Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71

Laatste update:

Supporters van Ajax en FC Utrecht hebben Sebastién Haller zondagmiddag een staande ovatie gegeven. In de 71ste speelminuut kwam de voormalig spits van beide clubs in beeld op de schermen in de Johan Cruijff ArenA, waarna de fans van beide teams de naam van de Ivoriaans international scandeerden.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk wel 1 van mijn favoriete spelers van Ajax de laatste jaren, wat een topper is het.

Om dan voor te stellen dat we een paar jaar geleden Haller liever kwijt waren, aangezien het geen Ajax spits is…. Wat een gemis!

3 maart 2024 om 14:06

Nee hoor... Niemand wou hem daarom weg hebben. Er waren er hooguit een aantal die voorzagen dat hij op zijn retour zou gaan. Hij is op het juiste moment verkocht, vlak voordat hij zijn hartklachten kreeg.*Edit: vlak voordat hij k*** kreeg, wat (waarschijnlijk) niet voorspeld was. Van een retour lijkt echter op de middellange termijn nog Geens orale te zijn, want Haller doet het nog prima voor Borussia en Ivoorkust. Blijft toch een goede Ajax-spits.

3 maart 2024 om 14:18

Je bedoelt: voordat hij k*** kreeg. Ik denk dat niemand dat voorzien had.

3 maart 2024 om 14:27

@pijnsteijn onzin. Ik kan herinneren hoe ik Haller met hand en tand moest verdedigen op dit forum. Hij zou niet wendbaar genoeg zijn voor een ajax spits blabla. En niemand zag aankomen wat fysiek met hem zou gebeuren... naast incorrect klinkt dat laatste heel gevoelloos van je

3 maart 2024 om 14:46

@pijnsteijn - zo goed doet hij het vooralsnog niet voor dortmund, want fullkrug staat hoger in de pikorde en volgens mij zijn de borussen hem ook liever kwijt. Ontzettend jammer dat hij die rotziekte had opgelopen. Want hij was nog aan het eind van vorig seizoen aardig in vorm. Maar als hij gewoon die vorm van ajax had meegenomen naar dortmund zonder die belemmeringen, dan was het denk ik wel een succesverhaal geworden. Gewoon de modernere versie van jan koller.

34 goals en 12assists in één seizoen.

Uitstekend gedaan bjj Ajax

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren