Boze Ronald Koeman ontploft tijdens interview en loopt weg

Zondag, 11 april 2021 om 15:13Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 15:20

Ronald Koeman was zaterdagavond na de 2-1 nederlaag tegen Real Madrid absoluut niet te genieten. De trainer van Barcelona was niet alleen teleurgesteld over het verlies tegen de concurrent, maar ook over het uitblijven van een strafschop na een vermeende overtreding van Ferland Mendy op Martin Braithwaite in de slotminuten. Barcelona claimde dat de verdediger aan het shirt van Braithwaite had getrokken, maar de scheidsrechterlijke leiding noch de VAR greep in. Voor Koeman was het ‘een duidelijke strafschop’, zo benadrukte hij.

“Ik denk dat iedereen die deze wedstrijd heeft gezien én voor Barcelona is, boos is”, legde Koeman voor de camera van Movistar LaLiga zijn protesten na het laatste fluitsignaal uit. “Dan ben je ontevreden over de beslissingen die de arbitrage heeft genomen. Maar ik wil eerst zeggen dat wij in de eerste helft zowel verdedigend als aanvallend niet goed waren. In de tweede helft waren we beter. Maar ik wil alleen dat de arbitrage juiste beslissingen neemt”, benadrukte de Nederlander in gesprek met Ricardo Sierra.

“Juiste beslissingen. Het is een strafschop jegens Braithwaite. Duidelijk. De extra tijd bedroeg maar vier minuten, terwijl de scheidsrechter twee tot drie minuten nodig had om een technisch probleem te verhelpen. Opnieuw moeten we dit accepteren en opnieuw moeten we onze mond houden. Ik heb gezegd wat ik denk, perfect. Ik wil niet zeggen dat we door de scheidsrechter hebben verloren, maar er zijn wel momenten geweest die van invloed zijn geweest.” Sierra vroeg aan Koeman of hij het moment van de vermeende strafschop doorslaggevend vond. “Natuurlijk”, antwoordde de trainer vol overtuiging. “Het is een duidelijke strafschop en ik snap niet waarom er een VAR is in Spanje.”

Het artikel gaat verder onder de video
Koeman gefrustreerd: 'Het was gewoon een strafschop'
Meer videos

“Er is een grensrechter, er is een scheidsrechter, er is een vierde official en er is een VAR. Het is onmogelijk om zo te vallen als je niet wordt vastgehouden. De grensrechter stond op tien meter afstand en heeft niets gezien. De VAR komt niet in actie. Ik snap niet waarom er een VAR is en ik snap nog steeds niet hoe de VAR in Spanje te werk gaat. Iedereen is van mening dat het een strafschop is. Vond jij het geen strafschop dan? Ja of nee?”, vroeg Koeman aan Sierra. De verslaggever stamelde wat over de scheidsrechter en liet blijken dat hij zo zijn bedenkingen had. “Prima. Als je je mening niet wil verkondigen, dan moet je dat niet doen”, zei Koeman al hoofdschuddend, om vervolgens het interview abrupt te beëindigen.


Poll

Was dit een strafschop?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

245 reacties (laatste reactie door nederland79)

Wat is het toch een ongelofelijke jankbal, bah!

11 april 2021 om 00:13

Deze reactie is een even grote verrassing als Alba die pijn heeft aan zijn gezicht nadat hij aan de borst geraakt wordt. Als je alle topaffiches dit jaar niet kon winnen zal het wel aan meer liggen dan een meer dan betwistbare penalty. Makkelijker is natuurlijk geen verantwoording te moeten afleggen en alles op de scheids schuiven en de wereld die tegen hem is.

11 april 2021 om 00:17

Wat eigenlijk nog minder en verrassing was: hoe ze weer met zn 11en de scheids omsingelden met onze grote held fdj voorop. Wat was dat zielig mijn god

11 april 2021 om 06:44

Inderdaad... En toen dacht ik van sh*'t hij gaat een penalty geven onder druk... Maar uiteindelijk heeft de scheidsrechter het prefect gezien

11 april 2021 om 09:44

Ik weet niet of hij dit meent, of dat het gewoon een flink staaltje toneel speelt. Vanaf het begin dat hij daar is, speelt hij heel slim in op het sentiment wat daar leeft, dat Real Madrid bevoordeeld wordt/Barca benadeeld wordt. Hij "vol passie" op dit soort momenten, zal er wel zieltjes mee winnen ofzo. Balen zal hij ook wel, aangezien het kampioenschap binnen handbereik ligt. Ik hoop voor hem dat het alsnog lukt overigens.

Ik kijk op Spaanse televisie, en de analisten kunnen Koeman niet uitstaan. Na dit interview zeiden ze als eerste dat je als trainer altijd fatsoen moet hebben (in dit geval totaal mee eens, Koeman bleek een verschrikkelijk verliezer). De analisten (waaronder Cañizares, die later aangaf Barça als favoriet voor het kampioenschap) waren het erover eens dat het te licht contact was en géén penalty.Aan de journalist vragen of die het een penalty geeft, en op het moment dat je niet het antwoord krijgt wat je wilt horen boos weglopen, net een kind.. In dat opzicht kunnen ze bij Barça aardig wat van Madrid leren, die zich vrijwel nooit (vroeger nog wel eens) negatief laten horen in het interviews/het nieuws.

11 april 2021 om 00:10

Bizar he! En dit is niet de eerste keer. Eerder dit seizoen was die ook al zo aan het huilen. En dan ook nog Casemiro uitlachen omdat die rood kreeg. Koeman is een eng mannetje met rare trekjes.

11 april 2021 om 00:45

Het is lachwekkend. Kan me niet herinneren dat hij zich voor Barcelona zo gedroeg. Getuigt van weinig klasse. Als de scheids beslist dat het geen penalty is en de VAR vervolgens ook niet dan hebben meerdere experts naar de situatie gekeken, dus dan is het gewoon geen penalty. Ook het feit dat er nu zoveel verdeeldheid over de penalty is laat zien dat het geen duidelijke strafschop is. De ophef snap ik dan ook niet goed. Desalniettemin vind ik het wel onhandig van Mendy dat die z’n handen legde op Braithwate want je kunt verwachten dat dit gaat gebeuren en met een beetje ongeluk krijg je hem wel tegen en verspeel je de winst

11 april 2021 om 00:22

Op de Spaanse tv mag je alleen commentaar geven als je van de Meseta komt. Geen Catalaan kijkt die rommel.

11 april 2021 om 01:30

Dude, (ex cule) Gerard was ook te gast bij dat programma. Wat lul je nou?

11 april 2021 om 07:40

Ze hebben een excuus Barcelona speler.

11 april 2021 om 08:29

Gerard Joling of wie bedoel je nou?

11 april 2021 om 02:16

Ja, lekker makkelijk als je als Real Madrid een status aparte hebt in zowel Spanje als Europa. Dan heb je per saldo niks te klagen. Ik ben overigens neutraal maar het valt wel op, die systematische bevoordeling. En dat zorgt gewoon voor frustratie bij andere clubs. Dan moet je echt van goede huize komen om je ergernis niet te uiten. Barcelona wordt tov van andere clubs weer bevoordeeld en dat komt Barca dan weer goed uit maar correct is die al die bevoordeling niet. Het is allemaal niet nodig.

11 april 2021 om 04:54

Haha Real Madrid heeft volgensmij de meeste wedstrijden van een topclub geen penalty gekregen. Volgensmij iets van 23 wedstrijden achter elkaar. En dan zijn er genoeg overdreven kaarten aan Real Madrid spelers. Dat goedkope gejank dat je als Real Madrid supporter niet mag klagen 🤦‍♂️

11 april 2021 om 06:48

Als supporter mag je altijd klagen. Ik heb zelf geen club in Europa waar ik fan van ben. Maar wat in Spanje zeker opvalt is dat Real Madrid 8 van de 10 arbiters op hun hand hebben. Niet zozeer dat ze zelf pro Madrid zijn, maar die gasten streven ook een carrière na en de cultuur in hun beroepsgroep is nou eenmaal pro Madrid. Dus het beste kan je je daar naar voegen. Niet dat ze zomaar rood of een pingel geven, maar in het grijze gebied gewoon net iets vaker in het voordeel van Madrid. Politiek correct.

11 april 2021 om 11:48

Real Madrid staat 5e als het gaat om penalty's tegen (7 tegen) en 17e als het gaat om penalty's voor (2 voor). Daarbij kijk jij elke wedstrijd? Ik heb genoeg 50/50 momenten te bieden waarin Real hem niet meekreeg. Ik noem nu een heel recent voorbeeld. Tegen Atletico Madrid handsbal van Felipe. Dit is niet eens een 50/50 moment, maar een 80/20 moment en alsnog werd hij niet gegeven. Wedstrijd tegen Levante, rode kaart Militao. Maar goed iedereen maakt fouten, er is amper over gezeurd. Maar genoeg 50/50 momenten die niet de kant op vallen van Real.

11 april 2021 om 11:59

Real Madrid heeft dit seizoen meerdere wedstrijden achter elkaar zelfs een penalty tegen gekregen. Achter elkaar gewoon. Wat een geluk hebben die met de scheidsrechters in hun voordeel. Wat worden die bevooroordeeld.

11 april 2021 om 09:44

Dat jij Spaanse televisie kijkt en journalisten Koeman niet uit kunnen staan betekent niet dat elke andere scheidsrechter ook geen penalty had gegeven. Daarnaast lekker belangrijk wat Spaanse journalisten vinden. Als je goed kijkt is het gewoon een penalty. Licht vasthouden is ook een overtreding en kan iemand volledig uit balans brengen. Koeman is terecht boos. Arbitrale blunder gewoon.

11 april 2021 om 12:09

Maar hij is niet boos dat Real geen pingel kreeg toen Busquets Vini met 2 handen in de rug naar de grond duwde. Vreemd hè? Had jij dat niet gezien? Dat was nog veel meer contact dan die 3 vingers van Mendy die langs Braitwait's shirt streken. Dat je dat niet gezien hebt is wel frappant. Net zo frappant als dat Koeman dat ook gemist heeft.

Ik vond het zelf wel meevallen. Het was oliedom maar naar mijn mening werd er niet superveel gedaan... of heb ik het verkeerd gezien?

Het was ook een strafschop, maakt niet uit dat het niet hard trekken was ofzo, het gaat om het contact en de poging ertoe, als de rollen waren omgedraaid, had Real de penalty gekregen

11 april 2021 om 00:10

Maar als het andersom gebeurd( valladolid) dan hoor je koemannetje niet. Hypocriet. Ze zijn ook vaak genoeg ,,geholpen” door scheids en VAR

11 april 2021 om 00:10

Voetbal is een contactsport. En dit kon je eigenlijk nauwelijks contact noemen het was best indrukwekkend dat hij het uberhaupt voelde zo licht was het

11 april 2021 om 00:21

Dat zou eens aan heel La Liga verteld mogen worden. Prima voetbal maar wat een kleinzerig gejank door iedereen in de competitie. Vanavond ook weer, van Alba tot Casimero tot de scheid die erin meegaat, echt om te kotsen. Bundesliga en PL zo veel leuker om te kijken.

11 april 2021 om 00:55

@sousuhzv letterlijk 1 minuut na dit voorval geeft de scheids voor nauwelijks contact wel een vrije trap rond de middenlijn. Het was gewoon olie dom van Mendy, en als die gegeven was door de scheids zouden veel fans van Real vooral boos zijn geweest op Mendy ipv op de scheids. Maar nu hij niet gegeven wordt springen jullie met zijn alle op Koeman die zeurt maar dat deed die altijd al, hij is nu eenmaal een nukkig persoon maar dat betekent niet dat hij geen gelijk had.

11 april 2021 om 01:09

@SosuhZV Aha, jij bent de geest van Braithwate (of zoiets) haha. Stick to the facts

11 april 2021 om 01:11

@technicus. Mee eens, maar laten wij wel zijn. De Latijnse voetballers zijn sowieso kaarten naaiers en aanstellers. Eigenlijk verbazend dat wij het een Schwalbe noemen.

11 april 2021 om 01:20

Klopt Technicus, en dit kleinzielige gejank is begonnen rond de classicos van mourinho en pep. Irritant om naar te kijken

11 april 2021 om 12:11

Je bent niet verplicht te kijken hè technicus? Je afstandbediening heeft een aan/uit knop...

11 april 2021 om 00:11

de laatste keer dat real een penalty kreeg kan ik me ook niet herrineren dus wat je zegt klopt helemaal niets van. Koeman is gewoon een jankerd die zijn verlies nooit sportief kan verwerken. Hala Madrid verdiend gewonnen.

11 april 2021 om 00:22

De laatste penalty die ik me kan herinneren die Madrid mee kreeg was even veel aan de hand als bij dit braithwaith moment, wat idd geen penalty was. Gelijk spel was verdiend geweest, gezien te beloonde schwalbe.

11 april 2021 om 04:56

Waarvoor was die penalty dan die Real Madrid kreeg?

11 april 2021 om 11:15

Ramos die de 1e overtreding maakte op lenglet en daarna een prachtige fopduik maakt

11 april 2021 om 11:38

Haha ben je nu serieus of wat? Ramos die zijn shirt bijna scheurt vergelijken met Braithwaite die een handje voelt van Mendy.

11 april 2021 om 12:04

Ja, waarbij ramos de 1e overtreding maakt en het dus geen penalty kan zijn. Beide was er niks aan de hand, maar real kreeg hem wel, en Barça niet, dus snap de frustratie.

11 april 2021 om 00:11

Volkomen niet mee eens de scheids hielp real wederom !!!!Vies mannetje die scheids

11 april 2021 om 10:43

O ja altijd excuses zoeken Ja ref hielp real en de overtreding op vin door 2 zelfs was dat geen penalty? De terechte rode kaart voor casemiro werd ook geholpen door de ref??

Het was absoluut geen overtreding, veel te weinig contact. Koeman kan wel altijd de schuld aan de arbitrage gaan geven maar daar win je geen prijzen mee.

11 april 2021 om 00:10

Weinig of veel contact, het blijft contact en probeerde hem uit balans te halen, als het Real was hadden ze de pingel gekregen

11 april 2021 om 00:15

Dan Had vini er ook een moet hebben busquets duwde hem in zijn onderrug volgens jouw logica is dat dus een pingel?

11 april 2021 om 00:18

Ik ben wel benieuwd wat die scheidsrechters zouden zeggen als je ze vraagt welke club ze supporten

Koeman toch, wat een slechte verliezer. Geen discussie mogelijk over dit penalty moment, 100% niks aan de hand.

11 april 2021 om 00:57

Zou ik ook zeggen als Real supporter en zou ik ook roepen als je een hekel hebt aan Barcelona. Letterlijk 1 minuut later geeft die een vrije trap op het middenveld voor nog minder dan wat Mendy deed (oliedom). Maar blijkbaar gelden er dan andere maatstaven voor wat wel een geen overtreding is.

11 april 2021 om 01:11

Goed verhaal, doen we helemaal niks mee. Slaap lekker

11 april 2021 om 10:19

Wow jij zegt werkelijk niets behalve je gekleurder mening zoals de meeste in dit topic om vervolgens een antwoord te krijgen met ook een mening en best een goed argument erbij en dan is dit je respons? Wat doe je hier dan?

11 april 2021 om 10:59

@Thamike ik ga geen discussie aan met iemand die zonder mij te kennen roept dat ik een hekel heb aan Barca. Voor jou wil ik wel mijn mening kenbaar maken: namelijk dat het belachelijk is dat er gerept word over een mogelijke penalty terwijl Braithwaite na een lichte aanraking een betere duik maakte dan de gemiddelde kandidaat bij Sterren Springen. Plus dit miniscule contactmoment kan je wegstrepen tegen het moment dat Vinicius in de eerste helft een lichte duw in de rug kreeg wat (zelfs met mijn clubvoorkeur) ook zeker geen penalty waardig was.

11 april 2021 om 12:02

Die duim was echt verschrikkelijk en daarmee heeft ie zijn 50/50 op de penalty om zeep geholpen denk ik. Maar Mendy mag en moet nooit zo n risico nemen.

11 april 2021 om 13:03

Ben ik volledig met je eens hoor dat hij nooit dat risico mag nemen, is ook erg dom want hij kon geen kant op. Feit blijft wel dat het natuurlijk nooit een penalty is dus dat dit gewoon calimero gedrag is van Koeman.

Koeman moet hier eens mee ophouden. Langs de kant en na de wedstrijd vaak veel te emotioneel. Past niet en hoeft niet bij hem.

Het was erg licht en dus snap ik wel dat de VAR er niets mee deed, maar aan de andere kant als je op volle snelheid bent dan kan t allerlichtste contact al voldoende zijn. Gewoon een 50/50 situatie eigk, sommigen geven m wel, anderen niet. Dan snap ik wel dat Koeman daar gefrustreerd over is.

11 april 2021 om 00:14

Ik vond die in de eerste helft op dembele meer een penalty.

11 april 2021 om 00:18

De eerste wedstrijd in camp nou kreeg Barça die ook heel makkelijk tegen. Alleen daarom had ik deze gegeven.

11 april 2021 om 00:24

Die lieten ze net in de studio zien. Dat was vlak voordat ramos wilde koppen werd hij aan zijn shirt getrokken. Van gaal in de studio zei dat is een penalty en dit van vandaag had hij niet gegeven.

11 april 2021 om 11:51

Vialuna, klopt. Zelfs Van Gaal met zijn gebroken Barca-hartje vond dit geen penalty en Jack van Gelder wilde populair spelen, bracht die penalty in Camp Nou naar boven, maar Van Gaal counterde hem gewoon kapot, ondanks zijn voorkeur voor Barcelona. Hij vond het wel een penalty, omdat hij dus getrokken werd, terwijl hij wilde koppen.

Slechte verliezer maar dat wisten we natuurlijk al. Scheidsrechter was niet geweldig maar absoluut geen strafschop natuurlijk.

Ai ai Koeman. Wat laat je je kennen. Zelf vond ik het absoluut geen penalty waardig. Dan kunnen we wel voor iedere kleine aanraking gaan fluiten. Overigens wel enorm genoten van deze classico

Jeetje Ronald, laat je toch niet zo kennen... Als we hier een penalty voor gaan geven, is het einde zoek. Wees een sportieve verliezer. Het is al hartstikke knap wat je presteert met je elftal en dan kun je af en toe eens een potje verliezen.

11 april 2021 om 00:24

Nee hoor want elke linksback met enige verstand raakt zijn tegenstander niet aan op de achterlijn. Gewoon een panalty. Maar als we op die manier verder gaan was t ook geen vrije trap voor benzema

11 april 2021 om 00:25

Dan had je toch ook een penalty kunnen geven aan Vinicius met de duw van Busquets. Net zo weinig of net zoveel als wat hier gebeurde.

11 april 2021 om 00:30

Ja dan had barca 3 penalties verdiend haha mensen zijn hier anti koeman geworden

11 april 2021 om 00:35

Voor wat dan? Ik vind het overigens allemaal geen pingels.

Wat een onzin en wat een slechte verliezer. Dit is never nooit een penalty. Eerder een gele kaart voor braithwaithe. Voelt een lichte hand en doet alsof hij door een bulldozer is geraakt. Koeman past goed bij barca met zijn theater. Jeetje wat laat hij zich hier kennen. Was dit andersom geweest en had alba een vini bv op dezelfde manier geraakt had hij geschreeuwd dat dit nooit een penalty was ... op bein hebben ze het fragment wel 6 x laten zien en iedereen was het eens. Never een penalty.

11 april 2021 om 09:45

Geel kan alleen voor een schwalbe en het was geen schwalbe. Ook geen penalty overigens.

Haha genieten dit zeg. Ziggo Barca sport met Louistje, Pique bij de ref, dit van Koeman. Het zielig gedoe van de spelers op het veld. 1 moment stond bijna heel het barca team bij de ref, bizar. En ja leuk, balbezit, maar Real had de betere kansen, mogelijkheden. 1e helft voor Real, 2e voor barca. Winst voor Real, punt. En nee penalty was het niet, denk dat braithwaite eerder een zwembad zag, agh. En dan zie je Ziggo bizar nog dat ene moment van Ramos toen willen aanhalen om hen verontwaardiging te versterken, lol dat was van Gaal zelfs teveel. Triest!

11 april 2021 om 00:16

In Spanje wordt anders daar wel 50% van de tijd penalty voor gegeven. Zelf vond ik het te licht en het was niet als of Braithwaite van een doelpunt ontnomen werd, maar meer een kans om de bal binnen te houden en maybe assist te geven. Daardoor vond ik het te licht voor een penalty zelf, maar vanwege die rot weeromstandigheden zou ik het ook niet gek hebben gevonden als scheids het wel gaf lol.

11 april 2021 om 00:31

Lenglet heeft er al meer zo tegen gekregen.

11 april 2021 om 03:51

En ook niet. Het schijnt dat de noppen van hem nog steeds in Varanes bovenbeen gemarkeerd staan.

11 april 2021 om 09:52

Ja dat moment kan ik mij ook nog herinneren, dat was echt een schandalige beslissing van de scheids. En dat er nu wordt gediscussieerd over een Schwalbe is in en in triest. Voetbal is een contactsport, zulke contacten komen constant voor en is heel normaal. Het verbaast mij eerder dat er geen discussie is ontstaan vanwege het feit dat Braithwaite niet bestraft werd wegens die schwalbe.

11 april 2021 om 11:55

Conchaespina, wow bedankt dat je dit zo opbracht zeg, was hem nog vergeten. Rakitic en Lenglet die wegkwamen met duidelijke overtredingen op Varane in de 16 (december 2019, 0-0). Maar wat zeiden Real fans? Die gingen niet neigen naar corruptie. Wat zei Zidane? Helemaal niks.

Weglopen tijdens een interview, wat een zielig mannetje ben je dan. Grow up en wordt volwassen je bent trainer van 1 van de grootste clubs van de wereld.

Je ziet toch duidelijk op de beelden dat Mendy aan zijn arm trekt als dit op de middenlijn gebeurd is het een overtreding, mensen die het geen overtreding vinden neem ik niet eens serieus.

11 april 2021 om 09:47

Dan kan je maar beter een forum opzoeken van Barcelona. Want je kan niemand dan meer serieus nemen op een klein deel Barcelona fans. Zelfs de realistische zal het geen penalty vinden. Maar als je dit een penalty vind, waarom zeg je niets over de overtreding op Vini? Past niet in je straatje?

Duidelijke pingel. Hij wordt op snelheid uit balans gebracht. Er is contact.

Dat vond ik geenpingel. Die in de eerste helft daarentegen duidelijk wel.

Altijd maar zeuren over de arbitrage, maar toen Valladolid afgelopen maandag 2 strafschoppen werd onthouden tegen Barcelona hoorde je hem niet.

11 april 2021 om 01:01

@telstar4ever

Zijn wel 2 hele andere situaties, Die van Alba was gewoon oprecht geen opzet in het spel, en deze van Mendy zie je hem gewoon de arm van Braithway pakken, hoezo vergelijk je deze situaties met elkaar ?? Hands is niet altijd hands anders zouden spelers wel naar de handen gaan zoeken, Arm was in een natuurlijke beweging en Mendy zijn arm was ergens waar die niet hoort te zijn, het was gewoon een domme actie van hem. Ik weet ook zeker dat als die gegeven zou zijn geworden amper tot niemand zou zeiken over de scheids maar meer over hoe oliedomme actie het was van Mendy, hij komt gewoon met geluk weg in dit situatie.

Koeman doet het tot nu toe heel goed om eerlijk te zijn alleen jammer dat hij te vaak met de scheidsrechters bezig is.

11 april 2021 om 00:27

En dat is toch wel terrecht in het land waarbij madrid nog altijd de hand boven t hoofd krijg ala franco tijdperk

11 april 2021 om 01:34

Jank niet zo joh, Koeman zei zelf vorige week, soms heb je pech en soms heb je geluk en dat had Barca zeker tegen Valladolid.

11 april 2021 om 05:01

Heel goedkoop, 24 wedstrijden achter elkaar geen penalty gekregen maar we kopen elke scheidsrechter om hoor hahaha

11 april 2021 om 05:40

een van de meest schandalige wedstrijden die ik ooit gezien heb, was Barcelona PSG 6-1 daar kreeg Barcelona 2/3 goals Cadeau van de Scheidsrechter. en werd PSG hard genaaid, toen hoorde ik geen enkele Barca fan roepen hoe oneerlijk dat was voor Psg.
en ik vond dit geen penalty ja Mendy houd hem zeer ligt vast maar hij trekt hem niet onderuit. je zag zelf ook hoe overdreven en makkelijk de Barca speler viel.

Het enige wat Klopp en Koeman gemeen hebben als managers is dat ze beiden niet tegen verliezen kunnen. Ik hoorde Koeman niet toen Jordi Alba ging basketballen met de bal vorige keer. Begin steeds meer een hekel aan hem tekrijgen, vies mannetje. Past eigenlijk wel bij Barca.

11 april 2021 om 09:50

Gelukkig huwelijk dus. Een hoop spelers van Barcelona krijgen het ook als huiswerk mee. Past niet bij zo’n grote club.

Ik vind het een goede trainer hoor, maar als het even tegenzit is het echt een enorme zijkerd. Dit rare gedrag heeft hij zovaak laten zien. Jammer, want nogmaals is het een prima trainer.

“” Het is onmogelijk om zo te vallen als je niet wordt vastgehouden “” Martin Braithwaite is als tweedejaars student aan de theaterschool Barca inmiddels in staat om op wat voor manier dan ook te vallen. Super licht contact met z’n hand tegen zijn arm en meneer valt als een stervende zwaan. Nooit gedacht dat ik in zo een korte tijd zovee sympathie zou verliezen voor Koeman. Mijn mede-Zaandammer moet even inzien dat Barca simpelweg geen vuist meer kan maken tegen echte topploegen.. al met al dikverdiende overwinning van Los Blancos. Op de naar de dubbel Madridistassss 💪

11 april 2021 om 00:25

Hahaha, grappenmaker. Vinicius kon er anders ook wat van bij die vrije tap waar het doelpunt van Kroos uit kwam. Dat was absoluut geen vrije trap en acteerwerk van Vinicius waar die wat mij betreft een oscar voor moet krijgen.

Koeman is weer aan t banken.in de heenwedstrijd had Real geen strafschop verdiend na vasthouden van ramos en nu weer bleiten om strafschop die geen was. Barça mag blij zijn met deze uitslag want real had 5-6 goals kunnen maken vandaag

Het is wel duidelijk dat de meeste mensen die hier reageren voor Real Madrid zijn. Er is contact in het strafschopgebied, dus penalty. Simpel as that. Het aparte is dat de scheids niet eens even gaat kijken of door de VAR geroepen wordt. Dit is al eerder gebeurd in een wedstrijd van Barca, toen ze een penalty tegen kregen wat absoluut geen penalty was. De scheids ging toen niet eens kijken naar de videobeelden. Dat was ook gewoon een bizar raar moment. Een gelijkspel was op z'n minst wat Barca verdiende. Real heeft echt anti voetbal laten zien, door met 10 man achter de bal te spelen. Dat is een beetje 'koninklijke' onwaardig. Gewoon meer dan terecht dat Ronald teleurgesteld is en zijn onvrede durft uit te spreken over dat corrupte zooitje daar bij de Spaanse bond.

11 april 2021 om 00:27

Contact in de 16 is een penalty? Dat zal wel veel spektakel opleveren.

11 april 2021 om 00:35

Jij bent Real fan en anti Barca.. Toppie!

11 april 2021 om 00:38

Geen inhoudelijke reactie en een ad hominem... Toppie!

11 april 2021 om 00:41

Braithwaite wordt duidelijk uit balans gebracht, waardoor hij ten val komt en een scoringskans wordt ontnomen pik. Dus, penalty! Maar, zoals ik al zei. Jij bent een Real fan, dus jij zal dit niet in willen zien, omdat je die witte bril op hebt. Als dit andersom was gebeurd, dan zat jij waarschijnlijk op de eerste rij te janken en te schreeuwen om een pingel. Schijnheiligerd.

11 april 2021 om 00:45

Allemaal drogredenen. Gewoon veel te licht voor een penalty. Al krijgt Lierse op een dergelijke manier geen penalty. Maar als 95% van je onderbouwing ad hominem is dan zegt dat wel al iets.

11 april 2021 om 00:53

Hoe kom jij er bij dat dit veel te licht is voor een penalty? Hoe vaak wordt er voor dit soort vergrijpen in het strafschopgebied een penalty gegeven, waar vervolgens niemand over klaagt? Of waren dat volgens jou allemaal onterechte pingels? Of komt het jou nu gewoon goed uit.. Je weet niet wat je praat gozer, met je ad hominem. Begrijp je zelf wel wat de betekenis hiervan is? Geen woorden gebruiken waar je het begrip niet achter kent. Fijne avond. En bespaar jezelf a.u.b. een reactie hierop.

11 april 2021 om 00:58

Wat er zielige mannetje ben jij helemaal geen verstand heb jij van voetbal ga austublieft weg Barcelona fan

11 april 2021 om 00:59

Ad (+acc.) is een voorzetsel en hominem is een accusatief enkelvoud van homo, mannelijk. Het betekent “op de man af”. Als het enige argument dat je kunt maken, is “je bent supporter voor x dus tegen y”, dan speel je op de man ja. En ja gevallen als deze vind ik algemeen geen penalty. Succes met een tegenvoorbeeld te vinden.

11 april 2021 om 01:02

Ja, jij hebt wel verstand van voetbal. Hopelijk slaap je zo meteen een stuk lekkerder.

11 april 2021 om 01:04

@lierse1997

Nee maar het feit dat Mendy de arm gebruikt bij Braitway laat wel zien hoe oliedom hij was op dat moment, vervolgens 1 minuut later geeft de scheids voor een net zo'n licht vergrijp wel een vrije trap voor Madrid, maar blijkbaar gelden er andere regels zodra er in het 16 meter gebied iemand gewoon een domme actie maakt. Ik weet ook zeker dat jij eerder had geroepen dat Mendy oliedom zou zijn dan dat het een fout van de scheids zou zijn mocht de scheidsrechter de penalty wel hebben gegeven.

11 april 2021 om 01:07

Het is oliedom. Maar dat maakt het toch geen penalty? Verder vind ik dat ze per direct mogen stoppen met dat fluiten voor zuchtjes wind op het middenveld want dat slaat tegenwoordig nergens meer op.

11 april 2021 om 01:11

Enige argument? Volgens mij heb jij moeite met objectieve benadering. Feit is dat Mendy zich achter Braithwaite bevindt en vervolgens aan zijn arm trekt, waardoor Braithwaite uit balans raakt.. Mendy hoort Braithwaite helemaal niet bij zijn arm vast te pakken vanuit zijn positie en het was ook helemaal niet nodig. Dus, overtreding. Voor dit soort vergrijpen worden er elk weekend penalty's gegeven op de Europese velden, en al helemaal in Spanje.

11 april 2021 om 01:15

@lierse1997

Ik weet zeker dat jij en ik veel situaties misschien anders zien via de tv, we denken dan dit was toch helemaal niks maar als we vervolgens het terug zien we er toch regelmatig naast zitten, De scheids zat er gewoon naast met Mendy die zijn arm gewoon bij Braitway gebruikt die vervolgens valt in een positie die kansrijk was voor Barcelona, het was niet zo dat het een uitzichtloze situatie was of dat het Suarez of Alba (wat een verschrikkelijk ventje is dat zeg en dat zeg ik als Barcelona supporter) was die zich als stervende zwanen zouden laten vallen.

11 april 2021 om 01:25

Ik heb nu toch al vrij duidelijk aangegeven dat ik dit soort dingen geen fouten vind. Zo een Casemiro is daar ook meester in. Gaat ook gewoon elke keer voor niks liggen en krijgt steeds de fout mee. Ook ik vind het onzin dat er in de 16 andere regels gelden als op het middenveld. Maar gewoon niet voor fluiten voor zo een dingen. Voetbal wordt steeds meer theater erdoor. Vreselijk want het haalt tempo uit de wedstrijd.

11 april 2021 om 01:28

Je eerste reactie is “je bent Real fan en anti-Barca”, dat is dus een ad hominem. Als je nog vragen over latijn hebt mag je ze altijd stellen, wel er even bij vermelden of het gewoon klassiek of post-klassiek latijn is.

11 april 2021 om 01:28

Scoringskans? Ha ha ha. Ze renden weg van de goal.... over objectief gesproken.

11 april 2021 om 01:31

@jones, ik denk dat Lierse wel goed gaat slapen in tegenstelling tot jou hahahah.

Man man man, 3 uur na fluitsignaal en nog zo druk maken om de penalty. Niks beters te doen?

Overigens heeft Lierse gewoon gelijk. Dat het wekelijks op andere velden gebeurt betekent het nog niet dat het rechrvaardig is. Voetbal is geen mietjes sport (snap wel dat je een mietje bent als je dat soort overtreding al penalty waardig vindt). Alba, de grootste mietje die er rond loopt bij Barca, doet alsof zijn gezicht open is geslagen terwijl hij door modric notabene op z’n borst raakt.

Maarja met jouw beredenatie mogen we ook mensen in elkaar slaan aangezien het wekelijks ook overal gebeurd.

Ik snap dat je niet kan slapen omdat je een slechte verliezer maar ik zou je toch adviseren om het nogmaals te proberen

11 april 2021 om 00:27

Er wordt niet door de VAR geroepen omdat ook de VAR vindt dat ‘t niets is. Meerdere experts die dus oordelen dat het geen overtreding is.

11 april 2021 om 01:06

We kunnen toch wel stellen dat de mensen die bij de VAR werken geen experts zijn
Dat is wel vaak genoeg bewezen in La Liga dit jaar.

11 april 2021 om 00:28

Laten we elke corner dan ook afschaffen, contact is immers een penalty. Wat een onzin man, alles uit de kast halen om dit onzin moment goed te praten, ga je schamen man lol

11 april 2021 om 00:35

Ik zie ook heel veel mensen die andere clubs supporten reageren op het gedrag van Koeman. Of het nou een penalty is of niet feit blijft wel dat Koeman nare trekjes heeft als hij verliest. Ik vind het ook geen echte fout van de scheids trouwens. Je kan hem geven dat wel. Mijn voorkeur gaat ook naar een penal, maar is zeker geen 100% fout

11 april 2021 om 05:50

dus jij wil graag 40 penalty's per wedstrijd zien?

Ik wordt zo moe van al die jankera hier waarom iemand nooit boos worden en alles maar moeten accepteren. Ik ben voor barca maar dit barca was gewoon zwak en real speelde gewoon heel slim. Competitie kan nog gepakt worden jammer dat je het zo weer laat liggen op de momenten dat het echt moet

Wat begint Koeman toch zielig te worden zeg. Als ik hem was zou ik na de bekerwinst per direct mijn ontslag indienen. Het ziet er niet uit langs de kant bij Barcelona

Slechte verliezer die Koeman. Bewijst wel weer eens dat hij daar tussen hoort. De meeste barca spelers zijn slechte verliezers. Die Alba als een zwaan neervallen en naar z’n hoofd grijpen terwijl hij daar niet eens geraakt werd, erg typerend op

11 april 2021 om 00:39

En busquets tegen vasquez ?die had geel moeten krijgen en valt ook als een zwaan neer zoals we van hem gekend zijn

ik denk dat de communicatie apparaat met de VAR het niet deed en dat het daarom geen strafschop is geworden want als je de beelden van andere positie ziet is het wel degelijk een strafschop de ruk aan zijn hand was niet effe een aanraking het was echt een ruk

11 april 2021 om 05:56

zeer zacht geen volwassen vent valt omver van zo'n klein rukje aan zijn hand, hij probeerde er een slaatje uit te slaan. maar de Scheidsrechter trapte er terecht niet in.

Wat een slechte verliezer hij wil de schuld geven aan de ref? en vergeet dat real in de eerste helft een strafschop had MOETEN Krijgen na een duw op vinicius door 2 man zelfs ipv die van barca waar wel contact is geweest maar te licht voor een penalty

11 april 2021 om 01:08

@Real-fan

Je bedoeld een overtreding van Vinicius voor het klemmen van de bal, kom op, wel eerlijk de situatie beoordelen.

11 april 2021 om 01:20

Overtreding op hem ja bekijk hier nog eens de beelden over eerlijk beoordelen gesproken https://youtu.be/-Mb874xKTpo

11 april 2021 om 01:36

@Real-fan

Ik zie wel dat Vinicius de bal klemt.

11 april 2021 om 10:46

Waar zie je dat hij de bal klemt???? In uw dromen ja 🤣 .geef gewoon toe dat jullie weer verloren hebben tegen een sterke real hala madrid!!!!

Wij kunnen trots zijn als Barca fans.. Hebben tenminste niet als lafaards gespeeld. In het Bernabeu laten zien dat we kwamen om te voetballen en niet met 11 man achter de bal te schuilen, zoals het 'grote koninklijke' Real deed. Best triest dat ze op deze manier wilden winnen. Maarja, het is nog niet over. Atletico gaat niet winnen morgen en moeten nog naar Campnou komen. Real gaat sowieso nog punten verspelen als ze op deze manier blijven voetballen. Barca wordt alsnog kampioen, screenshot deze reactie maar.

11 april 2021 om 01:54

Volgens mij kwam niemand naar het Bernabeu om te voetballen. Daarnaast vertrouwt Zidane zijn verdediging niet 100%. Je mist Ramos, Varane en Carvajal. Ik weet zeker dat Real anders had gespeeld als zij erbij waren.

Wat een slechte verliezer is Koeman toch. Dacht altijd dat het een nuchtere man was die achteraf niet zeurde op de scheids. Maar dit is wel zo kinderachtig pfff echt slecht dit weer.

Wat een week. Paar dagen geleden, liep er een trainer te huilen over het stadion. En nu vandaag heb je weer zo slechte verliezer. Heb de beelden teruggekeken tussen Mendy en Braithwaite. Jeetje mina zeg. Ja, Mendy heeft contact met zijn armen bij Braithwaite, maar Braithwaite gaat ook wel heel gretig liggen. Alsof die zo hard naar achteren wordt getrokken door Mendy. Hou toch op man. Dan vond ik die op Dembele in de eerste helft er meer 1. Maar aan de andere kant, was er ook een situatie bij Vincius waar je hem ook kon geven. Barca moet niet bij de scheids zoeken. Tactisch verloor Koeman het in de eerste helft. In de tweede helft, was Barca de betere en was een gelijkspel verdiend geweest. En dan zie je die Pique natuurlijk weer op het eind het veld opkomen ff klagen. Misselijk mannetje. Het zijn ook de frustratie's dat Barca moeilijk kan winnen van Zidane.

11 april 2021 om 01:32

Als dit een strafschop was dan hadden wij er minstens 60 moeten krijgen dit seizoen.

Wat zei koeman ook alweer na de wedstrijd tegen Valladolid? Na de blamage van de scheids? Wat een mannetje is Koeman toch wauw. Dit slaat echt werkelijk alles! Hoe kan je nou beweren dat dit een penalty is?

11 april 2021 om 10:03

Wat zei hij dan? Vast iets in de trend, soms zit het mee, soms tegen? Koeman is zo’n fijne vent als je wint.

11 april 2021 om 10:53

Precies dat zei die.. “soms heb je pech en soms heb je geluk”.

Het was natuurlijk een overduidelijk penalty, het was heel dom van Mendy om in die situatie naar de arm te grijpen van Braithway, daarnaast irriteer ik me vervolgens als de scheids letterlijk 1 minuut later wel een overtreding geeft op het middenveld voor een nog lichter vergrijp. Zodra het in het strafschopgebied gebeurd zijn er vaak andere maatstaven wat wel en geen overtredingen zijn. Snap ook oprecht niet dat de Var niet ingrijpt. Maar blijkbaar zag de Var geen overduidelijke overtreding van Mendy en dat met 100 camera's

11 april 2021 om 00:54

Helemaal geen verstand heb jij van voetbal als dit penalty is dan kan jij elke westrijd 10 geven maar jij bent zeker Barcelona fan zoals heel veel Nederlanders

11 april 2021 om 01:10

@elmaahmetovic

Je snapt toch ook wel dat je wel naar de situatie moet kijken, jij roept vast die actie op Vinicius is ook een overtreding, of bij een corner houden ze ook elkaar vast, Maar daar worden toch niet zulke domme actie gemaakt als dat Mendy hier doet?? Als Braitway blijft staan kan die de bal in kansrijke positie terug leggen op een teamgenoot. Ik denk dat jij het spel zelf niet zo goed snapt en dit dan op mij probeert af te reageren door te roepen dat ik er geen verstand van heb.

11 april 2021 om 01:28

Echt totaal geen verstand van jij waar bal terugleggen die bal ging over de zijlijn en helemaal geen penalty maar barca fans kunnen moelijk accepteren als hun verliezen en niet elke seizoen meeste penalties krijgen

Vorig weekend na een onterechte beslissing die Barca de drie punten pakt "soms zit het mee, soms zit het tegen"... Wat een walgelijk, klein, zielig mannetje. Bah bah bah. Goede coach maar echt een klein pikkie wanneer het tegen zit

11 april 2021 om 01:08

En dan nog voor de wedstrijd welwillend doen wat betreft het stadion, maar als het maar een beetje tegenzit blijft er niks meer van die welwillendheid over en laat hij zichzelf kennen...we mogen echt in onze handen wrijven met een trainer als Zidane. Zowel als voetballer en als coach op-en-top gentleman geweest. (op dat moment in 2006 na)

Laat het duidelijk zijn dat mijn voorkeur naar Barcelona ging. Je zult maar zo'n dure selectie hebben, jezelf de koninklijke noemen en dan zulk vreselijk saai en verdedigend voetbal spelen, maar een strafschop leek het mij toch niet. Hij raakt m amper en die gast vliegt gelijk naar de grond

11 april 2021 om 01:11

Dus jij beweerd dat real veel duurde selectie heeft dan Barcelona en dat Barcelona veel beter was vanavond kan jij kansen van barca noemen en van die real jij hebt helemaal geen verstand van man

12 april 2021 om 08:31

Nee, dat beweer ik niet. Ik zeg alleen dat Real een hele dure selectie heeft. Ik zeg nergens dat Barcelona veel beter was. Barcelona heeft op dit moment een hele matige selectie, die veel te veel geld gekost heeft. De spelers die de selectie van Barcelona zo duur maken, zijn hun geld absoluut niet waard (griezmann, coutinho, dembele). Ik zeg alleen dat ik het voetbal van Real heel erg matig vind voor een ploeg die zichzelf de koninklijke noemt. Tegen Liverpool was het ook al zo. Maar goed, ze winnen 2x, dus ze hebben ongetwijfeld gelijk. Alleen als voetballiefhebber ga ik er niet voor zitten om eens te genieten van een mooi potje voetbal. Het voetbal van Barcelona zag er ook niet uit, maar die hadden tenminste nog een positieve insteek en ze probeerden het nog. Missen alleen de kwaliteit om er ook wat van te maken.

11 april 2021 om 01:51

Dure selectie? Heb je zelf eigenlijk wel in de gaten hoeveel de selectie heeft gekost in tegenstelling tot jouw clubje Barcelona?

11 april 2021 om 10:09

Het blijft nog steeds een hele dure selectie.

12 april 2021 om 08:32

@rockett Barcelona is niet mijn cluppie en verder zie de reactie hierboven.
T feit dat ik iets negatiefs zeg over Real, wil niet zeggen dat ik positief ben over Barcelona. Daar kun je nu ook een boekwerk over schrijven, maar ze probeerden tenminste nog aan te vallen

100% pingel, niet eens een twijfel. Contact is een pingel, regels en klaar! Vind zijn stijdlustigheid wel mooi, altijd willenwinnen. Echter toegegeven, wel een slecht voorbeeld.

11 april 2021 om 06:08

dus als een verdediger in de 16 de schouder of hand zou strelen van de aanvaller dan is het contact dus ook meteen een penalty? ik weet dat de wereld behoorlijk verwijfd is maar er moet wel serieus contact zijn voor een penalty. en met hard mannelijk spel is ook niks mis zolang het zuiver is ze geven nu veel te makkelijk penalty's en gele/rode kaarten. je moet de harde spelers van de jaren 1970/2010 nu mee laten spelen, die lachen zich dood als ze zien wat voor slapzakken sport het is geworden.

Nee geen overtreding genoeg om er een pingel voor te geven. Verdedigen door Dest was pas een reden om te gaan huilen en de manier Alba met zijn ogen dicht een bal probeert weg te koppen...diep triest. Terecht verloren vind ik

Het continue zeuren en janken over de scheidsrechters van Koeman en ook Frenkie die ik echt een akelige jongen begin te vinden is echt raar.
Wees gewoon een man en accepteer je verlies en wijs niet naar andere, als je beter bent dan win je zo simpel is het.
Waarom niet toegeven dat je tactisch bent overklast door met 3 verdedigers te spelen en Dembele alleen op een eilandje te zetten waar hij niks kon doen met zn snelheid.
Als Real te pakken was dan was het echt wel nu, komen van een doordeweekse CL avond waar ze 90 minuten volle bak moesten spelen en hebben minder rust en een veroudere team met de nodige blessures waarbij 3 van de 4 basis verdedigers zijn geblesseerd.

11 april 2021 om 10:07

Inderdaad. Je speelt gewoon tegen de wisselverdedigers van Real Madrid met de beste spelers van de wereld? Waar was Messi?

Je kan slecht verdidegen maar ook drama verdidegen.en barca verdidegde dramatisch. Lenglet in de defensie lachwekkend. Real die hadden met 4 of 7 nul kunnen winnen Triest om te zeggen barca kunnen het gewoon niet meer opbrengen tegen top ploegen. Ze wonnen alle wedstrijden behalve tegen psg En real dus als het er om gaat geven ze niet thuis. Dembelle contract verlengen is de slechtste fout die barca kan maken vindt dembelle geen barca speler.

Wat jammer dat Koeman het niet over Araujo heeft die in de 26e minuut eraf had gemoeten met rood vanwege het neerhalen van een doorgebroken speler die zonder de overtreding in scoringspositie alleen voor de keeper staat. Echt heel jammer dat hij het daar niet over heeft. Had hij langer dan een uur met 10 man gestaan. Dat ziet hij voor het gemak over het hoofd. Overigens, over dat 'stadionnetje' van ons, het veld lag er ondanks die zondvloed van een hoosbui tot op het laatst nog uitstekend bij. Knipoogje naar Jergen Klopp.

11 april 2021 om 01:25

Bedoel je dat moment waar kroos uit scoorde, die schwalbe? Daar was even weinig aan de hand als dit penalty moment.

11 april 2021 om 01:39

Penalty of geen Penalty met beetje geluk voor real.stonden ze met 4 nul voor in de eerste helft.real bij balverlies staan meteen goed achterin.barca bij balverlies is open huis achterin ongelooflijk op zo'n niveau zo verdidegen dachten dat koeman het een beetje op de reëels heeft niets is minder waar. Barca is defensief nog altijd heel slecht. En daar begint het meestal in het voetbal. Eerst je fundament goed neer zetten dan de rest.bij barca zakt alles in elkaar. Van gaal gaf aan dat real te verdidegend stond.is maar goed ook want als real vol op de aanval gingen spelen dan 8-2 soortgelijke cijfers gehad.

Tja Koeman, vorige week zei je nog "soms zit het mee en soms zit het tegen" na die onterechte rode kaart voor Real Valladolid. En nu zit je te huilen, lekker man!

Mooi hè, gister was er een artikel dat Koeman respect richting Real toonde omdat Klopp van Liverpool kritiek had op het veld en nu valt iedereen natuurlijk weer over Koeman

11 april 2021 om 09:27

Koeman is een fijne vent als je wint, als je verliest dan is het een hele zure vent. Gelukkig zit hij vaak aan de goede kant anders was zijn reputatie wel heel erg slecht geweest.

11 april 2021 om 09:40

Ik merk overeenkomsten met bepaalde coaches uit Engeland. Ik ben zeker geen pro real madrid, eerder pro Barca als het al op één van de twee aankomt, maar dit is precies wat ze bij Barca doen: gaat het goed is iedereen top met elkaar en de sfeer optimaal, verliezen ze dan gaat iedereen over alles en iedereen klagen.

Heel kleinzielig van Koeman en ook wel een beetje symptomatisch voor de man. Ik kon prima begrijpen dat er geen pingel voor gegeven werd (had ook best kunnen begrijpen als dat wel was gebeurd) en dat de VAR niet ingrijpt is wat mij betreft dan ook volstrekt logisch.

Dat je je dan, als volwassen man, die al zolang meeloopt, zó laat kennen in een interview is een beetje sneu.

Koeman Koeman wat sta je toch ontzettend te janken bah!! van je status blijft zo weinig over. Ok er is contact maar dit is natuurlijk veels te licht om een penalty te geven, dan is het einde zoek.

Koeman, wat zet je jezelf en de club te kakken door zo kleinzerig te reageren. Het Spaanse voetbal moet in zijn geheel uitkijken dat ze niet te ver gaan in randzaken en bespelen van de scheidsrechters. Of het nu Barca, Real of Getafe betreft, bijna elke club in La Liga maakt er een soort voetbal soap van. De scheidsrechters zijn al van een erbarmelijk niveau, maar de spelers stellen ook alles in het werk om het ze lastig te maken. Ik begin me steeds meer te ergeren wanneer ik Spaans voetbal kijk en dat is toch jammer omdat er bijna nergens zoveel technische spelers rondlopen.

11 april 2021 om 09:26

Real Madrid? Real spreekt nooit over de arbitrage bij een conferentie? Ik denk dat je met Zidane de meest respectvolle coach hebt dat er is.

11 april 2021 om 09:34

Dit klopt, Zidane is een zeer gerespecteerd figuur binnen het voetbal en toont zelf ook veel respect naar anderen. Maar het feit dat Real Madrid weinig klaagt over de arbitrage is ook omdat Real Madrid vaker het voordeel van de twijfel bij discutabele beslissingen vergeleken met andere clubs. Een goed voorbeeld was de tweede seizoenshelft van het seizoen 2019/20 toen Real, naar mijn mening en die van vele anderen, veel beslissingen mee kreeg tijdens de meest cruciale wedstrijden. Maar goed. Over het algemeen verdienen scheidsrechters meer respect dan dat ze krijgen. Een voetbalwedstrijd op dit niveau fluiten is nooit makkelijk, je krijgt altijd gezeur over je heen.

11 april 2021 om 10:09

Je weet dat Real dit seizoen pas 2 pingels mee heeft gehad en 6 tegen? Vandaag hebben we het over de mogelijke overtreding van Mendy terwijl in dezelfde wedstrijd Busquets ook Vinicius heel licht aanraakt. Was dat dan ook een pingel? Natuurlijk niet. Beide veel te licht.

Wat laat Koeman zich weer kennen zeg. Geen enkele scheidsrechter zou hier een penalty voor toekennen en geen enkele VAR zou ingrijpen omdat de VAR alleen ingrijpt als de scheidsrechter er volledig naast zit. Koeman is weer de ouderwetse brombeer als voor de goede reeks. Als je tegen dit Real Madrid wat 3 van de 4 basisverdedigers mist niet overtuigend beter kan zijn, dan doe je wat mis. Wees respectvol naar je tegenstander en scheidsrechter ipv je weer zo op te stellen. Niet gek dat Barcelona zo’n slechte reputatie heeft wat betreft aversie jegens de tegenstander. Alba, Pique en Busquets kan je het ook niet kwalijk nemen als je eigen trainer ook zo in de media te keer gaat.

Jeetje wat een gezeik over Koeman hier. De beste man geeft zelf aan dat hij niet vanwege de scheidsrechter heeft verloren en dat Barca in de eerste helft zowel aanvallend als verdedigend niet goed was. Hij geeft enkel aan dat hij het zelf een penalty vond op het eind en de extra tijd te weinig was waar ik mij deels wel in kan vinden. En als de emoties nog hoog zijn na het eind, ja dat kan, het is El Clasico en er staat veel op het spel voor Barcelona en hij wou natuurlijk zelf heel graag winnen. Mensen moeten dingen even met een korreltje zout nemen en even de wedstrijd vanuit zijn schoenen bekijken. Los van dit hoorde hij niet weg te lopen en was het natuurlijk geen penalty.

Jongens, het is heel simpel. Hij wordt vastgehouden in de 16 en kan hierdoor niet meer bij de bal, dit is overal op het veld een overtreding dus ook in de 16. True, voetbal is een contact sport echter is dit iemand belemmeren zodat ie verder kan, dus een strafschop. Ik begrijp Koeman zijn reactie wel want Barcelona is simpelweg genaaid, en hij zegt terecht dat ze de eerste helft niet goed waren, alleen de tweede helft was t inderdaad beter en hierdoor word je wel echt benadeeld. Op een cruciaal moment. Dus de emotie begrijp ik wel want er staan 4 man op t veld en ook nog eens de VAR, alleen die doen niets. Dus vandaar de boze reactie, overigens is de VAR in Spanje niet echt heel denderend.

11 april 2021 om 10:11

Wat een onzin. Als je door zoiets weinig niet verder kan dan moet je wel heel veel gedronken hebben, dat je niet meer op je benen kan staan. Logisch dat de VAR er niets mee doet. Veel te weinig, anders kan je er 20 per wedstrijd geven.

Ik hoopte op dat moment echt voor een penalty zodat dit gezeik niet zou komen. En dan lekker missen 😉

Hoe kan dit ooit (zelfs volgens de meerderheid hier) een strafschop zijn?! Dit is eerder geel voor een duikeling dan een verdedigende fout.

11 april 2021 om 10:12

Omdat door El Sierd en de pro Ziggo er nogal een hoop Barcelona fans zijn en alles wat Sierd roept eens is. Real wordt nergens zo gehaat als in Nederland, puur door de hetze van Ziggo.

Veel te weinig bestaat niet in deze situatie. Dat kan bij een duwtje of een tackle maar niet als een speler duidelijk met zijn handen een andere speler probeert vast te pakken. Het was ook niet nodig want de Barcaspeler kon geen kant op.Maar op de beelden was duidelijk te zien dat Mendy heel ff beet had.

Qua je verlies kunnen nemen en reageren in de media is Koeman echt een schande voor Nederland. Sowieso had Barcelona geen enkel recht op een resultaat en wat mij betreft waren er ook geem duidelijke, beslissende fouten van de scheidsrechters.

Ben normaal meer van het lezen ivp reageren, maar toch maar even een account aangemaakt. Wat maak je jezelf belachelijk als trainer om zo te reageren, maar net zo goed de reacties hieronder(niet alle) zijn van een erg laag niveau. Ik ben voor Barca, maar dit was geen pingel, we moeten ophouden zulke valpartijen te belonen van spelers. Elke speler tegenwoordig valt neer alsof die door de bliksem geraakt is terwijl hij net iets meer dan een zuchtje wind tegen zich krijgt. Denk helaas ook dat dit door de scheidsrechters komt, dat als er niks aan de hand lijkt te zijn/niet geblesseerd, ze niet fluiten. Niveau van voetbal was gisteravond ver om te zoeken, maar dit is gewoon slimmer gedaan door Zidane. Laten we gewoon een beetje niveau hier houden en niet zo kinderachtig provoceren, elke club/fans heeft rotte appels maar dit gaat wel ver..

11 april 2021 om 11:58

Het zou heel erg goed zijn dat zulke momenten niet worden bestraft met een penalty. Echter is er geen touw aan vast te knopen, ene keer krijg je hem mee en de andere keer fluit de scheids niet. Het is zo inconsequent als wat, dat blijft een groot probleem. Ik vind ook dat je hem kan geven, want Braithwaite valt op zo'n manier waarbij je kunt zien dat er contact is geweest. Koeman moet daar niet te veel op in gaan na de wedstrijd, hopelijk komt Barca deze klap nog te boven.

Heb de beelden zojuist voor het eerst gezien en bahh zeg, dat je hierom kan zeuren om een penalty. Het contact is veeeel te licht voor een penalty. Als dit een penalty zou zijn zou er bij iedere corner 5 penalty's tegelijkertijd gegeven moeten worden. Zielig van Koeman en Barca, en dit zeg ik als neutrale toeschouwer!

Ik snap zijn woede wel. In de thuiswedstrijd was er ook al zo'n moment. En ook al speelde Barca slecht, dit was gewoon een strafschop. Op het middenveld zou iedere scheidsrechter hier gewoon voor fluiten, dus dan is het ook een overtreding in de 16 meter. Ik vind het overigens een ontzettend domme actie van Mendy. De speler loopt op de achterlijn van het doel af, waarom hou je hem, hoe kort ook, vast bij zijn arm?

Koeman is een klein kind en een zeurpiet. Afgezien van of het een penalty was of niet, is het een aanfluiting hoe hij tijdens en na de wedstrijd reageert. Dat verongelijkte zit diep in de vezels van de Catalaanse ploeg. Piqué is de absolute meester, maar ook Frenkie en Messi zijn constant aan het zeuren om gele kaarten voor de tegenstander en penalty's. Onsympathiek en een topclub onwaardig

Hoe zou Koeman hebben gereageerd als hij in de slot minuten een penalty had tegen gekregen na een dergelijke val zoals die van Braithwaite. Het is gewoon een slechte verliezer want dit was never nooit een pingel. Als je hier strafschoppen voor gaat geven is het einde zoek.. Dat weet hij zelf natuurlijk ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Barcelona

4933 fans
Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
3.Barcelona7447
4.Sevilla7022
Voor de complete stand: LaLiga
SpelersPositieW
L. MessiAanvaller3228
TrincãoAanvaller263
NetoKeeper60
Iñaki PeñaKeeper00
M. ter StegenKeeper280
Jordi AlbaVerdediger313
Voor de complete selectie: Clubpagina Barcelona.

92 fans
Coach, 58 jaar
SeizoenClub
2020- Barcelona
2018-2020 Nederland
2016-2017 Everton
2014-2016 Southampton
2011-2014 Feyenoord

In de wandelgangen

Donderdag 6 mei
Mocht Stefano Pioli er niet in slagen om zich met AC Milan te plaatsen voor de Champions League, dan wordt Maurizio Sarri gezien als zijn opvolger. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren