Valentijn Driessen: ‘Voor even twijfelt niemand aan Haller als spits van Ajax’

Donderdag, 16 september 2021 om 07:00Yanick Vos • Laatste update: 10:25

Valentijn Driessen verwacht na de 1-5 tegen Sporting Portugal dat Ajax zich geen zorgen hoeft te maken over overwintering in de Champions League. Wanneer Sébastien Haller, woensdagavond goed voor vier doelpunten in Lissabon, op deze voet verdergaat, rekent de chef voetbal van De Telegraaf erop dat de groepsfase wordt overleefd. In zijn analyse bespreekt Driessen uitgebreid de prestatie van Haller in het miljardenbal. Hij merkt op dat de Ivoriaans international met zijn kwartet aan doelpunten alle discussies over zijn kwaliteiten de kop in heeft gedrukt.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

94 reacties (laatste reactie door jansen joenite)

Die aller eerste zin baart mij dan wel weer zorgen, straks gaat hij nog roepen dat we Malen of Batshuayi gewoon kunnen laten schieten aangezien ze toch nooit scoren..

16 september 2021 om 07:07

Sorry hoor maar is het niet genoeg geweest met deze man? Als je zoveel onzin zegt dan moet zijn werkgever toch ook een keer een lijn trekken. Maar goed dit is hoe de media in Nederland werkt. Je mag alles zeggen wat je wil als het maar lezers/reacties oplevert. Ook met dat hele Corona- en vluchtingenbeleid is het enige doel van een Telegraaf of AD reacties uitlokken. Uiteindelijk zorgt dit voor verdeeldheid.

16 september 2021 om 07:11

Het is een clown eersteklas! 🤡 Zou gewoon geboycot moeten worden.

16 september 2021 om 09:16

Ik vind het wel komisch dat mensen zich zo druk kunnen maken om een journalist. Wat boeit het nou wat zo iemand heeft te melden? Hij heeft idd een hoop onzin te melden maar ik kan er niet van wakker liggen. Het is geen beste journalist maar hij heeft blijkbaar wel skills in mensen op de kast jagen als ik de reacties zo zie 😆

16 september 2021 om 10:37

@japie . Jij kan een hoop van Driessen leren , zie jij hem als grote voorbeeld ?

16 september 2021 om 10:40

Nee, ik ben er niet om mensen te trollen maar ik kan er altijd wel om lachen als mensen getriggered raken om de mening van een of andere journalist of analist. Als ik me daar al druk om zou moeten maken zou ik een zwaar leven hebben

16 september 2021 om 12:07

@japie: Totdat Schmidt weer eens iets zegt en je daar weer maanden op blijft zeuren.

16 september 2021 om 12:46

@regulator vreemde vergelijking. als trainer hoor je als voorbeeld te fungeren voor je spelers. als jij je als coach misdraagt en je gaat een speler vervolgens op zijn gedrag aanspreken ben je natuurlijk niet meer serieus te nemen voor zo een speler. bovendien ben je als coach een uithangbord van je club die je ook in diskrediet brengt als je absurd gedrag vertoond

16 september 2021 om 14:06

Niet zo'n heel vreemde vergelijking vind ik. Jij zegt over de mening van journalisten: 'Als ik me daar al druk om zou moeten maken zou ik een zwaar leven hebben'. Dat geldt voor trainers niet? 😅

16 september 2021 om 14:33

Japie. Je stelt dat je het grappig vindt hoe men getriggered wordt door commentaar van analisten etc. en dat je je daar zelf niet druk om maakt. Ik weet niet of je het zelf beseft, maar Schmidt is jouw grote trigger haha.

16 september 2021 om 14:51

@japie Daar heb je gelijk in , zeker als je je druk moet gaan maken over Driessen en VI. Volgens mij zeggen ze vaak het tegenovergestelde wat de meeste mensen vinden, om zo aandacht te krijgen. Negatieve of positieve aandacht dat maakt niks uit , aandacht is aandacht

16 september 2021 om 15:54

Ik zou graag zien dat er de mogelijkheid zou komen om een filter in te stellen, zodat ik alle artikelen op vz over de Telegraaf/Driessen en voetbal Inside/Derksen niet meer zou hoeven zien

16 september 2021 om 17:38

@Bobiku29 nee, daar kan ik me wel aan storen. Zeker als het trainers zijn die een van mijn favoriete voetballers steeds passeerde voor vermeende onprofessionaliteit terwijl hij zichzelf ook zwaar onprofessioneel gedraagd

16 september 2021 om 17:39

@Bossie precies en mensen blijven erin trappen en op die artikelen reageren

16 september 2021 om 10:51

VI negeer valentiintje toch. Geef de man geen platform please. Des te eerder zijn we van die onzin af

Wat fijn dat hij een artikel schrijft dat volledig over zichzelf gaat! Heel goed.

16 september 2021 om 08:25

Beetje jammer dat hij niet de ballen heeft ook te schrijven dat hij de plank nogal misgeslagen heeft met zijn opmerking "Haller in de champions league kan echt niet".

16 september 2021 om 12:07

hahaha en er dan 4 inschieten. Een dikkere middelvinger bestaat er gewoon niet.

16 september 2021 om 08:48

Nou het zou veel sterker zijn geweest als hij in plaats van "mensen" en "sommigen" toch op zijn minst had gezegd "sommigen, waaronder voornamelijk ikzelf". Maar goed, de zoveelste flater waarbij hij er echt faillikant naast zit.

Beter gaat valentijntje een ander beroep kiezen... man man man wat een onzin kraamt die gap uit

16 september 2021 om 07:46

Hoe kun je Chef Voetbal worden bij de grootste krant van Nederland als je er eigenlijk helemaal geen verstand van hebt…

16 september 2021 om 08:35

Het gaat in de media niet om waarheidsvinding maar om sensatie. Valentijn had z'n artikel over Haller en ten Hag bij een mindere wedstrijd gisteren al klaar liggen.

16 september 2021 om 08:44

Omdat het bij de Telegraaf gaat om mensen naar de mond praten, niet over goed uitgedachte beredenering.

Krijgen we dit weer. Overwinteren doe je over 6 wedstrijden en hangt van allerlei factoren af. Ja er is goed begonnen maar om nu al te roepen dat Ajax gaat overwinteren gaat me wat te ver.

16 september 2021 om 07:37

Dat Ajax gaat overwinteren is inderdaad te voorbarig, maar Ajax hoort in deze groep zeker te overwinteren. Het zou bijna een schande zijn als dat niet gebeurt. Wij zijn duidelijk een betere en grotere club dan Sporting en Besiktas, dus als het niet lukt ligt dat echt aan onszelf.

16 september 2021 om 07:44

De toekomst. Je kan zeker stellen dat met deze overwinning 3 hele mooie en misschien onverwachte punten zijn binnengehaald. Het geeft zeker een goed gevoel om te zeggen dat overwinteren in deze groep de goede kant opgaat. Maar de weg is nog lang.

16 september 2021 om 07:50

Ajax is al jaren beter in uitwedstrijden. Is ook wel te merken aan de statistieken van 1 verliespartij in de laatste 13 CL-uitwedstrijden. De thuiswedstrijden zijn het probleem bij Ajax, want dan graaft de tegenstander zich vol-le-dig in en Ajax heeft daar gewoon moeite mee. Als Ajax zich daar in kan verbeteren, dan maak ze een hele goede kans om weer ver te komen in de CL

16 september 2021 om 07:55

@Klene, wat dat betreft is ook dit een mooie eerste ronde. Ajax heeft daaraan 3 punten overgehouden en die moeten Besiktas en Sporting nu weer zien in te lopen. Daarbij zijn dat sowieso geen teams die zich ingraven, dus dat zou goed moeten komen.

16 september 2021 om 08:08

Er zijn wel meer clubs die zich normaliter niet ingraven, maar die doen dat in de JC ArenA wel omdat het vaak effectief is gebleken. Laten we hopen dat Besiktas en Sporting in de Amsterdam willen voetballen, want dan kan het weer spullen geblazen worden.

16 september 2021 om 09:08

Schande? Als je eruit vliegt in een poule met Dortmund, Sporting en Besiktas is dat geen schande. Dortmund is de sterkste en Besiktas wss de zwakste. Dan heb je Ajax en Sporting en dan is Ajax mischien net wat in het voordeel. Denk namelijk niet dat Ajax zoveel beter is dan Sporting. Tuurlijk werd het gisteren 5-1, maar je kunt ook zomaar verliezen thuis van Sporting en dan sta je weer gelijk.

Moeten er ook rekening mee houden dat het ook kan zijn dat Sporting een totale offday had en normaal een stuk sterker is.

16 september 2021 om 08:59

Vooraf had ik deze wedstrijd als belangrijkste geschat op weg naar overwintering. De uitwedstrijd tegen je concurrent mag je op voorbaat niet verliezen om een grote stap te zetten. Het is natuurlijk nog veel te vroeg om te zeggen dat we doorgaan, maar je geeft je directe concurrent (als we zeggen dat Besiktas minder is) echt een geweldige dreun.

Oh god als hij zegt dat Ajax makkelijk gaat overwinteren dan gebeurd er het tegenovergestelde.

16 september 2021 om 07:10

Het is echt een clown! 🤡 Dat deze man nog mag praten zeg. Lachwekkend gewoon of nja schandalig eigenlijk. Ontslaan zouden ze hem moeten en ook sneu dat Vz hem alle aandacht schenkt. Wat een loser eersteklas zeg.

16 september 2021 om 09:21

Wow.. ik dacht dat jij een beetje van het sociale was en inclusief. Wat doe je nu? Je valt een beetje uit je rol joh!

16 september 2021 om 12:23

Lol mag het een keer. Die gast gaat nergens over joh. Wordt er een beetje moe van.

16 september 2021 om 12:34

Nouja.. als ik een keer ergens moe van raak terwijl ik me een stuk neutraler uit, wordt ik al bestempeld als kortzichtig, racist, of nog erger.
Mogen wij dan ook een keer?

16 september 2021 om 16:39

Huh waar ga jij nou weer naar toe zeg? En dan spreken in wij? Dit oogt een beetje vreemd. Oh en een racist genoemd worden dan bevind je je toch wellicht in een gevarenzone vaak, niet dat ik zeg dat het terecht is he. Maar Driessen een clown noemen is toch niet zo gek, als je ziet hoe die man zich keer op keer manifesteert. En iemand een clown noemen is niet zoveel mis mee maar ik heb geen idee waar jij met je reactie naar toe wil met alle respect, maar goed.

16 september 2021 om 22:45

Blinde vlek.. geeft niet.. welkom in de cancelcultuur waar zelfreflectie niet lijkt te bestaan

Toen Haller werd aangetrokken was ik daar enorm blij mee. Ajax zou naast kampioen worden, ook weer eens de topscorer van de Eredivisie in huis hebben. En hoewel het ‘m voetbaltechnisch minder makkelijk lijkt af te gaan dan de gemiddelde Ajacied, zie ik geen reden waarom Haller dit jaar geen topscorer wordt, blessures daargelaten. Met het sterke elftal v PSV, twijfel ik nu aan dat andere ‘zekerheidje’ of Ajax eventjes kampioen gaat worden.

16 september 2021 om 07:44

We worden wel kampioen. PSV begint heel erg vaak goed aan een seizoen, maar zakt vaak weer wat weg. Ajax begint vaak wat minder, maar groeit in het seizoen. PSV heeft echt een heel goed team, maar ook enkele mindere krachten in de basis. Daarnaast is de bank niet zo breed, zijn ze afhankelijk van de prestaties van jonge en/of voor hun niveau onervaren spelers (Gakpo, Madueke, Mwene, Drommel) en spelers die nog niet fit zijn/geregeld kampen met blessures (Van Ginkel, Propper, Gotze). Voor zover ik het zie, hebben wij overall een betere basis en een veel betere en bredere bank. Uiteindelijk zou dat moeten leiden tot een kampioenschap voor Ajax.

16 september 2021 om 08:44

Ik vraag me af of PSV weg gaat zakken. Het inzakken hoort meestal bij een zeer jonge ploeg en dat is Psv nu absoluut niet. PSV heeft een prachtige kern ervaren spelers (Ramalho, Götze, Zahavi, van Ginkel, Propper) die allemaal weten hoe het is om kampioen te worden en wat er dan van je gevraagd wordt. Het is een ploeg die alleen in de wedstrijd tegen Ajax niet de favoriet is (50/50 wedstrijd) en moet zodoende van elke andere club in de eredivisie winnen. PSV heeft afgelopen zomer alle stoorzenders binnen de selectie weten te verkopen (Ihattaren, Malen, Rosario, Dumfries), dit blijkt uit alle interviews die de PSV spelers afgelopen tijd hebben gegeven (Götze en boscagli gaven bijvoorbeeld aan dat de sfeer veel beter is dan vorig jaar). Bankspelers beginnen nu ook hun draai te vinden en met Doan, vertessen, Bruma (in vorm) en vinicius heb je nog aanvallers op de bank zitten die bij elk andere eredivisie club (uitgezonderd Ajax) in de basis zouden staan. "We worden wel kampioen" is dus erg voorbarig maar misschien was je jezelf wat moed aan het inspreken, dat kan ook

16 september 2021 om 13:52

Eens. Ik denk dat Ajax iets hogere pieken, maar ook iets lagere dalen zal hebben dan PSV. Uiteindelijk verwacht ik dat PSV en Ajax allebei het overgrote merendeel van de wedstrijden "gewoon" zullen winnen en het echt aan komt op de details aan het einde van het seizoen. De onderlinge wedstrijden, een gelijkspelletje teveel, evt zelfs doelsaldo. Dan kan Ajax uiteraard weer aan het langste eind trekken, maar het zou me ook niet verrassen als dit jaar PSV kampioen wordt. Het ontloopt elkaar niet zo heel veel op nationaal niveau.

"Die vier treffers mogen geen incident zijn." Als Haller volgende keer slechts 2x scoort, heeft Driessen dus weer wat te zeuren.

Wat een journalist zeg... Zo kan ik ook alles recht praten wat krom is. Eerst stellig beweren dat Haller er niks van kan en nu opeens 180 graden gedraaid en gaat Ajax door in de groepsfase

Haller imponeert tot nu toe bijna nooit. Gisteren liep het allemaal goed, maar ik zou niet te voorbarig over hem zijn. Stel hij meldt zich als een van de topscorers van de CL en er komt toch een club met een bod (misschien zoekt Barca volgend jaar nog een pinchhitter om Luuk op te volgen), dan niet zoals Neres houden maar lekker verkopen.

Wat ik mis in dit hele stuk is dat hij zelf het hardste heeft geroepen dat Haller niet in de CL thuis hoort. Hij zegt hier 'hij zou tekortkomen voor het Champions League-niveau'. Maar het is Valentijntje die dit geroepen heeft.

En nu slaat die kronkel in zijn kop weer totaal de andere kant op, door te roepen dat Ajax wel bij de eerste 2 eindigt. Want als dat niet lukt kan hij Haller natuurlijk weer afzeiken. Waarom krijgt deze man serieus nog een podium. Er zijn forumgebruikers hier die serieuzer overkomen. Laat Valentijntje hier ook maar gewoon een account aanmaken, dan kan hij zijn reactie hier op het forum kwijt en kan VZ ze verwijderen omdat ze provocerend en totaal niet onderbouwd zijn.

16 september 2021 om 08:15

Haha precies. Gisteren nog dat stukje van hem gezien op Twitter dat die zegt dat Haller echt niet in de CL kan, want te weinig kwaliteit. Het zou Valentijn sieren als die nu zichzelf even op zijn vingers tikt. Ben bang dat dat alleen nooit zal gebeuren.

16 september 2021 om 11:01

Dat heeft hij na de overwinning van Ajax in Madrid, waar Ajax totaal kansloos was, en na de laatste aanvaring met Van Gaal niet gedaan, dus dat zal hij nu ook niet doen. Die man zou eens een spiegel moeten kopen, kijken of hij zich na zoveel onzin nog recht in de ogen aan durft te kijken.

Elke keer als Driessen zijn mening de wereld inslingert denk ik dat het niet dommer kan, maar hij weet me toch telkens te verrassen. Dus als Haller deze lijn doortrekt (4× scoren per CL wedstrijd) dan verwacht hij dat we wel eens door kunnen gaan? No shit Sherlock.. Zou Driessen nu nooit nadenken voor hij zijn mening geeft of is hij gewoon zo dom?

16 september 2021 om 07:44

Reacties uitlokken, provoceren en dom wat roepen. Hij zit niet voor niks bij de krant van schreeuwend Nederland. Weet je wat t probleem is Toekomst? We reageren er wel steeds op. Zou haast denken dat Valentijn aandelen VZ heeft en door hypocriete uitspraken clicks genereert😜. Gefeliciteerd met deze fantastische zege. Hopelijk doet goed voorbeeld volgen vandaag.

16 september 2021 om 07:53

Ik denk dat Driessen slimmer is dan je denkt. Die weet namelijk clicks en aandacht te genereren door domme uitspraken te doen en hiermee goed geld te verdienen. Dat gezegd hebbende, het is een totaal ei en een kneus eerste klas. Ik moet eigenlijk niet meer op deze artikelen klikken.

16 september 2021 om 08:17

Precies, was Driessen maar dom, maar dan had hij niet zo ver geschopt bij de Telegraaf. Ik val ook continue in de val want het heeft geen zin om Driessen aandacht te geven. Helaas weet de journalist precies ons te raken en doet dat met veel plezier. Dat maakt deze vent dus slim...

Je kan dus als journalist en analist een hoop onzin verkopen en daarmee wegkomen.
Het is ongelooflijk dat die lui die zogenaamd kenner zijn op tv en in de krant de meeste bullshit mogen schrijven en vertellen, wat totaal nergens op slaat. Hoe kan dat ongestraft blijven door bijvoorbeeld de werkgever?

Ik stoor mij sowieso aan alle negativiteit op tv, zo’n zonde, waarom kan het niet wat positiever!

Maar hij speelde verder toch ook niet goed? Het is dat hij 4 ballen panklaar krijgt aangereikt, maar verder speelde hij toch verre van geweldig. Met deze column benadrukt Driessen eigenlijk nog beter hoe slecht zijn voetbalkennis is. Tuurlijk, de intikkers moeten ook gemaakt worden en het is knap om 4 keer te scoren. Maar laten we wel wezen, die vier doelpunten werden niet gemaakt omdat Haller het zo geweldig deed…

16 september 2021 om 08:28

Bewijst Driessen dat hij er geen kijk op heeft, of jij zelf? Het is ook een kunst om telkens een gat in de verdediging te vinden/creëren, perfect getimed op de goede plek te staan, en met perfecte aannames en balbehandeling de bal goed te plaatsen. Nee, het waren geen wonderschone schoten van Haller, maar wel geweldig goede spitsengoals!

Het is echt alleen de media die meer van een Ajax spits verwachten dan doelpunten. Menig supporter wilt gewoon dat een spits doet waar hij voor staat en dat is doelpunten maken. Driessen probeert toch nog deels zijn gelijk te halen met de uitspraak: "Haller is koel voor het doel, maar niet zo compleet als iedereen graag ziet van een Ajax-spits. Zo iemand zou meer moeten kunnen dan alleen afdrukken."
Nee een spits moet gewoon min 7 van de 10 ballen die hij krijgt scoren. Dat doet Haller gewoon. Dat een spits daarnaast ook goed kan mee voetballen is heel mooi meegenomen, maar het gaat om goals. Zolang die gemaakt worden, is er echt geen recht op klagen.

Driessen gaat maar door met zijn achterbakse manieren. We moeten nog vijf wedstrijden spelen en de overwinning van gisteren is zeer belangrijk maar is nog geen garantie op niks. Dat weet deze clown ook, dus gaat hij nu de lat zo hoog leggen dat Ajax misschien ook in Dortmund moet winnen...Driessen leert gewoon niks van zijn gedrag en de Telegraaf geeft deze man de ruimte om door te gaan met zijn kinderachtige gedrag. Ik ben vanochtend echt trots op het team, maar realiseer me heel goed dat we nu nog harder moeten werken om overwintering in de CL veilig te stellen.

Hahahaha die Valentijn. Overwinteren in de CL geen probleem, wánt hij gaat ervan uit dat Haller en Antony de volgende 5 CL-wedstrijden weer dit niveau halen. Doe anders even realistisch, die twee hebben net de beste wedstrijd van hun leven gespeeld, dat gaat ze echt niet iedere keer lukken. Desondanks heeft hij natuurlijk wel gelijk dat deze ene overwinning (uit bij de belangrijkste concurrent voor de 2e plaats) al een enorme stap richting overwintering is, maar misschien toch even realistisch blijven met wat je de komende wedstrijden ineens van deze spelers verwacht ...

Deze man heeft zo geen verstand van voetbal dat hij na de zoveelste keer dat z’n worden worden afgestraft hij maar het tegenovergestelde gaat beweren wat een kwal! Van hem was de uitspraak dat je in de cl niet aan kan komen met een Haller!! Ik heb ook wel eens mijn twijfels maar alleen wanneer haller op het middenveld moet komen repareren en mee voetballen want dat gaat niet verfijnd maar een Haller met diepgang om hem heen en buitenspeler die hem zoeken daarvan weet iedereen dat het een meer dan prima spits is voor Ajax. Kan die Valentijn geen zwemmen gaan verslaan of zo? Wat een kwal!

Heel veel mensen hier op VZ zeiden precies hetzelfde wat valentijn omschrijft. Hij is de enige die er nu nog voor uit durft te komen. Vind ik in ieder geval sterker dan de vele leden op VZ die na de eerste wedstrijd van Ajax liever Danilo in de spits hadden gewild

16 september 2021 om 09:20

De waan van de dag is het he.. Haller was o.a. tegen Twente compleet waardeloos, en gisteren deed hij het geweldig. Valentijn durft in ieder geval voet bij stuk te houden.

‘Niet zo compleet als je zou willen?’ Wel, misschien even een gezonde reality check voor Driessen en veel andere Ajax-fans: als ie completer was speelde hij niet voor Ajax! Zeker na gisteren zal er de komende twee jaar weer het beeld bestaan dat Ajax zich moet en kan meten met de Europese top en zal Driessen bij een volgende prijs na een borrel weer roeptoeteren dat het Bayern van Nederland vorm krijgt, maar het ligt allemaal iets genuanceerder…

Conclusie: Haller is niet zo slecht als Driessen steevast beweerd en Ajax is niet zo goed. Prima huwelijk voor beiden.

Toch mooi hoe Valentijn half voetbalzone keer op keer weet te triggeren. Ik ben het niet vaak met hem eens, maar hij zorgt wel altijd voor discussie (al zet hij zichzelf ermee ook regelmatig voor gek). Dat zou toch jammer zijn wanneer zo iemand gecancelled zou worden zoals sommigen graag wensen?

Als ie er elke pot 4 scoort denk ik dat Ajax zelfs weleens de hele CL zou kunnen winnen. Zou ook wel mooi zijn, Haller topscorer van de CL met 52 goals.

Wat ik gewoon niet begrijp, is er dan niemand helemaal niemand op van Gaal na dan die is gaat zeggen Driessen je snapt er helemaal niets van en je loopt mensen alleen maar te bekritiseren en je hebt steeds ongelijk.
Ben benieuwd wat Derksen maar vooral Driessen bij VI vanavond te zeggen hebben over Ajax en vooral Haller.

16 september 2021 om 10:50

Dat is toch ook waar Driessen op uit is? Vooralsnog happen vooral Van Gaal en wij supporters.

16 september 2021 om 10:58

Klopt maar het komt toch raar over als je een reactie geeft zoals falenstijn dat je bij voorbaat al weet ik heb ongelijk.Ik zou zoiets niet eens naar voren brengen want zet mezelf dan voor l.l

16 september 2021 om 12:06

Haha, het zou ook niet mijn manier zijn, maar hij weet de boel altijd wel op scherp te zetten en neemt het voor lief dat hij af en toe voor l#l staat. Gooit een knuppel in het hoenderhok om de publieke opinie lekker los te laten gaan.
Ik moet bekennen dat ik ondanks zijn tegendraadsheid wel meer respect heb gekregen voor Valentijn, al ben ik het meestal niet met hem eens (wat waarschijnlijk ook zijn bedoeling is)

Louis had gelijk , Valentijn je hebt er echt geen verstand van voetballen.

Valentijn driessen moet je niet serieus nemen, verschikkelijk., ene keer dan is .haller totaal niet goed genoeg champignons nu op ze knie voor haller 🤡

Het valt me nog mee dat hij niet begint over het wisselbeleid van Ten Cate !??
Als Roger Schmidt wisselt is hij de eerste die weer kritiek levert !? Of is het nu wel goed omdat het over Ajax gaat ?

Ik word echt doodziek van Valentijn Driessen... Ik denk dat ik niet de enige ben. Continue kritiek hebben op iedereen, maar nu wederom weer door de mand vallen. Ik hang de vlag uit op de dag dat deze clown de Nederlandse TV en de journalistiek verlaat!!

Hoezo geven ze Valentijn nog een podium? Iedereen is hem toch zat? Altijd klagen klagen klagen. Haller maakt er 4 en is een prima spits voor Ajax.
Als hadden ze Messi gehaald had ie nog geklaagd

'Met zijn type spel zal Haller moeten blijven scoren.' Goh. Dat geld echt voor elke spits ter wereld, misschien op Benzema na. Zei Driessen dit ook over Torres, Drogba, Henry?

Valentijn, wil je mij als NEC supporter een plezier doen en schrijven dat we op zeker gaan degraderen?
Dan weet ik namelijk zeker dat we volgend seizoen weer in de ED spelen.
Alvast dank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax2230
2.PSV2110
4.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger94
R. GravenberchMiddenvelder91
S. BerghuisAanvaller92
S. HallerAanvaller96
D. TadićAanvaller94
J. TimberVerdediger81
E. ÁlvarezMiddenvelder82
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

34 fans
Aanvaller, 27 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 9 6 1 0
2020/2021 Ajax 19 11 2 0
2020/2021 West Ham United 16 3 0 0
2019/2020 Eintracht Frankfurt 0 0 0 0
2019/2020 West Ham United 32 7 1 0
Laatste voetbalnieuws

Haller en Neres slepen Ajax naar moeizame zege in Friesland

Ajax heeft zaterdagavond een vrij minimale zege geboekt op bezoek bij sc Heerenveen. De Amsterdammers hadden het na de openingstreffer van Sébastien Haller lastig en kwamen goed weg met een kopbal...Lees verder

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren