Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax-fans laten hun ongenoegen blijken en fluiten Edwin van der Sar uit

Laatste update:

Een fluitconcert voor algemeen directeur Edwin van der Sar voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd van Ajax van dit seizoen tegen FC Utrecht. Een deel van de Ajax-supporters in de Johan Cruijff ArenA keerde zich tegen de voormalig doelman toen hij kort voor de aftrap op het veld verscheen om afscheid te nemen van assistent-trainer Michael Reiziger en doelman Maarten Stekelenburg. Van der Sar ging onverstoorbaar verder en reikte beeldjes uit aan het vertrekkende duo.

De aanhang van Ajax is uitermate ontevreden over het afgelopen seizoen en wijst in dat kader met de beschuldigende vinger naar Van der Sar. Er is onder meer onvrede over het werk van de inmiddels vertrokken technisch manager Gerry Hamstra en diens assistent Klaas-Jan Huntelaar over het transferbeleid van vorig jaar zomer. Inmiddels is Sven Mislintat aangesteld als nieuwe directeur voetbalzaken, al neemt dat de woede in Amsterdam voorlopig niet weg. Daarnaast is er de issue van het in de ogen van veel fans veel te laat ontslagen Alfred Schreuder, die in januari werd weggestuurd na een serie slechte resultaten. John Heitinga nam het stokje over, al is nog niet bekend of hij mag aanblijven als hoofdcoach.

Van der Sar zei in het verleden dat hij niet meer bij Ajax werkzaam is op het moment dat de club afzakt naar de Conference League. De ploeg van Heitinga bezet momenteel de derde plaats en plaatst zich daarmee voor de play-offs van de Europa League. Mocht Ajax alsnog afzakken naar de vierde plaats in de Eredivisie, dan volgt alsnog een ticket voor de voorronde van de Europa League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja. Als je zelf nooit voor de camera's verschijnt om eens iets te vertellen over de situatie dan ga je dit soort dingen krijgen.

21 mei 2023 om 15:27

Als je dan wel een keer voor de camera’s verschijnt zou het handig zijn als er iemand een kritische vraag stelt… maar dat kan je moeilijk verwachten van de huissponsor kennelijk…

21 mei 2023 om 18:55

Ondanks dat ik het jammer vind dar zo t afscheidspraatje verstierd werd. Ben ik t er eigenlijk wel mee eens. Altijd als de club onrustig is is meneer in geen velde of wege te bekennen om rust en duidelijkheid te geven als baas van de toko. Incompetentie ten top.

Ben ook niet blij met zijn huidige prestaties maar uitfluiten moet je nooit doen, zeker niet bij zo'n clubicoon. Schandalig dit.

21 mei 2023 om 15:27

Nee ze moeten het maar accepteren dat zo'n clubicoon niet in de spiegel kan kijken waardoor het er maar niet beter op wordt...

21 mei 2023 om 15:28

Helaas is dit bij Ajax een traditie aan het worden. Seedorf, Blind, Sneijder... Geen enkel clubicoon lijkt veilig bij de Ajax-supporters.

21 mei 2023 om 15:32

Sneijder heeft het toendertijd toch echt zelf uitgelokt. En bij mij op het vak lag toch we de algehele tendens dat blind zeker niet weg moest. Onze beste voetballer (let wel VOETBALLER), het zegt al genoeg dat sinds zijn vertrek het voetbal van achteruit echt erbarmelijk is. Het enige kritiekpuntje bij blind was dat hij best wat kritischer op zn eigen prestaties en vaardigheden had mogen zijn. En zo ook best wel eens mocht schikken in een bijrol sommige wedstrijden

21 mei 2023 om 16:33

Seedorf? Hoe ver ga je dan terug in de tijd? Die is wat, al 25 jaar geleden, vertrokken en heeft daarna niks meer met Ajax van doen gehad. Blind mocht van heel veel Ajacieden blijven/zijn kant werd gekozen ten opzichte van Schreuder en Sneijder heeft het zelf verpest... Als dit je rijtje is om je standpunt kracht bij te zetten, snap je er vrij weinig van.

21 mei 2023 om 18:30

Ik wist niet dat er bij Ajax een houdbaarheidsdatum aan het zijn van clubicoon zit.

Zlatan, Van der Wiel, Hamberg, Vermeer, Tadic, Boilissen, Boukhari, Kishna, Ziyech...

Als je nog drie minuten gaat zitten, wordt het lijstje van uitgefloten Ajacieden alleen maar langer. Erg jammer voor een club met zo'n mooie historie.

21 mei 2023 om 15:28

Een fluitconcert is toch een schappelijke manier om je ongenoegen te uiten? Geen spreekkoren, spandoeken met scheldwoorden, vandalisme of andere ellende. Op welke manier zou jij graag zien dat men hun ongenoegen zou uiten? Een mailtje naar de infodesk?

21 mei 2023 om 15:33

Alsof Edwin denkt: "shit, ze fluiten me uit, nu moet ik WEL in de spiegel gaan kijken."

Vind het nutteloos, respectloos en ziet er gewoon slecht uit als fans. Maar dat is allemaal persoonlijk. Ben er een beetje klaar mee hoe snel bij Ajax spelers, trainers en oud spelers worden uitgefloten.

21 mei 2023 om 17:20

Nogmaals mijn oprechte vraag: op welke manier zou jij dan willen zien dat het ongenoegen wordt geuit? Of is men alleen welkom als klapvee? Lijkt mij namelijk dat mensen die (structureel) een kaartje kopen hun onvrede op een schappelijke manier mogen delen.

21 mei 2023 om 17:46

Heeft Edwin van der Sar in zijn eentje dit allemaal veroorzaakt? Zo makkelijk om één iemand maar gewoon de schuld te geven. De beste man is keihard laten vallen door een oliedomme Marc Overmars die zijn l*l niet in zijn broek kon houden. Ja het is slecht gegaan dit seizoen, heeft hij dit allemaal in zijn eentje veroorzaakt?

Het lijkt me duidelijk dat men ontevreden is, er wordt al lang en breed over geschreven in de media. De fans zijn duidelijk ontevreden. Ik vind het onnodig dit. Maar zoals ik al zei: dat is mijn mening. Hoef jij het niet mee eens te zijn.

21 mei 2023 om 17:46

Dankjewel Ijsmuts, zulke reacties als JtjeV kan ik niet begrijpen! Liever dat ze fluiten waar ik achter sta, dan als hooligans tekeer te gaan.

21 mei 2023 om 17:48

Sulejmanii of gewoon allebei niet doen?

21 mei 2023 om 18:03

@JtjeVtt Zei je dit ook toen Schreuder als enige schuldige werd aangewezen of geldt dit argument alleen als het om Vd Sar gaat?

21 mei 2023 om 18:06

Dan maar gewoon met zijn alle roepen dat de moeder van van der Sar een bepaald beroep heeft. Want fluiten mag niet. Dan maar wat gaan roepen.

21 mei 2023 om 18:18

@japie Toen zei ik inderdaad ook dat Schreuder niet als enige er een potje van maakte en dat hij ook niet bepaald op een makkelijk moment instapte. Niet dat ik rouwig was om zijn vertrek, integendeel.

Neemt niet weg dat Schreuder een vreselijk matige coach is (en niet alleen bij Ajax gebleken) en ik niet erg blij was met zijn aanstelling. Maar ik vind het altijd wel erg jammer om een zondebok aan te wijzen als er duidelijke meerdere mensen verantwoordelijk zijn. Vond het persoonlijk ook een zeer pijnlijk moment toen "schreuder rot op" luidkeels door de arena ging en hij tranen in zijn ogen had.

21 mei 2023 om 18:28

Nou vertel, wat wel dan volgens jou? Alle ellende met leden ogen aanschouwen?

21 mei 2023 om 20:55

Ik zit ook nog steeds te wachten 😂 kreeg wel een reply maar geen antwoord

21 mei 2023 om 22:14

Ijsmuts: zoals ik eerder al aangaf: Het lijkt me duidelijk dat men ontevreden is, er wordt al lang en breed over geschreven in de media. De fans zijn duidelijk ontevreden. Ik vind het onnodig dit.

Van mij hoef je dus niet als fan daar ook nog een fluitconcert over heen te gooien. Zeker omdat het gewoon even gaat over Stekelenburg. Maar nogmaals, daar hoeven jij en Sulejmanii het niet mee eens te zijn. Dat is zo mooi aan een voetbalforum, we kunnen allemaal iets anders vinden

Ik wens je een prettige avond!

21 mei 2023 om 15:29

Hij gaat zelf ook niet erg netjes om met onze clubiconen of wel? Dikverdiend dit.

21 mei 2023 om 15:30

Uitfluiten mag toch wel? Of is niet meer toegestaan? Schelden etc is allemaal niet nodig, maar even uitfluiten isvtoch niet zo erg.

21 mei 2023 om 15:41

Schandalig? De supporters betalen een hoop geld voor een seizoenskaart en krijgen dan dit seizoen voorgeschoteld. Logisch dat ze fluiten. Vd Sar is verantwoordelijk voor deze malaise

21 mei 2023 om 15:47

Nee gewoon lekker doorgaan met Edwin.
Heel waslijst met mensen die door hem vertrokken zijn, ook clubiconen.

Edwin is de hoogste baas. Hoge bomen vangen de meeste wind
Toen het goed ging, kreeg hij ook de credits. Was toen vaak niet weg te slaan voor de camera's.
Nu een tijd slecht, en hij speelt veel meer verstoppertje dan onze vriend John de Jong in zijn PSV tijd

21 mei 2023 om 16:08

Mrkrillin:

"toen het goed ging, kreeg hij ook de credits."

Nou dat is niet helemaal waar. De credits werden toch voor 95% op conto van Overmars en Ten Hag geschreven. Toen ook was Sar veel op de achtergrond. Hij lijkt niet zo van media optredens te houden, dat is onhandig in zijn positie, maar het is nou niet zo alsof dat tijdens de successen van Ajax anders was.

21 mei 2023 om 17:48

Terecht dat Ten Hag en Overmars de meeste credits kregen, Van der Sar heeft op de achtergrond zeker goed werk geleverd. Maar hij heeft veel meer fout gedaan, en is al tijden incapabel gebleken. Daarnaast zou je zorgen moeten maken om de vele clubiconen die zijn opgestapt en genegeerd worden, maar jij blijft er bij Van der Sar inhangen. 🤦🏾‍♂️

21 mei 2023 om 17:53

"maar jij blijft er bij Van der Sar inhangen. 🤦🏾‍♂️ "

Ik zeg letterlijk in mijn originele reactie dat ik niet blij ben met zijn prestaties. Vinden dat je iemand niet moet uitfluiten staat niet gelijk aan: willen dat iemand aanblijft of vinden dat hij het goed doet. Er zit een hoop tussen uitfluiten en onvoorwaardelijk steunen. Ik hoop dat je dat begrijpt. Van mij mag er een vervanger komen voor vd Sar, maar om (zeker bij het afscheid een speler) iemand uit te gaan fluiten vind ik triest.

21 mei 2023 om 18:30

Ik heb je reacties gelezen, zie mijn vorige reactie. Ben benieuwd naar je antwoord.

21 mei 2023 om 16:29

Haha nee, laten we hem op handen blijven dragen, omdat hij vroeger goed kon keepen en uit respect daarvoor accepteren dat hij de club naar de klote helpt....

21 mei 2023 om 17:05

Uitfluiten moet JUIST kunnen. Uitschelden of bier gooien of veld bestormen mag NIET. Uitfluiten is de enige manier van de supporters om te communiceren dat zij ontevreden zijn.

21 mei 2023 om 17:51

Misschien dat het hem dan duidelijk wordt dat het gros van de supporters wil dat hij vertrekt. En dat uitfluiten vind ik een nette manier om dat te laten horen. Hij moet maar eens goed in de spiegel kijken. Wat voor een ravage hij in anderhalf seizoen heeft aangericht.

21 mei 2023 om 18:50

Hij maakt de club kapot, dan verdien je om uitgefloten te worden.

Heerlijk ga zo door jaag deze man de club uit!

21 mei 2023 om 15:33

Het is niet de manier klopt maar moet ook eerlijk zijn want wat heeft deze man op bestuur gebied bijgedragen?
Helemaal niets ja achter de kont hangen van Overmars

21 mei 2023 om 15:41

Wat zijn de taken van een AD bij Ajax ? Ik ben daar wel benieuwd naar. En ook hoe de verantwoordelijkheden verdeeld zijn in het Ajax bestuur?

Als je wint, heb je vrienden….

21 mei 2023 om 18:03

Jij zei daarstraks in live meepraten bij PSV-Heerenveen dat AZ tegen Ajax moest, en dat AZ die wel ff zou winnen. Je doet je hier altijd voor als de grootste AZ-fan bent, maar je weet niet eens tegen wie je eigen cluppie speelt volgende week. Of terwijl je bent gewoon een Trol. Niks meer niks minder. Niet voor niks dat je gebanned bent in het verleden

22 mei 2023 om 12:20

Ajax -NAC. Aan je balkje te zien hou je het hier niet lang vol. Enkel zuigen, provoceren en mensen bashen, dat is wat je hier doet. Wederom zal VZ hier tegen optreden en dat is ook een goede zet!

21 mei 2023 om 18:58

Nou toen we wonnen was ik ook al niet onder de indruk van vd Sar. Prutser eerste klas is t.

Hij leek nog verbaasd ook, hahaha. Snel eruit werken dit wandelende gevaar, heeft alles fout gedaan de laatste 15 maanden.

21 mei 2023 om 15:28

Tuurlijk is hij verbaast. Schandalig dat je zo clubicoon uitfluit als supporter zijnde. Achja, het is ook niets nieuws in Amsterdam

21 mei 2023 om 15:34

Ach ja. Ik zou hem ook niet uitfluiten, zeker niet bij afscheid Steek en Reiziger maar er zijn ook clubs waar de supporters ff op kantoor langskomen of in de tuin komen kijken of alles goed gaat thuis….

21 mei 2023 om 15:37

Schandalig nog wel. Hij heeft zelf meerdere clubiconen voor de bus gegooid en is zelf blijven zitten. Lijkt wel een politicus.

Ik wens hem een spoedig herstel toe van dit schokkende moment.

21 mei 2023 om 15:44

Buiten dat verpest je ook gewoon een afscheidsmoment van Stekelenburg, maar dat is blijkbaar ook niets waard.

Hij laat zich nooit zien en schuift alle schuld in andermans schoen, daarbij zoals hij omgaat met mensen is ronduit asociaal, club icoon of niet dit is een koekje van eigen deeg.

Begrijpelijk. Het is makkelijk om alleen een Schreuder uit te fluiten en de kop van jut te maken, maar Vd Sar heeft er natuurlijk net zo een groot potje van gemaakt. 120 miljoen aan verkeerde investeringen doen is geen kattenpis. En voordat iemand zegt Vd Sar doet de aankopen niet, hij heeft wel H2 en Schreuder aangesteld

21 mei 2023 om 15:42

Misschien dat jij me kan vertellen wat het takenpakket van een AD bij Ajax is en zijn verantwoordelijkheden ?

21 mei 2023 om 15:45

Heb ik net al een onderdeel van verteld. Schreuder en H2 zijn aangesteld door Vd Sar. Verder moet hij o.a. ook de pers te woord staan. Iets waar hij ook zwaar in faalt. Wat doet een AD volgens jou dan? In goede tijden zogenaamd een belangrijk aandeel hebben in het succes en in slechte tijden nergens verantwoordelijk voor zijn?

21 mei 2023 om 15:48

Die zijn persoonlijk door hem aangesteld , of zou dat via een commisie gaan ? En daarnaast de pers te woord staan , best wel mager takenpakket als dit het is. Daar hoef je denk ik geen jaren ervaring voor te hebben ...

21 mei 2023 om 15:49

Bossie

Hij nam de technische taken over na vertrek Overmars.
Heeft gewoon een zooitje gemaakt en de zaakwaarnemer van Schreuder laten verrijken aan transfers.

21 mei 2023 om 15:50

Vd Sar heeft ze aangesteld. Dat is overal in de media al aangegeven. Misschien dat de RVC nog een krabbeltje moest zetten om het definitief te maken, maar Vd Sar heeft ze sowieso aangedragen

21 mei 2023 om 15:52

@MrKrillin Exact. Vd Sar mocht voor het eerst zelf de beslissingen nemen en dan zien we direct hoeveel invloed hij heeft gehad op het Ajax succes onder Overmars. Zijn inbreng is gewoon heel klein geweest destijds. Overmars was het geniale brein achter de successen. Niet Vd Sar

21 mei 2023 om 15:55



@mrkrillin,
Ik wil gewoon wel eens weten waarom AD zo gewichtige titel is . Van der Sar heeft 2 jaar aan het handje meegelopen , dus het zal wel wat meer inhouden dan de pers te woord staan en mensen aannemen.
Dat het dit zeisoen slecht is gegaan daar is geen discussie over mogelijk. Maar die vorige seizoenen zou Van der sar toch ook zijn inbreng hebben gehad?
Daarom de vraag wat houd een AD precies in .

21 mei 2023 om 15:59

Japie

Zijn inbreng toen was op andere vlakken. Ook commercieel zijn er stappen gezet.

Het is gewoon zwak en slecht. Een goede CEO - die ook tijdelijk andere takenpakket erbij heeft - moet gewoon vaker zijn gezicht laten zien.
Uitleg geven wat proces is en dat er fouten gemaakt zijn.

Schreuder aanstellen was fout, lichtgewichten H2 onder zijn bewind transfers doen was fout, de zaakwaarnemer van Schreuder - ook geen zwaargewicht - transfers laten doen was fout. Reiziger passeren was fout, grappenmaker Heitinga aanstellen grootste fout.

En dan nog niet eens meer andere fouten benoemd zoals situatie met Nouri, en andere mensen die vertrokken zijn door hem.

Lullig om te zeggen, maar een vd Sar nu maakt meer kapot dan je lief is.

Zelfs een goedzak als Vanenburg kan niet meer achter dit Ajax staan.

21 mei 2023 om 16:04

@japie
Ik denk niet dat Van der Sar alleen besloten heeft dat hij nu meer verantwoordelijkheden heeft. Ik denk dat hij dit seizoen veel dingen op zijn bord heeft gekregen en dat was denk ik die vorige seizoenen minder. Als twee succesvolle mensen uit je organisatie verdwijnen, waarvan een onverwacht dan kan je dat niet een twee drie opvangen.
Dat Van der Sar fouten heeft gemaakt ongetwijfeld, maar misschien doet hij wel meer achter de schermen dan we denken . Misschien het aantrekken van sponsoren of zo?

21 mei 2023 om 16:05

Bossie

Een Ad is gewoon de CEO van het bedrijf. Staat dus aan het hoofd en stuurt iedereen. Zorgt voor visie en strategië.

Een CEO moet al zijn/haar stakeholders op de hoogte brengen van ontwikkelingen. Oa de media, fans, aandeelhouders, etc zijn stakeholders.

Communicatief was en is Vd Sar gewoon slecht voor een CEO rol. Denk je dat Apple zo groot geworden was als Steve Jobs zelfde commuicatieve vaardigheden had zoals Edwin?

Vooral nu het slecht gaat, had hij zich vaker moeten laten zien als eindverantwoordelijke. Welke kant gaat Ajax op. Wat doen om lek re dichten.
Rust laten keren.

Edwin heeft helaas gefaald in zijn belangrijkste jaar. Gewogen en te licht bevonden.

21 mei 2023 om 16:06

Ik heb het even opgezocht. "Een algemeen directeur van een voetbalclub is eindverantwoordelijk voor het voorbereiden, implementeren en uitvoeren van het beleid, zodat de doelstellingen op financieel, bedrijfsmatig en organisatorisch vlak gerealiseerd worden." Dat schijnt met Overmars aan je zijde dus blijkbaar een stuk makkelijker te zijn dan zonder Overmars aan je zijde

21 mei 2023 om 16:08

@krillin
Als ik de techniek bekijk van de huidige selectie dan is de inbreng van Vaantje niet veel geweest.
Voor de duidelijkheid ik verdedig Van der Sar niet , persoonlijk zou ik Seedorf graag zien als AD. Maar ja heeft die de kwalificaties daarvoor?

21 mei 2023 om 16:08

Bossie

Edwin trekt geen sponsoren aan..Dat doet de commerciele directeur

21 mei 2023 om 16:09

@krillin,

Bedankt voor de info

21 mei 2023 om 16:09

@Bossie Dat geloof ik zeker, maar Vd Sar had natuurlijk altijd een schaduwlijstje hebben moeten klaarliggen voor een vervanger voor Overmars. Je weet dat er altijd wat kan gebeuren dus dat is een grote fout van hem geweest. Dit seizoen is er teveel fout gegaan onder zijn leiding. 120 miljoen is zelfs voor Ajax enorm veel geld

21 mei 2023 om 16:12

@japie
bedankt voor het opzoeken. Ik neem aan als je een goede collega naast je hebt dat het werk een stuk makkelijker is dan dat die goede collega onverwacht vertrekt ?

21 mei 2023 om 16:35

Dat absoluut. Overmars heeft echt enorm veel voor Ajax betekend en is blijkbaar moeilijk te vervangen. Wie weet is die Misinlat als ik zijn naam goed spel een schot in de roos ook, maar de tijd zal het uitwijzen. Zaak voor Ajax is nu om op de minder goed bezette posities te gaan doorselecteren de aankomende tijd. Met spelers als Hato, Kudus, Timber, Berghuis en Tadic heb je een aantal goede spelers in huis. Dat zal de basis moeten vormen van het nieuwe Ajax, al is Tadic wel enigszins op leeftijd inmiddels dus kijken hoe lang hij nog door kan

21 mei 2023 om 16:46

@krillin ,

Een CEO heeft wl een uitgebreidt takenpakket en ik weet niet of je een AD 1 op 1 kan vergelijken met een CEO van een bedrijf ? Voetbal is toch een heel andere tak van sport dan bv de olie?
Daarnaast heb ik nog nooit een CEO gezien van een Internationaal bedrijf die is opgeklommen van de productieband tot CEO, dit is blijkbaar in voetbal wel mogelijk.

21 mei 2023 om 16:50

@japie
Dit seizoen was natuurlijk heel bijzonder omdat het grote gemis buiten het veld was. Ik denk dat het vertrek van Ten Hag en Overmars te veel van het goede was. Ajax heeft natuurlijk wel vaker hun topspelers zien vertrekken, maar nu ook nog eens twee top-managers.
Ik denk dat Ajax weer opzoek moet naar de juiste balans in de selectie een mix van jonge en ervaren spelers .
Het belangrijkste is dat het naast het veld beter georganiseerd wordt. Een nieuwe ervaren trainer met een duidelijke visie zou al heel wat kunnen helpen.

21 mei 2023 om 18:06

Een nieuwe coach kan zeker werken, maar dan moet je wel een betere selectie samenstellen want anders maak je die ook kapot

21 mei 2023 om 18:13

Maar van der Sar was voor de Ad functie directeur marketing waar hij onder andere Ziggo en een aantal Chinese sponsors heeft binnen gehaald. Dus veel van de huidige sponsors zitten er door hem. Voor de rest bakt hij er niks van. Maar de sponsoren waren toch echt zijn taak.

Daar gebruiken de Utrecht Fans wel mooi gebruik van
Tussen door Nog even
Helemaal niets in amsterdam 😂
Zingen 🎶

Schandalig. Stelletje incompetente sukkels. Een clubicoon die zijn uiterste best doen word in zijn hem hemd gezegd. Schaam je hersenloze sukkels. Je zou Overmars moeten uitsluiten die deze hele structuur overhoop blaast met zijn dic pics. Respect voor Edwin dat hij probeert deze wanhoop op te lossen. Echt super respect dat zijn Ajax hart hem voorruit duwd deze ellende op te lossen. Edwin is een Ajacied. Behandelvormen ook zo. Ook als het tegen zit.

21 mei 2023 om 15:44

Edwin zorgt er voor dat Bosz niet benaderd wordt en hij heeft de niet geschikte Heitinga voor de groep gezet en hij zorgt er dus voor dat we door blijven sukkelen met Heitinga.

21 mei 2023 om 15:51

Niet alleen Bosz he.

Een Wim Jonk ook. Zou ook super zijn als wij zo iemand nog aan boord hadden.

Een Reiziger die gepasseerd werd om onduidelijke redenen.

Bogarde die als vuil behandeld werd.

Seedorf en Davids genegeerd. Niet eens een dank maar we hebben andere plannen.

Hebben die mensen door dat dat ook nogal zuur is voor een stekelenburg bijv? Hou je fatsoen.

21 mei 2023 om 17:05

Kijk ik ben het bijna nooit met je eens maar nu wel iemand die meer als 300 wedstrijden heeft gespeeld voor Ajax staat in het uitfluiten van v/d Sar erg tragisch eigenlijk

Het gaat hier niet om het uitfluiten van vd Sar. Maar om het moment, die gast probeert hier het afscheid van Reiziger en Stekenlenburg aan elkaar te leuteren. Het gaat hier om het afscheid van Stekelenburg een Reiziger, op zo’n moment fluiten maakt het afscheid van deze 2 behoorlijk gênant.

Ajax supporters zijn slechte winnaars maar nog slechtere verliezers

Volkomen terecht dat deze grijze muis wordt uitgefloten. Heeft AJAX dit jaar veel schade berokkend met zijn ondermaatse managementcapaciteiten. Stond niet voor de troepen en verschool zich dagelijks. In het bedrijfsleven was het allang exit geweest. Hopen dat hij nu echt vertrekt en er een professionele algemeen directeur komt. Tegelijkertijd ook Heitinga lozen die niets heeft laten zien en het grote werk echt niet aankan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren