‘Arsenal wil Ödegaard definitief overnemen; ook alternatief is in beeld’

Maandag, 22 maart 2021 om 23:55Jeroen van Poppel

Martin Ödegaard heeft minder dan twee maanden nodig gehad om Mikel Arteta te overtuigen van zijn toegevoegde waarde voor Arsenal, zo meldt Fabrizio Romano op Twitter. Volgens de transfermarktexpert maken the Gunners werk van de definitieve komst van de 22-jarige aanvallende middenvelder, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Real Madrid.

Ödegaard heeft inmiddels twaalf officiële duels voor Arsenal gespeeld, waarin hij twee keer scoorde. De Noor lijkt op de nummer tienpositie inmiddels verzekerd van een basisplaats en Arteta hoopt dan ook langer van Ödegaard te kunnen genieten. "Arsenal is zo blij dat met de impact die Ödegaard maakt op de training, dat ze proberen om hem te behouden", schrijft Romano.

Het is onduidelijk of Real Madrid bereid is om de offensieve middenvelder te verkopen. Die keuze ligt vooral in handen van trainer Zinédine Zidane, die eind januari zijn fiat gaf aan een nieuwe verhuurperiode voor Ödegaard. Eigenlijk had de Scandinaviër zich ten doel gesteld om zich dit seizoen in de basis te knokken bij Real, maar daar kwam niets van terecht. In de eerste seizoenshelft kwam Ödegaard bij de Koninklijke slechts tot zeven competitieduels, waarvan vier keer als invaller.

Volgens de Daily Express houdt Arsenal er rekening mee dat de komst van Ödegaard onhaalbaar kan blijken. In dat geval zullen de Londenaren naar verluidt doorschakelen naar Philippe Coutinho. De 28-jarige Braziliaan is momenteel herstellende van een zware knieblessure en lijkt geen toekomst te hebben bij Barcelona. Coutinho, die voor zijn blessure onder Ronald Koeman niet zeker was van een basisplaats, ligt vast tot medio 2023 en hoeft slechts een fractie op te brengen van de 120 miljoen euro die Barcelona voor hem betaald heeft.Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door samcro)

Arsenal moet er alles aan doen om deze jongen binnen te halen. 22 jaar maar wat een volwassen speler. Ik hoop zo erg dat Real Madrid de CL zal winnen zodat Zidane nog een jaar kan blijven en Odegaard daarom naar Arsenal kan komen. Ik heb begrepen dat ze bereid zijn 60 miljoen op tafel te leggen voor hem en dat vind ik wel marktconform. Samen met Smith Rowe en Saka heb je dan 3 heerlijke talenten achter de spits lopen met creativiteit en beweeglijkheid, zoals het eigenlijk hoort bij Arsenal imo.

23 maart 2021 om 05:37

Zidane is eek groot fan van Odegaard hoor. Zidane blokkeerde zijn huurperiode naar Arsenal maar de Noor wou echt vertrekken omdat hij gewoon alles wilt spelen. Odegaard had ‘pech’ dat net Modric opeens als een 25 jarige weer voetbalt en rent en dan had je ook nog is een Valverde in wereldvorm. Modric zal denk nog een seizoen blijjven, misschien kan Arsenal hem hooguit nog een jaar huren denk ik. Verkopen zal Real Madrid hem niet doen.

23 maart 2021 om 09:03

Ook niet als ze met dat geld dat Odegaard opbrengt, Mbappe kunnen halen..?

23 maart 2021 om 09:06

In hoeverre ga je vooruit? Dan moet je wanneer Modric weggaat/stopt weer geld uitgeven voor een middenvelder.

23 maart 2021 om 09:39

Of gewoon met: Kubo/Kroos, Casemiro en Valverde/Isco spelen op het middenveld.

23 maart 2021 om 10:05

Snap je redenatie, maar Odegaard heeft natuurlijk ook nog een stem in dit verhaal. Als hij zegt graag weg te willen en Madrid heeft geld nodig voor een superster dan zouden ze hem zomaar kunnen verkopen. Zeker met de aanstaande verlenging van Modric en andere topmiddenvelders als kroos, Casemiro en Valverde die sowieso gaan spelen.. dan heb je ook nog mannen als Isco die er nog spelen.. Odegaard lijkt in ieder geval erg gelukkig in Londen..

23 maart 2021 om 14:26

Odegaard zou mooi zijn. Maar ze mogen geen 70m uitgeven aan hem. Want voor 35m kan je Buendia kopen en met nog eens 35m hopelijk ook Bissouma. Die zouden Arsenal enorm versterken zonder zotte bedragen te betalen.

23 maart 2021 om 15:18

Niet mee eens, Buendia en Bissouma zijn degelijke spelers maar geen wereldtoppers die dit Arsenal verbeteren. Odegaard contracteren zou mooi zijn, en anders overschakelen naar Aouar of Coutinho. Op CVM moet een box to box gehaald worden naast Thomas, Gravenberch? Maar ook naar namen als Sabitzer, Kamara, Declan Rice en Barella zouden perfect zijn. Buiten dit nog een top CB, Konate? en een goede RB, Lamptey / Hakimi? / Aarons. Zouden voor volgend jaar al een flinke stap vooruit zijn.

23 maart 2021 om 15:27

Bissouma?? Arsenal moet hoger mikken dan dat! Fabian Ruiz Niguez, Aouar, SMS, etc. Dat zijn spelers die Arsenal echt beter maken. Niet Bissouma. Buendia zou wel een goede zijn. Is ook rechtsbenig, wat gunstiger is, gezien de hoeveelheid linkspoten dat Arsenal heeft.

Wil Arsenal nog gaan investeren in Coutinho?!

23 maart 2021 om 08:32

Barcelona zal hem verhuren. De investering is verloren. Verkoop zal ook meteen tot een boekverlies leiden. Hetzelfde als bij Madrid en Bale.

23 maart 2021 om 08:33

Het zou natuurlijk typisch Arsenal zijn om een volledige zomer ‘werk’ te maken van Odegaard, om uiteindelijk last minute met een huurdeal voor Coutinho te komen aanzetten... Los daarvan had ik eerst wel wat twijfels over Odegaard, vooral fysiek dan, maar die heeft hij helemaal weg genomen. Hopelijk slaagt Arsenal erin hem binnen te halen want het met dergelijke spelers dat we opnieuw een stap vooruit moeten zetten.

23 maart 2021 om 08:57

Ik denk dat we langzamerhand wel kunnen spreken over een Arsenal anno 2018/2019 als we 'typisch Arsenal' gaan gebruiken. Onder Arteta is er gekozen voor een duidelijk pad, daar wordt vrij weinig van afgeweken en het ziet er vooralsnog allemaal prima uit. Dit moet uiteraard nog tot uiting komen in de ranglijst -want we draaien een erg slecht seizoen in de competitie-, maar als er nu nog mensen zijn die zeggen dat we de verkeerde kant op gaan dan willen ze het gewoon niet zien. Dat blijkt ook wel uit het aantal en de soort reacties op topics van Arsenal, dat worden er steeds minder.

23 maart 2021 om 09:26

Je hebt een punt hoor Samcro maar na al die jaren wanbeleid is het voor mij nog wennen dat Arsenal eindelijk naar de juiste spelers lijkt te zoeken😀

23 maart 2021 om 09:36

Laten we hopen dat het binnenkort weer 4rsenal mag zijn

23 maart 2021 om 12:35

Buendia is het alternatief, Coutinho wordt al een paar maanden gelinkt maar zit geen waarheid in.

Als Arsenal Odegaard binnen kan halen moeten ze dat zeker doen. Maar ik denk dat Real hier niet snel in mee zal gaan.

23 maart 2021 om 08:31

Real Madrid heeft echter ook geld nodig om de covid-19 klappen op te vangen en om eventueel Mbappe te kopen aanstaande zomer. Ze willen natuurlijk een goede prijs. Dat is logisch, maar ze zullen zich denk ik ook niet keihard opstellen. Real Madrid heeft namelijk ook nog: Modric, Kroos, Isco, Valverde, Reinier en Kubo die op het middenveld kunnen (CVM met Casemiro en eventueel Camavinga niet meegerekend). Vooral Kubo is ook niet misselijk om erbij te hebben en zelfs een groter talent dan Odegaard. Ik denk dat Arsenal, Odegaard kan halen voor 30/40 miljoen euro.

23 maart 2021 om 08:33

Kubo is meer aanvaller dan middenvelder. Hij wordt ook omver geblazen.

23 maart 2021 om 09:06

Als aanvaller heeft hij een te laag rendement. Ik zie hem meer als middenvelder.

Spelers als Odegaard maken voetbal de moeite waard. Het zijn de kunstenaars van het voetbal. De meest delicate positie is de nummer 10, en de pure spelmaker is een uitstervend ras. Gelukkig is daar Martin, om ons hoop te geven!

Ik weet nog heel goed om welke speler ik zo gek werd van Arsenal; Cesc Fabregas. Spelers waar je genoeg hebt aan de balbehandling alleen, zo natuurlijk, zo soepel. Vergeet doelpunten en assists, we hebben het hier over de natuurlijke aanleg om de bal te aaien en te strelen. Voetbalporno.

Om terug ontopic te gaan; Arsenal moet er Alles aan doen. Ook al is er maar een kleine kans; bel Perez plat tot hij er genoeg van heeft.

23 maart 2021 om 00:32

geweldige speler inderdaad. bij Heerenveen, Vitesse en Sociedad liet hij al mooie dingen zien en nu zet hij dat ook weer voort bij Arsenal

23 maart 2021 om 00:41

Idd geweldige speler..vraag me wel af waar zijn plafond ligt? Hij is nog steeds erg jong. Misschien net onder de echte top vrees ik...ik vind hem enigzins stagneren in zijn ontwikkeling.

23 maart 2021 om 01:00

ik durf het ook niet te zeggen maar ik vind Arsenal nog steeds een prachtige club met veel mogelijkheden. hopelijk kan Odegaard zijn steentje bijdragen aan een wederopstanding van die club. onder Wenger speelden ze bijna jaarlijks mee voor CL voetbal dus met een beetje een doordacht beleid moet dat nog steeds mogelijk zijn denk ik. ze hebben ook best een paar talenten lopen die kunnen uitgroeien tot grote voetballers

23 maart 2021 om 01:04

Plafond ligt op wereldtop. Buiten zijn aanleg steekt hij mentaal ook geweldig in elkaa. Postiieve houding, hardwerkend en nederig. Als ik het zo lees is het een voorbeeldprof waar spelers teegenop kijken. Een leider op zijn manier.

Ik zie weinig zwaktes zelf. Enigszins traag, maar dat is niet heel erg belangrijk voor een spelmaker. Fel ( dus geen dromer )en fysiek sterk genoeg om niet zoals Ozil ieder schouderduel te verliezen. Onder druk weet hij altijd de controle te houden. Zowel de controle over de bal als over de situatie; weet er vaak een steekpass uit te gooien in een split second. Dat snelle denken en handelen zegt veel over waar zijn plafond ligt.

Dit wordt er eentje in de David Silva mould.

23 maart 2021 om 01:04

Dat komt omdat hij geen speeltijd kreeg van Zidane. Vorig seizoen was hij een van de beste spelers in La Liga. Op het begin was ik blij dat hij terug werd gehaald. Maar achteraf had ik hem liever nog een seizoen bij Real Sociedad zien schitteren. Verder hoop ik dat het niet waar is en dat hij volgend seizoen aansluit bij Real. Dan kan hij langzaam het stokje overnemen van Modric.

23 maart 2021 om 09:15

Je hoopt dat het niet waar is dat hij aansluit bij Real Madrid, maar intussen wel het stokje overnemen van Modric??

23 maart 2021 om 09:26

Hij hoopt dat het niet waar is dat Arsenal hem over gaat nemen.

23 maart 2021 om 09:41

Er staat toch echt duidelijk: "aansluit bij Real".

23 maart 2021 om 09:50

Hij hoopt 'dat het niet waar is dat Arsenal hem over gaat nemen en dat hij dus aansluit bij Real'. Even goed lezen Zermatt

23 maart 2021 om 11:26

Ik lees het nu ook inderdaad. Excuus. Ik heb zelf dyslexie, dus daarom dat ik soms zinnen verkeert lees of begrijp.

23 maart 2021 om 12:19

Vind ik niet. Absolute toptalent in mij ogen. In zijn Vitesse jaar vond ik hem dan ook het grootste talent vd competitie. Groter dan Frrenkie, vd Beek etc. En dat zette hij ook door in La Liga. Daar won hij speler vd maand en was gewoon 1 vd beste spelers vd competitie in het eerste half jaar tot hij te maken kreeg met knie blessures.

Dit seizoen moest hij weer ritme en vertrouwen opbouwen om terug te komen. Maar bij Real was daar geen tijd voor. Zidane stond onder druk en kon het zich niet permitteren om een terugkomende Odegaard ritme op te laten bouwen in de basis.

Arsenal wel en dat begint zich nu uit te betalen. Je ziet dat hij weer helemaal begint op te bloeien. Steekpasses, dribbles en zijn ongelofelijke techniek zijn weer helemaal terug. Deze jongen doet qua voetbaltalent voor niemand onder in deze generatie. Twijfel er dan ook niet aan, dat hij in de toekomst tot 1 vd beste spelers ter wereld zal behoren.

Ik hoop het echt niet maar met Zidane weet je het nooit helaas. Odegaard kreeg helaas heel weinig kansen bij Real en heeft een goede keuze gemaakt voor speelminuten. Heb het altijd al gezien in Odegaard want bij Sociedad was die ook geweldig. Modric en Kroos doen het inderdaad heel goed nu alleen die gaan natuurlijk niet eeuwig mee. Modric wordt al 36 en gaat dit niet 4 seizoenen volhouden.

23 maart 2021 om 05:39

Het lag zeker deels aan Zidane. Maar kom op jonge gasten willen tegenwoordig zoveel mogelijk alles spelen, bij een club als Real gaat dat soms niet. Zeker niet als je concurrenten Modric en Valverde zijn. Laat die 2 nou toevallig in wereldvorm zijn.

Het zou zonde zijn als Real hem verkoopt want dit is gewoon een geweldige speler, zonde dat zidane hem de kans niet heeft gegeven bij real want hij is op dit moment hard nodig.

23 maart 2021 om 05:40

Op het moment mist Real Madrid echt geen speler op het middenveld. Onze middenveld is in topvorm. Wij missen wereldaanvallers.

23 maart 2021 om 09:19

Daarom denk ik dat Real niet eens een verliezer hoeft te zijn als het Odegaard verkoopt en daarmee Mbappe kan halen.

Had begrepen dat RM vol op voor Haaland wou gaan deze zomer? Weet niet wat daar van waar is maar zou dit mss betekenen dat ze open staan voor een transfer van Ø bij een goed bod?


Verder is het aan Arsenal om hier zakelijk mee om te gaan. Met Ø heb je een beetje een moderne type Ozil. Een echte 10 die niet vuil is van vies werk. Als je ziet hoeveel meters hij maakt per 90’ in balverlies. Nu mag Edu eens zijn waarde laten zien en deze deal rondmaken.

Ø er bij een nieuwe 6 en 2, en we kunnen terug meestrijden voor de top 4plekken

23 maart 2021 om 09:01

Een nieuwe 6? Om Partey te vervangen? Ik zou ook graag zien dat Bellerin verkocht wordt en Lamptey daarvoor in de plaats komt, dan kan die concurreren met Chambers - die het overigens echt heel goed deed tegen West Ham. Een back-up voor Tierney is ook niet verkeerd of we moeten Cedric daarvoor goed genoeg vinden...?

23 maart 2021 om 09:18

Cedric als back-up voor rechtsback positie.

23 maart 2021 om 09:21

Daar heeft hij het zeer verdienstelijk gedaan en beter dan Bellerin vaak, maar ik zie Chambers als geduchte concurrent voor de rb en dan zie ik liever een groot talent voor die positie erbij komen. Voor lb hebben we geen linkspoot als back-up, wellicht dat we die nog moeten halen. Hoe dan ook, naast Ode moeten we zorgen dat we defensief een aantal upgrades gaan doen. Tierney, Gabriel en Partey zijn wat mij betreft onomstreden -al is Partey ook wel vaak slordig met zijn passes jammer genoeg- en de rest kan in mijn ogen allemaal een betere speler voor gehaald worden.

23 maart 2021 om 09:42

Nee bedoelde eigelijk een concurrent voor Xhaka.vind dat Partey momenteel meer als 8 functioneert bij ons. beetje box to box.

Vind Xhaka een prima squad player maar zou graag een mobieler type zien naast Partey iemand die niet enkel met een pass een linie kan doorbreken maar ook bal aan de voet een run heeft.

Even op uw reactie hieronder, idd Partey is wat slordig in zijn passing maar denk dat het grotendeels komt omdat hij veel matchritme mist. zag hem een paar keer spelen bij Atl en daar was hij echt een baas met zijn passing en schooting.

23 maart 2021 om 09:52

Ah oke, dan begrijp ik het en ben ik het er ook mee eens. Xhaka speelt zowat alles en is belangrijk maar heeft ook echt zijn beperkingen. Dus als we daar idd een upgrade op kunnen doen, moeten we dat ook meteen doen. Ik hoop ook dat Partey nog onwennig is, maar hij mag ook wel even stoppen met ballen de tribune in rammen.

23 maart 2021 om 15:04

Bissouma van Brighton en als die niet haalbaar is Berge van Sheffield aangezien die toch zaken.

23 maart 2021 om 16:31

Of Ward-Prowse van Soton. Qua mentaliteit echt een topspeler, geweldige traptechniek en is niet vies van hard werken.

Oprecht met alle respect voor Arsenal en de club die het ooit geweest is, maar Odegaard kan toch veel beter dan voetballen bij de middenmoot van Engeland? Kan mij niet voorstellen dat hij dat zelf wil, zo een begenadigd voetballer moet toch naar de top van Europa?

23 maart 2021 om 09:45

Arsenal is en blijft een grote club, tuurlijk kan Odegaard naar 'elk' ploeg gaan waar hij maar wilt. Maar op zijn leeftijd heeft hij garantie nodig op speelminuten op zijn fav positie. Hij is een natuurlijke leider en bij Arsenal kan hij dat zijn .hij zal zelf ook weten dat, als hij 3/4 jaar veel minuten maakt en de man is bij een club als Arsenal hij op zijn 25/26jaar een stap kan maken naar een echte topclub om daar de man te zijn

23 maart 2021 om 11:19

Deels eensch en begrijp me niet verkeerd hoor, het zou voor Arsenal een fantastische speler zijn en misschien ook wel een jonge die Arsenal weer een paar plekken omhoog kan schieten. Alleen denk ik dan, waar is Chelsea, Liverpool misschien wel City, Barca, Inter en Juventus. Daar zou die denk ik nu ook allemaal niet misstaan

23 maart 2021 om 11:33

Chelsea heeft: Ziyech, Mount en Havertz als nummer 10, Liverpool speelt niet met nummer 10, City heeft De Bruyne, Foden, Gundogan, B. Silva als CAM's, Barca heeft Pedri, Puig en Coutinho als CAM's en Inter heeft Eriksen + Conte speelt met een systeem dat niet ideaal is voor een 10. Juventus zou wel een optie zijn idd. Die hebben een zwak middenveld.

Ik zou dit echt fantastisch vinden.
Ceballos na dit seizoen terugsturen en Odegaard overkopen zou echt top zijn.

Dan nog een goede CVM voor naast Partey, ondanks dat Xhaka dit seizoen heel behoorlijk speelt.

Dan heb je hopelijk nog een Saliba terug met een jaar Ligue1 voetbal, waar hij het redelijk goed schijnt te doen.

Verder zou een Matthew Ryan als 2e keeper (vastleggen) een goede optie zijn, zodat je nooit en te nimmer met die Runarsson komt te zitten.

Daarnaast een goedkope optie voor op de linksback positie. Tierney is met stipt nummer 1, maar een goede linksbenige back-up zou wel gewenst zijn.

Kolasinac slijten zou top zijn als je dan een Ryan Bertrand of van Aanholt daar voor terug kan krijgen. Al zou ik dan het liefst Bertrand zien. Engels, ervaren en defensief gewoon vrij degelijk (i.t.t. v Aanholt).

Daarnaast gok ik dat een Bellerin eruit gaat. Cedric doet het goed op de RB (en kan ook LB) en daarnaast vond ik de potten van Chambers echt goed. Zijn voortzetting is echt zo goed tegenover die van zijn concurrenten.

Daarnaast komt Maitlind-Niles nog terug.

Dan heb je een redelijk brede selectie, waar wellicht nog een aanvaller bij mag i.p.v. Nketiah (die ik echt niet het niveau vind hebben).

Out: één van de rechtsbacks (amn of Bellerin), Runarsson, Kolasinac, Willian (mocht het mogelijk zijn), Nketiah en eventueel Torreira (mocht het lukken).

IN: Odegaard, Zakaria (gladbach), Ryan (transfervrij? of minimale tranfsersom) en Bertrand (transfervrij)

OUT on loan: Willock (newcastle, nog een jaar), Reiss Nelson (heeft echt een huurperiode nodig).

IN uit academy: Azeez & Balogun.

Dan heb je nog een goede, brede, kwalitatieve bank en wellicht kan er dan nog een speler als Toney bij voor in de punt (doet het goed in de Championship, maar zal denk ik te duur zijn als back-up spits)

Leno
Chambers
Saliba
Gabriel
Tierney
Zakaria
Partey
Smi-Ro/Saka
Odegaard
Auba/Pepe
Laca/Auba
23 maart 2021 om 13:01

Als Balogun toch vertrekt zou ik meteen schakelen naar Edouard, die kan dan met Martinelli concurreren voor de spits.

23 maart 2021 om 16:30

Ik ga er eigenlijk wel vanuit dat Balogun vertrekt Samcro.. Het is angstvallig stil rondom hem en hij heeft zijn contract nog steeds niet verlengd. Persoonlijk vind ik dat gewoon echt heel erg jammer en ook deels slecht gehandeld vanuit de club...

Ik ben het grotendeels wel met Glennn eens qua selectie. Persoonlijk zou ik alleen ook een nieuwe rechtsback willen. Chambers doet het 2x goed op rechtsback, maar is gewoon echt iemand die centraal hoort te staan. Misschien zelfs wel als Cvm. Ik snap persoonlijk ook niet dat we dat nooit geprobeerd hebben. Maar goed. Ik zou op rechtsback dus Cedric plus een Max Aarons of Tariq Lamptey willen zien.

Op linksback vind ik zowel Bertrand als Van Aanholt goede opties om als back-up te dienen voor Tierney. Persoonlijk heb ik dan een voorkeur voor Bertrand, omdat die ook het meest in een back-4 speelt.

Centraal op het middenveld ben ik nog steeds heel erg gecharmeerd van Aouar, alleen zou Partey dan als 6-ish moeten spelen. Dat kan hij wel denk ik, maar zeker weten doe ik het niet. Anders zou je meer naar een 6 georiënteerde speler moeten kijken.

Odegaard vind ik ook een must! Alleen aan dit alles zit toch wel 1 penibel punt: hoe gaan we het seizoen eindigen en wat zijn onze financiën volgend seizoen? Dat bepaalt namelijk alles. In mijn optiek is de nood namelijk erg hoog om nu een grote stap te maken en dus niet 1 aankoop te doen die voor de basis is, maar meerdere. Daarom ben ik er een beetje huiverig voor. Als we de EL niet winnen (waarbij ik ons niet het meeste kans toedicht), dan zal het qua financiën tegenvallen. En dan denk ik dus dat we wederom slechts 1 echte basisversterking kunnen doen..

23 maart 2021 om 16:37

Ja het is idd erg stil rond Balo, maar dat kan je aan beide kanten uitleggen natuurlijk. Vaak genoeg gelezen dat Balo zelf wil blijven, maar dat hebben we bij Brobbey ook gelezen

Ik ben het eigenlijk ook wel eens met alles wat je zegt, behalve Chambers. Hij was de beste van het veld tegen WH dus laat hem maar even op rb staan. Genoeg drive naar voren, verdedigend ook sterk tegen die fysieke gasten van WH en aanvallend ook erg goed, vooral zijn voorzetten. Maar alsnog zou ik graag zien dat we cashen op Hector en een talent erbij halen zoals idd Lamptey.

Een backup voor Tierney moet prio zijn! Er waren idd geluiden rond Bertrand, als hij zich in die rol kan schikken zeg ik doen. Van Aanholt vind ik verdedigend minder dan Bertrand, dus die zou dan tweede keuze zijn. Wellicht is hij wel wat makkelijker over te halen om als back-up te spelen gezien zijn leeftijd.

Verder juich ik verdedigende versterkingen altijd toe, mits ze beter zijn dan wat er nu staat...dat is voor sommige gevallen al snel

Mja... EL winnen is ook vitaal voor de zomer denk ik, van KSE hoeven we niet veel te verwachten, al hebben ze wel de portemonnee getrokken voor Partey en als Aouar rond zou komen zou die er ook bij gehaald zijn. Laten we hopen dat KSE genoeg vertrouwen in Arteta heeft zodat ze hem ook genoeg geld beschikbaar stellen.

23 maart 2021 om 14:14

Met Zakaria en Partey heb je te weinig voetbal vanuit het middenveld. Beter haalt Arsenal een Saul Niguez, SMS (Lazio), Barella, Aouar, Fabian Ruiz, Locatelli, Camavinga, Kessie, Neves of Merino voor de 8 of 6 positie naast Thomas Partey.

23 maart 2021 om 15:20

Heb Kessie altijd top gevonden echt een machine op dat middeveld, naast Partey heb je wel iemand nodig die heel veel discipline heeft. Weet niet of Kessie dat heeft. kijk daar te weinig naar de Serie a voor.

Als Zidane deze jongen laat gaan na amper 4 basisplaatsen zit er toch iets goed los in die hoofden daar. Modric is 35, jezus geef deze knul toch eens een kans. Ik kan moeilijk onder woorden brengen hoezeer het beleid van zizou en zijn schijnbare agenda om onze toekomst te verneuken me woest maakt.

23 maart 2021 om 16:23

Tja real8madrid, ik denk dat Zidane het erg lastig vindt om te vertrouwen op niet-ervaren spelers. Dat blijkt eigenlijk wel elke keer weer uit zijn selectiekeuzes. En ja, Vini en Rodrygo zijn een beetje uitzonderingen. Maar voor de rest staat de selectie die Zidane vaak het veld op stuurt vaak bol van ervaren, oudere spelers. Dat is prima natuurlijk, maar op een gegeven moment moet je wel een beetje gaan mixen. Modric doet het bijvoorbeeld dit seizoen erg goed, maar is al wel 35.. Kroos wordt er ook niet jonger op en zelfs Casemiro is ook alweer 29.

Ik ben dus wel erg benieuwd wat zijn plannen zijn met spelers als Odegaard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Arsenal

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
K. HeinKeeper
B. LenoKeeper
T. SmithKeeper
Cédric SoaresVerdediger
BellerínVerdediger
Voor de complete selectie: Clubpagina Arsenal.

27 fans
Middenvelder, 22 jaar
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren