Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax krijgt harde afwijzing: ‘Speler is niet te koop, we werken niet mee’

Laatste update:

Ajax is er niet in geslaagd om Hiroki Ito over te nemen van VfB Stuttgart, zo bevestigt laatstgenoemde club aan BILD. De Amsterdammers brachten volgens Voetbal International een bod van twaalf miljoen euro uit op de 24-jarige Japanse verdediger, maar Stuttgart is daar totaal niet van onder de indruk. "Hiroki is niet te koop", zegt sportief directeur Fabian Wohlgemuth.

Stuttgart rekent volledig op een nieuw seizoen met Ito. "Hiroki maakt integraal onderdeel uit van onze sportieve plannen", aldus Wohlgemuth. De Duitse club weigert om met Ajax in onderhandeling te treden. "We hebben op dit moment geen enkele reden om Hiroki te verkopen." Sven Mislintat, directeur voetbalzaken bij Ajax, zou met ergernis hebben gereageerd op het standpunt van Stuttgart.

Hiroki Ito

BILD weet dat ook een nieuw bod van Ajax de houding van Stuttgart niet zal veranderen. Die Schwaben sloten deze week een lucratieve sponsordeal met onder meer een online casino, waardoor de noodzaak om geld binnen te halen via de verkoop van spelers is weggevallen. Stuttgart werkt ook samen met de grote automerken Porsche en Mercedes, een alliantie die de club in totaal bijna 100 miljoen euro opbrengt.

Ito is geen onbekende van Mislintat. De tienvoudig Japans international werd zelf door de directeur voetbalzaken op huurbasis naar Stuttgart gehaald in de zomer van 2021. Een jaar later namen de Zuid-Duitsers hem voor 400.000 euro definitief over van Jubilo Iwata. Afgelopen seizoen was Ito een onbetwiste basisspeler bij Stuttgart en kwam hij tot 37 officiële wedstrijden.

Ajax is al doorgeschakeld
In plaats van Ito gaat Ajax een veel goedkopere verdediger aantrekken: Ajax heeft Jakov Medic op een haar na binnen, zo meldde De Telegraaf vrijdagochtend. De centrumverdediger ligt nog tot medio 2024 vast bij St. Pauli, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. De Amsterdammers betalen naar verluidt twee miljoen euro voor de Kroaat. Ajax is daarnaast nog altijd optimistisch over de komst van de Kroatische centrumverdediger Josip Sutalo. Dinamo Zagreb vraagt 25 tot 30 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan niet. Zijn genoeg alternatieven.

Zeker als Hato de nummer 1 wordt linkscentraal.

4 augustus 2023 om 16:42

Juist. Hato zou bij de komst van Ito naar de back zijn gegaan. Ik zou hem gewoon centraal houden en dan vol voor een linksback gaan

4 augustus 2023 om 16:52

Kan idd ook dat Steijn hem als back gaat gebruiken. Ik denk dat hij het best is centaal. erg goed aan de bal, Ik zou er wel een sloper naast zetten.

Al kan een jaar op de back ook geen kwaad voor zijn ontwikkeling.

4 augustus 2023 om 17:09

Wijndal en salah-edine verkopen,
Bjorn meijer en Pascal Struijk kopen

4 augustus 2023 om 17:11

Een sloper en een opbouwer zou ideaal zijn. Hem als back zetten kan ook zeker. Maar als je wilt dat hij cv word, dan moet je hem daar ook gewoon meteen neerzetten

4 augustus 2023 om 16:42

Dat betwijfel ik, Steijn speelt het liefst met 2 grote/sterke mannen centraal achterin. Voetballend is het allemaal wel leuk bij Hato maar fysiek, verdedigend en in de lucht heeft hij nog veel stappen te zetten. Ik denk dat Steijn het ook niet erg zou vinden om Hato eerst een jaar als linksback te gebruiken gezien zijn drang naar voren.

4 augustus 2023 om 16:53

Heeft toch juist niet veel drang naar voren? Hij is geen man die over een linksbuiten heen loopt en vind hem als centrale verdediger echt beter spelen, ondanks dat hij verdedigend sterk staat op lb.

4 augustus 2023 om 17:01

Wel iemand die graag het middenveld in loopt en dergelijke waardoor er in de oefenwedstrijden veel ruimte lag voor tegenstanders. In grote wedstrijden ga je het wel lastig krijgen, hij is niet zo groot en is niet de beste kopper.

4 augustus 2023 om 17:33

Komt denk ik ook omdat het elftal verre van staat momenteel. Om die reden is Alvarez ook zo’n goede speler voor Ajax, voetballend is hij niet bijzonder maar heeft echt uitstekend door hoe hij inschuivende verdedigers kan helpen en daarnaast is hij verdedigend natuurlijk ijzersterk. Daarnaast lijkt mij zijn partner Aertsen ook te licht.

Op linksback kun je denk ik beter een speler hebben die Bergwijn helpt in aanvallend opzicht en ook voorzetten kan geven. Dat is Hato denk ik niet echt ondanks dat hij voetballend natuurlijk goed is. Maar opbouwen vanuit een centrale rol is toch echt echt wat anders dan langs de lijn opstomen.

4 augustus 2023 om 17:52

@Al wordt Hato nummer 1, die kan niet in zijn eentje een jaar spelen. Moet ook nog zo veel leren. Moet gewoon een goede LCV bij. Dus jammer als dit niet door gaat

Sutalo is 25 tot 30 miljoen? Ehhh.. is die echt zo goed dan, of worden we een Basseytje aangesmeerd?

4 augustus 2023 om 16:46

Sutalo ken ik eigenlijk niet goed. Maar volgens mij staat hij een beetje aan het begin van een rol als vaste international voor Kroatië. Denk dat hetzelfde een beetje geldt voor deze Japanse jongen. Iets meer ervaring op een hoger niveau(bundesliga), maar krijgt in de Japanse ploeg vooral minuten in oefenwedstrijden links centraal of linksachter. Op zich twee mooie opties voor Ajax waarvan er nu al eentje afvalt. Zou voor Ajax mooi zijn als ze er nog uitkomen met Zagreb.

4 augustus 2023 om 16:55

De Bassey aankoop blijft echt te idioot voor woorden. Zelfs in highlights was al snel te zien dat hij totaal niet handig aan de bal was. Nu heb je natuurlijk nooit garanties maar bij Sutalo bleek tijdens de wedstrijden met Kroatie in ieder geval wel dat hij voetballend erg sterk is en daarnaast verdedigend zijn mannetje staat. Het bedrag is voor hem een stuk meer te rechtvaardigen dan voor Bassey destijds

4 augustus 2023 om 17:18

Lekker verder kijken. We gaan toch geen 25 mln plus neerleggen voor een verdediger. Dat is echt belachelijk. Lekker verder kijken. Voor dat bedrag kun je twee goede verdedigers binnen halen.

4 augustus 2023 om 17:42

Voor Sutalo zou ik blind 25 mil neerleggen. Dit is oprecht een topper in wording. Wordt in Kroatie (en eigenlijk de hele Balkan) alom geprezen. Heeft voetballend vermogen, leiderschapskwaliteiten, snelheid en is internationaal met een serieuze opmars bezig. Hem zie ik over paar jaar in de absolute top terecht komen.

4 augustus 2023 om 17:43

Nou, aangezien Bassey net voor 21 miljoen is verkocht en deze jongen beter moet zijn, dan is dat niet vreemd

4 augustus 2023 om 18:01

Die is echt zo goed ja. Grote verschil met Bassey is met name dat deze jongen voetballend gewoon heel goed is. Op fysiek gebied is hij wel minder dan Bassey, en is ook iets minder snel, maar door zijn lengte zal hij de meeste duels alsnog winnen. Als je deze jongen binnen weet te halen is dat echt een hele knappe deal.

4 augustus 2023 om 18:47

Gewoon te duur. Dit soort spelers moet je halen als ze nog goedkoop zijn. Oftewel goed scouten.

Ach, met Medic en hopelijk Sutalo zit je wel goed opzich, al moet er misschien nog wel iemand bij. Vitik? Daar horen we niets meer van..

4 augustus 2023 om 16:44

Deze gast was voor links centraal. Die andere 2 voor rechts. Er moet echt nog iemand voor de Lcv. Heb een vermoeden dat Hato op links terecht komt dan.

4 augustus 2023 om 16:47

Sutalo gaat niet meer komen. Ze willen niemand voor 15 augustus verkopen en ze willen 30 miljoen.

4 augustus 2023 om 17:24

Na 15 augustus heb je ook nog 2 weken. De selectie hoeft niet perfect te zijn op de eeste speeldag. Er komen en/of vertrekken eigenlijk elk jaar nog wel spelers na 15 augustus.
Ze zoeken 2 rechter centrale verdedigers, je kan best wachten op de eerste keus maar he zou wel handig zijn als dan in iedergeval de beoogde backup al binnen is.

4 augustus 2023 om 17:49

Als Dinamo de CL niet haalt, dan zakt de prijs en mag ie wel verkocht worden, gok ik zo maar.

4 augustus 2023 om 16:51

Dat snap ik ook niet. Vitik schijnt voor een paar miljoen op te pikken zijn. Waarom halen ze die niet op? Is boomlang, kopsterk, jong....Alles wat we nog niet hebben.

4 augustus 2023 om 16:57

Waarom zou je zoveel spelers kopen? Ze hebben nu al die kroaat gehaald, dus nog een extra verdediger is niet nodig. Hij zal vast een talent zijn hoor maar begrijp Ajax ook dat ze liever iemand halen die er meteen kan staan, Sutalo lijkt mij dan ook terecht de eerste keuze.

4 augustus 2023 om 17:47

Omdat er meerdere verdedigers vertrokken zijn en er vorig jaar ook al een tekort was. Je hebt nu momenteel Hato en Kaplan voor LCV en die laatste kan pas in oktober meetrainen. Voor RCV heb je momenteel niemand, behalve jeugdspelers. Aertsen zal uiteindelijk de stap misschien kunnen zetten om tweede man op die plek te zijn, maar die is niet genoeg voor de basis op het moment. Alvarez is er nog, die kan er eventueel ook spelen en dan heb je nog Rensch maar dat is de huidige rechtsback en voor mij daar de beste optie op het moment. Met Sanchez erachter zou je wel Rensch als backup kunnen gebruiken voor de CV posities.

4 augustus 2023 om 17:48

Die Kroaat waar jij op doelt is niet ter vervanging van Satulo hoor.

De verdediging was afgelopen seizoen de grote zwakte, dus daar gaat men flink in investeren.
Ik zie ook geen reden waarom beide geen duo kunnen vormen centraal achterin.

Sterker nog, ik denk dat een Kroatisch duo juist het plan is.
Want eer onze Turkse vriend weer beter is en op niveau ben je pas in november - december.

4 augustus 2023 om 18:19

@NDisdenaam,

Dat begrijp ik dat hij niet ter vervanging is. Een 24 jarige speler uit de 2e bundesligsa lijkt mij ook geen versterking voor de basis van Ajax, zal waarschijnlijk een wisselspeler worden.

Maar het is na het aantrekken van deze Kroaat en eventueel Sutalo toch niet perse nodig om nog een rechter centrale verdediger te kopen. Een linker centrale verdediger kun je nog overwegen maar ik heb wel vertrouwen in Hato. Als Sutalo komt zou in het verstandiger vinden om je op backs te richten.

Er staat onderaan een kopje met “Ajax is al doorgeschakeld” zonder dat daarin staat naar wie dat Ajax dan doorschakelt. Of zijn ze bij de media echt zo dom om te geloven dat Merdic, die rcv is, het plan b is van lcv Ito? Bij Ajax is het onderhand heilig om met een linksbenige en rechtsbenige centraal achterin te spelen.

Mislintat dacht dat hij wel eventjes zaken kon doen met zijn oude club Stuttgart. Er zijn veel geruchten, maar tot nu toe is Sven te zuinig bezig.
Het is aan of afhaken aankomend seizoen. Er is geen weg terug. We zijn als club te afhankelijk van Champions league geworden. Ik zie graag dat Ajax eerder lijstjes heeft klaarliggen voordat er verkocht werd. Die clubs zijn ook niet gek. Ze weten allemaal dat Ajax met de transfer van Timber en Bassey weer flink wat te besteden heeft. Dinamo Zagreb wilt daarvan profiteren en Stuttgart mikt hoger dan 12 miljoen. Het lijkt dat Sven overal een stap te laat komt. Kijk naar AZ bijvoorbeeld. Halen Kerkez in de schaduw van Wijndal en verkopen Wijndal voor 10 miljoen en Kerkez stond voor een prikkie meteen klaar. Ajax slaapt en komt overal te laat. Je moet ook door selecteren met transfer beleid. Mislintat oogt als een onervaren lichtgewicht. Heimwee naar de Overmars jaren (die ook 5 jaar nodig had om het vak te beheersen).

4 augustus 2023 om 16:51

Overmars had geen 5 jaar nodig om het vak te leren/beheersen. Die eerste jaren is er bewust financieel niet teveel uitgegeven, wat Overmars nog de bijnaam Marc Netto heeft opgeleverd.
Terwijl hij/het bestuur bezig was om een solide financiële basis neer te zetten.

Dus het ging niet zozeer om het vak beheersen, maar meer om het geringe budget dat toentertijd beschikbaar was waar je simpelweg minder mee kunt m.b.t. aankopen. In de jaren daarna mocht Overmars veel meer uitgeven, wat dus ook resulteerde in betere aankopen. En ja, miskopen zitten er altijd tussen, dat zie je bij iedere club. M.i. gaat het om de totaalbalans.

4 augustus 2023 om 17:22

En dat zie je dus ook nu weer. Ajax is verplicht slim en niet duur in te kopen en ondanks dat toch om de bovenste twee plekken te strijden.

4 augustus 2023 om 17:49

De bijnaam Marc Netto die had hij al als speler en is nieuw leven ingeblazen ten tijde van zijn technisch directeurschap.

Als speler wilde hij altijd precies weten wat hij netto zou overhouden van wat hem geboden werd tijdens onderhandelingen. Tijdens zijn carrière had hij al neveninkomsten en deed verstandige dingen met zijn centen.

Jammer van zijn aftocht bij Ajax maar een goed TD en in het verleden een geweldige tweebenige vleugelspeler die Ajax in de finale tegen Juventus echt miste (zware blessure destijds).

4 augustus 2023 om 17:36

Zoals Tovermars al aangeeft; het is niet zo dat Overmars eerst jaren nodig had om het vak te beheersen. Overmars is zijn eerste 4-jaar gewoon bezig geweest om puin te ruimen van zijn voorgangers die er financieel gewoon een grote puinhoop van hadden gemaakt. Overmars heeft toen bij Ajax een sterk fundament opgebouwd door 4x op rij kampioen te worden met de Boer (verdiend ook de credits voor dat fundament) en 4-jaar lang als enigste Nederlandse-ploeg poulefase van de CL te spelen wat 4-jaar lang zorgde voor tientallen miljoenen (los van het feit dat Ajax afging in de CL, maar dat waren wel tegen teams als FC Barcelona en Real Madrid die toen het voetbal domineerden). Ook heeft Overmars de financiële basis toen gelegd door in zijn beginjaren ook goed te verkopen, met o.a. Vertonghen, Anita, van der Wiel, Eriksen, Alderweireld, Blind en Siem de Jong.

Pas vanaf de zomer van 2016 mocht Overmars eindelijk wat meer geld uitgeven. Dat was weliswaar heel laat in de transferperiode nadat Ajax van het veld werd geblazen door FK Rostov in de voorronde van de Champions League. Maar toen kreeg Overmars toestemming van de RvC om Ziyech binnen te halen en vanaf dat moment begon hij ook betere aankopen te doen en wat meer geld uit te geven. Een halfjaar na de komst van Ziyech werd bijvoorbeeld de portemonnee getrokken voor Neres en volgens mij pas vanaf de zomer van 2018 kreeg Overmars echt 100% vrijheid van de RvC met het aantrekken van Tadic en Blind en in de jaren daarna Promes, Álvarez, Marin (helaas mislukt, maar volgens mij voor hetzelfde bedrag verkocht), Martinez, Haller, Antony, Klaassen, Kudus, Daramy (ook mislukt, maar lijkt Ajax nog een mooie winst op te leveren), etc.

Mislintat zit er nog niet zolang natuurlijk, maar is eerst bezig geweest om geld binnen te halen door Timber en Bassey te verkopen voor prima bedragen en Tadic te laten vertrekken. Creëerde hij niet alleen geld voor transfer mee, maar ook ruimte in het salarishuis want volgens mij verdienden Timber en Bassey allebei zo'n 2,5 tot 3 miljoen en Tadic 6,5 miljoen. Hij is nu wat meer aankopen aan het doen en is nu ook tegelijk nog bezig om wat spelers te laten vertrekken, aangezien Daramy misschien wel voor een fors bedrag aan Burnley verkocht zal worden en het ook niet valt uit te sluiten dat o.a. Sánchez, Berghuis (ik hoop dat hij blijft), Klaassen, Rulli, etc. nog zullen vertrekken.

De afgelopen weken is Mislintat vooral bezig geweest om beetje bij beetje de 'rotzooi' van vorig jaar zomer op te ruimen. De optie tot koop op Lucca is niet gelicht, Grillitsch heeft geen verlenging gekregen, Bassey is verkocht en dus misschien Sánchez en Rulli (al kwam die in januari) nog.

4 augustus 2023 om 18:09

Ik heb niet het idee dat Mislintat heel zuinig bezig is.
Door het gemis aan CL voetbal moest Ajax pas op de plaats maken (ze zullen toch een operationeel verlies gaan draaien wat richting de 30 miljoen gaat) en daarnaast mag je ook best zeggen dat hij bezig is met puinruimen. Het bedrag wat hij voor Bassey kreeg was niet verkeerd en als hij Daramy met winst weet te verkopen is hij prima bezig met het opruimen en doorselecteren van het elftal.

Ze hebben bij de aankopen verkeerd gegokt op de speler die als eerste zou vertrekken (alvarez) en daar een vervanger voor gehaald en dus wel degelijk geanticipeerd. Dat leek op dat moment ook heel logisch.daarna moest Ajax wachten op uitgaande transfers. We kunnen er allemaal wel van uitgaan dat spelers vertrekken, maar er is de afgelopen jaren naast een aantal top transfers toch ook een hele waslijst aan spelers die voor niets of vrijwel niets weg gingen.

Ajax had voor de verkopen van Bassey en Timber goedkope alternatieven aan kunnen trekken die niet eerste keus waren op hun lijst. In plaats daarvan proberen ze de veel duurdere top targets binnen te halen. De transfermarkt is ook nog gewoon een maand open, ook in eerdere jaren waren er genoeg spelers die pas aan het einde van het window kwamen. Als ik de bedragen zie die ze tot nu toe uit hebben gegeven en de prijskaartjes van een aantal targets heb ik niet het idee dat ze heel zuinig bezig zijn, eerder selectief. In deze fase van het transferwindow kan dat ook nog gewoon, doorschakelen naar mindere alternatieven of paniek aankopen kan altijd nog.

Ik ben erg benieuwd naar het antwoord van Soccerfan hierop. De 1e keuze was altijd doordacht en een nee zit er niet in. Mislintat grijpt nu al een paar keer mis. Hopelijk duurt de 2e keus niet net zolang dan zitten we in de transferwindow van december.

4 augustus 2023 om 16:49



Nou voor deze keer geef ik antwoord. Interesse tonen in een speler en van de club horen dat een speler niet mag vertrekken kan een TD niets aan doen. Of je nou sven heet of overmars. Of dacht je dat die nooit nee te horen kreeg. Hier heb je mijn antwoord. Blijkbaar vind je mij belangrijk, Ik dank u hartelijk

4 augustus 2023 om 17:24

Ik vind je niet belangrijk, eerder vervelend vanwege je commentaar naar andere dat kritisch is op de TD, wat ik als buitenstaander begrijp. We zitten op 4 augustus en een echte versterking voor de belangrijkste posities achterin is er nog altijd niet. De mensen die kritisch zijn benader je met vooral de tekst dag men geduld moet hebben, Mislintat heel goed weet wat hij doet en enkele naar de eerste keus kijkt. De eerste keus is doordacht en van afwijzing zou niet zo snel sprake zijn. Ik zag namen voorbij komen waar ik mijn vraagtekens bij had en inmiddels hebben we alleen een talent zonder ervaring, een keeper dat men niet kent en 2 transfervrije spelers.

4 augustus 2023 om 17:13

Een paar keer?? Wie allemaal dan Sergio?

Sutalo kun je denk ik langzamerhand vergeten. Kroaten willen het rekken en hopen ondertussen dat iemand anders erna 30+ M neertelt. Een PL club betaald dat lachend. Waren geruchten dat Arsenal ook interesse heeft.

2x RCV is broodnodig
1x LCV is nodig.

4 augustus 2023 om 17:53

Arsenal gaat dat niet doen met Timber er bij.

Ik ben wel blij dat de transfer van Ito niet door zal gaan. Niet omdat ik het een slechte speler vind, in tegenstelling zelfs want vind hem een hele goede speler, maar je zal dik 15 miljoen voor Ito moeten betalen en dat vind ik toch veel te duur voor Ito waarvoor je ook al Hato hebt. Dan bestaat de kans dat of Ito op linksback of op de bank terechtkomt, of Hato op linksback of op de bank terechtkomt terwijl beide het beste als centrale verdediger zijn. Dan is het zonde om 1 van de 2 spelers niet op hun kwaliteiten te benutten.

Wat Sutalo betreft; ik denk dat Ajax beter door kan schakelen. In de tekst staat dat Zagreb weer een bod heeft afgewezen en dat hij zo'n 25 tot 30 miljoen moet kosten. Maar ook dat zal denk ik niet genoeg zijn, want ik las in verschillende buitenlandse media dat Zagreb minimaal 30 miljoen zal willen hebben en dat Bayer Leverkusen ook interesse heeft getoond. Dan moet je denk ik aan bedragen van 35 miljoen of meer gaan denken en dat is gewoon teveel geld.

Ik hoor veel wisselende reacties over Medic, die vrijwel zeker binnen is. Maar ik heb wat beelden en statistieken van Medic opgezocht en ik zal er niet raar van opkijken als Sutalo niet komt en Medic gewoon de kans krijgt. Heeft inmiddels redelijk wat ervaring en is gewoon een typische no-nonsense verdediger. Is een soort vergelijkbare type zoals Alderweireld bij Ajax ook was: prima lengte, opbouwend degelijk (al was Alderweireld wel beter dan degelijk), sterk in de lucht, fysiek sterk, heeft een goede crosspass over tientallen meters in zijn benen en lijkt op de eerste meters langzaam maar is relatief snel en verdedigend gewoon goed.

Dan moet er waarschijnlijk nog een extra centrale verdediger bij. Aertssen is nog niet goed genoeg en Kaplan zal pas in oktober weer terug zijn. Al zal Ajax misschien minder noodzaak zien indien Álvarez blijft en als extra optie kan dienen als cv, al verwacht ik dat hij nog wel zal vertrekken ondanks dat transfers naar Dortmund en West Ham zijn geklapt.

Ramaj
Rensch
Medic
Hato
Wijndal
vd.Boomen
Tahirovic
Borges
Spertsyan
Bergwijn
Brobbey
4 augustus 2023 om 17:24

Denk dat Mislintat nu vol op die Vitek in gaat zetten. Als je dan ook nog Maatsen binnen weet te halen heb je een ietwat jonge verdediging, maar wel met potentie. Dan moet je hopen op een buitenkansje in de laatste week.



Neem al die mediums vooral niet te serieus. Die worden ook gewoon 'gebruikt' in de onderhandelingen.

Weet iemand nog iets over het gerucht ian maatsen? Die als linksback lijkt me een grote vooruitgang, gezien zijn prestaties afgelopen jaar .

Mooi veel te duur voor die speler. En op zijn plek staat hato een topper in spe. Beter een rcv halen.

Die rooie van boca op lb zie ik ook nog graag komen

Ajax moet voor Vitik en Sutalo gaan. 2 boomlange verdedigers die ook nog eens kopsterk zijn, zowel verdedigend als aanvallend. Wat een wapen is dat! Kom op Sven, halen die gasten! En dan nog een spits erbij en we gaan voor het kampioenschap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren