Carlo Ancelotti ziet gevallen ster eindelijk imponeren: ‘Hij is terug’

Donderdag, 23 december 2021 om 13:40Tom Rofekamp • Laatste update: 13:41

Carlo Ancelotti heeft mooie woorden over voor Eden Hazard na het gewonnen duel met Athletic Club van afgelopen woensdag (1-2). De dertigjarige aanvaller had voor de tweede maal op rij een basisplaats bij Real Madrid en vervulde zijn rol met verve volgens de Italiaanse oefenmeester. Spaanse media zijn echter verdeeld over Hazard, die zoveel moeite heeft om zijn vorm van bij Chelsea te hervinden.

"Natuurlijk is Hazard goed voor het team", steekt Ancelotti van wal. "Hij heeft gevochten, hij was dreigend..." De trainer doet er zelfs nog een schepje bovenop. "Hij is terug." Ook de defensieve arbeid van Hazard kon Ancelotti bekoren. "Ze (Hazard en ploeggenoot Vinícius Júnior, red.) hebben goed begrepen wat het team moet doen in een verdedigende fase. Ze hebben gezwoegd en klasse werk afgeleverd."

Ook Marca en AS zien vooruitgang bij de Belg. "Hazard liet in het San Mamés zien nog steeds zijn momentjes te hebben", schreef eerstgenoemde. AS prijst juist de werklust van de dribbelaar die in 2019 voor 115 miljoen euro overkwam van Chelsea. Mundo Deportivo en Sport lijken minder onder de indruk van Hazards optreden. Van laatstgenoemde krijgt hij een vijf; de ander vindt 'dat Hazard verzuimd heeft zijn kans te grijpen terwijl de halve selectie eruit ligt'.

Bij eerstvolgende wedstrijd van Real Madrid (op 2 januari tegen Getafe) worden Rodrygo, Marco Asensio en Gareth Bale weer terug verwacht in de selectie van Ancelotti. De concurrenten van Hazard op de vleugel ontbraken de afgelopen twee duels vanwege een coronabesmetting. In dat kader zijn de Spaanse media eensgezind: ze verwachten allen dat Hazard dan weer plaats moet maken in de basiself. Hazard kwam dit seizoen vooralsnog tot twaalf duels in LaLiga, waarin hij nog niet wist te scoren.Gerelateerd

Meer sportnieuws

73 reacties (laatste reactie door chi7)

Ik denk dat Ancelotti een andere wedstrijd heeft gezien. Ik vond Hazard echt niet imponerend gisteren, de Hazard van Chelsea zullen we spijitig genoeg nooit meer zien denk ik.

23 december 2021 om 13:48

Ouwe reus als je nog niet doorhebt dat het bijna transferwindow is en dat Hazard in de belangstelling staat van Chelsea dan heb je er geen koek van gegeten , dit is puur een verkoop praatje dat zijn transferwaarde omhoog gaat meer niet.

23 december 2021 om 14:10

Ik kan het zelfde over jou zeggen. Als je verwacht dat Hazard in januari gaat vertrekken terwijl zijn partner hoog zwanger is en in de loop van januari/februari zou kunnen bevallen dan heb je weinig mensenkennis. Die gaat nergens heen voor de zomer.

23 december 2021 om 15:01

Why not? Wellicht is zijn partner al in Belgie en zal Hazard daar ook heen gaan.
Of je dat nou vanuit Londen doet of Madrid maakt geen bal uit.
Verhuizing kan je ook laten regelen. Geen flauw idee waarom dat in de weg zou moeten staan. Het kan maar voor jou is het een zekerheidje

23 december 2021 om 15:17

Wat heeft hij in België te zoeken? Hij speelde al vanaf zijn tienerjaren bij Lille, ging daarna voor bijna 10 jaar naar Chelsea en woont nu in Madrid.

23 december 2021 om 15:20

Al in Belgie? Waarom zouden ze naar Belgie komen. Nee voor mij is het een zekerheidje dat Hazard niet zal willen verhuizen op dit moment. Bij een andere speler hoeft dat inderdaad niet zo te zijn

23 december 2021 om 14:13

iniesta

Maar hij speelde toch al wel wat beter dan voorgaande wedstrijden. Dus stijgende lijn.

23 december 2021 om 14:32

Zo kun je het ook zien hij presteerde wel een procent beter dus stijgende lijn zit welliswaar op 2% tov van zijn Chelsea vorm maar is altijd nog 1% beter dan de vorige wedstrijd.

Laten we eerlijk zijn sommige spelers renderen onder een trainer of binnen het klimaat van een club optimaal maar zijn bij andere clubs geen schim van wat ze waren, Soms ligt her er aan dat ze een niveau hoger spelen en dat niet aan kunnen of een trainerswissel die hen nooit heeft willen hebben dit gebeurt best vaak (dembele, Coutinho, Griezmann goh wat raar allemaal Barca, maar ook Hazard, Sergio Ramos, Pogba, en zo zijn er nog veel meer......

Wellicht dat Hazard nu ook over en sluiten is op dit niveau hij is ook de jongste niet meer.

23 december 2021 om 14:35

Fysiek was het (jammer genoeg) voor zijn doen wel echt imponerend en hoopgevend. Je zag toch echt een fitte Hazard die veel defensieve meters maakte, momenten van zijn kenmerkende versnelling had en zelfs eens een dribbel probeerde te doen. Veel lukte er niet en hij hielp een kans om zeep door slecht af te leggen op Benzema maar er zat toch al iets in. Hij kan ook wel nog wat ritme gebruiken nadat hij weken amper speelde (iets wat je bij Valverde ook zag bijvoorbeeld).

Op het niveau van het WK 2018 zal hij wel niet meer komen, maar er is toch nog enige hoop dat hij na zijn vertrek bij Real nog iets kan betekenen in de voetbalwereld.

23 december 2021 om 15:36

Liers - Ja absoluut dat Hazard nog wat gaat klaarspelen in de voetballerij, hij is zeker nog niet finished, maar de echte top, en dat is voor mij Real Madrid, dat is denk ik iets te hoog gegrepen nu. Bij Real Madrid wil het gewoon niet boteren, maar hij kan wel met 2 Laliga en 2 Supercopa de Espanas op zak vertrekken, dat is gewoon succesvol, ook al heeft hij weinig impact gehad op die bekers

Hazard moet je gewoon niet opstellen. Speelt super schijterig en is bang om te schieten. Door hem speelt Vini slechter en hij voegt niets meer toe aan het team. Heeft gisteren ook teveel passes weggegeven waardoor Athletic Bikbao kon counteren. Ik zou hem zsm weg doen. Al krijg je er max 5miljoen voor, gewoon doen.

23 december 2021 om 14:03

Vini speelt niet slechter, hij krijgt minder ballen en doet dan 2/3 acties per wedstrijd. Daarvoor kreeg hij alle ballen en deed 15 acties waarvan er 2/3 goed gaan. Niks mis mee maar dit wisten we al eerder. De spelers gunnen hazard gwn zo veel en willen dat hij graag weer de oude wordt. Helaas gaat dat niet meer gebeuren. En krijgt vini straks als asensio en rodrydgo weer terug zijn alle ballen

23 december 2021 om 15:34

Appel/ Ja het is wel opvallend, opeens 2 wedstrijden Hazard basis en Vini 0 assist en 0 goals. Ook eigenlijk in beide partijen geen enkele invloed echt gehad. Het is opvallend, maar Hazard is ook geen echte rechtsbuiten, daar heeft het mee te maken denk ik

23 december 2021 om 23:18

Inside, van u had ik toch wat objectiviteit verwacht. Gaat ge meehuilen met de anti Hazard clan en zeggen dat Vini slecht speelt doordat Hazard aan den andere kant van het veld staat?

Hazard was niet sterk maar wel beter dan de andere opties. Ik hoop bijna dat Bale weer eens fit raakt. Ik kan niet blij worden van Hazard, Vinicius, Vazquez of Rodrgo op rechtsbuiten.

23 december 2021 om 14:11

Dat mensen Bale willen zien kan ik echt geen begrip voor hebben. Waarom? Die vent is de club nu al maanden gewoon aan het afzetten

23 december 2021 om 14:18

Je wilt de CL winnen toch? Dan moet je de beste opstellen en dat is Bale. Zie het alleen beide niet gebeuren.

23 december 2021 om 14:23

Bale de beste? Drie jaar geleden misschien.

23 december 2021 om 14:28

Bale de beste? Werk jij voor Jonathan Barnett ofzo?

23 december 2021 om 14:28

Als je de CL wilt winnen heb je alles behalve Bale nodig.

De Champions league haalde Real Madrid telkens binnen wanneer Bale geblesseerd uit de ploeg viel waardoor Zidane met een ruit ging voetballen voorin, Isco als 10 in balbezit en Ronaldo en Benz voorin.

Bale heeft zijn momenten gehad, vooral in finales.

23 december 2021 om 14:41

CMG:
Lol. CL finale gemist tegen Liverpool? Ronaldo was goed maar Bale fenomenaal.

Bale heeft een niveau gehaald wat geen ander van bovengenoemde spelers ooit heeft gehaald. Op momenten dat hij speelt laat hij nog steeds klasse zien dat andere niet hebben. Hopelijk hebben we van de zomer 1 of 2 spelers dat het ook kan halen. Ik doel dan op Haaland en of Mbappe. Kunnen alle andere plaatsmaken.

23 december 2021 om 15:10

Lezen SergioRamos.

Ik zei dat Bale zijn momenten had in finales. La decima bijvoorbeeld, of de super-cup finale tegen Barcelona, en inderdaad Liverpool.

Maar vergeet niet, hij vloog uit de basis onder Ancelotti in zijn eerste periode, en bij Zidane brak hij ook geen potten behalve finales.

23 december 2021 om 15:28

Real8madrid, Bale is de beste van de 3. Ik ben het met SergioRamosHM eens dat Bale opgesteld moet worden. Hij speelde de eerste 3 wedstrijden van het seizoen uitstekend. Kom op Bale, one last dance

23 december 2021 om 17:19

Wat ik me echt afvraag is als bale niet de beste is op rechtsbuiten (wat hij buiten twijfel is), wie vinden jullie daar dan de beste?? Rodrygo zeker 🤣🤣🤣.

23 december 2021 om 14:15

Rodrygo en Asensio doen het echt wel degelijk hoor. Asensio heeft een eindproductie en Rodrygo is belangrijk met zijn snelheid, diepgang en dribbel.

Bale wilt niet en kan niet.

23 december 2021 om 14:19

Beide kunnen ze de ene wedstrijd hoog niveau halen en daarna een wedstrijd 0,0. Als je wil presteren in de CL dan heb je iemand nodig dat constant is.

23 december 2021 om 14:23

En dan kom je met Bale aanzetten die drie jaar geleden stopte met voetballen?

23 december 2021 om 14:25

Wilt niet dat is duidelijk. Maar kan niet? Als Bale voetbal nog leuk had gevonden dan had ie al een Balon D'OR.

23 december 2021 om 14:27

Maar daarom doen ze alles eraan om Mbappe te halen toch?

Trouwens, zoals Sozuh al aangeeft.. als Asensio en Rodrygo niet genoeg zijn, waarom Bale wel? Die jongen is alleen fit voor Wales, is al 3 jaar of langer geen profvoetballer.

23 december 2021 om 14:44

Bale is in mijn ogen beter dan die 2, helaas denk ik dat het er niet van zal komen en heeft hij zijn laatste wedstrijd voor Real al gespeeld.

Overigens heeft hij het bij Tottenham een periode toch nog redelijk gedaan vorig seizoen.

23 december 2021 om 15:29

Ik vind Bale ook beter. Het begin van het seizoen was echt hoopgevend naar mijn mening. Ik verwacht echt nog een goed laatste halfjaar van Gareth Bale bij Real!

23 december 2021 om 15:32

Sergiohm - Ja het zit er op met Bale, die gaat denk ik geen minuut meer maken, maar veel Madridistas zullen Bale snel vergeten zijn komende zomer als opeens Mbappe een bal staat hoog te houden in het Bernabeu met een wit nummer 7 shirt in zijn hand. Vinicius speelt trouwens het liefst met 11, en zodra Bale weg is kan Vini met dat nummer spelen, dan hebben we weer een sterke 7 9 11 combinatie rondlopen in Madrid!

23 december 2021 om 16:59

Asensio speelt momenteel toch met 11 en Bale met 18?

23 december 2021 om 17:21

Rodrygo en snelheid en dribbel… ik vraag me soms echt af welke wedstrijden jij kijkt waardoor je die obsessie met rodrygo hebt. Bale is toch echt 5 klassen beter dan die kind dat helemaal geen gevaar oplevert. Asensio heeft tenminste nog kwaliteit met zijn schot en het afmaken. Maar bale is echt veruit de beste (als hij fit is) op rechtsbuiten.

23 december 2021 om 17:35

Lekker bezig heren hehe, gek genoeg kan ik het met veel punten hier eens zijn, van beide kanten. Ja je denkt tsja Bale hoezo zou hij nog moeten spelen, graait enkel geld en is nauwelijks beschikbaar, enkel voor Wales maar je weet dat hij wel voor goals en assists kan zorgen maar ja. Aan de andere kant denk ik, het is niet echt gezond hem op te stellen straks, en hij is straks toch weg. Laat Rodrygo en Asensio het maar lekker uitvechten voor die RW plek. Gaat vooralsnog prima.

23 december 2021 om 20:28

Gaat inderdaad vooralsnog prima, maar straks in de CL tegen PSG heb je iemand met rendement nodig.
Daartegen krijg je geen 5
Kansen zoals Rodrygo en Asensio nodig heeft om tot scoren te komen. Ik maak me daarin wel zorgen.

23 december 2021 om 23:21

Als hij zin heeft, maar dat heeft hij al lang niet meer.

23 december 2021 om 17:41

Bale die geblesseerd is totdat hij met Wales weg mag en dan geblesseerd weer terugkomt? Die Bale bedoel je Sergio?

Het verhaal van Hazard is toch wel heel verdrietig eigenlijk, die jongen, daar wist je al van dat hij ooit op een dag zou eindigen in Madrid toen hij zo op dreef was bij Lille. Leuk als die droom dan uitkomt, maar je voelde aan alles dat het al te laat was. Hazard was al aan het aftakelen in zijn laatste seizoen in London en is in Madrid eigenlijk nooit de grote speler geweest die hij is. Had het hem zeker gegund om te slagen, al was het maar voor een seizoen.

23 december 2021 om 14:14

Ikea

Te laat??

Het was gewoon schandalig wat Hazard deed!

Eindelijk koopt zijn droomclub hem voor 150 miljoen. Hij mag eindelijk werken met zijn jeugdidool Zidane.

En hoe bereid hij zich voor..hij komt te zwaar op de 1e dag.

23 december 2021 om 14:16

Het was ook respectloos jegens Zidane. Zidane zat achter hem aan sinds hij bij Lille zat. Krijgt Zidane hem dan uiteindelijk, komt hij 8 kilo te zwaar aan..

23 december 2021 om 14:25

Zidane zat in 2012 al achter Hazard aan? Dat is interessant. Hij was toen nog niet eens assistent bij Real. Wilde hij een handtekening ofzo?

23 december 2021 om 14:31

Zidane werd in 2011 sportief-directeur van Real Madrid, de rechterhand van Perez.

Hij adviseerde om Hazard te tekenen, net als hij deed met Varane.

23 december 2021 om 14:48

Haha je wil interessant doen maar Zidane was toen al actief bij real

23 december 2021 om 15:03

@luka jovic probeert ie altijd te doen, maar komt nooit aan met feiten

23 december 2021 om 15:32

Bongiorno, waarom altijd dit soort bijdehante opmerkingen haha. Zie ik je vaker doen. Zidane is al sinds jaren actief bij Real en werd in 2013 pas assistet, daarvoor sportief directeur en degene die Varane naar de club haalde van Lens. Vervolgens na 1 seizoen assistent te zijn geweest “gepromoveerd” tot hoofdcoach Castilla en na 1.5 jaar aangesteld als hoofdtrainer van Real. Kom op Bongiorno, dit is allemaal makkelijk op Google te zoeken

23 december 2021 om 14:16

Ik vind dat niet sneu. Het is een beetje zoals bij Van Der Vaart en Sneijder. Als je het niet op kunt brengen om keihard te werken binnen en buiten het veld, raak je aan het einde van de twintiger jaren in verval, het moment dat spelers doorgaans op hun best (horen te) zijn. Je komt sowieso niet met flink wat overgewicht bij je nieuwe club aan en zeker niet als het je droomclub is.

23 december 2021 om 14:25

Zeg dan niks. Aan het aftakelen zijn laatste seizoen? Hij had toen 16 goals en 15 assists in de PL.

23 december 2021 om 17:37

Ja en dat is dus het frustrerende. Waar is dat gebleven dan afgelopen 2,5 seizoenen! In die hele periode heeft ie niet eens 30% van die cijfers, tsja!

Ben na de 2 wedstrijden tot de conclusie gekomen dat get spelen voor een topclub anders is dan spelen voor Real Madrid. Het nivo dat real madrid eist is van ongekend niveau, hiermee wil ik niet zeggen dat ze altijd het beste zijn en dat het voetbal wat gespeeld wordt het beste is. Maar er is iets waardoor het enorm lastig is om voor real madrid te spelen. Niet alleen het druk wat er is maar gewoon dat spelers elke wrdstrijd maar weer het beste uit zichzelf moeten halen. Hazard speelde niet slecht nee maar je voelt en weet gwn dat het niet genoeg is. Hij komt in de bal en draait weg en dribbelt langs paar spelers zoals gisteren maar je krijgt t gevoel dat het te traag is en dat hij echt 10x sneller moet zijn in alles wat hij doet. Speel zo bij manu zoals gisteren dan ben je 1 van de beste op t veld, speel zo voor real en er eordt getwijfeld of je wel goed genoeg bent voor real. Dat is wrm er nu 2 kampen ontstaan rondom hazard.

23 december 2021 om 15:03

Kijk dit is nou een analyse chapeau. Meer van dit soort mensen op vz aub.

23 december 2021 om 16:07

😂😂😂😂 gaan we samen real kijken

23 december 2021 om 17:11

Lijkt me een heel goed idee. Wil je mijn nummer?

23 december 2021 om 17:39

Facts! 👏👍💪🔥🔥💯

Ik zei het gisteren al, het liep allemaal nog verre van goed maar ik heb gisteren een Hazard gezien met meer vertrouwen dan de voorbije anderhalf jaar. Een goed schot, enkele take-ons, eenmaal zelfs uit stilstand, enorm bedrijvig wanneer het team de bal had en heeft zich te pletter gewerkt in defensief opzicht ook.

De hoop dat we ooit de beste Hazard van Chelsea gaan zien in het wit heb ik allang opgegeven en als Mbappe komt is er simpelweg geen plek meer voor hem. Dat gezegd zijnde heeft zijn prestatie gisteren me wel positief gestemd dat hij nog iets kan toevoegen aan dit team en de tweede seizoenshelft nog van waarde kan zijn. Dat is meer dan ik de voorbije periode gedacht heb.

23 december 2021 om 14:20

Hoopgevend voor Real Madrid en vooral Florentino Perez. Als hij dit kan vasthouden, en zelf misschien beter presteert, maar vooral niet meer geblesseerd raakt. Kunnen we misschien in de zomer nog een mooi bedrag ontvangen voor hem.

Spijtig.. maar ik weet niet hoe goed hij het opeens moet doen, wil je hem nog willen houden. Vinicius speelt hij er niet meer uit, en zoals je zegt met Mbappe is er geen plek voor hem..

23 december 2021 om 15:29

CMG - Ja dat is het doel, hem fit houden en alleen laten spelen bij echte nood. In de zomer een strik eromheen doen en voor een mooi bedrag aan de Arabieren van Newcastle verkopen, die gaan in de zomer echt op zoek naar sterren. Chelsea kan ook wel, hij voelt zich daar geliefd

23 december 2021 om 17:46

@cmg

City heeft: Silva, Sterling, Mahrez, Grealish, Torres (wordt verkocht), en Jesus voor 3 plaatsen voorin (en dan tel ik Foden niet mee die er ook wel eens te vinden is)

Waarom zouden wij niet 5-6 spelers hebben voor 3 posities? De kracht van het Real in Don Carlo's eerste periode was de ongelofelijk sterke bank. Jongens als Kovacic, James, Isco, etc. die zo een wedstrijd voor je konden beslissen.

23 december 2021 om 19:50

Chi7

Wat heb je aan een sterke bank als Ancelotti daar geen gebruik van maakt?

Trouwens het is zonde om een geweldenaar als Hazard op de bank te laten omdat een City dat ook doet.

Heb dan liever Peter Federico op de bank.

23 december 2021 om 20:54@cmg

In tegenstelling tot wat je misschient denkt (wellicht door het geval Modric?), maar Ancelotti rouleerde genoeg in zijn eerste periode, evenals Zidane daarna. We laten Hazard dus niet op de bank slijten, we rouleren. Dat soort geweldenaren kunnen alsnog wedstrijden beslissen, genoeg minuten maken en gelukkig zijn in Madrid.

Met Peter Federico ga je de oorlog niet winnen.

hazard moet je niet meer opstellen, hij is echt traag geworden niet normaal, als vini en hazard samen spelen zie je dat vini en hazard elkaar steeds in de weglopen, vini is dit seizoen echt goed bezig met 10 goals geloof ik,en met vini heb je de komende 10-11 jaar een van de beste aanvallers ter wereld, zijn rendement is echt gegroeid sinds carlito trainer is

23 december 2021 om 14:18

Traag geworden? Hij haalde gisteren een topsnelheid van 33,8km/h.

Natuurlijk is het geen Dembele, Vinicius, Traore. Maar is echt wel nog snel.

23 december 2021 om 14:50

Die pure snelheid van spelers eruit lopen zie je niet meer

23 december 2021 om 23:28

Zwak argument Messi123. 80% van de tijd heeft Hazard op rechts gespeeld. En haalde 33,7km per uur gisteren.

Slap gelul natuurlijk. Zo zonde, Hazard bij Chelsea was niet normaal goed.

Ik heb gister half gekeken maar vond Hazard sommige momenten best leuke dingen laten zien. Hij had volgens mij alleen een kans waar die dan zelf moet gaan schieten, dan heb je gewoon een doelpunt en speel je een prima pot. Zou hem gewoon lekker laten staan, vertrouwen komt snel terug en wie weet haalt ie nog iets van zijn oude niveau terug.

Prachtig dat Carlo een beetje moed inspreekt bij Hazard. Het plan met de Belg is om hem zo fit mogelijk te houden, en alleen op te stellen als er echt nood is (zoals nu met de afwezigen). Dan in de zomer doen we er een mooie strik omheen en mag hij naar Newcastle of Chelsea. Als Hazard met 2 Laliga titels en 2 Super Copa de Espana vertrekt in 3 jaar, dan is dat gewoon een mooie prestatie. De Madridistas willen volgend jaar gewoon Vini Bigbenz Mbappe voorin zien spelen

Jammer dat het er nog niet uitgekomen is bij Real. Hoop echt, dat Hazard weer zijn oude vorm gaat hervinden. Een genot op naar een speler als Hazard te kijken in vorm.Hopelijk zien we komende tijd weer een Hazard die plezier uitstraalt op het veld, ik gun het hem van harte.

Hazard kan nog steeds van belang zijn voor Real de komende jaren. Het is helemaal niet gek om 5 of 6 spelers voor 3 posities te hebben.

Ze moeten Hazard verpatsen. Is verschrikkelijk veel achteruit gegaan en heeft een slechte instelling .

23 december 2021 om 22:28

Hij heeft echt totaal geen verkeerde instelling. Vecht zich constant terug uit blessures en werkt keihard op de training en overduidelijk tijdens wedstrijden.Niet zomaar dingen aannemen op basis van onderbuikgevoel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Real Madrid

4274 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Barcelona7332
4.Sevilla6722
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
Vinícius JúniorAanvaller3417
RodrygoAanvaller324
T. CourtoisKeeper350
Toni FuidiasKeeper00
Luis LópezKeeper00
A. LuninKeeper20
Voor de complete selectie: Clubpagina Real Madrid.

764 fans
Aanvaller, 31 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Real Madrid 18 0 2 0
2020/2021 Real Madrid 14 3 0 0
2019/2020 Real Madrid 16 1 0 0
2018/2019 Chelsea 37 16 2 0
2017/2018 Chelsea U23 1 0 0 0
Laatste voetbalnieuws

Ancelotti verrast vriend en vijand en onthult aanblijven peperdure bankzitter

Eden Hazard gaat komend seizoen voor zijn kans vechten bij Real Madrid, aldus Carlo Ancelotti. De Italiaanse oefenmeester onthulde op de persconferentie daags voor het competitieduel met Cádiz dat Hazard koste...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 12 mei
Internazionale en Tottenham Hotspur azen op de handtekening van Sofyan Amrabat. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren