Wesley Sneijder ziet de bui al hangen voor Steven Berghuis

Donderdag, 16 september 2021 om 09:16Dominic Mostert • Laatste update: 16:22

Steven Berghuis is gelukkig met zijn eerste doelpunt voor Ajax. De zomeraanwinst van Ajax, die Davy Klaassen verving als aanvallende middenvelder, maakte woensdagavond de 1-3 tijdens de overwinning van Ajax op Sporting Portugal (1-5). Berghuis beaamt in gesprek met RTL7 dat hij voor 'dit soort avonden' naar Ajax is gekomen. "Het is gewoon genieten om op zo’n podium tegen de kampioen van Portugal te spelen", glundert hij.

"Ik geniet van m’n goal, maar ook van andere dingen: het samenspel met medespelers, Antony die fantastisch speelt, Haller die fantastisch speelt. Dat is genieten", somt Berghuis op. Zelf scoorde hij zes minuten voor de rust. Antony vond vanaf de rechterflank Ryan Gravenberch, die zijn tegenstander in zijn aanname als draaischijf gebruikte en Berghuis bediende. De aanvaller nam de bal slim mee de zestien in en kon zo binnentikken. "Het paste precies. Ryan speelde ‘m strak in. Mijn aanname was fantastisch, denk ik, en daarmee creëer ik mijn eigen kans. Ik keek nog wel even naar de keeper en besloot uiteindelijk de korte hoek te pakken. Het pakte goed uit."

Berghuis maakte zijn eerste doelpunt als speler van Ajax. Had hij die treffer nodig? "Nodig niet per se. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk scoren voor je nieuwe club, maar ik denk dat ik ook belangrijk ben geweest met kansen creëren en assists", maakt de van Feyenoord overgekomen aanvaller duidelijk. "Als je uiteindelijk blijft werken om in de positie te komen, kunnen de goals niet uitblijven. Vandaag heb ik ook mijn runs gemaakt om te scoren en dan word je uiteindelijk beloond."

Normaliter speelt Berghuis als rechtsbuiten, maar hij staat opgesteld als aanvallende middenvelder omdat Klaassen liesklachten heeft en alternatieven als Zakaria Labyad en Mohammed Kudus evenmin inzetbaar zijn. De nieuwe positie bevalt 'best wel goed'. "Als je vanaf de rechterkant naar binnen gaat, kom je ook wel een beetje op die positie uit. Je hebt nu wat meer vrijheid links en rechts om te bewegen. En je hebt een extra afspeelmogelijkheid voor je, met de rechtsbuiten (Antony, red.). Dus het kan ook een heel mooie positie zijn."

Het is echter de vraag wie in de voorhoede van Ajax staan als iedereen fit is. Erik ten Hag wijst erop dat ook David Neres, die twintig minuten voor tijd Antony verving, 'geweldig goed' speelde. De concurrentie is zodoende groot. "Dat hebben wij nodig", zegt Ten Hag. "We hebben zo een breed kader. Ze moeten het samen uitvechten. Dan zullen we het zien. We kijken ook naar vorm, of naar tactiek, om goede keuzes te maken." In de studio voorspelt Sneijder dat Klaassen sowieso wel gaat spelen, als hij weer inzetbaar is.

"Antony heeft vanavond laten zien dat hij van vaste waarde is. Dan zul je toch moeten kiezen tussen die drie: Berghuis, Haller en Tadic. Nou ja, Tadic is je aanvoerder. Dus ik denk dat Berghuis toch het kind van de rekening gaat worden", vreest Sneijder. Dirk Kuyt spreekt van een luxepositie voor Ten Hag. "Als trainer wil je dit gewoon. Je kunt alle kanten op. Je speelt zoveel wedstrijden, dus je hoeft niet iedere keer met hetzelfde elftal te spelen. Iedereen moet op de toppen van zijn kunnen spelen voorin." In de studio van Ziggo Sport spreekt Rafael van der Vaart van een zeer moeilijke keuze, maar hij ziet Berghuis 'meer als een rechtsbuiten'. "Daar moet hij zich ook op gaan richten, zeker als Klaassen fit is."


Poll

Als iedereen fit is, verdient Steven Berghuis dan nog een basisplaats bij Ajax?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

68 reacties (laatste reactie door hms 030)

Het lijkt wel alsof we 5-1 hebben verloren en Berghuis 3 eigen doelpunten heeft gemaakt.. jezus wat een negativiteit zeg. Dit is zijn 2e volle wedstrijd op 10. Daarnaast kan je niet verwachten dat een 10 opeens 90 ballen krijgt terwijl normaal gesproken Klaassen daar speelt. Die komt niet eens aan de helft. En die kaatst het merendeel gewoon door. Hoe kan je dat nou na 2 potjes veranderen man. Berghuis moet zich focussen op het laatste deel van het veld en daarin vrij komen. En dan komt de rest vanzelf wel. Het team moet zich ook aanpassen aan hem, dat duurt even. Maar ik vind dat het vandaag prima is gegaan, hij krijgt immers een prima bal van Gravenberch en die tikt ie heerlijk binnen.

15 september 2021 om 23:53

is alleen maar zeiken..dan beelden laten zien waar Berghuis opzettelijk zou overgeslagen worden, maar intussen zie je andere beelden waar hij wel gezocht wordt en anderen overgeslagen

15 september 2021 om 23:56

Ik ergerde me kapot aan die zogenaamde constatering dat ie werd overgeslagen. Klaassen wil helemaal niet de bal in zulke posities. Dan kan je niet verwachten dat ze dat opeens allemaal zien. En daarnaast vond ik dat hij genoeg ballen kreeg. En Mazraoui en Gravenberch begrepen hem prima. Alleen hij en Antony moeten nog even een beetje wennen aan elkaar, maar dat komt zeker. Er zit belachelijk veel creativiteit in deze formatie.

16 september 2021 om 00:48

Hoezo lees ik alleen maar dat niet iedereen zo negatief moet doen, maar zie ik vervolgens niemand negatief zijn over hem haha

On: lekkere wedstrijd van berghuis, voegt zeker wat toe aan de huidige selectie.

16 september 2021 om 13:16

Als ze Berghuis echt niet mogen dan gaan ze niet zo samen de goal vieren hoor die Antony en Berghuis. Antony was zo'n beetje de eerste die eraan gerend kwam richting Berghuis. Dikke onzin allemaal en de media is weer lekker aan het zoeken. Triest man!

15 september 2021 om 23:55

Bizar he, die gasten zijn zoooo negatief. "Slordige momenten", "Haller moet t nu vaker doen", "Tadic was slecht". En als klap op de vuurpijl ging Dirk de brede selectie loven, terwijl hij voor de wedstrijd zei dat er nog wel iets bij kon. Wat een clowns.

15 september 2021 om 23:58

Niveautje conference league. Dit haalt de hele CL sfeer naar beneden. Ik had liever Dickie en Gijp gehad bijvoorbeeld. Dat is misschien ook niet de creme de la creme maar daar kan je wel gewoon om lachen. En die waren veel positiever geweest over Ajax. En niet alles weer schuiven naar de zogenaamde slechte tegenstander, want Ajax heeft zelfs tegen AEK, Midtylland en Lille geen 5 goals gemaakt. En die waren echt slechter.

16 september 2021 om 00:26

Alleen Pasveer, Sneijder, Kuijt en Humberto gaven niet thuis vandaag. Verder waanzinnig genoten van de teamprestatie! Wat hebben we eigenlijk weinig goede analisten in NL.... Hoe moeilijk kan het zijn?

16 september 2021 om 05:51

Inderdaad, op deze manier gaan we de analyses van Johan Derksen nog missen straks

16 september 2021 om 12:52

@nforl
Ik vind Theo Janssen wel een goede analist eerlijk gezegd. Had ik overigens niet verwacht (dat hij zo'n in mijn ogen goede analist is).

16 september 2021 om 13:20

Klopt helemaal, hij begon wat onwennig maar blijkt een goede kijk op het spelletje te hebben en is fijn om naar te luisteren. Verder kan ik alleen aan Perez denken, die is wel heel goed maar persoonlijk vind ik hem wel een vervelend karakter hebben.

15 september 2021 om 23:56

Helemaal mee eens. Iedereen lijkt geforceerd conclusies te willen trekken over Berghuis bij Ajax. Hij is er pas kort, komt in een elftal dat al staat/erg goed bezet is en moet dus zijn draai, positie en plek in de hiërarchie nog vinden/verdienen. Dat is niks geks en dat kost tijd. Dat mensen als Driessen en Verweij daar vanalles over roepen, oké, zij hebben echt geen verstand van voetbal. Maar als oud-spelers al met onzin komen wordt het wel erg triest. Sowieso vond ik Sneijder echt extreem zuur na de wedstrijd. Dacht bijna dat wij weggetikt waren... Niks klopte er bij Ajax..

16 september 2021 om 09:26

De commentator was gisteren lovend over de rechterkant waar de driehoek Berghuis in combinatie met Maz en Antony specifiek werd benoemt. Al het gevaar kwam over rechts.

Heb dan kritiek op Tadic. Heb alleen de 1e helft gezien en Tadic was mijn inziens de minst gevaarlijke van de 4 aanvallers.

16 september 2021 om 10:01

Zowel Sneijder als Kuijt hebben gisteren bewezen dat ze niets maar dan ook niets van een analist hebben (vooralsnog). Was echt een schande dat zij de analisten aan tafel waren bij Rtl7. Ze gingen vooraf zelfs beelden met Ziyech aanhalen (die is al even weg) om hun punt te maken. Hoop dat de leiding van RTL7 dit ook ziet en of ze niet meer in de uitzending heeft of ze op een anlisten-cursus doen. Had ook het idee dat ze amper ingelezen hadden en er gewoon wat van probeerden te maken. Maar ze waren zowel voor als na de wedstrijd echt te negatief en te kritisch.

16 september 2021 om 11:36

Ik heb wel eens 'gemopperd' over Kenneth Perez maar die is wel altijd goed geïnformeerd voordat hij een wedstrijd gaat analyseren. Ik heb tien keer liever een Jan Boskamp dan Kuyt of Sneijder.

16 september 2021 om 11:43

Helemaal eens, Jan Boskamp vind ik echt heel goed (misschien wel de beste) en Perez vind ik ook echt goed. Ben het niet altijd met hem eens, maar dat is niet erg. Hij weet inderdaad wel altijd waar hij over praat.

16 september 2021 om 11:55

Merkte op bij Kuyt dat hij veel praat maar eigenlijk helemaal niets zegt. Sneijder is popie jopie aan het doen. Eigenlijk een fijne gast om naar te luisteren, maar alles wat hij zegt is zo kortzichtig en overtrokken. Perez kan ik niet meer aanhoren sinds ik merkte hoe vaak hij het woord verbaasd gebruikt. Ik stel voor: cancel al die analisten en laat v Gaal discussies voeren met Maarten van Rossem.

16 september 2021 om 13:10

Ik snap dat je Perez goed vind als Ajacied. Maar in zowel Eindhoven als Rotterdam word hij vervloekt. Hij is net zo objectief als Sjaak Swart en Willem van Hanegem.

16 september 2021 om 14:22

Ik vind Perez best objectief overkomen eerlijk gezegd. Ik luister best graag naar hem, in Rotterdam

16 september 2021 om 14:37

Kyke66 Ze wisten allebei niks van Sporting af. Ze hadden niet eens naar de wedstrijd tegen Porto zitten kijken. Ongelooflijk eigenlijk.

Precies waarom ik het halen van Berghuis, die helemaal niet gemaakt is voor individuele concurrentiestrijd, heb begrepen. Anthony is, zeker in potentie, een van Ajax’ beste spelers. Terwijl Tadic en Klaassen ook onomstreden zijn. Dus wat hebben ze berghuis in hemelsnaam te bieden??

15 september 2021 om 23:58

Nou wat denk je van speelminuten? Klaassen is nu geblesseerd, dus daar speelt hij nu. Antony, Tadic, Klaassen en Haller gaan allen wedstrijden missen. Dan heb je toch met Berghuis een perfecte invaller die ook gewoon veel gaat spelen? Ajax kan gewoon veel schuiven voorin. Ideaal.

15 september 2021 om 23:58

Goed salaris, kans op het winnen van prijzen, kans op spelen van Champions League en juist ook zo'n motiverende concurrentiestrijd. Hij was op zoek naar uitdaging, nou, die heeft hij gevonden zoals jij ook zegt. Als hij presteert, speelt hij echt wel ten koste van iemand. Dan wordt er echt wel een plekje voor hem gevonden.

16 september 2021 om 00:07

Kijk gomes als je geen ambitie hebt, dan zul je dit nooit begrijpen.

16 september 2021 om 01:20

Dan begrijp je de term ambitie niet. Heb je Neres, dan haal je Anthony. In termen van concurrentiestrijd de s dat ambitie tonen. Maar een 29-jarige vedette halen op de plek waar iemand die de potentie heeft om binnen twee jaar de mensen in Madrid, Londen of Manchester blij te maken… dan zus je Berghuis toch vooral als lapmiddel om tegenvallers op te vangen in mijn ogen.

16 september 2021 om 05:13

Ajax vindt Berghuis waarschijnlijk beter dan Neres, die ze hoopten te verkopen. Bovendien is Ajax voor Berghuis min of meer het plafond. Waar je bij Antony zo maar de kans hebt dat hij na dit seizoen vertrekt, weet je van Berghuis dat je nog een jaar of drie zeker bent van een speler die nooit geblesseerd is en een garantie is voor rendement

16 september 2021 om 09:08

Punt is dat je gewoon 5/6 goede spelers nodig hebt voorin om een heel jaar mee te doen. Buiten blessures is rouleren ook belangrijk om explosieve spelers fit te houden.

16 september 2021 om 09:48

Wil je ver kunnen komen in de CL dan heb je een brede selectie nodig met volwaardige spelers die moeten knokken voor een basisplaats. Dat is nu gaande bij Ajax.

16 september 2021 om 11:39

@Bobiku, juist! Zo zie ik het ook: Berghuis kan niet veel hoger dan Ajax maar Anthony gaat gegarandeerd weg. Als hij zo blijft spelen als gisteren, misschien wel aan het eind van dit seizoen. Bovendien dacht Ajax dat Neres weg zou gaan. Dus zo vreemd is het niet dat Berghuis werd gehaald.

16 september 2021 om 12:47

Een lapmiddel van dit uitzonderlijke niveau, ook dat is ambitie.

16 september 2021 om 14:25

Precies Kyle. En daarbij is de prijs-kwaliteit verhouding natuurlijk waanzinnig, haha

15 september 2021 om 23:59

Het seizoen is lang en er komen blessures aan. Toch handig als je goede spelers achter de hand hebt.

16 september 2021 om 00:11

Als Ajax een beetje presteert in Europa zit je zomaar aan 50 wedstrijden in een seizoen. Dat kan niemand spelen. Daarnaast heb je ook te maken met blessures. Berghuis is vaak fit en enigszins ervaren, Antony is nog jong en zijn lichaam wordt aardig belast. Die heeft eigenlijk teveel gespeeld vorig jaar. Hij werd ook steeds minder met name na de winter. Berghuis komt echt wel aan een wedstrijd of 20/25. Hij staat nu al op 5 volgens mij. Dat doet ie lekker. En als ie op 10 gaat draaien gaat dat getal alleen maar omhoog. Lekker in eigen land CL spelen met een fantastische groep aanvallers om je heen. Die jongen heeft genoten vandaag. Als een kind zo blij. En hij krijgt ook goed betaald haha.

16 september 2021 om 00:19

Waar baseer je op dat hij niet gemaakt is voor concurrentiestrijd?

16 september 2021 om 09:31

Zo'n avond als gisteren?

16 september 2021 om 12:54

Wat een onzin. Berghuis kan uit de voeten op 10, rechts en ik denk zelfs op links. Voor Ajax is dit gewoon een goede speler die zowel als basis als invaller op al die posities uit de weg kan. Club met ambitie heeft deze spelers nodig want ook de basisspeler kunnen in een dip komen waardoor roulatie nodig is.

Je gaat je bijna afvragen of analisten betaald krijgen om zo negatief mogelijk uit de hoek te komen.

Kan Sneijder niet beter van de tv af. Als ik zijn zaakwaarnemer was, Guido volgens mij, zou ik direct alles staken. Hij maakt zich zo belachelijk dat hij straks nog minder serieus wordt genomen dan Maaskant. Heel voetballend Nederland ziet hem keer op keer onzin uitslaan. Over Haller voor af net zo. Ambassadeur van t krantje van Falentijn?!

16 september 2021 om 10:01

Sneijder speelt in de toto reclame, nuff said.

Ik heb zoveel genoten vanavond, maar Neres viel toch helemaal niet goed in toch? Waarom moet Ten Had zonodig zeggen dat hij zo goed inviel?

16 september 2021 om 00:06

Verkoop praatje. Hij moet verkocht worden hè. Was niet goed maar ook niet heel slecht ofzo.

16 september 2021 om 00:51

Inderdaad, alles mislukte. Volgens mij heeft hij geen geslaagde actie gehad. Zelfs als ie de tijd had speelde hij de bal gewoon in de voeten van de tegenstander.

Verdienen wel, krijgen niet perse.
Ik denk dat in de huidige selectie er 16 spelers zijn die een basisplaats verdienen. Exusief de keepers; daar verdient er geen één een basisplaats. Ik zeg niet dat zij slecht zijn: vind Stekelenburg, Pasveer en Gorter Ajax-waardig, maar moeten zich nog wel bewijzen.

Goede wissel juist. Wedstrijd was al gespeeld en die jongen heeft de Olympische Spelen ook nog in de benen.

Neres speelde 'geweldig goed'? Buiten een heel goed Ajax vond ik hem wederom tegenvallen. Het is alsof hij ballen blind inspeelt zonder te kijken of er daadwerkelijk iemand staat. Het is naar mijn mening echt niet best wat hij laat zien.

Berghuis op 10 houden. Klaassen voor alvarez.

Als hij op 10 blijft spelen gaan we nog een heleboel mooie goals zien met ze linker.

Na een tijdje weten ze hem daar te vinden

16 september 2021 om 01:50

Berghuis op de bank houden. Alvarez haal je er nu niet uit

16 september 2021 om 07:55

Klaassen voor Alvarez? 🤦🏾‍♂️ Soms vraag ik me af of sommigen omgekeerd de wedstrijd kijken! Hij was een van de belangrijkste wederom gisteren, een slager is broodnodig.

Het enige wat iets vaker mag gebeuren is Tadic wisselen als hij niet in de wedstrijd zit. Gisteren had Neres of Daramy ook voor hem gewisseld kunnen (misschien wel moeten) worden

16 september 2021 om 09:37

Dat Anthony zoveel vrijheid had was omdat tadic constant door 2 spelers werd verdedigd. En tadic en tagliafico ook beter werkt dan met blind.

16 september 2021 om 11:15

Hehe jij snapt het. Alle aandacht was op links gericht. Angst voor de voorzetten van Blind en de kracht van Tadic. Anthony was de lachende derde. En inderdaad, wanneer is Tadic het sterkst? Als hij 1-1 komt met de rechtsback. En wanneer gebeurt dat? Als de linksback van Ajax overlapt, en dat gebeurde niet gisteren.

Zoals we gewend zijn praten de kenners elkaar weer na.
Ik sluit niet uit dat Ajax aanvallender gaat spelen in de competitie dwz zonder controlerende middenvelder
Blind en Alvarez zijn denk ik eerder de klos
Wat ik wel grappig vond is dat in de studio werd gezegd dat Anthony gewisseld werd omdat Tadic ontstemd was over de doelpoging.
Ik zei thuis echter dat het typisch Anthony is. Jeugdig gedrag: nu wil en moet ik ook scoren. Ten Hag kent hem en na de wedstrijd zei hij dat de rechterkant minder werd/Was.
Finetuning noemde hij het
Hij vroeg nog aan Maza of het nog goed ging.
Dat was de betekenis van het duimpje

Berghuis heeft goed werk verzorg voor ajax, en is een nuttige speler, die gaat er wel komen, speelt nu een heel andere rol binnen het team, goed gedaan.👍 gezeur over hem moet maar eens stoppen

Waarom zijn Sneijder en Kuyt eigenlijk analist? Is er voor die baan geen screening of sollicitatie of zo? Twee gasten die in slecht Nederlands totaal oninteressant commentaar zitten te spuien. Wat holle frases hier en daar en Umberto die nooit doorvraagt, echt verschrikkelijk om naar te kijken.

16 september 2021 om 09:32

Ik heb ook heel de zenderlijst doorspit om te kijken of er geen alternatief was qua zender maar we zijn gewoon gedoemd om naar die kneuzen te luisteren.. hoe kan je nou anti Ajax dirk een wedstrijd van Ajax laten analyseren? En een Utrechtse patser zonder toegevoegde waarde.. ze moeten gewoon als Ajax speelt ex Ajacieden en bij bv psv ex spelers van hun laten aanschuiven.. hoef als supporter van Ajax nou niet egt naar die dirk te kijken of naar te luisteren

Wat een drama dat rtl7.
Sneijder en Kuit, er komt geen zinnig woord uit.
En voor Tan kunnen ze iedereen van de straat plukken.
Maar waarom blijft Tadic eigenlijk staan. De slechtste man van Ajax.

Je zag hem ook echt genieten bij de CL hymne. Leuk voor Steven!
Sneijder is wel echt de slechtste analist ever. Hahaha met zijn pakkies aan, staat alleen maar popi jopi te doen. Hij weet alles al, heeft het toch al gezegd. Wat een clown!
His ego is to big for his body... Al is dat bij Sneijder al snel het geval.

Berghuis weet als geen ander dat een vaste basisplek blj Ajax niet zo vanzelfsprekend is als bij Feyenoord. Spelers zullen zich iedere week weer moeten bewijzen hoe scherp ze zijn. Ajax moet nog heel veel wedstrijden spelen dus iedereen zal zijn kansen krijgen

Berghuis is een goede 12e man voor op rechtsbuiten of 10. Alleen wel een heel veel verdienende 12e man. Vind het overigens wel tof voor hem dat ie nu op dit niveau acteert. Je ziet hem echt intens genieten ervan.

Neres speelde goed? Ter Hag, you sure? Denk dat Neres mentaal gewoon een gigantische klap heeft gehad met de blessures en het verliezen van de concurremtiestrijd. Iedereen heeft gezien dat hij kan voetballen. Hij lijkt alleen het allemaal te graag te willen en geen rust te bewaren waardoor veel mislukt. Lijkt in dat opzicht wel een beetje op Bruma.

Ik heb het gevoel dat Sneijder als analist bijna alleen maar bezig is om te verzinnen wat het tegengeluid zou zijn. Zo voorspelde hij dat Van Gaal het niet naar zijn hand kon zetten de afgelopen interland periode, weet hij zelf niet wat stoïcijns weet maar denkt daarom dat niemand het zou moeten weten en nu dit. Sneijder was een geweldige voetballer en ik blijf fan maar als analist moet hij echt wat minder kul spuwen om zijn strepen te verdienen.

Nou, als Sneijder en Kuijt de komende wedstrijden op deze manier de wedstrijden blijven 'analyseren' dan lijkt het mij dat het snel met hun gedaan is. Het sloeg werkelijk nergens op. Ook met de voorspelling over Berghuis, houd maar op. Hij voetbalt op het moment heel aardig, ook als 10 dus die blijft gewoon gehandhaafd in de basis hoor.

Snijder heeft nog steeds voor ogen dat hij en v/d Vaart bijna altijd een basisplaats kregen omdat de selectie niet zo breed was als nu. In de jaren na Snijder is Ajax met vallen en opstaan zich steeds verder gaan ontwikkelen en ze zitten nu veel ruimer in de financiën waardoor ze zich in de breedte ook veel sterker geworden zijn met bijna gelijkwaardige spelers. Een dubbele bezetting is nu de norm geworden wil je nog iets kunnen betekenen in Europa.

Je zal in de vele wedstrijden iedereen nodig hebben, ook om een ander rust te geven . Dus de reserve spelers niet te snel afschrijven .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax1928
2.PSV188
4.Feyenoord1611
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
N. MazraouiVerdediger94
R. GravenberchMiddenvelder91
S. BerghuisAanvaller92
S. HallerAanvaller95
D. TadićAanvaller94
J. TimberVerdediger81
E. ÁlvarezMiddenvelder82
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

59 fans
Aanvaller, 29 jaar

In de wandelgangen

Zaterdag 16 oktober
Fiorentina wil in januari een poging wagen om Andrea Belotti in huis te halen. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren