Vrouw Thiago Silva vernietigend over falende Werner: ‘Dit is echt Karma’

Woensdag, 28 april 2021 om 11:11Rian Rosendaal

Timo Werner miste dinsdagavond tegen Real Madrid (1-1) een grote kans voor Chelsea, tot ergernis van onder meer Belle Silva, de vrouw van ploeggenoot Thiago Silva. De Braziliaanse ging in de eerste helft flink tekeer in de richting van de improductieve Werner, zo blijkt uit haar Instagram Stories. De Duitse aanvaller kreeg een paar meter van het doel van Real een unieke mogelijkheid, maar stuitte desondanks op Thibaut Courtois.

"Dit is echt Karma, jongens", foeterde Bella Silva tijdens de ontmoeting tussen Real en Chelsea in de halve finale van de Champions League. "Bij elk team waar mijn man speelt is er wel een spits die kans na kans mist. Nu deze Werner weer, of hoe hij ook mag heten." In een tweede video die verscheen op Instagram Stories ging Belle Silva vrolijk verder. "We hebben een doelpunt nodig, we moeten winnen. Maar mijn aanvallers willen maar niet scoren. Ik weet echt niet waar het aan ligt." De opvallende berichten op Instagram lijken inmiddels te zijn verwijderd.

Ook manager Thomas Tuchel uitte na afloop van het gelijkspel tegen Real zijn teleurstelling over de falende Werner. "Tegen West Ham United (afgelopen zaterdag, red.) miste hij al een grote kans en nu opnieuw. Dat helpt de situatie zeker niet", liet de Chelsea-coach in duidelijke bewoordingen weten. Om er gelijk aan toe te voegen: "Maar het helpt zeker ook niet om er maar over door te gaan en steeds spijt te hebben. Het is wat het is. Er zijn miljoenen mensen op de wereld die met veel zwaardere dingen worden geconfronteerd dan het missen van een kans."

"Dat is het mooie van sport, morgen is iedereen het weer vergeten", ging Tuchel verder. "Vandaag zijn we er nog bedroefd en kwaad over, dat is heel normaal. Timo is ook kwaad en teleurgesteld. Morgen (woensdag, red.) heeft hij een vrije dag en de dag daarna moet hij gewoon weer aan de slag gaan. Het is een echte professional en daarnaast ook nog eens een wereldgozer. Hij werkt keihard om toch succesvol te zijn. Voor een spits kan het ook makkelijk worden. Een doelpunt in de volgende wedstrijd en er is geen kritiek meer", aldus Tuchel.Gerelateerd

Meer sportnieuws

44 reacties (laatste reactie door sirius)

Fijne teamgenoot en trainer zeg. Meeste trainers nemen juist nu hun speler in bescherming maar Tuchel boort hem nog wat verder de grond in. En die vrouw, tja wat moet je daar over zeggen. Niet de eerste keer dat familieleden van voetballers laten zien dat ze het IQ van een stoeptegel hebben..

28 april 2021 om 11:29

Ik vind het van Tuchel nog wel meevallen, het is niet alsof Werner hiervoor geen kansen gemist heeft en dat hij er nu pas iets over zegt is eerder laat imo. Positieve is dat Werner zovaak in de positie komt dat hij kan scoren, de meeste spitsen missen ontzettend veel kansen. Alleen wordt dat verbloemd doordat ze er ook ontzettend veel in schieten en dat is bij Werner niet van toepassing.

28 april 2021 om 11:37

Ik neem er wel aanstoot aan dat jij hier een beetje stoeptegels gaat beledigen, ben je helemaal gek geworden joh?

28 april 2021 om 11:45

Haha gast het is niet de eerste die hij mist. Hij mist alle 100% kansen en op een geveven moment is het gewoon klaar. Keer flink afbranden en als het dan nog niet werkt verkopen die handel.

28 april 2021 om 12:00

Toch heeft ie zelfs in deze falende vorm nog steeds de meeste goalcontributies van heel Chelsea. Ik begin me ook zwaar te ergeren aan al die gemiste kansen, maar hem verkopen zou niet slim zijn. Het lijkt bij hem puur mentaal te zitten, hopelijk helpt het als hij eens toegezongen kan worden door de fans.

28 april 2021 om 12:07

Tja, maar het moet wel komen op een gegeven moment. Ik zou hem ook zeker niet verkopen, maar het is wel een lastige spits voor je systeem. Hij is namelijk niet echt een spits voor een 1 spitsen systeem. En de kansen die hij mist zijn wel echt opgelegde kansen. Lastige situatie dus.

29 april 2021 om 17:57

Dat beleid heeft Chelsea nou niet bepaald windeieren gelegd. Spelers als Salah, De Bruyne, Lukaku. Dat zijn toch regelrechte blunders. Bovendien verdampt Chelsea geld alsof het water is...

Gek mens. Oh nee dat mag niet meer. Heel goed gesproken, want Silva speelde met Zlatan en Cavani en die misten natuurlijk kans op kans. En bij Milan daarvoor ook. Heel sneu voor Thiago, beter ander werk zoeken. Deze is al bijna net zo gek als die zowat geobsedeerde zus van Ronaldo. En dat toontje ook over een collega van haar naaste 'of hoe hij ook mag heten'.

28 april 2021 om 11:24

Een Zlatan en een Cavani zijn dan ook geen echte doelpuntenmachines...

28 april 2021 om 11:24

Ik schoot ook al meteen in de lach, als er nou spitsen zijn die echt elke kans er in schieten zijn het die 2 wel.

Jeeitje, wat een respectloze vrouw: “of hoe hij ook mag heten...”
Ze mag zeggen wat ze wilt maar netjes is dit niet.

28 april 2021 om 11:41

Daarnaast zegt ze dat het karma is.. dus blijkbaar verdient haar man dit dus?

28 april 2021 om 12:55

Zo eindelijk... dat is het enige dat ik hieruit haal, ze zegt gewoon dat haar man dit verdient.

Enige andere optie is dat ze niet goed weet wat Karma betekent... en dat zou me niet verbazen hoe vervelend dat ook klinkt..

28 april 2021 om 13:26

Ze zegt Karma maar bedoeld Dejavu

28 april 2021 om 15:58

Maar ze heeft wel verstand van voetbal. Werner is geen goede voetballer.

29 april 2021 om 17:59

Ach ja, van die kliek van voetballers hoef je geen objectieve mening te verwachten. Die zijn veel te bang dat ze niet mee kunnen profiteren van alle baten die het profvoetbalbestaan van hun man, vriend, zoon, oom of neef met zich meebrengt.

Die WAGS voelen zich echt belangrijker dan ze zijn. Moet er niet aan denken dat mijn vrouw kritiek levert op mijn werkgever of collega. Oh wacht. Ik heb geen vrouw...
😪

28 april 2021 om 11:56

En geen werkgever...?

28 april 2021 om 12:32

Werk? Wat is dat? Mijn werk is elke dag op VZ reageren.

Alsjeblieft zeg. Wat is dat met vrouwen van voetballers die opeens grote mond gaan hebben over voetbal en m.b.t. hun mannen?. Laat het gevalletje "beste stuurlui staat aan wal" maar aan de fans over. Die hebben teminste nog wat met het voetbal. De meeste vrouwen schreeuwen puur omdat hun man voor de ploeg speelt en voor aandacht. Waar het soms al ergelijk is dat de trainers vaak doen alsof zijn ploeg nooit wat fouts doen en altijd verdienen te winnen; is bij deze vrouw nog erger. Ligt nooit aan manlief. En hoe ze zich uit is al helemaal vreemd. Door collega van T.Silva echt compleet de grond in te boren zet je wel vriend/man in een vervelende positie. Jammer. Ja, best wat aannames in mijn betoog maar ben er redelijk van overtuigd.

Ik denk echt dat Werner de komende dagen niet meer kan slapen. Je zult maar kritiek krijgen van de vrouw van Silva. Poeh dat gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten.

28 april 2021 om 11:40

Neuh dat niet, maar ik had het toch even aangekaart bij Thiago Silva of z’n liefje voortaan lekker d’r opgespoten lipjes dicht wil houden als ze enkel negativiteit de kleedkamer in wil gooien.

Vraag mij af of er ook een spoedberaad was op de redactie van Voetbalzone en of alle alarmbellen afgingen toen deze mevrouw dit postte op Instagram. Mag ook een keer gezegd worden dat het knap is van Voetbalzone om dergelijke posts te onderscheppen voordat ze weer verwijderd worden. Knap staaltje journalistiek werk dit en zeker categorie laatste voetbalnieuws, Tip; dit bericht had niet misstaan onder breaking news. Wellicht een volgende keer.

Werner was echt slecht tegen madrid. Hij liep zijn teamgenoten eerder in de weg. Gister zeiden ze het al dat zijn loopacties heel raar zijn. Klopt van geen ene kant.

28 april 2021 om 11:36

Klopt kante brak eens door en Werner wist niet eens waar die moest lopen, hij zal beter eens naar loopacties van mbappe kijken. Werner is daarnaast ook ontzettend druistig aan de bal waardoor hij zoveel mist. Ik snap nu wel wasrom hij zolang op de vleugels werd gezet want in het centrum wil je iemand hebben die koelbloedig is. Ik denk voor chelsea dat het misschien beter is om mount of pulisic centraal te zetten en dan met ziyech spelen en werner laten concurreren op de rechtshalf met azpi en james.

28 april 2021 om 11:51

het was pijnlijk om te zien man. Ik kon mijn vinger er eerst niet op leggen. Telkens bij een aanval dacht ik hier loopt wat fout. En dat werd dan wel toegelicht tijdens de rust.

Het interesseert niemand ene fluit wat de vrouw van Thiago Silva, een enorme leek, van Werner vindt. Deze mensen moeten echt uit de publiciteit blijven, wat een onzin zeg. Wat ik wel schadelijk vind, is dat zijn teamgenoten en trainer hem niet in bescherming nemen. Werner lijkt me op zich wel gevoelig voor dat soort dingen - bijna niemand is er ongevoelig voor.

De zus van, de vrouw van, de vader van. Familie van voetballers lijken zichzelf een bepaalde status toe te rekenen ofzo waar je eigenlijk alleen maar van moet huilen.

Haha, wat voor een gigantische plaat moet je voor je hoofd hebben als je over de eerste spits van Chelsea zegt: 'werner, of hij hij ook mag heten'. Terwijl de enige reden dat je zelf bekend bent is dat je de vrouw van een voetballer bent. Bekend overigens tussen aanhalingstekens, want ik had nog nooit van dit mens gehoord.

Ok goed verhaal man. Bye Felicia.

Niet de eerste keer. Heeft al eens een ruzietje lopen zoeken met Robertson van Liverpool op IG. Kunnen we mensen met een IQ lager dan 12 geen verbod geven op social media. Kunnen die wags en online racistjes samen in een hoekje interessant lopen doen tegen elkaar ipv de wereld lastig te vallen. Gewoon stil zijn en mooi wezen, dat heeft je gebracht waar je bent.

28 april 2021 om 13:37

Ik heb ze net even opgezocht. Ze is in de verste verte niet mooi te noemen. Wat een vangst zeg! Noch brains, noch beauty en beleefd of respectvol is ze ook al niet.

Gelukkig zijn de meeste reacties hier wel van een hoger niveau dan van die dame. Meine Güte...

Voetbalzone moeten we dit echt willen op een voetbal site?? Wat een bericht zeg... Ik hoop toch echt dat jullie een wat hoger niveau nastreven dan dit..

Misschien zit bij haar nog de teleurstelling van de wk-wedstrijd van Brazilië tegen Duitsland. Maar dit slaat natuurlijk nergens op. Deze dame c.q takkwnwijf, moet haar kritiek binnenskamers houden met haar man. Als die dit tenminste zou willen horen.
Zal de relatie tussen Silva en Werner niet beter maken.

28 april 2021 om 12:34

Die relatie is er niet. Ik kijk wel eens naar Chelsea trainingen en daar zie je duidelijk groepjes als ze het veld op komen. Duitse, Braziliaanse, Engelse etc. Denk dat Silva en Werner nauwelijks contact hebben

Was ik Thiago Silva dan ging ik eens een serieus gesprek aan met mijn vrouw. Dit soort ondoordachte bla bla komt de teambuilding zeker niet ten goede. Ik zou haar dus zeggen: ga lekker voor de buis zitten foeteren op iedereen die kansen mist maar blijf alsjeblieft weg bij sociale media. Want wat mag Silva verwachten zodra hij en Werner elkaar weer ontmoeten ? Een hoop gezeik waar hij niet op zit te wachten.
Ik neem bovendien aan dat als mevrouw Silva naar haar werk gaat zij er ook niet op zit te wachten dat manlief zich via sociale media negatief uitlaat over haar collegae. Dat soort praatjes doe je samen op de bank, niet in het openbaar.

28 april 2021 om 12:46

Die heeft vast geen werk. Die zit de hele dag op de bank op haar social media en ondertussen de centjes van haar man te uit te geven.

Weet ze wel wat Karma is? Hebben al die spitsen met wie haar man heeft samengespeeld keepers uitgescholden ofzo en dat ze daarom niet scoren? Of heeft haar man keepers belachelijk gemaakt?

Wart een vreselijke stem heeft die vrouw zeg, maar ook lekker makkelijk om zo aanvallers af te vallen. Misschien had haar man er voor kunnen zorgen dat Real niet tot scoren kwam, dan was dat ene doelpunt van Werner wel voldoende geweest voor een overwinning.

Ik vind het altijd behoorlijk gênant als voetbalvrouwen (of andere familie) zich op social media zo uitlaten over medespelers of spelers van andere clubs. Laat je man lekker doen waar hij goed in is en ga je er vooral niet mee bemoeien.

Mevrouw haar zegje gedaan, dus nu weer hup, terug naar de keuken. On: wat is dat toch voor iets dat al die voetbal vrouwen zich geroepen voelen om openlijk collega’s van hun (huidige) partner te bekritiseren. Daar zit je als Thiago Silva zijn toch ook niet op te wachten? Lekker ongemakkelijk. Daarnaast moet ze misschien de betekenis van karma opzoeken, want de term past helemaal niet in de context van haar (treurige) betoogje.

"of hoe die ook mag heten", alsus een absolute nobody wiens enige bestaansrecht is dat ze wordt onderhouden door een voetballer die toevallig veel geld heeft.

Mevrouw Silva kan het zelf allemaal beter en ook Tuchel geeft geen steun. Werner heeft heel weinig zelf vertrouwen, maar dan nog laat hij Chelsea met zijn wendbaarheid en snelheid hun spel spelen.

Vind het vrij vervelend dat er zoveel aandacht aan vrouwen van spelers worden gegeven. Niet dat hun niet in de spotlights mogen staan, maar meer wie boeit het wat de vrouw van ... zegt over wie dan ook. Heb zelf ook zo vaak moeten aanhoren dat er dingen worden gezegd langs de kant door jan en alleman, maar daar moet je gewoon geen rekening meehouden en gewoon verder gaan. Dit creëert alleen maar ergenis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Chelsea

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Liverpool1411
3.Chelsea1310
5.Everton135
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
R. LukakuAanvaller53
T. WernerAanvaller50
KepaKeeper10
E. MendyKeeper50
Marcos AlonsoVerdediger61
Voor de complete selectie: Clubpagina Chelsea.

6 fans
Aanvaller, 25 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Chelsea 5 0 1 0
2020/2021 Chelsea 35 6 2 0
2019/2020 RB Leipzig 34 28 4 0
2018/2019 RB Leipzig 30 16 1 0
2017/2018 RB Leipzig 32 13 1 0
Laatste voetbalnieuws

Chelsea en Tottenham winnen na penalty’s; Man United uitgeschakeld in beker

Manchester United is woensdagavond uitgeschakeld in de derde ronde van de EFL Cup. In eigen huis kreeg de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer visite van West Ham United, dat met...Lees verder

In de wandelgangen

Donderdag 23 september
Het is de vraag of Club Brugge Noa Lang in de komende transferwindow kan behouden. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren