farac_milan
Algemeen
Vrienden (5)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Zondag, 16 oktober 2011
  • farac_milan
  • 93 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 795
  • 26 jaar (8-12-1994)
  • 5
Persoonlijke berichten
20 februari 2013 om 22:58
#8

Meer kan ik er toch ook niet van maken? Milan was beter, kwam met een gelukje (hands) op voorsprong en speelde het fantastisch uit. Gefeliciteerd en geniet er lekker van, we pakken jullie wel in Camp Nou!

21 februari 2013 om 16:38
#9

Ik was er zo van overtuigd dat het hands was, was helemaal kwaad, ergerde me kapot. maar heb op sport 1 heel erg goed gekeken en ik moest het dan wel toegeven.

was heel teleurstellende wedstrijd voor beide kampen, had voor jullie graag een minder verdedigend milan gezien, maar kan het wel begrijpen. heb me geergerd aan barca, liep gewoon niet.

21 februari 2013 om 16:53
#10

Kijk, hij kwam duidelijk tegen zijn hand aan. Wat dus hands is, moest afgekeurd worden. Was het bewust? Deed hij het expres? Nee, dat is een ander verhaal.

Nee, Barcelona heeft alles gegeven om het een mooi avond van te maken. Ik verwachtte ook dat Milan aan het publiek dacht en met hun kwaliteiten en talent gingen aanvallen. Niks van gezien.

Het is vervelend als ploegen dit doen. Ik kijk al bijna 5 jaar lang elke wedstrijd van Barcelona en wordt kots misselijk van teams die zo aan het resultaat denken.

Maar goed, we pakken jullie in Camp Nou wel.

4 maart 2013 om 11:55
#12

Simpel, op de website van de clubs zelf hé Of je duwt bv in op google: Financial report Juventus, Milan of wat dan ook dan en bv een periode achter..

bv Juventus: http://www.juventus.com/juve/en/news/28feb2013_cda

Aangepast op 4 maart 2013 om 11:55 door Sa2Juve.

9 maart 2013 om 17:37
#13

Thanx voor je bericht, tenminste iemand die realistisch is.

Ik heb helemaal niets tegen Milan. Ik zie jullie liever in de CL dan Inter of Lazio en jullie hebben gewoon een mooie geschiedenis. Milan is gewoon een mooie club.

Ik denk ook niet dat ome Silvio hier iets mee te maken heeft, dat soort dingen roepen is ondoordacht. Niet alles is automatisch corrupt in Italië, zodra het niet normaal is. Jullie hebben gewoon veel geluk en er is ook wel wat intimidatie bij, maar vooral geluk.

Bij mij was het gisteren gewoon: genoeg is genoeg, ik moet het nu ff kwijt, want Roma heeft echt zo veel pech dit seizoen en jullie hebben gewoon veel mazzel.

Ik denk ook dat jullie prima kunnen domineren met Balotelli die een bal kan vasthouden, Montolivo die vervolgens de zijkanten kan aanspelen en SES en Niang die dan met acties en voorzetten op Balo gevaar kunnen stichten. Bovendien zijn de 3 aanvallers gewoon technisch goed, dus je kan combineren in de kleine ruimte.

In ieder geval, veel succes in de CL tegen Barca, hoop als Serie A liefhebber natuurlijk dat jullie doorgaan

14 maart 2013 om 12:36
#14

Kan ik begrijpen, ik was er ook even kapot van toen Real Madrid tot tweemaal toe Barcelona versloeg. Toen heb ik ook maar sporadisch op voetbalzone gereageerd, puur uit frustratie! Deze overwinning doet me wel echt goed en laat zien dat de heren van Barça nog wel op topniveau kunnen voetballen.

Voor de wedstrijd was ik de hele dag al zenuwachtig en dacht ik totdat ik de beelden van Camp Nou zag dat Barcelona uitgeschakeld zou worden. De sfeer, de fans, het stadion; het leek eigenlijk wel alsof het een magische avond zou worden. Vanaf minuut één toen er zoveel druk werd gezet was het al duidelijk, ik zei het volgens mij ook al na het eerste doelpunt van Messi; dit gaat gebeuren, Milan gaat uitgeschakeld worden! Ik heb echt genoten! En trouwens, Milan mag de CL met opgeheven hoofd verlaten. Niemand heeft het Barcelona zo moeilijk gemaakt in de afgelopen jaren, zelfs Real Madrid niet!

14 maart 2013 om 23:43
#15

Heel sporftief. Deze wedstrijd had Barcelona nodig, ik had me geen beter spel kunnen bedenken. Barcelona gaf Milan serieus een voetballes en lieten weer mensen zien waarom ze de beste ploeg ter wereld zijn. Dit Barcelona is niet afgezakt, nog lang niet. Ik had er vertrouwen in, maar verwachte een extreem verdedigende AC Milan. Minder extreem als ik had gedacht. Maar Barcelona speelde het zo goed uit, Milan werd van de kastje naar de muur gestuurd. Dit was een wijze les voor de Italianen.

Maar wees niet telleurgesteld, geen enkel club op aarde had wat kunnen betekenen tegen dat Barcelona.

31 augustus 2013 om 07:06
#16

Dankjewel voor je beoordeling op mijn CE !

En ook ik vind dit niet mijn beste CE, de volgende gaat zeer zeekr beter zijn !

Btw; Mooie achtergrond !

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Zaterdag 12 juni
Arsenal heeft contact opgenomen met de vertegenwoordigers van Donny van de Beek. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren