Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advocaat: ‘Het irriteert me mateloos dat er zo'n negatieve teneur is over mij’

Laatste update:

Dick Advocaat is vrijdagmiddag tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen PSV dieper ingegaan op de reden om Feyenoord af te zeggen. De Rotterdammers hebben de 71-jarige coach benaderd om Giovanni van Bronckhorst na dit seizoen op te volgen. Advocaat stond in eerste instantie open voor de functie, maar heeft bedankt na de negatieve reacties vanuit de voetbalwereld op het feit dat hij in verband werd gebracht met Feyenoord. “Het irriteert me mateloos, die negatieve teneur over mij, daar heb ik helemaal geen zin in”, aldus de trainer.

Advocaat wordt in Utrecht na dit seizoen opgevolgd door John van den Brom en kon zijn loopbaan als trainer een vervolg geven in De Kuip. Toen bekend werd dat Advocaat was benaderd door technisch directeur Martin van Geel, merkte de trainer veel negatieve geluiden. "Ik heb het niet alleen over praatprogramma's, maar ook over supporters. Er moet veel gebeuren bij Feyenoord en daar moet je lekker voor in je vel zitten en dat zit ik niet", aldus Advocaat, geciteerd door de NOS.

De trainer laat weten dat hij na FC Utrecht naar alle waarschijnlijkheid niet meer aan de slag gaat als trainer. “In Nederland ben ik normaal gesproken wel klaar, ja”, aldus Advocaat, die een zichtbaar geïrriteerde indruk maakte. Waar hij zich aan ergert? “Aan alles. Het irriteert me mateloos dat er zo'n negatieve teneur is over mij. Daar heb ik helemaal geen zin in. Of ik me vereerd voelde dat Feyenoord me wilde? Als ik heel eerlijk ben vond ik het ook niet meer dan logisch, gezien wat zij wilden hebben. Ze zochten een ervaren trainer. Als je zegt dat Advocaat te oud is, ga ik met je mee, maar daarnaast kun je weinig zeggen over mijn carrière.”

Eerdere kritiek vanuit de media dat Advocaat de laatste jaren geen prijzen heeft gewonnen, veegt hij van tafel. “Er wordt geroepen dat ik de laatste zes, zeven, acht jaar niets heb gewonnen. Maar dat is inherent aan hoe ik er zelf in stond”, aldus de trainer, die de laatste jaren het liefst dicht bij zijn woonplaats Den Haag wilde werken. “Ik heb niet langdurig bij een club gezeten, dus ik ben niet drie á vier jaar bij een club gebleven om prijzen te winnen. Dan win je geen prijzen. Ik heb dingen gedaan die dicht bij huis waren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Advocaat, dat vind ik nou een mooi, oprecht en emotioneel persoon. Hij heeft passie voor het vak. Natuurlijk heeft hij ook lekker zijn zakken gevuld toen het kon, maar neemt iemand hem dat kwalijk? Ik vind het een mooie vent.

8 februari 2019 om 15:59

@samcro: Ik ben het helemaal met je eens. Ik had alleen wel van een man met zo'n statuur verwacht dat hij nog wel even zwaar door het stof zou gaan na afgelopen weekend, want daar heeft hij zich zwaar misdragen. Juist voor iemand als hij. Blijkbaar is hij daar te trots voor, maar dat had het voor mij wel nog mooier gemaakt. Iedereen maakt fouten, alleen de echte groten durven ook hun fouten toe te geven.

8 februari 2019 om 17:07

Belgie neemt t m kwalijk...

dat hij geen prijzen pakt met Sparta, AZ en FC Utrecht vind ik vrij logisch. Advocaat is een goede coach maar inmiddels van een hele andere generatie. heb je een lange termijnvisie dan lijkt me dit niet de juiste man voor Feyenoord maar of Feyenoord uberhaupt een lange termijnvisie heeft daar zet ik mijn vraagtekens bij. er lijkt eigenlijk helemaal geen sprake van een visie bij Feyenoord

8 februari 2019 om 16:21

Welke trainer moet Feyenoord volgens jou aanstellen?

8 februari 2019 om 16:28

Geen Advocaat. Van Gastel met een Kuyt ofzo?

8 februari 2019 om 17:00

Op basis van wat zit iedereen Kuyt te pushen? Zou hij niet eerst eens wat vlieguren moeten maken?

8 februari 2019 om 17:07

Kuyt moet je misschien pas willen over 8 jaar. Nu is het echt veel te vroeg voor hem en zou je hem alleen selecteren op basis van naam en allure als speler.

Advocaat was ook geen goede optie geweest. Ik zie Feyenoord wel met Fraser op de proppen komen, wat een rampzalige optie is (alhoewel de meeste andere namen niet veel soeps zijn).

8 februari 2019 om 17:39

@rubje

ik vind Gio een uitstekende coach die het prima heeft gedaan met een matige selectie maar helaas stopt hij. ik zou het eigenlijk niet weten maar ik vind het ook niet zo interessant wie de trainer word want je kan een Guardiola neerzetten en die gaat het niet beter doen met dit povere spelersmateriaal. Louis Van Gaal zou mooi zijn maar die lijkt me intelligent genoeg om niet in een zinkend schip te gaan stappen

wat ik belangrijker vind is dat de TD word vervangen, dat er een nieuwe scouting met een internationaal netwerk komt en dat heel het beleid op de schop word genomen. dat stamt bij ons af uit het stenen tijdperk en het word tijd dat Feyenoord met zijn tijd meegaat en creatief en innovatief gaat handelen, zoals je dat bij Ajax en PSV al wel een tijdje ziet gebeuren. een nieuwe coach en nieuw stadion zijn belangrijk maar ook dan ga je geen stappen maken met het huidige beleid.

het word tijd voor een grote schoonmaak bij Feyenoord en dan het liefst bovenin beginnen. de trainer en spelersgroep komen later wel. stel eerst wat nieuwe creatieve mensen aan om het beleid te bepalen en een goede lange termijnvisie neer te leggen. dat is prioriteit nummer 1 naar mijn mening

8 februari 2019 om 21:33

Als Guardiola het niet beter kan dan Gio, dan zal Gio binnenkort vast wel een paar titels in spanje, duitsland en engeland gaan veroveren lijkt me 😁
Onzin natuurlijk. Guardiola heeft mede geholpen het voetbal verder te moderniseren en wordt door al zn spelers geroemd om zn trainingsmethoden. Bij feyenoord sijpelde er vanuit de spelersgroep meermaals door dat de trainingen veredelde bezigheidstherapie waren. Een heel slecht teken lijkt me.
Nee, dit is geen Gio-bashing... dit is het bieden van wat perspectief

Tja, een dijk van een CV en een mooie vent. En toch 100% zeker niet DE oplossing die Feyenoord zoekt. Maar probleem is: geen enkele trainer gaat de oplossing zijn omdat er veel meer moet veranderen... visie, technisch beleid etc. Maar ja, makkelijk lullen vanchter mijn laptop . Goed weekend!

8 februari 2019 om 16:09

Dat is ook mijn beeld het is een beetje off topic maar ik denk dat van Geel het probleem van feyenoord is. Liet meermaals in het verleden al zien dat hij de kunst van het hoger niveau scouten niet aan kan. Natuurlijk hoeft niet alles raak te zijn maar het kapitaal dat Feyenoord momenteel nog op het veld heeft staan valt te verwaarlozen. Ja er was geen geld en de titel is fantastisch geweest, maar de progressie zelf is ver te zoeken. Waar psv echt goed inkoopt al jaren en zelfs de miskopen voor redelijke bedragen slijdt, Ajax inmiddels de luxe heeft op meerdere paarden te kunnen wedden (Overmars heel knap gedaan met de verkopen), daar blijft Feyenoord echt structureel achter. Men kan geen hoofdprijs vragen voor spelers, men weigert echt goede bedragen in de hoop voor meer en men koopt weinig tot geen onbekende parels. Gevolg is een bijna volledige afhankelijkheid van de jeugd die een gigantische sprong moet maken, gezien men niet in de kkd kan rijpen. Ik hoop voor het Nederlands voetbal dat Feyenoord een goed duo aantrekt qua technisch verantwoorderlijke en trainer. Het zou erg fijn zijn als ze kunnen aanhaken bij de top 2. Een brede top maakt ons uberhaupt aantrekkelijker voor het buitenland. Ik denk dat het in die visie goed is dat Advocaat het niet wordt, maar wie wel is een groot vraagstuk. Hoop voor Feyenoord dat het een avonturier is wua voetbal opvatting. Hard nodig.

8 februari 2019 om 17:26

Precies de trainer lijkt mij minder prioriteit dan een nieuwe TD. Zelfs zonder trainer wordt dit Feyenoord wel 3e. Maar dat is niet de ambitie. Structureel om het landskampioenschap strijden gaat het om. En dat gaat niet lukken met een TD die alle hard nodige miljoenen uitgeeft aan middelmaat.

Het hedendaagse voetbal gaat ook te snel voor iemand rond de 70 (met veel respect hoor).
De Var, praatprogramma's, supporters etc...daar moet je mee kunnen omgaan en de tijd voor Rick is aangebroken dat hij dat soort elementen niet meer kan bijbenen en terecht.
Hij moet zichzelf rust gunnen zodat hij nu eindelijk eens kan genieten van het voetbal in alle rust.

Ik heb Advocaat ooit eens in een intiemere setting een avond mogen meemaken. Als trainer was ik fan van hem, als mens sinds die avond ook.
Ik snap werkelijk niet waarom zoveel mensen zo negatief over hem zijn. Advocaat zou voor iedere club in Nederland een absolute meerwaarde meenemen als trainer. Credits die hij was mij betreft gewoon verdiend.

Zonde dat nu de perceptie ontstaat dat Advocaat niet goed genoeg zou zijn in de ogen van Feyenoord/nederlandse voetbalsupporters. Het overgrote deel van de Feyenoord fans heeft geen problemen met Advocaat, maar vinden (vaak ook redelijk goed onderbouwd) dat hij simpelweg totaal niet aansluit op wat Feyenoord op dit moment nodig heeft. Probleem zit hem bij Van Geel en mindere mate De Jong die blijkbaar totaal niet herkennen wat de club en supporters willen en vooral ook nodig hebben.

8 februari 2019 om 16:53

Nee, de supporters willen consequent(er) winnen van ploegen als Fortuna, ADO, Zwolle, Willem II, Excelsior, AS Trencin en De Graafschap. Dit zou ook binnen de middelen van Feyenoord prima mogelijk moeten zijn.

8 februari 2019 om 17:31

Ajax en PSV laten wel degelijk veel minder punten liggen tegen de laagvliegers. Dat is juist het probleem; dit zijn geen incidenten, ofwel uitglijders, maar wedstrijden waarin je stelselmatig niet genoeg domineert om makkelijk(er) tot scoren te komen. Doordat je moeite hebt scoren laat je de kleinere tegenstanders in de wedstrijd en bied je ze hoop op een goed resultaat. Het feit dat deze wedstrijden winnen stelselmatig niet lukt mag men zich intern wel degelijk aanrekenen.

8 februari 2019 om 17:43

@hangover96

de supporters zijn slim genoeg om te weten dat dat niet mogelijk is, maar de supporters willen ook een keer dat Feyenoord een Doan ofzo ontdekt zoals een club die nog minder geld als Feyenoord heeft dat ook kan.

we zijn al die middelmaat van Feyenoord waar heel veel geld voor betaald word zat en willen een keer een paar leuke, technische voetballers zien waar een keer op zijn minst 1 voltreffer tussenzit die voor veel geld verkocht word en die Feyenoord financieel verder helpt.

we zijn klaar met al die oude jongens krentenbrood aankopen met 0 restwaarde die ons sportief geen steek verder helpen. we willen een keer een verassende naam zien die wij als supporters niet zelf ook nog wel hadden kunnen verzinnen

Lekker laten gaan Dickieee. Je bent dik miljonair, hebt een geweldige carriere gehad. Laat die paar droeftoeters wat roepen, mooi boven staan

Hij had destijds wel Gio zijn baan gered. Gio kon na zeven nederlagen op rij niet zien wat er veranderd moest worden, maar het eerste wat Advocaat deed was Kuyt van de vleugel halen, de verdediging veranderen en de linies korter op elkaar laten spelen. Advocaat is iemand voor de korte termijn en daar is nu geen behoefte aan.

Ik zie liever een trainer voor de lange termijn, iemand die kan bouwen. Ik word ook moe van al die trainers met een Feyenoord verleden die gelinkt worden aan Feyenoord, kwaliteit is het belangrijkste, dus of het nu een Chinees is of iemand die eerder bij een concurrent heeft gewerkt, het zal me een zorg zijn. Alstublieft niet iemand als Fraser met De Wolf, dat is het toppunt van armoede. Maar goed, zolang Van Geel er zit hou ik met alle scenario's rekening, wat heeft die man er de laatste jaren toch een potje van gemaakt. Maar al die fouten mogen blijkbaar gewoon gemaakt worden.

Leuke woorden maar dit is Nederland en daar staat kritiek en negativiteit heel hoog. Verder moet Dick niet overdrijven. Hij heeft inderdaad ervaring en wat prestaties geboekt maar die stammen uit de oertijd. Hij word in de eerste plaats afgerekend als coach en dan is het terecht dat veel (Feyenoord) fans hem daar niet willen. Hij kijkt geen seconde om naar de jeugd, is geen tactisch wonder en moet je al helemaal niet in aankoopbeleid laten bemoeien. Al met al is de Dick Advocaat van 2019 maar een doorsnee coach. Ik zou als Feyenoordzijnde dan nog eerder het vizier richten op Cocu, Gullit of Steijn. Ook geen toppers maar het lijkt mij dat daar iets meer muziek in zit.

8 februari 2019 om 17:05

Gullit is wel degelijk een topper. Heeft het toen helemaal niet slecht gedaan.

8 februari 2019 om 17:51

@falcao

Gullit heeft ons toen samen met Wotte diep in de financiele ellende gebracht. Gullit kwam door een dealtje met zijn zaakwaarnemer met allemaal obscure spelers zoals bv een Ostlund aanzette en dwong er bij Marc Wotte op aan om die gasten te halen. die deed verder vrolijk alles wat Gullit hem opdroeg en toen zaten we opeens met een lading extreem slechte spelers opgescheept

8 februari 2019 om 19:02

Volgens mij valt dat wel mee. Gullit haalde Castelen transfervrij die international werd en hij introduceerde het duo Salomon Kalou - Kuijt. Aan Ostlund en Cory Gibbs is Feyenoord niet failliet gegaan. Dat zou wel heel triest zijn.

Had hem wel een jaar puinruimen willen laten doen. En in tussentijd hopen op ontslag Bosz en die aanstellen voor lange tijd.

8 februari 2019 om 16:57

Nee totaal niet. Wat hij zegt komt daar niet eens bij in de buurt.

8 februari 2019 om 18:30

Advocaat is nog geen trainer en wordt al kritisch benaderd. Hij weet zelf ook dat hij nooit op 0 gaat beginnen bij Feyenoord en het dus ook nooit goed zal kunnen doen. Groot gelijk dat hij zijn vingers hier niet aan gaat branden. Laat Feyenoord maar lekker iemand anders naar voren schuiven om te verzuipen.

Leedtijd vind ik zo’n non-argument. Je ziet het ook op TV. Persoonlijk hou ik wel van nestors, die stralen overwicht en levenservaring uit. Veel beter dan al die jonge trainers die menen het wiel uitgevonden te hebben. Wat ik wel vind is dat Advocaat als puntje bij paaltje komt toch vaak de angst laat regeren. Zondag mooi voorbeeld, 1-3 voor en je haalt een gevaarlijke spits eraf en brengt een verdediger. Het resultaat is bekend. De Robben-wissel destijds bij een voorsprong tegen Tsjechiã«. Verdedigende middenvelder Bosvelt erin en je verspeelt een 2-0 voorsprong naar 2-3. Wat Tymoschuck zei over Zenith - Bayern in de halve finale UEFA-cup destijds was ook typerend. Na de knappe1-1 in Mã¼nchen wou Advocaat in Sint-Petersburg met de handrem erop spelen. Tymoschuck gaf aan dat de spelers hem toen hebben gecorrigeerd en ze vol gas wouden geven. Gelukkig maar voor Advocaat want ze wonnen met 4-0 en haalden de finale. Denk niet dat dat met het beoogde strijdplan van Advocaat was gelukt. En zo zijn er ongetwijfeld nog meer voorbeelden.

8 februari 2019 om 17:20

In het jubileumjaar van PSV speelde ze tegen Feyenoord in de Kuip en hadden de punten keihard nodig om kampioen te kunnen worden. PSV komt 0-1 voor door een goal van Matavz. Wat doet Advocaat in de rust? Matavz eraf halen voor Orlando Engelaar! Engelaar kwam dat seizoen nauwelijks in de plannen van PSV voor en zat er alleen omdat hij zijn dikke salaris in zijn laatste jaar mee wilde pakken. De uitslag? 2-1 voor Feyenoord. Na dat seizoen en specifiek die wedstrijd heb ik Advocaat als coach volledig afgeschreven.

8 februari 2019 om 18:59

Weer zo’n voorbeeld inderdaad. Ik heb die kronkel bij trainers nooit begrepen. Keizer bij Ajax vorig jaar uit bij Rosenborg ook met Zeefuik, Adriaanse halve finale AZ - Sporting die verdediger Janga of zoiets brengt bij 3-1 voor die prompt in de fout gaat, Frank de Boer Ajax- Milan met Mike vd Hoorn, Koeman met Ajax bij Milan die bij 2-2 Zlatan wisselt, Trappatoni Italië - Zuid-Korea die bij 1-0 voor Vieri en ik geloof Del Piero eraf haalt en vervolgens de verlenging in moet zonder een enkele spits. Hitzfeld die bij Bayern - Manu in 1999 de gevaarlijke Basler eraf haalt. Heb er vaak op gelet daarom heb ik dit scherp op het netvlies, er zijn nog veel meer voorbeelden.

Het valt mij nog mee, of juist tegen, dat er in kringen rond Feyenoord nog vrij weinig over Van Geel naar buiten komt. Toen hij werd aangesteld waren de verwachtingen hoog en had hij het zeker niet slecht gedaan elders, maar op dit moment vind ik zijn creativiteit ver te zoeken. Heeft ongetwijfeld goede en leuke dingen gedaan, maar heeft ook veel kunnen teren op "succes" van Gudde. Die heeft in de jaren dat hij er zat gewoon goed werk geleverd.

Ik vind Advocaat nou niet bepaald creatief gevonden als oplossing. Heeft natuurlijk een enorme staat van dienst en vracht aan ervaring, maar is ook 71. Een jaar later staat er dan weer een ander. Ze zeiden eigenlijk zelfs dat ze de tijd om een nieuwe coach te kunnen vinden. 2 weken later komen ze al met nieuws. Stel nou eerst eens een datum, bijvoorbeeld 1 april, dan een lijst met punten die de toekomstig trainer van Feyenoord hoe dan ook moet hebben en daarnaast een lijst met punten waar zo'n persoon aan zou moeten voldoen na 1/2 jaar. Zeg maar de "pre's". Daarna maak je een lijst met de nu beschikbare coaches die daar voor in aanmerking komen. Er zijn er genoeg waar wij niet eens van weten.

Als ze uberhaupt willen aanhaken moeten ze iig al iemand vinden met een groot netwerk. Van de huidige selectie blijft weinig over of moet je eigenlijk niet willen gebruiken volgend seizoen. De rek is er bij de meeste behalve uit ook gewoon op. Financieel leggen ze het sowieso af tegen psv en ajax, dus beter scouten en netwerken lijkt mij gewenst. Dat begint natuurlijk bij een TD, maar een coach met ingangen bij vroegere clubs kan ook veel betekenen.

Ik denk dat het best eens een roerige transferzomer kan worden voor Feyenoord, ajax en Psv. Benieuwd naar de selecties, dat zeker

@silencioo

ik denk dat Van Geel goed kan lobbyen met de Bobo's bij Feyenoord. bij een club met ambitie en visie was deze man allang uit zijn functie ontheven. zeker na het fiasco van vorig jaar toen hij 30 miljoen in spelers heeft geinvesteerd waarmee we geen fluit zijn opgeschoten

In vind dat hij nu wel een beetje een huilebalk is.

Punt 1: Je kiest er zelf voor om op je 71e actief te blijven in een wereldje waarin nou eenmaal iedereen over alles een mening heeft. En je bent een (voormalige top-)trainer die al 11 jaar niets gewonnen heeft en die het bij z'n laatste 13 landen en clubs steeds niet (veel) langer dan een jaar vol heeft gehouden. Hoezo verwacht je dan geen kritiek?

Punt 2: Je bent al 53 jaar actief in het profvoetbal, bent bondscoach geweest van Nederland, Belgie, Rusland en nog drie andere landen, je hebt een Europese prijs en in drie landen een nationale titel gewonnen... Waarom zou je dan nog wakker liggen van een paar meninkjes in de media?

8 februari 2019 om 18:09

Je ziet weleens spelers die na een mooie carrière afscheid hadden moeten nemen en te lang zijn doorgegaan. Datzelfde gevoel heb ik nu met Advocaat. Hij heeft zich de laatste week, door zijn gedrag, geen goede dienst bewezen. Hij kan het beste aan het eind van het seizoen van zijn welverdiende pensioen gaan genieten.

Zijn visie paste ook totaal niet bij wat feyenoord nodig.heeft.
Advocaat denk nauwelijkd aan de lange termijn en wil alleen resultaten zien.
Terwijl feyenoord een x jeugdspelers.moet laten doorstromen.
Ik zou kiezen voor henk fraser

Het lijkt mij voor Feyenoord geen slecht idee om eens een buitenlandse coach aan te stellen. Reden hiervoor is dat het spel van Feyenoord ten eerste niet echt als " Nederlands" beschouwt kan worden. Al zou ik zelf niet zo snel een beschikbare coach weten die Feyenoord echt beter zou kunnen laten spelen. Van Geel kennende gebeurd dit helaas niet, zou er dan toch voor een NL coach gekozen mogen worden hoop ik dat Jaap Stam in de nabije toekomst bij mijn club komt.

Heel vreemd dat ik zojuist Dick Advocaat hoor uitleggen waarom hij Feyenoord heeft afgezegd en er vervolgens vanuit Rotterdam zou zijn beweerd dat Feyenoord Advocaat zou hebben afgezegd.
Dat zou betekenen dat ze hem eerst dus wel gevraagd zouden hebben en voor hij antwoord kon geven de aanbieding zou zijn ingetrokken.
Het heeft er alle schijn van dat iemand in Rotterdam zich op zijn dingetje getrapt voelt door het bedankje van Advocaat.

Als dat zo zou zijn Theo dan is er maar een die dit op zijn kerfstok heeft en dat is onze allergrootste wonderdokter en de allerbeste kennis van voetballen van Geel. Wanneer loopt hij eens een blauwtje die per direct met rood wordt weggestuurd. Welk lid van de RvC of bestuur heeft het lef dit te beslissen of zijn ze allemaal bang van die engerd die denkt de wijsheid in pacht te hebben met zijn arrogante houding en eigenzinnig verstand.
Wat Feyenoord nodig heeft is een goede RvC en Bestuur die beslissingen durven te nemen en zich niet om laten lullen door een o.a. van Geel. Een goed scoutingsapperaat over de gehele linie en niet een persoon die een blinddoek voor zich heeft zoals van Geel.
Van Geel is juist de grootste zondebok van geheel Feyenoord. Hij koopt spelers aan, hij beslist wat er moet komen en kijkt niet verder dan zijn boekje wat hij ziet van de samenvattingen op TV en voetbalplaatjes en daar mogen dan de trainers het mee doen en het legioen maar schelden op de trainers maar daar ligt het niet aan. Van Bronckhorst (overigens de allerbeste van de laatste jaren die Feyenoord gehad heeft en tenminste prijzen heeft gepakt) wordt aan alle kanten bekritiseerd maar welke trainer je er ook voor zet zolang van Geel spelers koopt van derde rang keuze dan kan niemand er iets aan veranderen.
Fraser wordt genoemd maar dat is niet de persoon voor Feyenoord. laat eens een frisse wind er doorheen waaien.
Kuyt wordt genoemd maar heeft die al de nodige kennis in huis. Die moet nog aan een leerproces beginnen en wie zegt dat hij trainer wil worden. Hij heeft ook al eens aangegeven TD te willen worden.
Trek oud spelers aan met verstand met een Feyenoord hart en maak er een kern van zijnde het hart van Feyenoord. Maak van Persie TD met zijn ervaring en aanzien in geheel Europa.
Structureer alles beter van Hoog tot Laag van RvC tot bestuur, Van staf tot spelers.
Trek een trainer aan die met jeugd durft te werken en ben niet bang om eens niet bij de bovenste 3 te eindigen. Bouw de gehele boel op.
Ja ik begrijp wel dat het legioen dan weer te keer zal gaan maar zoals het nu gaat is het allemaal maar aanmodderen en half werk en gaat het legioen ook te keer.
Er zit totaal geen enkele opbouw in nog een structuur gericht naar de toekomst.
Leuk allemaal een nieuw stadion maar probeer eerst eens een goed team neer te zetten met de juiste mensen en een goede Td.

Dat er geen geld is helaas en we weten dat van Geel best wel het nodige heeft gedaan om zwarte cijfers te kunnen schrijven maar meneer heeft daar wel de enorme steun voor nodig gehad van de vrienden van Feyenoord en dat komt echt niet uit zijn koker dat er nu postieve belans is terwijl er geen aankopen kunnen worden gedaan. lekker bezig van Geel.
Het enigste wat hij gedaan heeft is geld over de balk gegooid door verkeerde aankopen te doen die met verlies zijn weggegaan.
Niet een goede speler heeft hij aangekocht en de goede zijn allemaal uit hun eigen komen aanwaaien of via derde gekomen.
DUS Beste RVC Besttur er staat een belangrijke beslissing te nemen en durf die maar eens te nemen en blijf niet in je schulp zitten en bouw mee aan een gezond Feyenoord voor nu en de toekomst waar een ieder van kan genieten en zeker van de iegen jeugd. .
Het is toch belachelijk dat een club als Feyenoord maar 1 naam op het lijstje eehft staan als opvolger en kom niet aan nee het waren er 2. We weten allemaal wel dat van gaal hier toch niet aan gaat beginnen dus was Advocaat nummer 1 en daaronder is er geen nummer 2 laat staan 3 of 4. Goed bezig van Geel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren