Edson Álvarez diep ontroerd tijdens tonen van dochter op parkeerdek

Maandag, 26 april 2021 om 15:17Dominic Mostert

Edson Álvarez was diep ontroerd toen hij zondagmiddag werd toegezongen door supporters van Ajax. Na de wedstrijd tegen AZ (2-0 zege) verscheen de middenvelder samen met zijn zes maanden oude dochtertje Valentina op het parkeerdek van de Johan Cruijff ArenA. Hij schreeuwde het uit van blijdschap en lichtte zijn emoties later toe in een privébericht op Instagram aan het account van het voormalige Vak 410.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

49 reacties (laatste reactie door piranha)

Oké, cool, je bent officieus kampioen en staat tussen allemaal joelend en uitgelaten volk en vind het dan nodig om en kind van 6 maanden oud omhoog te houden.
Nooit gesnapt waarom voetballer altijd maar met hun kinderen, die er nog helemaal niets van snappen, moeten gaan staan zwaaien.

26 april 2021 om 15:31

Geluk wil je delen. Valentina kan later zeggen: ik was erbij

26 april 2021 om 15:36

Heeft denk ik niks met cool zijn te maken. Iedereen weet hoe moeilijk hij het ermee had toen zijn familie nog aan de andere kant van de wereld waren. Nu voelt hij zich als een vis in het water bij Ajax mét zijn familie en wil hij zijn emoties delen. Zijn dochter snapt er inderdaad nu nog niks van maar hij is gewoon ontzettend blij. Pure blijdschap is het enige wat ik hier zie.

26 april 2021 om 15:40

In Latijns Amerika is het heel normaal dat je je kinderen meeneemt overal naar toe. Suarez deed het ook. Die toonde ook vol trots z'n kindje in de ArenA.

26 april 2021 om 16:42

Zo zijn ze in Zuid Amerika, alles is altijd met je familie. Ik vond t prachtig voor die jongen, heeft het moeilijk gehad toen hij z'n kinderen niet kon zien. Nu is hij kampioen en ziet hij z'n dochtertje en vrouw elke dag.

26 april 2021 om 17:26

Lekker boeie tinus! Ga lekker naar een muur staren.

Ik kan niet de enige zijn met de enge gedachte dat zo'n klein drommeltje naar beneden valt door onhandigheid. Ik heb echter wel een zwak voor Alvarez, ondanks dat hij Ajacied is. 😪

26 april 2021 om 15:36

Tuurlijk moet je er mee oppassen. Maar dit was niet een actie zoals Michael Jackson had

26 april 2021 om 15:45

Michael Jackson was dan ook misschien wel de grootste geniale gek ooit. Ik denk dat enkel Jack Sparrow in de buurt komt van Michael Jackson. Wat is jouw mening Red050? Heb je nog een mening? Iedereen wacht met smart op jouw mening!

26 april 2021 om 15:48

Niet iedereen hoor. De mening van Red050 kan me aan mijn kontje oxideren.

26 april 2021 om 15:51

Jack Sparrow is the bomb!

Alvarez is echt de strijder van het team, de reden waardoor het begon te lopen bij Ajax samen met Martinez. Offert zichzelf volledig op voor het team in verdedigend opzicht en wordt aanvallend ook elke wedstrijden beter met zijn lange en korte passes. Ik ben fan en hoop dat hij nog lang blijft, onze Mexicaanse Casemiro El Machin!

26 april 2021 om 15:36

Als Ajax de wedstrijd gister had verloren kon zomaar, hadden alle Ajacieden weer over zijn zeer beperkte voetbalkwaliteiten gesproken. Voor de Nederlandse competitie kan Alvarez nog , maar Europees gezien komt hij zowel verdedigend als aanvallend tekort.

26 april 2021 om 15:46

Nee Baradona waarschijnlijk had jij dan vooraan had gestaan om zijn "beperkte" voetbalkwaliteiten aan te stippen. De meeste Ajacieden zijn volgens mij aardig positief over Alvarez.

26 april 2021 om 16:07

Het wisselen van Alvarez tegen AS Roma en het inbrengen van Kudus voor hem heeft ons de pot in Rome gekost. Hele team stortte verdedigend in door het wegvallen van Edson. Deze man is één van de 4 belangrijkste spelers bij Ajax momenteel, samen met Dusan Tadic, Davy Klaassen en Lisandro Martinez.

26 april 2021 om 16:53

@ajaxf1 nee ben ik niet met je eens. Ajax had goals nodig, dan moet je risico's gaan nemen. Alvarez lost verdedigend heel erg veel op, maar we moeten niet doen alsof hij aanvallend ook echt van de geniale steekbal is of van de strakke snelle opening. Het inbrengen van Kudus was in mijn ogen een logische zet. Jammer genoeg bracht het niet het gewenste effect teweeg, maar de insteek was duidelijk.

26 april 2021 om 17:01

Kudus had ingebracht moeten worden voor Gravenberch. Maar goed dat zijn ouwe koeien. Het hele team liep niet. Hopelijk volgend jaar vlammen in de champions League met Nous, Blind en Haller in de basis.

26 april 2021 om 17:02

Risico nemen is één ding, maar je zag aan alles dat Kudus voor Gravenberch veel logischer was. Edson speelde beter en zorgde voor balans. Gravenberch is momenteel de zwakke schakel bij Ajax vind ik. Zou het team moeten verbinden maar schiet daar nu in tekort. Niet erg verder, lang seizoen geweest en hij heeft laten zien dat hij het wel kan. Maar momenteel is hij de eerste die ik elke pot zou wisselen.

26 april 2021 om 18:03

Alvarez is een pure noodgreep, net als Martinez. Normaal gesproken zijn het niet meer dan bankzitters. En dat ze hard werken is leuk, maar bij Ajax moet je oogstrelend voetbal laten zien, en dat kunnen ze geen van beiden. Ze passen meer bij Feyenoord, met hun werklust.

26 april 2021 om 18:07

Baradona: heb je Alvarez juist niet nodig in Europese wedstrijden? In de Eredivisie kun je de wedstrijdjes vaak ook nog wel winnen met een wat nonchalantere voetballer, maar in Europa heb je af en toe ook gewoon strijders nodig. Het is niet voor niets dat Amrabat de beste en meest opvallende Feyenoorder was in de CL campagne.

26 april 2021 om 18:50

Verliezen kon zomaar zegt ie ook haha. Als Ajax gisteren van AZ had verloren was dat, gezien de kansverhoudingen en expected goals, echt een godswonder geweest. Ajax was echt veruit de betere ploeg en Alvarez was wederom een van de besten van het veld, zoals hij eigenlijk na de winterstop vrijwel wekelijks tot de beteren behoort. Praat a.u.b. niet over "alle Ajacieden", jij bent juist degene met de afwijkende mening denk ik. De overgrote meerderheid van de Ajacieden is erg blij met Edson Alvarez in zijn huidige vorm. Hij is een belangrijke schakel geweest in het succes van Ajax dit jaar!

Prachtig om te zien dat hij eindelijk z'n plek gevonden heeft in Nederland sinds de komst van z'n dochtertje en z'n vrouw/vriendin. Dat zoiets zo lang moet duren vind ik vreemd. Wat zou die zich onmachtig gevoeld hebben

26 april 2021 om 17:50

Kans is groot dat hij hierbij zelfs nog een 'voorkeursbehandeling' heeft gehad als prof voetballer. Zulke processen duren enorm lang en er zijn veel geliefden die nog veel langer moeten wachten. Inderdaad mooi om te zien dat Alvarez sinds dat moment echt z'n draai is gaan vinden en inmiddels een ongekende strijder is geworden voor Ajax.

Hopelijk kunnen ze hem ook nog zover optrainen dat hij ballen kan kaatsen, opendraaien, een keer raken, dan kan het nog wat worden. Wel blij voor hem maar als je hem voor 25 kwijt kan dan moet je hem verkopen. Ben sowieso benieuwd hoe Ajax de begroting rond gaat krijgen want volgens Overmars moet er verkocht worden. Gezien Tagliafico niet meer gaat opleveren dan 15, Onana niet meer dan 5, moet er nog wel een grote transfer bijzitten. Tadic, Klaassen, Haller en Blind zijn de zekerheden voor volgend seizoen, het grootste cash col is natuurlijk Gravenberch ookal zou het vrij riskant zijn zo vroeg te vertrekken. Maar je kan er zo 50 voor vangen en anders heb ik geen flauw idee wie er goed in de markt zou liggen. Natuurlijk kan je Labyad nog kwijt voor 5, Ekkelenkamp en Scherpen voor een paar. Laatste verassende mogelijkheid zou kunnen zijn dat Schuurs voor veel weggaat. In de NL competitie lijkt hij teveel foutjes te maken maar als je ziet hoe een Botman, de Vrij e.d zich ontwikkelen dan moet er voor Schuurs ook een goede club in het buitenland zijn.

26 april 2021 om 16:09

Als Alvarez met één keer raken kan gaan voetballen en aanvallend nog beter is dan staat hij in de basis bij Manchester City/ Psg/ Atletico/ Juventus. Dan heb je het over een complete middenvelder namelijk. Deze man gaat in het buitenland veel meer gewaardeerd worden dan hier in NL.

26 april 2021 om 16:16

Laten we het hopen dan, volgend seizoen voor 60 miljoen naar City! Dat investeren in Latino's voor dat soort posities is wel goed gedaan bij Ajax, vaak zijn de Nlse jongens wat slap en emotieloos, dat kan je van Nico, Lisandro en Edson niet zeggen. Misschien Schuurs eens uitleen aan een Argentijnse club voor een jaar of twee.

26 april 2021 om 17:00

Als Nico vertrekt en eventueel Edson ook wil ik weer meer Latino's zien. Ik zie liever een echte vechter voor de club dan een slapjanus als Schuurs. De grinta die die jongens brengen is zo ongelofelijk belangrijk. Ik geef persoonlijk geen reet om het hebben van veel Nederlandse spelers, ik wil technische spelers in combinatie met strijders zien en het liefst heeft een speler het allebei. Lisandro Martinez en Edson zijn mijn favorieten in dit elftal samen met Dusan. Het hebben van 'identiteit' is overrated.

26 april 2021 om 18:01

Ik weet nog wel die tijd dat PSV domineerde met gifkikkers als Guardado en Moreno in de ploeg en ik hoopte dat Ajax ook zo'n koers zou gaan varen. Super blij mee dat dit vervolgens ook gebeurd is.

26 april 2021 om 16:14

@piranha

Er komt sws nog geld binnen van transfers van Dest, Lang en Botman die nog niet verwerkt zijn. Daarnaast wordt clausule van Marin gelicht.

Alleen al met deze 4 transfers zit Ajax al rond de 50 miljoen. Waarschijnlijk geldt dit ook voor de transfer van Promes dan zit Ajax al over de 50 miljoen.

Daarnaast hopen dat een Magallan nog verkocht kan worden. Helaas gaat zijn club het niet redden waardoor clausule niet gelicht wordt. Mogelijk kan hij nog voor 4 miljoen ofzo verkocht worden.
Je hebt ook een Danilo lopen. Hij zal hoogstwaarschijnlijk ook verkocht worden.

Ajax moet ook gaan doorselecteren en zou liefst spelers als Klaiber, Labyad en Ekkelenkamp zien vertrekken. Mocht dit lukken moet Ajax echt wel rond de 10 miljoen kunnen ophalen.

Van de basisspelers gaat Nico nu echt wel weg. Zal idd bedrag zijn tussen de 15 en 20 miljoen zijn. Is hem ook gegund. Onana zal niet vertrekken. Geloof telegraaf niet dat hij verkocht gaat worden.

Neres zou ook een stap gegund worden. Als hij weggaat zal ook rond de 30 miljoen zijn.

Dus qua opbrengsten zal het echt wel weer goed zijn. Kan ook "gewoon" weer tussen de 80 en 100 miljoen zijn.

Voor volgend seizoen hebben wij andere pareltjes zoals Gravenberch, Martinez en Anthony.

26 april 2021 om 16:29

Vergeet Eiting niet. Verder zou ik Traore ook gewoon verkopen. Nu is hij nog veel waard gezien zijn doelpuntenproductie, maar dat kan volgend jaar helemaal verdampt zijn wanneer hij weer niet aan spelen toekomt. Ik zou het seizoen wel met Haller en Tadic als spitsen aandurven. Daarnaast denk ik dat Overmars in zijn berekeningen al die achterstallige transfersommen al heeft meegenomen, waardoor we alsnog een verlies van 50 miljoen zullen hebben.

26 april 2021 om 19:31

@ajax o ja Eiftig, helemaal vergeten!!

Over Traore, hopelijk gunt Eth hem nu de speelminuten ipv Brobbery. Dan kunnen we komende 4 wedstrijden ook zien of Traore wat stappen gezet heeft.

26 april 2021 om 20:05

Ja dat is een mooie lijst maar dan heb je ook wel weer vervanging nodig lijkt me. Voor Klaiber heb je niemand nodig, voor Labyad en Neres dus wel. idrissi heeft het niet en is ook te duur dus dan heb je slechts Tadic en Antony voor de vleugels. ik ben bang dat Sontje Hansen en Naci Unavar nog niet klaar zijn. Als je Traore laat vertrekken heb je ook alleen maar Haller over in de spits. Op het middenveld gaat het wel met Gravenberch, Klaassen, Alvarez, Kudus, Taylor, ookal moet daar dan ook minimaal eentje extra bij. bij Jong loopt verder niet veel op het moment dat extra klasse heeft. Eiting terug zou een optie zijn maar redelijk spelen in de Championship lijkt me niet het niveau dat we zoeken. Achterin heb je dan over Mazraoui, Rensch, Timber, Blind, Martinez en Schuurs, ook erg mager. We hebben naast Magallan ook Pirie nog rondlopen bij Twente maar dat wordt niets denk ik Er zal dus best wel voorgeselecteerd moeten worden en dat kost geld, zeker met voorhoede spelers. Kan qua kwaliteit alleen Ihataren en Berghuis bedenken als redelijk goed geprijsde aanvallers die meerwaarde brengen.

26 april 2021 om 16:33

Lang en Marin worden nog samen voor een kleine 20 miljoen verkocht. Dan ben je al aardig op weg. Eiting, Pierie en Danilo nog voor een paar miljoen net als de door jou genoemde Labyad en Ekkelenkamp. Neres kan naast Tagliafico nog een mooi bedrag opleveren. Geen zorgen.

toch prachtig om te zien
nu zijn familie hier ook is
Alvares zich echt op zijn gemak voelt bij Ajax
en oke misschien is het er niet iedereen mee eens
maar toch mooi dat hij dit heeft kunnen vieren met zijn dochtertje en de fans
mooi om de echte emotie te zien loskomen

Prachtig moment Alvarez en het is hem zo ontzettend gegund. Brengt een goede balans op het middenveld en sinds hij er staat is het verdedigend een stuk sterker. Mooi ook om de vriendschap tussen Alvarez en Martinez te zien. Zou hem rond de 16 nog iets rustiger aan de bal willen zien maar dat komt vanzelf.

Kippenvel op mijn armen tijdens het lezen van dit bericht (L)

Wat is dit toch Genieten met een hoofdletter G. Deze man maakt op basis van het begin mooie stappen vooruit. En doet waar hij goed in is, de ballen van de tegenstander afpakken en er iets goeds mee doen. Geen flamboyante technicus maar een echte krijger. Daar kan ik als supporter van Ajax alleen maar van genieten. Ook de conversaties met vak 410, doet mij goed om te lezen. Keep it the good work Edson, vamos!

De onderschepping op de intikker van BMI is waarom je deze jongen hebt gehaald. Samen met Martinez en Nico heb je zulke spelers nodig die elke wedstrijd 200% geven en elke duel aangaan alsof het hun laatste is. Dat leer je niet in Nederland en daardoor sloeg je jarenlang de plank mis in Europa. Wel opmerkelijke uitspraak van hem, gaat hij nu op zoek naar een nieuwe club nu zijn naam al gescandeerd is?

26 april 2021 om 16:49

Even doorlezen. Hij sluit af met de tekst dat hij nog lang blijft.

Hartstikke sympathieke gozer, die Edson Alvarez. Ook toen het even wat minder ging heeft hij zich voor de volle 100% ingezet en het is hartstikke mooi om te zien dat dat zich nu ook uitbetaalt in lofzang van de supporters, dat verdient hij wel.

Overigens: Ik heb ook smakelijk gelachen om zijn dochtertje. Totaal niet onder de indruk van een paarhonderd man die papa's naam staan te schreeuwen. En ook totaal niet onder de indruk van papa zelf, want ze kijkt hem meerdere malen aan met een blik van "doe niet zo gek joh".

26 april 2021 om 16:32

Heerlijke reactie. Daar moest ik ook meteen aan denken. Je ziet die kleine gewoon zo denken van "pap, doe normaal" 😁

Het mag nu ook duidelijk zijn hoe belangrijk zijn familie is. Toen hij hier alleen was heeft dat Alvarez echt geen goed gedaan.

Edson, guerrero, gracias a ti y a tus amigos argentinos, dedicación al trabajo y corazón, te has hecho importante para el Ajax. Gracias a tu espíritu de lucha, somos campeones. Me alegro de que tu familia esté contigo, sigue luchando por nosotros durante unos años más.

Ik kreeg gisteren al een brok in me keel en nu weer. Mooie beelden, mooie woorden van zowel 410 als onze Machin. Vanaf dag 1 fan van hem en ik hoop dat hij nog lang bij Ajax mag blijven. En de zeikerds hier over zijn minpunten op het veld: het glas is ook halfvol ipv half leeg.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet zag zitten in hem. Ik was 1 van de (vele) mensen die het gevoel had dat hij niet pastte bij Ajax en dat hij niet goed genoeg was. En nu moet ik gewoon zeggen dat ik al deze woorden terugneem. Hij heeft op voetballend gebied goede stappen gemaakt (zal nooit een technicus worden), maar hij doet het natuurlijk voor het grootste deel op karakter. Die pure passie, dat gif, het zorgt ervoor dat ie enorm waardevol is geworden. Ajax is mede door hem een ploeg geworden die nooit opgeeft. Dat was juist vaak de zwakte van Ajax (het stempel 'mooi weer voetballers'.

Jeetje...ik krijg oprecht tranen in m'n ogen bij het lezen van dit bericht. En dan begrijp je pas de emotie die het los maakt in het flmpje. Prachtig!
Martinez en hij hebben zich keihard terug geknokt in het team. Een beetje mannelijkheid hadden we wel nodig bleek dus.
Deze krijger mag zolang als hij wilt blijven wat mij betreft! En hopelijk wordt hij alleen maar beter.
Vamoss Edson!

Hij heeft het moeilijkst gehad zonder familie en dat zag je in wedstrijden. Nadat iedereen is overgekomen hebben we kunnen zien wat voor karakter hij heeft getoond. Gisteren ook weer voor gezorgd dat er geen tegendoelpunt kwam van AZ. Hij heeft echt een voetbal hard...

Alvarez heeft alles wat geen enkele Nederlandse eredivisiespeler momenteel kan brengen. Verdedigende middenvelders als Rosario, Sangoré, Fer om er een paar te noemen kunnen niet tippen aan Alvarez. Ook opbouwend gaat het steeds beter en de man is nog jong en pas sinds een aantal maanden echt thuis. Sinds hij en Martinez zijn gaan draaien zit het bij Ajax redelijk potdicht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.AZ00
2.Ajax00
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
E. ten HagUnknown
J. GorterKeeper
A. OnanaKeeper
N. TagliaficoVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina Ajax.

0 fans
Verdediger, 23 jaar
SeizoenClubW
2021/2022 Ajax 0 0
2020/2021 Ajax 24 2 4 2
2019/2020 Ajax 12 0 1 0
2018/2019 América 34 3 8 1
2017/2018 América 31 0 3 3
Laatste voetbalnieuws

Verweij countert Marc Overmars: ‘Hij zegt dit alleen om de prijs op te drijven'

Mike Verweij verwacht dat Ajax er wel degelijk voor openstaat om Edson Álvarez te verkopen. Dinsdag maakte Marc Overmars in gesprek met het Algemeen Dagblad duidelijk dat de Mexicaan niet te...Lees verder

In de wandelgangen

Maandag 2 augustus
Noa Lang staat bij Sevilla op de radar om de concurrentie aan te gaan met Oussama Idrissi. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren