‘Drie clubs hopen zich te versterken met ontevreden Cristiano Ronaldo’

Zondag, 3 juli 2022 om 13:15Jordi Tomasowa • Laatste update: 15:32

Erik ten Hag lijkt serieus te moeten vrezen voor een vertrek van Cristiano Ronaldo bij Manchester United. The Times meldde zaterdag dat de Portugese sterspeler aan de clubleiding heeft aangegeven te willen vertrekken. Meerdere topclubs hopen Ronaldo deze zomer in te lijven.

Ronaldo sprak afgelopen mei nog uit 'enthousiast' te zijn over de komst van Ten Hag. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is Ronaldo ook nog steeds goed te spreken over de nieuwe trainer van United, maar is hij niet blij met het gebrek aan daadkracht van zijn club tijdens de huidige transferwindow. Manchester United eindigde afgelopen jaargang als zesde in de Premier League, waarmee de club zich slechts kwalificeerde voor de Europa League. Het is een van de redenen dat Erik ten Hag er nog niet in slaagde om grote versterkingen binnen te halen.

Daarnaast is Ronaldo ontevreden over het feit dat United komend seizoen niet in de Champions League uitkomt. Hij heeft naar verluidt zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes gevraagd om op zoek te gaan naar een nieuwe club. Chelsea, Napoli en Bayern München kunnen wel aan de wensen van de 37-jarige aanvaller voldoen en RMC Sport weet dat deze clubs de komst van Ronaldo zien zitten, terwijl Paris Saint-Germain zich niet in de strijd zal mengen.

Bij Chelsea kan Ronaldo - die afgelopen seizoen goed was voor 24 goals in 38 wedstrijd over alle competities - mogelijk Romelu Lukaku in de punt van de aanval vervangen. De Belgische aanvaller keerde afgelopen maand tijdelijk terugkeer naar Internazionale, nadat hij tijdens zijn tweede periode bij the Blues niet uit de verf kwam. Bij Bayern München geldt Ronaldo als mogelijke opvolger van Robert Lewandowski, die al langere tijd aast op een transfer naar Barcelona.Gerelateerd

Meer sportnieuws

77 reacties (laatste reactie door sammerens)
3 juli 2022 om 13:41

Ik denk dat het gunstig uitpakt voor ETH als Ronaldo vertrekt, maar dan is een vervanger wel hard nodig. Misschien ruilen met Bayern voor Lewandowski?

3 juli 2022 om 13:53

Zonder hem speelden ze niet eens Europees. Ze hebben geen enkele wedstrijd gewonnen zonder hem afgelopen seizoen..

3 juli 2022 om 14:46

Dan is die stil als je de wedstrijden die ze zonder hem hebben gespeeld erbij haalt. Continu verwijst deze obsessive gast naar vorig jaar, terwijl er een heel ander team stond qua vorm en motivatie. Zo is United achterin echt dramatisch en hebben ze elke keer de voorsprong weggegeven, maar daar hoor je Bar Bar, Eric en de andere Messi lovers niet over.

Ze kunnen er misschien niet tegen dat Messi er eigenhandig voor gezorgd heeft dat PSG is uitgeschakeld tegen Real door zijn cruciale penalty misser en proberen zo hun verdriet af te reageren op Ronnie.


Ja ja Messi zijn veldspel is beter maar hij is een choker eerste klas en voetbal draait om prijzen winnen

3 juli 2022 om 15:41

Haha voetbal draait om prijzen winnen en juist Messi heeft meeste prijzen op zijn naam staan. Veder ga ik niet in op jouw huil verhaal. Ik kan namelijk nog zoveel meer feiten erbij halen. Het is volkomen logisch dat ik een seizoen ervoor als voorbeeld neem omdat Ronaldo vervolgens binnen gehaald als versterking, wat achteraf gezien juist het tegenovergestelde bleek te zijn .

3 juli 2022 om 19:58

Jij bent echt heel zwak in je argumentatie. Je hebt gewoon geen antwoord op het feit dat er zonder Ronaldo niet is gewonnen. Je blijft maar bledderen met je lage IQ. Daarnaast was Messi een role player in het PSG team dat maar liefst de oh zo belangrijke Ligue 1 heeft gewonnen met het duurste team van de wereld. Zo heeft Messi net zo veel aandeel als Xavi Simmons. Je bent delusional. Messi is zoeen bange schijterd dat die nieteens durft om in de BPL te spelen. Meneertje kan niet uit zijn comfort zone

4 juli 2022 om 04:34

Alleen mensen met laag iq beredeneren net dit soort redenatie. Tuurlijk winnen ze niks meer. Er is niks over van tactiek, creativiteit en noem het op. Alles is afgestemd op Ronaldo zodat hij zijn jaarlijkse intikkers kan behalen. Dat je dat zelf niet ziet spreekt pas van lage iq. Sowieso als je Ronaldo als GOAT ziet ben je bij voorbaat een kansloze met totaal geen voetbal verstand zoals jij. Messi heeft nooit in PL gespeeld, naar heeft meer goals tegen de Engelse top als ballen afwachter Ronaldo gemaakt. Dit zegt meer dan genoeg fanboy. Nog harder janken maar jouw ballen afwachter komt nooit in de buurt van Messi. Enige ze over 10 jaar gaan zien is dat PSG kampioen werd met Messi en een seizoen daarvoor zonder hem niet. En wat ze ook zullen zien dat Ronaldo eigenhandig United van tweede plek naar zesde degradeerde en vervolgens wegrende. Zonder Ronaldo scoorde United stuk of 30 goals meer in dat seizoen. Alles andere aanvallers scoorde veel meer zonder hem. Het gaat niet alleen om het tweede plek maat om totaal plaatje. Het was precies hetzelfde selectie met hetzelfde coach, vervolgens hebben ze zich verstrekt ( tenminste dat dachten ze ) met spelers zoals Ronaldo. Je zult zien dat United vooruit gaat. wanner hij daar vertrekt. Messi verwacht ik nog gewoon paar schijnen op club voetbal. Je ziet duidelijk dat hij zich inhoud bij PSG, maar bij Argentinië zie je hen los gaan. Na het wk gaat hij gewoon nog prijzen winnen voor zijn clubs. Wacht maar af. En met schijnen bedoel ik niet ballenwachten in de 16 ten koste van medespelers die alle harde verrichten, zodat Ronaldo alle eer kan opstrijken. Ik zeg nergens dat Ronaldo niet goed is, maar Ronaldo alleen bij een team zoals Real en vroeger United dat was. Waar ze wel prijzen blijven winnen maar ook Ronaldo kunnen voeden zonder de rest van team te offeren. Bij iets minder team zie je gelijk wat er gebeurd en gaat gezamenlijk zwaar achteruit.

3 juli 2022 om 13:32

Helemaal mee eens dat Chelsea de juiste club is voor Cristiano Ronaldo. Grote spelers horen nu eenmaal bij grote clubs te spelen. Chelsea is op dit moment de huidig wereldkampioen en het lijkt mij erg mooi voor Ronaldo om deel uit te maken van die selectie. Ik ben er van overtuigd dat Chelsea met Ronaldo veel prijzen kan gaan pakken. Ik denk ook dat Ronaldo ook wel 15 doelpunten bij Chelsea kan maken in de Premier league. Ik zeg niet meer dan 15, omdat ik denk dat Ronaldo niet alles zal gaan spelen. zoals Insidermadrid al in zijn bijdrage aangeeft rolleert onze voetbaltovenaar Thomas Tuchel veel. En zal ook Ronaldo regelmatig op de blauwe bank plaats moeten nemen.

Het zal wel raar zijn om de inmiddels al 37 jarige Portugese superster in het blauw te zien schitteren. Ik denk ook dat Chelsea en Ronaldo weleens de gouden combinatie kan zijn. Wel verwacht ik dat Manchester United erg lastig gaat doen en alles op alles zal zetten dat Ronaldo niet naar Chelsea gaat. Ik denk ook dat de roden uit Manchester Ronaldo veel liever aan een buitenlandse club zoals Bayern of PSG willen verkopen.

Wat ik wel bijna zeker weet is dat de 187 centimeter lange superster sowieso wilt uitkomen in de Champions league. Ronaldo heeft op dit moment diverse records in het miljoenenbal gevestigd en ik weet zeker dat hij deze records nog in de voetbalboeken wilt gaan aanscherpen. Zoals Insidermadrid al aangeeft wordt dit een zeer spannende zomer. Ik hou in elk geval Voetbalzone in de gaten voor het laatste nieuws.

3 juli 2022 om 13:58

Hein, heb jij ambities om columns te schrijven ofzo? Je gebruikt zoveel alternatieve verwoordingen. De 187 centimeter lange superster, de 37-jarige superster. Voetbaltovenaar Tüchel.

Overigens, wereldkampioen worden als club zegt niet zoveel als CL-winnaar, het is daar eigenlijk een blamage als het Europese team niet wint.

3 juli 2022 om 15:59

Kijk maar uit, misschien trekt Hein zich bij dat ‘187 cm lange superster’ ook af. Ik bedoel, waar slaat dit op hahaha. Vz moet snel hein aanstrikken als redacteur.

3 juli 2022 om 14:29

Als arsenal fan hoop ik echt dat ie naar chelsea gaat ff daar alles opfokken ..die man is toch wel een stoorzender ..Spelers worden onzeker ofzo met hem in de buurt..
Check bv Bruno Fernandes

3 juli 2022 om 14:45

Op basis van wat is hij een stoorzender? Als er iemand een modelprof is dan is hij dat wel.

3 juli 2022 om 15:21

Ik denk ook niet dat hij qua persoonlijkheid problemen gaat veroorzaken, maar qua tactische discipline wel. Hij gaat echt niet vol gas afjagen zoals tichel wil. En tichel heeft bij Lukaku laten zien dat het hem niets boeit of iemand 110 miljoen heeft gekost. Hij gaat de tactiek er niet op aanpassen

3 juli 2022 om 17:00

@allstarsenal hoe diep moet je zinken om te hopen dat het bij een andere club slecht zodat je eigen club het goed kan doen haha

Ronaldo een stoorzender noemen ook nog. In zo’n klein stukje tekst zoveel onzin zetten is knap dat moet ik je meegeven.

3 juli 2022 om 17:21

Ja tuurlijk hoop je dat je concurrenten het slecht doen maar jij vast niet he

3 juli 2022 om 17:27

Idd Bruno Fernándes was een van de beste spelers in de PL. Superbelangrijk voor United, sinds CR7 is gekomen is hij geen schim meer van de oude Fernándes omdat alles om CR7 moet draaien

3 juli 2022 om 19:49

Heel eerlijk gezegd niet. Als supporter win ik het liefst van een sterke tegenstander. Des te lekkerder is een overwinning in zo’n geval. Zal misschien een uitzondering zijn maar zo denk ik er in ieder geval over.

3 juli 2022 om 22:29

Bedoel je adri van tichel?

Als je dan toch afscheid van hem moet nemen vanwege zijn ontevredenheid dan zou ik hem nooit verkopen aan een competitiegenoot zoals Chelsea, die deur moet je meteen duidelijk dichtslaan als United zijnde wil je niet meteen al 0-10 achter staan bij de supporters voordat het seizoen begonnen is.

3 juli 2022 om 13:32

@consy Dat zou je als Ronaldo zijnde ook niet willen doen. Hoewel ik het kan begrijpen dat hij wil vertrekken om in zijn laatste jaren nog in de CL te spelen, zal zijn imago een grotere deuk oplopen als hij naar een directe concurrent gaat.

3 juli 2022 om 14:42

Ik zou er als United niet twee keer over nadenken. Ronaldo is een probleem in wording. Hij wordt ouder en ouder en zijn prestaties zullen minder worden United is in opbouw en wilt iets in elkaar knutselen. Daar past een Ronaldo niet tussen. Ik zou als United eerder gokken op een Rashford in de spits.

Als Ten Hag Ronaldo ook nog verliest, wordt het een zwaar jaar voor hem. Hij moet 't niet alleen opnemen tegen de beste trainers vd wereld met topploegen, maar heeft zelf gewoon een heel matig elftal met geen topaankopen. Ik snap Ronaldo wel, maar had iets meer clubliefde verwacht.

3 juli 2022 om 13:26

Vertrek van CR levert ook weer geld op. Daarnaast geeft het ten Hag de mogelijkheid om een spelstijl te spelen die mogelijk zonder CR waarschijnlijk beter gaat lukken dan met hem.

Ik denk dat het voor ManU niet enkel maar een negatieve ontwikkeling is als het gebeurt.

3 juli 2022 om 13:45

Het gebrek aan geld is volgens mij nou juist niet het issue bij United.

3 juli 2022 om 14:25

Aan de andere kant. Voor de opbouw op langere termijn is het misschien wel beter. Ronaldo is toch een zeer bepalende factor. Daar hoeft hij dan nu geen rekening mee te houden.

3 juli 2022 om 14:32

met of zonder Ronaldo met al dat middelmaat had United zeker moeilijk gehad. Malacia en nu Martinez United haalt gewoon speler binnen waar je niet sterker van wordt en leuk zijn voor de eredivisie.

3 juli 2022 om 15:00

Er moet eerst het een en ander gebeuren wilt Ronaldo weggaan, of er moet fors betaald worden voor hem en anders moet United hem gewoon behouden, lijkt me niet dat Ronaldo gaat doen alsof die geblesseerd is het gehele seizoen, en met bijvoorbeeld een Frankie de Jong in de selectie kan United het zomaar een stuk beter doen dan Ronaldo voor ogen heeft.

Maar United moet mocht Ronaldo absoluut willen vertrekken eerst zelf een spits aantrekken die je 10 tot 15 goals maakt in de PL als dat niet lukt zou ik Ronaldo aan zijn contract houden.

Na het gesprek tussen Mendes en Boehly van vorige week geloof ik niet dat Ronaldo naar Chelsea zal komen. Hij zou misschien een goede aanwinst zijn om de ballen die Chilwell en James voor kunnen zetten er in te koppen, ik geloof ook zeker dat hij 20 goals zou kunnen maken. Maar ik denk ook dat hij niet in staat is om druk te zetten op de manier die Tuchel wil zien bij iedere speler. We hebben vorig seizoen gezien bij Lukaku wat dat met het team doet.. Ik ben geen voorstander van deze transfer, zijn salaris is natuurlijk ook lachwekkend hoog!

3 juli 2022 om 13:39

Met Ronaldo heb je in elk geval een spits die de doelpunten wel gaat maken . Tenminste dat verwacht ik. Ik moet ook wel zeggen dat ik Ronaldo bij Man United ook wel aardig actief mee zag doen met meeverdedigen en druk zetten. Uiteraard is Ronaldo niet de ideale man voor dit soort dingen, maar hij is ondanks zijn leeftijd nog altijd topfit. En gezien er veel gerouleerd wordt denk ik echt dat Ronaldo wel een goede aankoop is.

Een speler die (zoals jij aangeeft) 20 maal het net laat vibreren namens Chelsea in een Premier League seizoen zal toch fantastisch zijn? Dat is al sinds het seizoen 2016/2017 niet meer gebeurd toen Diego Costa dit 20 maal deed. Mochten we dus een speler kunnen halen die dit kan dan juich ik dat toe. Uiteraard moeten we Ronaldo dan wel duidelijk maken dat niet hij, maar Tuchel de baas is. En dat Ronaldo gewoon mee moet doen met het spel wat Tuchel wilt spelen en als hij dat niet wilt dat hij dan ook niet moet komen.

Het zal mooi zijn dat we dan nog 1 of 2 seizoenen met Ronaldo in de punt kunnen spelen en dan dat na die jaren Broja Ronaldo kan aflossen.

3 juli 2022 om 13:47

Wat mij betreft is de Ronaldo van nu geen schim meer van de speler die hij was en niet de juiste fit voor dit Chelsea. Zeker niet als je bedenkt wat het moet gaan kosten om hem los te weken. Kijk wat zijn komst met de vorm van Fernandes gedaan heeft bijvoorbeeld, ik zou ten alle tijden willen voorkomen dat zoiets gebeurt met Mount bijvoorbeeld. Wat kosten die 20 goals uiteindelijk? Kijk naar Costa.. Die 20 goals in dat seizoen waren prachtig, maar die kwamen vooral in de eerste seizoenshelft omdat Costa in januari weg wilde en vanaf dat moment met nukken heeft gespeeld en niet meer wilde spelen.. Hij heeft Conte voor het karretje gespannen en hem met dat sms’je voor lul gezet.. Uiteindelijk hebben die 20 goals een hoop interne onrust en een hele dikke scheur in de relatie tussen manager en club opgeleverd.. Was dat het waard?

3 juli 2022 om 17:29

20 goals waarvan 10 penalty's.. en een Mount die er nog maar 5 scoort ipv 12 enz enz

Bayern München zou toch geweldig zijn , daar gaat hij gewoon nog topscorer worden!

Nou, hopen dat 1 van de drie clubs daadwerkelijk toehapt.

United is er vorig seizoen alleen maar op achteruit gegaan en Ronaldo zit ook op zijn einde. Laat ten Hag maar direct aan een collectief kunnen werken zonder rekening met Ronaldo te hoeven houden.

Problematisch zal het vinden van een geschikte spits zijn. Dat zou voor mij de enige reden zijn om Ronaldo nog te willen behouden, echter weegt het voor mij niet tegen de voordelen van een vertrek op.

3 juli 2022 om 13:32

Ronaldo doet het gewoon nog prima. Ook afgelopen seizoen heeft hij prima cijfers neergezet. 24 goals gemaakt waarvan 21 in de competitie.. Stond ook in het elftal van het jaar. En dat allemaal met bagger spelers om hem heen. Had united geen maguirre en mc -Fred gehad dan zag het er allemaal veel beter uit .

5 juli 2022 om 12:31

Als je het zo bekijkt wel ja, alleen heb je er meer aan als diverse spelers goede cijfers halen in plaats van 1.

Rashford heeft in de seizoen voor Ronaldo de volgende goal/assist cijfers gehaald (alleen PL): 10/8, 17-9 en 11-11. Vorig seizoen plots slechts 4-2.

Fernandes ging van 18/11 terug naar 10/6.
Cavani van 10/3 naar 2/1.

Naast zijn goals heeft Ronaldo ook bijzonder weinig assists gegeven. Je kan je derhalve ook afvragen of andere spelers niet weer beter in hun spel gaan komen als Ronaldo er niet meer is en of dat dan de teamprestatie niet ten goede zou komen.

3 juli 2022 om 14:25

Na vertrek Ferguson zat Ronaldo er ook niet hebben ze dan aan een team gebouwd die nou top is en titels heeft gepakt en om CL meedeed? Zogenaamd als Ronaldo weggaat kan United aan een team bouwen zo een onzin, waarom is dat niet na vertrek van Ferguson nooit gebeurt?

3 juli 2022 om 21:51

Aqua1 ,

1 vd weinige hier met verstand, dankjewel. Schandalig hoe jullie over Ronaldo praten, zonder hem was manu dit seizoen gedegradeerd joh. Wat een verotte club is dat echt waar. Ronaldo had nooit naar daar moeten gaan. Mij maakt niet uit waar die naar toe gaat als die maar weg gaat daar. Ik wil de goat weer zien shinen in de CL.

Ben er van overtuigd dat hij niet terug wilt naar Italië dus het wordt Chelsea of Bayern. Gok Bayern. Die competitie heeft hij nog niet gehad

3 juli 2022 om 13:52

Serie a was echt niks voor hem, hij hoort of in Spanje of in Engeland te ballen

Ik vind Bayern ook wel een intressant idee, de enige Europese topcompetitie waar hij nog niet actief was. Dan voorkom je ook sentimenten rondom fans dat hij binnen een competitie is overgestapt naar een concurrent of rivaal. Bovendien past zijn winnaarsmentaliteit absoluut bij Bayern, dit is geen losbandige vedette die de kantjes eraf gaat lopen maar iemand die nog altijd gefocust is op winnen.

Ik zie Ronaldo bij Bayern of misschien toch PSG. Ik denk niet dat United Ronaldo laat gaan naar Chelsea vanwege de concurrent.

Duitse competitie heeft hij nog niet gehad en speelt hij Champions League.

Andere media zeggen dat PSG niet helemaal de stekker uit Ronaldo heeft gestrokken, maar ze hebben Mbappe verlengd en ik zie Neymar nog niet zo één twee drie weggaan.

3 juli 2022 om 13:42

Gerucht gaat dat Mbappe graag weer vanaf links wil spelen en Neymar zodoende moet vertrekken. Zou een hele mooie voorhoede zijn voor PSG, zou het leuker vinden als Napoli zijn nieuwe club wordt.

Zou wel jammer zijn als hij naar Chelsea zou gaan. Zou zijn hele legacy verpesten bij United… Zou mooi zijn als ie naar Napoli trok, amaar zou het nog leuker vinden als hij lekker Europa League blijft spelen bij United.

''blue is the color Ronaldo plays the game"

Wat zal dit een geweldige aankoop zijn van Todd Boehly. Wat zal het een sensatie zijn als de eerste aankoop van Todd Boehly de enige echte Christiano Ronaldo zal zijn!

Ik denk ook wel dat we aan Ronaldo een goede hebben. Een speler die veel goals maakt heeft Chelsea al een tijdje niet meer gehad.

Alleen denk ik dat Man United Ronaldo niet zomaar aan Chelsea wilt gaan verkopen. Ik denk zelf dat Ronaldo naar Bayern gaat. Ik zie hem namelijk ook niet bij PSG voetballen daar heeft Ronaldo naar mijn idee wat te veel ambitie voor (dan refereer ik naar de Ligue 1). Hoewel de Bundesliga ook niet meer zo groot is als de Spaanse en de Engelse competities lijkt mij dat nog wel leuk om Ronaldo daar te zien.

Ik vind Ronaldo totaal niet bij Bayern passen. Salihamidzic gaf een jaar geleden al aan niet mee te kunnen en willen in het transfergeweld. Kahn gaf daarbij aan ook te willen focussen op de jeugdopleiding met Nagelsmann aan het roer. Ronaldo past dan niet in deze plannen. Christian Falk zei overigens dat Bayern (momenteel) niet geïnteresseerd is in Ronaldo. Ik vind Ronaldo wel bij Napoli passen. Proberen Napoli kampioen te maken sinds 89/90.

Zie hem totaal niet passen bij Chelsea of Bayern, geen idee waarom. Napoli naar een titel proberen te loodsen zou een mooi uitdaging zijn en zelfs nog meer naar Roma om herenigd te worden met Mourinho.
PSG zou ik willen zien puur om Ronaldo en Messi samen te zien spelen, ook al op hun oude dag.

Zou wat zijn als Ronaldo weggaat bij United en Ten Hag dan niet eens Europees voetbal weet te halen vanwege een gebrek aan goals in het elftal. Ergens zou ik Ronaldo puur voor de nostalgie weer bij Real willen zien, al zal dat waarschijnlijk niet meer gebeuren. Bij Bayern zal hij echter zeker hetzelfde kunnen leveren als wat Lewa de afgelopen jaren heeft gedaan, dat er in de Bundesliga ook minder wedstrijden gespeeld worden zou kunnen betekenen dat hij dan meer energie overheeft in de CL. Salaris zal echter wel een ding worden, ben benieuwd waar hij uiteindelijk onder contract staat op 1 september.

3 juli 2022 om 14:28

Ik zei al paar maanden geleden dat ik Ronaldo graag zie vetrekken mocht die nog ambities hebben, hoop dat het zo waar is dat hij vertrekt, alleen inde zomer weet je dat de media vaak fake verhaaltjes verzint.

Zou napoli zeker geweldig vinden. Ronaldo een echte voetballiefhebber, zou z’n carrière nergens moeten afsluiten. Dan in het mooie napoli

Hoop echt dat PSG aan de haal met hem gaat. Zou hem graag samen met messi zien spelen voor het einde van hun carriere.

Zou fantastisch zijn voor Napoli, die kunnen die absolute winnaarsmentaliteit in de selectie goed gebruiken

Dat zou wel historisch zijn als Messi en Ronaldo samen bij PSG zal gaan spelen! Ook al denk ik dat de kans nihil is

Ik denk toch dat dit voor EtH beter is als hij gaat. Natuurlijk is Ronaldo nog steeds een waanzinnige speler, maar vooral op momenten. ManU moet toch opnieuw gaan bouwen, het zal een hoop schelen als dat niet meer om een oude speler hoeft. Het is jammer dat de tijd van Ronaldo en Messi bijna voorbij is. Dit gaan we niet vaak meer mee maken.

Mooi naar bayeren laten gaan en 20-25 miljoen vangen voor hem. Nooit in eigen competitie verkopen.

Hopelijk Bayern en dan een poging wagen voor Gnabry.

Ten Hag heeft het nu al enorm lastig. Een enorme uittocht, gewenste spelers blijken nog zeer moeilijk haalbaar/onhaalbaar en Ronaldo die ook nog wil vertrekken... Malacia als enige aanwinst.. Ik denk dat Ten Hag had verwacht dat het er nu anders voor had gestaan... Relatief smalle, kwalitatief arme selectie die niet in balans is en een clubleiding die zich vooralsnog totaal niet daadkrachtig opstelt. Ten Hag wordt, zoals veel trainers bij grote clubs, gewoon aan zijn lot overgelaten en dan is de kans groot dat je ook nog eens als kop van Jut eindigt..

fantastisch nieuws!! weg met narcistische sneue mensen. Vorig jaar grote mond over coming home enzo . Zelf een waardeloos seizoen en nu lekker laten gaan. Zijn tijdperk zit er al een tijdje op en is links en rechts allang ingehaald door grotere spelers met veel meer talent. Goedzo Ten Hag, weg ermee

Ik had veel liever Ronaldo bij Chelsea zien komen ipv Lukaku. De voornaamste reden is simpel: veel meer goals.
Maar op dit moment wordt dat toch een dure zaak aangezien hij toch nog altijd veel zal willen verdienen, 20 miljoen? En wat zal United vragen, voor een rechtstreekse concurrent.. Nog meer, 40 of 50 miljoen?
Het zou wel wat zijn mocht hij na de vele jaren speculeren toch ineens in dezelfde ploeg als Messi terecht komen. Messi Ronaldo Mbappe Neymar, ik zou het wel willen zien, maar het is toch ook iets te veel van het goeie?

Ben al lange tijd groot fan van Ronaldo, maar als het echt waar is dat hij gevraagd heeft te mogen vertrekken, dan daalt hij toch wat in aanzien wat mij betreft. Ik snap heus wel dat hij graag zijn CL records wil aanscherpen, maar over clubliefde hoeft hij het dan wat mij betreft niet te hebben. Zit dan lekker je contract uit en dan ga je volgend jaar bog 1 keertje vlammen in de CL. Misschien bij United, misschien bij een andere club. Maar dit zou me tegen vallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
15.Everton0-1
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
David de GeaKeeper10
Diogo DalotVerdediger10
H. MaguireVerdediger10
T. MalaciaVerdediger10
L. MartínezVerdediger10
L. ShawVerdediger10
Bruno FernandesMiddenvelder10
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

3911 fans
Aanvaller, 37 jaar
SeizoenClubW
2022/2023 Manchester United 1 0 0 0
2021/2022 Manchester United 30 18 8 0
2021/2022 Juventus 1 0 1 0
2020/2021 Juventus 33 29 3 0
2019/2020 Juventus 33 31 3 0
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren