Mohamed Ihattaren verrast en brengt bezoek aan zeventienjarige Ruben

Dinsdag, 2 maart 2021 om 17:50Dominic Mostert • Laatste update: 17:58

Mohamed Ihattaren heeft maandag de zeventienjarige Ruben van Harten uit Bunschoten verrast. De aanvallende middenvelder van PSV kwam plots voor de deur van de familie Van Harten aanrijden om de jongen een voetbalshirtje te overhandigen. "Ik sta te trillen van blijdschap", zei Ruben na afloop tegen zijn vader Gertjan, zo schrijft het Algemeen Dagblad dinsdag.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

70 reacties (laatste reactie door ikea)

Die moet wel een geweldige mentaliteit hebben als je dit soort dingen doet😉.

2 maart 2021 om 17:58

@MessiBazoer hahaha zeer zeker, dit zijn goede dingen om te doen. Hopelijk komt het op het veld ook tot een in keer bij Ihattaren. Hij kan geweldig voetballen, maar dan moet hij laten zien dat hij ook echt wilt. Voor deze actie kun je niets meer dan respect hebben.

2 maart 2021 om 18:01

@messibazoer zeker! Vooral dat hij al veel langer contact heeft met die jongen maar oa door corona niet eerder langskon komen. Geen PR stunt want jongen heeft zelf geplaatst.

2 maart 2021 om 20:10

Mo heeft het hart op de goede plek zitten. Heeft verder niks met zijn huidige situatie bij PSV te maken.

2 maart 2021 om 19:17

Klein charmeoffensiefje :D

2 maart 2021 om 19:36

Haha ja, dit is wel overduidelijk zeg. Als dit niet gepushed is door PSV of Raiola vreet ik m'n schoen op. Kijk ook hoe ongemakkelijk Ihattaren kijkt en die jongen wat op afstand houdt. Maarrr neemt niet weg dat het leuk is voor Ruben, dus deze situatie heeft toch nog iets opgeleverd.

2 maart 2021 om 19:41

Ik vind hem niet ongemakkelijk kijken en hij duwt hem al zeker niet weg. Niet ieder mens is van een knuffel gediend. Misschien vond Ruben dit wel prettig zo.

2 maart 2021 om 20:05

Autisten zijn niet zo van het lichamelijk contact dus voor jou lijkt het misschien afstandelijk, maar voor hem is dit net zo iets als een knuffel voor jou is.

2 maart 2021 om 20:33

Dit is toch door de familie van Ruben geplaatst en niet door Ihattaran zelf

2 maart 2021 om 20:42

Heeft ook niets te maken met het feit dat de hele wereld al bijna een jaar lang 1,5 meter afstand van elkaar houdt

2 maart 2021 om 23:44

Begin maar met eten zou ik zeggen. Dit was al tijden geleden gepland via zijn broer. Doordat Ruben Corona had, is het wat later geworden. Rubens familie bracht het verder naar buiten, niet Ihatarren of zijn zaakwaarnemers.

3 maart 2021 om 07:59

Nee duh, als ie het zelf plaatst is het veel te overduidelijk. Op deze manier komt het minder gekunsteld over en komt het toch alsnog wel naar buiten.

3 maart 2021 om 10:27

Tsja, zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten..

Ook mooi dat het door de jongen zelf geplaatst is. Dan zie je wel dat het oprecht is. Mooi gebaar waar ruben vast nog lang over zal praten.

3 maart 2021 om 08:01

Ik wil best geloven dat het oprecht is, maar dat het oprecht is omdat de jongen het zelf plaatst is naïef man. Als men zoiets zou bedenken als pr stunt, denk je niet dat ze ook zo snugger zijn om hem niet zelf te laten plaatsen maar via de ander, wat toch wel publiek wordt en dus beter overkomt?

Zo een goede jongen die Ihattaren. Verdiend veel beter dan PSV met hun rare duitser met zn i sink de hele tijd.

2 maart 2021 om 18:47

De enige die Schmidt voor lul zet is Schmidt zelf idd. Niet vaak zo'n mafklapper in de ere gezien, denk dat ie in de top komt, 1000% sure

2 maart 2021 om 20:25

I sink. Ik dacht, wat schrijft Jari daar nou. Maar haha inderdaad, z'n Engels is lekker Duits. Heeft Van Gaal ook, zo'n mooi accent, dus het hoeft goed trainerschap niet in de weg te staan. Voorlopig vind ik Schmidt precies zoals jij een rare Duitser.

2 maart 2021 om 21:32

Domme opmerking. Ik ken genoeg spelers en trainers die niet eens de moeite doen een andere taal te spreken. Dat er dan met een accent gesproken wordt, moet geen bal uitmaken. Jammer dat je blind op de haattrein stapt zonder ook maar één procent van het hele verhaal te weten.

Kom er maar in Japie ... Dit is opgedragen door Schmidt om Mo's imago tegen zijn wil in te verbeteren. Kan niet anders! ... OT: Mo is een goede gozer, dat is niet moeilijk om te zien. Wellicht kunnen wat oud gedienden met Mo praten: van Nistelrooy, Nilis, Depay ofzo ... Een Boadu uit vorm kon bij Kees Kist terecht en knalt ze er weer in met hernieuwde energie. Mo en Roger moeten even bedaren en daarna een gesprekje aan met wat coryfeeën erbij, Mino Raiola erbij die wat pizza's handgemaakt voorbereid : bakkies koffie, kapsalon, döner, vlaai en wat belegde broodjes op tafel en dan moet het goedkomen.

2 maart 2021 om 18:59

Dan niet zeiken als Mo weer te zwaar is

Maar gelijk heb je, even allemaal afkoelen en dan zorgen dat het goed komt. Aan het talent ligt het niet.

Daarnaast hartverwarmende actie van Mo

2 maart 2021 om 19:01

Japie zal dan ff goed het stukje moeten lezen en dan kunnen dat soort opmerkingen meteen de prullenbak in. Mooie actie van Mo. Het is en blijft een goede jongen.

2 maart 2021 om 19:27

Maar dat is nu net het punt. Japie leest de tekst nooit goed...

2 maart 2021 om 19:32

deze actie staat verder los van de situatie tussen Schmidt en Ihatteren. heel mooi dat Ihatteren deze jongen een hart onder de riem steekt, dat is alles wat ik ervan vindt en dat zegt ook wel iets over zijn karakter en mentaliteit imo

2 maart 2021 om 19:43

Zo is het Japie. Mo heeft een enorm fijn karakter omdat hij een shirtje weggeeft en de hele situatie rondom hem en Schmidt ligt natuurlijk alleen aan Schmidt...

2 maart 2021 om 19:53

Mo heeft een mooi karakter omdat hij empathie en inlevingsvermogen heeft en weet dat als hij zo een jongen even opzoekt en een mooi moment bezorgd wat voor die jongen zeker veel betekend dat die jongen even al zijn ellende kan vergeten. dat noem je een stukje menselijkheid

2 maart 2021 om 19:58

Ik dacht hij geeft een ajax shirtje weg maar het is er toch eentje van PSV...

2 maart 2021 om 19:58

Ik dacht hij geeft een ajax shirtje weg maar het is er toch eentje van PSV...

2 maart 2021 om 21:08

Empathie en inlevingsvermogen, vast en zeker Japie Krekel. Natuurlijk wel selectief, want om heel eerlijk te zijn had hij weinig empathie toen Schmidt voor andere namen in de basis koos tijdens Olympiakos. Japie, nu we Zermatt nooit meer zien reageren kroon ik je hoogstpersoonlijk tot hilarischte lid!

2 maart 2021 om 21:09

Empathie en inlevingsvermogen, vast en zeker Japie Krekel. Natuurlijk wel selectief, want om heel eerlijk te zijn had hij weinig empathie toen Schmidt voor andere namen in de basis koos tijdens Olympiakos. Japie, nu we Zermatt nooit meer zien reageren kroon ik je hoogstpersoonlijk tot hilarischte lid!

2 maart 2021 om 21:39

@ikea je kan een bezoek aan een ziek of verstandelijk beperkt kind toch niet serieus gaan vergelijken met een voetbalwedstrijd?

3 maart 2021 om 01:14

Nee, maar het is wel een stuk makkelijk om empathie te tonen aan je fans dan aan de coach die vindt dat hij harder moet werken. Ik vind het gebaar ontzettend mooi van Ihataren, maar ik vind dat de conclusies iets te makkelijk worden getrokken, en dat het ook los kan staan van zijn empathie en inlevingsvermogen, waar hij in de door mij eerder benoemde situatie juist het omgekeerde gedrag vertoont van iemand met inlevingsvermogen en empathie.

Kijk hoe word ik trending topic #Ihataren. Goed gebaar in deze tijd van moddergooien

2 maart 2021 om 18:23

Mis het Frenkie De Jong tijdperk nu wel.

2 maart 2021 om 18:51

Ik ben er nu wel klaar mee. Als Mo een scheet laat komt het waarschijnlijk al in het nieuws

Ik heb nog steeds het gevoel bij Ihattaran dat het niet ligt aan zijn persoonlheid of mentaliteit maar aan de gevolgen van zowel het coronavirus als het overlijden van zijn vader. Zo'n jonge jongen moet echt goed begeleid worden in deze tijd door zijn club, zaakwaarnemer en omgeving want het is niet niks. 1 van deze stakeholders (of meerdere) is hierin tekort geschoten schat ik en Ihattaran is gewoon niet sterk genoeg op dit moment om dit zelf op te pakken. Ik zie het nog steeds goed komen met hem, hopelijk voor hem is dit zijn eye-opener en zien we hem snel sterk terug.

2 maart 2021 om 19:01

Mooie reactie en precies wat ik zelf al een hele tijd denk. Sommige mensen vergeten hoe super, super en super moeilijk het is om een van je ouders te verliezen. Vooral als je nog zo jong bent..... En dan lees ik talloze reacties zoals "hij moet zich er eens overheen zetten". Deze mensen hebben makkelijk praten en/of zijn gevoelloos. Wat betreft corona: Heeft hij het zwaar te pakken gehad?

2 maart 2021 om 19:34

Inderdaad, de buitenwereld is nou eenmaal hard. Maar soms vergeten ze inderdaad hoe hard ze zijn. Volgens mij heeft hij het niet gehad maar de effecten van een lockdown zijn echt wel zwaar voor iedere tiener in Nederland, dat kan niet anders.

3 maart 2021 om 01:39

Klopt inderdaad. Maar je hebt gelijk, de effecten van de lockdown zijn voor iedereen zwaar en vooral voor de tieners.

2 maart 2021 om 21:03

Corona, het overlijden van zijn vader zullen allebei zeker factoren zijn. Zelf vermoed ik dat de grootste factor de overdreven complimenten van vorig seizoen zijn geweest, waardoor deze puber het te hoog in de bol heeft gekregen.

Super. Dit vind ik zoooooooooo mooi.
Een kind laten genieten is top dan geldt niet meer; jij bent van club Z en ik van club R
Top Mo
Zoiets zou Zyech nou ook doen

2 maart 2021 om 19:18

Wat een toevallige timing ook he, je gelooft het bijna niet

2 maart 2021 om 19:29

Nee, dat is slecht denken. Ik geloof daar niet in hoor.
Je beweert dus iets van charme- offensief?

2 maart 2021 om 19:33

Wel een charme offensief. Maar mooie is dat mo het niet zelf op internet gooit. Maar gewoon door het bezoek laat doen. Komt op mij wat oprechter over.

2 maart 2021 om 20:18

Als je de tekst ook even goed leest, heeft Mo al langer contact met de jongeman, maar is het bezoek eerder uitgesteld doordat de jongen corona had gekregen. Dus zeker een puur toevallige timing

2 maart 2021 om 20:32

Hm net zoals Cas1 denk ik ook niet zo. Het komt Mo misschien goed uit ofzo, maar dit komt op mij oprecht over. Misschien omdat ik hem een aardige kerel vind of omdat ik naïef ben. Maar het is niet alsof dit iets te maken heeft met zijn sportieve crisis. Ik geloof hier wel in.

Nu weet ik zeker dat hij Ajax gaat. Dit doen alleen Ajacieden, zulk soort acties Wat een topgozer is die Mo. We zullen je volgende seizoen wel in het Ajax tenue zien.

2 maart 2021 om 19:39

Ik heb nog nooit Ajacieden iemand een PSV shirt zien geven ¯\_(ツ)_/¯

Weer heel handig van onze Italiaanse vriend! Niks mis met het gebaar, komt alleen wel heel goed uit om juist nu goed in de media te komen.

Mo op bezoek bij Feyenoordsupporters met een shirt. Wat een doorzichtige poging om te flirten met Feyenoord dat zal hem niet in dank worden afgenomen in Eindhoven

2 maart 2021 om 20:35

Ik weet het niet hoor. Die vader heet Gertjan van Harten. Gertjan Verbeek. Harten. Dit is een opzichtige flirt met Heerenveen. Die heeft al zo goed als zeker in het Abe Lenstra stadion getekend.

2 maart 2021 om 23:49

Hij zou wel bij Feyenoord passen, een creatieve speler kan er wel bij. Bij Ajax hebben we eigenlijk al genoeg aanvallers en hoeft er niemand bij als Idrissi zou blijven. En aangezien hij steeds goedkoper wordt, wellicht een ideetje om het te proberen via externe gedlschieters? Er zit veel potentie in die jongen, dus kunnen dan een eventuele toekomstige winst delen met Feyenoord.

Elke comment gaat over een charme offensief, maar leest men de tekst uberhaupt wel? Er staat duidelijk dat hij rond de kerstperiode vorig jaar al contact heeft gehad met Ruben en zijn familie en beloofde hem destijds al een shirtje. Gewoon een top actie van hem! Dat de timing hem goed uit komt om zo in het daglicht te komen moge duidelijk zijn, maar dat doet niks af aan zijn goeie intenties.

2 maart 2021 om 20:20

Exact dat! En niet te vergeten dat Mo dit zelf ook niet plaatst om zichzelf in een goed daglicht te zetten, de vader van de jongen plaatst het

2 maart 2021 om 20:57

Al sinds de kerst contact maar nooit doorgezet totdat het management van Ihataren besefte dat het wellicht beter zou zijn als hij eens positief het nieuws inkomt. Mijn god sorry hoor.

2 maart 2021 om 21:42

Wel heel toevallig

3 maart 2021 om 02:40

Al eens aan de kracht van de media gedacht misschien? Ihattaren is trending momenteel dus als hij morgen roze olifantjes pleepapier koopt word dat als nieuws gebracht. Zou bijvoorbeeld een Bijlow morgen bekendmaken weg te willen bij Feyenoord dan is wat hij eet morgenavond ineens ook nieuws terwijl je zn menu waarschijnlijk via een feyenoordsite ook nu wel kan vinden alleen niemand zoekt er naar want het is niet trending

3 maart 2021 om 14:35

Mijn reactie geeft toch aan dat ik aan de kracht van de media heb gedacht? Enerzijds trekt de media nu alles erbij, zoals jij benoemd, anderzijds kan (het management van) Ihataren nu gebruik maken van diezelfde media om er zijn voordeel mee te doen.

Mo in Adidas .... ;-) Is Adidas de sponsor van Psv?

2 maart 2021 om 23:50

Adidas is de sponsor van Ajax en van Feyenoord. Nu weten we nog niet wat de voorkeur van Mo is

Heerlijk! Het management van Ihataren beseft dat hij beter aan een beetje image building kan doen, en stuurt hem erop uit. Een goede troef want al de opgehitste Ajax pubers zijn meteen overtuigd, wat een lieverd! Het ligt aan Schmidt! Dit dat!

Verrast? Hoezo? Is een onprofessionele voetbalprof ineens ook een slecht mens, van wie je dit soort acties niet mag verwachten ofzo?

3 maart 2021 om 08:41

Misschien bedoelen ze dat die jongen verrast is? Die komt niet elke dag een bankzitter van psv tegen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax6965
2.PSV6134
3.AZ6128
4.Vitesse5618
5.Feyenoord5429
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller2816
E. ZahaviAanvaller219
R. SchmidtUnknown
Y. VertessenAanvaller90
J. PiroeAanvaller81
Y. MvogoKeeper280
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

17 fans
19 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 21 3 0 0
2019/2020 PSV 22 3 0 0
2018/2019 PSV 12 0 0 0
2018/2019 PSV U19 12 5 0 0
2018/2019 Jong PSV 2 1 0 0
Laatste voetbalnieuws

Derksen: ‘Ik weet zeker dat als Ajax hem haalt, hij daar zal schitteren’

Mohamed Ihattaren is maandagavond uiteraard ook in Veronica Inside onderwerp van gesprek. Johan Derksen heeft geen goed woord over voor de actie van de aanvallende middenvelder van PSV zondag na zijn...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 9 april
Sergio Agüero heeft zijn afscheid bij Manchester City aangekondigd, maar blijft mogelijk actief in de Premier League. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren