Club Brugge haalt verrassend zijn vijfde Nederlander binnen

Zaterdag, 30 januari 2021 om 21:05Jeroen van Poppel • Laatste update: 21:30

Tahith Chong maakt het seizoen op huurbasis af bij Club Brugge, zo meldt de koploper van de Belgische competitie via de officiële kanalen. De 21-jarige aanvaller was dit seizoen eigenlijk door Manchester United verhuurd aan Werder Bremen, maar het Duitse avontuur verliep teleurstellend voor Chong en is voortijdig afgebroken.

Bij Manchester United had manager Ole Gunnar Solskjaer dit seizoen geen plannen met Chong, waardoor in augustus werd besloten om de Oranje-jeugdinternational te verhuren aan Werder Bremen. Chong wist bij de huidige nummer elf van de Bundesliga echter geen basisplaats af te dwingen en mocht de laatste vier wedstrijden zelfs niet invallen. In totaal kwam de Nederlander, die in de jeugd voor Feyenoord speelde, tot vijftien officiële optredens in Duitsland, waarin hij goed was voor één goal en twee assists.

Bij Club Brugge wordt Chong, wiens contract bij United doorloopt tot medio 2022, de vijfde Nederlandse speler. In januari werd Bas Dost gekocht van Eintracht Frankfurt, terwijl Ruud Vormer, Stefano Denswil en Noa Lang al langer voor Blauw-Zwart actief waren. Club Brugge is zaterdag sowieso actief op de transfermarkt, want de club presenteert tegelijkertijd ook Nabil Dirar. De 34-jarige vleugelspits wordt gehuurd van Fenerbahçe.

Trainer Philippe Clement legt op de website van Club Brugge uit waarom Chong en Dirar aangetrokken zijn. Philippe Clement: "We zijn met Club zeer ambitieus in de drie competities waarin we actief zijn", aldus de oefenmeester, die doelt op de nationale competitie, het bekertoernooi en de Europa League. "Er komt een hele drukke periode aan, met veel wedstrijden en in die optiek is het belangrijk om onze kern voldoende breed te houden, zeker na het vertrek van enkele spelers. Met Dirar en Chong halen we twee versterkingen die in principe snel inzetbaar zijn."

"Met Chong halen we iemand die diepgang brengt in het spel, ook zonder bal, iets wat ook Krépin Diatta (voor twintig miljoen euro verkocht aan AS Monaco, red.) en Emmanuel Dennis (verhuurd aan 1. FC Köln, red.) brachten", vervolgt Clement. "Beiden zijn multifunctioneel, iets wat we in deze fase van de competitie zeker kunnen gebruiken. Met de komst van Stefano Denswil, Dirar en Chong zijn we, ondanks de financieel moeilijkere coronaperiode toch voldoende gewapend om het drukke programma aan te gaan."Gerelateerd

Meer sportnieuws

51 reacties (laatste reactie door binny)

Tja, het kan niet op bij Brugge momenteel met de Nederlanders, maar ik denk dat dit de eerste Nederlandse mislukking gaat worden bij Brugge. Chong heeft sinds zijn debuut in het betaald voetbal geen moment overtuigd!!

30 januari 2021 om 21:25

Al vind ik ook dat hij vrijwel altijd tegenvallend presteerde in zijn invalbeurten, heeft hij een paar wedstrijden wel echt zijn kwaliteiten laten zien. Het zit er zeker in maar het beste voor hem is om verkocht te worden om ergens in dienst van het team te spelen ipv als huurling alleen jezelf in de kijker te willen spelen.

30 januari 2021 om 21:44

@voetbalfan2002 Dat is precies het gevoel dat ik ook heb. Vormer is een volwassen en stabiele speler, Dost heeft zich in de (sub)top bewezen, Denswil is natuurlijk een topverdediger waarvan je ook weet wat hij kan, en elke oplettende voetbalfan weet wat voor talent Noa Lang heeft en dat heeft hij bij Ajax laten zien op topniveau. Chong heb ik werkelijk nog nooit een goede wedstrijd, zelfs niet een goede tien minuten, zien spelen. Speelt nog erg onvolwassen en grillig. Is op dit moment een veel mindere versie van Calvin Stengs. Maar ik hoop dat ik ongelijk krijg.

30 januari 2021 om 22:01

Van Rhijn en Amrabat waren niet bepaald successen. Lex Immers was gratis dus geen mis'koop' in de letterlijke betekenis maar is al helemaal zwaar geflopt- iets wat iedereen natuurlijk zag aankomen. Maar ons bestuur koopt soms met de blinddoek op.

Hier was ik echt niet aan begonnen als Brugge zijnde maar goed.. wie weet verrast hij iedereen hier. Echt een hele matige speler tot nu toe op profniveau.

30 januari 2021 om 21:21

Wrm doe je alsof die gozer niet kan voetballen🤦‍♂️😂

30 januari 2021 om 21:39

Tot nu toe toont hij op profniveau nog niet aan goed te kunnen voetballen. In de jeugd was hij veelbelovend, maar het lijkt het zoveelste voorbeeld van 'te vroeg voor het buitenland gekozen (afgezien van het geld en de club)'. Veel talenten hebben al moeite om zich in het eerste van Ajax/feyenoord/psv te spelen, laat staan bij de Man Utd's van deze wereld. Hopelijk kan hij in Belgie wel meekomen.

30 januari 2021 om 21:40

@teambully met alle respect, maar ik snap hem. Hij werd als megatalent gembombardeerd, maar wat ik van hem tot nu toe op het eerste niveau heb gezien... ik zou betwijfelen of hij zelfs bij De Graafschap mee zou kunnen. Heel matig. Ik geloof wel dat die ht heel goed doet in de jeugd, maar hoe kan er in hemelsnaam zoveel verschil in zitten...? Of is dit weer die Argentijnse taxichauffeur verhaal die profvoetballer bij Ajax werd..? Zal toch niet in deze tijd hahaha.

30 januari 2021 om 21:41

Dat zal moeten blijken, maar die jongen heeft zich nog geen moment bewezen op een relevant niveau.

30 januari 2021 om 21:23

Puur voor de breedte , na het vertrek van Diatta , Dennis en Schrijvers moest er wat bij. Als Lang en De Ketelaere geblesseerd raken hebben ze niks meer achter de hand.

30 januari 2021 om 21:52

Ja en zelfs nu zitten we toch al in de shit vind ik. De Ketelaere speelt daar nu uit noodzaak maar is toch totaal geen flankspeler? Hij is een beetje een alleskunner die daar nog een 6 scoort maar ik zet hem dan liever als cam waar hij een 8 scoort. Komt niet tot zijn recht op de flank. Haal toch verdomme gewoon 2 extra vleugelspelers. Als ze morgen geen direct inzetbare en waardige vervanger (sorry hoor, Chong?) halen snap ik er niks van. Dan is Lang dus je enige echte vleugelspeler in de kern. Mag er ook niet aan denken dat die dan eens geblesseerd zou raken. Elke topclub heeft toch steevast 4 vleugelspelers in de kern? Wij laten er alleen vertrekken. Puur voor de breedte oke, maar had dan liever weer een betere speler als Tau gehuurd. Zo zijn er toch wel 30 te vinden in Europa. Of nog beter: de jeugd kansen gegeven.

30 januari 2021 om 21:57

Eens zelfs een Dennis is 2 klasse beter dan Chong , dus echt logisch is het allemaal niet. Ook Okereke is beter dan Chong , ik verwacht dan ook niet al teveel minuten voor Chong.

31 januari 2021 om 06:03

@bon jovi ik begrijp er ook niks van dat ze Dennis hebben laten gaan met de interesse voor Diatta. De Kaetelare is echt geen vleugelspeler, je haalt hem daar mee echt uit z'n kracht. Chong is een groot risico, maar waarom niet. Misschien voelt hij zich op zijn gemak bij z'n maatje Noa Lang en de Nederlandse encalve en komt het er wel uit. Natuurlijk heb je nu wel Dirar terug die de club kent, maar misschien is die ook wel helemaal langs zijn moment. Success morgen tegen Luik!

Mooi, daar zijn we in Bremen weer van af. Zulke spelers voegen niets toe dus mogen wat mij betreft heel snel weer vertrekken.

Ze hebben wel de Nederlandse smaak te pakken bij Club. Ik ben wel benieuwd of het hier bij blijft want Chong is nu geen zekerheidje of iets dergelijks. Ze zouden ook al een bod op gedaan hebben op Tzolis, maar PAOK wilt hem blijkbaar houden tot de zomer. Dirar is ook wel een leuke aankoop. Een polyvalente speler en ook een back-up voor Mata.

30 januari 2021 om 21:15

Tzolis doet het uitstekend bij PAOK. Logisch dat ze hem idd niet zomaar laten gaan. Ze willen 2e worden om voorronde van de Champions League te kunnen spelen. Olympiakos Pireaus is niet meer te achterhalen in de competitie. PAOK moet strijden met Panathinaikos, AEK Athene en stadsgenoot Aris Saloniki.

30 januari 2021 om 21:17

Ja gaat een moeilijke transfer worden. Al heeft Club met Krmencik wel een voordeel want daar is PAOK gecharmeerd van blijkbaar. Zou wel een geweldige transfer zijn voor club Brugge denk ik.

30 januari 2021 om 22:11

Tja ze doen het nu goed, maar als het zometeen even tegen zit vind men weer dat er teveel Nederlanders gehaald zijn en moet iedereen weer weg. Beetje zoals bij Real Madrid toen Robben, Van der Vaart, Van Nistelrooy en Sneijder ineens weg moesten.

Bij al de aankopen van Club Brugge weet je al van te voren dat het een match is. Nu laatst bij Dost, eerder bij Lang, maar ook indertijd met het binnen halen van bijvoorbeeld Vormer was het duidelijk dat ze zouden matchen. Ik snap dan ook helemaal niet wat ze nu opeens met Chong aanmoeten, al zou het leuk zijn als wij als publiek ook eens een keer gaan meemaken waarom hij als groot talent is bestempeld geweest, want ik kan me enkel bedenken dat zijn kapsel blijft hangen bij scouts en trainers.

30 januari 2021 om 21:17

Misschien is dat juist wel het probleem. Als zijn kapsel steeds bij scouts en trainers blijft hangen komt hij natuurlijk weinig aan voetballen toe. Dan moet hij iedere keer eerst zijn haar ontworstelen om achter een bal aan te rennen, dat schiet natuurlijk niet op. Misschien moet hij maar naar de kapper. Denk dat Promes en Labyad wel iemand weten

Deze jongen is gewoon verschrikkelijk overrated. In de jeugd leuke dingen laten zien maar voetballen in een eerste team is een ander verhaal. Ik heb enkele wedstrijden vsn hem gezirn bij united en bij NL maar het is gewoon abominabel slecht. Verkeerde aannames, niet per se heel erg snel en weinig rendement. Solskjaer zag het en bij werder zien ze het nu ook. Ik hoop voor hem dat hij de stap kan zetten in zijn ontwikkeling maar ik heb er een hard hoofd in

30 januari 2021 om 21:39

Dat komt omdat mensen de Premier League 2 schromelijk overschatten. Die competitie zit vol met jongens die niet interessant genoeg waren om verhuurd te worden en dan maakt zo'n jongen indruk daar. Echter heeft hij nog niet eens kunnen overtuigen in Jong Oranje, laat staan een relevant niveau. Als je dan ziet hoe weinig kansen hij heeft gehad bij Bremen, vraag ik me ook af of hij uberhaupt veel kansen gaat krijgen bij de gedoodverfde favoriet in Belgie.

Als Feyenoorder zou ik hier echt gek van worden. In potentie zou er bij Feyenoord veel meer mogelijk moeten zijn als bij Brugge. Qua stad, qua aanhang, qua bedrijvigheid/sponsoring... eens te meer een bewijs dat het beleid echt ruk is in Rotterdam zuid. Alle Nederlanders daar zou Feyenoord maar al te graag gehad hebben...

30 januari 2021 om 21:26

dat is helaas al jaren zo. Feyenoord blinkt altijd uit in structureel het maken van de verkeerde keuzes en leren ervan en het over een andere boeg gooien, ho maar. we stoten ons liever vijf keer aan dezelfde steen

30 januari 2021 om 21:38

Omdat ze een jeugdspeler halen die overal faalt en zich niet eens kan onderscheiden in Jong Oranje? Dat het beleid van Feyenoord onder de maat is, is een feit. Echter heeft dat weinig met deze Chong te maken. Verder heb je gelijk, maar je moet eerst geld hebben voor je bepaalde spelers kunt halen.

30 januari 2021 om 21:58

@sirius nee, omdat Club Brugge een beleid voert waarmee ze financieel stappen vooruit maken en nu spelers als een Dost en Lang kunnen halen voor bedragen van rond de 7 miljoen. wij gooien bijna al ons geld weg aan spelers die niks toevoegen en waarop je als leek al op voorhand kon zien dat dat het geval zou zijn

30 januari 2021 om 22:01

Maar daar heeft deze transfer niets mee te maken. Verder ben ik het wel met je eens hoor. Ik denk dat Arnesen deze zomer z'n zin krijgt en budget tot zijn beschikking krijgt. Ik ga er vanuit dat Berghuis en Senesi zullen vertrekken en dan heb je ineens toch zo'n 20 miljoen euro te besteden. Als Arnesen dan nog steeds niets verandert, wordt het zeer problematisch voor Feyenoord. Ook vreemd dat je niets leest over een reorganisatie van de scouting.

30 januari 2021 om 22:13

@sirius dat hoop ik ook inderdaad. onder Van Geel werd pijnlijk duidelijk dat de scouting bij Feyenoord aan alle kanten rammelt dus ik hoop dat Arnesen de scouting zo snel mogelijk gaat aanpakken. als we dan ook nog wat goede jeugdspelers hebben die doorbreken kan Slot er hopelijk wat van maken

30 januari 2021 om 22:21

Ik denk dat al die zaken afhangen van een reorganisatie. Het is vreemd, maar die jeugdopleiding en de scouting staan nog op overlevingsmodus, terwijl Feyenoord daar allang niet meer in zit. Het is dus vreemd dat die twee levensaders nog wel op die wijze opereren.

30 januari 2021 om 22:07

Als het een troost mag zijn: zowel Sinisterra als Senesi stonden ooit op een haar na bij Club, maar geraakten er nooit volledig uit met de makelaars.

Chong net als Zirkzee niet van overtuigd. Al best oud maar nooit structureel wedstrijden gespeeld. Ik zie een Bouy scenario voor me. Ze hebben uitstraling maar daar kom je er niet mee. Kluivert, Dilrosun en zeker Redan gaan ook hard die kant op. Het gaat erom dat je niet alleen wedstrijden speelt maar dan ook meteen aantal stappen zet. Lang lijkt dat wel te doen, Gakpo zou ook nog kunnen. Voor de anderen is het mi stappen terug zetten om hopelijk nog eens stapje vooruit te zetten. Zie het nauwelijks voor me. Zie bijv Kongolo, die zit nu bij Heerenveen maar weet ook de stap niet te zetten. Jammer maar zo werkt t

30 januari 2021 om 21:42

Kongolo, het voormalige talent, speelt volgens mij bij Fulham. Zijn broertje speelt bij Heerenveen. Inhoudelijk overigens eens met je. Zirkzee en Chong, ben bang dat het niet heel veel wordt

30 januari 2021 om 22:09

Ik zie bij Gakpo ook niet zo snel wat 'm bijzonder moet maken. Die is echt niet beter dan de aanvallers die de afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd.

Wat een slechte grap. We spreken over club Brugge en niet Lommel met alle respect. Chong is toch helemaal geen meerwaarde, zelfs als back up zie ik liever jeugd gebruikt worden. Hetzelfde geldt voor Dirar. Had je hem op zijn 30ste teruggehaald oke maar nu is dat zinloos, geef liever van der Brempt zijn kans als je Mata eens rust wil geven. Ik mag toch hopen dat er nog iets bij komt als vervanger van Diatta. Je verkoopt verdorie 1 van je beste spelers voor 20 miljoen (wat al te weinig was maar oke) en incasseert 30 miljoen van de CL. Dan kan er toch wel nog 5 a 6 af voor een echte directe versterking? Waar is de ambitie? Heb het helemaal gehad met die transferpolitiek. Mannaert gauw weg en de Conde binnen proberen halen. Wat heb je ook aan zo'n huurbeurt van een jong talent? Niks. Huren is iets voor ploegen zonder geld zoals Anderlecht. Als je geld hebt moet je kopen en dan voor een meerwaarde proberen door te verkopen. Of het moet zijn dat je een superspeler kan huren die niet haalbaar is voor een definitieve transfer, maar dan denk ik meer aan kaliber Jovic of Nainggolan of zo... Ook weer op de allerlaatste dag zoals altijd. Kotsbeu ben ik het. En de abonnementen slaan elk jaar maar op. 12 jaar geleden was het de helft van de prijs van nu.

30 januari 2021 om 21:49

Wat heeft zo een De Kondé nu meer laten zien dan Mannaert?

30 januari 2021 om 22:09

De Conde heeft veel mindere financiële mogelijkheden maar stelt toch altijd wel een goede en evenwichtige kern samen. Mannaert heeft quasi ongelimiteerde mogelijkheden en haalt de ene na de andere flop (Okereke, Diagne, Krmencik?) en slaagt er duidelijk niet in spelers te overtuigen. Dat je het als Belgisch kampioen en vaste CL deelnemer met dit soort spelers moet doen is schrijnend. Je zou toch minstens iemand als Daniel James moeten kunnen huren? Maar Chong? De Conde heeft ook een enorm kennersoog en lanceert veel spelers naar de wereldtop. Mannaert heeft geluk dat hij danjuma en Nakamba duur kon verkopen aan die gekke premier league ploegen maar echt veel talent lanceren wij uiteindelijk niet he. Als er morgen nog een echte versterking komt oke maar anders heb je deze transferperiode gewoon 3 stappen achteruit gezet door het vertrek van Dennis en Diatta. Weg Europese ambities. Zeker 6 maanden voor een EK zijn er toch voldoende spelers die ergens op de bank zitten en een stap terug willen doen om speelminuten te verwerven en bij de EK selectie te horen? Ik vraag niet om Isco he, maar ergens een Oekraïnse international of zo. Geen Chong

30 januari 2021 om 22:13

Pas op, alles van Dimi was ook geen top hoor. Zebli 3 miljoen, oogblessure, Hagi mentaal niet sterk genoeg, Odey, Gano, ...

30 januari 2021 om 22:16

Nu Genk heeft de laatste drie seizoenen gewoon enorm veel geld uitgegeven (rond de 85 miljoen uitgaven, wat belachelijk veel is). En zoals Jim aangeeft maakt hij ook wel ketsers. Hagi, Hrosovsky en Dessers hebben ook allemaal rond de 5 miljoen gekost. En het lijstje dure en geflopte spitsen bij Genk is zo mogelijk nog indrukwekkender dan dat van Club. En welke spelers heeft De Conde naar de wereldtop geleid? Die zit er sinds 2015.

30 januari 2021 om 22:31

Koulibaly, Ndidi, SMS,eventueel Bailey. Oke het zijn geen Mbappes maar toch echte toppers die vooral ik het geval van Ndidi en SMS eigenlijk bij een betere club horen te spelen want ze zijn gewoon top. Wie mag Mannaert op zijn cv zetten? Onze laatste die is doorgegroeid tot de wereldtop is Perisic en dat was Devroe zijn transfer he. Ja uiteraard slaat de Conde de bal ook wel eens goed mis zoals iedereen, het gaat er meer om het percentage hit/miss en dan doet de Conde voor mij toch wel beter. Waarom kan Anderlecht zo'n Bruun Larsen huren en wij slechts Chong?

30 januari 2021 om 22:37

Ndidi en Milikovic savic kwamen in 2014, Koulibaly in 2012 en Bailey in 2015 (toen De Conde er dus net zat). Die kun je dan toch moeilijk echt op zijn conto schrijven naar mijn idee.

30 januari 2021 om 23:08

Oke dan heb ik het idd fout qua tijdlijn. Al komt Bailey toch gewoon uit zijn hoed toch? Verder ook succesverhalen als Bergen, Maehle en Malinovskyi geschreven. Van Club heeft uiteindelijk alleen Ryan het gemaakt. En die 7 miljoen transfersom was ook echt veel te laag. Maar goed, ik ben alleszins veel meer onder de indruk van wat de Conde presteert dan Mannaert. In die afweging spelen de verschillende mogelijkheden uiteraard ook hun rol. Mannaert kan ook veel hogere lonen bieden. De Conde kan geen Mignolet halen want onbetaalbaar. Dan kan je zeggen goed gedaan Mannaert maar jah, je moet de middelen hebben. en de keepers ervoor (Horvath, Letica, Vermeer, Hubert..) waren toch ook bizarre miscasts. Tevens vind ik dat hij ook wel beter verkoopt. Ik vind het een zeer teleurstellende mercato in wat 1 van de beste seizoenen van de laatste 15 jaar kon worden.

30 januari 2021 om 23:16

Als het hier bij blijft dan is het inderdaad gewoon een teleurstellende mercato.

30 januari 2021 om 23:53

Bailey is 100% dankzij De Conde. Buiten de jongere spelers met veel potentie heeft hij ook al wat "oudere" gehaald met een grote inpak zoals Samatta, Karelis (wiens carriere voorbij is na zijn blessure), Mali, Ito, Onuachu, Bongonda, Pozuelo, Colley, Munoz, Mata (huur). Hij is zeer goed bezig.

30 januari 2021 om 22:11

Blijf maar mooi af van Dimi. Die zit goed bij ons. Alweer 2 sterke spelers binnengehaald met McKenzie en Preciado. Toch echt zalig om ex spelers te zien schitteren in de grote competities.

30 januari 2021 om 22:28

Ja zal 'm sowieso niet worden denk ik, die mens voelt te veel voor Genk. Maar je kan altijd eens polsen natuurlijk, zoniet lopen er in het buitenland nog wel genoeg sportief directeurs rond.

30 januari 2021 om 22:50

Het is ook misschien wel moeilijker in Brugge want die hebben een andere filosofie waarbij spelers onmiddellijk moeten presteren. Diatta zat ook op onze lijst trouwens in den tijd. Uiteindelijk moesten we voor 4de keuze Ndongala gaan, wel een meevaller gebleken haha. Okereke zat trouwens ook op onze radar voordat Clement vertrok. Geen simpele job. Door Mazzu zijn falen kreeg Dimi trouwens zeer veel over zich heen van supporters die het hele plaatje niet zien. Uiteindelijk wordt brugge toch kampioen dus ja ze zullen denken, beter tot in de zomer wachten, dan is er meer mogelijk.

In de paar wedstrijden dat ik Chong zag spelen bij Manchester United, was ik niet echt overtuigd van zijn kunnen. Het verbaasd me dan ook niet dat er geen grote rol voor hem bij Werder Bremen was weggelegd. Een stap terug naar een kleinere competitie is zeker geen verkeerde keuze. Echter zijn de plaatsjes bij Club Brugge momenteel zo duur dat ik betwijfel dat hij er veel zal gaan spelen.

- De transfer van Dirar naar Club Brugge was veel meer essentieel dan die van Chong. Met de komst van Nabil heeft men iemand die de volledige rechterflank kan bestrijken en Mata ook weer wat scherper zal houden.

Chong is een kip zonder kop, maar hij heeft ook een heel leuke trukendoos. Wie weet leert hij ooit om daar beter mee om te gaan, maar zijn verschrikkelijke balaannames en traptechniek ga je niet meer fixen. Wat Brugge hier doet lijkt veel op wat Ajax altijd doet: Een keer schot in de rood met een talent en vervolgens wordt alles wat los en vast staat geplukt uit die land.

Dirar vond ik altijd zulke etter vroeger. Al zien club fans Dit waarschijnlijk anders. Over Chong weet ik eerlijk gezegd niks buiten dat het vroeger een talent was. Wel 'grote' namen. Benieuwd wat eruit komt

Jezus wat moet Club met Chong en een 34-jarige Dirar. Bankverwarming dus. Jammer dat plan A (pellistri) en plan B (die jonge Engelsman) niet lukten maar dit is geen plan C maar een plan Z.

Had je evengoed Vlietinck kunnen terughalen. Laat Sobol / De Cuyper maar op die linkerflank spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Club Brugge

Selectie
Actuele wedstrijden
SpelersPositieW
Clinton MataVerdediger391
C. De KetelaereMiddenvelder384
M. RitsMiddenvelder372
R. VormerMiddenvelder376
S. MignoletKeeper380
H. VanakenMiddenvelder3611
N. LangAanvaller2916
Voor de complete selectie: Clubpagina Club Brugge.

3 fans
21 jaar

In de wandelgangen

Maandag 14 juni
José Mourinho wil bij AS Roma een spits die dertig goals kan maken en heeft daarvoor vier opties. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren