Paul Pogba deelt sneer uit aan Manchester United: ‘Dit geeft me frisse lucht’

Maandag, 16 november 2020 om 11:54Chris Meijer

Het seizoen voor Manchester United en Paul Pogba verloopt vooralsnog uiterst moeizaam. De 27-jarige Franse middenvelder speelde deze jaargang voorlopig elf officiële wedstrijden voor the Red Devils, waarvan slechts vijf als basisspeler. Pogba maakt momenteel deel uit van het Franse nationale team voor de interlands tegen Finland (0-2 nederlaag), Portugal (0-1 overwinning) en Zweden (dinsdagavond) en voelt zich daar naar eigen zeggen een stuk gelukkiger.

“Ik heb nog nooit zo’n moeilijk periode gekend in mijn carrière. Het Franse elftal geeft me een beetje frisse lucht. De selectie is exceptioneel en magisch”, zo is Pogba duidelijk in gesprek met RTL. De middenvelder was in de interlands tegen Finland en Portugal allebei basisspeler bij les Bleus. “We zijn zo blij elkaar te zien. Dat is anders dan bij de club. Hier zijn we allemaal samen, het is iets magisch. We realiseren ons dat iedereen blij is om te komen en dat maakt het verschil.”

Didier Deschamps, bondscoach van Frankrijk, luidde eerder al de noodklok over de situatie van Pogba. “Hij zit bij zijn club in een situatie waarin hij niet gelukkig kan zijn. Niet met zijn speelminuten en niet met zijn positie”, liet Deschamps vorige week maandag optekenen tijdens een persconferentie. “Hij zit niet in zijn beste periode en heeft te maken gehad met een aantal blessures en het coronvavirus, wat hem vrij hard heeft geraakt.”

“Hij moet weer zijn ritme vinden. We kunnen niet zeggen dat we gelukkig zijn met wat hij bij zijn club doet. Ik maak me geen zorgen, maar probeer het wel te managen. Als een speler niet gelukkig is bij zijn club, vindt hij het juist leuk om voor Frankrijk te spelen”, stelde de keuzeheer van Frankrijk. Ole Gunnar Solskjaer koos dit seizoen bij Manchester United voorlopig het vaakst voor een middenveld bestaande uit Scott McTominay, Fred en Bruno Fernandes. Mede daardoor moet ook Donny van de Beek het bij de wisselvallig presterende nummer veertien van de Premier League normaal gezien stellen met een reserverol.


Poll

Moet Paul Pogba basisspeler zijn bij Manchester United?


Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door schop1989)

Ik zie Pogba de volgende zomer wel terugkeren naar Juventus. Leek daar veel beter op zijn plek, en dat ziet hij denk ik zelf ook wel in. Hij heeft er geen geheim van gemaakt dat zijn droom is om voor Real te spelen, maar dat gebeurd niet meer aangezien er geen plek meer is voor Pogba op het middenveld.

16 november 2020 om 12:05

Poga is bij Man U geen schim van de speler die hij bij Juve was. Daar was hij wereldtop (of zat er dicht tegenaan). Nu schijnt hij zich meer druk om zijn kapsel te maken dan om het maken van doelpunten of het geven van assists. Maar goed, bij Juve zien we hem graag terug .

16 november 2020 om 12:14

Nee bij Juve had hij wereldspelers zoals Pirlo, Vidal en Marchisio om zich heen. Daarom leek Pogba ook wereldtop.

16 november 2020 om 12:18

Leek ? Aub zeg, Mensen die niet zien dat hij fantastisch kan voetballen hebben geen verstand van voetbal. Word verkeerd gebruikt en speelt in een matig team. Maar ondanks dat heeft die nog steeds fantastische dingen laten zien bij Man Utd.

16 november 2020 om 12:28

Laatste en beste seizoen van Pogba had hij geen van hen (Marchisio geblesseerd sinds januari) en speelde hij met Khedira en Sturaro of in een 2-mans middenveld. Hoe verklaar je dat dan?

16 november 2020 om 12:47

Dat verklaren ze dan niet. Er is ooit eens geroepen dat Pogba goed leek door zijn medespelers en dat wordt dan simpelweg herhaald omdat het lekker voelt om te zeggen. Schapen heb je overal.

16 november 2020 om 13:05

Ook met Khedira (wat toen ook een hele goede speler was) en Sturaro was hij gewoon erg goed bij Juve. Bij Juve had hij wel wat meer defensieve middenvelders om zich heen en een sterkere verdediging achter zich. Hierdoor had hij wat minder verdedigende taken t.o.v. nu bij United. Ik denk dat dat voor Pogba de grootste valkuil is bij United.

16 november 2020 om 13:05

Pogba kan goed voetballen, beweer ik ergens van niet? Maar er is een verschil tussen wereldtop ( De Bruyne) en heel goed kunnen voetballen (Pogba) Dat je naar zijn laatste seizoen Juve (15-16) moet verwijzen om je punt te bewijzen zegt eigenlijk al voldoende. Bij Man Utd is gebleken dat het gewoon geen wereldtopper is want ook in een minder team zou hij dan zijn stempel kunnen drukken ( iets wat Pogba veel en veel te weinig doet om het predikaat wereldtop te mogen krijgen) of hoe je verklaar je sterke prestaties van Bruno Fernandes in dat zelfde ‘zwakke’ United? Maar dat is mijn mening en, voor zover ik weet, mag ik die hebben en verkondigen. En Samcro, dus ik ben een schaap omdat ik een veel genoemde mening deel? Ok dan... 🤷‍♂️🤔jij bent in elk geval geen schaap met je Arteta adoratie, das waar. Eerder delusional maar dat is dan weer jouw goed recht.

16 november 2020 om 14:47

Prima, inhoudelijk dan. Jij zegt dat het genoeg zegt dat Pogba's laatste seizoen genoemd wordt, terwijl dat juist een goed seizoen van Pogba was waarbij hij geen Pirlo en Vidal om zich heen had lopen. Wat zegt het dan precies? Juist, dat hij dus ook zonder die zogenaamde wereldtoppers (want enkel Pirlo mag je daaronder scharen) iets kan presteren. Bij Utd presteert hij minder dan bij Juve, dat ziet iedereen, maar om te zeggen dat hij alleen goed leek door anderen is dikke onzin. En dat is het enige waar ik op reageerde. Dat jij dan meteen over Arteta begint zegt veel over jou, alsook het feit dat je mij 4x noemt in een artikel waar ik zelf niet eens iets gepost heb. Ik heb die wedstrijd ook niet live gezien en heb een dag of 2 later het artikel gelezen nadat ik de wedstrijd terug gekeken heb. Dat ik dan een goed geheugen heb zie jij als adoratie voor jou....ik zie dat anders. Maar blijf jij vooral Arteta-out roepen, jouw goed recht. Alleen wel ironisch om dat te doen bij een coach die er nog geen jaar zit, maar dat is hoe ik het zie. Ik had wat meer verwacht van een 'jarenlange fan'. Voor nu is het weer even de laatste keer dat ik jou van een antwoord voorzie, je zult het dus weer even zonder me moeten doen. Ik wens je het allerbeste!

16 november 2020 om 15:09

Je haalt de zaken door elkaar want ik zeg nergens dat Pogba geen goed seizoen speelde zonder Pirlo en co... ik zei dat hij wereldtop leek door die jongens rond hem maar het eigenlijk niet is. Wat hij bij man Utd al 4 seizoen bewijst ondertussen. Het gaat me dus over het etiket wereldtop, niet over het feit of hij een goed seizoen speelt met of zonder Pirlo en co. Off topic: als jarenlange fan ( laat de haakjes maar weg hoor) was ik vanaf dag 1 kritisch op de aanstelling van Arteta ( check maar) en tot dusver is mijn ongelijk nog niet bewezen. Al hoop ik uiteraard dat ik ( zwaar) ongelijk krijg en Arteta Arsenal terug succes brengt. Fijne dag voor jou ook.

16 november 2020 om 17:36

Moet eerlijk zeggen dat ik het ook vrij zielig begon te vinden dat je samcro maar bleef "oproepen" in dat topic, dan maak je het wel te persoonlijk. Ik volg geen van jullie beide, maar dat topic heb ik wel gezien en toen viel het me ook op dat je zo'n 5x zei "waar is die samcro nou?!" Zo bijzonder is het dus niet dat het samcro opgevallen is, want het is iedereen die in dat topic heeft gekeken waarschijnlijk wel opgevallen. Beetje een vervelende houding als je het mij vraagt. Leuk zo'n persoonlijke vete, maar we zijn toch niet meer op het schoolplein..? Verschil in visie is er altijd, maar om dan na zo'n wedstrijd je gelijk te gaan halen bij 1 persoon die er anders naar kijkt dan jij? Dus als Arsenal met Arteta met 3-0 wint dit weekend, dan mag Samcro jou uitlachen en vragen waar je gebleven bent? Bitch please.. 🤦

Het probleem bij Paul ligt niet zo zeer aan de manager maar eerder aan zichzelf. Op zijn leeftijd moet Paul beseffen dat wanneer het even niet gaat, dat hij het spel simpel houdt en geen gekke dingen doet. Dit seizoen heeft hij zelf al 3 penalty's weggeven uit mijn hoofd, daar waar hij het spel soms heel rustig kan houden en spelen gaat hij onnodig het spel vertragen door de tegenstander te laten zien hoe sterk hij wel niet aan de bal is en ook dat is onnodig.

Omdat hij vaak verdedigend steken laat vallen kan je beter Fred en Scott voor de verdediging zetten, achter de spits kan ook niet want daar loopt tegenwoordig ene Bruno rond die het heel goed doet. OGS heeft lang genoeg vertrouwen in hem gehad en gehouden dus daar kan het ook niet aan liggen, Paul moet beseffen dat hij niet meer de jongste is zichzelf afvragen wat hij kan doen om beter te gaan spelen.

16 november 2020 om 12:58

Precies. Hij presteert gewoon niet goed genoeg, klaar. Natuurlijk is United geen geoliede machine, maar een topspeler laat zich dan evengoed zien (zie Bruno). Pogba kan geweldig voetballen, maar heeft niet de mentaliteit om een van de leiders van een team te zijn. Het is een jongen die in een goed voetballende ploeg met veel kwaliteit mee moet doen en dan is hij op z'n best.

16 november 2020 om 14:45

Eindelijk iemand die het snapt! Heb ik al zo vaak gezegd over Pogba dat die onnodige dingens doet op het veld, terwijl hij gewoon simpel kan uitspelen..

Deze quote is redelijk uit zn verband getrokken. De vraag van de journalist en zijn antwoord waren vooral gericht op zijn individuele vorm. Maar het moge duidelijk zijn dat Paul de laatste weken bij United het even kwijt lijkt te zijn. En ondanks dat dit voor een groot deel ook aan hem zelf ligt, is Ole hier ook mede schuldig aan. Zet hem op zijn positie en hij speelt ook voor United goede wedstrijden.

16 november 2020 om 12:46

Ben ik helemaal mee eens. Maar wat is voor Pogba dan de beste positie? Die plek die hij begin dit seizoen kreeg bij United. Is ook de plek die hij krijgt in het Franse team. Maar dan met een van de beste cvm naast hem. United heeft alleen Matic. Die nu, om wat voor reden niet speelt. SMT en Fred kunnen dat niet alleen. Dus moeten die samen. Om die verdediging te ondersteunen. En Bruno is de man. Die die hoort dan op die plek achter de spitsen te spelen. Dan houdt het verder wel op. Of OGS moet met 4 mans middenveld spelen. Maar OGS verandert elke keer van opstelling en tactiek.Heb het vorig jaar al aangegeven. United heeft een RB en een CVM nodig.

16 november 2020 om 13:05

Op de bank is hij tot op heden foutloos. On: als hij zelf heel goed speelt, kan de coach niet om hem heen.

16 november 2020 om 13:19

Dat kan hij alleen maar, als er de juiste spelers om hem heen staan. Zoals een Kante bij het Franse team.

Als ik dit lees kan ik eigenlijk niet anders zeggen dat Solskjaer moet vertrekken. Tuurlijk is de selectie niet de allerbeste. En tuurlijk mist het elftal capabele leidinggevende spelers. Maar een team managen en laten groeien of het optimale er uit halen is gewoon niet gelukt. Het houdt ergens op. Als je ziet wat er allemaal is gebeurd de laatste jaren.. ze hadden net zo goed al die tijd van Gaal kunnen laten zitten. Waren ze verder geweest dan nu.

16 november 2020 om 12:19

hoezo waren ze verder geweest onder Van Gaal? die heeft daar ook belachelijk veel mogen spenderen en na 2 jaar zat er nog steeds geen enkele lijn of progressie in het spel en vielen zowat alle aankopen van Van Gaal door de mand of ze voegden weinig tot niks toe. ook Van Gaal heeft daar ook gewoon hopeloos gefaald

16 november 2020 om 13:06

Een coach als Guardiola had beter gepast. Die weet wel het maximale uit een selectie te halen.

16 november 2020 om 13:33

Hopeloos gefaald nog wel. Dat is nogal zwart/wit. Maar ik denk dat als je hem met die jonge selectie die hij toen had ook zo zijn gang had gelaten als ze nu doen bij Ogs, dat veel spelers zich verder hadden ontwikkeld. Daar is van Gaal enorm goed in. En in sfeer creã«ren (onder jonge gasten in elk geval) en een spelwijze aanleren is hij ook goed. Allround een betere manager dan OGS en met de selectie van toen ook geschikt om verder te ontwikkelen. Maar op een of andere manier hebben ze het in hun hoofd gehaald om het jonge talent wat zich aan het ontwikkelen was en de aanvallende speelstijl waar aan gewerkt werd door te ontwikkelen met de meest ongeschikte manager hiervoor: Mourinho. Oftewel, alles werd weer afgebroken. En kijk waar het ze heeft gebracht? De leiding van Man Utd heeft gewoon geen idee van waar ze mee bezig zijn. Het is dus niet zo dat ik van Gaal geweldig vond hoor, maar wat ze daarna allemaal hebben gedaan heeft ze geen steek verder gebracht.

16 november 2020 om 13:52

@makallelele ik weet het niet. bij City is het toch wel erg teleurstellend

16 november 2020 om 13:57

@13nesta13 daarna is het idd zeker niet beter gegaan maar als je ziet hoe Van Gaal het daar deed is er ook geen enkele aanleiding om te denken dat hij het wel op de rit had gekregen

16 november 2020 om 14:40

Allereerst wordt een topteam niet in één dag gebouwd, dat is een lang proces. Maar destijds werd het spel steeds beter, de resultaten werden beter en spelers ontwikkelden zich ook steeds beter. Van al die jonge gastjes is uiteindelijk niks geworden of hun ontwikkeling is sterk gestagneerd. Erg zonde. Daarnaast werd de selectie steeds meer geschikt gemaakt voor van Gaal. En toen kwam Mourinho. En die kon ook niks met die selectie, omdat deze weer haaks op zijn werkwijze staat. Dus ik vind jouw conclusies erg kortzichtig en erg kort door de bocht. Hopeloos gefaald is hij niet. Hij heeft een aardig fundament neergezet en veel jongens de kans gegeven.

16 november 2020 om 15:21

@13nesta13 het spel werd beter? juist totaal niet. na twee seizoenen zat er nog steeds geen enkele lijn in het spel maar dan hebben wij echt andere wedstrijden zitten kijken destijds van United. wat Van Gaal binnen haalde vond ik ook United onwaardig destijds. Schneiderlin, een Schweinsteiger over zijn top, Rojo, Blind, een talentje met alleen Eredivisie ervaring Depay die opeens voorin de kar moest gaan trekken. Di Maria was dan wel een United waardige aankoop maar die stopte hij in een tactische dwangbuis en die misbruikte hij op elke positie waar hij juist niet hoort te spelen. ze kunnen Solskjaer ook wel 6 jaar de tijd gaan geven en wie weet heeft hij het dan ook op de rit maar die tijd krijg je niet bij een topclub. daarom snapte ik heel goed dat Van Gaal werd ontslagen. ik vind het nog netjes dat ze hem zo lang de tijd hebben gegeven want het spel leek nergens op, de resultaten waren matig en de aankopen waren ook niet best

16 november 2020 om 16:08

Pep het maximale uit een selectie halen? Lol heb jij de laatste 10 jaar iets meegekregen van het voetbal? Die vent steekt er het maximale in, euro’s wel te verstaan. Die haalt niet het maximale eruit maar koopt gewoon de spelers die hij nodig heeft om zijn stokpaardje te kunnen spelen

16 november 2020 om 16:14

Dat van gaal veel jongens de kans heeft gegeven vind ik persoonlijk echt wel onzin hoor. Hij heeft rashford de kans gegeven. Verder zaten al die jonkies gewoon 3/4 van het seizoen op de bank tot die ene gigantische blessuregolf. Toen had hij de keuze tussen die jochies er in gooien of zelf zijn cleats aantrekken... dat was geen bewuste keuze maar werd hem door omstandigheden opgelegd. Het is giggs die als interim trainer die jongens in de basis hield wanneer de oorspronkelijke basisspelers terugkwamen uit blessure. Heel groot verschil

16 november 2020 om 16:44

Een heel aantal van die aankopen wilde hij ook helemaal niet. Die zijn hem min of meer in de maag gesplitst. Maar nogmaals, van Gaal deed het ook niet geweldig. Ik gaf alleen aan dat ze geen steek zijn opgeschoten sinds die tijd. Effectief gezien hadden ze net zo goed van Gaal kunnen laten zitten. En superslecht was het ook weer niet. Ik heb het idee dat enige nuance dan ook ontbreekt aan jouw mening. Hopeloos gefaald, geen enkele lijn, Memphis die de kar moest trekken van van Gaal etc... Vergeet niet dat ze 7e waren geëindigd en volledig opnieuw moesten beginnen aan een nieuw team in feite. Maar goed ondertussen is deze discussie een beetje off-topic aan het raken. Laten we het er maar bij laten...

16 november 2020 om 12:21

Als dit al genoeg is voor het ontslag van Solskjaer. Die probeert echt wel de beste elf te vormen voor United. En daar hoort Pogba (momenteel) niet bij. Dat kan iedereen wel zien hoor. Zijn vierde jaar ofzo bij United? Wat heeft hij nu eigenlijk al laten zien? Het is niet denderend, terwijl hij steeds wordt gezien als een supervoetballer. Ik zie het niet. Hij vindt zichzelf vooral heel goed en een spelmaker, maar dat is ie helemaal niet. Hij moet gewoon zijn ding doen en dan is die wel nuttig.

16 november 2020 om 12:31

Hij heeft vorig seizoen met dit team de 3 plek in de PL behaald. Welk beter resultaat wil je dan hebben, met dit team?? Het seizoen waar City en Liverpool de veel betere teams waren. Daarbij speelde United vorig seizoen, na de corona break, met Matic als controleur. Pogba naast hem. Die naar voren schoof. En Bruno als 10. Toen speelde ze aantal keren top voetbal. Nu speelt, om wat voor reden, Matic niet. Dat is ook de enige cvm die United heeft. OGS heeft niet het vertrouwen, dat SMT of Fred die plek goed in zullen vullen. Om de verdediging te ondersteunen. Staan die 2 nu voor de verdediging. Een plek die Pogba niet goed genoeg kan uitvoeren. Dat is in dit seizoen wel gebleken. Daarbij heeft hij covid opgelopen. En heeft dit waarechijnlijk wel zijn nawerking bij hem. (Waar imo dit artikel ook over gaat. Een persoonlijk dalletje waar Pogba in zit) Dat OGS niet alles eruit kan halen. En dat hij meer constante resultaten kan en moet halen. Ben ik mee eens. Denk zelf dat OGS niet de juiste man is voor United. Maar om dit te concluderen uit dit artikel. Wat niet helemaal klopt. Daar kan ik me dan niet in vinden. Daarvoor is er veel meer aan de hand bij United. Dat het niet loopt de afgelopen jaren.

16 november 2020 om 13:09

Dat er meer aan de hand is, is wel duidelijk. Er zit geen voetbaltechnische langetermijnsvisie achter Man Utd. Althans, geen kundige. Er wordt maar lukraak gekocht. Er wordt helemaal niet naar samenhang van selectie gekeken. Of naar voetbalstijl. Het is een bij elkaar geraapt zooitje. En dat is het echte probleem. Dat snap ik wel. Maar OGS is ook aan het zwemmen. Wisseling van tactiek en samenstelling zorgt er voor dat ze zonder automatismen op het veld staan. En ondanks de selectie die hij heeft, moet een coach wel zorgen voor: a) een duidelijke visie/tactiek b) automatismen c) een goede sfeer, zowel qua professionaliteit als spelplezier. Ik zie het gewoon niet. En bovenstaande signalen die Pogba afgeeft versterken mij in dat gevoel.

16 november 2020 om 13:47

Mee eens. Zoals ik eerder ook al aangaf. Zie ik OGS niet als de juiste man voor Unired. Het is natuurlijk de beleving van Pogba. De speler die niet goed speelt. Veel kritiek krijgt. Nu meer op de bank zit, dan speelt. Ja tuurlijk voelt en zegt hij dat het bij het Frans team beter is. Vraag je het aan een andere speler van United. Dan zullen die wat anders zeggen. Hierin moet Pogba echt in de spiegel kijken. En zorgen dat hij wel een plekje kan bemachtigen bij United. Kansen genoeg gehad onder OGS. Hij kan zeker een van die plekken van Fred of SMT beter invullen. Die kwaliteiten heeft hij. Maar dan zal hij toch echt beter moeten spelen. Ook weer de zoveelste keer, dat Pogba zich "negatief" over United uit. A ls hij met het Franse team op pad is. Dit werkt niet mee bij OGS. Pogba kan ook zeggen dat hij er alles aan zal doen, om er bovenop te komen.

16 november 2020 om 15:23

Dat klopt. Maar als een trainer voor duidelijkheid zorgt dan zou Pogba snappen waarom hij er naast staat. Dat is het deel wat de trainer kan doen. Om een voorbeeld te noemen: Bij een Advocaat hoor ik bijvoorbeeld zelden een wisselspeler zeuren. Die heeft een heldere duidelijke communicatie. En hij legt een speler ook uit waarom hij er naast staat. Ik heb het gevoel dat Pogba dat niet krijgt. Bovendien zijn de prestaties van Man Utd ook niet zodanig dat hij snapt dat hij op de bank zit. En als er dan ook weinig spelvreugde is, trek je het ook al minder aan. Pogba heeft aandeel, maar ook zeker de coach. Daarom is ook niet iedereen met voetbalverstand meteen een geschikte manager.

16 november 2020 om 15:25

@13nesta13 - Als er iemand moet vertrekken is dat Pogba!
Pogba heeft totaal geen interessse meer om bij United of in de Prem L te spelen, zoveel is na vorig seizoen wel duidelijk, helaas kwam Corona waardoor er geen club a la Real, Barca of zelfs Juve, ons United van Pogba kon verlossen. Nog liever Ole aan het roer dan Pogba sloffend & zuchtend op het veld

16 november 2020 om 15:35

Deschamps haalt aardig resultaat met Pogba. Dus die jongen kan wel degelijk voetballen toch? Ik snap de frustratie hoor. En het zou ook kansen bieden voor van de Beek. Dat zijn positieve dingen. Maar zolang Pogba er is zou het toch ook mooi zijn als er wat meegedaan wordt? Daar heeft zowel Pogba als Solskjaer invloed op. Maar misschien is verkoop wel de beste oplossing voor alle partijen Ik vind het alleen wel zonde en wellicht onnodig.

16 november 2020 om 16:58

Deschamps heeft een wereldelftal en vind ik helemaal niet zo overtuigend overkomen en presteert eerder onder het potentieel wat het team heeft. Pogba kan leunen op andere spelers bij het nationale team en dat maakt hem minder slecht. Binnen United is hij binnengehaald als steunpilaar voor 100mil euro en zo heeft hij zich ook weggezet in de spelersgroep. Hij heeft het aanzien van de jonge spelers en de spelers gaan mee in zijn niveau. Als je dan in wedstrijden niet het juiste voorbeeld geeft, niet stabiel voetbalt en geen inzet vertoont sleur je het hele team naar beneden. Pogba is het perfecte voorbeeld van een vedette die het team naar beneden trekt, zoals een Rooney dat eerst was. Je moet zsm afscheid nemen van deze spelers..... Ik ben maar wat blij dat wij een captain hebben die misschien qua potentie niet zo goed is als Pogba, maar 10x meer leiderschap vertoont dan hij doet

16 november 2020 om 16:06

Dit lijkt mij ook ja. Gel genoeg lijkt een groot deel van de united aanhang een rotsvast vertrouwen in ogs te behouden. Ik snap er helemaal niets van. Die man heeft niets van een top coach. Maakt zijn team niet beter, is niet consistent in tactiek of opstelling, is tactisch ook niet sterk genoeg om elke week iets anders efficiënt te proberen en is dan ook nog eens te angstig om zijn best presterende spelers rust te gunnen (kijk rashford vorig seizoen).

Pogba heeft gewoon een trainer nodig die hem belangrijk kan maken. Zoals een Depay Koeman had, die van hem het middelpunt het team maakte.

Zou mij niets verbazen als hij bij een andere team tot een betere rendement komt en weer op leeft. Was ook hetzelfde met Lukaku.

16 november 2020 om 12:22

Pogba moet gewoon naar zijn kwaliteiten spelen en niet dingen doen die hij niet goed kan. Want hij denkt van zichzelf dat ie het spel wel ff kan maken. Niet dus.

16 november 2020 om 12:32

Kan hij wel, hij doet alleen te traag wanneer hij speelt

16 november 2020 om 12:51

Dus hij kan het niet. Hetzelfde als je zegt dat je kan keepen, maar duiken ben ik wat te traag.

16 november 2020 om 12:59

Lol uhh sommige spelers hebben dat gewoon nodig, dat snap je toch wel. Sommige spelers zijn juist goed geworden daardoor. Een Ziyech ook, zulke spelers moet je op hun plek zetten, belangrijk maken, het vertrouwen geven en dan betalen ze dat terug.

16 november 2020 om 12:43

En waar is Lukau naar toe gegaan. Naar Italië. Daar waar het tempo toch echt ietsje lage ligt dan in Engeland. Daarom speelde hij , denk ik ook goed bij Juve. Het kan ook zomaar zijn. Dat Pogba voor Engeland gewoon niet goed genoeg is he. Spanje zou evt wel kunnen. Maar dat hij het tegen een club als Atletico Madrid het erg lastig heeft. 4 jaar de tijd gehad. En zich niet kunnen onscheiden.

16 november 2020 om 14:50

Intensiteit verschilt per wedstrijd en niet per competitie zodanig dat Pogba het in een competitie wel kan en in de andere niet. Hij word gewoon verkeerd gebruikt bij Juve speelde hij in een vrije rol op 10 en was hij geweldig, bij ManU speelt die in een spelmaker of zelfs verdedigende rol.. hij heeft geweldige slidingen maar zijn kracht ligt toch echt in zijn creativiteit, steekballen, dribbles en schoten.. Ideal voor op de 10 dus. Zie hem graag bij Juve terugkomen daar speelt hij net.als Morata voor je het weet weer geweldig!

16 november 2020 om 15:12

Daar zullen de meningen over verdeeld zijn. Als je Pogba haalt voor de 10 positie. Kun je er betere voor vinden. Een vrije rol vind ik altijd zo makkelijk gezegd. Ik snap wel wat je bedoelt. Zo heeft Bruno die rol ook bij United. Maar heeft wel taken zoals het verdedigen. Ik zie hem meer als box to box. En volgens mij speelde hij dat ook bij Juve. Pirlo CVM. Daar waar Vidal en Pogba links en rechts box to box speelde. Dat dacht ik tenminste. Maar jij zal daar meer over weten. Bij het Franse team speelt hij ook naast Kante. En dan opkomen met de aanval. Maar bij United is de verdediging zo top als bij het Franse team. Dus wilt OGS die ondersteunen door 2 CVM op te stellen. Dan is er geen ruimte voor Pogba. Of hij moet zich aanpassen. Zoals hij dat deed na de corona break. Maar goed. Zie in Pogba nog steeds een erg goede speler. Maar op 1 of andere manier komt het er nog niet echt uit bij hem. Terwijl hij wel de kansen krijgt.

16 november 2020 om 12:52

Dan moet Pogba naar de internationale subtop, waar hij ermee wegkomt dat hij maar doet wat hij zelf wil. In de top moet je naar je kunnen spelen, maar hij maakt veel te weinig gebruik van zijn fysieke kwaliteiten en wil vooral een beetje het spel maken, maar in dat laatste zijn er genoeg beteren. Laat hem dan maar zoals James bij Everton, lekker bij een Inter, Dortmund, or Napoli spelen.

16 november 2020 om 13:11

Ryjuu heeft helemaal gelijk. Alleen wat wel een probleem is, is dat ze nu Fernandes zo belangrijk hebben gemaakt. Je kunt natuurlijk niet te veel van zulke spelers hebben. En daarbij hebben ze ook geen echte buitenspelers. Dat zijn ook allemaal jongens die naar binnen trekken en zwerven.

16 november 2020 om 14:31

Fernandes heeft vooral zichzelf erg belangrijk gemaakt, door fantastisch en zeer constant te presteren. Dat zou pogba misschien ook eens moeten doen en dan heeft hij eenzelfde status.

16 november 2020 om 14:34

Haha klopt wat je zegt.. Maar de rol waarin Pogba presteert is er inderdaad nu niet beschikbaar. Ook dankzij Fernandes.

Goed om te horen Moet ie ook effe vasthouden en niet gaan lopen haasten Pogba hoort gewoon lekker met de bal simpel te voetballen daar is ie geweldig in Vergeet die straatspelletjes blijven kleven aan de bal dat werkt ff niet op ‘t veld Zeker niet in Engeland Zodra die ‘t simpel houd is het ‘n genot om naar hem te kijken

16 november 2020 om 12:22

Klopt, ben het met je eens. Hij moet dat uit zijn spel halen, want dat past niet bij zijn stijl. Altijd willen laten zien hoe goed ie is. De mensen zijn het beu.

Pogba oogde echt fris en goed bij Frankrijk laatst tegen Portugal. Sommige spelers moet je gewoon op hun juiste plek zetten, belangrijk maken in het spel en vertrouwen geven. Geen onzin druk opleggen maar meegeven dat hij de beste is, dan zullen ze je absoluut terugbetalen. Dat zijn zulke spelers, zoals James, een Ziyech etc.

Ik blijf erbij dat Pogba echt een hele goede voetballer is mits hij juist word opgesteld en hij een speler langs of achter zich heeft die het vuile werk opknapt. Als je kijkt hoeveel beter hij speelt bij een Frankrijk met Kant achter zich is echt een wereld van verschil dan bij Man Utd. Bij Juventus ook het zelfde toen met Pirlo. Bij Man U met spelers als Matic of Fred of Mc Tominay moet hij teveel andere zaken bijhouden, geef hem een vrije rol met een ster achter zich en hij geeft weer goals en assists.

Toch grappig dat je met een exceptionele en magische selectie zo’n matig voetbal op de mat legt en 2-0 van Finland verliest... ik snap echt niet dat die lui graag voor Frankrijk voetballen. Het spel trekt echt op niets onder deschamps. Waarschijnlijk gewoon een heel leuke en relaxte sfeer dan

Het lijkt er op.dat de Franse spelers zich meer thuis voelen i hun nationale elftal dan bij hun club. Heeft dat te maken met vertrouwen, speelstijl of plaats waar ze spelen . Pogba en Griezman zijn toch twee spelers waar veel is voor betaald , die het bij hun andere club goed deden , maar bij hun huidige club niet laten zien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Manchester United

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
2.Liverpool3316
5.Everton327
Voor de complete stand: Premier League
SpelersPositieW
A. TraoréAanvaller00
David de GeaKeeper150
L. GrantKeeper00
D. HendersonKeeper30
S. RomeroKeeper00
E. BaillyVerdediger60
P. JonesVerdediger00
Voor de complete selectie: Clubpagina Manchester United.

459 fans
Middenvelder, 27 jaar
SeizoenClubW
2020/2021 Manchester United 14 2 1 0
2019/2020 Manchester United 16 1 1 0
2018/2019 Manchester United 35 13 6 0
2017/2018 Manchester United 27 6 5 1
2016/2017 Manchester United 30 5 7 0
Laatste voetbalnieuws

‘Solskjaer lacht het laatst na controversiële beslissing over Van de Beek’

Woensdagavond werd het geduld van Donny van de Beek opnieuw op de proef gesteld. De 23-jarige middenvelder van Manchester United had drie dagen eerder in de FA Cup-wedstrijd tegen Watford (1-0...Lees verder

In de wandelgangen

Vrijdag 15 januari
Feyenoord zet alles op alles voor de handtekening van Aliou Balde. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren