De Telegraaf benoemt vier PSV'ers die 'weerstand' tonen tegen Zahavi

Zaterdag, 28 november 2020 om 09:19Jeroen van Poppel • Laatste update: 09:22

Meer en meer sijpelen negatieve geluiden door over Eran Zahavi bij PSV. Valentijn Driessen van De Telegraaf claimt vrijdag dat minimaal vier aanvallend ingestelde spelers van de Eindhovenaren het niet zien zitten in de 33-jarige spits, die te egoïstisch zou zijn in hun ogen. Het gaat volgens Driessen om Donyell Malen, Mohamed Ihattaren, Cody Gakpo en Noni Madueke.

Bekijk de voorpagina voor het laatste nieuws.Gerelateerd

Meer sportnieuws

105 reacties (laatste reactie door constant kante)

Wanneer gaat iemand bij de Telegraaf ingrijpen en Driessen tot de orde roepen. Zit alleen maar onrust te stoken door wat te roepen zonder bewijs en neemt Johan Derksen ook mee in zijn meningen. Alles wat Driessen zegt is gebasseerd op onderbuikgevoelens en aannames.

27 november 2020 om 18:37

Tsja, dat is ook de reden dat ik afgehaakt ben bij de mannen van VI. Ze gooien alles maar de wereld in, terwijl ze totaal geen kennis van zaken meer hebben. In de tijd dat Derksen nog eindredacteur van vi was, hoorde hij nog wel eens wat van binnenuit. Dat is al lang geleden. De voetbalwereld kotst hem uit, maar hij blijft maar interessant doen door maar wat te roepen.Oh ja, die foute krant die zich de telegraaf noemt komt bij mij sowieso nooit in huis.

27 november 2020 om 18:49

Waar rook is, is vuur maat. Overigens viel het mij gisteren ook op dat Gakpo en Madueke geïrriteerd reageerde toen Zahavi voor eigen kans ging. Bij Malen merk ik niet zoveel

27 november 2020 om 19:01

Dan heeft iedereen in elke selectie en hekel aan elkaar. Dat kun je letterlijk bij elke aanvaller verzinnen.

27 november 2020 om 19:03

Ja hehe, ik ben ook geïrriteerd in het vrienden team als ik er beter voor sta. Daarna ben je weer goed met elkaar. Wat een non argument.

28 november 2020 om 11:39

Caribbean is de doelgroep van de Telegraaf, haha. Dit soort kreten als 'waar rook is, is vuur', zijn precies waar Driessen en de Telegraaf op inspelen. Ze redeneren e.e.a. aan elkaar wat nog best zou kunnen maar vooral op aannames gestoeld is of zonder concrete bronnen vermeld wordt. Sommige mensen denken dan, het zal wel zo zijn want het klinkt best logisch. Waar rook is, is vuur. Zo haal je als krant dus lezers binnen.

28 november 2020 om 12:22

Het lijkt me dat dit verhaal gewoon waar is. Vier van die, om het maar zo te zeggen, "Westerse straattypes" die van iedereen respect verwachten vanwege hun stoere gedrag, maar geen respect tonen voor een ervaren spits als Zahavi. Als zo'n Zahavi zich dan als een kerel opstelt, raken de jongens toch even van slag. Edit: lijkt me trouwens vergelijkbaar met hoe er op Lammers neergekeken werd, en die kon er in tegenstelling tot Zahavi niet goed mee omgaan.

28 november 2020 om 15:33

Tenenkrommende amateurpsychologie. Malen en Gakpo straattypes die respect eisen maar niet geven.... Zo’n foute opmerking zonder enige onderbouwing.

28 november 2020 om 15:54

Caribbean. Yep, dat dacht ik in eerste instantie ook. Ik bedoel, geen journalist van een nationale krant zuigt dingen uit zijn duim of verzint dingen van achter zijn bureau puur om te stangen of voor welke persoonlijke motieven ook. Maar toen herinnerde ik mij die grote en vanzelfsprekende stelligheid van een heleboel Ajaxsupporters als het ging over Ten Hag, Ziyech en meer inside informatie over de interne verhoudingen binnen Ajax. Nee, die Driessen, die deugde niet, was een misseljikmakend ventje dat fantasieverhalen vertelde waar gewoon helemaal niets van waar was.
Nou, die gedachte heeft mij enorm gerust gesteld. Gewoon dus werkelijk waar helemaal niets aan de hand, Driessen is een (door Ajaxsupporters) bewezen leugenaar, intrigant en stoker. Dus ik ga ervan uit dat ze bij PSV binnen de selectie heel erg blij en gelukkig zijn met Zahavi! En met die fijne gedachte kom ik het weekeinde wel door.

27 november 2020 om 19:10

Ja die Driesen is alleen maar aan het stoken Hij doet net of hij alles weet Ja roddels in de wereld helpen

27 november 2020 om 19:19

Nooit, u better get used to it . Wees blij dat jullie relatief vele jaren verschoond zijn gebleven van 'meningen' van Driessen en co. Hierdoor blijft de Telegraaf nog soort van relevant. Waarschijnlijk lopen de abo's in Brabant terug..

27 november 2020 om 19:21

Ben benieuwd naar VI vanavond. Dit wordt natuurlijk als feit neer gezet. Johan gaat weer zeiken over Schmidt en over Zahavi. Valentijn zijn gelul wordt weer als waarheid neergezet terwijl het op 0.0 is gebaseerd

27 november 2020 om 19:50

Beter dat ze het positieve eens belichten. Een Gakpo die erg sterk speelt. Ajax die weer makkelijk de 3 punten pakt. Een Schmidt die gewoon goed omgaat met de mindere periode van Mo. En de knappe 3-2 van psv. Nee, we gaan weer lekker dingen zoeken en negatieve dingen roepen.

27 november 2020 om 20:04

Tsja, Driessen moet ook wat. Alle bagger die hij over Ten Hag bedacht had heeft ie al gepubliceerd, dus hij begint nu onzin uit zn andere duim te zuigen. Misselijke kwal.

28 november 2020 om 09:40

Ehm, mag ik je er op wijzen dat de hele internationale sportpers van achterklap en hear-say aan elkaar hangt, en dat dat nooit anders geweest is? Je kan wel heel geagiteerd doen, maar gezwam over bewijs is wel heel idioot, het is geen rechtzaak. Het is een beeld dat een zelfbenoemde sportjournalist heeft. Nou en? Lees het niet maar maak het niet zo groot joh

28 november 2020 om 10:47

Het is eigenlijk wachten op Verweij die schrijft dat Ajax op de loer ligt om de situatie in de gaten te houden Maar goed, ik ben overigens sowieso totaal niet gecharmeerd van Zahavi. Die kunnen ze er gerust naast zetten en dan worden ze er nog beter op ook.

28 november 2020 om 11:33

@Andres13: dat is het enige wat die man de hele dag doet. Zit ook altijd aan de stoelpoten van Erik Ten Hag te zagen. Maar er is een voordeel: omdat hij zo vaak zit te leuteren neem je hem na een tijdje niet meer serieus. Ik beschouw hem gewoon als een clown die een kunstje doet.

Rustig aan, Geef het even de tijd. Nieuw team nieuwe ploeggenoten, Zelfs de spelers die er al zaten zijn nog bezig met het helemaal begrijpen van het nieuwe systeem van de nieuwe trainer.

27 november 2020 om 19:34

Wordt dat systeem en procesverhaal niet een beetje overdreven? PSV is al 3 maanden plus een voorbereiding werkzaam onder deze coach

27 november 2020 om 19:54

Je hebt de corona perikelen bij psv gemist? Heel veel afwezigen steeds en spelen in andere samenstellingen. Veel wedstrijden, dus weinig tijd om goed te trainen. Pas nu kunnen ze echt bouwen en het wordt ook steeds beter.

28 november 2020 om 00:11

Kijk waar PSV vandaan komt, Het heeft soms even tijd nodig. Het voetbal wat Schmidt wil spelen is een groot verschil met hoe PSV de laatste jaren speelde.

28 november 2020 om 09:39

Werkt denk ik beter zonder Zahavi
5 spelers waardoor dit beter kan lopen en die meer waarde vertegenwoordige: Malen Gakpo Madueke Mo en Gotze. Zie deze spelers ook liever starten.

28 november 2020 om 11:26

@inti - Maar hoe lang wil je dat excuus blijven gebruiken? Het probleem is niet alleen dat die tactiek nog voor geen meter werkt, maar ook dat de spelers het conditioneel niet kunnen belopen. Bovendien; wat maakt de oorzaak nog uit? Feit is dat we nu bijna in december zitten en PSV z'n 'eigen' speelstijl maar 50-60 minuten vol kan houden voordat de tank leeg is. Die gaan over een maand echt niet ineens 90 minuten de tegenstander onder druk houden. Ook ga je nu krijgen dat tegenstanders zich er op in gaan stellen. Overigens had PSV gewoon een behoorlijke ploeg staan ten tijde van de corona-problemen. Kwalitatief verschilt het nauwelijks van de opstelling die je nu ziet en ook de wijzigingen zijn allesbehalve extreem. Schmidt word wel heel erg in bescherming genomen, terwijl hij toch vrij opzichtig domme fouten maakt.

27 november 2020 om 21:50

Bij vitesse zat het systeem er al in de voorbereiding in dus ik denk dat het systeem van schmidt iets te ingewikkeld is

Bij Ajax is het momenteel rustig en gaat het goed dus blijkbaar is PSV nu aan de beurt bij De Telegraaf? Man man man, zoveel aannames van Driessen weer. Zit flink te duimen zeg.

27 november 2020 om 18:27

Bij Feyenoord (of naja bij Dick) zat hij ook al zo lekker te irriteren de laatste tijd. Wat een ongekende galbak is het toch. Fijn hoor dat het verkoopt en al die aandacht voor de Telegraaf, maar hoe kan je het toch over je hart verkrijgen om constant maar dit soort geneuzel en onzin de wereld te helpen. Dit is er nou echt een zoals Kieft zou zeggen; die is in zichzelf gaan geloven.

27 november 2020 om 18:55

Heerlijke reactie van Dickie toen Driessen hem vroeg of hij ook ging opstappen na een 0-4 nederlaag.

27 november 2020 om 23:59

Haha ja klopt. Genoten van dat moment, want Driessen was gelijk geïrriteerd.

28 november 2020 om 08:52

Wat zei advocaat?

Jaaaaa Driessen back at it again! Als ie niks te klagen heeft over Ajax, moet PSV het maar ontgelden. Zonder dat hij ook maar enige Inside information heeft, weet ie precies wat er in die groep speelt. Bijzonder hoe hij dat altijd weer voor elkaar krijgt. Kijk trouwens even naar de 3-2 van PSV gisteren, hoe Malen volledig enthousiast wijst naar Zahavi en ze elkaar knuffelen. Als je een ander niets gunt, ga je niet zo staan juichen met elkaar

27 november 2020 om 18:31

Dat malen naar zahavi wees viel me ook op.. was idd voor mij ook een soort van bevestiging dat het wel goed zit...

Gewoon Malen in de spits, Gotze op 10, Gakpo en Ihattaren op de vleugels. Dan is dit probleem opgelost

27 november 2020 om 18:28

Dus jij neemt alles blindelings aan wat Driessen schrijft. Tekenend voor je niveau

27 november 2020 om 18:33

Nee maar die Zahavi voegt toch helemaal niks toe?

27 november 2020 om 18:39

8 wedstrijden, 3 doelpunten, 3 assists. Betrokken bij een doelpunt per 108 minuten. Zal niet zeggen dat hij goed speelt laatste tijd maar dat hij niks toevoegt is overdreven. Jij wilt Ihattaren er zo graag in maar die heeft al een jaar niet gescoord of een assist gegeven, en (ik wil het bijna in hoofdletters voor je gaan zetten omdat je zo ontzettend eigenwijs bent) is níet fit en ook níet in vorm.

27 november 2020 om 19:10

Geef Ihattaren het krediet en het vertrouwen wat die Zahavi wel krijgt en hij is waarschijnlijk snel genoeg weer wedstrijdfit en in vorm

27 november 2020 om 19:14

Iemand die niet wedstrijd fit is toch gewoon wedstrijden laten spelen. Het is Vv Buitenhoven 4 niet he? Wedstrijdfit worden doe je op de training. Daarna kun je je vorm weer terugkrijgen door langzaamaan wedstrijden te gaan spelen. Fit is Ihattaren dit seizoen nog niet geweest en alsnog heeft hij een heleboel minuten gemaakt. Wat wil je nog meer?

27 november 2020 om 19:40

Goals zijn voornamelijk pingels of intikkers. Zahavi voegt daarnaast voetballend weinig toe. Dat merkte je gisteravond maar ook afgelopen weekend. In balbezit merk je dat hij vaak voor eigen succes gaat omdat hij zich wil bewijzen. Zijn reactie op de wissel gister vond ik ook wel tekenend. Je ploeg staat voor en hij oogt weer gefrustreerd omdat hij geen goal heeft gemaakt. Denk dat het tempo toch wel hoger ligt dan waar hij voorheen gespeeld heeft.

27 november 2020 om 19:56

Van mij mag hij 100 intikkers en penaltys maken, hij is spits. Japie stelde dat hij helemaal niks toevoevt. 3 goals en 3 assists in 8 wedstrijden is niet 'helemaal niks toevoegen'. Of voegt een goal alleen wat toe als het een schot in de kruising is na een slalom van 30 meter? Iets toevoegen is wat anders dan goed spelen overigens. Dat hij niet goed speelt laatste weken is een feit, maar alsnog is zijn bijdrage aan doelpunten relatief prima. Dat was van Ihattaren niet te zeggen toen hij nog speelde.

27 november 2020 om 20:28

Los van zijn assists voegt die met zijn pingels inderdaad niets meer toe dan een Malen. Want ik neem aan dat ze niet miljoenen betalen per jaar alleen maar om zijn pingels. Zijn laatste veldgoal is van 2 maanden terug. Daar kan je toch niet tevreden mee zijn..?

27 november 2020 om 22:02

1 veldgoal na 8 wedstrijden is gewoon slecht voor een spits van psv. Overigens zie ik hem ook zomaar 10 (veld)goals maken in de komende 15 wedstrijden hoor, maar zo goed als hij werd bevonden door een paar wedstrijden bij Israel vind ik hem nog niet.

27 november 2020 om 22:04

@sekede laat me het er maar ophouden dan dat hij heel weinig toevoegt. die statistieken zijn leuk maar spelers als Vleminx en Malki haalden zelfs nog betere cijfers in de Eredivisie. van een spits van PSV verwacht je toch wel meer. een beetje makkelijk ook om te zeggen dat Zahavi meer goals maakt als Ihatteren. hij zal ook meer goals maken als Boscagli maar dat is logisch als je in de spits staat

27 november 2020 om 23:29

Statistieken zeggen niet alles. Een pingel erin schieten is niet zo moeilijk. Als je echt goed op hem let merk je dat hij vaak balverlies lijdt en weinig toevoegt aan het aanvallende spel. Op het moment dat je niet scoort als spits gaat men letten op andere aspecten van je spel. Bij Zahavi kom je toch wel tot de conclusie dat hij niet kopsterk is, balverlies lijdt en niet echt doelgericht is. Kan me afgelopen weekend herinneren waar hij goeie mogelijkheden kreeg maar deze amper kon benutten. Dan verwacht ik van een spits bij Psv die met veel bombarie is gehaald als de nieuwe goalgetter toch wel meer dan een paar pingels.

28 november 2020 om 11:39

@skede - Dan moeten ze die jongen verhuren zodat hij zich weer in vorm kan spelen. Op de huidige voet raak je die jongen kwijt en daarmee erg veel talent en potentiele centen. Bovendien kun je alles aan Ihattaren gaan wijten, maar dat die jongen nu nog steeds niet fit is, laat ook wel zien dat het aan de kant van PSV ook wel beter moet. Die jongen had allang fit moeten zijn. Dat die jongen nu andere jongens voor zich moet dulden is niet zo vreemd, maar PSV had het nooit zover mogen laten komen. Overigens lijken de cijfers van Zahavi niet eens slecht, maar in de Eredivisie maakte hij enkel een strafschop tegen ADO en z'n assists gaf hij tegen de hekkensluiters (ado en Fortuna). In de Europa League had hij wederom een strafschop nodig om tot scoren te komen. Feitelijk heeft hij 1 velddoelpunt gemaakt, 50 procent van z'n strafschoppen (4) gemist en een assist gegeven tegen Rosenborg en de bodem van de Eredivisie. Toch wel erg belangrijk om te vermelden, want op jouw manier laat je 'm beter overkomen dan hij in werkelijkheid presteert. Zowel voetballend als qua doelpunten is het allemaal vrij matig wat hij laat zien. Malen presteert veel beter, Gakpo presteert veel beter en Madueke presteert veel beter.

28 november 2020 om 16:02

Proso.
Van de 62 goala die Tadic maakte voor ajax waren er 24 pingels. Hoeveel intikkers daarbij zaten weet ik niet, maar hoezo zou een speler die er tussen de 20 en 30 maakt opeens op zijn penatlies beoordeeld worden?
En jij vindt een speler die baalt als hij niet scoort een slecht teken? De meesten vinden dat juist een goed teken. Ik ook trouwens. Hongere spelers die leven voor het scoren zijn de pareltjes voor je team. En dat het tempo te hoog zou liggen, met 3 goals en 3 assists in 8 duels, dat lijkt mij evident op niets gebaseerd.

28 november 2020 om 16:13

Skede. Precies! Dat er nu over pingels wordt gesproken zegt voldoende. Ja, een pingel is anders dan een veldgoal, maar waarom is er dan geen kritiek op tadic. Hij scoort ook heel veel vanaf de stip. Ruim een derde van zijn goals komen van elf meter!
Maar sowieso, Die Kezman trapte er per jaar ook 30 in en ik kan je verzekeren dat 75% van die goals een pingel of een intikker waren. So what? kezman had een gebrekkige techniek, was matig in duels maar was een perfect eindstation. En iedereen doet laatdunkend over intikkers, maar bedenk je dat als het allemaal zo makkelijk is, waarom staan jij, ik en iedere willekeurige dan niet in de spits om die balletjes makkelijk in te tikken?
Hele rare kritiek dit.

Tja, als je ziet hoe Zahavi reageert als ie gewisseld wordt en vervolgens als een chagrijn op de bank zit dan krijg je toch het gevoel dat ie niet helemaal lekker op z'n plek zit bij Psv, maar aan de andere kant is dit een verhaal van Driesen wat ook weer zou kunnen betekenen dat Zahavi in werkelijkheid de meest geliefde speler binnen de selectie is..

27 november 2020 om 18:25

Zahavi had niet gescoord en dan lijkt het mij logisch dat je even flink baalt als je gewisseld wordt

27 november 2020 om 18:28

En waarom reageerde hij zo? Kan zijn dat die baalde van zijn gemiste kans en dat hij meer wil betekeken voor PSV? Of baalde hij dat hij de wissel onterechte vond? Er kunnen zoveel redenen zijn waarom hij baalde. Ik zou het raar vinden als ie niet zou balen.

27 november 2020 om 18:36

Bij Ajax is iedereen blij dat ze gewisseld worden? Hij 's ontevreden niet gescoord te hebben en dat mag. Ik vond 'm gisteren vele malen beter dan jl zondag, die goal komt vanzelf.

27 november 2020 om 18:43

Nou ken ik heel de man niet maar als ik kijk naar waar hij vandaan komt dan is dat een plek op de wereld waar trots en gekrenkte trots enorm in de picture staat. Tevens is het een prof sportman. Noem mij eens 1 op en top sportman die het niets uitmaakt dat tie gewisseld word op zo'n moment in de wedstrijd. Er zijn genoeg voorbeelden van spelers die zo in elkaar steken. Huntelaar kreeg ook een bak met kritiek toen die door bleef jagen op een goal tegen Vvv. Er is tevens in allerlei topics te lezen dat er met de topsportmentaliteit in NL iets mis is en als er dan 1 wel blijk geeft van die mentaliteit is het weer niet in orde. En dat andere spelers hem niet zouden moeten, ach het is Valentijn maar, die gedraagt zich altijd alsof hij hele dagen met spelers aan de eettafel zit terwijl hij in het echt niet 1 telefoonnummer heeft van welke speler dan ook. Korreltje zout zou ik zeggen

Echt met afstand de grootste engnek in de mediawereld. Komt louter met negatieve berichten gebasseerd op onderbuikgevoelens en lijkt er enkel op uit te zijn om spelers en trainers zwart te maken en commotie te veroorzaken. Helaas werken zijn uitspraken als een rode lap op een stier en worden zijn quotes op voetbalzone massaal bekeken en op gereageerd, hier zijn we dus niet snel van af

27 november 2020 om 18:45

Gevalletje Mino Raiola. Iedereen heeft een pesthekel aan hem maar waar het bij hem om gaat is dat tie zn vak verstaat, Valentijd Driessen idem dito. Engnek eerste klas maar door zijn gewauwel komen er een hoop clicks en verkoopt dat blaadje waar die voor werkt niet onaardig. Ik kan me zo voorstellen dat zn baas uiterst tevreden is met hem.

27 november 2020 om 19:55

Ik vind de vergelijking met Mino Raiola niet echt eerlijk. Mino is namelijk erg goed in zijn vak, zo niet de beste. Van Valentijn Driessen kunnen we dat amper zeggen natuurlijk. Verhalen de wereld inbrengen die nergens op gebaseerd zijn. Uitspraken doen over de CL-route van Ajax 2 jaar geleden en iedere keer de plank volledig mis slaan. Dat ze beide als een lap op een rode stier werken voor veer voetballiefhebbers, dat is dan wel weer waar.

27 november 2020 om 22:09

En Valentijn is ook goed in zijn vak. Het is alleen dat wij als liefhebbers graag ongenuanceerde waarheden willen ipv die onzin die hij verkoopt. Maar verkopen doet tie en hoe

Is valentijn van zichzelf zo creatief of gebruikt hij stimulerende middelen, dat vraag ik me elke x af na een uit de duim gezogen verhaal

Wat is die Driessen toch een zielig vervelend mannetje. En de Telegraaf de grootste k.tyrant van Nederland . En hier bij Vz nemen ze alles blindelings over zonder zelf onderzoek te doen. Tekenend voor het niveau van Nederlandse sportjournalisten

Zou natuurlijk kunnen dat hier een kern van waarheid in zit, maar aangezien het van Valentijn Driessen komt ga ik er maar vanuit dat het weer volledig uit de duim gezogen is.

Wat een suggesties allemaal. Malen zocht en juichde met Zahavi na de 3-2. Vind het allemaal wat negatief. Psv heeft een goede wedstrijd gespeeld. Had ook 5-0 kunnen zijn met wat mazzel.

Hahaha wat een onzin. Als je een van die 4 dan mag benoemen die het minst egoïstisch is dan is dat Zahavi wel. Wat een bullshit zeg, en maar onrust stoken.

27 november 2020 om 20:14

Ben blij dat er nog 1tje zit op te letten. Wat een eng wereldje kan dit toch zijn met figuren als Driessen in de absolute hoofdrol. Velen hebben echt geen idee watvoor speler er bij PSV is binnengehaald met Zahavi. Die jongen is alleen zo ontzettend uit vorm sinds dat klote virus. Bij het nationale team raakte hij ook geen knikker meer. Maar goed, in NL zijn we sws goed in het afserveren van spelers zonder ze tijd te gunnen.

Tja. Valentijn is altijd wel goed in onrust veroorzaken. Dat verkoopt blijkbaar.

Zahavi brengt ook te weinig. Ik zou ook stoppen met dat 4-2-2-2 systeem. Want de gaten die vallen in de omschakeling zijn levensgevaarlijk.. Zahavi naar de bank als het te lang duurt en dan Malen in de spits met Gakpo en Ihattaren op de flanken.

Kan Driessen zich niet weer op Ajax en Ten Hag gaan richten? Of wordt hij daar nu te vaak uitgelachen?

Kom op zag wat een klinklare onzin, als je geen feiten kan benoemen, zeggen dat je een bron hebt en dan hebt over gevoelens neem je je baan als journalist niet serieus. Hoe kan je dit soort rotzooi nou opschrijven. Het is ook natuurlijk de voorste 4 weer he, lekker makkelijk. Knappe overwinning van PSV gisteren, het zat tegen met de tegengoals en de afgekeurde goal, maar helemaal verdiend gewonnen en dat is best een prima resultaat tegen een stug Paok. Het zegt verder ook genoeg dat ik zoveel reacties zie van Feyenoorders, Psvers, en Ajacieden alike, dat zegt echt al genoeg hoor want we vinden het ook wel leuk om elkaar wat stootjes uit te delen.

Dit is echt een bizar stukje “journalistiek” van een man die vorig jaar dacht Ten Hag aan te moeten pakken. Dezelfde man die vond dat Advocaat het niet goed deed nadat Feyenoord een wedstrijd verloor waarbij ze niet één maar meer onterechte penalty’s tegen kregen. Deze man komt nu met “gevoel” als argument. Als je iets op gevoel wil doen meneer Driessen, ga dan bij een Spaanse soapserie aan de slag

Ben het eens met het egoïsme voorin, het zijn echter deze spelers op Ihatteren na die zich hier ook schuldig aan maken. Als ze als een team gaan voetballen is dit echt een goede ploeg, en hoop dat ze hier donderdag mee zijn gestart!

Een goede vriend van mij is scout bij PSV en vertelde zelf aan mij dat Zahavi echt niet goed ligt binnen de groep. Zelfs bij meerdere hoor niet alleen de voornoemde 4 spelers. Driessen heeft dus wel degelijk gelijk. We leven daarnaast in een vrij land dus hij mag roepen wat hij wilt

27 november 2020 om 20:03

Heet jouw goede vriend toevallig V. Driessen?

27 november 2020 om 20:30

Aan de hoeveelheid duimpje te zien is er wel hoop dat de geruchten kloppen.. Als ik Malen vreugdevol zag wijzen naar Zahavi die hem vervolgens in de armen springt geloof ik je verhaal totaal niet. Nonsens zijn het. Dat mag in een vrij land ook gezegd worden.

Maar gaat Zahavi tijdens de wedstrijden ook vaak voor eigen succes als hij speelt?

Sorry maar als ik de coach gisteren hoor zeggen dat psv goed staat in de verdediging kan ik hem niet meer serieus nemen.. dat hele systeem van hem haalt niet het beste uit zijn spelers.

Wat een onzin zeg, na een lange tijd heb ik weer een stukje geopend waarin de mening van Driessen of Derksen wordt beschreven. Opnieuw bevestigd dat ik 1 minuut en 24 seconden van mijn tijd heb verspild.

Mooi om te lezen hoe een gezamenlijke vijand mensen verbroederd hier Driessen is een blaaskaak eerste klas. Die roept maar wat in de hoop een hoop 'clicks' te genereren of de aandacht te trekken. Jammer dat een grote krant als de telegraaf zich daaraan wil committeren. Maar goed, we klikken er allemaal weer op dus eigenlijk zijn we onderdeel van het probleem

Grote Onzin, Je zag toch de reactie tussen Malen en Zahavi na de 3-2 tegen Paok, waarbij Malen de rebound afmaakte op een schot van Zahavi. Die twee vlogen elkaar in de armen. Valentijn je loopt weer te stoken en je weet totaal niet hoe het zit. Krijg je daar echt voor betaald bij de Telegraaf!?

Ik heb gehoord dat de Telegraaf verkocht is aan Donald Trump.... om ook in Europa het grootste FAKE-nieuws te kunnen verspreiden... Bah, bah, wat een belachelijke krant die alleen maar iedereen de grond in schrijft en vuurtjes stookt (o.a. Ihattaren, Bergwijn, enz.) om de 020-club te pleasen. Ongelofelijk dat dit de grootste krant van NL is, waar VZ alles van overneemt... Dieptriest!

Dit is echt grappig. Heeft ajax zo veel hulp van de telegraaf nodig om weerstand te bieden aan Psv.

Heel vreemd dit. Ihataren ligt dat manneke Driesen een bom onder en nu dit weer. Dat Derksen onzin uitkraamt begrijpen we allemaal. Zijn leeftijd speelt hem steeds meer parten. Nog korte tijd wachten en de dementie slaat bij hem toe, maar Driesen heeft andere redenen.

Ik denk dat hij vaak gepest is vroeger. Hij ziet er dan ook niet als een sportief iemand uit en zijn gezicht is ook niet zo stoer. Dus heeft hij zijn podium gevonden om terug te vechten vanwege zijn jeugd. Valt altijd op dat mensen die gepest werden toen ze jong waren dit op oudere leeftijd ook doen.

Ach laat hem maar, zijn karma komt vanzelf weer terug. Ik neem hem dan ook niet serieus en vind hem een zielenpoot. Toen ajax uitgeschakeld werd gaf hij ook aan dat de spits van de spurs er niets van kon. Nu deze man schakelde ajax in zijn eentje uit. Dus laten we dit manneke driesen niet serieus nemen. Hij kan nu een maal niet beter.

“ Je voelt gewoon: er is een bepaalde groep spelers bij PSV, die al jaren met elkaar spelen, dan heb je het over Malen, Ihattaren, Gakpo en in iets mindere mate Madueke. Dat zijn jongens die elkaar aanvoelen. Daar zit wat mis tussen dat kwartet en Zahavi. Zij vinden Zahavi gewoon een 'superegoïst'." Dus hier wordt wel duidelijk dat het zijn gevoel is waar hij een soort van waarheid van probeert te maken. Grapjas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.Ajax4145
2.Vitesse3818
3.PSV3722
4.Feyenoord3519
5.AZ3416
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
D. MalenAanvaller169
E. ZahaviAanvaller93
R. SchmidtUnknown
J. PiroeAanvaller71
M. RomeroAanvaller11
Y. MvogoKeeper160
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

3 fans
Middenvelder, 33 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 PSV 9 3 1 0
2020 Guangzhou R&F 7 4 1 0
2019 Guangzhou R&F 28 29 2 1
2018 Guangzhou R&F 26 20 3 0
2017 Guangzhou R&F 30 27 4 0
Laatste voetbalnieuws

Schmidt wisselt weer en laat grote namen op de bank van PSV

PSV start zaterdagavond niet in zijn sterkste opstelling in het uitduel met Sparta Rotterdam. Denzel Dumfries, Donyell Malen en Eran Zahavi vinden zichzelf terug op de bank op Het Kasteel. Cody...Lees verder

In de wandelgangen

Dinsdag 19 januari
De overbodig geraakte Junior Firpo is op de radar verschenen van zowel AC Milan als West Ham United. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren