Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AC Milan des duivels: Balotelli graaft eigen graf met bizarre foto’

Laatste update:

Mario Balotelli lijkt zichzelf flink in de nesten te hebben gewerkt. De spits van AC Milan en Italië plaatste vrijdag een foto van zichzelf op Instagram, waarbij hij een geweer in de hand hield en de loop ervan richtte op de lens, oftewel de buitenwereld. Big kiss to all the haters zette hij erbij als tekst en dat is niet in goede aarde gevallen bij zijn club.

/

De foto van Balotelli was een sneer naar al zijn critici, die hem tijdens het WK 2014 hekelden om zijn gebrekkige inzet en zijn onvermogen Italië echt te helpen. AC Milan waarschuwde Balotelli al eerder scherp dat hij serieus moest letten op zijn gedrag buiten de lijnen. De club wil dat hij het imago van i Rossoneri niet beschadigt en dat heeft hij nu wel gedaan, is men van mening.

De Italiaanse kranten weten dat AC Milan des duivels is, dat Super Mario nu toch weer de grenzen heeft overschreden. Trainer Filippo Inzaghi zou zich ‘verraden’ voelen door de aanvaller. Eerder was hij al behoorlijk chagrijnig dat Balotelli rokend werd gefotografeerd na het WK in Brazilië. “Een fout op het veld zal ik altijd vergeven, maar een onjuiste houding nooit”, zei Inzaghi recent al eens.

De kans is groot dat Balotelli zijn eigen graf nu heeft gegraven. Silvio Berlusconi noemde de spits al zo goed als onverkoopbaar na zijn slechte prestaties op het WK en eerder zei zijn dochter Barbara al dat Balotelli zeker niet onvervangbaar is voor AC Milan. Het moet raar lopen, wil de club niet keihard zijn best doen hem deze zomer te lozen. Balotelli heeft nog wel een contract tot de zomer van 2017. In anderhalf jaar tijd maakte hij 26 doelpunten in 43 wedstrijden in de Serie A.


Wat moet AC Milan doen met Mario Balotelli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pistolen Paultje heeft ook weer een mooie selfie gemaakt zeg! Balotelli, je moet het land Italie de rug toekeren!

12 juli 2014 om 11:28

Blame it in italie haha dit is een jonge die echt heel maar dan heel veel moet leren. Het is geen 'slechte' persoon, maar nog een onvolwassen jonge en op zijn leeftijd in het prof leventje zul je toch echt serieuzer moeten zijn wil je aan blijven haken aan de top. Ik vrees voor hem het ergste, maar gun het hem wel.

12 juli 2014 om 11:34

Ach. Vind dit een vrij logische reactie. Ene moment word je de hemel in geprezen en je speelt een minder WK zoals heel de Italiaanse selectie en dan ben je in 1x super slecht? Niet teveel opblazen.

12 juli 2014 om 12:05

Hoewel Ballo zeker niet de slimste is gaan de Italianen zeker niet vrijuit. Als er 1 speler als eerste kritiek krijgt is het Ballo omdat hij zwart is, daar kan je nu al donder op zeggen.(Even los gezien van zijn barslechte WK)


Hoop dat hij bij een club komt waar ie het levenslicht wel ziet, zodat hij wel alles uit zijn carriere kan halen. Ben bang dat dit nooit gebeurd alleen...

12 juli 2014 om 12:39

Als je zoveel haters.hebt als.hij in Italie heeft aan die racisten vind ik het niet zo gek

12 juli 2014 om 17:46

Ach schei toch uit. Seedorf was enorm populair in Italië en die is net zo donker als Balotelli. Cafu, nog een naam die daar grote populariteit gekend heeft. Iedereen moet eens kappen met zich te verschuilen achter racisme. Mensen krijgen een hekel aan je door hoe je je gedraagt. En dit is gewoon een idioot die genoeg gewaarschuwd is maar ontzettend hardleers is. Weet je wat ik hoop? Dat ze hem nu bij wijze van vernedering verkopen aan een willekeurige club in Siberië en nog een symbolische euro erbij geven als dank voor het feit dat die club bereid is deze idioot over te nemen.

12 juli 2014 om 20:03

Schei zelf uit. Balotelli is zijn hele leven al gediscrimineerd en kom jij alsjeblieft niet vertellen dat er geen racisme is in Italië.

Ik snap die hele ophef niet over deze foto.
Heeft hij iemand vermoord?

12 juli 2014 om 12:55

Arme arme Mario....
Je krijgt nu weer een boel ellende te verwerken, iedereen zal "wel weer tegen je zijn omdat je donkergekleurd bent"..!..!
"why is it always me???" hoor ik je alweer klagen.

Wat een idioot is dit toch

12 juli 2014 om 13:33

lol, precies Siem63, zoiets dacht ik ook na het lezen. "poor little Mario" Hij gedraagt zich belachelijk en er zijn mensen die het terecht vinden dat hij zo reageert? Nee, misschien is the US een optie voor hem?

12 juli 2014 om 13:08

Een hoop geouwehoer om niets. Je kan van alles een sensatie maken als je het maar genoeg aandacht geeft. Balotelli zou die hele rasichtische Italië de rug moeten keren en elders zijn heil zoeken. Wellicht ik hoop dat Wenger hem onder zijn hoede kan nemen zodat hij kan opfleuren zoals van Persie toendertijd.

12 juli 2014 om 13:13

@brown
Ik hoop het voor die jongen, het is een groot talent maar een ontzettende mafkees.
Je kan dit echt niet meer als een incident zien, Balotelli is an accident, waiting to happen..

12 juli 2014 om 14:10

Talent? Die gast is inmiddels bijna 24 (12 augustus 1990). Even ter vergelijking: Kevin Strootman en hij schelen maar een paar maanden. Je bent eigenlijk vanaf je 22e gewoon talent af maar misschien is dit mijn mening, officieel heb je nog onder 23 in sommige gevallen maar deze jongen moet na zoveel ervaring toch eindelijk wel eens talent af zijn? Het wordt gewoon niets met hem zolang ie zich zo blijft gedragen.

12 juli 2014 om 18:12

Joh, laten we het niet over de definitie van talent hebben..
Voor de rest ben ik het volkomen eens met je, als hij zich als een achterlijke gladiool blijf gedragen dan wordt het inderdaad nooit wat met hem..
Voor de rest kan ik dat verongelijkte gedoe van hem ok heel slecht hebben.. Nare gozer..

12 juli 2014 om 20:06

Wat een ophef over deze foto. Omdat het Balotelli is? Dan begrijp ik dat hij overal tegen schopt.

tja.. idioot eerste klasse, maar een goede voetballer

12 juli 2014 om 11:29

Hij staat ook al 3 jaar stil in zijn ontwikkelingen door al deze rare fratsen en alle randzaken waar hij zich mee bezig houdt.

12 juli 2014 om 11:52

Ik volg milan intensief, dat hij 3 jaar stil staat klopt niet.

Elk jaar heeft hij meer doelpunten gemaakt en jaar is hij beslissender geworden met zn goal. Stil staan in zn ontwikkeling? Hell no, maar wel op het volwassen aspect, maar ook daar is hij gegroeid bij milan gaat het beter dan in Engeland

12 juli 2014 om 12:17

Goed, daar geef ik je gelijk in, dat hij productiever is geworden. Maar ik vind hem niet beter geworden in 3 jaar. Zijn spel is niet verbeterd imo.

12 juli 2014 om 12:25

De domste, maar dan ook echt de domste voetballer die ik ken. tevens de meest overschatte speler die er rondloopt. Is lang niet zo geweldig als iedereen zegt. Leuke spits, thats it. Kan alleen met een goed team presteren....
En dat bij de club met een dramatisch beleid de afgelopen jaren. Ideale combinatie dus....

12 juli 2014 om 13:12

@psvado
Ik zou suarez graag willen nomineren voor die titel. Balo verzint steeds nieuwe dingen (waarbij ik deze actie nog wel begrijp ook) terwijl suarez al voor de 3e keer dezelfde domme fout heeft gemaakt. Hoe luidt het gezegde ook alweer? Een ezel stoot zich geen 2e keer aan dezelfde steen......

12 juli 2014 om 12:28

Idioot zou ik niet zegen. Ik denk dat het eerder een kwestie van opvoeding is. Maar hij begint nu zo oud te worden dat hij zelf verantwoordelijk moet zijn voor zijn daden. Hij moet zich bewust worden van zijn voorbeeld functie en dat hij AC Milaan vertegenwoordigd.

'Het imago van de club niet beschadigen.' Dan zal je toch echt eerst naar de bestuurders en het wanbeleid moeten kijken hoor.

12 juli 2014 om 11:46

Hahaha preciess. Mafiose aan de leiding.

Grote vraag is wie deze onbenul dan zou willen kopen voor een bedrag waar Milan mee akkoord gaat Misschien naar Qatar? Zou ik niet verkeerd vinden.

Proberen te verkopen ?
Wie gaat deze gek aan boord halen?
Beter ergens verstoppen onder het verhaal dat hij 10 jaar geschorst is.
Maakt elke club ter schande.

Het is zeker te begrijpen dat Milan van hem af wil. Maar welke club wil deze debiel in hun selectie hebben?

12 juli 2014 om 11:51

Zullen er genoeg zijn, meestal vinden de rijke oligarchen , voorzitters en andere clubeigenaren de reputatie van een speler van ondergeschikt belang aan hun speeltje.
Kijk maar naar Suarez nog maanden geschorst maar wel een mooi contract gekregen bij Barcelona.

12 juli 2014 om 12:19

Heb je gelijk in. Maar van Suarez weet je dat je een topper hebt gekocht die voetballend wel brengt wat je van hem verwacht. Als je Balo koopt weet je dat een hoop onrust binnen haalt die niet met zijn hoofd bij het spelletje zit. Dus jouw vergelijking is appels met peren vergelijken. Suarez haalt wel het maximale uit zijn carrière, Balo niet.

12 juli 2014 om 12:39

En daarbij is Suarez een zeer geliefd persoon naast het veld en naast geniaal ook lichtelijk gestoord en te gedreven op het veld. Maar als hij zich gedraagt is het een fenomenale voetballer. Ballo zorgt voor een hoop onrust naast het veld en in het team en soms ook jeugdelftallen van je club.

12 juli 2014 om 12:50

Exact, je versterkt mijn punt nog even, daarvoor dank.

12 juli 2014 om 12:45

Real Madrid bijvoorbeeld. Ancelotti kan elke voetballer " temmen " en misschien moet Balotelli ooit ergens belanden waar het niet allemaal om hem draait.

Als hij bijvoorbeeld aankomt in Madrid is hij niet meer de grote man, en kan hij niet meer met grote praatjes aankomen.

12 juli 2014 om 12:52

Ik zie dat absoluut niet boteren. Real stikt van de supervedettes en dat moet er niet zo'n mannetje bij komen die laat overkomen alsof hij het even allemaal komt regelen. Bovendien had Real dan Morata net zo goed niet kunnen verkopen. Tevens was de reden van zijn vertrek uit Manchester heimwee, dus hij wil Italië het liefst niet verlaten neem ik.

12 juli 2014 om 12:53

Real koopt nooit een ballotelli , ze hebben ozil de deur uit gegooid omdat hij met randzaken bezig was. En je koopt een speler als hem niet om op te bank te zetten .

Balotelli zal zich hopelijk weer beter gedragen zodra het seizoen begint. Ondanks alle kritiek op hem was hij afgelopen seizoen onze beste speler. Hoop dat hij blijft en als hij zijn gedrag buiten de lijnen veranderd leuk meegenomen maar verkopen zou ik niet verstandig vinden want een goeie vervanger hebben we niet en kunnen we ook niet halen

Gewoon een geintje en gezien de overdreven kritiek op hem na het WK nog begrijpelijk ook. Berlusconi moet niet zeiken. Als het om reputatie gaat, moet je eerst maar eens naar jezelf kijken. Deze man heeft van alles gedaan wat niet door de beugel kon en gaat nu iemand die öndeugend"is in vergelijking met hem de les lezen. Wat een mafkees zeg. En dan die dochter die lekker de arrogante trut uit gaat hangen met de maffiacentjes van papa moet ook maar eens naar haar vader kijken voordat ze zich over anderen uitlaat. Walgelijke familie die zijn weerslag heeft op wat eerste een mooie club was.

12 juli 2014 om 14:11

Het is Berlusconi zijn club en hij mag kritiek hebben wat denk je nauw zelf? En die balo moet gewoon presteren en dat heeft hij niet dus krijgt hij flinke kritiek! En terecht

na ik ben wel met hem eens!
en beetje oud nieuws...

Is dit foto nou zo erg? whahaha een boete of schorsing waardig?.
Balo je kunt liever een liedje maken.. Fuck all the haters and especialy Berlusconi ofzo..
Dan word je alleen verkocht.

12 juli 2014 om 15:24

Jij vind het normaal om met een geweer rond te zwaaien en er foto's van te maken ?

Ik vind het vooral dom, zelfs als het nep is. Dan is het alsnog verboden om een replica te bezitten.

Ik hoop dat geen club balotelli meer in dienst neemt om een voorbeeld te stellen aan de jeugd.
Met zijn levensstijl is alle geld op binnen 9 maanden en moet hij hard werken voor zijn geld.
Zou een mooie film zijn geweest.

Hij deugt gewoon niet. Sowieso neem ik mensen niet serieus die het woord 'haters' in de mond nemen. Dat is weer een nieuw woord ofzo, voor mensen die niet van het woord 'kritiek' gehoord hebben. Balotelli heeft gewoon geen knikker geraakt dit toernooi. Dan kan je kritiek verwachten. Is die jongen eigenlijk al eens bij een psycholoog geweest? Of is er nog nooit een club op dat idee gekomen?

Why always me ??

Als hij zich dit nog echt serieus afvraagt zou ik hem aanraden die loop ergens anders op te zetten en de trekker over te halen.

Voor 10m wil Wenger er wel over nadenken.

12 juli 2014 om 18:15

Aan zo'n jongen moet je gewoon niet beginnen. Pure imagoschade voor je club. Deze man/jongen heeft gewoon steekjes los zitten die totaal niet passen bij de normen en waarden van de prachtige club Arsenal.

Fantastische speler, maar ook erg arrogant en een enorme idioot. Hoop dat hij ooit het licht ziet.

Deze gast is echt gestoord. Hoop dat geen enkele club hem koopt. Zo iemand heeft een gave ongelooflijk goed te kunnen voetballen. Iets wat veel mensen ook zouden willen en dan gaat hij daar zo mee om. Schaam je.

Het sneue van Balotelli is dat hij totaal geen zelfreflectie heeft.

Hij komt altijd in de media met hoe goed hij wel niet is (Zlatan-achtige uitspraken en arrogantie), maar weet het al die jaren maar niet waar te maken. Voor het WK begon was het ook allemaal balotelli, Balotelli, Balotelli, maar als er na het WK kritiek is omdat hij zijn grote praatjes niet waar kan maken dan is hij niet mans genoeg om dot toe te geven maar gooit hij de racisme kaart of komt hij met puberale teksten als "haters".

Mijn respect heeft hij verloren, wat een zwak persoon

12 juli 2014 om 11:56

Je kan zeggen wat je wilt over Balo maar de racismekaart gebruikt hij zelden. Enkel na het WK heeft hij dit gebruikt, maar toen was het terecht ook.

En zeg nu eens. Is deze foto zo erg ? Ik zie bekende mensen van 40 jaar zo'n teksten ook gebruiken.

Na het WK werd alles en door iedereen op Balotelli gestoken, terwijl dat Marchisio met zijn debiele rode kaart Italië de wedstrijd heeft doen verliezen, maar daar hoor je in Italië niemand over. Balotelli maakt eook nog eens het winnende doelpunt tegen Engeland En die motivatiecoach van Gilardino en Bonucci die zei dat balo er enkel stond omdat hij zwart is en niet 1 van hen dat was het ergste van allemaal. Vraag me af hoe die motiviatiespeeches daar aan toe gaan.

12 juli 2014 om 12:10

@rodedujvel

Nee, deze tekst zelf is helemaal niet erg.

Dat is mijn punt ook niet, maar doordat hij over haters begint en na het WK de racisme kaart trekt, toont hij aan geen zelfreflectie te hebben.

Het is toch verdomde logisch dat hij kritiek krijgt na het WK. Ten eerste speelde hij niet goed en wordt hij gezien als 1 vd vedettes, maar belangrijker nog...hij zet zichzelf ook altijd neer als de beste en de belangrijkste speler. Dan moet je ook tegen kritiek kunnen als je deze woorden niet waar maakt.

Balotelli snapt dit niet en dat bewijst hij met zijn reacties na de kritiek op hem na het WK en met dit soort foto's gericht aan z'n haters.

Straks scoort Balotelli een hattrick en dan snoert hij, volgens hem, alle monden om zich vervolgens weer maanden als de beste voetballer ter wereld te presenteren, om vervolgens deze woorden niet waar te kunnen maken, waarna hij iedereen weer beticht van racisme en dat alle ogen altijd op hem zijn gericht en hij weer een foto kan maken voor z'n haters....de vicieuze cirkel van een talentvolle, maar puberale speler zonder enige zelfreflectie die z'n belofte nooit in zal lossen op deze manier

Laat 'm maar naar Feyenoord komen. Drenthe ook nog ff halen en je hebt een feestje...

12 juli 2014 om 13:46

Haha waarom ook niet. Wanneer je eenmaal geld hebt haalt het toch geen reet meer uit. Denk dat als balo de helt zou worden bij Feyenoord hij zich beter zal voelen dan ooit. Guidetti en Pelle zullen met de jaren ook meer en meer gaan terugverlangen naar feyenoord

Net als met die Panini plaatjes weer een vrij onschuldig 'grapje' wat enorm wordt opgeblazen.
Slim is het natuurlijk niet, als je van die kritiek af wil moet je dit niet doen. Zo geef je iedereen alleen maar gelijk.
Hij schijnt trouwplannen te hebben dus misschien wordt hij dan iets volwassener, hij is ook al bijna 24, dan mag dat ook wel een keer.

Het is toch echt een geweldige voetballer. En ik snap die enorme kritiek op zijn prestaties dit WK in Italië ook niet, volgens mij was hij nog steeds de beste man in dat team. Er waren er die veel harder door het ijs zakten. Dat hij dan moe wordt van die kritiek kan ik best begrijpen.

Als ik Milanbestuurder was zou ik hem ook echt niet weg doen. Hij is absoluut niet makkelijk te vervangen, spelers van dergelijke kwaliteit gaan niet snel naar de Italiaanse competitie. En als je ziet dat Suarez zelfs nog naar een topclub kan... Ik vind Suarez zijn imago toch echt nog wel 3/4 stappen slechter dan dat van Balotelli. Mario heeft zich dit seizoen eigenlijk prima gedragen. En een fotootje... Ach, er zijn miljoenen mensen die dagelijks schietspelletjes spelen. Ook allemaal gekken?

12 juli 2014 om 12:58

Spelers van dergelijke kwaliteit?

Hahahaha Je bedoelt spelers die een bek als een scheermes hebben maar op het veld bar weinig presteren? Dertien in een dozijn lijkt me! Weg met die hersendode!

Hahaha nou inzaghi, sterkte met je clubje ac Milan. Drama team!

Even serieus he.. hoe kun je hem nu een fantastische speler vinden?? Hij heeft nog nergens wat gepresteerd!?!?!? Afgelopen jaar was zijn meest productieve jaar.. en dan nog maar 14 goals (kunnen er meer zijn hoor) maar dat zijn geen statistieken voor een

12 juli 2014 om 12:11

Ps en die foto maakt toch geen zak uit.. vind hem wel grappig

Ik snap niet dat deze gozer niet gewoon op straat wordt gezet en alle clubs hem links laten liggen. Iets meer principes in de voetballerij zou de wereld goed doen.

Die foto vind ik eigenlijk best tof..

Zeker na hij door heel Italie is aangewezen als zondebok terwijl ze als team hebben gefaald.

Een topper zal hij ben ik bang nooit gaan worden overigens. Niet de juiste mentaliteit, want hoewel ik het grappig vind, is het gewoon dom om zoiets te plaatsen.

12 juli 2014 om 12:33

Tof?

Ik vind het zielig en zwak.
Voor het WK loop je weken lang de grote man uit te hangen en vertel je hoe je de beste en belangrijkste speler van het elftal bent, vervolgens faal je (met je team) en krijg je hier logischerwijs kritiek over en ipv dan als een man die kritiek te kunnen begrijpen vanwege je grote praatjes vooraf en tijdens het toernooi, noem je iedereen die kritiek heeft een hater of je gooit de racisme kaart. In mijn ogen ben je dan geen man, maar een zielig kindje

Verkopen die handel. Dergelijke spelers zijn een schande voor het hedendaagse voetbal. Spelers van wereldklasse maar een mentaliteit van likmevestje... Zo zonde. Stunten met vuurwerk, auto's crashen, opstandig doen tegen leidinggevende en ook nu weer poseren met een geweer is niet het gedrag wat een profvoetballer moet vertonen. En vervolgens wel afvragen waarom hij altijd degene is die gehaat wordt en het allemaal op racisme afschuiven... Ik heb het niet echt met dit soort acties/voetballers

AC Milan zou er goed aan doen om hem te verkopen, maar ik vraag me echt af of er nog topclubs zijn die met hem willen samenwerken na al zijn capriolen en tegenvallende resultaten. Mocht er toch een topclub komen met een trainer die de klus aan durft, wens ik diegene veel succes.

Milan had toen ze hem kochten al kunnen weten dat hij gestoord is. Dus heb geen medelijden met Milan.
Nemen ook Seedorf als hoofdtrainer zonder enige ervaring bij een serieuze club. Dan neem je bewust grote risico's en kan het fout gaan.

Hahaha, waarom zou je je verraden voelen als he Inzaghi bent? Overdreven zeg..

Zo erg is dit toch niet? Denk dat Milan gewoon sowieso van hem afwilt. Hij had op het WK een grote transfer kunnen afdwingen, maar heeft dat niet gedaan....dus ik ben benieuwd welke club hem wilt kopen.

Welk imago is er dan kapot te maken bij AC Milan?

Balotelli met geweer, je verwacht het niet. Het is dan ook een aanvaller.

Toch erg opvallend geen incidenten onder Seedorf en al 2 incidenten onder inzaghi....

12 juli 2014 om 13:54

Hij is nog geen onderdeel geweest van Inzaghi. Het enigste wat hij heeft gedaan is aan Inzaghi gevraagd of hij een fitnesstrainer naar zijn vakantieplaats zou kunnen sturen om op tijd fit te worden. Dit kan je onmogelijk op het bord van Inzaghi schuiven.

12 juli 2014 om 13:59

Heeft niet zoveel met Inzaghi te maken, maar de afgelopen tijd heeft het vooral te maken gehad met de ophef rondom Balotteli en de Azzurri

Ik vraag me af wat Mario zelf denkt over de stand van zaken rond Milan.. Hij gaat achteruit op salaris en hij heeft door dat ze hem niet moeten. Het bestuur wilt hem niet en een hele grote achterban van de fans willen Balotelli liever niet meer in het Milan shirt. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat Balotelli in z'n eentje ons naar een hoger niveau kan brengen en ik hoop dus ook dat hij blijft.

Al met al een matige spits. Enorm ego, verschrikkrlijk laag iq, zelfs voor een voetballer. Narcistisch. Presteert niet als het erom gaat. Emotioneel 8 jaar oud. Nooit van zelf-kritiek gehoord. Krijgt tientallen miljoenen om tegen een bal te trappen en vindt dat hij het zwaar heeft in zn leven. Deze jongen begrijpt er helemaal niks van en zou door iedere zichzelf-respekterende club genegeerd moeten worden.

pggg

Dat ac-milan eerst eens naar zijn bestuur kijkt die er ook mafia praktijken op nahouden!!

Niet eens van de slimste zetten van mario ook niet erg volwassen maar ja dat weten we nu eenmaal van hem (is niets nieuws)

ik wist wel dat milan zou gaan janken als ze die foto zagen maar ja laat hem zolang hij niemand neerschiet ik bedoel all die bekenden mensen en millionairs hebben een wapen kast !!

maar natuurlijk moet het van mario worden uitgelicht !!

trouwens laats zag ik een leuk artikel met passende foto buffon stond erop met een sigaret in ze mond de tekst eronder was (buffun geniet van je sigaret je hebt wat relax momenten verdient)

Ook was er een van mario met een sigaret in ze mond daar onder stond mario onprofesioneel
mario rookt een sigaret en hij top sporter dat kan niet schande !!!

zo zie je maar hope men zijn zondenbokken uit kiest !!

Imago van de club daalt behoorlijk door de probleemkind. Hij kan opzicht goed voetballen maar is ver geen top spits. Hij past makkelijk in de top 50 maar iedergeval niet in de top 10. Hij verpest het voor de club en uiteraard ook voor zich zelf. Ik denk dat hij einde van ze carriere pas volwassen word

12 juli 2014 om 14:25

milan heeft zich zelf al verpest in de laatste 2/3 jaar door acherlijk beleid te voeren
grote spelers als vuil weg te doen

Hun zelf tegenspreken ectra ectra ectra

Een enorme vorm van zelfoverschatting gekoppeld aan een laag iq, tja dan krijg je dit soort gedrag. De man is volkomen mesjokke.

Terecht dat Milan des duivels is. Ik lees zelfs met verbazing dat sommige mensen dit wel grappig vinden en dat er ophef is om niets, wat mij betreft ben je dan net zo dom als Balotelli als je die denkwijze hanteert.

Maar goed ik zou deze mensen willen adviseren eenzelfde foto met tekst van zichzelf op Facebook te plaatsen, ben benieuwd hoe lang je dan nog een baan hebt.

Lijkt me wel wat voor Barcelona. Hij zal het waarschijnlijk prima kunnen vinden met suarez. Daarnaast spelen zo'n beetje alle gekken uit het topvoetbal voor Barcelona of Madrid.

Ik kan niet begrijpen dat er nog mensen zijn die deze clown blijven verdedigen.Overal waar Ballotelli komt zorgt hij voor problemen,dus dan zal het toch aan Ballotelli zelf liggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren