Treuzelende Tagliafico krijgt transferoptie: Ajax accepteert aanbieding

Donderdag, 7 juli 2022 om 11:19Guy Habets

Ajax en Olympique Lyon hebben een akkoord bereikt over een transfer van Nicolás Tagliafico, zo maakt L'Équipe bekend. De Argentijnse back kan voor vier miljoen euro de overstap naar Frankrijk maken, maar twijfelt zelf nog of hij dat wel wil. Tagliafico zou bewust de boot afhouden, in de hoop dat een andere club zich nog meldt.

In Frankrijk wordt gemeld dat Ajax een bod van Lyon op Tagliafico heeft geaccepteerd. Dat zou vier miljoen euro exclusief bonussen bedragen, waarmee het nog een jaar doorlopende contract van de Argentijn kan worden afgekocht. OL moet echter ook nog tot een persoonlijk akkoord zien te komen met de verdediger en daar ligt het pijnpunt voor de Fransen. Tagliafico heeft maandag met een vertegenwoordiging van Lyon gesproken en gaf sindsdien nog geen duidelijkheid. De club van trainer Peter Bosz vermoedt dat de back bewust de boot afhoudt.

Lyon wil zelf graag doorpakken, zodat Bosz zo snel mogelijk over een volledige selectie kan beschikken. Het stuit echter op tegenwerking van Tagliafico, die nog geen antwoord heeft gegeven op de Franse voorstellen. Eerder werd duidelijk dat Brighton & Hove Albion, Nottingham Forest en Barcelona ook interesse hebben in de verdediger en dus is het goed mogelijk dat de Ajacied op een beter aanbod wacht. Tagliafico zou daarnaast zijn zinnen hebben gezet op Champions League-voetbal en dat spelen alle bovengenoemde clubs niet.

In januari 2018 werd Tagliafico door Ajax voor vier miljoen euro overgenomen van Independiente. In de ruim vier jaar die daarop volgden werd de linksback een publiekslieveling in de Johan Cruijff Arena, speelde hij in het team dat in het seizoen 2018/2019 furore maakte in de Champions League en verdiende hij zijn debuut in het nationale elftal van Argentinië. In totaal speelde hij al meer dan 150 officiële wedstrijden voor Ajax.Gerelateerd

Meer sportnieuws

94 reacties (laatste reactie door sieb nr. 15)

Zou een mooie backup voor Chilwell kunnen zijn. Kan Alonso verkocht worden aan Barca en Emerson aan Lyon. 4m is het risico zeker waard en dan kunnen Alonso en Emerson nog een leuk bedrag samen opleveren. Worden ook genoeg wedstrijden gespeeld zodat hij wel aan speelminuten komt ook is het nog maar de vraag hoe Chilwell uit zijn blessure komt.

7 juli 2022 om 11:28

Nico gaat niet een transfer maken om weer backup te zijn, die wil gewoon basis staan en niks minder.

7 juli 2022 om 11:52

Vandaar dat hij naar Barça wou zeker?

7 juli 2022 om 11:52

Dan kan hij beter blijven. Als Martinez weggaat dan zal Blind naar centraal gaan. Staat hij weer basis. Tenzij hij weet dat Wijndal met zekerheid komt. Dan niet.

7 juli 2022 om 12:40

Ik gok dat Ajax wel op plan b overschakeld als wijndal niet komt

7 juli 2022 om 12:56

Barcelona is natuurlijk wel andere koek dan Lyon.

7 juli 2022 om 13:49

Daar hoopt hij natuurlijk op. De haters hier mogen zeggen wat ze willen maar depay, Lewa, Frenkie en Tagliafico zomaar wat voorbeelden van spelers die dolgraag voor barca willen (blijven) spelen

Ik snap Nico wel. Lyon is een leuke club, maar op 1 of andere manier vind ik het niet echt passen. Ik zie Nico eerder ergens in de Spaanse sub-top.

7 juli 2022 om 11:30

Ik ben het met je eens. Ik vind dit ook niet goed passen bij hem. Verder vind ik Ajax op dit moment ook zeker niet minder dan een Lyon dus ook ik snap wel dat hij gewoon wacht op een betere aanbieding. Bij gebrek aan beter zou ik ook gewoon blijven.

7 juli 2022 om 12:08

Bij Ajax is die geen basisspeler. Dus bij een club van het zelfde niveau of hoger dan Ajax moet die maar afvragen of die wel basis speler wordt. Denk dat Tagliafico het daarom een treetje lager moet zoeken als hij aan het voetballen wilt komen.

7 juli 2022 om 11:56

Sevilla? Villareal?

7 juli 2022 om 16:15

Sevilla zou gek zijn. Die hebben Acuna lopen. Dat is zijn grootste concurrent bij Argentinie en de laatste keer dat ik ze zag spelen ook de basisspeler bij Argentinie. Hebben ook nog die zweedse jongen als back up, meer dan prima speler.
Vilareal heeft met Estupinan en Pedraza wel prima linksbacks, Tagliafico is misschien wel beter, maar ik weet niet of hij daar echt een prioriteit is. Beiden backs zijn ook jonger dan Nico.
Real Sociedad (erg leuke selectie) zou dan de beste optie zijn nog denk ik en als Gaya eindelijk een stap omhoog doet van Valencia dan zou hij daar ook goed passen. Verder kom je al gauw uit bij het rechter rijtje, weet niet of hij dat ziet zitten.
Tagliafico is absoluut goed genoeg, alleen lijkt het er op alsof best veel (sub)top clubs op dit moment goed voorzien zijn van linksbacks.

8 juli 2022 om 13:47

Zoals Brasileiro aangaf zat ik ook aan Sociedad te denken, maar daarnaast denk ik wel dat het Spaanse voetbal hem zal liggen, dus ik reken hem ook zeker niet kansloos bij de clubs die je noemde.

Ik kan me wel voorstellen dat Tagliafico nog even de kat uit de boom kijkt.

Lyon is ook geen stap omhoog tov Ajax. Lekker blijven Nico, aangezien Blind waarschijnlijk toch naar het centrum gaat.

7 juli 2022 om 11:42

Tja, als de geruchten waar zijn is Ajax al rond met Wijndal. Denk niet dat Nico zin heeft om nog een jaar te banken en ook niet dat Ajax Wijndal voor 10 mil koopt om hem op de bank te zetten.

7 juli 2022 om 11:46

Denk als beide in de selectie zouden zitten, Nico gewoon de nr 1 is hoor. Toch nog wel een klasse beter

7 juli 2022 om 11:51

In dat geval beter te verlengen met hem en reserve-aanvoerder maken. Aan Tagliafico heeft Ajax de komende 4 jaar gewoon een goede back en het is maar de vraag of Wijndal met winst verkocht gaat worden: slimmer om dan te verlengen met de ervaren back NT.

7 juli 2022 om 12:03

@appel, ik denk dat ze daar bij Ajax anders over denken. Je gaat geen 10 mio uitgeven voor een reserve back. Van de andere kant ben ik van mening dat alle posities dubbel bezet moeten zijn met kwaliteit.

7 juli 2022 om 15:12

Maar als ajax in hem toch echt ziet als nummer 1 back dan laten ze hem toch niet gaan voor 4 miljoen? Ook met een 1 jarig contract, dat verdienen ze dan wel terug.

7 juli 2022 om 11:43

Exact. Sowieso liever Nico dan Blind

7 juli 2022 om 11:46

Ik denk echt dat meerderheid van de Ajax supporters gewoon zou kiezen voor contract verlenging Nico versus Wijndal voor 10 miljoen...

Dit is toch weer zon transfer waar je van denkt, Lyon, 4 miljoen...waarom zou je dit doen?

7 juli 2022 om 11:53

Ik denk gewoon beide. Nico houden en Wijndal halen. Je wilt toch overal goed en dubbelbezet zijn?

7 juli 2022 om 12:07

Nico gaat niet nog eens op de bank zitten...ik zou hem ook gewoon in de basis zetten ook ten koste van Daley....gewoon hop contractverlenging tot zn 33e, tekenbonus, goed salaris en CL voor Nico. Publiekslieveling.
Ipv Lyon Conference league spelen of op de bank achter Alba bij Barcelona.....

7 juli 2022 om 12:01

Sevilla zou ook in de running zijn voor hem en misschien is dat ook niet per se een stap vooruit tov Ajax maar Sevilla heeft wel wat meer Europese prijzen gewonnen laatste jaren.
Of hij daar wel zou spelen durf ik niet echt te zeggen.

7 juli 2022 om 12:08

Sevilla begrijp ik. Zeker als Argentijn. Barca en Lyon optie niet.

7 juli 2022 om 12:11

Ja qua club/land/mogelijkheid om Spaans/argentijns te spreken snap ik ook hoor. Competitie is ook een stap vooruit.
Vorig seizoen was de absolute nummer 1 op Nico z'n positie echter Marcos Acuna en dat is ook zijn concurrent bij Argentinië.
Als je de strijd in Sevilla van hem verliest, verlies je dus ook je plek in het Nationale elftal en dus het WK..
Ik zou dan toch op veilig spelen en voor Lyon gaan.

7 juli 2022 om 12:30

Waarom Barca niet als Argentijn?

7 juli 2022 om 12:47

Zou ook kunnen, maar bij Barca heb je nog Jordi Alba en Alejandro Baldé welke zeker de voorkeur geniet, gezien La Masia.

7 juli 2022 om 12:05

Een reservespeler kan toch ook geen stap omhoog verwachten?

Ik vind 4 mil niet veel voor hem.

7 juli 2022 om 11:28

Gentlemansagreement, en ik denk dat Ajax ook wel moet meewerken aan zijn vertrek, aangezien hij sinds zijn contractverlenging alleen maar slechter is geworden. Achteraf had hij toch de stap moeten maken. Maar ja dat geldt natuurlijk ook voor Onana. Daarom ben ik blij dat Ajax Haller nu wel op zijn hoogtepunt heeft verkocht.

7 juli 2022 om 11:31

Mwah hij is vorig jaar nog wel belangrijk geweest toch. Was een fase wat minder maar tegen het einde van het seizoen stond hij er wel weer en speelde hij goed.

7 juli 2022 om 11:30

Ik ook niet kan me herinneren dat er in het top seizoen van Ajax berichten langs kwamen van 25 miljoen en dergelijke. Zo zie je maar weer dat het soms ook nadelig kan uitpakken om niet door te selecteren.

7 juli 2022 om 11:47

Niet alles draait om winst maken. Nico is heel belangrijk voor ons geweest afgelopen seizoenen. Daarnaast zijn die 25 miljoen biedingen nooit concreet geworden volgens mij? Iig niet dat ik me kan herinneren

7 juli 2022 om 11:56

Kapitaal moet op het veld staan. Je moet ieder jaar wat klappers maken aan transfers maar Ajax kiest er bewust voor om niet meer dan 3 of 4 sterren te laten vertrekken ieder jaar en dus kan het een minder bedrag als bij Neres en evt nu bij Tagliafico prima verantwoorden. Je hebt aan Haller en Gravenberch al 50miljoen verdiend, komt wellicht nog 50 miljoen bij voor Martinez en als je in de korte toekomst Antony ook nog eens verkoopt zit daar weer 70 miljoen bij en kraait er geen haan naar zo'n gegunde transfer als voor Nico.

7 juli 2022 om 11:30

Contract loopt volgend jaar af, is niet tevreden bij Ajax. Vind 4 miljoen dan nog aardig wat, voor veel clubs wel echt een koopje op deze manier natuurlijk.

7 juli 2022 om 11:34

Hij is begin van het seizoen 30 jaar, wil weg, bankzitter en nog 1 jarig contract. Dan is 4 miljoen een mooie prijs toch?

7 juli 2022 om 12:05

Lijkt mij wel, maar meer nog vindt ik dat Ajax dat tegenover Nico verplicht is gezien de geruchten over de afspraken die er gemaakt zijn in het verleden.

7 juli 2022 om 12:15

Precies Fossen. Hij heeft bijgetekend bij Ajax toen hij op zijn top was en weg kon. Daaruit hebben ze een gentle agreement gemaakt en dit is het moment. Dit is zoals afgesproken en netjes.

7 juli 2022 om 11:39

Dat is afgesproken met hem. Een soort geste voor bewezen diensten....hij mocht afgelopen seizoen niet weg en toen is dat afgesproken. Ik vind het wel mooi....ook iets van menselijkheids

7 juli 2022 om 11:53

@Chesterrulez
Volgens mij mocht Tagliafico wel weg maar het moest voor Ajax enig voordeel hebben. Hierdoor stemde Ajax er niet mee in dat Barcelona hem afgelopen winter gratis op huurbasis kon aantrekken.

7 juli 2022 om 12:48

Er ligt al een paar jaar een afspraak dat hij voor een beperkt bedrag weg mag en dat wordt steeds lager. Afgelopen winter toen hij naar Barca kon is tussen hem en Overmars de afspraak gemaakt dat hij zou blijven en voor dit bedrag deze zomer mag vertrekken.

Is inderdaad niet veel. Aan de andere kant, hij was geen basis speler meer, is inmiddels bijna 30 en heeft nog maar een contract voor 1 jaar.

Tja lastige keuze. Ik gun Tagliafico een transfer, meer dan welke andere Ajacied ook. Maar ik denk dat hij ergens ook wel iets te ambitieus mikt, mocht dit bericht waar zijn. Ik bedoel, CL willen spelen bij een andere club dat kan, maar ik mag hopen dat hij ook niet verwacht dat de Chelsea's en Man City's van deze wereld bij hem aankloppen. Daar zit zijn leeftijd hem gewoon een beetje tegen, hij wordt volgende maand alweer 30 jaar. Ik denk dat Lyon een mooie club voor hem is, al is het wel jammer dat ze daar uberhaupt niet Europees spelen komend seizoen.

Is vorig seizoen met tegenzin gebleven, maar uiteindelijk aan het einde van het seizoen nog waardevol geweest.
De beste man alle tijd geven om een club uit te zoeken zodat als hij niks gevonden krijgt Ajax alsnog een alternatief blijft.

Hij is natuurlijk tweede keus, nadat Malacia eerder al zou komen, maar last minute besloot naar Manchester United te gaan. Bovendien is Olympique Lyon natuurlijk niet per se een stop vooruit ten opzichte van Ajax, want het is een Franse subtopper en het is ook niet zo dat de Franse competitie dermate veel sterker is dan de Nederlandse dat je daarvoor Ajax in zou ruilen. Ben benieuwd wat hij uiteindelijk zal doen. Ik denk dat hij prima in Engeland past als strijder eigenlijk

Zo die is volgens transfermarkt dus 30 miljoen in waarde gedaald in drie jaar tijd.. Groot verval. Lijkt mij voor hem beste om weg te gaan. Voor Ajax kan je er nog wat voor vanger, gebruiken doen ze hem niet meer volgens mij?

7 juli 2022 om 11:34

Wat transfermarkt ergens van vindt heeft echt nul waarde. Het is niks anders dan een stel voetbalfans ergens op een Duitse zolderkamer. Het is kansloos dat mensen dat ook maar enige waarde geven.

7 juli 2022 om 11:36

Je bent iig vrij duidelijk over je mening over transfermarkt! Ondanks de naar jou mening verkeerde cijfers, laat het wel duidelijk het verval van Tagliafico zien. Ik zelf had dat persoonlijk nooit verwacht.

7 juli 2022 om 11:40

Daar ben ik het wel mee eens. Een paar jaar gelden waren Ajax fans nog bang dat Tagliafico naar een topclub zou vertrekken omdat het de beste linksback was sinds Maxwell. Nu denk ik daar nog steeds zo over, maar dat er nooit iemand is geweest die hem binnen heeft proberen te hengelen vind ik toch raar. En het blijft een kwestie van vraag en aanbod; zonder vraag is de prijs een stuk lager.

7 juli 2022 om 11:41

Dan heb je je totaal niet ingelezen wat er met nico en ajax is afgesproken met elkaar

7 juli 2022 om 11:45

Nou ik laat mij graag informeren door jou, want het klopt dat ik daar niet op de hoogte van ben. Maar het is een vrij uitzichtloze samenwerking het laatste jaar. Ben dan wel benieuwd wat er precies is afgeproken.

7 juli 2022 om 11:48

@stb040

De enige reden waarom Nico nooit speelde was de vriendjespolitiek omtrent Blind.
Want ten Hag noemde Nico een belangrijke speler, hij was zelfs 3e aanvoerder. Maar dat was allemaal voor de buhne, want spelen liet hij hem nooit, zelfs als Blind meerdere wedstrijden verzaakte.

Ajax heeft beloofd mee te werken aan een transfer, ik geloof dat 4 miljoen afgesproken was, of dat het een clausule in zijn contract was.

7 juli 2022 om 11:56

Mocht dat de afspraak zijn is de reactie van Chester wat overtrokken naar mijn idee. Dan is wat ik zei is de oplossing dus, Nico een transfer en Ajax krijgt wat geld.

In zijn top tijd kon ik mij echt opvreten aan hem, overal was die, verdedigend sterk en ook aanvallend deed hij zijn werk. PSV zoekt nog een back haha, misschien even 4 miljoen neerleggen bij Ajax!

7 juli 2022 om 12:15

De reactie van Chester is ook wat overtrokken. Vorig jaar had Ajax een deal dat, volgens berichten in de media, hij voor een bedrag rond de 10 miljoen euro mocht vertrekken. Toen was er geen enkele club geïnteresseerd in hem. Alleen in de winterstop kwam Barcelona en Ajax wees dat bod af. Daarna is er een nieuwe overeenkomst gekomen om Tagliafico bij een schappelijk bod te verkopen. En alsnog staan de voor hem interessante clubs niet echt in de rij. Als de vraag naar hem zo groot was, was hij de eerste Ajacied die verkocht was deze zomer.
De afspraak geldt immers al een half jaar. En toch zijn er weinig clubs die hem willen halen. En dat is iets wat een paar jaar geleden niemand in Nederland had gedacht. Toch zonde.

Vaste basisspeler bij Lyon of wederom wissel, maar dan bij Barça? Volgens mij kan Tagliafico Lyon helpen weer de Champions League te bereiken. Daarnaast is het een club die laat zien je graag te willen hebben!

Tagliafico komt dan wel onder Bosz te werken.
Maar 4 miljoen, waarom komt er dan ingodsnaam geen andere club voor hem?

Is Arsenal aan het slapen? Ideale back-up voor Tierney, die regelmatig geblesseerd is.
Zou hem echt wel een fijne aankoop vinden. Zeker omdat hij gewoon defensief enorm veel meebrengt en daarnaast ook erg gretig is en pit heeft. Ideale leeftijd qua ervaring en gewoon een hele degelijke back.

Mooiste is dan ook nog dat Arsenal de rest van het transferbudget bespaard en een speler als Tavares lekker kan verhuren. Als hij dan gehaald wordt, kan je ook meer investeren in middenvelders en hoef je Martinez van Ajax niet te halen voor dat forse bedrag!

7 juli 2022 om 18:13

Ja precies Glennn! Ik ben het echt helemaal met jou eens! Ik snap sowieso niet dat Arsenal hier niet voor gaat.. Ik ben er ook meer voorstander van om een echte linksback te halen, Tagliafico dus, dan een hele dure multifunctionele CV/LA/CVM a la Martinez.. Zeker omdat we centraal achterin minder noodzaak hebben.

8 juli 2022 om 09:56

Volledig mee eens ja. We hebben met Saliba, White, Gabriel en Holding 4 goede Cb's, waarvan Holding alleen een noodverband is. Verder kan Tierney, zeker in 3 mans defensie, ook nog als LCB spelen (doet hij bij Schotland ook).

Een echte LB erbij, zeker met de ervaring/kwaliteit/grinta van Tagliafico en dan ook nog eens tegen dit bizar lage bedrag: ik zou het direct doen.

Dan kan men zich met grof geld versterken op het middenveld naast Partey (mocht hij niet bij die rechtszaak betrokken worden/zijn) en een buitenspeler of spits erbij om Saka/jesus te ontzien.

Ajax moet er veel aan doen om hem in Amsterdam te houden. Niet als iemand voor achter de hand maar als basis speler. Je zag aan het einde van het seizoen dat we hem hard nodig hadden.

7 juli 2022 om 11:40

En dat moet je als Ajax gewoon niet beloven.
100% eerlijk tegen Nico zijn en met alles meewerken, dat heeft hij gewoon verdiend.

7 juli 2022 om 11:55

@raaijkeweske

Als ze die belofte hebben gemaakt moeten ze die inderdaad nakomen of met hem om tafel gaan en hem een basis speler maken. Laat de keuze aan Nico als Ajax zijnde.

7 juli 2022 om 12:40

Dat heeft Ajax al tig keer gedaan. Hij wil nu gewoon niet meer. Laat hem gewoon gaan.

4 miljoen voor een zeer goede back en Argentijns international.
Je zou verwachten dat er wel grotere en mooiere clubs komen dan Lyon.

Maar Schreuder zou hem eigenlijk moeten smeken om te blijven, het is toch een absolute aanwinst voor Ajax en een klasse beter dan Blind

Hier snap ik helemaal geen moer van…een van de 3 beste verdediger (imo) die Ajax op dit moment heeft. De kwestie Tagliafico was voor mij een van de weinige dingen die ik niet begreep aan het beleid van Ten Hag. Zo veel gif, zo veel vermogen tot hard werken, vuile meters maken, echt die over mijn lijk mentaliteit. Schreuder zou alleen die rode kaarten die hij te vaak pakt eruit moeten krijgen en je hebt een wereldverdediger voor de komende 5 jaar zeker. Hopelijk weet Nico dat hij onder veel Ajacieden juist een van de meest geliefde spelers is. Want dat is ie!

7 juli 2022 om 11:52

Zoveel rode kaarten pakt hij niet eens. Hij had er wel wat meer kunnen hebben, maar dat randje opzoeken ga je echt niet uit zijn spel krijgen

7 juli 2022 om 12:07

Vind dat rode kaarten argument altijd zo'n grote onzin bij Nico. Hij heeft er 3 geloof ik gehad voor Ajax. Om de Johan Cruijf schaal tegen PSV (spek en bonen wedstrijd). 2x geel tegen PSV in de 83ste minuut toen Ajax al 3-0 achter stond. En een vrij makkelijk gegeven eentje tegen Sparta.

Heeft grinta, leuk om te zien en belangrijk voor de scherpte en concentratie etc in een team.
Typische aankoop voor een Inter/napoli etc

Dan kan je beter nog blijven. Lyon speelt geen europees voetbal. Blind gaat wss naar centrum terug als Martinez wordt verkocht, ook al type ik dat met frisse tegenzin. Ik denk dat Tagliafico onder Schreuder wel een kans heeft om de plek van opa Blind af te nemen. Vond Nico bij regelmaat goed invallen.

Dat heeft ten Hag wel echt slecht gedaan overigens. Een soort klucht opgehouden dat meneer belangrijk was door hem 3e aanvoerder te maken, en hem vervolgens nooit op te stellen. Zelfs niet als Blind wedstrijden achter elkaar zat te verzaken. En als Blind dan werd gewisseld was het een soort primadonna die deed alsof het zwaar onterecht was (boos gedrag enzo).

7 juli 2022 om 12:39

Blind terug naar het centrum en je kan sowieso al je ambities in Europa de prullenbak in gooien.

Heb wel te doen met Lyon. Denk je Malacia binnen te halen en wordt het uiteindelijk deze koekenbakker.

7 juli 2022 om 12:12

Haha ja, als je kijkt naar het alternatief die Lyon op het oog heeft dan is Nico toch wel de slechtste. Maar dat het allemaal zo moeilijk gaat heeft Lyon natuurlijk aan zichzelf te wijten.

7 juli 2022 om 12:18

Jullie zijn tiende geworden? Welke betere alternatief denk je dat jullie kunnen verwachten. Niet eens Europees voetbal aankomend seizoen.

Denk dat met die prestaties jullie niet echt veel keuze hebben die beter zijn dan Nico en echt willen komen. Ook belangrijk

7 juli 2022 om 14:23

Denk dat jullie niet zo hoog van de toren moeten blazen en heel blij zouden moeten zijn met Nico als hij komt.

7 juli 2022 om 12:16

Zo’n koekenbakker is het nou ook weer niet. Gewoon een prima back die zijn taken zal uitvoeren en waar pit in zit.

Wat maakt hem precies een koekenbakker in jou ogen?

Ik denk dat hij nog lang kan wachten. De clubs die zich voor hem melden zijn allemaal niet beter dan Ajax. Er zouden meer spelers zich eens moeten beseffen dat ze in Amsterdam nog helemaal zo slecht niet zitten.

7 juli 2022 om 12:05

Maar Ajax staat op het punt 10 miljoen euro neer te leggen voor een nieuwe linksback. Een basisplaats lijkt er ook niet in te zitten voor hem. En als hij wil spelen is het op veel plekken wel beter voor hem.

Kon me nog de reacties van Ajacieden herinneren dat deze linksback goed genoeg was voor de absolute top. Maar hij zit al jaren op de bank en vertrekt nu via de achterdeur.

7 juli 2022 om 12:17

Hoe de wereld voor de een zo kan verschillen tov de ander. Jaren op de bank en achterdeur hahah. Dit is een keurige gentleman’s agreement die keurig netjes wordt uitgevoerd. Dit is zijn beloning omdat hij tot 2x toe is gebleven met deze afspraak.

7 juli 2022 om 12:21

Sorry? Al jaren op de bank? Dit seizoen heeft ten Hag het niet goed aangepakt door hem een beetje voor de gek te houden qua speelminuten, daar is menig ajacied het mee eens.

Maar voor dit seizoen heeft hij niet veel op de bank gezeten. Hij heeft natuurlijk het seizoen hiervoor met die vervelende oogkas blessure een week of 3 niet gespeeld, maar dat was volledig door die blessure.

7 juli 2022 om 12:38

Hij zit al jaren op de bank? Whahahaha alleen dit seizoen vriend.

7 juli 2022 om 15:50

Afgelopen seizoen met slechts 1300 minuten vrij veel op de bank gezeten inderdaad, meer dan de gemiddelde Ajacied wenste in ieder geval. Seizoen(en) daarvoor gewoon altijd onbetwiste basisspeler geweest. Frappant dat je de reacties van Ajacieden nog precies kan herinneren, maar je hebt niet het flauwste benul van hoeveel de persoon in kwestie meer dan 1 jaar geleden speelde. Selectief geheugen noemen ze dat, El Fenomeno

Nico wilt lekker naar Engeland of Spanje. Hopelijk meldt er een mooie club voor hem, verdient hij wel want hij werd steeds ondankbaar op de bank gezet.

Met alle respect islyon toch niet bepaald een droomclub? Ik zou zeker voor Spanje of Engeland gaan

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ajax werkt mee aan een transfer van Tagliafico. Dat hadden ze een half jaar geleden al moeten doen, want Ajax heeft hem al behoorlijk lang geleden beloofd om mee te werken. En als er dan clubs komen zoals Barcelona in Januari waar hij graag naartoe wilde krabbelt Ajax opeens terug.

7 juli 2022 om 13:35

@miki1959
Zie jou al vaker verkeerd geinformeerd reageren onder artikelen omtrent Ajax maar dat komt denk ik door die bril die je op hebt.
Ajax wilde wel meewerken aan een transfer naar Barcelona maar Barcelona wilde niets voor Tagliofico betalen, geen transfersom en geen huursom en volgens mij ook salaris niet volledig overnemen. Dan had Ajax in de winter een backup linksback ergens anders vandaan moeten halen. Mooie deal was dat voor Ajax of niet?
Gratis een speler uitlenen aan een andere club en zelf geld moeten uitgeven voor een backup.

Hij wacht gewoon op barca. Heel simpel

wie wil er nou in Frankrijk voetballen? Daar wordt je niet gelukkig. Enige reden is het geld.

Wat zou dit een super deal zijn voor Lyon. 10 miljoen minder betalen dan voor Malacia en een betere speler krijgen.

Zou dit een domme stap voor hem vinden. Lyon is een mooie stad en het is er zeker wel lekkerder weer, maar ze spelen geen Europees voetbal, blijf dan nog lekker en wacht op een Spaanse club of zo.

4 jaar pas? Voor mijn gevoel speet hij al 10 jaar bij Ajax.

Barcelona, open your damn eyes. Na Jordi Alba heb je geen fatsoenlijke back achter de hand. En kom niet aan zetten met Sergino Dest. Die kan er echt helemaal niks van als gelegenheids linksback. Ook de talenten van La Masia zijn er absoluut niet klaar voor. De club moet daarom gewoon voor Nicolas gaan.

Gaat niet zijn wk op het spel zetten en weer op de bank zitten. Heeft zijn waarde gehad en zelfde prijs gehaald en verkocht. Wacht op andere goeie clubs maar die zien hem meer aks back up. Zou het doen en ken je in ieder geval de trainer en weet je dat je veel op kan komen daar houd bossie van

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.PSV33
3.AZ32
5.Ajax31
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
K. TaylorMiddenvelder11
B. BrobbeyAanvaller11
R. PasveerKeeper10
S. BerghuisAanvaller10
S. BergwijnAanvaller10
AntonyAanvaller10
D. BlindVerdediger10
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

51 fans
Verdediger, 29 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren