Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mark Diemers duikt na transfervrije vertrek bij Feyenoord plots op bij oude club

Laatste update:

Mark Diemers traint tijdelijk mee bij SC Cambuur om zijn conditie op peil te houden. Dat meldt de club uit Leeuwarden via de officiële kanalen. De Eredivisie-degradant deed de transfervrije geboren en getogen Leeuwarder afgelopen periode al een aanbieding en hoopt hem nog steeds te mogen verwelkomen. Daarin krijgt de nummer zeventien van de vorige Eredivisie-campagne wel concurrentie van PEC Zwolle en Vitesse.

Diemers is een bekend gezicht in Leeuwarden, daar hij de hele jeugdopleiding van Cambuur doorliep. In het seizoen 2012/13 nam FC Utrecht hem over, dat hem direct weer verhuurde aan de Leeuwarders. Datzelfde seizoen veroverde de 29-jarige middenvelder het kampioenschap in de toenmalige Jupiler League, nu de Keuken Kampioen Divisie. Hij speelde uiteindelijk 23 wedstrijden in de hoofdmacht van Cambuur en wist daarin 1 keer te scoren.

PEC Zwolle onderhandelde ook al met het kamp van Diemers, maar kwam er vooralsnog niet uit. De transfervrije rechtspoot wil zijn opties rustig afwachten en ging daarom ook nog niet in op de aanbieding van Cambuur. Sinds 1 juli is de middenvelder transfervrij, nadat zijn contract bij landskampioen Feyenoord afliep. Afgelopen jaargang verdedigde Diemers de clubkleuren van FC Emmen, met wie hij degradeerde.

In Emmen speelde de offensief ingestelde middenvelder 39 wedstrijden, waarin hij 2 keer trefzeker was en 5 keer een doelpunt voorbereidde. Naast de Blauwvingers is ook Vitesse concreet in de markt voor Diemers. Bij de Arnhemmers zou hij de inmiddels vertrokken aanvoerder Matus Bero moeten doen vergeten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ideale opvolger van Duijvestijn als hij vertrekt bij Almere.

12 juli 2023 om 14:51

Is van Duijvenstijn dan ook een speler die zichzelf heel goed vindt, vaak het tempo uit de wedstrijd haalt en soms een hele mooie pass geeft ? Want dat is een korte beschrijving van Diemers.

Lekker gebruik maken van de faciliteiten, maar als meneer meer geld kan verdienen is die gevlogen. Maar goed, de meesten zijn broodvoetballers tegenwoordig, en ja er is wat voor te zeggen😛

12 juli 2023 om 14:55

Dus? Dat mag die jongen toch zelf weten? Cambuur hoeft hem niet mee te laten trainen

12 juli 2023 om 15:08

Prima, maar spreek je dan niet zo openlijk uit dat Cambuur je cluppie is, om vervolgens voor een paar centjes meer naar een directe concurrent te gaan

12 juli 2023 om 15:21

PEC en Vitesse spelen allebei Eredivisie. Hoe ben je dan een directe concurrent?

12 juli 2023 om 15:37

Emmen vergeten zeker

Wat mij betreft mag hij direct terugkomen. Hij is zeker een aanwinst voor Cambuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren