‘Het zou een stunt zijn als Feyenoord hem voor de neus van Ajax wegkaapt’

Woensdag, 2 december 2020 om 07:36Daniel Cabot Kerkdijk • Laatste update: 07:53

Dick Advocaat neemt na dit seizoen afscheid van Feyenoord, zo werd dinsdag bekend. Daarmee doemt automatisch de vraag op wie zijn opvolger moet gaan worden in Rotterdam-Zuid. Chef voetbal Valentijn Driessen komt op de website van De Telegraaf met een naam die nog niet vaak is genoemd als mogelijke kandidaat voor de opvolging van Advocaat.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

54 reacties (laatste reactie door littlelebowski)

Slot heeft op dit moment natuurlijk geen enkele reden om van AZ naar Feyenoord over te stappen, ondanks dat Feyenoord uiteraard de grotere club blijft. Waarom zou hij met minder materiaal aan de slag willen gaan? Tomasson lijkt mij fantastisch, al is dat ook ingegeven door sentiment. Blijft een van mijn favoriete Feyenoorders en is als trainer door schade en schande wijs geworden. Begon goed bij Excelsior, ging op zijn bek bij Roda en is nu met Malmö kampioen geworden. De nieuwe trainer zou eigenlijk een soortgelijk traject hebben moeten doorlopen.

2 december 2020 om 08:01

Inderdaad, ik zie geen sportieve redenen waarom Slot naar Feyenoord zou moeten gaan. De selectie van AZ is sterker, ze spelen goed voetbal en ze presteren vrij constant de afgelopen jaren.

2 december 2020 om 08:20

Ze zijn afgelopen 2 seizoenen wel sterker dan vroeger, maar hebben nog geen prijzen gewonnen toch, itt Feyenoord?

2 december 2020 om 08:26

En toch streelt het als je door Ajax PSV of Feyenoord gevraagd word en willen de meesten het toch gewoon proberen ook al zitten ze al bij een goede club in Nederland.

2 december 2020 om 12:20

Jonk en Fred Rutten. Rutten als veldtrainer en Jonk alles daar omheen.

2 december 2020 om 12:39

AZ heeft geen betere selectie. Alleen Boadu zou spelen bij Feyenoord als iedereen fit zou zijn. De rest is vergelijkbaar of minder.

2 december 2020 om 16:45

Die linksbuiten, Midjo, Koopmeiners, Svensson en ook Wijndal vanwege de vele blessures van Haps maken Feyenoord echt wel sterker...

2 december 2020 om 14:19

Ik vind Danny Buijs ook een optie, heeft bij Groningen er ook een karakterstieke stijl ingeslepen met veel druk zetten. Ik weet niet of hij hier in specialiseert, maar hij toont in ieder geval tactische kunde en weet het over te brengen op de groep. Tomasson zou is ook een goede optie. Ik heb het niet zo op Kuyt, en hij moet maar eerst wat bewijzen als trainer. En Slot vind ik niet zo bij Feyenoord passen, als hij uberhaupt al wilt komen...

Ik zou geen enkele reden kunnen bedenken waarom Slot dat zou doen. Feyenoord en AZ is op dit moment hetzelfde niveau, waarom zou je dan weggaan? Meer salaris misschien? Hij heeft op dit moment krediet, en hij heeft de selectie ervoor om het voetbal te spelen wat hij wil, dat heeft hij bij Feyenoord niet.

2 december 2020 om 08:40

Omdat het een veel veel veel grotere club met veel meer uitstraling is. Als ze voor de keuze staan kiest elke trainer uit de eredivisie (buiten die van psv en ajax) voor Feyenoord

2 december 2020 om 08:46

Voetbal ontwikkelt snel en puur richten op de prestaties uit het verleden is in de voetballerij niet meer van deze tijd. Mooie historie heeft Feyenoord, maar daar koop je vandaag de dag geen stadion voor

2 december 2020 om 08:53

Mooie historie heeft Feyenoord? Wat bedoel je daar precies mee? Feyenoord heeft anders de laatste 5 jaar aanzienlijk meer prijzen gewonnen dan AZ. Feyenoord staat momenteel boven AZ.

2 december 2020 om 10:42

@orgullo, inderdaad een onzinnige reactie die we vaker zien hier. Feyenoord is in alles groter dan AZ (niets ten nadele van Az). Als we naar de eindstanden in de laatste tien seizoenen kijken, is AZ 4 keer boven Feyenoord geeindigd, waarvan één vorig seizoen. Een niet-afgerond seizoen dus. Daarnaast heeft Feyenoord in dezelfde periode 2 Knvb bekers en een kampioenschap behaald tegenover een Knvb beker van AZ (en afgelopen seizoen ging de finale niet door, waar Feyenoord weer in stond). Ook dit seizoen staat Feyenoord vooralsnog boven AZ. Verder heeft Feyenoord een groter budget, groter stadion en grotere aanhang. Naar mijn mening heeft Feyenoord ook een beter elftal. De enige reden die ik zie om het niet te doen, is de angst om te falen. Bij Feyenoord sta je toch wel meer in de spotlights en zo ook een mogelijk succes/falen.

5 december 2020 om 16:47

Maar wel een nieuwe trainer en nog gratis ook ;-)

2 december 2020 om 08:50

Dit soort reacties gaan er altijd als zoete koek in bij Voetbalzone omdat je likes krijgt van leden met een Ajax signatuur, maar ik denk dat de gemiddelde voetballiefhebber wel begrijpt waarom Feyenoord een stap vooruit is. Je werkt met een groter budget, de achterban is een stuk groter, stadion en ambiance zijn treedje hoger, drukt ligt er veel meer op bij een topclub wat toptrainers aak als een uitdaging zien. Genoeg redenen dus.

Zoiets moet slot toch niet doen! Hij zet dan een stap terug. Met AZ heeft hij een leuke jonge selectie die hij naar zijn hand weet te zetten. Hij speelt met AZ ook europees, dus dat kan Feyenoord dat ook niet extra bieden. Hij zou dan bij Feyenoord het zooitje moeten opknappen. Fraser is in mijn optiek de enige die dit zou kunnen en willen, Kuyt naast hem op de bank. Vervolgens na enkele jaren Kuyt doorschuiven.

2 december 2020 om 08:07

Waarom Kuyt? Omdat hij als spits een paar doelpunten heeft gemaakt? Laat kuyt eerst eens wat clubs trainen voor dat hij naar Feyenoord gaat. Die gast heeft niks bewezen!

2 december 2020 om 08:27

Kuyt moet eerst maar eens bij wat kleinere clubs wat laten zien. Een trainerschap beloven slaat natuurlijk ook helemaal nergens op

2 december 2020 om 08:51

Waarom zou Fraser de enige zijn die dit zou moeten kunnen? De wereld is groter dan Rotterdam qua het trainerskorps hoor. En waar Kuijt z'n credentials van heeft is me helemaal een raadsel.

2 december 2020 om 10:10

Er komt anders ook voldoende goede jeugd bij Feyenoord aan. Dan heb ik het over de O18. Dan heb ik het over Milambo, Kleijn, Felicia, 't Zand, Candelaria. Dan lopen er ook nog wat interessante spelers in de O21 zijnde, Hendriks, Owusu, Hall, Mikael Johnsen, Azarkan. En dan heb je nog een verhuurde Antonucci. Ik hoop een keer op een trainer die deze jongens durft te gebruiken. Daarom staat Wim Jonk hoog op mijn lijstje.

2 december 2020 om 20:42

Ik denk eigenlijk dat niemand met Kuyt naast zich op de bank wil werken bij Feyenoord. Tenzij ze weer een tussenpaus krijgen. Die is zo nadrukkelijk in beeld als volgende trainer dat je vanaf het begin het gevoel hebt dat hij aan je stoelpoten aan het zagen is.

Henk Fraser naar Ajax kan ook, vind hem een prima persoonlijkheid, presteert zodanig met zijn teams en hij Erik ten Hag was bij zijn aanstelling even goed een twijfel als Slot en Fraser dat op dit moment zullen zijn

2 december 2020 om 09:32

Vind Fraser een prima trainer, maar past totaal niet bij Ajax. Wat Ten Hag liet zien bij Utrecht sloot veel meer aan bij het spel dat Ajax graag wil spelen dan wat Fraser tot nu toe heeft laten zien, ook bij bijvoorbeeld Vitesse. Zou qua speelstijl en karakter sowieso meer bij Feyenoord passen, los nog van zijn verleden.

Elke trainer of speler die je haalt is een twijfelgeval, maar de één wat meer dan de ander. Slot zou prima bij Ajax passen, gezien wat hij presteert bij AZ en de manier waarop hij dat doet. Ik vermoed alleen dat hij die stap zelf niet zal willen maken, naar Feyenoord noch Ajax.

Ajax zou voor Slot een stap hogerop zijn, maar Feyenoord...? Dan zou ik lekker bij AZ blijven. Betere jeugd en meer centjes.

2 december 2020 om 11:32

Ik snap dat je als Ajacied het niet durft te geloven, maar ook Feyenoord is een stap hogerop dan AZ. Dat weten gelukkig de meeste hier wel.

Slot is ook wel een gok voor Ajax en Feyenoord. Heeft alleen bij kleinere clubs gewerkt, ook nooit assistent geweest bij een topclub.

Als je trainer bent van Ajax of Feyenoord komt er veel meer op je af dan bij AZ, waar je lekker in de luwte kunt werken. En waar je een topselectie hebt, maar er geen extreme verwachtingen zijn.

2 december 2020 om 08:30

Als je zo redeneert dan komen er weinig en altijd dezelfde trainers in aanmerking. Ten Hag ging toch ook van Utrecht naar Ajax?

2 december 2020 om 09:17

Hij had daarvoor wel al bij PSV en Bayern getraind, dus de cultuur van grote clubs kende hij al..
Verder een redelijke succesvolle carriëre als voetballer op de NL velden..

Als je Slot de garantie kan geven dat die 130 miljoen er sowieso gaat komen en hij mag daar bijvoorbeeld 20 van investeren dan komt hij naar Rotterdam.

Nee nee , Jonk is de beste optie en wellicht in combinatie met Kuyt. Iedereen heeft het over dat er meer waarde op het veld moet komen, dat lukt alleen door te presteren. Hoe hoger je prestatie hoe meer de jonkies waard worden. In mijn optiek is Advocaat dus nog steeds de beste optie en anders moet je gaan voor Jonk , mooi voetbal, frisse gozer , duidelijke visie en presteert.. dus ik denk dat hij op 1 staat bij Arnesen. Over slot, hij heeft een betere selectie dan wij hebben maar zijn prestaties zijn niet perse heel veel beter. Daarnaast is bij Az trainen makkelijker dan biij Feyenoord want na zoveel gelijke spelen had hij er misschien bij Feyenoord wel uit gelegen, zeker als er dan wat druk op staat. Van Jonk weten we iig dat hij weet hoe het werkt in de top.

2 december 2020 om 08:44

Vergeet niet dat Slot het constante presteren in AZ heeft weten te bewerkstelligen. Onder van de Brom was de selectie ook niet verkeerd, maar werden toch altijd de toppers verloren. Onder Slot is AZ een enorme angsgegner geworden, en worden zelfs punten tegen Europese subtoppers gepakt. Van de Brom wist bijvoorbeeld niet van Bilbao te winnen en haalde op een miraculeuze wijze toch nog de volgende ronde van de EL. Slot wist dit seizoen van Napoli te winnen en ook nog eens tegen Sociedad gelijk te spelen. Hij lijkt me dus bij uitstek de perfecte coach om Feyenoord verder te laten groeien. Of hij dat wilt is natuurlijk een andere vraag. BIj AZ kan hij gewoon lekker zonder druk werken. Ook na die dramatische start waren er nooit geruchten dat Slot zou opstappen/ ontslagen moest worden. Om dat nu allemaal in te ruilen voor een onrustige club als Feyenoord?

2 december 2020 om 08:50

Dat de druk is laag is komt ook omdat de mensen in de regio Alkmaar over het algemeen enorm nuchter zijn. De druk is er wel degelijk. Die wordt zelfs al geïmplementeerd in de jeugd, waarin AZ mee speelt voor zo ongeveer elk kampioenschap.

2 december 2020 om 09:24

Het verschil tussen Feyenoord en AZ op dit moment op de ranglijst is minimaal.
AZ moet nog een wedstrijd inhalen en Feyenoord speelt ook redelijk vaak gelijk.
Feyenoord moet echt een goede serie voor de winterstop neerzetten, willen ze niet achterop raken voor plaats 3.
PSV loopt nog niet, oa door nieuwe trainer en veel nieuwe spelers en die Corona ellende.
AZ had een mager begin, maar komt er nu redelijk goed bovenop.
Jonk zou misschien wel een goede trainer zijn, maar hij kan ok botsen met mensen.
Politiek bedrijven is niet echt zijn ding.
Maar van de nieuwe lichting trainers, is hij een goede.

AZ schuurt de laatste jaren tegen de traditionele top3 aan, terwijl Feyenoord juist een beetje wegzakt. Het materiaal is bij Feyenoord ook minder en de mogelijkheden zijn ook niet groots. Ik kan me alleen voorstellen dat het salaris bij Feyenoord aantrekkelijker is. Aangezien Slot zich met zijn voetbalcarrière niet betaald rijk heeft gevoetbald, kan dat wel een goede reden. De enige reden eigenlijk.

2 december 2020 om 08:53

AZ pot onder andere veel geld op zodat er ook goede salarissen betaald kunnen worden. Het kapitaal staat echt op het veld. Vergelijkbaar met het beleid van Ajax, maar dan natuurlijk op het niveau van AZ. Vandaar ook de geluiden naar externe investeerders die geloven in de groei van AZ om daardoor de druk op de traditionele top te kunnen houden of er juist echt in te komen. Ik volg iig met veel plezier en interesse de ontwikkelingen rond mijn club sins het faillissement van de DSB-bank.

2 december 2020 om 08:56

Dat valt toch ook wel mee? Vorig jaar derde een paar punten achter Ajax en AZ (en bezig aan een giga inhaalrace), een bekerfinale die is afgelast waar men een prijs had kunnen winnen, de 3 seizoenen daarvoor 5 prijzen gehad. Als Feyenoord al wegzakt, dan lijkt me AZ en PSV dat ook doen en is Ajax strict genomen de enige topclub.

2 december 2020 om 09:12

In mijn ogen is Ajax op dit moment de vaandel dragen van het Ndderlandsvoetbal. Verder zal beleid op termijn uitwijzen waar clubs staan. Vooral dat stukje beleid gaat uitwijzen of de clubs de aansluiting met Ajax weten te houden of niet. Dat Feyenoord kampioen wordt, maar amper geld kan spenderen zegt mij namelijk niet zoveel.

Wat moet Arne Slot bij Feijenoord doen. Bij AZ heeft hij veel meer vooruitzichten met het spelers materiaal wat hij voor handen heeft. Een gedegen jeugd opleiding en binnen de club AZ is het rustiger dan bij Feijenoord.

Ik denk, dat de vraag niet zozeer is, waarom Arne Slot voor Feyenoord zou kiezen, als wel, waarom Feyenoord Arne Slot als coach zou willen aanstellen.

“Ik weet dat Slot op een lijst staat bij Ajax” ja heel mooi Valentijn, maar welke lijst. Eentje met alle trainers van de Eredivisie erop? Feyenoord zou een mooie optie zijn. Hij weet in ieder geval dat in Rotterdam het stadion niet instort waarschijnlijk.

Arne Slot zou in mijn ogen wel een perfecte kandidaat zijn! Hij laat AZ oogstrelend voetbal spelen, iets wat bij Feyenoord niet of nauwelijks gebeurt. Op de een of andere manier spelen vaak clubs verzorgd voetbal maar bij Feyenoord komt dat er nooit echt van. Men doet alsof hij bij Feyenoord niks te zoeken heeft en dat hij bij AZ beter materiaal en een betere jeugdopleiding ter beschikking heeft. Zowel het spelersmateriaal als de jeugdopleidingen zijn grotendeels van hetzelfde niveau. Ik vind dat men op Voetbalzone er altijd een sport van maakt om alles wat met Feyenoord te maken heeft naar beneden te praten. Feyenoord wordt hier vaak weggezet als een klein clubje zonder potentie, die er werkelijk niks van kan. Arne Slot zit nu prima op zijn plek maar kan ook uit zijn comfort zone stappen naar een grotere club. Ja, dat is Feyenoord gewoon, daar hoeven we niet over te discussiëren. Er zou een hele mooie uitdaging voor hem liggen bij Feyenoord. Voor wat betreft het huidige spelersmateriaal. Bij Feyenoord zit er middelmaat tussen maar datzelfde geldt ook voor AZ. AZ heeft met Boadu, Stengs, Wijndal en Koopmeiners goud in handen. Maar dat heeft Feyenoord ook met Bijlow, Senesi, Malacia, Kokcu, Sinisterra en Berghuis. Wij weten allemaal dat de corona uitbraak serieus roet in het eten heeft gegooid bij Feyenoord voor wat betreft de transfers, bij welke club niet... Arnesen stond niet te springen om spelers als Diemers en Linssen. Dat is ook niet het niveau waar men naar toe wilt. Feyenoord was in een hele andere vijver aan het vissen maar moest noodgedwongen terugvallen op dit soort spelers. Feyenoord presteert op dit moment heel knap. Wij missen maar liefst acht spelers met blessures. Dat kan bijna geen enkele club zich veroorloven. Als zoiets gebeurd bij AZ en je mist 8 spelers waarvan een groot gedeelte je beste spelers zijn. Dan wil ik wel eens kijken wat ze er van bakken. Feyenoord heeft volgens de meerderheid hier minder materiaal (vergeet vooral ook die blessures niet) maar doen het helemaal niet slechter dan AZ. De jeugdopleidingen ontlopen elkaar niet veel. Het enige voordeel dat AZ heeft is dat hun jong elftal in de KKD speelt. In mijn ogen kan een coach als Arne Slot veel meer uit Feyenoord halen door zijn stempel te drukken met verzorgd aanvallend en attractief voetbal. Het is te hopen dat hij dan de middelmaat negeert en eerder talenten voor de leeuwen gooit. Bij Ajax, PSV en AZ durft men dit eerder te doen en bij Feyenoord is men daar vaak toch angstig voor. Dat is niet nodig want de Eredivisie is met uitstek de competitie waarbij je talenten kilometers kan laten maken, Er ligt echt wel een prachtige uitdaging te wachten voor een volgende trainer, alle ingrediënten zijn aanwezig om iets moois weg te zetten.. Als hij weet om het verzorgde voetbal wat hij bij AZ speelt, bij Feyenoord weet te integreren, kan hij ook van Feyenoord een voetbalmachine maken. Je hebt met Arnesen een man die oog voor talent heeft en die het geld niet alleen investeert in het eerste elftal maar ook het elftal van Jong Feyenoord en de jeugd, dit werd eerder niet gedaan en moet haast wel over enkele jaren zich uitbetalen. Kortom, het niveau is gelijkwaardig, de potentie is bij Feyenoord in mijn ogen groter. Feyenoord is een grotere club en betaald ook nog eens meer salaris. Ik vind die verhalen over investeerders een mooi sprookje wat ik niet zie gebeuren. Echter, stel je toch eens voor dat dit wel van de grond komt en dat jij als coach de beschikking krijgt over meer transferbudget en betere spelers. Nogmaals ik acht die kans klein maar zit ook ver van het vuur af. Maar stel dat het er wel van komt... Dan zit je echt gebakken.

2 december 2020 om 20:43

Snap daar ook niks van hoor. Feyenoord is nog altijd een stap vooruit op AZ. Dat zie je alleen al aan de prestaties en de prijzen van de afgelopen jaren. En inderdaad wat je zegt: Feyenoord heeft gewoon ook prima talenten tot zijn beschikking, maar er wordt altijd gedaan alsof heel Feyenoord bestaat uit matige spelers van 30 die voor niet meer dan 100K verkocht kunnen worden. Als ik alleen al kijk naar hoe Feyenoord er 5 jaar geleden uitzag, kan ik concluderen dat Feyenoord enorme stappen heeft gezet.

Waarom zou Feyenoord Kuyt eigenlijk willen? Onervaren trainer, nog niets bewezen en lag volgens mij als voetballer vaak niet echt heel lekker in de kleedkamer.

2 december 2020 om 11:04

Geen flauw idee. Er lijken ook zeer weinig mensen achter deze belofte te staan. Deze belofte is destijds gedaan door Van Geel (geloof ik). Wat mij betreft kan deze belofte ook gewoon vervallen, omdat er een ander bestuur is. Het zou toch te gek voor woorden zijn, als we het beleid van een oud-TD gaan volgen? Die man is niet voor niets ontslagen.

Bij Feyenoord kun je het alleen maar slechter doen dan Advocaat. Geen geld, een matige spelers groep terwijl PSV en Ajax qua geld en spelers veel beter materiaal hebben. Doe het slecht bij feyenoord en je kunt heel moeilijk nog een stap omhoog maken. Laat Kuyt het eerst maar verkloten om daarna puin te ruimen. En dat kun ja altijd nog doen als je gefaald hebt bij psv of ajax

2 december 2020 om 20:44

Niet zo overdreven doen. Je doet alsof Feyenoord een ploeg is die tegen degradatie moet strijden.

2 december 2020 om 22:45

Ploeg waar aan weinig eer is the behalen. Je kunt het bijna alleen maar slecht doen

3 december 2020 om 08:56

Nee hoor. Gewoon derde worden of beker winnen en iedereen binnen Feyenoord is blij. PSV is in die zin misschien lastiger.

Alsjeblieft niet. Vind dat deze man een hele vervelende hautaine uitstraling heeft. Oast ook totaal niet bij Feyenoord. Heeft ook gewoon het geluk met een hele goede lichting van AZ.

Lief van Valentijn dat hij zich zo bekommert om de opvolging van Ten Hag. Slot is beslist een goede trainer, maar een evenknie van Erik is in Nederland niet te vinden. Als je alleen al ziet hoe zijn taktische plan tegen topploegen uit de PL elke keer goed uitpakten. En dan bedoel ik niet de uitslagen, maar wel de manier waarop hij de Europese topteams bestrijdt, Elke match weer weet Ajax dit soort teams knap te bestrijden. En dat terwijl elk jaar opnieuw aan een sterk team moet worden gebouwd. Zijn genialiteit wordt zeker hier op VZ veel te weinig op waarde geschat ! Want het is helemaal niet "normaal" om een topteam als Liverpool twee keer gelijkwaardig tegenspel te bieden ! Laat Erik ten Hag nog maar jaren bij Ajax blijven !

2 december 2020 om 20:48

Ik snap wat je bedoelt, maar ik vond dat tactisch plan tegen Liverpool behoorlijk tegenvallen. Tuurlijk, Ajax bood goed tegenwicht, maar ze werden er een aantal keer behoorlijk amateuristisch uitgecounterd en daar was soms (kuch kuch, Blind) echt wel wat aan te doen. Hetzelfde gold ook tegen Getafe. Daarom vind ik ook wel dat er iets van eigenwijsheid bij Ten Hag schuilgaat. Desondanks natuurlijk nog steeds knap dat, bijvoorbeeld twee jaar geleden, Ajax het zo fantastisch deed in de Champions League.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4446
2.PSV4326
3.Vitesse4116
4.AZ3716
5.Feyenoord3515
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
S. BerghuisAanvaller1810
B. LinssenAanvaller154
L. SinisterraAanvaller71
J. BijlowKeeper60
L. PrattoAanvaller40
N. MarsmanKeeper130
D. VenteAanvaller10
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

92 fans
Coach, 73 jaar
SeizoenClub
2019- Feyenoord
2018-2019 FC Utrecht
2018-2018 Sparta Rotterdam
2017-2017 Nederland
2016-2017 Fenerbahçe
Laatste voetbalnieuws

Dick Advocaat voert één wijziging door na nederlaag tegen AZ

Dick Advocaat heeft één wijziging doorgevoerd in de basisopstelling van Feyenoord voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen van woensdagavond. In de voorhoede kiest de oefenmeester voor Luis Sinisterra op de linkerflank....Lees verder

In de wandelgangen

Woensdag 27 januari
Parma heeft vertrouwen in een akkoord met Bayern Müchen over Joshua Zirkzee. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren