoogd), Three Little Birds rust liedje, zoon van Bob Marley zit regelmatig in de Arena en zo kan ik nog wel even doorgaan ... Goed en vooral origineel initiatief zou dit zijn ipv het standaard riedeltje waar slechts een baan breder of smaller is.

22 december 2020 om 12:07

In mijn ogen zou het thuisshirt ook altijd hetzelfde moeten zijn. De middenbaan zou zelfs altijd even breed moeten zijn. Met het tweede en derde shirt kunnen ze dan mooi dit soort dingen doen.

22 december 2020 om 12:40

Hahahah jij als Psver die een Ajax shirt aan gaat schaffen? Ik vind het mooi! 😁 ik zag hieronder al een Feyenoorder die hem wou. Dit wordt echt een topshirt als zelfs fans van de concurrent hem willen hebben. Of willen jullie hem voor de verkoop ;-)

Man dat is wel super relaxed hoor als Ajax met een Bob Marley shirt komt. Ok, als PSV fan ga ik er geen halen maar vind het wel super gaaf. En het shirt ziet er ook gewoon mooi uit, dat zwart met rood geel groen.

Je krijgt er gratis een megaspliff bij. De marketing afdeling van Ajax is weer eens in vorm, die laten per ongeluk shirt designs lekken.

22 december 2020 om 10:41

Die shirts zijn al vrij lang klaar, dus het is eigenlijk nog knap hoe lang het geheim blijft. Ze zijn nu al bezig met het shirt voor het seizoen erna.

22 december 2020 om 11:51

Meestal proberen de grote merken het angstvallig geheim te houden. Maar de keren dat er wordt gelekt is het vaak gewoon met opzet.

22 december 2020 om 12:03

Ja precies, om alvast een beetje enthousiasme te kweken. Dat is vaak inderdaad gewoon een marketingstrategie.

Nu nog 3 kleine vogeltjes ipv de 3 sterren en het is af.

Ik denk persoonlijk dat de genoemde catalogus de catalogus van een zekere Chinese online shopping firma is. Ik heb een tijd geleden een replica 90s Ajax shirt gekocht waarbij ik Whatsapp contact had vanwege naam en nummer op de rug. Toen werd ik vervolgens netjes op de hoogte gehouden van concept shirts die 'zeker' het nieuwe uitshirt zouden worden. Vervolgens zag ik die ook in dit soort nieuwsberichten langskomen als 'gelekte shirts'.

Commercieel directeur van Ajax Menno Geelen meldde eerder bij Voetbal International dat de shirts voor een nieuw seizoen al twee jaar eerder bekend zijn. We kunnen er dus redelijk zeker van zijn dat er een kern van waarheid in zit.

Ik zou nooit een Ajax shirt aantrekken, maar voor deze ode aan Bob Marley zou ik graag een uitzondering maken; wat een prachtig shirt! Goede kleuren combinatie en de achterliggende gedachte/ eerbetoon is super!

Ik hoop dat ze er genoeg van maken. Deze zal super populair worden. Ik vind het echt een heel heel heel mooi shirt.

Feit is wel dat deze gast vaak wel goed of in de goeie richting zit met betrekking tot het uiterlijk van de nieuwe voetbalshirts. Neemt niet weg dat met de terugkomst van het oude logo een lang gekoesterde wensen van vele met mij eindelijk in vervulling gaat.

Zal Neres wel fijn vinden een Bob Marley shirt.

Yeh man tanks! Kan dit shirt ook als Europees gespeeld worden?

22 december 2020 om 14:05

Volgens mij word dit shirt (mocht het zover komen) ook als Europees tenue gebruikt. En hoe mooi wil je reclame maken voor Amsterdam in het buitenland, door het tijdens Europese wedstrijden aan te trekken. Mooier kan haast niet.

Ik geloof er niks van. ten eerste zal een zichzelf respecterend merk nooit haar logo aanpassen zoals hier met de verschillend gekleurde sterren, daarnaast komen de kleuren rood geel en groen voort uit de Rastafari, een levensbeschouwing. Ik denk niet dat een voetbalclub haar shirt daarop gaat baseren.

22 december 2020 om 12:05

Je hebt het mis wat betreft Adidas. In verleden of nu nog steeds hebben ze trainingspakken gemaakt in de kleuren van Rastafari. Zelfs schoenen!

22 december 2020 om 12:42

ik bedoel ook niet Adidas maar Ajax, maar wellicht heb ik het mis

22 december 2020 om 12:43

Mensen schreeuwen maar wat omdat ze ook graag zo'n shirt willen 😆
Geintje natuurlijk!

22 december 2020 om 13:44

Ik las het verkeerd excuus. Even terugkomen op je vraag. Ik ben wel met je eens dat een bedrijf als Ajax haar logo nooit gaat aanpassen zoals Rasta kleuren. Ik als graphic designer zou het persoonlijk wel tof vinden als ze dat doen bij het derde uitshirt. Dan zijn ze één van de eerste club die het waagd om "out of the box" te denken. Nederland staat ook wel bekend als het gaat om experimenteren
en tolerant land. Al heb ik hier ook mijn twijfels, maar dat is weer een heel ander discussie.

22 december 2020 om 14:49

Natuurlijk heb je het mis. Vrijwel elke club past tegenwoordig de kleuren van het logo aan aan het design van minimaal het Uitshirt. Kijk even naar de huidige jaargang uit shirts en je zult verbaasd zijn, fluor oranje logo’s, knalroze logo’s, turquoise logo’s. Elke club doet het. Ajax doet het nota bene dit jaar met een goud logo op zwarte ondergrond voor het derde shirt? De sterren in drie verschillende kleuren zou enigszins innovatief zijn. Je tweede argument is even grote onzin. Je kent mag ik aannemen de geschiedenis van Ajax en Three little Birds? Dan zijn we er toch? Tribute to Bob Marley, iedereen begrijpt dat. Zeggen dat Ajax nu een shirt baseert op de rastafari is precies even ver gezocht als beweren dat het Nederlands Elftal shirt uitsluitend geschikt is voor monarchisten. Dikke vette onzin. Ik zie het shirt wel komen, commerciële afdeling van Ajax is al langer goed bezig en gevoelig voor wat leeft onder de fans. Iedereen weet wat het liedje voor Stadionbezoekers is gaan betekenen door de jaren. En geen van hen zal moeilijk gaan doordenken over zionisme of rastafari. Behalve Nuanceman.

Dat gaan de koffieshops daar wel graag hebben

Geen Ajax-fan, maar eerlijk is eerlijk het is een verdomd vet shirt! Alleen de sterren mogen wat mij betreft geel blijven, beetje too much.

Oi oi oi... lelijker wordt het niet zeg... vind het echt helemaal niets!

Grappig dat Ajax een ode wil brengen aan Bob Marley. Maar toch, als een club uit Amsterdam dan toch een ode wil brengen aan een muzikant, zou ik persoonlijk Andrã© Hazes betere match vinden. Ik zou t ook niet echt passend vinden, al zou bijvoorbeeld psv een shirt opdragen aan Tina Turner, omdat ze simply the best al jaren uit de speakers laten galmen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren