Speculaties over nieuwe rugnummers twee en drie bij Feyenoord

Zaterdag, 19 juni 2021 om 14:47Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 10:18

Feyenoord heeft zaterdag de lijst met rugnummers voor de selectie voor komend seizoen bekendgemaakt. Nieuweling Guus Til heeft gekozen voor 26, terwijl 16 het nummer is voor Franco Antonucci. De Belg, die terugkeert van zijn verhuurperiode bij FC Volendam, krijgt voor het eerst een rugnummer bij Feyenoord.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door rbn_)

Dat zou goed kunnen betekenen dat Geertruida op de RCV positie komt. Dat heeft veels te lang geduurd naar mijn idee. Ook al heeft hij het verdienstelijk gedaan als rechtsback. Ik denk dat de verdediging van Feyenoord is beter wordt met hem en Senesi in het centrum. Al moet er nog wel wat kwaliteit bij hoor bij Feyenoord, vooral op het middenveld een creatieve speler.

19 juni 2021 om 15:47

Maar wie gaat dan nu rechtsback spelen?

19 juni 2021 om 15:49

Een aankoop en Hall als back-up.

19 juni 2021 om 15:51

Ik verwacht dus een aankoop daar, aangezien ze nr 2 vrij hebben gehouden. Maar ik ben niet zo begaan dat ik een idee heb wie ze daar nu voor op de korrel hebben. Hier beneden wordt aangegeven dat ze met een speler uit Noorwegen bezig zijn. En anders zou er best een jeugdspeler daar kunnen spelen lijkt me. RB positie is toch een goede positie om jezelf als verdediger in het team te spelen. Dezelfde weg als Geertruida zeg maar.

19 juni 2021 om 16:58

Hall wordt ook doorgeschoven vanuit de jeugd maar dan is er nog een tweede speler nog voor de concurrentiestrijd. Die zal nog worden gehaald.

19 juni 2021 om 20:28

gaat svenson niet met slot mee?

19 juni 2021 om 20:54

Daar is nog vrij weinig van bekend nog volgens mij maar wel interesse van een Turkse topclub. Ik weet niet meer welke precies. Volgens mij Besiktas.

19 juni 2021 om 20:30

met burger kokcu en til heb je een super creatief middenveld. ik zou als feyenoord zijnde gaan voor een goede transfervrije spits

19 juni 2021 om 20:58

Een burger die bij Sparta veel op de bank zat?. Kokcu die echt nog heel weinig heeft laten zien en Til die voorlopig overal buiten AZ heeft gefaald. Die niet eens mee kon bij een middenmoter van Duitsland. En waarvan nog maar moet blijken of hij nog wel niveau kan halen. Dan is kokcu nog de meest creatieve. Maar met dat middenveld ga je geen hoge ogen gooien kan ik je vertellen

20 juni 2021 om 16:15

sparta had dan ook een zeer goed middenveld vorig seizoen. geloof me nou maar die jongen gaat knallen onder Slot!

Fijn dat Balde ook een vast rugnummer heeft gekregen. Zie toch potentie in hem.

19 juni 2021 om 16:38

@sander1410 mis ik naast Bijlow andere keepers in het overzicht? Marsman weg?

19 juni 2021 om 16:51

Thijs Jansen, talentvolle keeper. Voor Marsman (vertrokken naar Amerika) wordt nog een vervanger gezocht.

Voor wat rugnummers waard zijn. Die nummer 3 is toch wel een bevestiging dat Geertruida als centrale verdediger gaat spelen. Nummer 7 (voorheen Narsingh) wordt nu eindelijk gedragen door Sinisterra. Dan nog een gokje: nummer 2 voor Holmgren?

Wat is nou eigenlijk het precieze budget van Feyenoord? Want dit is toch een vrij ‘armoedig’ elftal als je zo die namen bij elkaar ziet. Hiermee kan Slot toch nooit voor de prijzen gaan spelen zoals hij laatst verteld bij ESPN?

19 juni 2021 om 15:18

Op korte termijn ga je niet voor de prijzen spelen, dat weet iedereen ookal wil de media ons anders doen geloven. Daarnaast vind ik 'vrij armoedig' ook wel wat overdreven. Er is prima materiaal voor een leuke basisopstelling. Daarnaast denk ik dat El Bouchataoui, Hall, Balde, Antonucci etc. zich nog goed kunnen ontwikkelen.

19 juni 2021 om 15:22

Nou niet alleen de media dus haha. Slot heeft het zelf gezegd. Armoedig misschien overdreven. Maar is deze selectie goed genoeg voor top 4 denk je?

19 juni 2021 om 15:26

Zeker goed genoeg voor een 4e plek. Of schat je het elftal van Vitesse of Utrecht zoveel hoger in? Voor komend seizoen is het vooral zaak om Europees voetbal te halen, talent te ontwikkelen en wat aantrekkelijker te voetballen. Laten we daar eens mee beginnen en vanaf daar verder bouwen. Dat vergt wat geduld van bestuur en supporters. Ik hoop dat Slot daar de tijd voor krijgt.

19 juni 2021 om 15:30

Ik heb het ook nog even opgezocht, maar ik kan nergens terugvinden dat Slot op korte termijn voor de prijzen wilt spelen?

19 juni 2021 om 15:33

Afgelopen woensdag, interview met ESPN. Volgens mij op de dag dat Slot gepresteerd is. Kan je op de Facebook pagina wel vinden als je dat hebt. Nee vind het elftal van Utrecht en Vitesse niet perse beter, maar op papier ook niet minder, vandaar. Ja mee eens, maar ik verwacht ook wel dat Slot de tijd krijgt, of ze moeten echt buiten de top 6 gaan eindigen..

19 juni 2021 om 16:57

Heb je het interview ook gezien en hoe die opgezet was? Dat was onder het mom van een stelling beantwoorden en geen overduidelijke uitdrukking dat hij (per se) voor de prijzen wil spelen. Maar snap wel dat ESPN die zin of uitspraak natuurlijk wil clickbaiten. Edit: ah, hieronder ook al uitgelegd.

19 juni 2021 om 15:49

Ach, hij kreeg stellingen waar hij ja of nee op mocht antwoorden. Als hij nee had gezegd was het ook niet goed geweest. Daarbij begrijpt iedereen dat we nog geen kampioen kunnen worden, echter is de beker ook een prijs. Verder doe je nu net alsof deze selectie een complete verrassing voor je is. armoedig.....dat zou kunnen, maar Advocaat heeft het volle potentieel er voetballend in ieder geval niet uitgehaald. Afwachten wat Slot kan doen en wat er nog bijkomt.

19 juni 2021 om 15:51

Dat verklaart dan een hoop. Dat soort ja/nee stellingen kun je toch ook moeilijk serieus nemen. Ik denk dat iedereen rondom Feyenoord wel beseft dat de focus op opbouwen ligt ipv spelen voor de prijzen.

Waarom heeft niemand nummer 2?

19 juni 2021 om 15:18

Misschien dat ze een aankoop daarvoor op het oog hebben? Geen idee wat anders de reden daarachter is. Svensson van AZ zou wel een droom aanwinst zijn.

19 juni 2021 om 15:19

Feyenoord is in vergevorderd stadium met Holmgren van Molde. Vandaar.

Fijn dat Lutsharel nummer 3 krijgt en het toch lijkt dat hij echt in het centrum gaat spelen. Off: Over Geertruida gesproken, weten de mede Feyenoorders hoe het met hem is qua zijn blessure? Hoorde dat hij nog steeds op krukken loopt en dat het herstel tegenviel.

19 juni 2021 om 16:50

Slot gaf aan dat hij begin van het seizoen mist.

Als doelman Bijlow, Senesi, Fer en Berghuis de beste spelers zijn is het toch wle droevig gesteld met de ploeg. Wanneer vertrekt Jorgensen eens? Senesi moet verkocht worden om financiële reden.. de enige speler waar waarde in zit. Wat een mstige selectie is dit.

19 juni 2021 om 15:22

Fer een van onze beste spelers???

19 juni 2021 om 15:22

Vijfde of zesde plaats moet toch mogelijk zijn met deze selectie

19 juni 2021 om 15:32

Zou ook een schande zijn als feyenoord geen vijfde of zesde wordt.

19 juni 2021 om 15:57

"De enige speler waar waarde in zit". Iedereen weet dat de selectie minder is dan dat zou moeten, maar ik word er wel moe van als mensen dit soort populistische uitspraken doen. Sinisterra, Bijlow, Geertruida, Malacia hebben genoeg potentieel en vertegenwoordigen echt wel waarde. Ook een Haps en Kokcu gaan geld opleveren. Van , AEB, Wehrmahn, Bozenik en Burger weten we het door Advocaat nog niet, maar zullen ook kansen krijgen. Balde en Antonucci kunnen ook verrassen en in de toekomst geld opleveren.

19 juni 2021 om 16:41

Het enige droevige hier is jouw kijk op het spelletje als je denk dat Fer een van de beste spelers van Feyenoord is. Er zit best potentie in deze groep. Helaas ook nog steeds wat middelmaat, laten we hopen dat daar zo snel mogelijk afscheid van wordt genomen.

Hoewel het niet ideaal is met linkspoten , hoop ik geertruida te zien in het centrum voor een beetje snelheid en Haps én Malacia op de vleugels.

Haps, Diemers, Fer, Texeira, Jorgenson, Vente en Conteh nog kwijt zien te raken.Ipv van deze 7 spelers moet je op 6 posities een nieuwe speler halen. Salarisruimte is er genoeg.2e Keeper (Fraisl?)1e Rechtsback (Holmgren)2e RCV2e Linksback1e Controleur1e SpitsExtra aanvallende middenvelder of buitenspeler is nooit verkeerd.Mochten Senesi, Kokcu en/of Berghuis nog vertrekken dan moet ook op die posities een directe versterking komen.

19 juni 2021 om 16:08

Vrijwel eens met je lijst. Al weet ik niet of we Conteh al af kunnen rekenen op die 20 minuten. En ik twijfel over Jorgensen...ja, hij heeft er slechte seizoenen opzitten, maar het was als spits ook niet makkelijk. Net toen hij weer beter leek te worden werd hij niet niet meer opgesteld. Het probleem is dat hij weinig oplevert en we ook geen budget hebben voor een veel betere spits.

19 juni 2021 om 18:00

Heb je gelijk in, hij verdient misschien een eerlijkere kans. Maar in die minuten die hij speelde was het wel echt slechter als Narsingh nog. Heeft werkelijk niets laten zien wat ook maar een beetje vertrouwen geeft. Ik heb meer vertrouwen in Balde en Azarkan achter Berghuis/Sinisterra/Linssen.

Dan zal die Holmgren wel rugnummer 2 krijgen denk ik zo. Diermers en jorgensson echt heel matig dat die er nog tussen staan. hoop dat Senesi vertrekt en Hendriks echt speeltijd gaat krijgen, evenals Hall. dan kunnen we alsnog prima meedoen voor plek 4/5 en creeren we eindelijk is waarde.

Eerste instantie oogt het een matige selectie maar eindelijk krijgen onze jeugdspelers eens een kans. Ik heb het al eens vaker aangegeven maar El Bouchataoui en Wehrmann zijn niet minder dan Diemers. Sterker nog, ze zijn een klasse beter. Speler zoals Hall kan dit seizoen echt gaan doorbreken als rechtsback. Balde oogde ook prima als talentvolle speler. Als je om de vele talenten ook een paar ervaren mannen hebt zoals Berghuis en Toornstra dan kan Feyenoord wel eens gaan verrassen dit seizoen.

19 juni 2021 om 20:34

je vergeet burger. ik zou die sws basis laten beginnen ipv fer. natturlijk is fer op dit moment iets beter maar als je burger laat spelen word die beter en haat die veel transfereaarse vetegenwoordigen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. BijlowKeeper
T. JansenKeeper
D. RemieKeeper
J. CandelariaVerdediger
L. GeertruidaVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

In de wandelgangen

Zondag 25 juli
Internazionale heeft contact gezocht met de entourage van Nicolás Tagliafico. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren