Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax heeft mogelijk goud in handen: 'Mogelijkheden wereldtopper te worden'

Laatste update:

Ajax staat op het punt om zich te versterken met de Colombiaanse verdediger Davinson Sánchez, die na Mateo Cassierra eveneens de overstap moet maken van het Zuid-Amerikaanse land naar Europa. John Rojas, werkzaam bij diverse Amerikaanse media en kenner van het Colombiaanse voetbal, laat in gesprek met Ajax Showtime zijn licht schijnen op de twintigjarige stopper.

/

Volgens Rojas kan Sánchez op meerdere plekken achterin uit de voeten en is hij sterk en goed aan de bal. “Hij wordt beschouwd als een jongeling met immens veel talent die op dit moment nog middenin zijn ontwikkeling zit”, vertelt hij. “Het is natuurlijk lastig om zijn potentie precies in te schatten, echter is hij iemand die de mogelijkheden heeft om een wereldtopper te worden.”

In Colombia wordt Sánchez momenteel vergeleken met een illustere Argentijn. “Misschien spreken we op dit moment wel over de 'nieuwe Mascherano'”, aldus Rojas, die het echter lastig vindt om zelf een vergelijking te trekken. “Sánchez vergelijken met een andere speler is erg lastig, zelf zegt hij altijd op te kijken tegen Sergio Ramos.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tenminste een keer een verdediger met uitstraling! Lang geleden dat ik dat bij Ajax heb gezien.

19 juni 2016 om 21:55

Eerst maar afwachten

19 juni 2016 om 22:07

Hoezo? Hij zegt uitstraling, dat zie je zo ook wel.

19 juni 2016 om 22:10

Geef die jongen gewoon eens de tijd. Het is bijna onmogelijk om bij Ajax te spelen lijkt wel. Als ik terugdenk hoe er vanuit het Nederlandse publiek gesproken werd over Ibrahimovic, Chivu, Maxwell, Alderweireld, Suarez en zoveel meer. Zouden er allemaal geen reet van kunnen, miskopen en komen nooit verder dan Ajax. Nee, in dat shirt wordt je nooit serieus op waarde geschat.

19 juni 2016 om 23:05

Vergeet Vertonghen en Alderweireld niet! Topspelers die toch maar mooi door Ajax zijn opgeleid!

20 juni 2016 om 02:28

Toby stond er al maar hebt gelijk, laten we eens back to basic gaan en stoppen met veren in iemands reet douwen of afbranden tot wie gezien hebben hoe of wat..

20 juni 2016 om 02:28

Sorry dubbele post verwijderen aub

20 juni 2016 om 02:37

Waarop moeten we wachten? De enige zorg die ik heb is de vraag hoe makkelijk hij zich in Nederland aanpast. Gelukkig heeft Ajax al net een landgenoot van hem aangetrokken, dat is toch wat fijner binnen komen. Nu is het te hopen dat Ajax van het hele debacle rondom Sulejmani heeft geleerd. Niet dat deze jongens ergens in een luxe penthouse worden weggezet en zoek het maar uit verder.

Casierra ken ik niet, maar deze Davinson Sanchez heb ik een paar keer aan het werk gezien bij Nacional. Onderschat Atletico Nacional niet, dat is echt op dit moment een van de beste clubs van Zuid-Amerika. Hij is pas een paar dagen 20 jaar en heeft nu al 26 wedstrijden voor het eerste gespeeld, dat zegt heel veel. Die paar keer dat ik hem in de Copa Libertadores heb gezien heeft hij op mij zeer veel indruk gemaakt. Zoals in de tekst ook wordt gezegd, echt een moderne verdediger. Hij doet mij erg denken aan Sergio Ramos.

Het is lang geleden dat ik zoveel vertrouwen heb gehad in een aankoop van Ajax. Rojas zegt hier absoluut niks teveel. Sanchez heeft absoluut de mogelijkheid om tot absolute wereldtop uit te groeien.

20 juni 2016 om 03:08

Volg je Eder Balanta ook? Ben hem uit het ook verloren. Toen ik hem destijds aan het werk zag, vond ik wel echt heel sterk spelen. Werd ook aan veel clubs gelinked, maar het is de laatste paar seizoenen rustig bij de kamp Balanta en wordt hij nergens meer aan gelinked. Ik weet dat hij in de Primera Division speelt voor River Plate, andere compititie dan Davinson, maar misschien weet je wat ook van Balanta?

19 juni 2016 om 22:26

Het is een verdediger waar je bang van wordt als je hem ziet.

Wanneer je tegenover veltman, viergever of vd hoorn staat als buitenlandse spits lach je jezelf kapot.
Je weet gewoon dat je ze fysiek gaat aftroeven al is vd hoorn nog best groot.

Sanchez is een beest krachtig, atletisch enz

19 juni 2016 om 22:39

Dan noem je er qua uitstraling ook wel een paar op zeg... Al valt van der Hoorn dan nog enigzins mee

19 juni 2016 om 23:42

Gelukkig gaat het niet om uitstraling...maar om wat je presteert.

Ben benieuwd naar deze jongens. Eerst maar eens afwachten wat het gaat worden.

Goed nieuws voor Ajax als die speler komt? Ken hem zo niet maar hij word gezien als groot talent?

Ook alleen maar goed voor het Nederlandse voetbal hopelijk word het weer net zo spannend als vorig jaar tussen Psv en Ajax en wellicht misschien Feyenoord

19 juni 2016 om 22:07

feyenoord ?????????

19 juni 2016 om 22:37

Hoezo Feyenoord niet als er nog meer van die verassende aankopen komen.
Net als die Deen kunnen ze ook mee gaan doen.

19 juni 2016 om 23:25

Ik denk niet dat dat soort spelers feyenootd zullen helpen om mee te doen met de titel. Lijken wel weer breedte-spelers. Het geld is nu alweer bijna op gok ik zo. Mocht er wel geld vrijkomen zal dat zijn doordat er basisklanten worden verkocht, denk aan een kongolo of de vrij (hoewel ik denk dat er geen clubs zijn die meer dan 3-4mil willen betalen voor spelers momenteel

19 juni 2016 om 23:39

De Vrij?!? Die speelt al een tijdje in Italië hoor....Zeg dan niks

19 juni 2016 om 23:47

het wordt inderdaad lastig voor feyenoord om de Vrij voor veel geld te verkopen deze zomer..

20 juni 2016 om 07:32

Ohja want Ajax heeft een topteam? Feyenoord doet gewoon mee dit jaar en die Deen is wel degelijk een aanwinst. Ik denk dat Ajax zich eerder moet maken, die trekken nu talenten aan. Die moeten hopen of het wat wordt..

19 juni 2016 om 22:11

Ja, wordt in Colombia gezien als een zeer groot talent. Maar het is natuurlijk wel afwachten of hij het waar gaat maken, maar het zal moeilijk zijn om slechter te zijn dan Viergever en V/d hoorn

Ik hoop het van harte voor ajax! Als psv fan vind ik het leuk om ajax actief te zien op de buitenlandse markten en te zien proeven van het zuid amerikaanse goud. Hopelijk ontwikkelt deze speler zich goed en gaat ajax verder investeren in dit nieuwe terrein. Als wij af willen van slechts het produceren van spelers moeten wij durven te investeren in de buitenlandse markten, dat is wat het nederlands voetbal nu nodig heeft!

19 juni 2016 om 21:59

Goed gesproken, ik hoop dat PSV en Ajax nu ook europese blijven overwinteren en dat Feyenoord dichter naar hun niveau groeit. Ze hebben een goeie aankoop gedaan met die Jörgensen en het zou voor heel Nederland goed zijn als het niveau hier omhoog gaat met Ajax, PSV en Feyenoord die zich europees onderscheiden

19 juni 2016 om 22:05

Ja zeer talentvolle speler, verwacht veel van hem. Prima aankoop van ajax! Natuurlijk is het ook weer goed voorr het nederlandse voetbal

19 juni 2016 om 22:26

Eindelijk hebben ze het licht gezien. PSV moest t even voordoen, maar nu snappen ze bij Ajax dat met alleen jeugd je t niet gaat halen in Europa.

19 juni 2016 om 23:33

Toch zijn deze twee jongens allebei 19 en 20, dus dat vind ik zelf ook nog aardig jeugdig moet ik zeggen. Zie liever een topper van rond de 27, 28 komen, in de top van zijn kunnen. Maar helaas, die komen niet zo gauw naar Nederland, of je moet geluk hebben met een type Guardado.

20 juni 2016 om 00:16

En hoe oud denk je dan dat hij is?

20 juni 2016 om 10:19

Dit zijn ook gewoon jeugdspelers. Ajax volgt PSV niet heeft een iets afwijkend beleid waar iets meer opgeleid wordt, wat uiteraard niet betekend dat er niks gekocht wordt.

Mooie praatjes maar zoiets word tegenwoordig al snel geroepen. Eerst zien dan geloven zullen we maar zeggen

19 juni 2016 om 22:11

elke jaar het zelfde verhaal en beloftes maar elke jaar zit je je tanden kapot te bijten tijdens wedstrijden. en ik wacht nog steeds op die twee kanonen die overmars heeft beloofd dan zitten we voorlopig goed. of zijn dit de kanonen die overmars bedoeld?

19 juni 2016 om 22:18

Elke speler op de flanken is tegenwoordig ook de nieuwe messi

Zulke woorden doen het altijd wel goed natuurlijk. Maar eerst zien en dan geloven.
Kijk erg naar het nieuwe seizoen uit. Nieuwe spelers nieuwe trainer.

19 juni 2016 om 21:57

Ja idd is afwachten laten we het hopen al hoewel ik Ajax wel een goede verdediging vind hebben! Ben trouwens ook heel benieuwd hoe bosz het gaat doen! Verwacht wel mooi spel.

Hoe zal ik aankomend jaar met vak 410 gaan dan? keren die terug op de F-Side?

19 juni 2016 om 22:34

410 wordt eigenlijk uitelkaar gehaald. Veel zullen inderdaad naar zuid gaan de Fside dus. Dat wordt eigenlijk 1 grote statribune. Maar sommige van 410 willen daar ook niet heen. Daarom bestaat de groep 410 straks ook niet meer.

Dan mogen de schoonheidsfoutjes zeker wel wegblijven. Heb het al eerder geschreven: speler met enorm veel potentie maar af en toe zo nonchalant dat het zelfs zijn plek in de Copa America ploeg heeft gekost. Maar de Nederlandse leerschool zal hem zeker goed doen. Ik ga Ajax wat meer volgen nu Casierra (Cassierra, maargoed de kenners zijn Casierra gewend) en Davinson erbij gehaald zijn. Ik hoop op nog meer Zuid-Amerikaanse talenten in de Eredivisie!

19 juni 2016 om 22:06

Dat laatste hoop ik ook! Er zijn teveel IJslandsons en Andersens hier.

19 juni 2016 om 22:32

Ik werd ook moe van al die saaie denen, zweden, ijslanders etc.
Heb nix tegen die mensen maar vind het vaak rechtoe rechtaan spelers.

Zuid amerikanen hebben vaak meer flair, passie, techniek en zijn spectaculairder. Ik hoop ook dat ajax en PSV wat vaker uit deze vijver gaan vissen.

19 juni 2016 om 22:36

Niet alleen hun, ook Feyenoord, AZ en Vitesse bijvoorbeeld.

Net zoals Fischer , Boilesen en Andersen.... Eerst zien dan geloven.

19 juni 2016 om 22:01

Dat zijn Denen, maar de laatste zin ben ik toch eens.

19 juni 2016 om 22:15

Prima voetballers hoor. Vergeet niet dat die jongens nu pas in een leeftijdscategorie komen dat andere clubs aan een debuut denken. Zij hebben 100 wedstrijden in de benen. Fisher was echt een supertalent maar heeft door blessureleed zijn potentie nooit waar kunnen maken. Boilesen was gewoon een uitstekende back maar ook hij is volledig de weg kwijtgeraakt na lang blessureleed. Andersen is nog heel jong en moet nog werken aan z'n fysiek, talent om te slagen op eredivisieniveau is er overduidelijk.

19 juni 2016 om 22:31

En andersen had last van heimwee geloof ik, wat ook heel naar is natuurlijk. Geen toptalent (meer), maar geen onaardige speler.

Het wordt weer tijd voor een verdedigingsleider met goede mentaliteit.

Keer wat anders dan simpele lieve jongens als Sinkgraven, Viergever, VD hoorn en Duarte. Mooi dat een Ajax nu dit soort spelers ook gaat aantrekken. Niet bedoeld om weer aan te sluiten bij de top maar vooral om die spelers straks voor 30 miljoen te verkopen.

19 juni 2016 om 22:09

Wat een vooroordelen... Dit zijn Zuid Amerikanen... Waarom zouden die niet "lief" kunnen zijn.

Zo veel oordelen over onbekende spelers. Ik zou zeggen. Wacht een aantal wedstrijden af en zelfs dan is het nog lastig een oordeel te vellen.

19 juni 2016 om 22:49

Sinkgraven afschrijven is ook wel wat voorbarig. Mocht Klaassen vertrekken dan zou hij zomaar is de nieuwe 10 kunnen worden(als Bosz met een 10 gaat spelen) ik denk ook dat hij daar perfect past veel dynamiek en zijn passing is ook goed. Alleen hij scoord niet veel.

hij heeft nog geen bal getrapt en de superlatieven vliegen al weer in het rond . ze leren het ook nooit in amsterdam .

19 juni 2016 om 22:06

Wie uit Amsterdam roept dat dit een supertalent is dikkie?

19 juni 2016 om 22:11

Eerst maar eens echt een artikel lezen voor je een reactie plaatst?

Mensen moeten eens gaan stoppen met die vergelijkingen want dat slaat echt nergens op. Ik wil hem wel eens in actie zien bij Ajax en kijken hoe hij zich gaat ontwikkelen en of hij iets toevoegt bij Ajax.

Fijne verhalen, maar op dit moment weten we nog niks. Het is in ieder geval een keer uit een ander vaatje getapt dan die scandinavische 'supertalenten' of jonge 'toppers' van sparta/graafschap/ado etc. Laten we hopen op een Alex/Gomes-scenario.

Nu nog Pione Sisto halen als je El Ghazi toch weg doet en ik zou Sinkgraven inruilen voor Ziyech.

19 juni 2016 om 22:07

Ziyech gaat niet naar Ajax! Hij wil naarr het buitenland, en denk dat de nederlandse clubs niet kunnenn opbieden tegen deze clubs

19 juni 2016 om 22:10

Vraag meteen of Twente 3 mln wil bijbetalen...

19 juni 2016 om 22:54

Pione Sisto kost een vermogen denk dat Ajax voor hem te laat is. Ik zou gaan spelen met Robert Muric of Vaclav Cerny. Allebei al hartstikke goed en om te zien of ze doorkunnen groeien moet je ze toch een keer de kans geven.

19 juni 2016 om 23:09

Hoe kun je met hun spelen in Europa?

19 juni 2016 om 23:45

Cerny heeft het altijd wel prima gedaan muv De Graafschap uit, maar dat was een collectief falen van heel Ajax.

20 juni 2016 om 02:45

Sisto kostte afgelopen zomer een vermogen, vond 3 jaar geleden al dat Ajax hem moest halen. Echter heeft hij nu geen al te best seizoen achter de rug. Ik denk eerlijk gezegd dat je hem voor een miljoen of 7/8 best over zou kunnen nemen. Zeker gezien Feyenoord ook (blijkbaar) een Jorgensen van Kopenhagen kan halen.

Ziyech zou ik heel erg toejuichen, maar ik denk inderdaad niet realistisch meer. Die jongen heeft zoveel laten zien afgelopen jaar. Ik hoorde dat Fenerbahce heel serieus is en ik sluit niet uit dat een club in de categorie Schalke/valencia ook best nog voor hem gaan komen.

Casierra ken ik niet, Sanchez is een absolute topaanwinst. Sisto erbij zou ik ook erg toejuichen. Verder zou ik nog graag een ervaren kracht erbij zien, Huntelaar?

Cillessen
Tete
Veltman
Sanchez
Dijks
Bazoer
Gudelj
Klaassen
Sisto
Huntelaar
Younes
20 juni 2016 om 03:06

Het door jou gekozen middenveld ontbeert creativiteit en technisch vernuft vind ik. Frank de Boer was dol op zijn 'lopers' maar ik mag hopen dat Bosz een ander invulling kiest.

Bij nader inzien; een vertrek van Klaassen zou Ajax nu heel goed van pas komen.

20 juni 2016 om 07:58

El ghazi verkopen voor 5 a 10 miljoen en dan sisto halen. Ik vind het prima

Ben zo benieuwd naar deze speler en cassiera hoop dat het 2 pareltjes worden

Superlatieven valt wel mee.het os meer het snakken naar tupes Chivu ipv de viergevers in deze wereld.
Neemt niet weg dat hij naar zijn kunnen gepresteerd heeft , maar je niet verder gaat helpen als basisspeler.

19 juni 2016 om 22:17

Ha, weet je nog hoe Chivu werd ontvangen bij Ajax? Een onbekend broekie van 19 dat drie keer rood pakte in een maand tijd? Die werd in heel Nederland uitgelachen als lang niet goed genoeg.

19 juni 2016 om 22:23

Chivu werd wel zo ontvangen idd.
Maar zijn onbevangenheid en werklust werd wel gewaardeerd hoor.

"het is natuurlijk lastig om zijn potentie precies in te schatten, echter is hij iemand die de mogelijkheden heeft om een wereldtopper te worden" hahaha. Zeg gewoon dat hij nu al aardig kan ballen en dat hij nog jong is!
Alleen de tijd zal uitwijzen of en hoeveel hij nog gaat groeien.

In elk geval wat pit in die tamme ploeg uit Amsterdam. Elke ploeg moet een paar bikkels hebben met winnaarsmentaliteit en over het algemeen hebben Zuid Amerikanen dat wel, zeker verdedigers. Goeie zaak!

19 juni 2016 om 22:14

Onervaren speler, maakt vaak nonchalante foutjes, is Veldman net een beetje van genezen.

Van Cassierra verwacht ik dit seizoen nog niks. Van Sanchez ook nog niet. Het volgende seizoen verwacht ik nadrukkelijke stappen van Sanchez en een eventuele basisplaats. Aan zijn snelheid moet hij wel werken aangezien de verdediging met redelijk wat ruimte in de rug speelt. Cassierra kan op termijn wel een basisspeler worden maar dan moet hij wel aan een aantal facetten in zijn spel werken. Zijn snelheid, techniek en scoringsvermogen kunnen nog worden opgevijzeld. Hij is nog jong, heeft voor 5 jaar getekend dus stappen zal hij sowieso maken binnen de opleiding van Ajax die hij zal genieten. Hopenlijk maakt hij wel goed gebruik van de minuten die hij zal krijgen en scoort hij er alvast een stuk of 10 om daarop voort te kunnen borduren.

nederlands voetbal is tactisch voetbal ....eerst zien of hij wel tactisch mee kan komen ....met alleen fysiek en snelheid kom je er niet

Prima reactie. Eindelijk iemand die niet op hol slaat.
Talent zat, maar het zal idd afwachten worden. Het eerste jaar aanpassen in een nieuwe cultuur wordt ook door velen veels te makkelijk overheen gestapt.

19 juni 2016 om 22:26

Maar de reacties geven wel aan.
Dat de mensen niet tevreden zijn over de nederlandse verdedigers.
Dus misschien is het snakken tegen beter weten in.

19 juni 2016 om 22:33

Ik denk dat Ajax juist daar weinig over te klagen heeft. Ik was een van de grootste criticasters van Veltman, maar die heeft zich prima ontwikkeld afgelopen jaar. Ook een Tete -vanuit het niets- liet een prima indruk achter. In totaliteit heeft de verdediging het ook vrij goed gedaan.
Ik zou bij Ajax juist voorin meer gif en stabiliteit willen zien (of eigenlijk ... juist niet )

19 juni 2016 om 22:45

Op de nederlandse velden wel.
Maar veltman vind ik in het nl elftal nog niet echt overtuigen.
Tete is geen discussie idd.

19 juni 2016 om 23:47

Doet het prima zolang het 433 is, of in ieder geval een 4-mans verdediging.
Tegen Engeland heeft hij het prima gedaan.

19 juni 2016 om 23:52

Het is nog niet echt stabiel met hem.
Zo een 8 dan weer een 5.
Geld voor veel bij nl elftal verdedigers

Eerst zien dan geloven, zal sowieso niet meteen een basisplaats krijgen en eerst een seizoen moeten wennen en langzaam worden gebracht.

ik geloof dit soort ongein niet zo snel meer, zodra het om Nederlandse club gaat. Net als al die verhalen over nieuwe Messi's, tweede Zlatans of opvolgers van Ronaldo. Loze speculaties en bovendien vaak aanleiding voor diepe teleurstelling. Toen Ajax Fisher, Boilesen en Andersen had binnengehengeld werd de hele wereld ook wijsgemaakt wat voor Deens goud de Amsterdammers in handen hadden. Met de kennis van nu is dat om je dood te lachen...

Overigens zeg ik dat niet omdat het hier om Ajax gaat trouwens, want ook de hele hype om bijvoorbeeld Willems is niet uit te leggen. Zijn aanvallende kwaliteiten staan buiten kijf, maar behoorlijk verdedigen is hem nog steeds vreemd. Ik heb dit jaar zelfs een of andere bezopen analiticus horen zeggen dat Willems moeiteloos mee kan met Real Madrid. Dat soort mensen zijn zich totaal niet bewust van de impact die dergelijke onzin bij het publiek - en in dit geval ook de speler in kwestie - heeft.

20 juni 2016 om 00:12

Tja dat heb je nou eenmaal altijd met talent. Sommige worden toppers, anderen vallen zwaar tegen.

Overigens geldt voor zowel Boilessen als Fisscher dat we nimmer zullen wetne hoe het gelopen zou zijn zonder hun zware blessures.

Feit is wel dat talent van vele miljoenen in ieder geval een redelijke kans biedt dat je wat moois hebt binnengehaald. Valt me wel op, het eerste jaar na het afschaffen van het third party ownership en Ajax kan weer zuid amerikanen halen. Voorheen waren ze allemaal eigendom van investeringsmaatschappijen en gingen ze meestal via Portugal.

20 juni 2016 om 21:15

Klopt, maar vond je Boilesen en Fisher nu echt het ophemelen waard? Van Van der Vaart, Sneijder en ook Eriksen kon je direct zien dat ze iets speciaals hadden. Bij deze jongens heb ik me altijd al afgevraagd 'wanneer gaan ze eens iets laten zien?'

Zet Sánchez maar gelijk neer naast Veltman in het centrum. Gaat een sterk duo worden vermoed ik. Vergelijkbaar met het centrale duo van Zwitserland:
Fabian Schar en Djorou.
Riedewald kan zich dan focussen op de linksback positie of als verdedigende middenvelder.

Cillessen
Tete Veltman Sánchez Dijks
Bazoer Klaassen Gudelj
El Ghazi Huntelaar Younes

Reserves:

Boer
Owusu Doekhi Viergever Riedewald
Vd. Beek Serrero Andersen
Schone Cassierra Cerny

Wow, dat klinkt echt goed !

Eerst maar binnenhalen en dan afwachten of zijn roem niet voorbij gesneld is. Maar ik vind het eens leuk dat door Ajax niet op zondagavond met het bord op schoot gescout is.

Nu nog Huntelaar, een vleugelspeler (grosicky) en een middenvelder (van Ginkel of Defour) halen en we gaan serieus meetellen !!

19 juni 2016 om 23:47

Ik denk dat Huntelaar nog gaat komen en nog een buitenspeler die met Younes moet concurreren en dan is Ajax wel weer uitgekocht.

Prachtige woorden maar ik ga wel uit van mijn eigen oordeel.

Laten we hopen dat dit een verrijking en kwaliteit impuls is voor de ED.

Lol gaan ze toch maar de kans wagen om een aantal Zuid-Amerikanen te halen. Hebben ze dan eindelijk bij PSV gezien dat dat wellicht nodig is. Jongens als Moreno, Arias en Guardado heb je gewoon nodig in je team. Alleen de vraag is of zulke types ook bij Ajax hun plekje zullen vinden. Vaak is dat niet zo bij Ajax, daar PSV juist wel met respect en op een juiste manier mee omgaat. Ben benieuwd.

Als die jongen nou maar gelijk in het eerste mag starten? Goed dat de Boer weg is, anders hadden deze nieuwe aankopen eerst een jaar de JL in gemogen

De verwachtingen worden vooraf alweer flink opgeschroefd. Die jongen moet eerst maar eens zien te wennen aan een nieuwe cultuur. Lekker de tijd geven en niet meteen onevenredig veel druk opleggen.

de Boer wordt hoogstwaarschijnlijk overschat. Ajax onder Jol was waarschijnlijk ook kampioen geworden, aar die is geslachtofferd, zoals men met een goede trainer als Morton Olson ook gedaan. Adriaanse moest Ajax saneren (verjongen) en wer vervolgens ontslagen. Zo kan ik over het trainers beleid van Ajax doorgaan. Slecht trainers beleid en slechte aankopen. Wat de Boer betreft, erzullen velen over me heen vallen, maar hij heeft Ajax niet beter gemaakt. Ajax is alsmaar slechter geworden, de saaist voetballende club , vervelend om naar te kijken. O ja ik ben al Ajax fan vanaf 1960. Vrijwel geen wedstrijd gemist, ging uit en thuis mee, ook vaak Europ in. Weet waar ik het over heb. Heb heimwee naar betere tijden. Ajax mist een mix van jong en oud. Kijk naar Psv. Hoop dat Ajax daar wat van leert. Bij Ajax zijn ze te lief. Spalers met gif moet je hebben, zoals Serero en Gudelj. Balbezit om aan te vallen en niet tikje breed (Fc Knudde voetbal)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren